Bergen op Zoom

Oude Moerstraatsebaan 3
4614 RN Bergen op Zoom

Openingstijden

MaandagGesloten

Dinsdag10:00-17:30

Woensdag10:00-17:30

Donderdag10:00-17:30

Vrijdag10:00-20:00

Zaterdag10:00-17:00

Zondag Gesloten

Plan een gratis adviesgesprek in de winkel

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Plan een videogesprek met een keukencoach

Plan een videogesprek met een van onze keukencoaches.

Welkom bij I-KOOK Bergen op Zoom

I-KOOK Bergen op Zoom biedt je niet alleen voordelige Duitse kwaliteitskeukens aan, maar ook een groot assortiment apparatuur tegen een zeer scherpe prijs!

Met meer dan 20 jaar ervaring in de keukenbranche zijn we in staat je te helpen bij het kijken, kiezen en kopen van jouw droomkeuken.
Bij I-KOOK staan kwaliteit, gedegen advies, transparantie en service altijd op nummer één.

Persoonlijke aandacht van de keukencoaches

Wij zijn een enthousiast, vakkundig, creatief team en denken in mogelijkheden. We begeleiden je op een transparante en persoonlijke wijze bij het ontwerp en de aanschaf van een nieuwe keuken.
Van A tot Z is jouw keukencoach hét vaste aanspreekpunt.

De komende jaren willen we graag nog meer mensen helpen bij de aanschaf van een mooie keuken. Wij hopen dat jij daar één van bent.

Dus kijk rustig rond in onze winkel of op onze website.
Vraag een van onze keukencoaches gerust om advies, wij vinden voor ieder budget de perfecte keuken!

Tot ziens bij I-KOOK Bergen op Zoom!

De mooiste keukens voor Bergen op Zoom

Is het tijd voor een nieuwe keuken? Dan raden wij je aan om eens langs te komen bij I-KOOK. Bij onze keten keukenwinkels vind je niet alleen maar de beste keukens tegen de scherpste prijzen, maar ook de beste service. Wij hebben keukens klaarstaan die met de grootste zorg door Duitse keukenmakers voor je in elkaar zijn gezet en die je helemaal naar wens aan kunt passen. Al een duidelijk beeld van hoe je jouw nieuwe keuken wil zien? Of nog geen idee van wat je precies wil? Kom gewoon eens langs bij onze showroom in Bergen op Zoom, waar een keukencoach voor je klaarzit. Deze helpt jou aan de keuken van je dromen.

Keukenwinkels bij Bergen op Zoom bezoeken

Het is goed om alle mogelijkheden door te nemen als je op zoek bent naar een nieuwe keuken. Bij I-KOOK hebben we hier de keukencoach voor in het leven geroepen. Mensen die veel weten van keukens en die je graag meer vertellen over de mogelijkheden die we je te bieden hebben. Jij en je coach kijken hiervoor om te beginnen wat er allemaal mogelijk is binnen je budget, maar ook welke onderdelen jij graag in je keuken ziet. Onze keukenwinkel voor Bergen op Zoom staat vol met prachtige keukens en onderdelen van keukens, alles om jou aan die ideale droomkeuken te helpen.

Kom eens langs bij onze keukenzaak voor Bergen op Zoom

Bij I-KOOK vind je de mooiste Duitse kwaliteitskeukens, tegen de scherpste prijzen. Je hoeft er dan ook niet bang voor te zijn dat je bij ons genoegen moet nemen met een keuken die wel aardig is, maar die toch niet helemaal je wensenlijst helemaal afstreept. Wij gaan samen met jou die wensenlijst tot realiteit maken, ongeacht wat voor budget je hiervoor tot je beschikking hebt. Je vindt I-KOOK door heel Nederland en ook bij Bergen op Zoom is een filiaal te vinden. We hopen je hier dan ook te mogen verwelkomen.

Ervaar een keukencoach!

Bij I-KOOK geen pushverkoop, daarom hebben we geen keukenverkopers maar keukencoaches. Keukencoaches zijn behulpzaam, vakkundig en eerlijk.

  • Steeds zorgzaam
  • Altijd vakkundig
  • Gewoon eerlijk
Rob Zoeter

Keukencoach

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.