Ervaringen van klanten

Wij zijn zeer geinteresseerd in je ervaring met ons!

Filter ervaringen op aantal sterren

86% (781)
12% (107)
1% (13)
1% (6)
0% (3)

Filter ervaringen op winkel

Klantervaringen

Lars van Iperen

uit : Almere

Voor de tweede keer een keuken laten plaatsen vanuit I-KOOK Almere en wederom niets meer dan lof voor Henry en iedereen in het team die een mooi resultaat weet neer te zetten. Klanttevredenheid is van dermate belang de hele communicatie en samenwerking resulteert in een klant die met een glimlach het pand verlaat. Ik raad iedereen aan om hier om te vertrouwen op de vakkundigheid van Henry, Leon en de rest van het team!

Henry Hoen

Keukencoach

We zijn erg blij met je bericht

Bedankt!

Scaftech

uit : Weert

Super tevreden over onze nieuwe keuken in ons kantoor. Keurig conform afspraak geleverd en zeer nauwkeurig gemonteerd. Door minder goede ervaringen met andere leveranciers, is het weer eens prettig om een keukenleverancier te vinden die gewoon doen wat ze beloven.

Monique

uit : Hoofddorp

Top!!

Kaestner

uit : Julianadorp

Alles goed geregeld , zeer tevreden.

A. Zuidema

uit : Leidschendam

Prachtige keuken, tevreden over het resultaat. Een klein detail: de koker van de afzuigkap sluit niet geheel aan op het plafond (de koof).

Razmik

uit : Dordrecht

Keuken is goed, maar de afmetingen van de koelkast klopten niet. De kast waar de koelkast in zit is groter dan de koelkast zelf waardoor ik wat eraf heb moeten snijden. Voor de rest is alles goed verlopen.

Postma

uit : Krimpen aan den IJssel

Vlotte service,prima advies zowel bij ontwerp als bij vragen over installatie nette prijs en niet als bij sommige keukenbedrijven zg even aan de bedrijfsleider vragen of er nog iets van de prijs af kon. Nee gewoon helder dit is de prijs en klaar, zo hoort het!

André Steenvoorden

Keukencoach

Dank voor jullie reactie

We zijn blij dat het allemaal goed verlopen is voor jullie!

M. Tonkes

uit : Veendam

We zijn heel vakkundig en niet opdringerig behandeld bij de aankoop van onze nieuwe keuken. De levering en plaatsing is ook mooi op tijd verlopen, alles perfect op tijd. Het eindresultaat mag er zijn ,super. Degene die de keuken geplaatst heeft Jan Dekkers , wil ik hierbij nog een compliment maken, een echte vakman met passie voor zijn werk. Hopen dat we nog lange tijd van de mooie keuken mogen genieten.

Hayo Smit

Keukencoach

Veel plezier met de aankoop!

Namens het team en Jan super bedankt voor de complimenten.

Bos

uit : Oudeschild

Super goed geholpen bij uitzoeken en ontwerpen van onze mooie keuken!! Ook voor het meedenken want met 3 kinderen is niet alles handig ook al kijkt het op de foto erg mooi, nog paar weekjes,geduld want 9 Maart wordt hij geplaatst!!

Gerrit Griffioen

uit : Meppel

Ervaring met I-Kook is goed te noemen. komen afspraken na en kunnen ook snel iets oorganiseren. dat hebben we erg weten te waarderen.   verder kan ik een ieder I-Kook aanbevelen als je snel iets nodig bent tegen redelijke prijzen.