Amersfoort

Woonboulevard Amersfoort
Industrieweg 3
3812 RX Amersfoort

Openingstijden

MaandagGesloten

Dinsdag10:00-17:30

Woensdag10:00-17:30

Donderdag10:00-20:00

Vrijdag10:00-17:30

Zaterdag10:00-17:00

Zondag Gesloten

Welkom bij I-KOOK Amersfoort

I-KOOK Amersfoort biedt je niet alleen voordelige Duitse kwaliteitskeukens aan, maar ook een groot assortiment apparatuur tegen een zeer scherpe prijs!

Met meer dan 20 jaar ervaring in de keukenbranche zijn we in staat je te helpen bij het kijken, kiezen en kopen van jouw droomkeuken.
Bij I-KOOK staan kwaliteit, gedegen advies, transparantie en service altijd op nummer één.

Persoonlijke aandacht van de keukencoaches

Wij zijn een enthousiast, vakkundig, creatief team en denken in mogelijkheden. We begeleiden je op een transparante en persoonlijke wijze bij het ontwerp en de aanschaf van een nieuwe keuken.
Van A tot Z is jouw keukencoach hét vaste aanspreekpunt.

De komende jaren willen we graag nog meer mensen helpen bij de aanschaf van een mooie keuken. Wij hopen dat jij daar één van bent.

Dus kijk rustig rond in onze winkel of op onze website.
Vraag een van onze keukencoaches gerust om advies, wij vinden voor ieder budget de perfecte keuken!

Keukenzaak Amersfoort

Wanneer je een afspraak maakt bij onze keuken showroom in Amersfoort, wordt er de tijd genomen om naar je wensen en behoeften te luisteren en je te voorzien van professioneel advies. Of je nu een kleine keukenruimte hebt die optimaal benut moet worden of juist een ruime keuken wilt creëren waarin je kunt koken en genieten met familie en vrienden, wij staan klaar om je te helpen.

In onze keuken outlet in Amersfoort bieden we alleen hoogwaardige apparatuur van betrouwbare leveranciers aan, zo ben je verzekerd van een kwalitatieve en toch ook duurzame keuken. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren door het uitgebreide assortiment in onze keukenshowroom in Amersfoort.

Dus als je op zoek bent naar een keukenzaak in Amersfoort, neem dan contact op met I-KOOK. Onze toegewijde keukencoaches helpen je bij het verwezenlijken van jouw keukendromen. Samen creëren we een keuken die perfect past bij jouw stijl, smaak en behoeften.

 

Keuken Amersfoort

Ben je op zoek naar een keuken op maat in Amersfoort? Bij I-KOOK kun  je er zeker van zijn dat je een keuken aanschaft die volledig op jouw wensen en behoeften is afgestemd. Onze keukencoaches zetten je wensen om tot een keukenontwerp. Ze luisteren naar al jouw wensen en zorgen ervoor dat jij aan het einde van het proces een keuken koopt in Amersfoort waar je nooit van hebt durven dromen.

Nadat het ontwerp volledig aan jouw wensen voldoet, gaan we aan de slag met de vakkundige productie en installatie van je keuken. We werken alleen met hoogwaardige materialen en betrouwbare leveranciers, zodat je verzekerd bent van een duurzame en kwalitatieve keuken waar je jarenlang van kunt genieten.

Dus wil je graag een keuken kopen in Amersfoort? Of wil je graag een keuken op maat laten maken in Amersfoort? Bij I-KOOK staan onze coaches voor je klaar om je te helpen bij al je vragen.

Keukenwinkel Amersfoort

Bij de keukenwinkel in Amersfoort van I-KOOK draait het niet alleen om het verkopen van keukens, maar vooral om het bieden van uitstekende service en persoonlijke aandacht. Van ontwerp tot installatie staan onze keukencoaches je bij om ervoor te zorgen dat het gewenste resultaat behaald wordt.

Naast het ontwerp en de installatie van de keuken, biedt I-KOOK ook uitstekende garantievoorwaarden. We streven ernaar om duurzame en hoogwaardige keukens te leveren die jarenlang meegaan. Mocht er onverhoopt toch een probleem optreden, dan staan we klaar om je te ondersteunen en het probleem snel op te lossen.

Of je nu een vraag hebt over een bepaald keukenontwerp, advies nodig hebt bij het kiezen van de juiste materialen, of gewoon wat inspiratie wilt opdoen, onze keukencoaches helpen je graag verder. Ze hebben diepgaande kennis van keukendesign en kunnen je daardoor als geen ander advies geven bij het maken van weloverwogen beslissingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en smaak.

Ben je benieuwd naar het advies van onze keukencoaches voor jouw droomkeuken? Maak dan een afspraak bij onze keukenwinkel in Amersfoort!

Ervaar een keukencoach!

Bij I-KOOK geen pushverkoop, daarom hebben we geen keukenverkopers maar keukencoaches. Keukencoaches zijn behulpzaam, vakkundig en eerlijk.

 

 

Nigel Mol

Keukencoach

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.