Ervaringen van klanten

Wij zijn zeer geinteresseerd in je ervaring met ons!

Filter ervaringen op aantal sterren

86% (823)
12% (110)
1% (13)
1% (6)
0% (3)

Filter ervaringen op winkel

Klantervaringen

Fam. Marzacu

uit : Zevenbergen

Op zoek naar een nieuwe keuken en na een lang vooronderzoek op internet, hebben wij een drietal keukenzaken geselecteerd om de showrooms te bekijken.
Eén van de drie zaken was I-KOOK in Oud-Beijerland. Zeer nieuwsgierig gingen wij naar binnen. Wij zijn ontvangen door de heer Mark van Alphen en in een oriënterend gesprek allerlei informatie gevraagd. De antwoorden van de heer Mark van Alphen waren helder en precies.
Daarom besloten wij binnen 2 dagen om een afspraak te maken voor een offerte.
Het resultaat staat er inmiddels. Een keuken voor 100% naar ons zin.
Wij wisten wat wij wilden en de heer Mark van Alphen heeft naar de wensen van de klant geluisterd en alleen in overleg gecorrigeerd en geadviseerd wat nog beter kon. Een kundig adviseur.
De montage van de keuken door de heer.....

Mark van Alphen

Keukencoach

Beste familie Marzacu.

Bedankt voor jullie mooie review en foto’s. Onze gesprekken heb ik als zeer aangenaam ervaren, de prachtige keuken is daarvan het eindresultaat. Nogmaals bedankt voor de fles wijn die wij als waardering van u hebben gekregen! Veel plezier toegewenst met uw keuken.

Myrthe Wubs

uit : Zwolle

Uitstekende service, met de aankoop, tijdens het plaatsen en ook nog jaren erna.

Pieter

uit : Zoetermeer

Uiteindelijk hebben wij onze ideale keuken gevonden bij I-Kook in Alphen aan den Rijn. Door hen werd in vergelijking tot andere keukenaanbieders een zeer concurrerende offerte gedaan. De manier waarop wij door Paul Ouwerkerk te woord werden gestaan gaf ons veel vertrouwen. Geen gepush zodat in alle rust een beslissing kon worden genomen. Echt een verademing ten opzichte van sommige andere keukenaanbieders. Paul gaf daar waar nodig bruikbare adviezen. Kortom wat betreft de behandeling door I-Kook Alphen aan den Rijn niets dan lof.

De plaatsing werd verricht door René Gräber van De Keukenstellers. Een man die zijn vak verstaat en naar alle waarschijnlijkheid voor elk probleem wel een passende oplossing weet te vinden. De keuken staan als een huis.

Als enige minpuntje kan worden aangevoerd dat één van de ladekasten niet was.....

Fam. Vranken

uit : Eijsden

Via Facebook kwamen we bij jullie uit. We waren eerst al bij andere keukenstudio’s geweest, maar daar kregen we weinig aandacht.
Toen zijn we alleen bij jullie binnengelopen om alleen maar eens te kijken. Dit gaf ons al een goed gevoel en daarom hebben een afspraak gemaakt.
Met Rinaldo, de keukencoach zijn we zeer tevreden. Hij heeft heel veel moeite gedaan met de planning van onze keuken.
Hij heeft ons uitgebreid geïnformeerd over de kwaliteit van de keuken en over de functionaliteit van de apparatuur.
Hij heeft zich prima gehouden aan het budget dat we aan de keuken wilden uitgeven.
De monteurs waren in een dag klaar. Ze hebben prima werk geleverd en ons de functies van de apparaten uitgelegd. Omdat onze pannen nog in de verhuisdozen verstopt zaten konden we de inductiekookplaat nog niet.....

Coellen

uit : Rotterdam

Door de fornuisaanbieding bij I-Kook beland. De eerste maal werden we in de winkel al vriendelijk te woord gestaan en kregen we de nodige brochures mee, ook werd gewezen op de actie die in de maand april was aangaande fornuizen.
Een week later hebben we een afspraak gemaakt bij André en zijn we op een warme zaterdagmorgen gekomen om de keuken te laten ontwerpen. We hadden twee keukens gezien én het belangrijkste: een fornuis, 5 pits met links een wokpit. Met een opzet van de oude keukenopstelling én ons wensenlijstje gingen we aan de slag.

Vakkundig en goed doorvragend kwamen we tot een geweldige uitkomst. Niet alleen alle kastruimte en werkbladruimte maar ik had niet durven dromen dat ik een Bertazoni fornuis zou kopen.
De inmeetafspraken werden meteen ingepland en een 2e bezoek.....

Via mond-tot-mondreclame zijn we bij I-Kook Sittard terecht gekomen.
We zijn een vrijwilligersorganisatie en we bestieren het Buurthuis de Kantine en de speeltuin in Sittard.
Voor de keuken, een buurtkeuken, waar we ook voor ouderen en eenzame mensen voor een gering bedrag gaan koken, maar ook kinderen gaan betrekken bij het koken, moesten we een nieuwe keuken hebben.
Rinaldo de verkoper is een leuke vent die goed met ons heeft meegedacht.
Uiteindelijk hebben we snel beslist om de keuken te kopen omdat de keuken er ook snel in moest komen.
Dat is gelukt, samen met jullie monteur Paul Zegwaard die alles in een dag klaar had.
Heel hartelijk bedankt,
Namens Stichting Buurhuis DE KANTINE mevrouw Geurts

Tracy Anne Shelverton

uit : Ede

Ik ben ter info binnen gelopen bij I-Kook in Veenendaal en kwam daar Sjoerd tegen - Hij heeft goed naar mij geluisterd en ook passend advies gegeven, ik hoop echt van harte dat als wij overgaan tot aankoop van onze nieuwe keukens (je leest het goed, wij hebben 2 nodig ook een voor ons bedrijf) dat de monteurs en de leveranciers net zo kundig zijn als hij - Ik vond het een geweldig ervaring - vakman en papa met passie voor onze keuken en niet zomaar een. Top Job Sjoerd, thanks!

Fam. Voncken

uit : Beek

We waren al op de woonboulevard geweest voor een keuken maak daar schoten we niet op. Omdat ik steeds langs jullie keukenstudio rijd, ben ik bij jullie binnengelopen en heb een folder meegenomen en daarna een afspraak gemaakt. Omdat we precies wisten wat we wilden was het voor Roger makkelijk een planning met bijbehorende prijs te maken. We waren al snel akkoord.
We zijn over de keuken dik tevreden. Dean de monteur heeft netjes gewerkt en op het einde van de dag was hij klaar en werd het composiet geleverd en gemonteerd. Alles paste perfect. Alles mooi in een dag geregeld.
Fijne bijkomstigheid dat de vaatwasser op hoogte gemonteerd is.
Vrienden en bekenden zullen we over jullie bedrijf informeren.

Remko Remmers

uit : Klaaswaal

Op een ongedwongen manier meegedacht tijdens aankoop en plaatsing, uitermate vakkundige en vlotte installatie, Alles op tijd geleverd en geïnstalleerd met oog voor detail en keurige afwerking. Vriendelijke en eerlijke klantbenadering. Afspraak is afspraak. Echt supergoed geregeld. Wij zijn dik tevreden met onze nieuwe keuken en raden iedereen een keuken van I-KOOK aan!

Mark van Alphen

Keukencoach

Bedankt,

voor je bericht en voor de complimenten Remko!

Mariëtte

uit : Ede

Sjoerd van de winkel in Veenendaal was geen moeite te veel, we hebben samen een prachtige keuken samengesteld. Alle gekke ideeën werden serieus genomen en verwerkt. Super service, heel behulpzaam en altijd vrolijk!

De onvermijdelijke kleine hikjes tijden het plaatsen en bij het ingebruik nemen werden keurig en supersnel opgelost.
Dank voor deze fijne ervaring en het dagelijks plezier van mijn keuken!