Zaandam

Pieter Ghijsenlaan 21
1506 PW Zaandam

Openingstijden

MaandagGesloten

Dinsdag10:00-17:30

Woensdag10:00-17:30

Donderdag10:00-20:00

Vrijdag10:00-17:30

Zaterdag10:00-17:00

Zondag Gesloten

Plan een gratis adviesgesprek in de winkel

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Plan een videogesprek met een keukencoach

Plan een videogesprek met een van onze keukencoaches.

Welkom bij I-KOOK Zaandam

I-KOOK Zaandam biedt je niet alleen voordelige Duitse kwaliteitskeukens aan, maar ook een groot assortiment apparatuur tegen een zeer scherpe prijs!

Met meer dan 20 jaar ervaring in de keukenbranche zijn we in staat je te helpen bij het kijken, kiezen en kopen van jouw droomkeuken.
Bij I-KOOK staan kwaliteit, gedegen advies, transparantie en service altijd op nummer één.

Persoonlijke aandacht van de keukencoaches

Wij zijn een enthousiast, vakkundig, creatief team en denken in mogelijkheden. We begeleiden je op een transparante en persoonlijke wijze bij het ontwerp en de aanschaf van een nieuwe keuken.
Van A tot Z is jouw keukencoach hét vaste aanspreekpunt.

De komende jaren willen we graag nog meer mensen helpen bij de aanschaf van een mooie keuken. Wij hopen dat jij daar één van bent.

Dus kijk rustig rond in onze winkel of op onze website.
Vraag een van onze keukencoaches gerust om advies, wij vinden voor ieder budget de perfecte keuken!

Tot ziens bij I-KOOK Zaandam!

Op zoek naar een mooie keuken in Zaandam?

Ben jij woonachtig in Zaandam of een van de plaatsen die hier omheen liggen? Dan raden wij je aan om voor die mooie, nieuwe keuken gewoon eens bij I-KOOK binnen te lopen. Wij hebben namelijk een zeer ruim assortiment prachtige keukens voor je klaarstaan, waarbij je er altijd op kunt rekenen dat je bij ons de beste service krijgt die er op dit gebied te vinden is. Wij werken namelijk met onze unieke keukencoaches, mensen die veel ervaring hebben op het gebied van keukens. Samen met je eigen coach ga je kijken wat er allemaal te vinden is op het gebied van keukens.

Keukenwinkels in Zaandam bezoeken

Als jij al heel wat keukenwinkels in Zaandam hebt bezocht, dan zul je een graag aantal verschillende keukens hebben gezien. Maar, komen deze wel in de buurt van de keuken zoals jij die zelf voor ogen hebt? Bij I-KOOK zullen we niet rusten tot jij de keuken hebt die helemaal op jouw wensen is afgestemd. Een keuken zoals jij die voor ogen hebt en waar je misschien zelfs al van gedroomd hebt. Onze keukencoaches weten precies hoe ze jouw wensen om moeten zetten in een echte keuken. Ze gaan met je om de tafel om daar eens te bekijken hoe die mooie nieuwe keuken er straks uit moet komen te zien.

Keukenzaken bij Zaandam bezoeken

Het is belangrijk om in jouw nieuwe keuken precies die elementen te hebben die jij graag in je keuken ziet. Onderdelen van een keuken die zijn afgestemd op jouw wensen en waar jij je ook helemaal prettig bij voelt. Je brengt toch een groot deel van je tijd door in die nieuwe keuken, dan moet je er toch ook voor zorgen dat het een keuken is die alles heeft wat je nodig hebt? Kom gewoon eens praten met onze keukencoaches om te zien wat voor mogelijkheden je allemaal bij ons hebt.

Ervaar een keukencoach!

Bij I-KOOK geen pushverkoop, daarom hebben we geen keukenverkopers maar keukencoaches. Keukencoaches zijn behulpzaam, vakkundig en eerlijk.

  • Steeds zorgzaam
  • Altijd vakkundig
  • Gewoon eerlijk
Nigel Mol

Keukencoach

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.