Sliedrecht

Parallelweg 4A
3364 AL Sliedrecht

Openingstijden

MaandagGesloten

Dinsdag10:00-17:30

Woensdag10:00-17:30

Donderdag10:00-20:00

Vrijdag10:00-17:30

Zaterdag10:00-17:00

Zondag Gesloten

Team I-KOOK Sliedrecht

Plan een gratis adviesgesprek in de winkel

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Plan een videogesprek met een keukencoach

Plan een videogesprek met een van onze keukencoaches.

Welkom bij I-KOOK Sliedrecht

I-KOOK Sliedrecht biedt je niet alleen voordelige Duitse kwaliteitskeukens aan, maar ook een groot assortiment apparatuur tegen een zeer scherpe prijs!

Met meer dan 20 jaar ervaring in de keukenbranche zijn we in staat je te helpen bij het kijken, kiezen en kopen van jouw droomkeuken.
Bij I-KOOK staan kwaliteit, gedegen advies, transparantie en service altijd op nummer één.

Persoonlijke aandacht van de keukencoaches

Wij zijn een enthousiast, vakkundig, creatief team en denken in mogelijkheden. We begeleiden je op een transparante en persoonlijke wijze bij het ontwerp en de aanschaf van een nieuwe keuken.
Van A tot Z is jouw keukencoach hét vaste aanspreekpunt.

De komende jaren willen we graag nog meer mensen helpen bij de aanschaf van een mooie keuken. Wij hopen dat jij daar één van bent.

Dus kijk rustig rond in onze winkel of op onze website.
Vraag een van onze keukencoaches gerust om advies, wij vinden voor ieder budget de perfecte keuken!

Tot ziens bij I-KOOK Sliedrecht!

Een keuken in Sliedrecht kopen

Ben jij op zoek naar een mooie keuken in Sliedrecht? Bij I-KOOK hebben we de mooiste keuken voor de beste prijs voor je klaarstaan! Wij hebben een ruim assortiment keukens in onze showroom voor je neergezet, die we altijd tegen de scherpste prijzen aan je kunnen aanbieden. In ons assortiment vind je complete Duitse kwaliteitskeukens die uit voorraad leverbaar zijn. Je kunt natuurlijk ook zelf de perfecte keuken samenstellen. Als jij dan op zoek bent naar een echte droomkeuken, kom dan gewoon eens in Sliedrecht bij ons langs. Onze keukencoach helpt je snel aan de keuken waar jij altijd van hebt gedroomd.

Op zoek naar keukenwinkels in Sliedrecht?

In Sliedrecht en omgeving kun je meerdere keukenwinkels terugvinden. I-KOOK neemt tussen deze winkels echter een redelijk unieke plek in. Wij zijn de enige winkel waar je niet wordt geholpen door een verkoper, maar door een van onze keukencoaches. Deze coaches gaan graag samen met jou op zoek naar die ideale keuken. Onze coaches houden hun kennis altijd goed op peil, onder andere door een jaarlijkse training. Zo weet jij dat je door iemand geholpen wordt die echt kennis van zaken heeft. Iemand die er niet op uit is om jou extra onderdelen voor je keuken te verkopen, maar juist die keuken te geven waar je echt op zit te wachten.

De beste keukenzaken bij Sliedrecht en omgeving

Ben jij eigenlijk alleen maar op zoek naar enkele onderdelen voor je bestaande keuken? Dan vind je die natuurlijk ook gewoon bij ons. We hebben onderdelen klaarstaan voor je keuken die je zo in je keuken kunt gaan gebruiken. Als je wilt kunnen wij dan alles voor je monteren. Tenzij jij zelf natuurlijk ook wel raad weet met een powertool, in welk geval je dit ook zelf kunt doen. Wij leveren je dan die instructies waarmee jouw keuken zo snel mogelijk klaarstaat. Meer weten? Wij staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden.

Ervaar een keukencoach!

Bij I-KOOK geen pushverkoop, daarom hebben we geen keukenverkopers maar keukencoaches. Keukencoaches zijn behulpzaam, vakkundig en eerlijk.

  • Steeds zorgzaam
  • Altijd vakkundig
  • Gewoon eerlijk
André Steenvoorden

Keukencoach

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.