Ervaringen van onze klanten

Filter op onderwerp
  • 2373 ervaringen
  • 256 ervaringen
  • 22 ervaringen
  • 7 ervaringen
  • 4 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

"Bij I-KOOK werken keukencoaches. Gelukkig zijn dat ook allemaal mensen en soms gaat er iets niet 100% perfect. Ook als je niet (helemaal) tevreden bent staan we direct voor je klaar! "

Roel Oostra

namens de directie

Dirk Markesteijn
Oud-Beijerland
02-02-2023

“Ik ben best kritisch, maar kon niets vinden om over te “zeuren”.”

Keukencoach Marijn heeft ons zeer prettig geholpen in de winkel om onze nieuwe keuken uit te kiezen, samen te stellen en in te tekenen. Monteur Johan heeft de keuken gemonteerd en vakwerk afgeleverd. Ik ben best kritisch, maar kon eigenlijk niets vinden om over te “zeuren”. Al met al een zeer prettige ervaring met I-KOOK Oud-Beijerland.

Bron: Qasa

Ik heb jullie graag geholpen, Dirk! Fijn dat je zo'n goede ervaring bij I-KOOK Oud-Beijerland hebt gehad. Ons team wenst jullie veel kookplezier toe!

Ed & Ilona
Veenendaal
24-01-2023

“Onze dromen zijn uitgekomen.”

We hebben gekozen voor een witte keuken zwart marmer werkblad met een kookeiland. Magda heeft alles voor ons uitgetekend en meegedacht. Iets meer uitgegeven dan het budget, maar wat waren we blij dat we nog ruimte voor onze eethoek hadden en al onze wensen vervuld konden worden. Tijdens onze vakantie is de keuken geplaatst. Spannend! Helemaal fantastisch en onze dromen/wensen waren uitgekomen. Er waren een paar kleine dingen, even gebeld/gemaild en alles naar wens en op relatief korte termijn is alles netjes opgelost.

Bron: Qasa

Wauw! Wat staat de keuken prachtig bij jullie thuis. Bedankt voor het vertrouwen en de leuke gesprekken die we hebben gehad. Geniet van de keuken!

Grig & Monique Neagoe
Zoetermeer
19-01-2023

“Erg blij met de nieuwe keuken.”

In Zoetermeer zijn we geholpen door Richard. Hij had goed advies over hoe we de ruimte zo efficiënt mogelijk konden indelen en samen zijn we tot deze prachtige zwarte keuken gekomen. We hebben de keuken zelf gemonteerd en zijn erg blij met het resultaat. Bedankt voor de goede service.

Prachtig! Goed om te zien dat alles is gelukt met monteren. De keuken staat er netjes bij. Geniet ervan!

Mees Groen & Naomi Ringlever
11-01-2023

“Erg blij met het resultaat.”

Wij hebben hier onze keuken gekocht, waar wij super goed zijn geholpen door Marijn. Hierdoor zijn wij op nieuwe ideeën gekomen en zelfs door aanpassingen te doen in het huis zelf om onze wens “een open keuken” te realiseren. De service was ook erg goed, direct en persoonlijk waardoor de communicatie erg soepel ging. Hiermee geven wij de beoordeling “super” en zijn wij erg blij met de oplevering en het resultaat!

Bron: Qasa

Blij om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de service en het resultaat. Ik vond het leuk om erg jullie te adviseren. Geniet van de prachtige open keuken!

Gerrit Brand
05-01-2023

“Zeer tevreden.”

Wij hebben bij I-KOOK Oud-Beijerland onze keuken gekocht, en is een uitstekende keuze geweest. bij het ontwerp van de keuken is er heel goed meegedacht over het ontwerp van onze nieuwe keuken, zowel praktisch als qua vormgeving. Maar met alleen een keuken kopen en laten zetten waren wij er nog niet, wij wilde namelijk ook een muur laten verwijderen, verlaagd plafond boven de nieuwe keuken, vloer egaliseren, en alle muren laten stucen. Geen probleem, al het werk kon via I-KOOK gerealiseerd worden. Dat maakte onze keuze een stuk makkelijker, en al het werk is keurig op elkaar afgestemd uitgevoerd. Onze verbouwing met nieuwe keuken is inmiddels een feit, en wij kunnen niet anders zeggen dat wij super trots zijn met het gehele plaatje. Hierna wilde wij nog een mooie TV meubel en wel op maat gemaakt, en dit kon dus ook bij I-KOOK Oud-Beijerland. Deze dus ook laten maken, en is geweldig mooi geworden. Om alles samen te vatten zijn wij zeer tevreden met het al het werk wat I-KOOK bij ons heeft gedaan. Wij zijn als klant behandeld, er is goed meegedacht, niets was te veel, vakwerk geleverd, en al wat ze belooft hebben zijn ze ook nagekomen. Onze dank gaat dan ook uit naar het gehele team van I-KOOK Oud-Beijerland.

Bron: Qasa

Wat een prachtig plaatje! De keuken en het tv-meubel komen helemaal tot hun recht. Hier zullen jullie vast nog veel mooie momenten beleven. Geniet ervan!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Lex van der Post
29-12-2022

“Een zeer positieve ervaring.”

Het eerste contact voelde gelijk goed (na slechte ervaringen bij andere keukenverkopers) en de spreuk boven het bureau sprak ons aan en gaf vertrouwen wat niet beschaamd werd. Ook werd er geadviseerd met de indeling van de apparatuur om dit anders te doen om problemen te voorkomen. Het visueel presenteren van het ontwerp was heel duidelijk en bleek uiteindelijk in de praktijk zoals we het voor ogen hadden. De installatie van de keuken is professioneel uitgevoerd en voorzien van tips en tricks. Onze ervaring met I-KOOK is zeer positief.

Bron: Qasa

Bedankt voor het vertrouwen en de mooie review, Lex. Veel plezier van de prachtige keuken!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.