Ervaringen van onze klanten

Filter op onderwerp
  • 2349 ervaringen
  • 253 ervaringen
  • 22 ervaringen
  • 7 ervaringen
  • 4 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

"Bij I-KOOK werken keukencoaches. Gelukkig zijn dat ook allemaal mensen en soms gaat er iets niet 100% perfect. Ook als je niet (helemaal) tevreden bent staan we direct voor je klaar! "

Roel Oostra

namens de directie

F. Ghazlane
Hellevoetsluis
01-12-2022

“Onze keuken staat er prachtig bij.”

De aanschaf begon met een prima adviesgesprek met Zieneb. Persoonlijke wensen werden gecombineerd met waardevolle tips. Er werd volop mee gedacht. Wij zijn supertevreden over I-KOOK keukens. Onze keuken staat er prachtig bij!

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie mooie review! Ik wens jullie onwijs veel plezier met jullie prachtige keuken.

Marcel Dierijck
Zoetermeer
28-11-2022

“Mooie en betaalbare keuken.”

Zowel de voorbereiding, als de levering en montage zijn probleemloos verlopen. Nigel was zeer klantgericht en heeft meerdere tekeningen en offertes gemaakt. Er was 1 missertje en dat is super opgelost. We hebben nu een zeer mooie en betaalbare keuken waar we de komende jaren veel plezier van zullen hebben.

 

 

Bedankt voor jullie complimenten. Ik vond het superleuk jullie te mogen begeleiden naar dit prachtige eindresultaat, waar we zeker trots op mogen zijn!

Joyce Peters
Oud-Beijerland
28-11-2022

“Droomkeuken.”

Superblij met onze droomkeuken! Alles liep voorspoedig, het uitzoeken, levering en het plaatsen van de keuken.
Met speciale dank aan Jereau van I-KOOK keukens Oud-Beijerland die op een nuchtere manier de droomkeuken samenstelde die wij in gedachten hadden.

Bedankt voor jullie complimenten! Samen hebben we een prachtig resultaat behaald, wat nu staat te schitteren in jullie woning. Bij deze wens ik jullie nog plezier met de nieuwe (droom)keuken, geniet ervan!

14-11-2022

“Een supermooie keuken.”

Goed advies gekregen van Andre met een mooi ontwerp. De levering volgens afspraak en vakkundig geplaatst door Ton en Jeffrey. Resultaat supermooie keuken. Wij kunnen I-KOOK zeker aanraden!

Bron: Qasa

Bedankt voor de aanbeveling! Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat onze monteurs wederom prachtig werk hebben verricht. Ik wens jullie veel kookplezier toe.

Johan de Koning
Velserbroek
14-11-2022

“Wij komen met ideeën, hij maakt het waar.”

I-KOOK was de eerste winkel die wij binnen liepen voor een nieuwe keuken. Nadat we nog 3 andere winkels binnen waren gegaan zijn we toch weer terug gekomen bij I-KOOK. Al onze wensen zijn vervuld en hebben een prachtige keuken staan. Waarom, omdat wij een goede binnenkomst hadden en heel vriendelijke te woord werden gestaan. Wij zijn geholpen door Kees, deze man heeft er echt kijk op, wij komen met ideeën en hij maakt ze waar. Wij hadden iets voor ogen en Kees heeft het mooier gemaakt dan wij hadden kunnen hopen. Alles is mogelijk niets is te gek.
Ook als we na de aankoop nog vragen of verandering aan wilden brengen was dat geen probleem.

Het mooie van het hele verhaal is ook de prijs is de prijs en geen gezeur dat er eerst nog 10k af gaat en als je hem gelijk koopt nog eens 5k.

Wilt u een nieuwe keuken loopt echt even deze winkel binnen u krijgt eer zeker geen spijt van , en vraag naar Kees dan komt u droom uit.

Bron: Qasa

Bedankt voor de mooie review, superfijn om te horen. Samen hebben we een prachtig, sfeervol en praktisch design gerealiseerd, wat volledig naar wens is ingericht. Geniet ervan!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Familie Zondervan
Zevenhuizen
14-11-2022

“Het eindresultaat is fantastisch.”

Eind december 2021 hebben wij samen met Jimmy onze prachtige matzwarte keuken ontworpen. Goed advies gekregen over de opstelling, maten, afwerking en apparatuur. Jimmy denkt goed met je mee. Niets was onmogelijk, zelfs een geïntegreerde plantenbak aan het kookeiland kon naar onze wens worden gemaakt. Verschillende keren zijn op ons verzoek wijzigingen qua kleur werkblad, afmetingen en materialen doorgevoerd. Dit alles was geen enkel probleem. In juni 2022 is de keuken geleverd. De apparatuur was allemaal op tijd, één van de ovens heeft Jimmy zelfs persoonlijk afgeleverd. Het eindresultaat is fantastisch. Het plaatsen is vakkundig uitgevoerd door 2 nette, vrolijke, ervaren mannen.

Wij zijn erg blij met onze keuken en hebben niet het idee dat we hiervoor de hoofdprijs hebben betaald. Kortom, zoek je een mooie keuken voor een eerlijke prijs, ga dan naar I-KOOK Capelle a/d IJssel en vraag naar Jimmy!

Bron: Qasa

De keuken staat er schitterend bij... en wat een leuk idee de geïntegreerde plantenbak, sfeervol en functioneel. Ik wil jullie bedanken voor de gezellige gesprekken en wens jullie veel kookplezier toe!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.