Afspraak aanvragen

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen van onze klanten

Filter ervaringen op aantal sterren

88% (1003)
10% (118)
1% (15)
1% (6)
0% (3)

Filter ervaringen op winkel

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Klantervaringen

Familie van Wensen

uit : Klundert

"Ook voor een keukenrenovatie waren wij bij I-kook aan het juiste adres!"

Via vrienden kwamen we bij I-kook terecht. We waren eigenlijk alleen op zoek naar een werkblad, spoelbak, kraan en apparatuur. Onze kastjes waren namelijk nog prima in orde. We dachten bij binnenkomst dat I-kook alleen complete keukens verkocht. Maar toen werden we door Freek aangesproken.. Hij begreep onze situatie direct en gaf ons waardevolle tips.  De afspraak in de showroom was dan ook erg prettig en ook nog eens heel leuk. Het grootste compliment willen wij Freek geven voor zijn hulp bij de kleurencombinatie met betrekking tot het nieuwe werkblad. Hier hadden wij namelijk echt de hulp van een vakman voor nodig.  Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat van de renovatie van onze keuken. Freek, ontzettend bedankt voor.....

Geweldig om jullie zo blij te kunnen maken!

Beste familie van Wensen, wat krijg ik een geweldig gevoel als ik jullie review lees. Jullie keuken is fantastisch geworden en ik kom zeker nog een keer op bezoek.. zoals beloofd! :)

V. Lotze

uit : Bemmel

"Door de goede reviews hebben wij voor I-kook gekozen"

Online hebben wij veel keukenzaken vergeleken. De reviews die we van I-kook lazen waren op verschillende websites erg positief. Daarom zijn wij op een dag spontaan naar I-kook Huissen gereden. Nadat we even rustig rond konden lopen werden we aangesproken door Michael Ernst.  Als eerste kregen we een lekker kopje koffie en daarna volgde een erg gezellig gesprek, waardoor we elkaar direct beter leerden kennen. Dit voelde direct goed voor ons! We besloten dan ook de keuken bij Michael te kopen. Met deze keuze zijn we ontzettend blij! We genieten elke dag van onze nieuwe keuken en bevelen I-kook bij iedereen aan.

Bedankt!

Ontzettend bedankt voor jullie leuke en uitgebreide review! Het is een prachtig eindresultaat geworden.

Wilfred van Tuil

uit : Veenendaal

Service is Top! We zijn erg tevreden!

We hoefden niet lang na te denken. Tijdens het eerste bezoek in Veenendaal werden we gelijk goed geholpen. Ook de prijs viel ons mee. Sjoerd denk praktisch mee, en probeert aan al je wensen te voldoen. Er is veel mogelijk!
Service is Top! We zijn erg tevreden!

Wat leuk om te horen.

Het meedenken is uitdagend en geeft de klant andere inzichten. Het werkblad doorlopend voorbij de muur geeft een erg mooie afwerking aan de keuken.

J. Gorissen

uit : Oud-Beijerland

Alles volgens afspraak, fantastische keuken net als de service.

Prachtig werk afgeleverd. Alles precies volgens afspraak, zowel in de winkel als het bezorgen. Het laten weten dat de bezorger er aankomt en de monteur netjes op tijd, is heel erg prettig. Ik heb een fantastische keuken en de service is net zo goed als de montage en verkoop.

Wat fijn om te horen

De keuken is erg mooi geworden en komt goed tot zijn recht. De keukenruimte is optimaal benut met deze indeling. Heel veel plezier met de keuken.

Harry Jonker

uit : Arum

Het juiste adres voor je nieuwe keuken

Bij aankoop van de keuken word je goed begeleid bij levering van de keuken alles vroegtijdig overleg over de datum van levering. De nazorg is ook goed,kortom het juiste adres voor je nieuwe keuken.

Daar doen we ons best voor Harry

En dat blijven we doen, ook na de overeenkomst blijven we de aandacht op onze klanten houden.

Cees van der Meer

uit : Almere

Luisteren naar de klant, dát staat hoog in het vaandel bij I-KOOK

Keukenverkoper die kan luisteren naar de wensen van de klant en hier goed op inspeelt. Resultaat een droomkeuken die alles heeft wat wij wensen, niet meer en niet minder. De montage en after-sale zijn tot op heden subliem.

Erg fijn om te horen dat het zo ervaren wordt

Een goede ervaring is ons doel.

Van der Kolk

uit : Hattem

Een hele goede ervaring

Een hele goede ervaring...een verkoopster die er echt verstand van heeft!!!

Hallo familie van der Kolk,

Het was mij ook een waar genoegen en hoop dat jullie inmiddels in de nieuwe woning zijn gevestigd. Wat ik al had gezien was al prachtig, ik kom snel een bakje koffie halen om het geheel te bekijken. Na alle inspanning wordt het nu tijd om ervan te gaan genieten toch?

Silvia

uit : Spijkenisse

Je kan er rustig rondkijken en denken met je mee

Fijne winkel. Kon rustig rondkijken. Goed geholpen door Mark die echt ook meedacht met de indeling en rekening hield met mijn wensen. Keuken netjes geplaatst. Heel blij met het resultaat.

Bedankt voor de leuke review

Veel plezier met de keuken.

Suzanne

uit : Eindhoven

Zeker niet opdringerig, daarom heb ik gekozen voor I-KOOK

Super blij met mijn nieuwe keuken van I-kook! Rob en Oelse dachten heel goed mee tijdens het ontwerpproces: echt meedenken om het binnen mijn budget te laten passen en zeker niet opdringerig om die sale maar te maken. Erg prettig en voor mij een van de redenen om voor I-kook te kiezen.

Rob was ook altijd beschikbaar voor vragen hoe groot of klein ook. Het eindresultaat is echt 100% naar wens!

Fijn om te horen

dat we samen ervoor hebben gezorgd dat zowel de weg naar de aankoop als het eindresultaat volledig aansluit op je wensen! Geniet van je nieuwe keuken!

A. Ouwens

uit : Numansdorp

Helemaal niet opdringerig maar goede uitleg en advies.

Naar aanraden van de overburen die ook pas een keuken hebben gekocht bij I-KOOK, toch maar eens een kijkje gaan nemen in de winkel in Oud-Beijerland. Daar werden we leuk ontvangen door Mark en kregen goed uitleg en advies. We hadden hier gelijk een goed gevoel...helemaal niet het opdringerige van gelijk een tekening maken. Wat in andere winkels wel zo was. De keuken is inmiddels netjes geplaatst door Mels. We zijn zeer tevree! Alles is gegaan volgens afspraak. Wij raden echt aan om eens en kijkje te gaan nemen bij I-KOOK.

Klanten beoordelen onze keukencoaches met een

9

Steens

10

Niets opdringen en goed luisteren naar wensen.

E Oostergetel

9

Vriendelijk en deskundig

Verkissen

10

Goede zaak, perfecte keukencoaches, perfecte service. Goed advies, gewoon super

C.C.M. Kerssens

10

Fijn om gelijk een eerlijke en normale prijs te krijgen. Ron nam alle tijd en gaf goed advies. Als de montage net zo goed is…

H Kuipers

10

Heb verder niks toe te voegen. Ben voor een 2e keuken dus vaste klant en dat zegt genoeg.

G. Rampersad

9

Fijne ontvangst goed uitleg en advies er werd tijd genomen om jou wensen te realiseren binnen jou budget

Kila

8

Wij zijn fijn ontvangen en men had uitgebreid tijd voor ons. Meedenkend. Heel vriendelijk en belangstellend.

Loots

9

Zeer tevreden dit is de 2e keuken. Je krijgt goeie adviezen en ze denken met je mee.

Weijn

9

Prima deal en goed geholpen bij i-kook