"Tristan, je mag trots zijn op het resultaat want wij zijn dat zeker."

Kasper & Patricia
Houten
24-09-2021

“Tristan, je mag trots zijn op het resultaat want wij zijn dat zeker.”

Bij het zoeken naar een geschikte keukenzaak voor onze nieuwe keuken kwamen wij gelukkig bij Tristan de Ruiter in Soesterberg uit. Zijn klantvriendelijkheid, kennis en kunde stak duidelijk boven anderen uit. Hij gaf ons een degelijke en betrouwbare indruk en dat bleek gedurende het proces ook absoluut te kloppen. Tristan heeft de tijd voor ons genomen, ons uitstekend geholpen bij het ontwerp en maken van materiaal keuzes.

De prijs\kwaliteitverhouding is wat ons betreft dik in orde en wat wij fijn vonden: het is niet nodig om af te dingen of marges omlaag proberen te praten, de prijs is gewoon in één keer goed.
Tristan heeft een goede technische kijk op zijn keukens en kan de zelf bouwer als ik net even die handige tips meegeven welke het opbouwen van de keuken makkelijk maken.
Zelf inbouwen is absoluut te doen en ik kwam erachter dat de keuken doordacht en zeer degelijk in elkaar zit. Dus ook de kwaliteit van de keukens is dik in orde.

Tristan, bedankt voor alles, je mag trots zijn op het resultaat want wij zijn dat zeker!

Bedankt voor jullie leuke review! Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn en ik ben zeker trots over het resultaat, het is prachtig geworden. Ik wens jullie nogmaals veel kookplezier!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.