Ervaringen van onze klanten

Filter op onderwerp
  • 2441 ervaringen
  • 262 ervaringen
  • 22 ervaringen
  • 7 ervaringen
  • 4 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

"Bij I-KOOK werken keukencoaches. Gelukkig zijn dat ook allemaal mensen en soms gaat er iets niet 100% perfect. Ook als je niet (helemaal) tevreden bent staan we direct voor je klaar! "

Roel Oostra

namens de directie

Familie Korpershoek
Amsterdam
27-05-2023

“We gebruiken de keuken elke dag met heel veel plezier.”

We zijn onwijs blij met de keuken en gebruiken hem elke dag met heel veel plezier. Dank Claudia, voor al je hulp en advies!!! Je bent uiteraard altijd welkom om hem in het echt te komen bewonderen.

Wat ontzettend leuk om de foto’s te zien! Het is echt een prachtige keuken geworden, en wat hebben jullie een mooie kleur tegels gebruikt. Dit is mooie inspiratie voor andere keukenkopers. Fijn dat jullie zo tevreden zijn, dat doet me echt goed!

Frans en Ellen Bakker
Lelystad
24-05-2023

“Wij hebben ervaren dat I-KOOK altijd positief naar oplossingen zoekt.”

De keuken die we hebben uitgezocht is sneller geleverd dan aanvankelijk verwacht. In de voorbereiding op de keukenmontage hebben we zelf de oude keuken en een muur verwijderd. Een loodgieter/elektricien kwam de aansluitingen ver- en aanleggen. Zonder leidingtekening. Miscommunicatie tussen I-KOOK en de monteur. Kan gebeuren. Hoofdzaak is dat de boel keurig is aangelegd.

Een monteur van een apart bedrijf kwam de keuken monteren. Dat is keurig verlopen, en waar tijdens het transport een kastje, een lade en een plint waren beschadigd werden die keurig vervangen en later gemonteerd.

Wij hebben ervaren dat I-KOOK (met name Leon Schulp) altijd positief naar oplossingen voor mogelijke problemen zoekt en die ook snel oplost. De knoppen van de kookplaat bleken te scheuren, Leon gaat er achteraan en zorgt voor nieuwe knoppen. Klasse!

Fijn dat onze service jullie zo goed is bevallen. Ik heb jullie graag geholpen. Geniet van de mooie keuken!

Familie van der Made
Oud-Beijerland
19-05-2023

“Een aanrader.”

Wij zijn zeer netjes en duidelijk geholpen door Jereau en duidelijke uitleg en goede begeleiding in de keuzes. Ik raad dit ook aan bij anderen.

Bron: Qasa

Bedankt voor je review. Het eindresultaat is mooi geworden!

Wick Bosveld
Zoetermeer
16-05-2023

“Zeer tevreden”

Het was een feestje om de keuken met keukencoach Jordi te ontwerpen en te bestellen. Wij zijn zeer tevreden over het verloop van aankoop, levering én plaatsing (top monteur)!

Bron: Qasa

Ik vond het ook een feestje om samen de keuken te ontwerpen. Fijn dat jullie tevreden zijn. Ik wens jullie veel plezier in de nieuwe keuken.

Vera van der Hoef
Almere
12-05-2023

“Super goede begeleiding van A to Z.”

Ontzettend blij met onze nieuwe keuken!! Heel goed en geduldig geadviseerd door onze keukencoach Tristan. Wij zijn super blij met het eind resultaat en de super goede begeleiding van A to Z!

Bron: Qasa

Super om te horen dat jullie blij zijn met de nieuwe keuken. Hij is mooi geworden. Ik wens jullie veel kookplezier!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Rob & Maria van de Loo-Vieten
Sittard
11-05-2023

“Een hele fijne zaak.”

Al vanaf het moment dat we in de zaak kwamen, voelde het warm en gaf meteen een goed gevoel. Geen verkoper mee op je lip, lieten je rustig rondlopen. Bij vragen stond er meteen iemand klaar, wij hadden Roy, en normale werkman en gelukkig niet in een 3 delig pak, lekker open, eerlijk en humor. We hebben echt zeer goed advies gekregen, ook dingen die we wilde waar hij op zei ” ik zou het niet doen ”, waarop de uitleg kwam, en hij gewoon gelijk had. Het mooie is dat I-KOOK er meer op had kunnen verdienen, maar duidelijk maakte dat de tevredenheid van de klant op nr 1 staat. Een keuken kopen is een grote stap, waar veel geld bij gemoed is. Maar deze zaak en al het personeel, zorgen ervoor dat je van deze stap geen spijt krijgt. Op moment van tekenen, heb je een goed gevoel. Daarbij zijn alle afspraken keurig netjes op tijd nagekomen. Ik zeg een hele fijne zaak, met geweldige producten en personeel. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat, en kunnen er weer 20 jaar tegen.

Bron: Qasa

Bedankt voor je mooie review. Fijn dat mijn advies zo goed geholpen heeft. Ik wens jullie veel plezier in de nieuwe keuken de komende 20 jaar!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.