Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen van onze klanten

Filter ervaringen op aantal sterren

87% (905)
11% (113)
1% (15)
1% (6)
0% (3)

Filter ervaringen op winkel

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Klantervaringen

Van Helden

uit : Geervliet

Hierbij de beloofde foto's van onze nieuwe I-Kook keuken.

Ook de tafel die vermaakt is met de Keuken bladen.

Wij zullen u zeker aanbevelen, en u mag de foto's gebruiken die u wilt.
Een zeer tevreden klant, ook de complimenten voor de heren die hem geplaatst hebben!

Bedankt voor het toesturen van de foto’s.

Het complete plaatje ziet er echt prachtig uit. Ook de door uzelf vermaakte tafel ziet er goed uit en past prima bij het geheel. Wat een verschil met de oude situatie die we hebben gezien tijdens het nameten van de keukenruimte. U mag er best trots op zijn. Proficiat!

Erik

uit : Enschede

Jan en Ellen van I-KOOK Hengelo hebben echt het WOW effect weten te creëren in mijn nieuwe keuken. Er is prima geluisterd naar mijn wensen en met de adviezen van I-KOOK is de keuken mooier geworden dan ik ooit had kunnen verwachten. Goede service en het nakomen van afspraken hebben zeker bijgedragen aan deze positieve ervaring.

Bedankt!

Ed

uit : Den Haag

Dmv een prettige samenwerking met i-Kook Den Haag hebben we een hele mooie keuken uitgedacht. De keukenlevering en -montage verliepen vlekkeloos en netjes.

We kunnen i-Kook Den Haag dan ook van harte aanbevelen.

Hielkje

uit : Helmond

Ik ben heel erg tevreden over mijn keuken, en ook over de service van I-kook.

Annemarie Scholtens

uit : Oud-Beijerland

Net als 3 jaar geleden een heel fijne ervaring! Mark luistert, voegt toe, komt met ideeën, tot je het idee hebt dat het klopt.

De uitvoering door Mels weer fantastisch gedaan, ondanks de extreme hitte. Met praktische tips, alles supernetjes achter gelaten, zodat je zo verder kunt, heerlijk!!

Als ik per ongeluk over 3 jaar weer een nieuwe keuken nodig heb, kom ik zeker te weten weer hier terug!

Bob Jacobs

uit : Sittard

Het begon een jaar geleden! Ons huis stond al meer dan een jaar te koop omdat we vanwege gezinsuitbreiding groter wilden wonen.
Na kijker 20 wilden we weleens actie. Er waren diverse redenen waarom de kijkers geen kopers werden een van de redenen was de keuken!

We hebben verschillende keukenzaken bezocht maar niemand die ons serieus nam en ons een keuken uit het duurste segment probeerden te verkopen! Uiteindelijk zijn we bij IKook terecht gekomen. Hier hebben we een mooie keuken met luxe uitstraling voor een goede prijs gekocht. Ons huis was binnen 1 week na levering van de keuken verkocht!

Voor ons nieuwe huis hebben we direct een nieuwe keuken bij IKook gekocht.Dit keer een luxe keuken met stenen blad en Siemens apparatuur. Echt alles klopt gewoon en zijn ook hier weer.....

J.J. Domhoff

uit : Almere

In februari jl. een keuken geleverd gekregen van Ikook. Bij de keuze van de keuken zeer professioneel en eerlijk geholpen. Er is v.w.b. de ruimte waar de keuken geplaatst moest worden goed met ons meegedacht. Bij het monteren van de keuken bleek een aantal zaken niet helemaal op orde, maar dit is adequaat opgepakt. Aftersales was ook erg goed en daarmee onderscheid Ikook zich duidelijk van de grote Nederlandse keukenleveranciers. Wij kunnen Ikook van harte aanbevelen.

Dhr Beumer (BE, vastgoedondernemer)

uit : Antwerpen-Ekeren

‘Alles oké en hufter-proof’

Regelmatig mogen wij klanten helpen die een appartement in de verhuur hebben. Het is dan belangrijk dat keukens zogenaamd 'hufter-proof' en tevens betaalbaar zijn. Dat betekent niet dat je keuken er niet meer mooi uit kan zien. Het is nou eenmaal een feit dat niet iedere huurder erg correct met een huurwoning omgaat. Tijdens het ontwerp houden wij daar rekening mee, zodat de verhuurder niet na 2 jaar alweer een nieuwe keuken moet aanschaffen. Deze keuken plaatsten wij onlangs in Antwerpen-België. Combinatie wit met opaal grijs.

Fam. Roozendaal

uit : Mijnsheerenland

Vrienden van ons hebben een keuken bij jullie gekocht. Toen we de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid zagen/konden ervaren hebben we besloten bij I-KOOK langs te gaan. (terwijl we eigenlijk bij IKEA een keuken hadden ontworpen)

Keukencoach Patrick heeft ons geholpen en nam echt de tijd. Zelfs toen we langer bleven zitten. Hij ging uit van wensen en behoefte (ipv keuken opleggen).

Monteur Mels heeft de keuken met veel zorg en aandacht geplaatst.
Hij heeft veel oog voor detail en je merkt dat hij plezier in zijn werk heeft. Het voelt vertrouwd, dat op het moment dat wij tijdens de verbouwing van ons huis even weg moesten om iets te halen, wij gewoon weg konden gaan. Mels ontzorgd ook (net als iedereen bij I-KOOK). Op het moment dat hij het keukenblad op het kookeiland had.....

Geweldig om te horen!

Bedankt voor het bericht en de fijne gesprekken. Veel plezier met de keuken!

S. van den Broek

uit : Bergen op Zoom

Ik besloot een keuken aan te schaffen bij I-kook omdat het verkopend personeel vriendelijk was, meedacht en mij geen mes op die keel zette waarvoor complimenten.
Een aantal dingen klopten niet en zijn snel opgelost. Ook was men altijd bereikbaar en bereid om me te helpen.
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben over de service en met mijn keuken.