Ervaringen van klanten

Wij zijn zeer geinteresseerd in je ervaring met ons!

Filter ervaringen op aantal sterren

87% (853)
11% (110)
1% (13)
1% (6)
0% (3)

Filter ervaringen op winkel

Klantervaringen

Mevr. Fuit

uit : Veendam

Super mooie keuken gekocht tegen een scherpe prijs en de service is geweldig

Fam. Kuperus

uit : Groningen

We willen langs deze weg even zeggen dat we heel erg blij zijn met onze nieuwe keuken.
Je wist precies wat onze wensen waren en dat maakte voor ons, onze droom keuken.

De monteur Jan Dekkers is een echte topper.
Hij verstaat zijn vak en is heel precies.

Heel erg bedankt voor alles.
Wij zullen I-kook aan iedereen aanbevelen.

Fam. Velraeds-Gijsen

uit : Sittard

Het zoeken naar keukens verliep voor ons vrij moeizaam. Uiteindelijk zijn we via jullie reviews bij I-Kook beland. Het sprak ons aan dat klanten zo tevreden waren over jullie. Het fijne aan het verkoopgesprek was dat er ons niets werd opgedrongen en dat we in alle rust alles konden uitzoeken. Zelf eigen ideeën inbrengen was geen probleem en er werd je de voor- en nadelen van geargumenteerd uitgelegd. Dit was op de woonboulevard wel anders. We hebben de keuken zelf gemonteerd. De erbij geleverde instructie is voldoende om zelf met de keuken aan de slag te gaan.
We zijn heel blij met onze nieuwe keuken

Ruitenbeek

uit : Rotterdam

We zijn tevreden over de aankoop van de keuken, Andre had goed meegedacht over de indeling, de bezorging en de montage ging ook volgens plan.

Tijdens de montage bleek de korfplug niet compleet te zijn en er miste een passtuk, de I-KOOK winkel heeft deze twee onderdelen direct gebracht zodat de monteur de keuken in een keer kon afmonteren.
Het resultaat mag er dan ook zijn en zijn hier erg blij mee net zoals met de inductie kookplaat met ingebouwde afzuiging.

De houten bestekindeling en de matjes in de lades zorgen voor een mooie afwerking in de kasten.

Andre Steenvoorden

Keukencoach

Wat goed om te horen!

Bij I-kook zijn we pas tevreden als de klant tevreden is, en in dit geval denk ik dat we dat beiden mogen zijn. De keuken ziet er prachtig uit. Nog veel kookplezier!

Korswagen en Graafmans

uit : Tilburg

Nadat we ons huis gekocht hadden, zijn we voor de 3e keer opzoek gegaan naar een keuken.
We houden niet van het spelletje wat er bij de meeste keukenboeren gespeeld wordt: hoge beginnen en veel korting geven, dus vielen er een hoop bedrijven af
I-KOOK was nieuw voor ons en op de site zagen we een keuken die in onze smaak viel
Tijdens de eerste afspraak werd ik al heel enthousiast ontvangen door Rob
Het was een gezellig gesprek en het leek net of we elkaar al langer kenden.
Ook was er heel goed naar mij geluisterd, want ik kreeg 2 tekeningen doorgestuurd , eentje waar Rob, aan de hand van mijn twijfels, een eigen ontwerp van had gemaakt.
Dit is uiteindelijk ook onze keuken geworden.
Het enthousiasme en natuurlijk ook de gunstige prijs hebben bij ons.....

Rob Martens

Keukencoach

Hi Nicole & Michael,

Wat leuk dat jullie deze positieve ervaring met ons willen delen! Ik vond de gesprekken erg gezellig. Mede doordat we persoonlijke raakvlakken hadden. Leuk dat jullie me uitgenodigd hadden om het eindresultaat te komen bewonderen! Heel veel plezier van jullie keuken!

Jess

uit : Lisse

Goed, vriendelijk en mee denken bij problemen of keuzes.

Fam. Boogaard

uit : Woudrichem

Goedendag, wij zijn zeer tevreden met onze keuken. Hij is precies geworden zoals we het bedoeld hadden. We zijn goed geholpen door Ricardo. Het probleem met de verkeerd geleverde oven is ook goed opgelost.

Met vriendelijke groet,

Elfred en Marijke Boogaard

Olaf Riemslag

Keukencoach

Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen.

De keuken ziet er schitterend uit! Gelukkig hebben we de oven snel kunnen omwisselen. Ik wens jullie nog veel plezier met jullie nieuwe keuken.

Mevr. Seegers

uit : Koningsbosch

Vijf sterren geef ik jullie als het gaat om advies, kwaliteit, eindresultaat, montage en service.

Mijn kapper die ook van jullie een keuken heeft tipte me om naar I-Kook gegaan. Alhoewel dit een groot bedrijf met meerdere vestigingen is voelde ik me in Sittard meteen thuis. Hier merk je dat het een familiebedrijf is dat uitstraalt op de verkoper. Ik heb de keuken dan ook in een keer gekocht en ben niet verder gaan shoppen.
Paul de monteur straalt zekerheid uit, is een echte vakman en heeft de montage in overleg met mijn broer tot een plaatje gemaakt.

Onze greeploze matzwarte lakkeuken met zwarte afzuigkap, zwarte oven en zwarte kookplaat is in combinatie met het 2 cm dikke werkblad met spatranden in koperkleur een plaatje geworden.

Veel van onze familieleden en bekenden lieten een.....

Fam. Kragting

uit : Sittard

Omdat I-Kook bijna bij ons in de achtertuin ligt lag het voor de hand dat we bij jullie gingen kijken.
We hebben kennissen naar hun ervaring met I-Kook gevraagd en hebben vervolgens de recensies op de website bekeken. Dit was voor ons de reden bij jullie een afspraak te maken.

Het gesprek met de keukencoach verliep vlot en het was verhelderend. Gelukkig werden we in de keus van de fronten en het werkblad ook goed op weg geholpen omdat met name die keus voor ons niet makkelijk was. We waren dan ook snel overtuigd en hebben de keuken meteen gekocht.

We zijn uiterst tevreden over het eindresultaat. We hebben ons niet aan het advies van de verkoper gehouden om een kleinere koelkast te nemen zodat de oven goed bedienbaar zou zijn en daar.....

J. Grofsmid

uit : Wildervank

Goede ervaring gehad bij aankoop keuken, gemoedelijke en goed geinformeerd tijdens het bepalen van keuken en materialen, plaatsing en montage van keuken soepel en snel verlopen,
ervaren personeel.

In het geheel een zeer goede ervaring bij I-kook.