Eindhoven

Kanaaldijk-Noord 5A
5613 DH Eindhoven

Openingstijden

MaandagGesloten

Dinsdag10:00-17:30

Woensdag10:00-17:30

Donderdag10:00-17:30

Vrijdag10:00-20:00

Zaterdag10:00-17:00

Zondag Gesloten

Plan een gratis adviesgesprek in de winkel

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Plan een videogesprek met een keukencoach

Plan een videogesprek met een van onze keukencoaches.

Welkom bij I-KOOK Eindhoven

I-KOOK Eindhoven biedt je niet alleen voordelige Duitse kwaliteitskeukens aan, maar ook een groot assortiment apparatuur tegen een zeer scherpe prijs!

Met meer dan 20 jaar ervaring in de keukenbranche zijn we in staat je te helpen bij het kijken, kiezen en kopen van jouw droomkeuken.
Bij I-KOOK staan kwaliteit, gedegen advies, transparantie en service altijd op nummer één.

Persoonlijke aandacht van de keukencoaches

Wij zijn een enthousiast, vakkundig, creatief team en denken in mogelijkheden. We begeleiden je op een transparante en persoonlijke wijze bij het ontwerp en de aanschaf van een nieuwe keuken.
Van A tot Z is jouw keukencoach hét vaste aanspreekpunt.

De komende jaren willen we graag nog meer mensen helpen bij de aanschaf van een mooie keuken. Wij hopen dat jij daar één van bent.

Dus kijk rustig rond in onze winkel of op onze website.
Vraag een van onze keukencoaches gerust om advies, wij vinden voor ieder budget de perfecte keuken!

Tot ziens bij I-KOOK Eindhoven

De mooiste keuken van Eindhoven

Woon jij in Eindhoven en ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Dan raden we je van harte aan om eens binnen te lopen bij I-Kook. Bij ons vind je namelijk de beste service die er te krijgen is, gekoppeld aan de mooiste keukens die je je maar kunt wensen. Of jij nu een budget van 1.500 of 30.000 euro beschikbaar hebt, het maakt allemaal niet uit. Je krijgt namelijk een eigen keukencoach toegewezen die samen met jou gaat kijken welke elementen er allemaal perfect in jouw droomkeuken passen. Jouw wensen staan hierbij voorop. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Op zoek naar keukens in Eindhoven?

I-KOOK is een keukenwinkel met een groot aantal winkels door heel Nederland. Ons concept slaat aan, omdat mensen blij zijn dat ze bij ons niet alleen een mooie keuken in Eindhoven kunnen vinden, maar daarbij ook eens de best mogelijke service krijgen. Die keukencoach die met jou aan de slag gaat? Die schoolt zich elk jaar bij om ervoor te zorgen dat hij of zij jou het beste advies kan geven. Onze keukencoaches helpen jou van A tot Z. Als je de keuken eenmaal hebt gekocht stopt dat dus niet. Blijf gewoon contact opnemen met je keukencoach als je vragen hebt over je keuken.

Duitse topkwaliteit keukens voor jou

De keukens die wij verkopen worden allemaal voor ons in Duitsland gemaakt. Je kunt er zodoende op rekenen dat je een fantastische keuken in je huis krijgt staan, die helemaal aansluit op je wensen. We gaan daarbij altijd helemaal transparant te werk, met een menselijke aanpak die er helemaal op is gericht jou de best mogelijke service te geven. Loop dus gewoon eens binnen als je een keuken in Eindhoven zoekt. Tussen ons assortiment keukens in Eindhoven staat er ook zeker een waar jij jezelf straks al in ziet staan koken en genieten!

Ervaar een keukencoach!

Bij I-KOOK geen pushverkoop, daarom hebben we geen keukenverkopers maar keukencoaches. Keukencoaches zijn behulpzaam, vakkundig en eerlijk.

  • Steeds zorgzaam
  • Altijd vakkundig
  • Gewoon eerlijk
Rob Zoeter

Keukencoach

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.