uit 141 klantervaringen
Capelle aan den IJssel
"Tijdens mijn werk maak ik contact met veel verschillende mensen. Samen met jou als klant gaan we opzoek naar het best passende ontwerp. Het leukste aan dit vak vind ik om uiteindelijk te zien hoe het eindresultaat geworden is. Jij als klant gaat de keuken elke dag gebruiken en ik vind het bijzonder om daar een bijdrage aan te leveren."

“Een fijne ervaring”

Weer een fijne ervaring bij I-KOOK. Inmiddels onze derde keuken. We gaven een bedrag aan dat we wilden uitgeven en André dacht perfect met ons mee. Toen we de keuken zelf ophaalden, bleek er een deurtje beschadigd. Zelf had ik de romp van een kast beschadigd. Ondanks het feit dat ik gewoon aangaf dat daar mijn eigen schuld was, werd er keurig ook een nieuwe romp geleverd. Dat is nog eens meedenken! Dat maak je bij de Mandemakersgroep nooit mee.

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Heel leuk om te horen dat jullie tevreden zijn over onze service! We wensen jullie veel kookplezier in jullie prachtige keuken!

L. Heuvelman
Capelle aan den IJssel
16-02-2024

“Een echte aanrader!”

Al meerdere keren een keuken gekocht (verhuis graag) bij I-KOOK. Leuk onderhandelen met André, en top prijs/kwaliteit keukens. Laatst net buiten de garantie een klein dingetje, maar ze deden er niet moeilijk over en alles kosteloos vervangen. Super tevreden echte aanrader.

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons! De witte U-keuken staat prachtig in je woning. Veel plezier met de moderne keuken!

Naresh
Capelle aan den IJssel
02-01-2024

“Een speciale wandkast voor in de hal.”

Goede service en advies van André bij aankoop van speciale wandkast voor in de hal.

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring na de aankoop van de speciale wandkast voor in de hal. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent met het resultaat. Bij I-KOOK Capelle aan den IJssel geloven we in het leveren van op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij de wensen en behoeften van onze klanten. Mocht je in de toekomst nog meer advies nodig hebben of als er vragen opkomen, staan we altijd klaar om je te helpen. Bedankt dat je voor I-KOOK hebt gekozen voor jouw speciale wandkast, en ik hoop dat deze een prachtige toevoeging is aan je hal!

Nadia
Capelle aan den IJssel
08-12-2023

“Zeker een aanrader!”

Onze eerste kennismaking met I-KOOK voelde meteen goed. Geen opdringerige verkopers en daarom besloten we om een vervolgafspraak in te plannen. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en nadat wij getekend hadden en wij weer twijfels kregen, konden we de indeling en tekeningen toch nog veranderen en aanpassen, dit was geen enkel probleem. We zijn diverse malen langs geweest en wij werden altijd goed geholpen, het was nooit een probleem. Ook de samenwerking met de aannemer en de monteurs verliep super. Allemaal vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Alles was heel goed op elkaar afgestemd en verliep op rolletjes. Alleen onze kookplaat kon niet op tijd geleverd worden maar ook daarvoor werd vooraf al een oplossing geregeld zodat de keuken toch gelijk in z’n totaliteit gebruikt kon worden. Wij zijn heel blij met onze keuken en de nieuwe opstelling voldoet aan al onze wensen. Wij raden I-KOOK zeker aan!

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Dankjewel voor deze mooie review, dit waarderen wij heel erg! Ons doel is om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het keukenontwerp, en we zijn blij om te horen dat we aan jullie verwachtingen hebben kunnen voldoen. Het is ook goed om te horen dat de samenwerking met de aannemer en monteurs soepel verliep en dat alles goed op elkaar was afgestemd. Ik wens jullie heel veel geluk in de nieuwe keuken!

Ruud
Capelle aan den IJssel
09-11-2023

“De tuinkamer keuken.”

Heerlijk dachten wij en nu kunnen we ook zeggen dat het heerlijk is, dit staat natuurlijk wel onder een overkapping anders kan het natuurlijk niet. Als het even kan genieten we van het buiten weer en als er wolkjes komen dan gaan de glazen schuifdeuren dicht en is de buitenkeuken een binnenkeuken geworden. Samen met Andre onze keukencoach bij I-KOOK hebben we onze wensen kunnen realiseren en het resultaat mag er wezen. We hebben nu alles bij de hand en hoeven niet heen en weer te lopen naar de woning want alles is aanwezig in ons buitenverblijf, de kinderen bakken hier zelf hun pizza’s en vieren hun verjaardagen met vriendjes en vriendinnetjes. Wij hopen op vele mooie zomers voor iedereen.

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Jullie wens is werkelijkheid geworden... wat een prachtig resultaat! De industriële keuken met modern apparatuur is perfect voor in jullie buitenverblijf. Fijn om te horen dat jullie zo genieten van de keuken, geweldig!

Sylvia Trouwborst
Capelle aan den IJssel
11-10-2023

“Een prachtige, zeer functionele keuken”

Mede dankzij de glansrijke reviews op Qasa.nl besloot ik om de, nieuw aan te schaffen, keuken via I-KOOK te kopen. Zij kwamen op mij als oprecht en gedegen over. Echter mijn ideeën gingen, uiteraard, alle kanten op en André wist mij al snel aan te sturen zodat er orde kwam in de chaos. Het geval wil namelijk dat internet met allerlei gadgets en suggesties komt die niet altijd haalbaar zijn. Dus chapeau voor André. Maar zeker ook voor, de meer dan geweldige, aannemer Ruud. Niet in de laatste plaats ook voor de stukadoor en het schildersbedrijf, waarvan ik de naam niet weet. Vervolgens werd de keuken geïnstalleerd door Ton & Jeffrey (wat mij betreft: Tom & Jerry) hen komt ook alle lof toe. De koelkast was helaas al ter ziele voordat ik deze in gebruik kon nemen en al snel kreeg ik een leenkoelkast zodat ik toch een en ander kon koelen. Inmiddels werkt alles naar behoren en beschik ik over een prachtige, zeer functionele keuken. Iedere dag betreed ik deze met veel plezier. Heel erg bedankt team van I-KOOK. Jullie hebben mij blij gemaakt!

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Blij om te horen dat je tevreden bent over onze werkwijze. De keuken is prachtig geworden, Ik wens je veel kookplezier toe!

Familie Vellinga
Capelle aan den IJssel
29-09-2023

“Keuken voldoet aan alle verwachtingen.”

Vanaf het begin goed geïnformeerd door keukenadviseur André Steenvoorden. Keuken voldoet aan alle verwachtingen. Top installateurs van technisch bureau Schaefers ook, die meedenken en heel netjes werken.

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Heel fijn dat de keuken aan jullie verwachtingen voldoet en dat jullie tevreden zijn over de service en montage. Geniet van de nieuwe keuken!

D. Hooijmans
Capelle aan den IJssel
13-09-2023

“Extra kasten voor de keuken”

Wij hebben een aanvulling voor onze keuken gekocht. En net als de eerste keer geholpen door een zeer professionele verkoper die ons uitstekend geadviseerd heeft. En kwaliteit geleverd, netjes bezorgd, en fantastisch geplaatst.

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Fijn dat ik jullie voor de tweede keer heb kunnen helpen. Dank je wel voor de mooie review!

Fred van Velthoven
Capelle aan den IJssel
07-08-2023

“Een kwalitatief goede keuken binnen een beperkt budget.”

Op zoek naar een kwalitatief goede keuken binnen een beperkt budget en heel goed geslaagd. Andre Steenvoorden heeft alles uit de kast gehaald om aan onze wensen te voldoen. Ook de levering was uitstekend. Alles wat er bij moest zijn was er. Ik kan iedereen aanraden hier een keuken te kopen.

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Beste Fred, bedankt voor je positieve review. Fijn dat alles vlekkeloos is verlopen en dat jullie nu kunnen genieten van de nieuwe keuken!

Martin en Els Noordzij
Capelle aan den IJssel
27-07-2023

“Vanaf het begin was de communicatie erg prettig.”

Afgelopen maandag en dinsdag is onze keuken geplaatst. Er was een klein mankement, dit wordt opgelost. Verder zijn wij super tevreden over het eindresultaat. Van begin af aan was de communicatie erg prettig. Een aanrader.

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Goed om te horen dat jullie tevreden zijn met de service en de keuken. Ik heb jullie graag geholpen!

Martijn
Capelle aan den IJssel
26-07-2023

“Voor de tweede keer een keuken gekocht bij André.”

Voor de tweede keer een keuken gekocht bij I-KOOK en natuurlijk weer bij André. De keuken is nog mooier dan de eerste! We zijn opnieuw fantastisch geholpen en zo fijn samengewerkt. Ook een stukje after sales is goed geregeld en alle puntjes worden op de i gezet. Ik kan I-KOOK bij iedereen aanbevelen!

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Mensen die terugkomen om een keuken bij je te kopen... Een beter compliment kan je niet krijgen. Bedankt voor het vertrouwen Martijn! Een hele fijne tijd gewenst in de nieuwe keuken.

Van Dijk
Capelle aan den IJssel
26-07-2023

“Super service.”

Echt een super service. We hebben ruim 7 jaar geleden een keuken gekocht en nu was er een scharnier van een deurtje defect. Deze hebben ze onder service vervangen. Als dat geen service is! De sterren gaan maar tot 10 maar ze zijn veel meer dan dat waard. Jongens genieten jullie maar lekker van jullie vlaai.

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

We zijn blij dat we je konden helpen met het scharnier, maar jij hebt onze dag gemaakt met het brengen van de heerlijke vlaai! Wat een super gebaar!

Erica
Capelle aan den IJssel
26-07-2023

“Er is tijd, rust en deskundig advies.”

Er is tijd, rust en deskundig advies van Andre om een goede keuze te kunnen nemen voor de keuken die echt bij je past. Dat is hartstikke fijn! In de showroom zijn veel keukens opgesteld die je kunnen inspireren. Van sloop tot na- controle, I-KOOK regelt het zorgvuldig.

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Ik ben blij dat je zo tevreden bent en wens je veel plezier met de nieuwe keuken!

Noor
Capelle aan den IJssel
13-06-2023

“Regelmatig een belletje om te vragen naar de vorderingen van de bouw.”

Alle complimenten voor keukencoach André. Informatief, meedenkend, verstand van zaken hebbend, direct, eerlijk en humoristisch. In mogelijkheden denkend (regelmatig een belletje om te vragen naar de vorderingen op de bouw), staat veel later dan gepland onze zeegroene keuken met kookeiland op ons droomeiland.

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Ik vond het leuk om betrokken te zijn bij jullie project! De zeegroene keuken staat prachtig in jullie nieuwe woning. Heel veel geluk gewenst!

Maria & Leandro
Capelle aan den IJssel
16-03-2023

“Fijne service.”

In een korte tijd en met de expertise van I-KOOK – in het bijzonder André – een prachtige keuken gekocht. Ondanks onze tijdnood en eisen is er alles aan gedaan om onze bestelling nog voor de feestdagen voor elkaar te krijgen. Sinds 9 januari 2023, staat ie dan. En het resultaat mag er zijn. Fijne service, er wordt meegedacht en geadviseerd. Nacontrole nadat de keuken is geplaatst.

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Ik ben blij dat ik jullie heb kunnen helpen. Ik wens jullie veel kookplezier in de nieuwe keuken.

Jan & Ria Tielen
Capelle aan den IJssel
23-02-2023

“Zeer tevreden.”

Wij zijn zeer tevreden over de verstrekte informatie, advisering, de service, klantgerichtheid de installatie en de kwaliteit van de door I-KOOK aan ons geleverde keuken. Met name de advisering, begeleiding, betrouwbaarheid, deskundigheid en het enthousoasme van de verkoper Andre Steen Voorden hebben wij als zeer prettig ervaring. Een prima en betrokken vakman. Kortom, wij kunnen I-KOOK bij een ieder alleen maar van harte aanbevelen waar het goed keukens kopen is.

Bron: Qasa 

André Steenvoorden
Keukencoach

Fijn dat ik jullie zo goed heb kunnen begeleiden. Ik wens jullie veel plezier met de nieuwe keuken.

14-11-2022

“Een supermooie keuken.”

Goed advies gekregen van Andre met een mooi ontwerp. De levering volgens afspraak en vakkundig geplaatst door Ton en Jeffrey. Resultaat supermooie keuken. Wij kunnen I-KOOK zeker aanraden!

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor de aanbeveling! Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat onze monteurs wederom prachtig werk hebben verricht. Ik wens jullie veel kookplezier toe.

Kelsey
Schiedam
04-08-2022

“De keuken is echt prachtig.”

Een week later dan gepland is gisteren mijn keuken geplaatst. Hij is echt onwijs gaaf geworden zeg! Wat fijn dat jullie deze monteur hebben ingevlogen. Zo kan ik vliegend van start gaan in mijn nieuwe huis. De keuken is echt prachtig geworden.

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Fijn dat je zo blij bent met het eindresultaat, een prachtige landelijke keuken met een sfeervol kleurtje. Ik wens je veel kookplezier toe en veel mooie momenten in je nieuwe huis!

Familie Klos-Kebapci
Capelle aan den IJssel
16-06-2022

“Wederom supertevreden bij de aankoop van onze 2e keuken.”

We hebben nu voor de 2e keer een keuken gekocht bij I-KOOK en zijn weer supertevreden. Wel was er deze keer een langere levertijd van de inductiekookplaat door de ‘Chip tekorten in de wereld’ maar de communicatie daarover verliep duidelijk. André is een kundige keukencoach. Tevens kregen we van I-KOOK een losse inductiekookplaat in bruikleen, zodat het wachten jammer maar niet hinderlijk was. We kopen onze eventuele 3e keuken ook bij I-KOOK want ze luisteren naar de wensen van de klant!

Bron: Qasa 

André Steenvoorden
Keukencoach

Dank voor jullie mooie review en complimenten, leuk dat we jullie weer hebben mogen begeleiden naar een prachtig resultaat. Ik wens jullie wederom veel plezier met de nieuwe aanwinst!

Ellen Dirks
Rotterdam
31-03-2022

“Een nieuwe betonlook keuken.”

Wij hebben bij I-KOOK een nieuwe betonlook keuken gekocht. We zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken. Eerst krijg je goed advies en denken ze mee om een mooie keuken samen te stellen, daarbij zijn ze niet opdringerig maar heel behulpzaam. Ze nemen de tijd voor je en houden goed contact tot alles naar wens is. Super blij met onze nieuwe keuken en met I-KOOK.

Bron: Qasa

Frank Boxem
Lekkerkerk
17-03-2022

“Transparant, no nonsense en kwaliteit.”

Voor de 2e keer een keuken gekocht bij I-KOOK en deals de 3e keer zich zou voordoen, dan komen we er weer. Prima service, maar vooral transparant, no nonsense en kwaliteit. Bijna een jaar na plaatsing van de keuken komt de adviseur gewoon nog even langs met een nieuw lade front, wegens verkeerde levering door de fabriek met een mooie verrassing. Daarnaast blij met het resultaat!

Kortom, een dikke vette aanrader. Laat je niet verleiden door de superdeluxe showrooms en gladde verkooppraatjes maar ga voor “waar voor je geld ” bij I-KOOK.

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor de mooie review, fijn dat we jullie alweer hebben mogen begeleiden naar een prachtige keuken... en wie weet zien we elkaar in te toekomst nog eens. ?

Karla
Rotterdam
24-02-2022

“De keuken is precies zo als wij hem wilde hebben.”

Wij hebben een keuken met kookeiland vervangen door een keuken van I-KOOK.

Bij het uitzoeken van de keuken zijn wij heel goed geholpen door André en het resultaat is dat de keuken precies zo is als wij hem wilde hebben. De levering en installatie is heel goed verlopen.

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten! Wat leuk om te horen dat de keuken precies is geworden zoals jullie dat voor ogen hadden. Ik wens jullie veel kookplezier toe!

10-02-2022

“Zeer ervaren vakmensen.”

Wij hebben samen met André onze ‘droomkeuken’ uitgezocht, dit na goede recensies gelezen te hebben over I-KOOK. Dat was een goede keuze, geplaatst door zeer ervaren vakmannen T&J! nu aan het genieten van onze geweldige keuken. Dank je wel, groeten Leila en Sebastiaan.

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie complimenten, het resultaat is prachtig. Ik heb nog 2 foto's toegevoegd van jullie unieke inductiekookplaat met afzuiging, deze komt helemaal tot zijn recht in deze moderne greeploze keuken. Daarnaast lijkt het net alsof het werkblad zweeft door de keuze voor het dunnere werkblad, prachtig. De lampen die jullie zelf nog hebben toegevoegd maken er een mooi geheel van, zeker een droomkeuken! Ik wens jullie veel kookplezier toe met deze nieuwe aanwinst.

Boy & Denise
Uithoorn
13-01-2022

“Bij vragen konden wij altijd bellen.”

Bij toeval zijn wij terecht gekomen bij I-KOOK. Wat zijn wij enorm goed geholpen door André! Van begin tot het eind was de communicatie perfect. Tijdens het bedenken van onze droomkeuken kregen wij fijne adviezen en werd er meegedacht.

Ondanks dat wij een huis hebben gekocht in Uithoorn was het geen probleem om voor André langs te komen vanuit Capelle om alles in te meten, wat een service. Wanneer wij tussendoor vragen hadden over leidingen of elektra konden wij altijd bellen.

Wij raden iedereen aan om hier een keuken te kopen!

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten en aanbeveling. Wat een prachtig resultaat hé? Ik vond het leuk jullie te mogen helpen bij de realisatie van jullie droomkeuken. Ik wens jullie superveel plezier in jullie nieuwe huis en natuurlijk met deze prachtige keuken.

Familie Boxem
Rotterdam
23-12-2021

“Een dikke vette aanrader.”

Voor de 2e keer een keuken gekocht bij I-KOOK en als de 3e keer zich zou voordoen, dan komen we er weer. Prima service, maar vooral transparant, no nonsense en kwaliteit. Bijna een jaar na plaatsing van de keuken komt de adviseur gewoon nog even langs met een nieuw lade front, wegens verkeerde levering door de fabriek met een mooie verrassing. Daarnaast blij met het resultaat!

Kortom, een dikke vette aanrader. Laat je niet verleiden door de superdeluxe showrooms en gladde verkooppraatjes maar ga voor “waar voor je geld ” bij I-KOOK.

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten en vertrouwen. Wat leuk dat we jullie alweer mochten helpen met een nieuwe keuken, het eindresultaat is wederom prachtig! Ik wens jullie nog veel kookplezier toe en wie weet zien we elkaar in de toekomst nog eens. ?

23-12-2021

“Aankoop en installatie van een complete keuken.”

Complete keuken gekocht bij I-KOOK, geholpen door André Steenvoorden, zowel de koop als de installatie van de keuken supergoed en vriendelijk geholpen. Na de installatie is André nog komen kijken of alles naar wens is.

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten, goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Het totale plaatje is prachtig en de keuken past goed bij de rest van de woning. Geniet ervan!

Vincent van Elk
Rotterdam
23-12-2021

“We voelden ons gelijk op ons gemak.”

Na lang zoeken voor een geschikte keuken zijn wij uiteindelijk bij I-KOOK in Capelle aan den IJssel blijven hangen. Het eerste ontvangst was al zeer hartelijk en wij voelden ons gelijk op ons gemak. Buiten de standaard opstellingen van de keukens hadden ze er ook een opgesteld die onze aandacht trok. Na veel passen en meten vanuit I-KOOK (positief bedoeld, ze willen er zeker van zijn dat alles past in de ruimte waar de nieuwe keuken komt te staan) hebben wij een leuke deal kunnen krijgen.

Bijna binnen alle afgesproken levertijden is de keuken geplaatst. (elektronische apparatuur was vertraagt door de huidige omstandigheden) om toch te kunnen koken wij een inductie kookplaat uit de showroom gekregen om toch te kunnen koken.

Ook zeker het vermelden waard zijn de monteurs die de keuken hebben geplaatst. super toffe gasten en super vrolijk die goed werk afleveren en tips en tricks meegaven waar ik zelf niet bij had stil gestaan.

Ik kan geen vergelijk maken met het plaatsen van een andere keuken door een ander bedrijf, maar een eerste indruk verteld vaak of je goed zit met je gevoel. Ons gevoel bij I-KOOK (André) was gelijk al goed en hebben er geen spijt van een echte aanrader al was het alleen maar om even binnen te lopen om zelf de sfeer te proeven.

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review en fijn om te horen dat jullie alles zo fijn hebben ervaren. De keuken staat prachtig in jullie woning, geniet ervan!

Juanita de Kwaadsteniet
Capelle aan den IJssel
15-10-2021

“Bestaande keuken uitgebreid.”

Voor de 2de keer weer heel fijn en geduldig geholpen met onze wensen. 5 jaar geleden kwamen wij voor het eerst in contact met Andre van I-KOOK. Voor een L vorm keuken in onze nieuwbouw huis. I-KOOK heeft super mooie en vooral betaalbare keukens. Met hulp van I-KOOK is het precies geworden hoe wij hem in gedachte hadden. Na 5 jaar nog steeds super tevreden maar hadden bedacht om de L keuken uitgebreide naar een U keuken. En dus gingen we uiteraard weer naar I-KOOK om voor onze bestaande keuken het zelfde blok erbij te bestellen. Wat gelukkig ook leverbaar was en nu in bestelling is. Wij kunnen niet wachten tot onze stukje keuken bezorgd wordt! Wederom weer heel erg blij met de service, tijd en geduld van I-KOOK! Volgende keuken komen zeker weer bij I-KOOK terug!

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Leuk dat ik jullie weer mocht helpen met de aanpassingen van jullie huidige I-KOOK keuken! Prachtig was de keuken al, maar dit is zeker een mooie aanvulling. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat... ?

Lisette
Capelle aan den IJssel
15-10-2021

“Bedankt voor de mooie keuken.”

We kwamen in het voorjaar met ons idee bij I-KOOK…via familie meerdere positieve verhalen gehoord, daarom voor I-KOOK gekozen. André luisterde goed, we gingen stap voor stap door onze wensen heen… Er werd een tekening gemaakt, en een prijsgenoemd hoeveel het zou gaan kosten…we namen twee stalen mee naar huis voor de kleur… uiteindelijk voor de kleur zand gekozen! een aantal dagen later kwamen we met onze oudste dochter terug…en hakte na een week de knoop.door…de keuken werd besteld…. vorige week geplaatst.. in 1 dag stond hij. De mannen werkte snel en netjes. We zijn super tevreden met het eindresultaat… op naar weer 20 jaar kook plezier! Bedankt I-KOOK voor de mooie keuken!

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring. Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn met deze mooie keuken. Ik vond het leuk en gezellig jullie te mogen begeleiden naar dit eindresultaat. Geniet ervan!

Wilma de Man
Zwijndrecht
10-09-2021

“Hoge kastenwand met een kookeiland.”

We hebben een hoge kastenwand met een kookeiland gekocht, hij voldoet 100% aan onze verwachting. We hebben het contact met I-KOOK als zeer prettig ervaren. Na het plaatsen waren er wat kleine dingetjes deze zijn direct en vakkundig opgelost. We zouden iedereen I-KOOK aanbevelen.

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review. Wat een eindresultaat hé? Prachtig! Ik wens jullie nogmaals superveel plezier met de nieuwe keuken, geniet ervan.

Rianne
Capelle aan den IJssel
23-07-2021

“Zeer blij.”

Ik ben vanaf het eerste moment heel goed geholpen door André. Hij zette er totaal geen druk op, maar liet mij rustig mijn eigen keuzes maken. Toen ik twijfelde over de kleurencombinatie, nam hij alle tijd om hier opnieuw met mij naar te kijken. Toen de keuken klaar was, kwam hij langs met een prachtige bos bloemen. Zeer blij met mijn aankoop!!

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Beste Rianne, dank voor je mooie reactie. Ik heb nog een foto toegevoegd van de wasmachine die je mooi hebt ingebouwd, erg functioneel! Veel plezier met je keuken.

M. Wong
Zoetermeer
14-06-2021

“Alles is goed verlopen en de het resultaat is prachtig!”

Door alle goede reviews vanuit verschillende bronnen, zijn wij bij I-KOOK terechtgekomen.

Tijdens mijn eerste afspraak werd ik geadviseerd door Andre van Steenvoorden, dat was mijn keukencoach (adviseur).
Andre heeft mij goed kunnen helpen en begeleiden naar de keuken die ik voor ogen had. Door mijn eigen wensen te combineren met de adviezen van Andre hebben we een prachtig ontwerp gemaakt.

Een aantal weken later was het dan zover, de dag van de plaatsing. De keuken werd gemonteerd door een ervaren en vakkundige monteur, die goed mee dacht en niets was voor hem teveel.
Later op die dag hebben we nog met z’n alle heerlijk gegeten.

Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe keuken, de hete lucht oven is erg fijn en de Lemans kast vind ik ook erg handig.

Kortom: alles is goed verlopen en de het resultaat is prachtig!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten en fijn dat alles naar wens is verlopen. Samen hebben we een prachtige keuken kunnen realiseren en hij past perfect in je woning, dat heb je goed uitgekozen! Ik wens je nogmaals vele jaren plezier met je nieuwe keuken!

Dhr. Feenstra
Rotterdam
14-06-2021

“De keuken was al prachtig, maar nu net meer in onze stijl!”

In onze nieuwe woning stond al een prachtige witte I-KOOK keuken, maar we wilde graag een zwarte keuken.
Met deze vraag zijn wij naar I-KOOK in Capelle aan den IJssel gegaan en zijn wij geholpen door Andre .

Onze keukencoach wist hier wel wat op, het was mogelijk om nieuwe zwarte frontjes te bestellen en de rest van de keuken zo te laten.

Toen de frontjes binnen waren, is het paneel verwisseld en is de rest van de ombouw uitgevoerd.

Wij zijn heel tevreden! De keuken was al prachtig, maar nu net meer in onze stijl!

Bedankt Andre!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten! Het eindresultaat is prachtig geworden en de kleur past prachtig in deze woning. Geniet ervan!

L. Knol
Krimpen aan den IJssel
14-06-2021

“André kon al onze wensen vertalen naar een prachtig ontwerp.”

We waren op zoek naar een nieuwe keuken en door goede verhalen over I-KOOK hebben we besloten om hier onze keuken te kopen.

We hadden een afspraak gemaakt bij het filiaal in Capelle aan den IJssel, daar zijn wij begeleid door Andre.
Andre kon al onze wensen vertalen naar een prachtig ontwerp. We dachten eerst aan een andere opstelling, maar hetgeen wat we hebben gekozen past een stuk beter.

Nadat het ontwerp definitief was, hebben we getekend en met veel genot op de dag van de montage gewacht.

Daar stond die dan eindelijk…. prachtig werk geleverd door de vakkundige monteur, onze complimenten!
Wij zijn heel erg tevreden met het resultaat, het is precies geworden zoals wij het voor ogen hadden.

André Steenvoorden
Keukencoach

Gefeliciteerd met jullie prachtige keuken. Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn, het resultaat is prachtig. Het is een multifunctionele keuken, met een leuke koffiehoek en veel werkruimte. Geniet ervan!

Monique
Rotterdam
02-06-2021

“Creatief sparren over de indeling.”

Erg blij met mijn nieuwe keuken. Ik heb goed en creatief kunnen sparren met de verkoper over de indeling. Het was zelfs mogelijk een klimaatkoelkast van 17cm te kunnen plaatsen i.p.v. een passtuk. Ook de montage van de keuken was een succes. In eerste instantie was de apparatuur niet helemaal goed vastgezet, dit is supersnel naar wens hersteld, goede service!!

Kortom, erg tevreden! Wel een kleine tip: het is fijn als na het plaatsen als het verpakkingsmateriaal meegenomen wordt.

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Beste Monique, Dankjewel voor je reactie, stuur me nog een foto als het boomstamplank ook is geplaatst, lijkt me en mooi geheel worden, met je tip zijn we achter de schermen aan de slag gegaan, dankjewel hiervoor.

Niels
Capelle aan den IJssel
02-06-2021

“Ik zou hier zeker in de toekomst weer een keuken aanschaffen.”

Een hele fijn winkel, waar ze alle tijd voor nemen. Ik ben supergoed geholpen door André. Geen vervelende onderhandelingen en ik kreeg de gelegenheid om er nog eens goed over na te denken, offerte is duidelijk en de prijs is de prijs. Ik zou hier zeker in de toekomst weer een keuken aanschaffen.

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Beste Niels, Mijn dank voor deze positieve reactie, ook onze complementen aan je eigen monteur die de keuken vakkundig heeft gemonteerd. Veel plezier met de nieuwe keuken.

Dhr. van Gelder
Capelle aan den IJssel
02-06-2021

“We genieten elke dag van onze keuken.”

Afgelopen jaar hebben wij een keuken aangekocht bij I-KOOK in Capelle aan den IJssel. We zijn uitgebreid en vakkundig geholpen met het uitzoeken van onze gewenste leefkeuken. We mochten zo vaak langskomen als we zelf wilde en we kregen diverse proefstaaltjes te zien. Vaak hadden we even een kort overleg en dat voor een top eindresultaat. Zelfs na de montage (waar altijd wat kan gebeuren) is alles netjes afgehandeld. We genieten elke dag van onze keuken, bedankt voor je vakkundige begeleiding André!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor het toesturen van je review. Ik vind het leuk om te lezen dat alles zo naar wens is verlopen, de keuken is prachtig geworden! Ik wens jullie nog vele jaar kookplezier toe!

Familie Heuvelman
Ouderkerk aan den IJssel
02-06-2021

“Hier kun je echt met een gerust hart je droomkeuken kopen.”

In de vestiging Capelle aan den IJssel zijn wij goed ontvangen door keukencoach André. We wilden een keuken en nog een aparte bijkeuken in dezelfde stijl.

Alles werd netjes geregeld en op de geplande datum afgeleverd. Toen de keuken was geïnstalleerd kwam onze keukencoach André nog kijken of alles naar wens was.

We hebben de (bij)keuken nu ruim een jaar gebruik en we zijn er nog altijd heel erg blij mee. Op het moment dat er tijdens de verhuizing een ongelukje gebeurde en dat er daardoor een beschadiging aan een kastje zat, werd dit netjes nabesteld zonder daar extra kosten voor hoeven te betalen. Wat een top service! Hier kun je echt met een gerust hart je droomkeuken kopen.

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Beste familie Heuvelman, dankjewel voor de leuke reactie. Ik ben blij dat jullie je droomkeuken hebben gevonden en ik ben trots dat ik jullie daarmee mocht helpen! Ik wens jullie nog veel kookplezier toe.

Sven en Rensje
Waddinxveen
02-06-2021

“Stap hier eens binnen.”

Een warm bad, anders kunnen we het niet omschrijven. Al vanaf de ontvangst van Andre, niet de standaard “Goedemiddag, hoe kan u helpen en hoeveel wilt u uitgeven”, maar “Goedemiddag, kijkt u rustig rond en als u vragen heeft horen we het graag”. Totaal geen druk, maar een ontspannen sfeer. We liepen eigenlijk vrijwel direct tegen een prachtige showroomkeuken aan, die ‘perfect’ paste in ons nieuwbouwhuis.

De prijs is hier de prijs (dus geen 13k wordt 11k wordt uiteindelijk 9k). Dus toen we Andre naar informatie vroegen zijn we om de tafel gaan zitten om de aanwezige verlichte kapstok ‘erbij te lullen’ (we blijven immers Hollanders). In overleg mocht de keuken ook nog een flinke periode kostenloos blijven staan, aangezien ons huis nog niet klaar was. Nadat we de keuken hadden opgehaald en zelf hadden geplaatst, stond hij ook hier prachtig. Enige puntje was het rechter hoekje, daar was een ruimte over aangezien het een showroomkeuken was. Na telefonisch overleg en advies via Zoom hebben we samen met Andre een passende oplossing gezocht, die inmiddels in bestelling staat. Ook hierin werden we voorzien van eerlijk advies en werd ons geadviseerd om bij het origineel te blijven.

Om een lang verhaal kort te maken, zoek je een mooie kwaliteitskeuken voor een schappelijke prijs, zoek dan niet verder en stap hier (weliswaar nu op afspraak) eens binnen! Andre en Rob, nogmaals bedankt voor de goede zorgen, we zijn er echt oprecht super blij mee!

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Beste Sven en Rensje, Dankjewel voor deze positie reactie, die kapstok is goed terecht gekomen. ?

Mevr. Speijer
Vlaardingen
02-06-2021

“Een meedenkende adviseur.”

Heel erg tevreden met de begeleiding en service van keukencoach André. Hij heeft goed met ons meegedacht met het creëren van onze bijkeuken en droger op werkhoogte. Het was zoals beloofd op tijd geleverd en we zijn er heel erg blij mee! Nadat de keuken was geplaatst is André nog komen kijken of alles naar wens was!

André Steenvoorden
Keukencoach

Dankjewel Josina voor het plaatsen van deze review, je hebt de ruimte mooi en functioneel ingedeeld, super leuk.

Maikel & Melissa
Zwijndrecht
02-06-2021

“Uitstekend begeleid naar onze prachtige keuken.”

Voor ons eerste huis wilden wij een nieuwe keuken laten plaatsen. We hebben van vrienden het advies gekregen op eens bij I-KOOK te gaan kijken. Daar zijn wij geweldig geholpen door Andre, hij luisterde goed naar al onze wensen en wist ons uitstekend te begeleiden naar onze prachtige keuken.

Al onze wensen zijn meegenomen in de mooi en duidelijk 3D ontwerp, dit was gemakkelijk te zien op een groot scherm. We hebben in een keer de de knoop doorgehakt en besloten de keuken te kopen, zonder hier ook maar een moment spijt van te hebben.

Inmiddels is alles vakkundig geplaatst ons nieuwe huis en we koken er met heel veel plezier. Het advies voor de inductie kookplaat met afzuiging is geweldig. Van het zitgedeelte bij het schiereiland wordt ook volop gebruikt gemaakt.  Binnenkort zullen we nog foto’s van het resultaat doorsturen!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor jullie uitgebreide review. Ik ben blij dat alles naar wens is verlopen en dat jullie met plezier in jullie nieuwe huis kunnen koken. Ik vond leuk om jullie te mogen helpen met deze prachtige keuken. Ik wens jullie nog veel plezier en geluk toe in jullie eerste woning!

Familie Oskam
Reeuwijk
02-06-2021

“Wij zijn zeer tevreden.”

We werden op een vriendelijke manier ontvangen en we kregen vakkundig advies. Tijdens onze afspraken werd er echt goed naar ons geluisterd, we zijn zeer tevreden.

André Steenvoorden
Keukencoach

Het is een mooie grote keuken geworden, met alles erop en eraan. Bedankt dat ik jullie mocht begeleiden naar deze prachtige droomkeuken!

J. van Dalen
Rotterdam
02-06-2021

“Superblij.”

Ik ben superblij met mijn keuken! Al vanaf het begin met het kopen van de keuken bij I-KOOK ( Andre Steenvoorden) tot de plaatsing door mij zelf, kon ik met vragen bij hen terecht. Alleen de service van Indesit liet even wat te wensen over (slecht telefonisch te bereiken en moeilijk te verstaan zeker voor een helpdesk!) Na het plaatsen van de keuken is Andre Steenvoorden (I-KOOK) nog komen kijken hoe de keuken er bij stond en of er nog problemen waren! Dat is nog eens after sales. Kortom, ik ben blij en kan iedereen adviseren langs te gaan bij I-KOOK.

Bron: Qasa

André Steenvoorden
Keukencoach

Beste Johan, dankjewel voor je reactie, achter de schermen zijn we in gesprek met Indesit om dit soepeler te laten lopen. Ook dank voor de foto, Het harnas links kleurt mooi bij de keuken...? Veel plezier met de keuken!

Mevr. Plein
Rotterdam
02-06-2021

“Zonder twijfel uitstekend.”

Mijn ervaring met I-KOOK is zonder twijfel uitstekend! Samen met keukencoach Andre hebben we gekeken naar de mogelijkheden i.v.m. het budget. Zelfs nadat ik na de verkoop nog wat wilde wijzigen, wat dit geen punt voor André. Mede dankzij zijn advies heb ik een prachtig resultaat, een top keukencoach!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Beste Cynthia, Dankjewel voor je het schrijven van een review, fijn dat je tevreden bent en heel veel plezier met de nieuwe keuken.

Familie Schooneveld
Capelle aan den IJssel
02-06-2021

“Goede adviezen, perfect bezorgd en heel mooi geïnstalleerd.”

We zijn bij I-KOOK langsgegaan voor een nieuwe keuken, waarbij wij zelf voor de apparatuur hebben gezorgd. Behalve de vaatwasser, die is wel door I-KOOK geleverd. Wat een topservice bij I-KOOK. Andre van Steenvoorden (onze keukencoach), de transporteurs en de vakbekwame installateur hebben allemaal mooi en netjes werk geleverd.

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Beste familie Schooneveld, de keuken en de ruimte erom heen hebben jullie tot in de puntjes afgewerkt, dit is duidelijk te zien in het eindresultaat. Het is echt een plaatje geworden. Veel plezier met deze nieuwe keuken.

Mevr. Latina
Rotterdam
02-06-2021

“Goed verlopen.”

Een super ervaring bij I-KOOK. Vanaf het eerste gesprek tot aan de levering. Alles is uitstekend verlopen en de aftersales was ook top!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Beste mevrouw Latina, fijn dat je tevreden bent met het totale plaatje, veel plezier gewenst met de keuken.

Mevr. Schipper
Rotterdam
02-06-2021

“Prachtig resultaat.”

Wij hebben een op maat gemaakte keuken gekocht en het eindresultaat is prachtig! Wij zijn heel erg tevreden over de kasten en het ingebouwde apparatuur, de plaatsing en levering. Bij ontwerpen en uitkiezen van onze keuken werd en veel rekening gehouden met al onze wensen. Onze keukencoach heeft ons goed begeleid, alle lof naar André.

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor al jullie complimenten! Ik ben blij dat ik jullie mocht begeleiden naar deze prachtige keuken en ik wens jullie nog veel kookplezier toe.

Petra
Capelle aan den IJssel
17-02-2021

“Prachtige keuken, in een kleine ruimte.”

Voor onze woning zochten we een vernieuwde keuken, maar de ruimte was erg beperkt.
Toch wist keukencoach Andre een perfect ontwerp te maken, waardoor we alsnog een ruime keuken hadden.

Wij vonden de persoonlijke begeleiding vanuit I-KOOK heel erg fijn, er werd goed geluisterd naar onze wensen.

Ook over de montage valt niks op te merken, dit ging prima!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten! Samen hebben we er iets prachtigs van gemaakt en we hebben de ruimte optimaal benut, geniet ervan!

Familie Scheffer
Rotterdam
17-02-2021

“Speciale wensen, geen probleem bij I-KOOK.”

We zochten een nieuwe keuken en zijn daarmee uitgekomen bij I-KOOK Capelle aan den IJssel.
Na even te hebben georiënteerd zijn wij prettig geholpen door Andre van Steenvoorden.

We zochten een hoogglans witte keuken zonder handgrepen, maar we hadden ook nog een wasmachine en droger
die eigenlijk wel in de keuken moesten worden verwerkt. Dit was voor Andre totaal geen probleem. Al snel kwam hij
met een mooi 3D-ontwerp, met al onze wensen erin verwerkt. Dit ontwerp viel goed bij ons in de smaak, toen zijn we aan de slag gegaan.

Op de dag van de montage had I-KOOK een vakkundig monteur meegestuurd, die onze keuken prachtig heeft weten te monteren.

Wij zijn harstikke tevreden met onze nieuwe keuken en zeker ook over de service bij I-KOOK!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie! Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Samen hebben een prachtige keuken neergezet, waar zeker trots op kunnen zijn. Foto's spreken voor zich... geniet van jullie prachtige keuken.

Dhr. Broekhoven
Rotterdam
17-02-2021

“Van A tot Z perfect begeleid.”

Prettig geholpen door keukencoach Andre. Hij heeft ons van A tot Z perfect begeleid tijdens het hele traject.

We wilde een keuken die mooi in verband zou staan met de rest van de woning en dat is Andre goed gelukt.
Samen met Andre hebben we al onze wensen samengevoegd in een keukenontwerp, waar wij meteen erg enthousiast over waren.

Ook over de montage zijn we erg te spreken, dit verliep erg vakkundig, onze complimenten.

Het is Andre goed gelukt om de keuken te betrekken bij de rest van de woning, het is echt gezellig en sfeervol.

Andre en team I-KOOK, wij zijn jullie meer dan dankbaar!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor het delen van jullie ervaring. De keuken is prachtig geworden en zorgt voor een mooie overgang met de rest van de woning! Ik wens jullie nogmaals veel kookplezier toe!

Familie Nelemans
Schiedam
17-02-2021

“Ook voor een kleine compact keuken kan je ook bij I-KOOK.”

We zochten een kleine compacte keuken, voor in een wat kleinere ruimte.
Toch wilde we wel graag dat deze keuken alleen nodige apparatuur zou hebben.
Gelukkig konden wij terecht bij I-KOOK en zijn wij supergoed geholpen door Andre.

Samen met Andre hebben we prachtige compacte en goed gevulde keuken ontworpen, die voldeed aan onze wensen.

Al snel werd ons ontwerp werkelijkheid en kunnen we er nu eindelijk van genieten!
Wij zijn een tevreden klant!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor jullie review, fijn dat alles naar wens is verlopen! Ik wens jullie nogmaals veel plezier met jullie prachtige keuken.

Dhr. Kouwen
Capelle aan de IJssel.
10-02-2021

“Alles perfect.”

Een complete keuken gescoord bij I-KOOK Capelle aan den IJssel, met behulp van keukencoach Andre.
Hij heeft mij goed geholpen gedurende het gehele traject. Al snel kwam Andre met een prachtig keukenontwerp, waar ik meteen weg van was.

De montage was erg vakkundig uitgevoerd en ging in een keer goed!

Het eindresultaat was nog vele male mooier, in het echt is alles perfect!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten! De keuken ziet er fantastisch uit! Ik wens jou nogmaals veel kookplezier toe!

Marieke
Rotterdam
10-02-2021

“Prachtig en betaalbaar.”

Prima geholpen bij I-KOOK Capelle aan den IJssel.

Keukencoach Andre heeft ons goed geholpen en samen hebben we een prachtig ontwerp gemaakt, met al onze wensen erin verwerkt.

De montage hebben wij zelf geregeld, de keuken is prachtig en betaalbaar!

Al met al een goede ervaring.

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, geniet van jullie keuken!

Dhr. Afzali
Barendrecht
10-02-2021

“Een showroom keuken, met een eigen draai.”

Na wat oriëntatie in de keukenbranche, ben ik eens gaan kijken bij I-KOOK Keukens.

Bij binnenkomst een rondje gelopen door de prachtige showroom, daar stonden zeker een aantal mooie keukens. Gelijk viel m’n oog op een prachtige keuken, maar toch miste er wat aan.

Keukencoach Andre heeft mij daarin goed geholpen en was het mogelijk om een aanvulling te bestellen op een showroom keuken. Ik heb achteraf gekozen voor een extra hoge kast en een bar gedeelte.

Ik heb de keuken zelf gedemonteerd en weer gemonteerd, dit ging prima en het eindresultaat is prachtig.

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent. De keuken is prachtig geworden en echt heel netjes gemonteerd, mijn complimenten! Geniet ervan.

Martin & Monique
Hellevoetsluis
10-02-2021

“Wij zijn een zeer tevreden klant.”

Door een speurtocht op het internet, zoekend naar een keukenwinkel met betaalbare keukens, kwam I-KOOK naar boven. Ook zag ik dat er een winkel in de buurt was, dus ben ik maar meteen een afspraak gaan maken.

Daar aangekomen, werden wij warm ontvangen door Andre. Hij heeft ons goed geholpen en begeleid door het hele proces. Nadat wij al onze wensen hadden toegelicht, wist Andre daar wel raad mee. Hij kwam met een gaaf 3D-ontwerp, waar we meteen van onder de indruk waren.

We hebben gekozen voor een zwarte keuken, met verschillende innovatieve apparaten.

Op de dag van de montage, verliep alles vlekkeloos en soepel. Nu kunnen we niet genieten van deze prachtige keuken.

Wij zijn erg onder de indruk over de inductie kookplaat met afzuiging, dit werkt echt heel goed. Ook zijn wij erg te spreken over de 4D heteluchtoven van Siemens. De Quooker is zeker handig, dit raad ik iedereen aan!

Wij zijn een zeer tevreden klant! Bedankt Andre!

André Steenvoorden
Keukencoach

Graag gedaan! Ik ben blij dat jullie zo te spreken zijn over de keuken, want prachtig is die zeker. Ik wens jullie nog vele jaren plezier met deze eyecatcher! Geniet ervan.

10-02-2021

“Ook voor een ruime bedrijfskeuken, kan je bij I-KOOK terecht.”

Voor een bedrijfsruimte zochten we een nieuwe keuken, dit heeft I-KOOK Capelle aan den IJssel
goed aangepakt. Hiervoor hebben gekozen voor een ruime keuken met veel opbergruimte, twee
koelkasten & vaatwassers en natuurlijk niet meer te missen; een Quooker.

Keukencoach Andre wist hiermee een realistisch ontwerp te creëren, met al deze gewenste punten erin verwerkt. De keuken is van alle gemakken voorzien.

Ook de plaatsing van de keuken verliep prima, alles goed voor elkaar!

Al met al een top ervaring!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Wat een prachtige sfeervolle keuken. Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen met dit project en wens jullie allen veel plezier met de nieuwe bedrijfskeuken!

Mevr. Prins
Schiedam
10-02-2021

“Wij zijn alweer DIK tevreden.”

Door onze eerdere positieve ervaring, zijn we weer naar I-KOOK gegaan.

Prettig ontvangen door keukencoach Andre, die samen met ons een prachtig keuken
ontwerp heeft gemaakt. De keuken is voorzien van al onze wensen voor een betaalbare prijs.

Onze complimenten voor de bezorging en montage, dit verliep wederom uitstekend.

Wij zijn alweer DIK tevreden! Bedankt Andre.

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten en het vertrouwen in I-KOOK. Leuk dat jullie nogmaals voor I-KOOK hebben gekozen! Ik wens jullie nogmaals veel plezier deze prachtige keuken en wie weet zien we elkaar nog eens in de toekomst!

Benjamin
Zwijndrecht
28-01-2021

 “Super service en de keuken is snel en vakkundig geplaatst.”

Bij I-KOOK in Capelle door keukencoach Andre Steenvoorden geholpen en geadviseerd met het samenstellen van onze droomkeuken. Andre had goede inzichten en had daar goede tips en oplossingen voor, waar we zelf nog niet aan hadden gedacht. Super service en de keuken is snel en vakkundig geplaatst.

André Steenvoorden
Keukencoach

Het eindresultaat ziet er heel mooi uit, leuk dat je een foto hebt toegevoegd. Veel plezier met de keuken.

Mevr. van t’ Wout
Rotterdam
28-01-2021

“Fantastische geadviseerd.”

Bij I-KOOK heb ik een nieuwe keuken gekocht en daar werd ik geholpen door André (keukencoach). Het gehele traject fantastisch geadviseerd, werd er op de kleinste details gelet en werd er overal veel tijd in gestoken. Precies zoals ik het wilde en binnen het budget.

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je review! Ik vond het leuk dat ik je prachtige keuken mocht komen bekijken. Mocht je ons nodig hebben in de toekomst, staan we altijd voor je klaar! Veel kookplezier in je nieuwe huis!

Gerard Por
Rotterdam
28-01-2021

“Goede service, niet opdringerig en klantgericht. Alles werd van A tot Z geregeld.”

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Beste Gerard, Fijn dat je bij ons bent geslaagd en bedankt voor de prettige samen werking. Groet Andre

28-01-2021

“Installatie is vlekkeloos verlopen prima resultaat. Ik ben zeer tevreden.”

André Steenvoorden
Keukencoach

Beste Ruud, Fijn dat je tevreden bent, en veel plezier met je nieuwe keuken. Groeten Andre

Rinie Hordijk
Delfgauw
07-01-2021

“Volop aandacht voor een zorgvuldige levering en montage.”

Tijdens de zoektocht naar een nieuwe keuken ben ik via mijn broer terechtgekomen bij I-KOOK in Capelle aan de IJssel en trof daar keukencoach André, die mij prima heeft geadviseerd over de mogelijkheden; goed meedenkend en niet opdringerig. Naast het advies is er ook volop aandacht geweest voor een zorgvuldige levering van de keuken en de montage van de keuken. Mijn ervaring is dat I-KOOK hierin samenwerkt met goede en betrouwbare partners, die goede kwaliteit leveren. Ik ben dik tevreden over de gang van zaken. En heb een prachtige keuken. Een droomkeuken!

André Steenvoorden
Keukencoach

Beste Rinie, Ik heb het als zeer prettig ervaren om samen met jou en natuurlijk de hulp van je broer deze keuken te mogen samenstellen. De keuken is een meubelstuk geworden wat mooi overloopt naar de woonkamer. Het ziet er geweldig uit, heel veel plezier gewenst met de nieuwe keuken. Groeten Andre.

Pieter van der Wilt
Capelle aan den IJssel
18-12-2020

“Ouderwets goede service”

Vandaag de oplevering gehad van mijn Keuken Rialto door Andre Steenvoorden, mijn Keukencoach een aanrader om hem te nemen, denk met je mee en geef goede adviezen, en fijn om mee te praten, ook de Monteurs Ton en Jeff leuke gasten om over de vloer te hebben vol humor en vakkundig, en met je mee denken, met hun erbij is een feestje om een nieuwe Keuken te krijgen, nog de ouderwetse manier van Services, bij I-Kook, het zijn vaak de kleine dingetjes die het hem doen en daar scoort I-KOOK mee.

Bron: Qasa

Familie Onderdijk
Capelle aan den IJssel
10-12-2020

“We zullen jullie zeker aanraden.”

Geweldig geholpen door Andre van Steenvoorden, onze keukencoach bij I-KOOK Capelle aan den IJssel.
Andre luisterde goed naar al onze wensen en samen hebben we hieruit een prachtig keukenontwerp gerealiseerd.

We hebben gekozen voor een strakke keuken met een eet/ zit gedeelte, dit maakt het niet alleen makkelijk voor een snelle maaltijd, maar geeft ook veel meer gezelligheid tijdens het koken.
Ook de aparte achterwand sprak ons erg aan, het maakt het in z’n geheel helemaal af.

De montage is vakkundig verlopen en de keuken staat nu prachtig in onze woning, we genieten er dagelijks optimaal van!

We willen I-KOOK en in het bijzonder Andre bedanken voor alle hulp, we zullen jullie zeker aanraden.

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn! Ik vond het leuk en gezellig om jullie te mogen helpen met deze unieke keuken! Ik hoop dat jullie er nog vele jaren plezier van hebben, geniet ervan!

Christiaan
Lekkerkerk
15-11-2020

“Helemaal van deze tijd.”

Opzoek naar een nieuwe keuken voor mijn woning, ben ik bij I-KOOK langsgegaan. Daar aangekomen werd ik prettig ontvangen door Andre, dit was mijn keukenadviseur, ook wel een keukencoach genoemd.

Samen hebben we de mogelijkheden bekeken en daaruit heeft Andre een prachtig keukenontwerp gemaakt. Ook voor het thuiswerken had hij wel wat ideeën, het maken van een werkplek, met een verlengd keukenblad. Helemaal van deze tijd!

Verder is de keuken van al mijn wensen voorzien! Bedankt Andre!

André Steenvoorden
Keukencoach

Fijn dat je zo tevreden bent. thuiswerken gaat nu in ieder geval wat makkelijker. Ik wens je veel plezier toe met deze prachtige keuken!

Familie Larooij
Rheezerveen
15-11-2020

“Een compacte keuken met alle benodigde apparaten.”

Voor ons vakantieverblijf zochten we nog een passende keuken.  Keukencoach Andre heeft ons daarbij goed geholpen!

In ons vakantiehuisje hadden we maar een smalle ruimte voor de keuken, maar we wilden wel dat deze keuken van alle benodigde apparaten was voorzien.

Met deze informatie heeft Andre een compact keuken ontwerp gemaakt met al onze wensen erin verwerkt.

Alles in goed verlopen en de keuken staat inmiddels in het huisje!

Bij I-KOOK ben je zeker aan het juiste adres, wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken!

André Steenvoorden
Keukencoach

Harstikke bedankt voor jullie review. De keuken is inderdaad erg compact, maar bied wel alle nodige ruimte en apparaten. Ik vond het erg gezellig en wens jullie nog vele jaren plezier van deze prachtige keuken.

Familie van der Zijde
Rotterdam
15-11-2020

“Dik tevreden.”

Zeer tevreden met over het gehele traject.  Samen met keukencoach Andre een prachtig keukenontwerp gemaakt, die voldeed aan onze wensen.

De keuken is gemonteerd door Ton en Stephan, ze hebben prachtig werk geleverd. Samen met de monteurs hebben we nog heerlijk geluncht in de tuin, heerlijk.

Wij zijn zeer tevreden met I-KOOK en het gehele montage team, bedankt!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie! Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn. Ik vond het leuk en gezellig dat ik jullie mocht helpen! De keuken is prachtig, geniet ervan!

Familie Karel
Rotterdam
15-11-2020

“Nadat we al onze wensen hadden besproken kwam Andre met een prachtig ontwerp.”

Zoekend naar een betrouwbare en ervarende keukenwinkel, zijn wij bij I-KOOK Capelle aan den IJssel uitgekomen en hebben we meteen een afspraak gemaakt.

We zochten een ruime keuken met veel opbergruimte en daar wist onze keukencoach Andre wel raad mee.

Nadat we al onze wensen hadden besproken kwam Andre met een prachtig ontwerp, precies zoals wij het voor ogen hadden.  We wilden een kookplaat met een speciaal pit voor een wok pan. Ook hebben we gekozen voor een verdiept werkblad, die ook mooi is afgewerkt achter de kraan, prachtig!

Wij zijn erg tevreden over het gehele traject en de service vanuit I-KOOK.

I-KOOK en Andre, bedankt!

André Steenvoorden
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn! Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen, het was gezellig! Ik wens jullie superveel plezier met deze prachtige keuken!

Chiel Wilbrink
Schiedam
14-08-2020

“Prachtig werk bij I-KOOK.”

De rede dat ik heb gekozen voor I-KOOK is omdat ze er alles kunnen, zowel een keuken leveren als aannemerswerk. Zo heeft I-KOOK mijn oude keuken netjes gedemonteerd, leidingswerk verricht en gestuukt.

Ik ben goed geholpen door André. Hij heeft samen met mij een prachtige ontwerp gemaakt, wat op dit moment realiteit is geworden.

De keuken heeft een lengte van 380 cm, hierdoor is er veel werk en- opbergruimte.

Kortom: De samenwerking met I-KOOK was fantastisch, super tevreden!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je leuke review! Wat is de keuken prachtig geworden. Ik ben blij dat je zo tevreden bent en wens je nog veel plezier met je nieuwe keuken en veel succes met je nieuwe boek "Terwijl de hoger vlucht"!

Pellekooren
Ridderkerk
28-07-2020

“Na een fijn gesprek heeft André al mijn wensen in een prachtig keukenontwerp weten te zetten.”

Ik was opzoek naar een nieuw bed, daarvoor heb ik de woonboulevard in Capelle aan den IJssel bezocht. Onderweg naar de auto kwam ik voorbij I-KOOK en heb ik meteen besloten om daar even een kijkje te nemen.

Na een rustig rondje in de winkel werd ik vriendelijk aangesproken door keukencoach André. Totaal geen opdringerigheid.

Na een fijn gesprek heeft André al mijn wensen in een prachtig keukenontwerp weten te zetten.  We hebben gekozen voor een zwarte keuken met een dun werkblad, echt prachtig!

Inmiddels is het ontwerp realiteit geworden…. Wat is die prachtig geworden.  Ik ben zelf gewend om te koken op gas,  toch heb ik gekozen voor een inductie kookplaat. Het is veel fijner dan wat ik gewend was.

Kortom: ik ben supertevreden met de keuken en de service vanuit I-KOOK. Ook alle lof voor keukencoach André, alles is perfect verlopen. Bedankt!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je leuke review en je complimenten! We hebben samen een prachtige keuken samengesteld, die van alle gemakken is voorzien, een echte eyecatcher! Ik wens je nogmaals veel plezier met deze I-KOOK keuken.

Ronald Wentink
Nieuwerkerk aan den IJssel
23-07-2020

“Specialist”

I-KOOK is de specialist waar je moet zijn als je je droomkeuken waar wilt maken.
Na veel teleurstelling en afspraken die niet waar zijn gemaakt, hadden wij de hoop opgegeven om een goede keukenspecialist te vinden. Zo hadden wij bijvoorbeeld bij een keukenspecialist een afspraak gemaakt waarvoor wij echt 4 weken hebben moeten wachten, maar dat vonden wij de moeite toen wel waard. Echter zijn wij op de avond van onze afspraak gebeld met de mededeling dat onze afspraak niet doorging omdat er een dubbele afspraak was ingepland. Wij zouden nog teruggebeld worden maar zijn tot op heden niet teruggebeld.

Op een dag werden wij getipt om naar I-KOOK te gaan en na zoveel tegenslagen hadden wij eerlijk gezegd niet veel hoop dat we zouden slagen bij I-KOOK. Daar aangekomen kwam onze held aangelopen, niet wetend dat HIJ onze droomkeuken waar zou gaan maken. Hij wilde ons graag helpen, maar hij had een afspraak en zijn afspraak zou er binnen +-45 minuten zijn, maar toch wilde hij helpen en liet ons plaatsnemen aan zijn bureau.

André is echt een super keukenspecialist en luistert echt naar de klant! In nog geen 45 minuten had hij al zoveel met ons doorgenomen en wilde graag nog een gesprek inplannen om alles rustig door te nemen. Hij had het e.e.a. genoteerd en ging de komende dagen ermee aan de slag om alles voor ons uit te zoeken. Hij noemde dit echt zijn huiswerk en echt waar, hij had ook echt
alles van A tot Z uitgezocht! Hij had tevens een plan gemaakt voor de leidingen (water en elektra). Dit alles was vrijblijvend!

De klant staat echt op nr. 1 bij I-KOOK. Ze hebben naar ons geluisterd en hebben hun best gedaan om onze droomkeuken waar te maken. Alles verliep volgens afspraak, geen vertraging en ook geen ontbrekende onderdelen o.i.d. André liet weten dat hij het eindresultaat graag wilde zien zodra de keuken af was. We hebben even moeten wachten omdat de afzuigunit vertraagd was, maar afgelopen week is hij bij ons op bezoek geweest en verraste ons met een tas vol lekkers en een mooie fles Chardonnay! Welke keukenspecialist doet dit tegenwoordig? i-Kook dus! Dit was echt onverwachts en wij wilde André/i-Kook ook bedanken voor zijn tijd en service en om deze reden wilde wij ook persoonlijk een leuk presentje afleveren.

Het was aan het regenen en de deur werd door een vriendelijke man voor ons opengehouden, niet wetend dat deze vriendelijke man de directeur van I-KOOK is, totdat wij wat later op de dag een mail ontvingen van I-KOOK. De directie was verrast dat wij de moeite hadden genomen om naar I-KOOK te komen voor het persoonlijk bezorgen van een presentje en om te bedanken voor de service. En dit is nog niet alles, de directie wilde ons ook bedanken en om deze reden heeft hij ons (vanuit het hart) een leuk presentje voor in de keuken gestuurd.

Toevallig hebben wij het presentje vandaag in ontvangst genomen en ik kon mijn ogen niet geloven.. een Boretti Special giftbox! Het gaat ons echt niet om de presentjes, maar de service die wij hebben gekregen. Dit was en is gewoon TOP! Ze hebben vanuit hun hart gehandeld en hun best gedaan om onze droomkeuken waar te maken, dit waarderen wij echt enorm!

Ik heb een heel verhaal getypt, maar dit zijn zij ook waard, zodat een ieder kan lezen dat I-KOOK niet zomaar een keukenspecialist is, maar echt veel meer dan dat. Dus heb je een keuken nodig of ben je opzoek naar iets speciaals, ga dan naar I-KOOK en je zult gegarandeerd slagen! Want ze doen er echt alles aan om jouw droomkeuken waar te maken. Wij hebben in ieder geval elke dag het gevoel alsof wij in een showroomkeuken staan te koken en dit hebben wij echt te danken aan I-KOOK!

Bron: Qasa

De heer Jansen
Rotterdam
14-07-2020

“Met een keuken van I-KOOK ziet het er weer prachtig uit.”

Deze woning is aangekocht met als doel op te knappen en daarna weer te verkopen of te verhuren. Een bekende aannemer van ons heeft hier het werk verricht.

Transporteur Vermeer verhuizing heeft de keuken met een verhuislift naar boven gebracht en via het raam naar binnen.

Met een keuken van I-KOOK ziet het er weer prachtig uit, met een mooi schiereiland erin.

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je reactie! Ik ben blij dat alles goed is verlopen. De keuken is erg compact en past perfect in deze woning! Ik wens jou en de toekomstige bewoner veel plezier met deze I-KOOK keuken.

R. Hellemons
Bleiswijk
30-06-2020

“Nadat mijn ouders ook erg positief waren over I-KOOK, ben ik-ook op langs gegaan.” 

Ik kende I-KOOK al via mijn ouders, die hebben hier al een prachtige keuken gekocht. Nu zocht ik zelf ook een adres voor onze nieuwe keuken, dus ben ik ook bij I-KOOK Capelle aan den IJssel gaan kijken.

Ook ik werd fijn ontvangen. Samen met keukencoach André hebben we alle mogelijkheden besproken en daaruit kwam een prachtig ontwerp. André dacht goed met mij mee, niets was teveel.

Eindelijk was het zover, de keuken werd geplaatst. Complimenten voor de monteurs, die hebben prachtig werk neergezet, echte vaklui.

Ik heb gekozen voor een inductie kookplaat en het bevalt me zeker! De kookplaat is erg snel warm en ook weer snel afgekoeld. Ook  de afzuigkap werkt perfect, geen geurtjes meer!

Zowel mijn ouders als ik raden I-KOOK zeker aan!

André Steenvoorden
Keukencoach

Hartstikke bedankt voor je review en de slagroomtaart, hij was heerlijk... Ik vond het leuk om je te mogen helpen en wens je nog veel plezier met je nieuwe keuken!

M. Cali
Rotterdam
25-06-2020

“Een ervaren keukencoach met kennis van zaken.”

Zoekend naar een nieuwe keuken ben ik bij I-KOOK terechtgekomen.  Daar ben ik goed geholpen door André, een ervaren keukencoach met veel kennis van zaken.

Ik ben erg blij met het eindresultaat! De afzuigkap loopt in een lijn met de bovenkasten, dit maakt het erg strak! Uit advies heb ik gekozen voor witte greep lijsten in de kleur van de kastjes, ook dit is echt prachtig!

Bedankt I-KOOK!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je reactie, fijn dat alles naar wens is. De keuken is inderdaad prachtig geworden! Tijd om er van te gaan genieten, maar dat gaat wel lukken denk ik...

Warung Foodservice
Leidschendam
16-06-2020

“Keukencoach André heeft er weer wat prachtigs van gemaakt!”

Nadat we al meerdere pracht keukens bij I-KOOK Capelle hebben afgenomen, zijn we weer langsgegaan.

We hebben al vaker keukens bij I-KOOK afgenomen, dit is voor ons bedrijf Warung Foodservice. Wij maken kant en klaar maaltijden voor supermarkten en in deze keuken ontvangen wij onze klanten en krijgen ze van ons een rondleiding.

Samen hebben wij weer een top keuken neergezet, die is voorzien van alle gemakken die wij nodig hebben. Onze keukencoach André heeft er weer wat prachtigs van gemaakt!

I-KOOK &  André: We raden I-KOOK zeker aan! Bedankt voor alles!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Hartstikke bedankt voor jullie review! Ik vond het leuk om jullie weer te mogen helpen! De keuken is inderdaad weer prachtig! Ook wil ik jullie nog bedanken voor de rondleiding bij Warung Foodservice, erg leuk en interessant. Ik wens jullie veel plezier en veel gemak met deze prachtige keuken en wellicht zien we elkaar in de toekomst nog eens!

Van Dijk
Rotterdam
02-06-2020

“Prachtig ontwerp.”

Supergoed geholpen door keukencoach André bij I-KOOK Capelle aan de IJssel. Samen hebben we een prachtige keuken met eindland ontworpen.

André luisterde goed naar mijn wensen en gaf daarop goed onderbouwend advies.
Het keukeneiland is aan beide zijdes voorzien van lades, dit geeft veel ruimte, geweldig!  Ook heb  ik gekozen voor een kookplaat met ingebouwde afzuigkap, dit biedt ook veel gebruiksgemak!

I-KOOK Bedankt!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je reactie, fijn dat je zo tevreden bent! De keuken is niet alleen prachtig, maar ook nog eens van alle gemakken voorzien. Geniet ervan!

Familie de Kuijf
Rotterdam
29-05-2020

“We hebben samen een mooi ontwerp gemaakt, die voldeed aan al onze wensen.”

Zoekend naar een nieuwe keuken, zijn we bij I-KOOK terechtgekomen. Vanaf onze eerste afspraak zijn wij kundig en goed geholpen door keukencoach André.

We hebben samen een mooi ontwerp gemaakt, die voldeed aan al onze wensen. In ons ontwerp hebben we gekozen voor een extra brede inductie kookplaat en een brede oven. We zijn hier echt heel erg blij mee, heerlijk!

Kortom: Een prachtig keuken gevuld met al onze wensen!

Bedankt I-KOOK & André!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor jullie review! De keuken is erg uniek en echt prachtig! Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn over de keuken en de apparaten! Ik wens jullie nog veel gebruiksplezier toe!

Familie Barneveld
Rotterdam
08-05-2020

“We werden fijn ontvangen door keukencoach André.”

Door de mooie reviews op het internet, hebben wij besloten ook bij I-KOOK langs te gaan. Nu staat onze review er ook tussen..

Aangekomen bij de vestiging Capelle aan den IJssel, werden wij fijn ontvangen door keukencoach André. Samen hebben wij een prachtige keuken ontworpen, een Häcker systemat in het wijnrood.

We hebben gekozen voor een afzuiging van Pelgrim en ik zou het iedereen aanraden, je ruikt helemaal niets!

Ook moest er een muurtje worden geplaatst en er moest nog wat leidingswerk worden verricht. I-KOOK heeft een aannemer (Ruud van Santen) geregeld die deze werkzaamheden heeft uitgevoerd, een echte vakman!

Wij zijn supertevreden met het eindresultaat en de weg daarna toe, we raden I-KOOK dan ook zeker aan! Bedankt!

 

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je reactie en je positiviteit over onze winkel en de service. Samen hebben wij een mooie keuken neergezet, de foto's spreken voor zich... Nogmaals wens ik jullie veel kookplezier toe.

22-04-2020

“Een superfijne samenwerking met I-KOOK.”

Wij zijn uiterst tevreden met onze nieuwe I-KOOK keuken.  We zijn goed geholpen in de vestiging Capelle aan den IJssel, door keukencoach André. Samen hebben we goed nagedacht over het 3D-ontwerp, maar nu is het eindelijk realiteit.

Ook heeft I-KOOK het leidingswerk en de montage geregeld, dit is beide goed verlopen.

We hebben gekozen voor en extra brede besteklade, dit is echt een goede keuzen geweest.  Door de juiste indeling van de woonkamer, komt de keuken helemaal tot zijn recht. Een superfijne samenwerking met I-KOOK.

Kortom: wij zijn super tevreden en raden I-KOOK ook zeker aan!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je review! De foto spreekt eigenlijk al voor zich! De keuken is echt een plaatje en straalt in jullie woning. Ik wens jullie nogmaals veel kookplezier toe in deze keuken, geniet ervan!

Dhr. Masieh
Rotterdam
15-04-2020

“Een kleine ruimte? Daar wist mijn keukencoach wel raad mee!”

Zoekend naar een kleine en compacte keuken, voor een verhuurwoning, ben ik bij I-KOOK Capelle aan den IJssel uitgekomen. Daar ben ik goed geholpen door Keukencoach André.

Omdat de beschikbare ruimte minder is dan 4 vierkante meter, kon de keuken niet te groot worden. Gelukkig wist André daar wel raad mee. Samen hebben we een 3D-ontwerp gemaakt; een compact keuken die is uitgerust met alle mogelijke voorzieningen.

De ruimte is echt optimaal benut, daar ben ik erg blij mee!
Ik raad I-KOOK daarom ook zeker aan!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je leuke review. De beschikbare ruimte voor de keuken was inderdaad niet erg groot, maar dat is voor ons juist een leuke uitdaging! De keuken is optimaal ingedeeld en is ook van alle gemakken voorzien. Ik ben blij dat je zo tevreden bent met het eindresultaat. Ik wens jou en de toekomstige bewoner veel plezier met deze I-KOOK keuken.

Richard
Rotterdam
15-04-2020

“We hebben inmiddels weer contact met elkaar voor een 2e keuken.”

Voordat ik bij I-KOOK ben langsgegaan, heb ik ook nog andere keukenzaken bezocht.  Ik heb besloten om met I-KOOK in zee te gaan. Op de eerste afspraak heb ik samen met keukencoach André een prachtig ontwerp gemaakt, wat ook nog eens supersnel klaar was!

André en ik zaten snel op een lijn en hebben daarna ook goed en snel zaken gedaan. Het gehele traject is naar wens verlopen.
We hebben inmiddels weer contact met elkaar voor een 2e keuken.

Ik raad I-KOOK daarom ook zeker aan. Bedankt!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je leuke reactie. We zaten inderdaad snel op een lijn en dat werkt fijn bij het realiseren van een keuken. Ik heb al zin in het volgende project!

Martijn Kok
Rotterdam
05-03-2020

“Geen push verkoop bij I-KOOK.”

Via het internet bij I-KOOK terechtgekomen.
Ik heb voor I-KOOK gekozen door de goede omgang en vooral omdat er niet wordt gepusht. Ik ben goed geholpen door André, een ervaren keukencoach met veel vakkennis. De keuken is prachtig geworden en ik ben erg tevreden, zo tevreden dat ik ook al kennissen naar I-KOOK heb gestuurd.
Bedankt I-KOOK!

André Steenvoorden
Keukencoach

allereerst bedankt voor je vertrouwen in I-KOOK en dat je ons aanbeveelt, daar zijn wij erg dankbaar voor. Ik ben blij dat je zo tevreden bent, de keuken is prachtig en erg praktisch. Ik wens je nogmaals veel gebruiksplezier toe.

Margreet
Waddinxveen
18-02-2020

“Alles was goed verzorgd!”

Goed geholpen bij I-KOOK door André in Capelle aan den IJssel.
Het mooie 3D-ontwerp is werkelijkheid geworden en staat nu prachtig in het huis. Ook de aannemer gaf complimenten over de handig te bevestigen elementen in de keuken. Ook de bezorging van de keuken verliep keurig, alles was netjes verpakt.

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je reactie! Fijn dat je zo tevreden bent! De keuken is prachtig en bied veel werk en opbergruimte! Veel plezier met deze prachtige keuken!

Mevrouw Liakathoesein
Ridderkerk
18-02-2020

Een super mooie complete keuken voor een betaalbare prijs, erg tevreden!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je reactie, fijn dat je tevreden bent! Veel plezier met je prachtige keuken.

Mevrouw de Bruin
Rotterdam
14-02-2020

“Het huis is nu een mooi geheel.”

Super tevreden over de samenwerking met I-KOOK.
Samen met keukencoach André een prachtig 3D-ontwerp gemaakt, met een goed luisterend oor en goede adviezen! 🙂
De keuken past goed binnen de woning, door de tafel richting de woonkamer te plaatsen geeft dit een mooie overgang naar de keuken! Ook de kokend waterkraan werkt geweldig. Ik heb er wel voor gekozen om mijn huis te verhuren, maar ik weet zeker dat de desbetreffende bewoner het een super keuken gaat vinden!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten! De keuken is prachtig geworden en maakt het huis inderdaad compleet! Fijn dat je zo tevreden bent, ik denk dat de bewoner dat ook zeker gaat zijn met deze prachtige keuken...?

Huisartsenpraktijk Star
Capelle aan den IJssel
03-02-2020

“Trotse eigenaar van 8 op maat gemaakte keukens!”

Na minstens honderd bakken koffie, meer dan 20 uur aan uitgebreid overleg en goed advies van André zijn wij de trotse eigenaren van 8 op maat gemaakte keukens in onze huisartsenpraktijk!

Wij kunnen I-KOOK en – in het bijzonder – André bij iedereen aanbevelen. Hij denkt goed mee, neemt de tijd en kan zich goed verplaatsen in de klant.

Wij zijn erg blij en zeer tevreden met het eindresultaat!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten, Fijn dat jullie tevreden zijn! Alle keukens zijn praktisch, compact en perfect voor de gebruiksdoelen. We hebben inderdaad een aantal uurtjes gezeten... met al die bakken koffie was dit goed te doen ?, maar het resultaat is het meer dan waard! Ik wens jullie nogmaals veel plezier en werkgemak met deze prachtige keukens!

G. Zaroual
Schiedam
29-01-2020

“Veel opbergruimte en een strakke afwerking.”

Na een bezoek aan I-KOOK Capelle aan den IJssel,  besloten om hier mijn keuken te bestellen.  Keukencoach Andre heeft mij goed geholpen, mijn complimenten! Samen hebben we besloten om de keuken in een U opstelling te ontwerpen, hierdoor is er veel meer opbergruimte! De keuken ziet er strak uit, dit komt mede door de greeploze kastjes. De keuken is prachtig en ik zal I-KOOK zeker aanraden! Andre, Bedankt!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je reactie, de keuken is prachtig. De U opstelling heeft inderdaad een hoop ruimte gecreëerd, ook de greeploze kasten geven een strakke afwerking! De keuken is prachtig geworden, veel plezier toegewenst!

Familie Mastenbroek
Rotterdam
03-01-2020

“Na een eerdere top ervaring bij I-KOOK, besloten om de winkel nogmaals te bezoeken.”

Na een eerdere top ervaring bij I-KOOK, besloten om de winkel nogmaals te bezoeken. Dit keer niet voor apparatuur, maar voor een gehele keuken.

Na een warm ontvangst van keukencoach André, zijn wij tegen een showroomkeuken aangelopen, die was prachtig en precies zoals wij het voor ogen hadden. Na samen wat afmetingen te hebben gedaan, was het mogelijk om deze keuken in ons nieuwe huis te plaatsen.

Al snel kon ik de keuken demonteren en ophalen! Dit was goed geregeld! De keuken heb ik uiteindelijk zelf met succes gemonteerd.

Het eindresultaat is prachtig!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor jullie leuke reactie, fijn dat alles zo snel en naar tevredenheid is verlopen.

Familie Hartog
Rotterdam
12-12-2019

“Super tevreden!”

Goed geholpen door André bij I-KOOK Capelle aan den IJssel. Na het wegbreken van een muurtje en het aanhelen van de vloer was er voldoende ruimte om de prachtige keuken te plaatsen.
Het eiland wat geplaatst is, is erg gemakkelijk en bied alle nodige ruimte! De keuken heeft veel opbergruimte en is van alle gemakken voorzien. Ook hoeft er ‘s avonds geen groot licht aan, door de verlichting in de lades. We zijn super tevreden met onze keuken!

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie! De keuken is prachtig geworden.

Familie Dul
Nieuwerkerk aan den IJssel
12-12-2019

“Onze 2e goede ervaring met I-KOOK.”

In 2013 al eerder bij I-KOOK  Capelle aan de IJssel geweest, voor losse apparatuur. Nu alweer super geholpen door André, maar dit keer voor een complete keuken.

Samen een ontwerp naar wens gemaakt, we hebben gekozen voor veel lades, Quooker en een schuine afzuigkap. De lades komen echt van pas, hierdoor hebben we genoeg opbergruimte. Ook de Quooker is fantastisch!  De monteur Rene Graber heeft goed gewerkt! Onze complimenten!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Fijn dat ik jullie weer heb kunnen helpen!

Familie Hensing
Rotterdam
04-12-2019

“Super tevreden met onze keuken!”

De indeling is super, vooral de lades naast de kookplaat zijn er fijn.
De kastjes aan de overzijde van de keuken zijn erg mooi, het maakt de keuken helemaal af!

André Steenvoorden
Keukencoach

De keuken is prachtig!

Wim
Alblasserdam
21-11-2019

“Alles is goed verlopen, met een prachtige keuken als eindresultaat!”

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je reactie, het eindresultaat is inderdaad prachtig!

S. Lee
Rotterdam
20-11-2019

“Nu lekker brede lades en klepkasten, geweldig advies.”

Zeer tevreden met mijn nieuwe keuken. Goed geholpen door André!
Vooral de functionaliteit van de keuken spreekt me erg aan, extra brede lades en klepkasten.

Ook de opbergruimte die is gecreëerd, komt goed van pas.
het afwassen van grote pannen gaat veel gemakkelijker door de ruime spoelbak. De hoogte van het werkblad is stukken beter, dit werkt veel prettiger dan mijn vorige werkblad.

Kortom,  ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe keuken.

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor je leuke reactie.

Familie Schippers
Rotterdam
25-10-2019

“Een Quooker? We kunnen nu al niet meer zonder!”

Door de aanbeveling van een kennis, bij I-KOOK uitgekomen. Daar zijn we goed geholpen door André. De montage van de keuken verliep vlekkeloos, met dank aan René. Een echte vakman! We zijn erg blij met onze lades in onze hoge kast, heel fijn. De Le-Mans kast is ook geweldig, daardoor hebben we veel opbergruimte en het is erg gemakkelijk in gebruik. Normaliter moesten wij wachten op warm water dat van zolder moest komen, dat is nu verleden tijd. Onze keuken is uitgerust met een Quooker kraan, we kunnen nu al niet meer zonder!

Onze I-KOOK keuken is een groot succes en wij zijn zeer tevreden.

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie, de keuken is erg strak geworden! Wij wensen jullie nog veel kookplezier toe!

Familie de Raaf
Rotterdam
15-10-2019

“Alweer onze 2de keuken bij I-KOOK, dit was zoals verwacht weer een succes!”

In 2015 al super goed geholpen door I-KOOK, nu zijn wij verhuisd en hadden wij een nieuwe keuken nodig. Dit hebben wij uiteraard weer aan I-KOOK overgelaten! We zijn goed geholpen door onze keukencoach André en de keuken is met tevredenheid geplaatst. We zijn erg blij met de verhoogde werkhoogte, hierdoor staan wij lekker comfortabel te koken, top!  De afvalemmer in de spoelkast komt erg van pas! Kortom, onze tweede I-KOOK keuken is weer een succes!

André Steenvoorden
Keukencoach

Fijn dat jullie alweer tevreden zijn, veel plezier en tot de volgende.. :)

Familie Krijgsman
rotterdam
10-10-2019

“Het leidingwerk was bij I-KOOK ook mogelijk”

André heeft ons prima geholpen. We hadden wat wensen wat betreft de indelingen van kasten en wilden graag dat het leidingwerk zou worden verzorgd. Dit was allemaal geen probleem voor André. Ruud heeft heel netjes gewerkt met het omleggen van de leidingen en het tegelwerk. Wat een vakman.

We krijgen super leuke reacties van vrienden en familie en zijn erg tevreden met het eindresultaat!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Heel fijn dat ik jullie kon helpen, de keuken is superstrak!

Mevrouw Kalkman
Capelle aan den IJssel
17-09-2019

“Het was passen en meten om alles in de smalle ruimte te krijgen, maar dit hebben ze toch voor elkaar gekregen!”

Ik heb het aan I-KOOK overgelaten om de keuken op te meten. Het was namelijk passen en meten om alles in de smalle ruimte te krijgen, maar dit hebben ze toch voor elkaar gekregen! Aangezien ik student ben, heb ik besloten de keuken zelf op te halen en te monteren. Over het hele traject ben ik erg tevreden.

André Steenvoorden
Keukencoach

Super dat we uiteindelijk alles erin hebben gekregen. Ik wens je veel kookplezier!

W.J. den Haan
Rotterdam
12-09-2019

“Onze keukencoach maakte direct een indeling die precies was zoals we in gedachten hadden.”

Via Facebook heb ik I-KOOK gevonden. Vervolgens hebben we een afspraak gemaakt met keukencoach André. Het was eigenlijk onze bedoeling om ons eerst te oriënteren, maar onze keukencoach maakte direct een indeling die precies was zoals we in gedachten hadden.

Omdat ook de prijs overeen kwam met ons budget, hadden we geen reden om nog langer te wachten met de aankoop. We hebben de keuken direct aangeschaft. Zo hebben we exact de landelijke keuken gevonden die we wilden. Vooral de carrouselkast in de hoek vinden we heel fijn.

Al met al zijn we supertevreden over I-KOOK!

André Steenvoorden
Keukencoach

Gefeliciteerd met jullie nieuwe keuken, geniet ervan!

Familie Dasagir
Capelle aan den IJssel
02-09-2019

“Uiteindelijk zijn we bij I-KOOK geslaagd, omdat het hen lukte een net iets andere indeling te maken.”

Wij zijn zeer tevreden over onze keuken van I-KOOK. I-KOOK heeft het leidingwerk en de montage verzorgd, wat heel goed is verlopen. Het is een mooi lichte keuken geworden met voldoende opbergruimte.

We zijn meerdere winkels afgeweest. Uiteindelijk zijn we bij I-KOOK geslaagd, omdat het hen lukte een net iets andere indeling te maken. En die paste precies bij onze wensen.

André Steenvoorden
Keukencoach

Goed te horen dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe keuken, geniet ervan!

16-07-2019

“Door goed advies hebben we nu speciale werkblad hoogte, heerlijk!”

Wij zijn erg blij met het advies over de keuken indeling. We hebben nu heerlijk veel bladruimte en veel lades in de keuken. Daarnaast hebben we ook een diepe spoelbak en natuurlijk een heerlijke werkblad hoogte van 96 cm.

Hartelijk dank André!

Familie Kooijman
Rotterdam
10-07-2019

“Het goede advies opende echt onze ogen en hierom een compleet andere keuze gemaakt waarmee we superblij zijn!”

Via een werknemer van ons kwamen we bij I-KOOK terecht. Hij had hier al een keuken gekocht en was enorm te spreken over I-KOOK. We werden heel fijn en rustig geholpen. Wij kwamen eigenlijk binnen voor een landelijke keuken maar gingen naar huis met een moderne greep loze keuken. We hebben uiteindelijk ook onze keuze voor het interieur hierop aangepast. Wij zijn echt super blij mee deze keuze. André, nogmaals bedankt voor je advies!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Bedankt voor het mooie compliment! Ik ben hele erg blij te horen dat jullie keuze zo goed bevalt.

Buuren
Rotterdam
05-07-2019

“Door goed advies eindelijk een goede afzuigkap en een grote spoelbak.”

We hebben heel erg prettig contact met onze keukencoach Andre gehad. Hij luisterde en dacht uitstekend mee. Hierdoor hebben we echt onze droomkeuken gekregen. Tevens zeer tevreden over de montage die door monteur Vincent is gedaan, hij heeft ook een koof gemaakt boven de keuken. De afzuigkap doet het super goed zelfs al op stand 1.  Ook dacht Andre goed mee over de spoelbak, hierdoor hebben we nu ook een grote spoelbak wat enorm fijn is.

I-kook is echt een aanrader!

 

André Steenvoorden
Keukencoach

Een prachtige keuken en ik ben ontzettend blij dat jullie zo tevreden zijn!

Den Hoedt
Capelle aan den IJssel
02-07-2019

“De snelle levering was een pluspunt!”

Via de site Casa zijn ben ik bij I-KOOK terechtgekomen. Daar had ik goede dingen over I-KOOK gelezen. Ik ben erg blij met het idee om de vaatwasser onder de oven te plaatsen. Gezien de bestaande ruimte was dit de beste oplossing. Ook de ladekasten en de deurverdeling van de overige kasten vind ik erg prettig. De snelle levering was een pluspunt!

André Steenvoorden
Keukencoach

Goed te horen dat de keuken zo goed bevalt. Veel plezier ermee!

Peter
Capelle aan den IJssel
19-06-2019

“Op aanraden van mijn broer ook een keuken bij I-kook gekocht.”

De keuken is gemonteerd door René, waar ik zeer tevreden over was. In zijn vrije tijd is hij piloot; een leuke combinatie. Vooral het grote fornuis bevalt me heel goed. Mijn broer heeft ook bij I-KOOK gekocht. De winkel van I-KOOK is erg netjes en mooi ten opzichte van andere keukenwinkels in het middensegment.

Op de foto’s zie je de keuken voor en na de verbouwing.

André Steenvoorden
Keukencoach

Dankjewel Kasper, voor je positieve reactie. Veel plezier met de keuken gewenst!

Familie Vuijk
Capelle aan den IJssel
19-06-2019

“We zijn heel tevreden over het advies dat we van I-KOOK hebben ontvangen.”

We waren al meerdere keren binnengelopen bij I-KOOK om te kijken naar een nostalgische keuken. De keuken die we uiteindelijk hebben uitgekozen hebben, trok met name onze aandacht door de oven en de bijbehorende afzuigkap. Dit gaf echt de doorslag.

We zijn heel tevreden over het advies dat we van I-KOOK hebben ontvangen.

Familie Oosterom
Capelle aan den IJssel