Sittard

Rijksweg Zuid 216
(navigatie: Eggelspoelderweg)
6134 AG Sittard

Openingstijden

Maandag09:00-17:30

Dinsdag09:00-17:30

Woensdag09:00-17:30

Donderdag09:00-17:30

Vrijdag09:00-17:30

Zaterdag09:00-16:00

Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

Carnavalsmaandag
20 februari 2023

Gesloten

Plan een gratis adviesgesprek in de winkel

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Plan een videogesprek met een keukencoach

Plan een videogesprek met een van onze keukencoaches.

Welkom bij I-KOOK Sittard

I-KOOK Sittard biedt je niet alleen voordelige Duitse kwaliteitskeukens aan, maar ook een groot assortiment apparatuur tegen een zeer scherpe prijs!

Met meer dan 20 jaar ervaring in de keukenbranche zijn we in staat je te helpen bij het kijken, kiezen en kopen van jouw droomkeuken.
Bij I-KOOK staan kwaliteit, gedegen advies, transparantie en service altijd op nummer één.

Persoonlijke aandacht van de keukencoaches

Wij zijn een enthousiast, vakkundig, creatief team en denken in mogelijkheden. We begeleiden je op een transparante en persoonlijke wijze bij het ontwerp en de aanschaf van een nieuwe keuken.
Van A tot Z is jouw keukencoach hét vaste aanspreekpunt.

De komende jaren willen we graag nog meer mensen helpen bij de aanschaf van een mooie keuken. Wij hopen dat jij daar één van bent.

Dus kijk rustig rond in onze winkel of op onze website.
Vraag een van onze keukencoaches gerust om advies, wij vinden voor ieder budget de perfecte keuken!

Tot ziens bij I-KOOK Sittard!

De perfecte keuken vind je in Sittard

Als jij op zoek bent naar een keuken in Sittard, dan kom je toch gewoon een keer langs bij I-KOOK? Bij ons vind je namelijk de mooiste keukens die er te krijgen zijn. We hebben meerdere filialen door heel Nederland, ook in Sittard zijn we te bezoeken. Je zult dan merken dat je bij een bijzondere kookwinkel terecht bent gekomen. Bij I-KOOK is het namelijk zo dat je geholpen wordt door een keukencoach, in plaats van door een standaard verkoper. Onze keukencoaches gaan samen met jou op zoek om te bekijken hoe ze jou aan je ideale droomkeuken kunnen helpen.

Op zoek naar keukenwinkels in Sittard?

Tussen de keukenwinkels in Sittard neemt I-KOOK een unieke plek in. Bij ons vind je namelijk geen standaard verkopers, maar juist mensen die hun best doen om jou al coachend aan een perfecte keuken te helpen. Onze keukencoaches staan altijd klaar om samen met jou al je wensen op het gebied van keukens en de invulling hiervan door te nemen. Wil jij een geheel nieuwe keuken die je van de grond af aan op wil bouwen? Of ben je op zoek naar bepaalde onderdelen om aan je bestaande keuken toe te voegen? Ga eens zitten met je keukencoach, die graag de beste opties met je doorneemt.

Bezoek onze keukenzaak in Sittard

Voor de mooiste keukens van Sittard en omstreken kom je gewoon langs bij I-KOOK. Wij hebben namelijk keukens klaarstaan die zijn gemaakt door Duitse vakmensen die veel ervaring hebben op het gebied van de productie van keukens. Uiteraard kun je bij ons een complete keuken kopen, maar het is ook mogelijk om zelf een keuken samen te stellen. Neem je droomkeuken door met onze keukencoach en wij zorgen ervoor dat je straks de mooiste keuken van Sittard in je huis hebt staan!

Ervaar een keukencoach!

Bij I-KOOK geen pushverkoop, daarom hebben we geen keukenverkopers maar keukencoaches. Keukencoaches zijn behulpzaam, vakkundig en eerlijk.

  • Steeds zorgzaam
  • Altijd vakkundig
  • Gewoon eerlijk
Rob Zoeter

Keukencoach

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.