Ervaringen van onze klanten

Filter op onderwerp
  • 2528 ervaringen
  • 269 ervaringen
  • 22 ervaringen
  • 8 ervaringen
  • 4 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

"Bij I-KOOK werken keukencoaches. Gelukkig zijn dat ook allemaal mensen en soms gaat er iets niet 100% perfect. Ook als je niet (helemaal) tevreden bent staan we direct voor je klaar! "

Roel Oostra

namens de directie

Alwin en Sandy
Barendrecht
13-09-2023

“Goede persoonlijke begeleiding”

Mijn vrouw en ik hebben in augustus 2023 een keuken laten plaatsen door I-KOOK Barendrecht. De eerste kennismaking met keukenadviseur Patrick van Barneveld is ons zeer goed bevallen en daarom zijn wij met I-KOOK in zee gegaan. Gedurende het proces hebben wij veel keuzes moeten maken. De adviezen van Patrick zijn daarbij van onschatbare waarde geweest. Daarnaast heeft Patrick onze ideeën goed kunnen vertalen in een realistisch ontwerp waardoor de keuken voor ons tot leven kwam. Daarnaast hebben wij ook buiten de gesprekken om nog veelvuldig gemaild met allerlei technische vragen en Patrick zorgde altijd voor een snelle reactie. Hierdoor ontstond er een hele fijne samenwerking. Het eindresultaat is een prachtige keuken. Na afloop is Patrick nog even persoonlijk bij ons thuis geweest om de keuken te bekijken. Mocht iemand op zoek zijn naar een professionele keukenadviseur dan kunnen wij Patrick van harte aanbevelen.

Bron: Qasa

Altijd mooi om het keukenontwerp tot leven te zien komen. Het was zeker een fijne samenwerking en de keuken staat prachtig in jullie huis!

Ruud en Colinda
Barendrecht
13-09-2023

“Een geweldige keuken”

Geweldige persoonlijke begeleiding van Zieneb gehad in Barendrecht. Van aanschaf tot plaatsing. Nu een geweldige keuken waar we superblij mee zijn. Er is goed meegedacht en gaat iets niet goed, dan wordt dat meteen opgelost. In het hele proces geregeld persoonlijk contact gehad en er wordt op z’n Rotterdams exact gedaan wat ze zegt te doen. We kopen niet ieder jaar een keuken, maar de volgende komt daar gewoon weer vandaan.

Bron: Qasa

Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over de begeleiding. Het is echt een prachtige keuken geworden. Geniet ervan!

Vincent en Tsolmon
Barendrecht
13-09-2023

“Top service en nazorg”

Vanaf het eerste moment dat we I-KOOK binnenliepen, voelden we ons meteen welkom. Zieneb, onze adviseur, was ongelofelijk behulpzaam. Ze nam uitgebreid de tijd om te luisteren naar onze wensen en behoeften voor onze nieuwe keuken. Haar deskundige inzichten hielpen ons bij het maken van beslissingen over het totale ontwerp en de indeling van de kasten. De nazorg was ook top. Kleine kwesties werden snel en effectief opgelost, waardoor het hele proces van begin tot eind soepel verliep. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken en kunnen I-KOOK, en in het bijzonder Zieneb, van harte aanbevelen!

Bron: Qasa

Bedankt voor deze mooie review. Ik wens jullie heel veel plezier in jullie prachtige keuken!

Lucille Pleumeekers
Barendrecht
23-08-2023

“Ik ben super gelukkig met mijn keuken.”

Ik heb een nieuwe keuken gekocht bij I-KOOK Barendrecht bij Melissa, inclusief alle voorbereidingen en installaties. Ik ben uitermate tevreden over de manier waarop dit gebeurd is. De installateur was elke dag keurig op tijd aanwezig. Als hij over iets twijfelde dan overlegde hij eerst met mij voordat hij verderging met de installatie. Alles is zeer netjes afgeleverd. Ben super gelukkig met mijn keuken.

Bron: Qasa

Fijn om te horen dat je zo blij bent met de keuken, Lucille! Heel leuk om de foto's van het eindresultaat te zien. Ik hoop dat je er nog lang van gaat genieten!

Rob en Sonia
Capelle aan den IJssel
23-08-2023

“We hebben via Qasa uitgezocht bij wie we een offerte wilden aanvragen, en Brenda sprong er na het eerste gesprek direct uit.”

We hebben (via de Qasa website) drie potentiële keukenverkopers uitgezocht bij wie we een offerte wilden aanvragen. We hebben met alle drie een eerste gesprek gehad en een ontwerp laten maken. Een ervan sprong er na het eerste gesprek direct uit, dat was I-KOOK in Capelle aan den IJssel. Onze keukenadviseur was Brenda Schep. Een vriendelijke mevrouw zonder vervelende verkoper-eigenschappen. Ze luisterde naar onze wensen en ze adviseerde ons echt zonder ons iets aan te willen smeren. Ook was er geen druk om te komen tot een koopcontract. Echt heel prettig. Met de andere twee keukenverkopers hadden we niet echt een klik. Wat we ook belangrijk vonden was een keukenzaak waarbij niet moest worden onderhandeld om tot een prijs te komen. Als je kunt onderhandelen en de prijs opeens lager wordt dan weet je zeker dat je uiteindelijk veel te veel betaalt. Na het ondertekenen van het contract zijn de afspraken over de tijdlijnen (inmeten, datum voor afspraak levering, levering zelf, montage) allemaal goed nagekomen. We hoefden nergens achteraan te zitten. Je hoort regelmatig horrorverhalen over de montage van keukens. Er gaat vaak veel mis. De keuken is niet compleet of de verkeerde spullen zijn geleverd of onderdelen zijn kapot. Bij ons viel het heel erg mee, er was maar een dingetje niet goed: de uitsparing in het werkblad van het kookeiland voor een inbouwstopcontact was te klein. Voor de rest was alles in orde. Dit ene restpunt werd snel opgelost. Ook hier hoefden we niet achteraan te zitten. Er werd nagebeld om te vragen of alles naar tevredenheid was opgelost. Dus al met al zijn we heel tevreden. Wij kunnen I-KOOK en deze keukenadviseur van harte aanbevelen.

Bron: Qasa

Beste Rob en Sonia, bedankt voor de mooie review en de aanbeveling! Deze keuken was een feestje om te ontwerpen. Wat een creatieve ideeën kwamen naar voren tijdens onze gesprekken. Erg leuk!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Jeannetta van Baarsen
Amsterdam
18-08-2023

“Het was spannend om te zeggen “we hebben een deal”, maar ik wist dat het de juiste beslissing was. Het voelde gewoon goed!”

Driemaal is scheepsrecht gaat hier niet op, want I-KOOK was de vierde keukenzaak waarmee ik in gesprek ging. Ik had dus al wel enige ervaring met hoe zoiets gaat. Maar alsnog, als je na 37(!) jaar besluit dat het tijd wordt voor een nieuwe keuken, stap je in een geheel nieuwe en onbekende wereld. Geen reden tot zorg, want Claudia begreep razendsnel wat ik voor ogen had en bij haar voelde ik gelijk dat het goed zat. Waar andere zaken vooral aangaven wat er niet kon, zag Claudia overal een oplossing voor. Waarom zou dat niet kunnen? Tuurlijk, kan dat wel, we doen het gewoon zo en zo! Ik zag al bij die eerste afspraak een keuken ontstaan waar ik me helemaal in kon vinden. Het werd helemaal mijn keuken nadat Claudia een RAL-kleurstaal langsbracht waaruit ik een kleur voor de fronten heb gekozen. Het werkblad dat Claudia al bij de eerste afspraak als keuze voorstelde, was direct perfect, net als de spoelbak, kraan en grepen. Het was spannend om toen al te zeggen “we hebben een deal”, maar ik heb geen moment getwijfeld of dat een juiste beslissing was. Het voelde gewoon goed! Ook in het vervolgtraject en na het inmeten, kwam Claudia met perfecte oplossingen voor dingen die net even anders moesten. Claudia, dank je wel voor je goede adviezen, voor je geduld en voor het mooie cadeau dat je meebracht toen je het eindresultaat kwam bekijken.

Wat een mooie woorden en ik heb het precies zo ervaren. Goed dat je je onderbuikgevoel gevolgd hebt. Het resultaat is een zeer functionele keuken die helemaal “Jeannetta” uitstraalt. Geniet ervan!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.