fbpx
uit 110 klantervaringen
Capelle aan den IJssel
"Tijdens mijn werk maak ik contact met veel verschillende mensen. Samen met jou als klant gaan we opzoek naar het best passende ontwerp. Het leukste aan dit vak vind ik om uiteindelijk te zien hoe het eindresultaat geworden is. Jij als klant gaat de keuken elke dag gebruiken en ik vind het bijzonder om daar een bijdrage aan te leveren."
Rianne
Capelle aan den IJssel
23-07-2021

“Zeer blij.”

Ik ben vanaf het eerste moment heel goed geholpen door André. Hij zette er totaal geen druk op, maar liet mij rustig mijn eigen keuzes maken. Toen ik twijfelde over de kleurencombinatie, nam hij alle tijd om hier opnieuw met mij naar te kijken. Toen de keuken klaar was, kwam hij langs met een prachtige bos bloemen. Zeer blij met mijn aankoop!!

 

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Beste Rianne, dank voor je mooie reactie, ik heb nog een foto toegevoegd van de wasmachine die je mooi hebt ingebouwd erg functioneel. Veel plezier met je keuken.

M. Wong
Zoetermeer
14-06-2021

“Alles is goed verlopen en de het resultaat is prachtig!”

Door alle goede reviews vanuit verschillende bronnen, zijn wij bij I-KOOK terechtgekomen.

Tijdens mijn eerste afspraak werd ik geadviseerd door Andre van Steenvoorden, dat was mijn keukencoach (adviseur).
Andre heeft mij goed kunnen helpen en begeleiden naar de keuken die ik voor ogen had. Door mijn eigen wensen te combineren met de adviezen van Andre hebben we een prachtig ontwerp gemaakt.

Een aantal weken later was het dan zover, de dag van de plaatsing. De keuken werd gemonteerd door een ervaren en vakkundige monteur, die goed mee dacht en niets was voor hem teveel.
Later op die dag hebben we nog met z’n alle heerlijk gegeten.

Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe keuken, de hete lucht oven is erg fijn en de Lemans kast vind ik ook erg handig.

Kortom: alles is goed verlopen en de het resultaat is prachtig!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten en fijn dat alles naar wens is verlopen. Samen hebben we een prachtige keuken kunnen realiseren en hij past perfect in je woning, dat heb je goed uitgekozen! Ik wens je nogmaals vele jaren plezier met je nieuwe keuken!

Dhr. Feenstra
Rotterdam
14-06-2021

“De keuken was al prachtig, maar nu net meer in onze stijl!”

In onze nieuwe woning stond al een prachtige witte I-KOOK keuken, maar we wilde graag een zwarte keuken.
Met deze vraag zijn wij naar I-KOOK in Capelle aan den IJssel gegaan en zijn wij geholpen door Andre .

Onze keukencoach wist hier wel wat op, het was mogelijk om nieuwe zwarte frontjes te bestellen en de rest van de keuken zo te laten.

Toen de frontjes binnen waren, is het paneel verwisseld en is de rest van de ombouw uitgevoerd.

Wij zijn heel tevreden! De keuken was al prachtig, maar nu net meer in onze stijl!

Bedankt Andre!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten! Het eindresultaat is prachtig geworden en de kleur past prachtig in deze woning. Geniet ervan!

L. Knol
Krimpen aan den IJssel
14-06-2021

“André kon al onze wensen vertalen naar een prachtig ontwerp.”

We waren op zoek naar een nieuwe keuken en door goede verhalen over I-KOOK hebben we besloten om hier onze keuken te kopen.

We hadden een afspraak gemaakt bij het filiaal in Capelle aan den IJssel, daar zijn wij begeleid door Andre.
Andre kon al onze wensen vertalen naar een prachtig ontwerp. We dachten eerst aan een andere opstelling, maar hetgeen wat we hebben gekozen past een stuk beter.

Nadat het ontwerp definitief was, hebben we getekend en met veel genot op de dag van de montage gewacht.

Daar stond die dan eindelijk…. prachtig werk geleverd door de vakkundige monteur, onze complimenten!
Wij zijn heel erg tevreden met het resultaat, het is precies geworden zoals wij het voor ogen hadden.

André Steenvoorden
Keukencoach

Gefeliciteerd met jullie prachtige keuken. Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn, het resultaat is prachtig. Het is een multifunctionele keuken, met een leuke koffiehoek en veel werkruimte. Geniet ervan!

Monique
Rotterdam
02-06-2021

“Creatief sparren over de indeling.”

Erg blij met mijn nieuwe keuken. Ik heb goed en creatief kunnen sparren met de verkoper over de indeling. Het was zelfs mogelijk een klimaatkoelkast van 17cm te kunnen plaatsen i.p.v. een passtuk. Ook de montage van de keuken was een succes. In eerste instantie was de apparatuur niet helemaal goed vastgezet, dit is supersnel naar wens hersteld, goede service!!

Kortom, erg tevreden! Wel een kleine tip: het is fijn als na het plaatsen als het verpakkingsmateriaal meegenomen wordt.

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Beste Monique, Dankjewel voor je reactie, stuur me nog een foto als het boomstamplank ook is geplaatst, lijkt me en mooi geheel worden, met je tip zijn we achter de schermen aan de slag gegaan, dankjewel hiervoor.

Niels
Capelle aan den IJssel
02-06-2021

“Ik zou hier zeker in de toekomst weer een keuken aanschaffen.”

Een hele fijn winkel, waar ze alle tijd voor nemen. Ik ben supergoed geholpen door André. Geen vervelende onderhandelingen en ik kreeg de gelegenheid om er nog eens goed over na te denken, offerte is duidelijk en de prijs is de prijs. Ik zou hier zeker in de toekomst weer een keuken aanschaffen.

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Beste Niels, Mijn dank voor deze positieve reactie, ook onze complementen aan je eigen monteur die de keuken vakkundig heeft gemonteerd. Veel plezier met de nieuwe keuken.

Dhr. van Gelder
Capelle aan den IJssel
02-06-2021

“We genieten elke dag van onze keuken.”

Afgelopen jaar hebben wij een keuken aangekocht bij I-KOOK in Capelle aan den IJssel. We zijn uitgebreid en vakkundig geholpen met het uitzoeken van onze gewenste leefkeuken. We mochten zo vaak langskomen als we zelf wilde en we kregen diverse proefstaaltjes te zien. Vaak hadden we even een kort overleg en dat voor een top eindresultaat. Zelfs na de montage (waar altijd wat kan gebeuren) is alles netjes afgehandeld. We genieten elke dag van onze keuken, bedankt voor je vakkundige begeleiding André!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor het toesturen van je review. Ik vind het leuk om te lezen dat alles zo naar wens is verlopen, de keuken is prachtig geworden! Ik wens jullie nog vele jaar kookplezier toe!

Familie Heuvelman
Ouderkerk aan den IJssel
02-06-2021

“Hier kun je echt met een gerust hart je droomkeuken kopen.”

In de vestiging Capelle aan den IJssel zijn wij goed ontvangen door keukencoach André. We wilden een keuken en nog een aparte bijkeuken in dezelfde stijl.

Alles werd netjes geregeld en op de geplande datum afgeleverd. Toen de keuken was geïnstalleerd kwam onze keukencoach André nog kijken of alles naar wens was.

We hebben de (bij)keuken nu ruim een jaar gebruik en we zijn er nog altijd heel erg blij mee. Op het moment dat er tijdens de verhuizing een ongelukje gebeurde en dat er daardoor een beschadiging aan een kastje zat, werd dit netjes nabesteld zonder daar extra kosten voor hoeven te betalen. Wat een top service! Hier kun je echt met een gerust hart je droomkeuken kopen.

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Beste familie Heuvelman, dankjewel voor de leuke reactie. Ik ben blij dat jullie je droomkeuken hebben gevonden en ik ben trots dat ik jullie daarmee mocht helpen! Ik wens jullie nog veel kookplezier toe.

Sven en Rensje
Waddinxveen
02-06-2021

“Stap hier eens binnen.”

Een warm bad, anders kunnen we het niet omschrijven. Al vanaf de ontvangst van Andre, niet de standaard “Goedemiddag, hoe kan u helpen en hoeveel wilt u uitgeven”, maar “Goedemiddag, kijkt u rustig rond en als u vragen heeft horen we het graag”. Totaal geen druk, maar een ontspannen sfeer. We liepen eigenlijk vrijwel direct tegen een prachtige showroomkeuken aan, die ‘perfect’ paste in ons nieuwbouwhuis.

De prijs is hier de prijs (dus geen 13k wordt 11k wordt uiteindelijk 9k). Dus toen we Andre naar informatie vroegen zijn we om de tafel gaan zitten om de aanwezige verlichte kapstok ‘erbij te lullen’ (we blijven immers Hollanders). In overleg mocht de keuken ook nog een flinke periode kostenloos blijven staan, aangezien ons huis nog niet klaar was. Nadat we de keuken hadden opgehaald en zelf hadden geplaatst, stond hij ook hier prachtig. Enige puntje was het rechter hoekje, daar was een ruimte over aangezien het een showroomkeuken was. Na telefonisch overleg en advies via Zoom hebben we samen met Andre een passende oplossing gezocht, die inmiddels in bestelling staat. Ook hierin werden we voorzien van eerlijk advies en werd ons geadviseerd om bij het origineel te blijven.

Om een lang verhaal kort te maken, zoek je een mooie kwaliteitskeuken voor een schappelijke prijs, zoek dan niet verder en stap hier (weliswaar nu op afspraak) eens binnen! Andre en Rob, nogmaals bedankt voor de goede zorgen, we zijn er echt oprecht super blij mee!

 

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Beste Sven en Rensje, Dankjewel voor deze positie reactie, die kapstok is goed terecht gekomen. 😉

Mevr. Speijer
Vlaardingen
02-06-2021

“Een meedenkende adviseur.”

Heel erg tevreden met de begeleiding en service van keukencoach André. Hij heeft goed met ons meegedacht met het creëren van onze bijkeuken en droger op werkhoogte. Het was zoals beloofd op tijd geleverd en we zijn er heel erg blij mee! Nadat de keuken was geplaatst is André nog komen kijken of alles naar wens was!

André Steenvoorden
Keukencoach

Dankjewel Josina voor het plaatsen van deze review, je hebt de ruimte mooi en functioneel ingedeeld, super leuk.

Maikel & Melissa
Zwijndrecht
02-06-2021

“Uitstekend begeleid naar onze prachtige keuken.”

Voor ons eerste huis wilden wij een nieuwe keuken laten plaatsen. We hebben van vrienden het advies gekregen op eens bij I-KOOK te gaan kijken. Daar zijn wij geweldig geholpen door Andre, hij luisterde goed naar al onze wensen en wist ons uitstekend te begeleiden naar onze prachtige keuken.

Al onze wensen zijn meegenomen in de mooi en duidelijk 3D ontwerp, dit was gemakkelijk te zien op een groot scherm. We hebben in een keer de de knoop doorgehakt en besloten de keuken te kopen, zonder hier ook maar een moment spijt van te hebben.

Inmiddels is alles vakkundig geplaatst ons nieuwe huis en we koken er met heel veel plezier. Het advies voor de inductie kookplaat met afzuiging is geweldig. Van het zitgedeelte bij het schiereiland wordt ook volop gebruikt gemaakt.  Binnenkort zullen we nog foto’s van het resultaat doorsturen!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor jullie uitgebreide review. Ik ben blij dat alles naar wens is verlopen en dat jullie met plezier in jullie nieuwe huis kunnen koken. Ik vond leuk om jullie te mogen helpen met deze prachtige keuken. Ik wens jullie nog veel plezier en geluk toe in jullie eerste woning!

Familie Oskam
Reeuwijk
02-06-2021

“Wij zijn zeer tevreden.”

We werden op een vriendelijke manier ontvangen en we kregen vakkundig advies. Tijdens onze afspraken werd er echt goed naar ons geluisterd, we zijn zeer tevreden.

André Steenvoorden
Keukencoach

Het is een mooie grote keuken geworden, met alles erop en eraan. Bedankt dat ik jullie mocht begeleiden naar deze prachtige droomkeuken!

J. van Dalen
Rotterdam
02-06-2021

“Superblij.”

Ik ben superblij met mijn keuken! Al vanaf het begin met het kopen van de keuken bij I-KOOK ( Andre Steenvoorden) tot de plaatsing door mij zelf, kon ik met vragen bij hen terecht. Alleen de service van Indesit liet even wat te wensen over (slecht telefonisch te bereiken en moeilijk te verstaan zeker voor een helpdesk!) Na het plaatsen van de keuken is Andre Steenvoorden (I-KOOK) nog komen kijken hoe de keuken er bij stond en of er nog problemen waren! Dat is nog eens after sales. Kortom, ik ben blij en kan iedereen adviseren langs te gaan bij I-KOOK.

 

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Beste Johan, dankjewel voor je reactie, achter de schermen zijn we in gesprek met Indesit om dit soepeler te laten lopen. Ook dank voor de foto, Het harnas links kleurt mooi bij de keuken...😉 Veel plezier met de keuken!

Mevr. Plein
Rotterdam
02-06-2021

“Zonder twijfel uitstekend.”

Mijn ervaring met I-KOOK is zonder twijfel uitstekend! Samen met keukencoach Andre hebben we gekeken naar de mogelijkheden i.v.m. het budget. Zelfs nadat ik na de verkoop nog wat wilde wijzigen, wat dit geen punt voor André. Mede dankzij zijn advies heb ik een prachtig resultaat, een top keukencoach!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Beste Cynthia, Dankjewel voor je het schrijven van een review, fijn dat je tevreden bent en heel veel plezier met de nieuwe keuken.

Familie Schooneveld
Capelle aan den IJssel
02-06-2021

“Goede adviezen, perfect bezorgd en heel mooi geïnstalleerd.”

We zijn bij I-KOOK langsgegaan voor een nieuwe keuken, waarbij wij zelf voor de apparatuur hebben gezorgd. Behalve de vaatwasser, die is wel door I-KOOK geleverd. Wat een topservice bij I-KOOK. Andre van Steenvoorden (onze keukencoach), de transporteurs en de vakbekwame installateur hebben allemaal mooi en netjes werk geleverd.

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Beste familie Schooneveld, de keuken en de ruimte erom heen hebben jullie tot in de puntjes afgewerkt, dit is duidelijk te zien in het eindresultaat. Het is echt een plaatje geworden. Veel plezier met deze nieuwe keuken.

Mevr. Latina
Rotterdam
02-06-2021

“Goed verlopen.”

Een super ervaring bij I-KOOK. Vanaf het eerste gesprek tot aan de levering. Alles is uitstekend verlopen en de aftersales was ook top!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Beste mevrouw Latina, fijn dat je tevreden bent met het totale plaatje, veel plezier gewenst met de keuken.

Mevr. Schipper
Rotterdam
02-06-2021

“Prachtig resultaat.”

Wij hebben een op maat gemaakte keuken gekocht en het eindresultaat is prachtig! Wij zijn heel erg tevreden over de kasten en het ingebouwde apparatuur, de plaatsing en levering. Bij ontwerpen en uitkiezen van onze keuken werd en veel rekening gehouden met al onze wensen. Onze keukencoach heeft ons goed begeleid, alle lof naar André.

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor al jullie complimenten! Ik ben blij dat ik jullie mocht begeleiden naar deze prachtige keuken en ik wens jullie nog veel kookplezier toe.

Petra
Capelle aan den IJssel
17-02-2021

“Prachtige keuken, in een kleine ruimte.”

Voor onze woning zochten we een vernieuwde keuken, maar de ruimte was erg beperkt.
Toch wist keukencoach Andre een perfect ontwerp te maken, waardoor we alsnog een ruime keuken hadden.

Wij vonden de persoonlijke begeleiding vanuit I-KOOK heel erg fijn, er werd goed geluisterd naar onze wensen.

Ook over de montage valt niks op te merken, dit ging prima!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten! Samen hebben we er iets prachtigs van gemaakt en we hebben de ruimte optimaal benut, geniet ervan!

Familie Scheffer
Rotterdam
17-02-2021

“Speciale wensen, geen probleem bij I-KOOK.”

We zochten een nieuwe keuken en zijn daarmee uitgekomen bij I-KOOK Capelle aan den IJssel.
Na even te hebben georiënteerd zijn wij prettig geholpen door Andre van Steenvoorden.

We zochten een hoogglans witte keuken zonder handgrepen, maar we hadden ook nog een wasmachine en droger
die eigenlijk wel in de keuken moesten worden verwerkt. Dit was voor Andre totaal geen probleem. Al snel kwam hij
met een mooi 3D-ontwerp, met al onze wensen erin verwerkt. Dit ontwerp viel goed bij ons in de smaak, toen zijn we aan de slag gegaan.

Op de dag van de montage had I-KOOK een vakkundig monteur meegestuurd, die onze keuken prachtig heeft weten te monteren.

Wij zijn harstikke tevreden met onze nieuwe keuken en zeker ook over de service bij I-KOOK!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie! Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Samen hebben een prachtige keuken neergezet, waar zeker trots op kunnen zijn. Foto's spreken voor zich... geniet van jullie prachtige keuken.

Dhr. Broekhoven
Rotterdam
17-02-2021

“Van A tot Z perfect begeleid.”

Prettig geholpen door keukencoach Andre. Hij heeft ons van A tot Z perfect begeleid tijdens het hele traject.

We wilde een keuken die mooi in verband zou staan met de rest van de woning en dat is Andre goed gelukt.
Samen met Andre hebben we al onze wensen samengevoegd in een keukenontwerp, waar wij meteen erg enthousiast over waren.

Ook over de montage zijn we erg te spreken, dit verliep erg vakkundig, onze complimenten.

Het is Andre goed gelukt om de keuken te betrekken bij de rest van de woning, het is echt gezellig en sfeervol.

Andre en team I-KOOK, wij zijn jullie meer dan dankbaar!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor het delen van jullie ervaring. De keuken is prachtig geworden en zorgt voor een mooie overgang met de rest van de woning! Ik wens jullie nogmaals veel kookplezier toe!

Familie Nelemans
Schiedam
17-02-2021

“Ook voor een kleine compact keuken kan je ook bij I-KOOK.”

We zochten een kleine compacte keuken, voor in een wat kleinere ruimte.
Toch wilde we wel graag dat deze keuken alleen nodige apparatuur zou hebben.
Gelukkig konden wij terecht bij I-KOOK en zijn wij supergoed geholpen door Andre.

Samen met Andre hebben we prachtige compacte en goed gevulde keuken ontworpen, die voldeed aan onze wensen.

Al snel werd ons ontwerp werkelijkheid en kunnen we er nu eindelijk van genieten!
Wij zijn een tevreden klant!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor jullie review, fijn dat alles naar wens is verlopen! Ik wens jullie nogmaals veel plezier met jullie prachtige keuken.

Dhr. Kouwen
Capelle aan de IJssel.
10-02-2021

“Alles perfect.”

Een complete keuken gescoord bij I-KOOK Capelle aan den IJssel, met behulp van keukencoach Andre.
Hij heeft mij goed geholpen gedurende het gehele traject. Al snel kwam Andre met een prachtig keukenontwerp, waar ik meteen weg van was.

De montage was erg vakkundig uitgevoerd en ging in een keer goed!

Het eindresultaat was nog vele male mooier, in het echt is alles perfect!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten! De keuken ziet er fantastisch uit! Ik wens jou nogmaals veel kookplezier toe!

Marieke
Rotterdam
10-02-2021

“Prachtig en betaalbaar.”

Prima geholpen bij I-KOOK Capelle aan den IJssel.

Keukencoach Andre heeft ons goed geholpen en samen hebben we een prachtig ontwerp gemaakt, met al onze wensen erin verwerkt.

De montage hebben wij zelf geregeld, de keuken is prachtig en betaalbaar!

Al met al een goede ervaring.

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, geniet van jullie keuken!

Dhr. Afzali
Barendrecht
10-02-2021

“Een showroom keuken, met een eigen draai.”

Na wat oriëntatie in de keukenbranche, ben ik eens gaan kijken bij I-KOOK Keukens.

Bij binnenkomst een rondje gelopen door de prachtige showroom, daar stonden zeker een aantal mooie keukens. Gelijk viel m’n oog op een prachtige keuken, maar toch miste er wat aan.

Keukencoach Andre heeft mij daarin goed geholpen en was het mogelijk om een aanvulling te bestellen op een showroom keuken. Ik heb achteraf gekozen voor een extra hoge kast en een bar gedeelte.

Ik heb de keuken zelf gedemonteerd en weer gemonteerd, dit ging prima en het eindresultaat is prachtig.

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent. De keuken is prachtig geworden en echt heel netjes gemonteerd, mijn complimenten! Geniet ervan.

Martin & Monique
Hellevoetsluis
10-02-2021

“Wij zijn een zeer tevreden klant.”

Door een speurtocht op het internet, zoekend naar een keukenwinkel met betaalbare keukens, kwam I-KOOK naar boven. Ook zag ik dat er een winkel in de buurt was, dus ben ik maar meteen een afspraak gaan maken.

Daar aangekomen, werden wij warm ontvangen door Andre. Hij heeft ons goed geholpen en begeleid door het hele proces. Nadat wij al onze wensen hadden toegelicht, wist Andre daar wel raad mee. Hij kwam met een gaaf 3D-ontwerp, waar we meteen van onder de indruk waren.

We hebben gekozen voor een zwarte keuken, met verschillende innovatieve apparaten.

Op de dag van de montage, verliep alles vlekkeloos en soepel. Nu kunnen we niet genieten van deze prachtige keuken.

Wij zijn erg onder de indruk over de inductie kookplaat met afzuiging, dit werkt echt heel goed. Ook zijn wij erg te spreken over de 4D heteluchtoven van Siemens. De Quooker is zeker handig, dit raad ik iedereen aan!

Wij zijn een zeer tevreden klant! Bedankt Andre!

André Steenvoorden
Keukencoach

Graag gedaan! Ik ben blij dat jullie zo te spreken zijn over de keuken, want prachtig is die zeker. Ik wens jullie nog vele jaren plezier met deze eyecatcher! Geniet ervan.

10-02-2021

“Ook voor een ruime bedrijfskeuken, kan je bij I-KOOK terecht.”

Voor een bedrijfsruimte zochten we een nieuwe keuken, dit heeft I-KOOK Capelle aan den IJssel
goed aangepakt. Hiervoor hebben gekozen voor een ruime keuken met veel opbergruimte, twee
koelkasten & vaatwassers en natuurlijk niet meer te missen; een Quooker.

Keukencoach Andre wist hiermee een realistisch ontwerp te creëren, met al deze gewenste punten erin verwerkt. De keuken is van alle gemakken voorzien.

Ook de plaatsing van de keuken verliep prima, alles goed voor elkaar!

Al met al een top ervaring!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Wat een prachtige sfeervolle keuken. Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen met dit project en wens jullie allen veel plezier met de nieuwe bedrijfskeuken!

Mevr. Prins
Schiedam
10-02-2021

“Wij zijn alweer DIK tevreden.”

Door onze eerdere positieve ervaring, zijn we weer naar I-KOOK gegaan.

Prettig ontvangen door keukencoach Andre, die samen met ons een prachtig keuken
ontwerp heeft gemaakt. De keuken is voorzien van al onze wensen voor een betaalbare prijs.

Onze complimenten voor de bezorging en montage, dit verliep wederom uitstekend.

Wij zijn alweer DIK tevreden! Bedankt Andre.

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten en het vertrouwen in I-KOOK. Leuk dat jullie nogmaals voor I-KOOK hebben gekozen! Ik wens jullie nogmaals veel plezier deze prachtige keuken en wie weet zien we elkaar nog eens in de toekomst!

Benjamin
Zwijndrecht
28-01-2021

 “Super service en de keuken is snel en vakkundig geplaatst.”

Bij I-KOOK in Capelle door keukencoach Andre Steenvoorden geholpen en geadviseerd met het samenstellen van onze droomkeuken. Andre had goede inzichten en had daar goede tips en oplossingen voor, waar we zelf nog niet aan hadden gedacht. Super service en de keuken is snel en vakkundig geplaatst.

André Steenvoorden
Keukencoach

Het eindresultaat ziet er heel mooi uit, leuk dat je een foto hebt toegevoegd. Veel plezier met de keuken.

Mevr. van t’ Wout
Rotterdam
28-01-2021

“Fantastische geadviseerd.”

Bij I-KOOK heb ik een nieuwe keuken gekocht en daar werd ik geholpen door André (keukencoach). Het gehele traject fantastisch geadviseerd, werd er op de kleinste details gelet en werd er overal veel tijd in gestoken. Precies zoals ik het wilde en binnen het budget.

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je review! Ik vond het leuk dat ik je prachtige keuken mocht komen bekijken. Mocht je ons nodig hebben in de toekomst, staan we altijd voor je klaar! Veel kookplezier in je nieuwe huis!

Gerard Por
Rotterdam
28-01-2021

“Goede service, niet opdringerig en klantgericht. Alles werd van A tot Z geregeld.”

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Beste Gerard, Fijn dat je bij ons bent geslaagd en bedankt voor de prettige samen werking. Groet Andre

28-01-2021

“Installatie is vlekkeloos verlopen prima resultaat. Ik ben zeer tevreden.”

André Steenvoorden
Keukencoach

Beste Ruud, Fijn dat je tevreden bent, en veel plezier met je nieuwe keuken. Groeten Andre

Rinie Hordijk
Delfgauw
07-01-2021

“Volop aandacht voor een zorgvuldige levering en montage.”

Tijdens de zoektocht naar een nieuwe keuken ben ik via mijn broer terechtgekomen bij I-KOOK in Capelle aan de IJssel en trof daar keukencoach André, die mij prima heeft geadviseerd over de mogelijkheden; goed meedenkend en niet opdringerig. Naast het advies is er ook volop aandacht geweest voor een zorgvuldige levering van de keuken en de montage van de keuken. Mijn ervaring is dat I-KOOK hierin samenwerkt met goede en betrouwbare partners, die goede kwaliteit leveren. Ik ben dik tevreden over de gang van zaken. En heb een prachtige keuken. Een droomkeuken!

André Steenvoorden
Keukencoach

Beste Rinie, Ik heb het als zeer prettig ervaren om samen met jou en natuurlijk de hulp van je broer deze keuken te mogen samenstellen. De keuken is een meubelstuk geworden wat mooi overloopt naar de woonkamer. Het ziet er geweldig uit, heel veel plezier gewenst met de nieuwe keuken. Groeten Andre.

Pieter van der Wilt
Capelle aan den IJssel
18-12-2020

“Ouderwets goede service”

Vandaag de oplevering gehad van mijn Keuken Rialto door Andre Steenvoorden, mijn Keukencoach een aanrader om hem te nemen, denk met je mee en geef goede adviezen, en fijn om mee te praten, ook de Monteurs Ton en Jeff leuke gasten om over de vloer te hebben vol humor en vakkundig, en met je mee denken, met hun erbij is een feestje om een nieuwe Keuken te krijgen, nog de ouderwetse manier van Services, bij I-Kook, het zijn vaak de kleine dingetjes die het hem doen en daar scoort I-KOOK mee.

Bron: Qasa

Familie Onderdijk
Capelle aan den IJssel
10-12-2020

“We zullen jullie zeker aanraden.”

Geweldig geholpen door Andre van Steenvoorden, onze keukencoach bij I-KOOK Capelle aan den IJssel.
Andre luisterde goed naar al onze wensen en samen hebben we hieruit een prachtig keukenontwerp gerealiseerd.

We hebben gekozen voor een strakke keuken met een eet/ zit gedeelte, dit maakt het niet alleen makkelijk voor een snelle maaltijd, maar geeft ook veel meer gezelligheid tijdens het koken.
Ook de aparte achterwand sprak ons erg aan, het maakt het in z’n geheel helemaal af.

De montage is vakkundig verlopen en de keuken staat nu prachtig in onze woning, we genieten er dagelijks optimaal van!

We willen I-KOOK en in het bijzonder Andre bedanken voor alle hulp, we zullen jullie zeker aanraden.

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn! Ik vond het leuk en gezellig om jullie te mogen helpen met deze unieke keuken! Ik hoop dat jullie er nog vele jaren plezier van hebben, geniet ervan!

Christiaan
Lekkerkerk
15-11-2020

“Helemaal van deze tijd.”

Opzoek naar een nieuwe keuken voor mijn woning, ben ik bij I-KOOK langsgegaan. Daar aangekomen werd ik prettig ontvangen door Andre, dit was mijn keukenadviseur, ook wel een keukencoach genoemd.

Samen hebben we de mogelijkheden bekeken en daaruit heeft Andre een prachtig keukenontwerp gemaakt. Ook voor het thuiswerken had hij wel wat ideeën, het maken van een werkplek, met een verlengd keukenblad. Helemaal van deze tijd!

Verder is de keuken van al mijn wensen voorzien! Bedankt Andre!

André Steenvoorden
Keukencoach

Fijn dat je zo tevreden bent. thuiswerken gaat nu in ieder geval wat makkelijker. Ik wens je veel plezier toe met deze prachtige keuken!

Familie Larooij
Rheezerveen
15-11-2020

“Een compacte keuken met alle benodigde apparaten.”

Voor ons vakantieverblijf zochten we nog een passende keuken.  Keukencoach Andre heeft ons daarbij goed geholpen!

In ons vakantiehuisje hadden we maar een smalle ruimte voor de keuken, maar we wilden wel dat deze keuken van alle benodigde apparaten was voorzien.

Met deze informatie heeft Andre een compact keuken ontwerp gemaakt met al onze wensen erin verwerkt.

Alles in goed verlopen en de keuken staat inmiddels in het huisje!

Bij I-KOOK ben je zeker aan het juiste adres, wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken!

André Steenvoorden
Keukencoach

Harstikke bedankt voor jullie review. De keuken is inderdaad erg compact, maar bied wel alle nodige ruimte en apparaten. Ik vond het erg gezellig en wens jullie nog vele jaren plezier van deze prachtige keuken.

Familie van der Zijde
Rotterdam
15-11-2020

“Dik tevreden.”

Zeer tevreden met over het gehele traject.  Samen met keukencoach Andre een prachtig keukenontwerp gemaakt, die voldeed aan onze wensen.

De keuken is gemonteerd door Ton en Stephan, ze hebben prachtig werk geleverd. Samen met de monteurs hebben we nog heerlijk geluncht in de tuin, heerlijk.

Wij zijn zeer tevreden met I-KOOK en het gehele montage team, bedankt!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie! Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn. Ik vond het leuk en gezellig dat ik jullie mocht helpen! De keuken is prachtig, geniet ervan!

Familie Karel
Rotterdam
15-11-2020

“Nadat we al onze wensen hadden besproken kwam Andre met een prachtig ontwerp.”

Zoekend naar een betrouwbare en ervarende keukenwinkel, zijn wij bij I-KOOK Capelle aan den IJssel uitgekomen en hebben we meteen een afspraak gemaakt.

We zochten een ruime keuken met veel opbergruimte en daar wist onze keukencoach Andre wel raad mee.

Nadat we al onze wensen hadden besproken kwam Andre met een prachtig ontwerp, precies zoals wij het voor ogen hadden.  We wilden een kookplaat met een speciaal pit voor een wok pan. Ook hebben we gekozen voor een verdiept werkblad, die ook mooi is afgewerkt achter de kraan, prachtig!

Wij zijn erg tevreden over het gehele traject en de service vanuit I-KOOK.

I-KOOK en Andre, bedankt!

André Steenvoorden
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn! Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen, het was gezellig! Ik wens jullie superveel plezier met deze prachtige keuken!

Chiel Wilbrink
Schiedam
14-08-2020

“Prachtig werk bij I-KOOK.”

De rede dat ik heb gekozen voor I-KOOK is omdat ze er alles kunnen, zowel een keuken leveren als aannemerswerk. Zo heeft I-KOOK mijn oude keuken netjes gedemonteerd, leidingswerk verricht en gestuukt.

Ik ben goed geholpen door André. Hij heeft samen met mij een prachtige ontwerp gemaakt, wat op dit moment realiteit is geworden.

De keuken heeft een lengte van 380 cm, hierdoor is er veel werk en- opbergruimte.

Kortom: De samenwerking met I-KOOK was fantastisch, super tevreden!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je leuke review! Wat is de keuken prachtig geworden. Ik ben blij dat je zo tevreden bent en wens je nog veel plezier met je nieuwe keuken en veel succes met je nieuwe boek "Terwijl de hoger vlucht"!

Pellekooren
Ridderkerk
28-07-2020

“Na een fijn gesprek heeft André al mijn wensen in een prachtig keukenontwerp weten te zetten.”

Ik was opzoek naar een nieuw bed, daarvoor heb ik de woonboulevard in Capelle aan den IJssel bezocht. Onderweg naar de auto kwam ik voorbij I-KOOK en heb ik meteen besloten om daar even een kijkje te nemen.

Na een rustig rondje in de winkel werd ik vriendelijk aangesproken door keukencoach André. Totaal geen opdringerigheid.

Na een fijn gesprek heeft André al mijn wensen in een prachtig keukenontwerp weten te zetten.  We hebben gekozen voor een zwarte keuken met een dun werkblad, echt prachtig!

Inmiddels is het ontwerp realiteit geworden…. Wat is die prachtig geworden.  Ik ben zelf gewend om te koken op gas,  toch heb ik gekozen voor een inductie kookplaat. Het is veel fijner dan wat ik gewend was.

Kortom: ik ben supertevreden met de keuken en de service vanuit I-KOOK. Ook alle lof voor keukencoach André, alles is perfect verlopen. Bedankt!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je leuke review en je complimenten! We hebben samen een prachtige keuken samengesteld, die van alle gemakken is voorzien, een echte eyecatcher! Ik wens je nogmaals veel plezier met deze I-KOOK keuken.

Ronald Wentink
Nieuwerkerk aan den IJssel
23-07-2020

“Specialist”

I-KOOK is de specialist waar je moet zijn als je je droomkeuken waar wilt maken.
Na veel teleurstelling en afspraken die niet waar zijn gemaakt, hadden wij de hoop opgegeven om een goede keukenspecialist te vinden. Zo hadden wij bijvoorbeeld bij een keukenspecialist een afspraak gemaakt waarvoor wij echt 4 weken hebben moeten wachten, maar dat vonden wij de moeite toen wel waard. Echter zijn wij op de avond van onze afspraak gebeld met de mededeling dat onze afspraak niet doorging omdat er een dubbele afspraak was ingepland. Wij zouden nog teruggebeld worden maar zijn tot op heden niet teruggebeld.

Op een dag werden wij getipt om naar I-KOOK te gaan en na zoveel tegenslagen hadden wij eerlijk gezegd niet veel hoop dat we zouden slagen bij I-KOOK. Daar aangekomen kwam onze held aangelopen, niet wetend dat HIJ onze droomkeuken waar zou gaan maken. Hij wilde ons graag helpen, maar hij had een afspraak en zijn afspraak zou er binnen +-45 minuten zijn, maar toch wilde hij helpen en liet ons plaatsnemen aan zijn bureau.

André is echt een super keukenspecialist en luistert echt naar de klant! In nog geen 45 minuten had hij al zoveel met ons doorgenomen en wilde graag nog een gesprek inplannen om alles rustig door te nemen. Hij had het e.e.a. genoteerd en ging de komende dagen ermee aan de slag om alles voor ons uit te zoeken. Hij noemde dit echt zijn huiswerk en echt waar, hij had ook echt
alles van A tot Z uitgezocht! Hij had tevens een plan gemaakt voor de leidingen (water en elektra). Dit alles was vrijblijvend!

De klant staat echt op nr. 1 bij I-KOOK. Ze hebben naar ons geluisterd en hebben hun best gedaan om onze droomkeuken waar te maken. Alles verliep volgens afspraak, geen vertraging en ook geen ontbrekende onderdelen o.i.d. André liet weten dat hij het eindresultaat graag wilde zien zodra de keuken af was. We hebben even moeten wachten omdat de afzuigunit vertraagd was, maar afgelopen week is hij bij ons op bezoek geweest en verraste ons met een tas vol lekkers en een mooie fles Chardonnay! Welke keukenspecialist doet dit tegenwoordig? i-Kook dus! Dit was echt onverwachts en wij wilde André/i-Kook ook bedanken voor zijn tijd en service en om deze reden wilde wij ook persoonlijk een leuk presentje afleveren.

Het was aan het regenen en de deur werd door een vriendelijke man voor ons opengehouden, niet wetend dat deze vriendelijke man de directeur van I-KOOK is, totdat wij wat later op de dag een mail ontvingen van I-KOOK. De directie was verrast dat wij de moeite hadden genomen om naar I-KOOK te komen voor het persoonlijk bezorgen van een presentje en om te bedanken voor de service. En dit is nog niet alles, de directie wilde ons ook bedanken en om deze reden heeft hij ons (vanuit het hart) een leuk presentje voor in de keuken gestuurd.

Toevallig hebben wij het presentje vandaag in ontvangst genomen en ik kon mijn ogen niet geloven.. een Boretti Special giftbox! Het gaat ons echt niet om de presentjes, maar de service die wij hebben gekregen. Dit was en is gewoon TOP! Ze hebben vanuit hun hart gehandeld en hun best gedaan om onze droomkeuken waar te maken, dit waarderen wij echt enorm!

Ik heb een heel verhaal getypt, maar dit zijn zij ook waard, zodat een ieder kan lezen dat I-KOOK niet zomaar een keukenspecialist is, maar echt veel meer dan dat. Dus heb je een keuken nodig of ben je opzoek naar iets speciaals, ga dan naar I-KOOK en je zult gegarandeerd slagen! Want ze doen er echt alles aan om jouw droomkeuken waar te maken. Wij hebben in ieder geval elke dag het gevoel alsof wij in een showroomkeuken staan te koken en dit hebben wij echt te danken aan I-KOOK!

 

 

Bron: Qasa

De heer Jansen
Rotterdam
14-07-2020

“Met een keuken van I-KOOK ziet het er weer prachtig uit.”

Deze woning is aangekocht met als doel op te knappen en daarna weer te verkopen of te verhuren. Een bekende aannemer van ons heeft hier het werk verricht.

Transporteur Vermeer verhuizing heeft de keuken met een verhuislift naar boven gebracht en via het raam naar binnen.

Met een keuken van I-KOOK ziet het er weer prachtig uit, met een mooi schiereiland erin.

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je reactie! Ik ben blij dat alles goed is verlopen. De keuken is erg compact en past perfect in deze woning! Ik wens jou en de toekomstige bewoner veel plezier met deze I-KOOK keuken.

R. Hellemons
Bleiswijk
30-06-2020

“Nadat mijn ouders ook erg positief waren over I-KOOK, ben ik-ook op langs gegaan.” 

Ik kende I-KOOK al via mijn ouders, die hebben hier al een prachtige keuken gekocht. Nu zocht ik zelf ook een adres voor onze nieuwe keuken, dus ben ik ook bij I-KOOK Capelle aan den IJssel gaan kijken.

Ook ik werd fijn ontvangen. Samen met keukencoach André hebben we alle mogelijkheden besproken en daaruit kwam een prachtig ontwerp. André dacht goed met mij mee, niets was teveel.

Eindelijk was het zover, de keuken werd geplaatst. Complimenten voor de monteurs, die hebben prachtig werk neergezet, echte vaklui.

Ik heb gekozen voor een inductie kookplaat en het bevalt me zeker! De kookplaat is erg snel warm en ook weer snel afgekoeld. Ook  de afzuigkap werkt perfect, geen geurtjes meer!

Zowel mijn ouders als ik raden I-KOOK zeker aan!

André Steenvoorden
Keukencoach

Hartstikke bedankt voor je review en de slagroomtaart, hij was heerlijk... Ik vond het leuk om je te mogen helpen en wens je nog veel plezier met je nieuwe keuken!

M. Cali
Rotterdam
25-06-2020

“Een ervaren keukencoach met kennis van zaken.”

Zoekend naar een nieuwe keuken ben ik bij I-KOOK terechtgekomen.  Daar ben ik goed geholpen door André, een ervaren keukencoach met veel kennis van zaken.

Ik ben erg blij met het eindresultaat! De afzuigkap loopt in een lijn met de bovenkasten, dit maakt het erg strak! Uit advies heb ik gekozen voor witte greep lijsten in de kleur van de kastjes, ook dit is echt prachtig!

Bedankt I-KOOK!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je reactie, fijn dat alles naar wens is. De keuken is inderdaad prachtig geworden! Tijd om er van te gaan genieten, maar dat gaat wel lukken denk ik...

Warung Foodservice
Leidschendam
16-06-2020

“Keukencoach André heeft er weer wat prachtigs van gemaakt!”

Nadat we al meerdere pracht keukens bij I-KOOK Capelle hebben afgenomen, zijn we weer langsgegaan.

We hebben al vaker keukens bij I-KOOK afgenomen, dit is voor ons bedrijf Warung Foodservice. Wij maken kant en klaar maaltijden voor supermarkten en in deze keuken ontvangen wij onze klanten en krijgen ze van ons een rondleiding.

Samen hebben wij weer een top keuken neergezet, die is voorzien van alle gemakken die wij nodig hebben. Onze keukencoach André heeft er weer wat prachtigs van gemaakt!

I-KOOK &  André: We raden I-KOOK zeker aan! Bedankt voor alles!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Hartstikke bedankt voor jullie review! Ik vond het leuk om jullie weer te mogen helpen! De keuken is inderdaad weer prachtig! Ook wil ik jullie nog bedanken voor de rondleiding bij Warung Foodservice, erg leuk en interessant. Ik wens jullie veel plezier en veel gemak met deze prachtige keuken en wellicht zien we elkaar in de toekomst nog eens!

Familie de Kuijf
Rotterdam
29-05-2020

“We hebben samen een mooi ontwerp gemaakt, die voldeed aan al onze wensen.”

Zoekend naar een nieuwe keuken, zijn we bij I-KOOK terechtgekomen. Vanaf onze eerste afspraak zijn wij kundig en goed geholpen door keukencoach André.

We hebben samen een mooi ontwerp gemaakt, die voldeed aan al onze wensen. In ons ontwerp hebben we gekozen voor een extra brede inductie kookplaat en een brede oven. We zijn hier echt heel erg blij mee, heerlijk!

Kortom: Een prachtig keuken gevuld met al onze wensen!

Bedankt I-KOOK & André!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor jullie review! De keuken is erg uniek en echt prachtig! Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn over de keuken en de apparaten! Ik wens jullie nog veel gebruiksplezier toe!

Familie Barneveld
Rotterdam
08-05-2020

“We werden fijn ontvangen door keukencoach André.”

Door de mooie reviews op het internet, hebben wij besloten ook bij I-KOOK langs te gaan. Nu staat onze review er ook tussen..

Aangekomen bij de vestiging Capelle aan den IJssel, werden wij fijn ontvangen door keukencoach André. Samen hebben wij een prachtige keuken ontworpen, een Häcker systemat in het wijnrood.

We hebben gekozen voor een afzuiging van Pelgrim en ik zou het iedereen aanraden, je ruikt helemaal niets!

Ook moest er een muurtje worden geplaatst en er moest nog wat leidingswerk worden verricht. I-KOOK heeft een aannemer (Ruud van Santen) geregeld die deze werkzaamheden heeft uitgevoerd, een echte vakman!

Wij zijn supertevreden met het eindresultaat en de weg daarna toe, we raden I-KOOK dan ook zeker aan! Bedankt!

 

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je reactie en je positiviteit over onze winkel en de service. Samen hebben wij een mooie keuken neergezet, de foto's spreken voor zich... Nogmaals wens ik jullie veel kookplezier toe.

22-04-2020

“Een superfijne samenwerking met I-KOOK.”

Wij zijn uiterst tevreden met onze nieuwe I-KOOK keuken.  We zijn goed geholpen in de vestiging Capelle aan den IJssel, door keukencoach André. Samen hebben we goed nagedacht over het 3D-ontwerp, maar nu is het eindelijk realiteit.

Ook heeft I-KOOK het leidingswerk en de montage geregeld, dit is beide goed verlopen.

We hebben gekozen voor en extra brede besteklade, dit is echt een goede keuzen geweest.  Door de juiste indeling van de woonkamer, komt de keuken helemaal tot zijn recht. Een superfijne samenwerking met I-KOOK.

Kortom: wij zijn super tevreden en raden I-KOOK ook zeker aan!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je review! De foto spreekt eigenlijk al voor zich! De keuken is echt een plaatje en straalt in jullie woning. Ik wens jullie nogmaals veel kookplezier toe in deze keuken, geniet ervan!

Dhr. Masieh
Rotterdam
15-04-2020

“Een kleine ruimte? Daar wist mijn keukencoach wel raad mee!”

Zoekend naar een kleine en compacte keuken, voor een verhuurwoning, ben ik bij I-KOOK Capelle aan den IJssel uitgekomen. Daar ben ik goed geholpen door Keukencoach André.

Omdat de beschikbare ruimte minder is dan 4 vierkante meter, kon de keuken niet te groot worden. Gelukkig wist André daar wel raad mee. Samen hebben we een 3D-ontwerp gemaakt; een compact keuken die is uitgerust met alle mogelijke voorzieningen.

De ruimte is echt optimaal benut, daar ben ik erg blij mee!
Ik raad I-KOOK daarom ook zeker aan!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je leuke review. De beschikbare ruimte voor de keuken was inderdaad niet erg groot, maar dat is voor ons juist een leuke uitdaging! De keuken is optimaal ingedeeld en is ook van alle gemakken voorzien. Ik ben blij dat je zo tevreden bent met het eindresultaat. Ik wens jou en de toekomstige bewoner veel plezier met deze I-KOOK keuken.

Richard
Rotterdam
15-04-2020

“We hebben inmiddels weer contact met elkaar voor een 2e keuken.”

Voordat ik bij I-KOOK ben langsgegaan, heb ik ook nog andere keukenzaken bezocht.  Ik heb besloten om met I-KOOK in zee te gaan. Op de eerste afspraak heb ik samen met keukencoach André een prachtig ontwerp gemaakt, wat ook nog eens supersnel klaar was!

André en ik zaten snel op een lijn en hebben daarna ook goed en snel zaken gedaan. Het gehele traject is naar wens verlopen.
We hebben inmiddels weer contact met elkaar voor een 2e keuken.

Ik raad I-KOOK daarom ook zeker aan. Bedankt!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je leuke reactie. We zaten inderdaad snel op een lijn en dat werkt fijn bij het realiseren van een keuken. Ik heb al zin in het volgende project!

Martijn Kok
Rotterdam
05-03-2020

“Geen push verkoop bij I-KOOK.”

Via het internet bij I-KOOK terechtgekomen.
Ik heb voor I-KOOK gekozen door de goede omgang en vooral omdat er niet wordt gepusht. Ik ben goed geholpen door André, een ervaren keukencoach met veel vakkennis. De keuken is prachtig geworden en ik ben erg tevreden, zo tevreden dat ik ook al kennissen naar I-KOOK heb gestuurd.
Bedankt I-KOOK!

André Steenvoorden
Keukencoach

allereerst bedankt voor je vertrouwen in I-KOOK en dat je ons aanbeveelt, daar zijn wij erg dankbaar voor. Ik ben blij dat je zo tevreden bent, de keuken is prachtig en erg praktisch. Ik wens je nogmaals veel gebruiksplezier toe.

Margreet
Waddinxveen
18-02-2020

“Alles was goed verzorgd!”

Goed geholpen bij I-KOOK door André in Capelle aan den IJssel.
Het mooie 3D-ontwerp is werkelijkheid geworden en staat nu prachtig in het huis. Ook de aannemer gaf complimenten over de handig te bevestigen elementen in de keuken. Ook de bezorging van de keuken verliep keurig, alles was netjes verpakt.

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je reactie! Fijn dat je zo tevreden bent! De keuken is prachtig en bied veel werk en opbergruimte! Veel plezier met deze prachtige keuken!

Mevrouw Liakathoesein
Ridderkerk
18-02-2020

Een super mooie complete keuken voor een betaalbare prijs, erg tevreden!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je reactie, fijn dat je tevreden bent! Veel plezier met je prachtige keuken.

Mevrouw de Bruin
Rotterdam
14-02-2020

“Het huis is nu een mooi geheel.”

Super tevreden over de samenwerking met I-KOOK.
Samen met keukencoach André een prachtig 3D-ontwerp gemaakt, met een goed luisterend oor en goede adviezen! 🙂
De keuken past goed binnen de woning, door de tafel richting de woonkamer te plaatsen geeft dit een mooie overgang naar de keuken! Ook de kokend waterkraan werkt geweldig. Ik heb er wel voor gekozen om mijn huis te verhuren, maar ik weet zeker dat de desbetreffende bewoner het een super keuken gaat vinden!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten! De keuken is prachtig geworden en maakt het huis inderdaad compleet! Fijn dat je zo tevreden bent, ik denk dat de bewoner dat ook zeker gaat zijn met deze prachtige keuken...?

Huisartsenpraktijk Star
Capelle aan den IJssel
03-02-2020

“Trotse eigenaar van 8 op maat gemaakte keukens!”

Na minstens honderd bakken koffie, meer dan 20 uur aan uitgebreid overleg en goed advies van André zijn wij de trotse eigenaren van 8 op maat gemaakte keukens in onze huisartsenpraktijk!

Wij kunnen I-KOOK en – in het bijzonder – André bij iedereen aanbevelen. Hij denkt goed mee, neemt de tijd en kan zich goed verplaatsen in de klant.

Wij zijn erg blij en zeer tevreden met het eindresultaat!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten, Fijn dat jullie tevreden zijn! Alle keukens zijn praktisch, compact en perfect voor de gebruiksdoelen. We hebben inderdaad een aantal uurtjes gezeten... met al die bakken koffie was dit goed te doen ?, maar het resultaat is het meer dan waard! Ik wens jullie nogmaals veel plezier en werkgemak met deze prachtige keukens!

G. Zaroual
Schiedam
29-01-2020

“Veel opbergruimte en een strakke afwerking.”

Na een bezoek aan I-KOOK Capelle aan den IJssel,  besloten om hier mijn keuken te bestellen.  Keukencoach Andre heeft mij goed geholpen, mijn complimenten! Samen hebben we besloten om de keuken in een U opstelling te ontwerpen, hierdoor is er veel meer opbergruimte! De keuken ziet er strak uit, dit komt mede door de greeploze kastjes. De keuken is prachtig en ik zal I-KOOK zeker aanraden! Andre, Bedankt!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je reactie, de keuken is prachtig. De U opstelling heeft inderdaad een hoop ruimte gecreëerd, ook de greeploze kasten geven een strakke afwerking! De keuken is prachtig geworden, veel plezier toegewenst!

Familie Mastenbroek
Rotterdam
03-01-2020

“Na een eerdere top ervaring bij I-KOOK, besloten om de winkel nogmaals te bezoeken.”

Na een eerdere top ervaring bij I-KOOK, besloten om de winkel nogmaals te bezoeken. Dit keer niet voor apparatuur, maar voor een gehele keuken.

Na een warm ontvangst van keukencoach André, zijn wij tegen een showroomkeuken aangelopen, die was prachtig en precies zoals wij het voor ogen hadden. Na samen wat afmetingen te hebben gedaan, was het mogelijk om deze keuken in ons nieuwe huis te plaatsen.

Al snel kon ik de keuken demonteren en ophalen! Dit was goed geregeld! De keuken heb ik uiteindelijk zelf met succes gemonteerd.

Het eindresultaat is prachtig!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor jullie leuke reactie, fijn dat alles zo snel en naar tevredenheid is verlopen.

Familie Hartog
Rotterdam
12-12-2019

“Super tevreden!”

Goed geholpen door André bij I-KOOK Capelle aan den IJssel. Na het wegbreken van een muurtje en het aanhelen van de vloer was er voldoende ruimte om de prachtige keuken te plaatsen.
Het eiland wat geplaatst is, is erg gemakkelijk en bied alle nodige ruimte! De keuken heeft veel opbergruimte en is van alle gemakken voorzien. Ook hoeft er ‘s avonds geen groot licht aan, door de verlichting in de lades. We zijn super tevreden met onze keuken!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie! De keuken is prachtig geworden.

Familie Dul
Nieuwerkerk aan den IJssel
12-12-2019

“Onze 2e goede ervaring met I-KOOK.”

In 2013 al eerder bij I-KOOK  Capelle aan de IJssel geweest, voor losse apparatuur. Nu alweer super geholpen door André, maar dit keer voor een complete keuken.

Samen een ontwerp naar wens gemaakt, we hebben gekozen voor veel lades, Quooker en een schuine afzuigkap. De lades komen echt van pas, hierdoor hebben we genoeg opbergruimte. Ook de Quooker is fantastisch!  De monteur Rene Graber heeft goed gewerkt! Onze complimenten!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Fijn dat ik jullie weer heb kunnen helpen!

Familie Hensing
Rotterdam
04-12-2019

“Super tevreden met onze keuken!”

De indeling is super, vooral de lades naast de kookplaat zijn er fijn.
De kastjes aan de overzijde van de keuken zijn erg mooi, het maakt de keuken helemaal af!

André Steenvoorden
Keukencoach

De keuken is prachtig!

Wim
Alblasserdam
21-11-2019

“Alles is goed verlopen, met een prachtige keuken als eindresultaat!”

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je reactie, het eindresultaat is inderdaad prachtig!

S. Lee
Rotterdam
20-11-2019

“Nu lekker brede lades en klepkasten, geweldig advies.”

Zeer tevreden met mijn nieuwe keuken. Goed geholpen door André!
Vooral de functionaliteit van de keuken spreekt me erg aan, extra brede lades en klepkasten.

Ook de opbergruimte die is gecreëerd, komt goed van pas.
het afwassen van grote pannen gaat veel gemakkelijker door de ruime spoelbak. De hoogte van het werkblad is stukken beter, dit werkt veel prettiger dan mijn vorige werkblad.

Kortom,  ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe keuken.

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je leuke reactie.

Familie Schippers
Rotterdam
25-10-2019

“Een Quooker? We kunnen nu al niet meer zonder!”

Door de aanbeveling van een kennis, bij I-KOOK uitgekomen. Daar zijn we goed geholpen door André. De montage van de keuken verliep vlekkeloos, met dank aan René. Een echte vakman! We zijn erg blij met onze lades in onze hoge kast, heel fijn. De Le-Mans kast is ook geweldig, daardoor hebben we veel opbergruimte en het is erg gemakkelijk in gebruik. Normaliter moesten wij wachten op warm water dat van zolder moest komen, dat is nu verleden tijd. Onze keuken is uitgerust met een Quooker kraan, we kunnen nu al niet meer zonder!

Onze I-KOOK keuken is een groot succes en wij zijn zeer tevreden.

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie, de keuken is erg strak geworden! Wij wensen jullie nog veel kookplezier toe!

Familie de Raaf
Rotterdam
15-10-2019

“Alweer onze 2de keuken bij I-KOOK, dit was zoals verwacht weer een succes!”

In 2015 al super goed geholpen door I-KOOK, nu zijn wij verhuisd en hadden wij een nieuwe keuken nodig. Dit hebben wij uiteraard weer aan I-KOOK overgelaten! We zijn goed geholpen door onze keukencoach André en de keuken is met tevredenheid geplaatst. We zijn erg blij met de verhoogde werkhoogte, hierdoor staan wij lekker comfortabel te koken, top!  De afvalemmer in de spoelkast komt erg van pas! Kortom, onze tweede I-KOOK keuken is weer een succes!

André Steenvoorden
Keukencoach

Fijn dat jullie alweer tevreden zijn, veel plezier en tot de volgende.. :)

Familie Krijgsman
rotterdam
10-10-2019

“Het leidingwerk was bij I-KOOK ook mogelijk”

André heeft ons prima geholpen. We hadden wat wensen wat betreft de indelingen van kasten en wilden graag dat het leidingwerk zou worden verzorgd. Dit was allemaal geen probleem voor André. Ruud heeft heel netjes gewerkt met het omleggen van de leidingen en het tegelwerk. Wat een vakman.

We krijgen super leuke reacties van vrienden en familie en zijn erg tevreden met het eindresultaat!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Heel fijn dat ik jullie kon helpen, de keuken is superstrak!

Mevrouw Kalkman
Capelle aan den IJssel
17-09-2019

“Het was passen en meten om alles in de smalle ruimte te krijgen, maar dit hebben ze toch voor elkaar gekregen!”

Ik heb het aan I-KOOK overgelaten om de keuken op te meten. Het was namelijk passen en meten om alles in de smalle ruimte te krijgen, maar dit hebben ze toch voor elkaar gekregen! Aangezien ik student ben, heb ik besloten de keuken zelf op te halen en te monteren. Over het hele traject ben ik erg tevreden.

André Steenvoorden
Keukencoach

Super dat we uiteindelijk alles erin hebben gekregen. Ik wens je veel kookplezier!

W.J. den Haan
Rotterdam
12-09-2019

“Onze keukencoach maakte direct een indeling die precies was zoals we in gedachten hadden.”

Via Facebook heb ik I-KOOK gevonden. Vervolgens hebben we een afspraak gemaakt met keukencoach André. Het was eigenlijk onze bedoeling om ons eerst te oriënteren, maar onze keukencoach maakte direct een indeling die precies was zoals we in gedachten hadden.

Omdat ook de prijs overeen kwam met ons budget, hadden we geen reden om nog langer te wachten met de aankoop. We hebben de keuken direct aangeschaft. Zo hebben we exact de landelijke keuken gevonden die we wilden. Vooral de carrouselkast in de hoek vinden we heel fijn.

Al met al zijn we supertevreden over I-KOOK!

André Steenvoorden
Keukencoach

Gefeliciteerd met jullie nieuwe keuken, geniet ervan!

Familie Dasagir
Capelle aan den IJssel
02-09-2019

“Uiteindelijk zijn we bij I-KOOK geslaagd, omdat het hen lukte een net iets andere indeling te maken.”

Wij zijn zeer tevreden over onze keuken van I-KOOK. I-KOOK heeft het leidingwerk en de montage verzorgd, wat heel goed is verlopen. Het is een mooi lichte keuken geworden met voldoende opbergruimte.

We zijn meerdere winkels afgeweest. Uiteindelijk zijn we bij I-KOOK geslaagd, omdat het hen lukte een net iets andere indeling te maken. En die paste precies bij onze wensen.

André Steenvoorden
Keukencoach

Goed te horen dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe keuken, geniet ervan!

16-07-2019

“Door goed advies hebben we nu speciale werkblad hoogte, heerlijk!”

Wij zijn erg blij met het advies over de keuken indeling. We hebben nu heerlijk veel bladruimte en veel lades in de keuken. Daarnaast hebben we ook een diepe spoelbak en natuurlijk een heerlijke werkblad hoogte van 96 cm.

Hartelijk dank André!

Familie Kooijman
Rotterdam
10-07-2019

“Het goede advies opende echt onze ogen en hierom een compleet andere keuze gemaakt waarmee we superblij zijn!”

Via een werknemer van ons kwamen we bij I-KOOK terecht. Hij had hier al een keuken gekocht en was enorm te spreken over I-KOOK. We werden heel fijn en rustig geholpen. Wij kwamen eigenlijk binnen voor een landelijke keuken maar gingen naar huis met een moderne greep loze keuken. We hebben uiteindelijk ook onze keuze voor het interieur hierop aangepast. Wij zijn echt super blij mee deze keuze. André, nogmaals bedankt voor je advies!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor het mooie compliment! Ik ben hele erg blij te horen dat jullie keuze zo goed bevalt.

Buuren
Rotterdam
05-07-2019

“Door goed advies eindelijk een goede afzuigkap en een grote spoelbak.”

We hebben heel erg prettig contact met onze keukencoach Andre gehad. Hij luisterde en dacht uitstekend mee. Hierdoor hebben we echt onze droomkeuken gekregen. Tevens zeer tevreden over de montage die door monteur Vincent is gedaan, hij heeft ook een koof gemaakt boven de keuken. De afzuigkap doet het super goed zelfs al op stand 1.  Ook dacht Andre goed mee over de spoelbak, hierdoor hebben we nu ook een grote spoelbak wat enorm fijn is.

I-kook is echt een aanrader!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Een prachtige keuken en ik ben ontzettend blij dat jullie zo tevreden zijn!

Den Hoedt
Capelle aan den IJssel
02-07-2019

“De snelle levering was een pluspunt!”

Via de site Casa zijn ben ik bij I-KOOK terechtgekomen. Daar had ik goede dingen over I-KOOK gelezen. Ik ben erg blij met het idee om de vaatwasser onder de oven te plaatsen. Gezien de bestaande ruimte was dit de beste oplossing. Ook de ladekasten en de deurverdeling van de overige kasten vind ik erg prettig. De snelle levering was een pluspunt!

André Steenvoorden
Keukencoach

Goed te horen dat de keuken zo goed bevalt. Veel plezier ermee!

Peter
Capelle aan den IJssel
19-06-2019

“Op aanraden van mijn broer ook een keuken bij I-kook gekocht.”

De keuken is gemonteerd door René, waar ik zeer tevreden over was. In zijn vrije tijd is hij piloot; een leuke combinatie. Vooral het grote fornuis bevalt me heel goed. Mijn broer heeft ook bij I-KOOK gekocht. De winkel van I-KOOK is erg netjes en mooi ten opzichte van andere keukenwinkels in het middensegment.

Op de foto’s zie je de keuken voor en na de verbouwing.

André Steenvoorden
Keukencoach

Dankjewel Kasper, voor je positieve reactie. Veel plezier met de keuken gewenst!

Familie Vuijk
Capelle aan den IJssel
19-06-2019

“We zijn heel tevreden over het advies dat we van I-KOOK hebben ontvangen.”

We waren al meerdere keren binnengelopen bij I-KOOK om te kijken naar een nostalgische keuken. De keuken die we uiteindelijk hebben uitgekozen hebben, trok met name onze aandacht door de oven en de bijbehorende afzuigkap. Dit gaf echt de doorslag.

We zijn heel tevreden over het advies dat we van I-KOOK hebben ontvangen.

Familie Oosterom
Capelle aan den IJssel
10-06-2019

“Het is iedere dag een feest om een maaltijd te maken.”

We kwamen bij i-kook ter oriëntatie en werden enthousiast door André ontvangen. Daardoor hoorden we wat er allemaal mogelijk was. Langzaam maar zeker kreeg onze nieuwe keuken vorm en werd deze steeds mooier. We hebben hem zelf geplaatst en alles is volgens plan verlopen. We zijn erg blij dat we deze keus hebben gemaakt. Het is iedere dag een feest om een maaltijd te maken.

André Steenvoorden
Keukencoach

Veel dank voor jullie positieve reactie, en heel veel plezier met jullie nieuwe keuken.

H. van Meer
Capelle aan den IJssel
06-06-2019

“Al onze derde keuken bij I-KOOK en alles klopte weer helemaal!”

Dit is al de derde keuken die wij bij I-KOOK hebben aangeschaft, en alles klopte weer helemaal.  Wij vinden de lade van 120 cm breed superfijn en vinden de schuine afzuigkap heel mooi. We zijn ook blij dat we onze eigen vaatwasser konden behouden. I-KOOK heeft de keuken bij mij bezorgd en ik heb deze zelf gemonteerd.

André Steenvoorden
Keukencoach

Wat goed dat jullie voor de derde keer voor I-KOOK hebben gekozen. Geniet van jullie keuken en jullie zijn altijd welkom voor de volgende :)

Familie Van der Most
Capelle aan den IJssel
06-06-2019

“Er werd voldoende tijd voor ons genomen en geen druk op de aankoop gezet.”

Via vrienden ben ik bij I-Kook terechtgekomen. Zij hebben een keuken gekocht bij een ander filiaal en waren daar erg tevreden over. De aankoop van onze keuken ging helemaal naar wens. Er werd voldoende tijd voor ons genomen en geen druk op de aankoop gezet. Ook de bezorging is zonder problemen verlopen.

Ik ben zeer tevreden over Ton, de monteur van onze keuken. Hij dacht goed met ons mee. En doordat hij versterking mee had gebracht, stond de keuken in 1 dag.

André Steenvoorden
Keukencoach

Hartelijk dank voor jullie positieve bericht. Goed te horen dat jullie tevreden zijn over het hele proces, zo hoort het ook! Geniet van jullie keuken.

Familie Mohr
Capelle aan den IJssel
06-06-2019

“Bezorging en montage zijn naar wens verlopen.

Toen ik bij I-Kook binnenkwam, wist ik al wat ik wilde hebben. Dit hebben we samen met onze keukencoach André gerealiseerd. Een leuk item is dat er in de hoek een prullenbak in het werkblad verwerkt zit. Dit idee had ik zelf in de horeca gezien.  Daarnaast maken de quooker, de inductiekookplaat met afzuiging en de lades  de keuken voor mij echt af.

De bezorging en montage zijn naar wens verlopen. Al met al hebben wij de samenwerking als prettig ervaren en zijn we blij met het resultaat.

André Steenvoorden
Keukencoach

Ik vond het heel leuk om te helpen jullie eigen ideeën te realiseren. Het resultaat mag er wezen!

Familie Van Dijk
Capelle aan den IJssel
06-06-2019

“Een showroomkeuken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.”

Ik was op woonboulevard CapelleXL aan het shoppen, en kwam toevallig bij I-Kook terecht. Wij hebben bij I-Kook een showroomkeuken gekocht tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

De keuken was voor mij een schot in de roos. Ook het zitje past perfect bij ons in huis. We hebben de keuken zelf gedemonteerd, afgehaald en ook zelf weer opgebouwd. Ik ben  daarbij prettig geholpen. Het voelde gewoon goed.

André Steenvoorden
Keukencoach

Veel dank voor de positieve reactie en jullie komst!

Fleeming
Rotterdam
12-05-2019

“Het eerlijke advies sprak ons erg aan.”

Het advies in de winkel was erg open en eerlijk. Dit sprak ons zeer aan en gaf de doorslaggevende reden om voor I-kook te kiezen.  De bezorging ging precies volgens afspraak en de monteur Maries was echt een vakman! Dik tevreden dus!

Familie Dekker
Rotterdam
12-05-2019

“Dankzij de ideeën van onze keukencoach hebben wij nu onze droomkeuken.”

Dankzij onze keukencoach André hebben we nu echt onze droomkeuken! Zo kwam hij met het idee om een bar in de keuken te plaatsen. Hier zijn we erg blij mee! We winnen hier namelijk kastruimte en werkblad ruimte me.  Ook hebben we zo nog een muur aan de woonkamerkant waar de eet tafel tegen aan gezet kan worden. Helemaal perfect. Ook dacht hij mee over het lawaai van de afzuigkap. We hebben nu een veel stillere dan voorheen.

Hartelijk dank André en I-kook!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor het mooie compliment! Het is echt een prachtig plaatje geworden.

Familie Aartsen
Rotterdam
12-05-2019

“Scherpe prijs en uitstekende service.”

Door de goede reviews die wij online zagen zijn wij op een dag de showroom in Capelle binnengelopen. We werden direct geholpen en dit beviel ons uitstekend. Er werd alle tijd genomen om onze behoeften te achterhalen en toen kregen wij ook nog eens direct een zeer aantrekkelijke prijs. Wij hebben zelf de keuken opgehaald en I-kook heeft de keuken perfect gemonteerd. Zeker een aanrader!

 

Frits Verhoek
Capelle aan den IJssel
07-05-2019

“De rustige, ervaren en leuke manier voor het uitzoeken en advies geven ga ik doorgeven.”

Een super compliment nu onze keuken definitief staat.
Alle lof voor het filiaal Capelle aan den IJssel voor de rustige, ervaren en leuke manier voor het uitzoeken en advies geven door André Steenvoorden. Ook de uitvoerenden die keuken en bestaand plafond hebben weggehaald hebben op wat kleine dingen prima werk geleverd . Eea is uiteraard naar tevredenheid hersteld. Ook de nacontrole vandaag door André is op prijs gesteld al met al 100% tevreden en wordt zeker aan vrienden en kennissen doorgegeven. Hartelijk dank

André Steenvoorden
Keukencoach

Nogmaals veel plezier met de keuken. Hartelijk bedankt voor het mooie bericht.

Familie de Groot
Oud-Alblas
06-05-2019

“Eigenlijk kwam André bij ons iets kopen, maar zette zijn eigen belang op zij om ons goed te helpen.”

Wij wonen in een molen en hebben daar ook een bedrijf aan vast zitten. We ontvangen hier lokale mensen die bij ons verse producten kopen. Onze keukencoach André koopt bij ons zijn meel om thuis brood te bakken. Zo kwamen we op een dag in gesprek over een keuken, omdat we de reclame op zijn auto zagen staan. Terwijl André op dat moment eigenlijk klant bij ons was  nam hij direct alle tijd om ons al goed bij te praten over de mogelijkheden. Vervolgens hebben we een afspraak gemaakt.

Wij zochten een keuken voor de ontvangst en koffieruimte voor de bezoekers. In deze ruimte komen de bezoekers samen en daarna krijgen ze uitleg over de molen die nog echt in werking is. Omdat een molen natuurlijk rond hadden we een paar uitdagingen waar André ons heel goed mee heeft geholpen.

Alles was in een keer compleet geleverd en wij zijn er ontzettend blij mee.

André Steenvoorden
Keukencoach

Superleuk dat jullie nu bij mij zijn geweest. Ontzettend fijn om te horen dat we jullie blij hebben kunnen maken!

Familie Verhoeff
Rotterdam
06-05-2019

“De monteur kwam zelfs nog terug om 1 kastje te stellen!”

We zijn heel erg tevreden over het gehele traject van ontwerp naar realisatie van onze nieuwe keuken. Andre heeft ons erg prettig geholpen en Ton heeft de keuken gemonteerd. Omdat wij 1 kastje niet helemaal prettig vonden sluiten kwam de Ton zelf zonder enkel probleem terug om dit voor ons goed af te stellen.

Wij zijn dan ook superblij met alle service die we hebben ontvangen, ga zo door!

 

Silva
Rotterdam
05-05-2019

“Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. “

Kijk het verschil tussen onze oude en nieuwe keuken! Wij zijn superblij met het eindresultaat. Hartelijk dank André en I-kook!

Familie Klip
Capelle
05-05-2019

“Zelfs de monteur dacht fantastisch met ons mee.”

We zijn heel erg prettig geholpen door André. Hij dacht goed mee en samen hebben onze droomkeuken uitgewerkt. Rens heeft samen met zijn zoon de keuken gemonteerd en we zijn daar heel erg blij mee.  We kregen namelijk de vraag waar wij precies het zeeppompje in het blad geplaatst wilden hebben en gaf daarbij ook nog eens goed advies. Van tekenen tot en met montage zijn wij dan ook erg tevreden en we bevelen I-kook dan ook zeker aan!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Wat leuk om te horen dat jullie helemaal tevreden zijn. Wij hebben genoten van de samenwerking. Groeten Rens en André

Milly
Rotterdam
05-05-2019

“Door mijn keukencoach werd het uitzoeken van mijn nieuwe keuken plezierig i.p.v. lastig.” 

Doordat ik er sinds 3 jaar alleen voor sta vond ik het erg spannend en ook wel lastig om een keuken uit te zoeken,  Gelukkig werd ik geholpen door keukencoach Andre. Hij  heeft mij hier  heel fijn in begeleid. Ik twijfel namelijk soms nog wel eens. Doordat Andre alles zo duidelijk en rustig heeft uitgelegd hebben we samen een prachtig ontwerp kunnen maken. Hierdoor voelde het uitzoeken van de nieuwe keuken ineens plezierig i.p.v. lastig.

Ik ben dan ook erg tevreden over het eindresultaat!

André Steenvoorden
Keukencoach

Beste Milly, Ik vond het erg leuk en prettig om samen jouw droomkeuken samen te stellen. Daar doen wij het voor! Prachtig eindresultaat!

Familie Berge
Rotterdam
05-05-2019

“Totaal geen push verkoop.”

De coach Andre was erg prettig in de omgang.  Hij nam alle tijd voor de ons en was totaal niet opdringerig. De bezorging ging precies zoals afgesproken en ook monteur Carlos was een echte vakman. Kortom heel erg tevreden over het eindresultaat en bevelen I-kook dan ook zeker aan.

S. van den Berg
Zoetermeer
12-02-2019

“Eerlijk en transparant, ik raad iedereen I-KOOK aan.”

Ik heb bij deze vestiging een mat zwarte keuken gekocht. De keuken heeft een lastige vorm en maten maar dit was voor André geen probleem. Vanaf het moment van binnenkomst en de aftersales alles is keurig geregeld! Ik raad iedereen aan om een hier een keuken te kopen. Eerlijk en transparant

Bron:  Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Het is een erg leuke keuken geworden. Dat er maar lang van genoten mag worden.

Fam Dias
Hendrik Ido Ambacht
09-01-2019

“Keukencoach Andre maakte al zijn beloften waar!”

Het gesprek met Andre verliep erg prettig en soepel.  We hebben goed nagedacht over voldoende werkruimte  en een zitje bij de bar. Wij hadden direct het juiste gevoel en besloten dan ook bij I-kook te kopen. Hier hebben we absoluut geen spijt van. Alles werd in 1x goed opgeleverd.

Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken!

André Steenvoorden
Keukencoach

Heel fijn om te lezen dat ik jullie goed heb kunnen helpen. Jullie keuken is erg mooi geworden.

04-12-2018

“Goede service en heel vriendelijk en bekwaam personeel.”

Mevrouw Kievit
Rotterdam
03-12-2018

“Ik ben ook naar de winkel gegaan om Andre complimenten te geven!”

De aankoop van de keuken verliep bij Andre gezellig en vlot. De keuken is geleverd op woensdag 14 november door i-kook op de 4 verdieping en door monteur René gemonteerd. De bezorging en montage zijn vlekkeloos verlopen, René heeft de keuken kook klaar opgeleverd  en alles netjes achtergelaten.

Ik ben zeer tevreden en zal I-kook  zeker aanbevelen. Omdat ik alleen een online review plaatsen niet genoeg vond ben ik ook naar de winkel gegaan om  Andre mijn persoonlijke complimenten te geven. Ga zo door!

André Steenvoorden
Keukencoach

Geweldig dat je speciaal in de winkel kwam om ons te bedanken. Dat geeft me erg veel energie!

Coellen
Rotterdam
19-07-2018

“Geweldige uitkomst.”

Door de fornuisaanbieding bij I-KOOK beland. De eerste maal werden we in de winkel al vriendelijk te woord gestaan en kregen we de nodige brochures mee, ook werd gewezen op de actie die in de maand april was aangaande fornuizen.
Een week later hebben we een afspraak gemaakt bij André en zijn we op een warme zaterdagmorgen gekomen om de keuken te laten ontwerpen. We hadden twee keukens gezien én het belangrijkste: een fornuis, 5 pits met links een wokpit. Met een opzet van de oude keukenopstelling én ons wensenlijstje gingen we aan de slag.

Vakkundig en goed doorvragend kwamen we tot een geweldige uitkomst. Niet alleen alle kastruimte en werkbladruimte maar ik had niet durven dromen dat ik een Bertazoni fornuis zou kopen.
De inmeetafspraken werden meteen ingepland en een 2e bezoek om na het inmeten de hele keuken nog eens goed door te nemen en definitief te maken. Er staan nog wat opties open waar we over na kunnen denken. Dat voelt prettig. De tijdsplanning wordt helder uiteengezet. Je weet waar je aan toe bent.
Voor nu dolgelukkig met de aankoop en we zien uit naar het échte eindresultaat.

André Steenvoorden
Keukencoach

Alvast heel veel kookplezier met jullie ruime keuken en vooral ontzettend mooie fornuis! Nog even de voorpret afmaken tot hij daar dan ook echt staat straks.

Ruitenbeek
Rotterdam
19-07-2018

“Goed meegedacht.”

We zijn tevreden over de aankoop van de keuken, Andre had goed meegedacht over de indeling, de bezorging en de montage ging ook volgens plan.

Tijdens de montage bleek de korfplug niet compleet te zijn en er miste een passtuk, de I-KOOK winkel heeft deze twee onderdelen direct gebracht zodat de monteur de keuken in een keer kon afmonteren.
Het resultaat mag er dan ook zijn en zijn hier erg blij mee net zoals met de inductie kookplaat met ingebouwde afzuiging.

De houten bestekindeling en de matjes in de lades zorgen voor een mooie afwerking in de kasten.

André Steenvoorden
Keukencoach

Bij I-kook zijn we pas tevreden als de klant tevreden is, en in dit geval denk ik dat we dat beiden mogen zijn. De keuken ziet er prachtig uit. Nog veel kookplezier!

Daphne
Rotterdam
19-07-2018

‘Ze dachten goed mee en wilde net als ik de laagste prijs voor elkaar krijgen.’

Je ervaart hier totaal geen opdringerigheid en ik vond meteen de materialen die ik mooi vond. Ze dachten goed mee en wilde net als ik de laagste prijs voor elkaar krijgen.

De levering ging heel soepel (vier hoog). We zijn superblij met de mooie strakke witte keuken met grijs beton look blad en zwarte apparatuur.

Iedereen die langskomt vindt de keuken prachtig! Helemaal top, bedankt!

Fokker
Maasluis
12-04-2018

“Hij nam alle tijd voor ons en gaf ons een aantal adviezen ter overweging.”

Bij de aankoop van onze nieuwe keuken zijn we geadviseerd door dhr. Steenvoorden. Hij nam alle tijd voor ons en gaf ons een aantal adviezen ter overweging. Geen opdringerig verkooppraatje.

Kortom, in de voorbereiding en naderhand bij het plaatsen geen onverwachte problemen.

Bij de keuze van de apparaten werden de voordelen en de nadelen benoemd en werd de apparatuur tegen gunstige prijzen berekend. Geen agressieve verkooppraktijken. Het aanbod was gewoon scherp. Een aanrader om in elk geval I-KOOK te bezoeken als er naar een nieuwe keuken gezocht wordt.

Hans de Gier
Barendrecht
11-03-2018

“We zijn er nog steeds elke dag blij mee.”

Uitstekend geholpen met goede adviezen en bovenal geen druk om direct te beslissen. Na meerdere gesprekken hebben we bij  I-KOOK een mooie keuken gekocht tegen een concurrerende prijs.
We hebben hem zelf geïnstalleerd en alles klopte perfect. De keuken staat nu enkele maanden en we zijn er nog steeds elke dag blij mee!

C. Struyk
Rotterdam
11-03-2018

“Nog nooit iemand zo snel en resoluut zien werken.”

Over het eindresultaat was ik zeer tevreden. Ook per telefoon gemeld aan de verkoper. De plaatsing was super. Nog nooit iemand zo snel en resoluut zien werken. De levering van de materialen waren ook top.

Kortom de vijf sterren zijn verdiend.

Razmik
Dordrecht
01-03-2018

“Keuken is goed, afmetingen klopten niet.”

Keuken is goed, maar de afmetingen van de koelkast klopten niet. De kast waar de koelkast in zit is groter dan de koelkast zelf waardoor ik wat eraf heb moeten snijden.

Voor de rest is alles goed verlopen.

Postma
Krimpen aan den IJssel
01-03-2018

“Vlotte service.”

Vlotte service, prima advies zowel bij ontwerp als bij vragen over installatie nette prijs en niet als bij sommige keukenbedrijven zg even aan de bedrijfsleider vragen of er nog iets van de prijs af kon.

Nee gewoon helder dit is de prijs en klaar, zo hoort het!

André Steenvoorden
Keukencoach

We zijn blij dat het allemaal goed verlopen is voor jullie!

Tonikoe
Krimpen aan den IJssel
16-01-2018

“Top kwaliteit.”

Zeer tevreden! Klantvriendelijk, No nonsense, Top kwaliteit!
We zijn heel goed geholpen in de winkel en werden goed geadviseerd zonder verkooppraatjes.

Keuken kon ik ophalen op de afgesproken datum en was compleet geleverd.
De keuken zelf is van top kwaliteit en was voor mij als leek vrij eenvoudig te monteren.

Door mijn onervarenheid per ongeluk het pootje van mijn vaatwasser gebroken en dat heb ik kosteloos kunnen nabestellen. Wat een service!

Bedankt!

André Steenvoorden
Keukencoach

Ongeveer de helft van mijn klanten monteert de keuken zelf of regelt zelf de montage. Veel plezier met de keuken!

Johan
Maassluis
18-10-2017

“Goede uitleg en top service.”

Sugih
Capelle aan den IJssel
28-07-2017

“Fijn contact met verkoper Andre.”

Erg tevreden, we zijn goed en met alle rust geholpen. Fijn contact met verkoper Andre.

J. van Poelje
Geervliet
23-06-2017

“Ik geniet nog elke dag van mijn keuken.”

Helemaal top, de verkoper gaf goede adviezen en denkt met je mee. Keurig geplaatst en mooi afgewerkt.
Had wel een dingetje maar dat is keurig opgelost. Service is bij i-kook echt geweldig.
Dat kom je niet zo vaak meer tegen. Ben ontzettend blij en ik geniet nog elke dag van mijn keuken.
Nogmaals bedankt voor jullie goede service.

Ron Greve
Zevenhuizen
03-03-2017

“Uitstekende service.”

Uitstekende service en in één keer goed geplaatst. Ook uitstekend werk van Woningklus voor de keuken voorbereiding. Wel zelf even (thuis) goed de offerte controleren voor het ondertekenen of alles wat je wilt er in zit en de maten kloppen.

Jolanda en Halim
Rotterdam
06-01-2017

“Het is een plaatje geworden.”

 

Beste André,

Hierbij de foto’s van de keuken, het is een plaatje geworden!

Bedankt voor de mooie keuken.

Annefleur Kwakernaak
Gouda
07-10-2016

“Prettig dat het gelijk op de computer wordt gemaakt.”

In de afgelopen weken ben ik diverse keren in de winkel in Capelle aan den IJssel geweest. Ik werd vriendelijk ontvangen en er werd uitgebreid tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden. Vervolgens is er door André Steenvoorden een eerste schets/offerte gemaakt. Prettig dat het gelijk op de computer wordt gemaakt en je het resultaat meteen ziet in een 3D foto.

In het tweede gesprek zijn de puntjes op de i gezet en zijn we uiteindelijke tot een mooie deal gekomen. De gesprekken heb ik als positief ervaren. Ook merkte ik dat er veel kennis was. Hierdoor kon ik goede afwegingen maken.

Mijn keuken is nu in bestelling, ik ben zeer benieuwd naar het eindresultaat. Als ik kijk naar het voortraject, heb ik alle vertrouwen in de afwerking 🙂

Pascal
Pijnacker
07-08-2015

“Mooie nette keuken.”

Mooie nette keuken. We zijn er erg blij.

1 minpunt is dat de vaatwasser van bauchneck soms niet goed doorspoelt.

André Steenvoorden
Keukencoach

De klacht over je vaatwasser was nog niet bij ons bekend. We hebben je inmiddels een mail gestuurd met het servicenummer van Bauknecht. Zij zullen de klacht verder voor je afhandelen.

Linda Heijmenberg-Simmers
Rotterdam
06-08-2015

“Ontzettend goed geholpen.”

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Andre van Steenvoorden in de vestiging Capelle aan den IJssel.
We zijn erg blij met de keuken en ook nadat deze geplaatst is krijg je een hele goede service.
Oftewel, wij raden het iedereen aan hier een keuken te kopen.

"Tijdens mijn werk maak ik contact met veel verschillende mensen. Samen met jou als klant gaan we opzoek naar het best passende ontwerp. Het leukste aan dit vak vind ik om uiteindelijk te zien hoe het eindresultaat geworden is. Jij als klant gaat de keuken elke dag gebruiken en ik vind het bijzonder om daar een bijdrage aan te leveren."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.