Ervaringen van klanten

Wij zijn zeer geinteresseerd in je ervaring met ons!

Filter ervaringen op aantal sterren

85% (716)
12% (101)
2% (13)
1% (6)
0% (3)

Filter ervaringen op winkel

Klantervaringen

Fam. Meinsma

uit : Velp

Onze droomkeuken staat! Het is prachtig geworden en we zijn helemaal tevreden. Heel fijn ook dat we een sample van het frontje en het blad mee konden nemen voor het uizoeken van de vloertegels. Rob en Jos: bedankt!!

Rob Zoeter

Keukencoach

Het is prachtig geworden.

We hebben jullie graag geholpen.

Willie en Hans van de Water

uit : Hoogvliet

Wij zijn uitermate tevreden met de kwaliteit van de keuken en de serviceverlening van I-KOOK alsmede over de monteurs die de keuken hebben geinstalleerd

fam. Van Koot

uit : Nijkerkerveen

Ontzettend fijn geholpen, niet opdringerig en zeer goede ideeën. Goed advies en zeer geduldig. Ook de plaatsing is top!

Ron Hubers

Keukencoach

Top dat alles zo goed liep!

Heel veel plezier ermee.

Fam. Ossenblok

uit : Etten-Leur

Alles prima geregeld. Keurige ontvangst, duidelijke uitleg over het traject voor, tijdens en na bestelling. Levering en nazorg ook uitstekend. Heel tevreden !!!

Fam. Aendekerk

uit : Heerlen

Via onze adviseur van de bank (die ook bij jullie een keuken hebben gekocht) zijn we bij I-Kook terecht gekomen. Glenn jullie keukencoach heeft ons super geadviseerd. Het resultaat is prachtig. Mede ook door Paul Zegwaard de monteur. Hij is heel rustig, werkt continu door een prettige man in de omgang. Een foutief ingemeten smetplint is meteen vervangen, super. De lijnen met de coach waren gelukkig heel kort. Als ik per mail een vraag gesteld had kreeg ik er prompt antwoord op. Liep alles maar zo makkelijk als een keuken kopen bij jullie.

Glenn Crauwels

Keukencoach

Dank voor jullie bijdrage!

Ik ben blij dat ik jullie goed heb kunnen helpen.

De Groot

uit : Dirksland

Wij zijn heel tevreden over de werkzaamheden m.b.t. onze nieuwe keuken. Dat begon al in de winkel: de ideeën en mogelijkheden die ons werden voorgeschoteld: onze keuken is nu heel anders ingedeeld. Verder werden we op de hoogte gehouden van elke volgende stap en de afspraken werden goed nagekomen. De monteurs hebben ten slotte vakkundig werk geleverd. Kortom: Klasse!

H. v.d. Roest

uit : Gorinchem

We zijn erg blij dat we onze keuken bij i-kook hebben gekocht. In de winkel zijn we goed geholpen om een keuken samen te stellen naar onze wensen. Er werd alle tijd voor ons uitgetrokken. Toen de keuken eenmaal uitgekozen was hebben we daarna nog verschillende wijzigingen aangebracht. Dat was geen enkel probleem en ze zijn zonder één fout doorgevoerd. Bij de plaatsing bleek de plint gebroken te zijn door de vervoerder. Dit is zonder problemen opgelost. Er is een nieuwe plint geleverd en door de monteur geplaatst. We zijn erg te spreken over I-Kook en we hebben verschillende mensen al aangeraden daar eens te gaan kijken voor een nieuwe keuken.

Olaf Riemslag

Keukencoach

Bedankt voor jullie feedback.

Het is erg mooi geworden!

Eijeriks

uit : Westmaas

Super blij met onze mooie nieuwe keuken. De mannen van I-KOOK hebben goed werk afgeleverd! Bedankt!

Dalenberg

uit : Schagerbrug

Prima tevreden. Vriendelijk geholpen in de winkel, prima communicatie in de periode daarna en de keuken is afgelopen dinsdag precies op afspraak geleverd en gemonteerd door 2 vlotte en aardige monteurs. Inmiddels 2 dagen in gebruik en erg blij met onze keuken, we krijgen er veel complimenten over.

Fam. Weng

uit : Landgraaf

Mijn zoon heeft een keuken bij jullie gekocht. Hij zei mam, ga daar maar gerust naar toe voor een nieuwe keuken. Roger heeft het heel duidelijk uitgelegd. Het is precies zo geworden als we ons hadden voorgesteld. Van mijn zoon hebben we het idee van het werkblad en van onze dochter het idee van de nis in onze keuken gerealiseerd. Het eindresultaat is schitterend. Het montageteam werkt als een echt team. Maar ze komen niet alleen om alleen maar te werken, je ziet dat het ze ook iets doet. Vinden het fijn als er iets moois ontstaat. De communicatie was perfect. Ook toen we vertraging in de bouw hadden was het geen enkel probleem om een andere datum voor de montage te prikken en de keuken nog een aantal weken in het magazijn.....