Capelle aan den IJssel

Lylantse Baan 6
2908 LG Capelle aan den IJssel

Openingstijden

MaandagGesloten

Dinsdag10:00-17:30

Woensdag10:00-17:30

Donderdag10:00-17:30

Vrijdag10:00-20:00

Zaterdag10:00-17:00

Zondag Gesloten

Plan een gratis adviesgesprek in de winkel

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Plan een videogesprek met een keukencoach

Plan een videogesprek met een van onze keukencoaches.

Welkom bij I-KOOK Capelle aan den IJssel

I-KOOK Capelle aan den IJssel biedt je niet alleen voordelige Duitse kwaliteitskeukens aan, maar ook een groot assortiment apparatuur tegen een zeer scherpe prijs!

Met meer dan 20 jaar ervaring in de keukenbranche zijn we in staat je te helpen bij het kijken, kiezen en kopen van jouw droomkeuken.
Bij I-KOOK staan kwaliteit, gedegen advies, transparantie en service altijd op nummer één.

Persoonlijke aandacht van de keukencoaches

Wij zijn een enthousiast, vakkundig, creatief team en denken in mogelijkheden. We begeleiden je op een transparante en persoonlijke wijze bij het ontwerp en de aanschaf van een nieuwe keuken.
Van A tot Z is jouw keukencoach hét vaste aanspreekpunt.

De komende jaren willen we graag nog meer mensen helpen bij de aanschaf van een mooie keuken. Wij hopen dat jij daar één van bent.

Dus kijk rustig rond in onze winkel of op onze website.
Vraag een van onze keukencoaches gerust om advies, wij vinden voor ieder budget de perfecte keuken!

Tot ziens bij I-KOOK Capelle aan den IJssel!

Een mooie keuken in Capelle aan den IJssel kopen

Is het tijd voor een nieuwe keuken? Of ga je in een nieuw huis wonen en is daar nog geen keuken aanwezig? Dan raden we je aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van I-KOOK. Onze keukenwinkels zitten door heel Nederland, met ook een filiaal bij jou in de buurt. Op zoek naar een keuken in Capelle aan den IJssel? Dan ben je van harte welkom bij ons filiaal in deze stad. Wij hebben niet alleen de mooiste keukens van Capelle aan den IJssel voor je klaarstaan, maar ook een unieke service. Bij ons krijg je namelijk niet te maken met een verkoper, maar met een echte keukencoach.

Keukenwinkels in Capelle aan den IJssel bezoeken

Als jij een nieuwe keuken in je huis wil hebben, dan is het belangrijk om je goed te orienteren. Misschien heb je al een perfect idee in je hoofd van hoe je keuken er uit moet komen te zien, maar het is natuurlijk ook mogelijk dat je hier nog niet helemaal klaar mee bent. De keukencoach die bij I-KOOK voor je klaarstaan gaat je in ieder geval helpen om een keuken in te richten die niet misstaat in je huis. Een keuken waar je heerlijk in kunt koken, maar waar je ook veel tijd door kunt brengen met vrienden of familie. Een keuken om te koken of in te wonen, wat jouw wensen op dit gebied ook zijn!

Op zoek naar keukenzaken bij Capelle aan den IJssel?

Voor de beste keukens van Capelle aan den IJssel en omstreken loop je gewoon even binnen bij I-KOOK. Je vindt hier de mooiste keukens tegen de scherpste prijzen. We hebben een menselijke aanpak, aangezien het ons doel is jou tevreden weer naar buiten te laten lopen. We kennen de lokale cultuur en weten als geen ander wat er allemaal wel en niet in een keuken past. Het maakt niet uit welk budget je tot je beschikking hebt, je vindt bij ons altijd de beste service die je je maar kunt wensen. We hopen je dan ook snel een keer te kunnen verwelkomen.

Ervaar een keukencoach!

Bij I-KOOK geen pushverkoop, daarom hebben we geen keukenverkopers maar keukencoaches. Keukencoaches zijn behulpzaam, vakkundig en eerlijk.

  • Steeds zorgzaam
  • Altijd vakkundig
  • Gewoon eerlijk
André Steenvoorden

Keukencoach

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.