Ervaringen van onze klanten

Filter op onderwerp
  • 2316 ervaringen
  • 252 ervaringen
  • 22 ervaringen
  • 7 ervaringen
  • 4 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

"Bij I-KOOK werken keukencoaches. Gelukkig zijn dat ook allemaal mensen en soms gaat er iets niet 100% perfect. Ook als je niet (helemaal) tevreden bent staan we direct voor je klaar! "

Roel Oostra

namens de directie

Helen Forouzandeh
18-08-2022

“Moderne keuken.”

Milou heeft ons heel goed en geduldig geholpen aan het uitzoeken van de juiste keuken. Ze heeft heel veel technisch inzicht en alles goed kunnen uitleggen (zowel online als offline). Het resultaat: een mooie moderne keuken.

Bron: Qasa

Milou Moison
Keukencoach

Samen hebben we een prachtige, ruime en moderne hoekkeuken ontworpen, wat geheel voldoet aan jullie persoonlijke wensen. Superleuk dat ik jullie hiermee heb mogen helpen, geniet ervan!

Jadra & Monique
18-08-2022

“Koken is elke dag een feestje.”

Bij ons 1e gesprek zijn wij gastvrij ontvangen door Jordi en hij heeft ons uitgebreide informatie gegeven, verschillende opties laten zien en met ons meegedacht. Er is goed naar onze wensen en behoeftes geluisterd, er werd ons genoeg ruimte en tijd gegeven om na te denken waar onze voorkeuren lagen. Verder zijn alle stappen doorgenomen.

De levering en montage van de keuken verliep precies via de planning en ook alle apparaten zijn diezelfde dag meegeleverd. Al met al een hele goede keuze om voor I-KOOK te kiezen! Wij zijn superblij en tevreden met onze keuken en elke dag is een feestje om te koken.

Bron: Qasa

Jordi Neefe
Keukencoach

Wat leuk om te horen dat jullie zo kunnen genieten van de nieuwe keuken, fijn dat alles naar wens is verlopen! Veel kookplezier toegewenst.

Irma Wigmans
Leidschendam
18-08-2022

“Een perfecte keuken samengesteld.”

Met Jordi Neefe heb ik een perfecte keuken kunnen samenstellen in combinatie met het interieurontwerp van mijzelf. Hij heeft erg goed geluisterd naar mijn wensen, de keuze van apparatuur besproken en hier ruim de tijd voor genomen deze te laten zien en te vergelijken. De tip voor een andere materiaal van het aanrechtblad maakte de keuze makkelijker en gaf het perfecte resultaat van het totaal. De installatie is erg vakkundig en netjes gedaan. De houten afwerking heb ik hierdoor perfect kunnen plaatsen.

Jordi heeft van het hele traject een feestje gemaakt. Dankjewel daarvoor!

Bron: Qasa

Jordi Neefe
Keukencoach

Wat een mooi resultaat! Ik vond het erg leuk om met een paar adviezen jouw eigengemaakte keukenontwerp om te toveren naar deze prachtige keuken. Een hele leuke samenwerking!

Familie Tostmann
Leidschendam
18-08-2022

“Tevredenheid van de klant staat centraal.”

Na positieve ervaringen met I-KOOK in de familie kwamen we terecht bij I-KOOK in Zoetermeer. Onze keukencoach Jordi straalde vanaf het begin uit dat de tevredenheid van de klant voor hem het belangrijkste was. Nooit heeft hij ons onder enige druk gezet om snel te beslissen. Na meerdere bezoeken aan de showroom werden wij het eens over de nieuwe keuken. Na de plaatsing zijn er altijd nog een paar rimpeltjes die glad gestreken moeten worden.

Ook in de nazorg was I-KOOK geweldig. Nooit werd maar zelfs gesuggereerd: “kan het niet een onsje minder!”

Bij de te maken keuzes stond inderdaad onze tevredenheid steeds op de eerste plaats en het resultaat mag er wezen: een prachtige keuken waar wij nog lang plezier van zullen hebben. Kortom: I-KOOK, een echte aanrader!

Bron: Qasa

Jordi Neefe
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review! Trots dat we samen tot dit schitterende resultaat zijn gekomen, waar jullie zeker nog lang van kunnen genieten.

Familie Cocx
Zoetermeer
18-08-2022

“Al veel positieve reacties gehad.”

Na 28 jaar was onze keuken aan vervanging toe, na wat keukenzaken bezocht te hebben kwamen we uit bij I-KOOK, zat toevallig bij ons om de hoek, wel zo praktisch! Samen met de keukencoach Jordi zijn we tot een ontwerp gekomen. Wat fijn was dat we bestaande keukenapparatuur dat nog goed was mee konden nemen, werd door I-KOOK ook weer ingebouwd (over duurzaamheid gesproken!)

Al met al, zeer prettig contact, we werden steeds op de hoogte gehouden over de stand van zaken via mail of telefonisch. Inmiddels is de keuken geplaatst, al veel positieve reacties gehad!

Bron: Qasa

Jordi Neefe
Keukencoach

Samen hebben we de huidige keuken (op een duurzame manier) omgetoverd tot een nieuwe, schitterende keuken. Leuk dat ik jullie hiermee heb mogen helpen, geniet ervan!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Familie Zegelaar
Papendrecht
18-08-2022

“Mede door het goede advies, hebben we een prachtige keuken.”

Wij zijn heel blij met het eindresultaat van de keuken die wij onlangs gekocht hebben bij I-KOOK Sliedrecht!
Het is toch altijd spannend hoe het er uiteindelijk uit gaat zien, maar mede door het goede advies dat we kregen is het een prachtige keuken geworden!

De montage van de keuken is in één dag gedaan door twee vakbekwame monteurs, waar wij gelijk alle vertrouwen in hadden. En terecht! Keurig werk afgeleverd!

Feryal Saidiyan
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten! De foto's spreken voor zich, prachtig. Leuk dat ik jullie heb mogen adviseren naar dit mooie resultaat, geniet ervan!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.