uit 2 klantervaringen
Amsterdam – Villa ArenA
“Ik geef je graag een echte beleving. Door de juiste vragen te stellen kan ik een passend advies geven. Wanneer jij tevreden naar huis gaat, dan is mijn dag goed!”
Offerman
Amsterdam
10-10-2023

“Uitstekende service”

We zijn uiterst blij met onze I-KOOK keuken. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, het advies was zeer goed, het contact uiterst prettig en de service uitstekend. Ron van Samro installatie heeft de keuken vakkundig en nauwkeurig geïnstalleerd. We gaan zeker terug naar I-KOOK bij een volgende keer.

Bron: Qasa

Alex de Bruijn
Keukencoach

Fijn dat jullie tevreden zijn over hoe het proces is verlopen! Jullie hebben voor een prachtige zwarte keuken gekozen met een ruime kookeiland die perfect is voor echte kookliefhebbers. Bedankt voor de review en heel veel geluk in de nieuwe keuken.

Manon Figee
Amsterdam
23-02-2023

“Vriendelijke service en een prachtige keuken.”

Super! Prachtige keuken geleverd. Verkeerde kraan was geleverd maar is snel hersteld. Hierin vriendelijk te woord gestaan door Alex en het andere personeel van I-KOOK. Zeer kundige monteurs (Ronnie en Youssef van Samro Installatie) hebben de apparatuur in onze keuken aangesloten. Vriendelijke service en neemt ook de tijd om alles uit te leggen aan niet leken. Wij kunnen niet anders dan I-KOOK en de monteurs aanraden.

Bron: Qasa

Alex de Bruijn
Keukencoach

Bedankt voor de mooie review. Ik wens je veel plezier met je nieuwe keuken!

Binnenkijken bij Kim en Sander
Kim en Sander
17-02-2023

We zijn ontzettend blij met hoe de keuken eruitziet en hoe mooi hij in het huis past. Rachid van I-KOOK Amsterdam heeft ons goed geadviseerd wat betreft de matte frontkleur, de verlaagde keukendeurtjes en het marmeren blad met gouden Quooker en spoelbak. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd. Ik ben het meest blij met de ruimte op het grote spoeleiland. Ik kan uitgebreid bakken en het is een heerlijke plek om aan te borrelen. Mijn partner Sander is het meest gelukkig met de grote 5-pits kookplaat. Tijdens mijn verjaardag stonden we met 8 meiden aan het eiland met wijntjes en hapjes, en zelfs toen had Sander nog genoeg ruimte om voor ons te koken. Ideaal!

Ondanks dat de vaatwasser en de kookplaat lang op zich lieten wachten dankzij de pandemie, zijn we erg blij met de service van I-KOOK. Alex heeft ons altijd op de hoogte gehouden en vriendelijk te woord gestaan.

Alex de Bruijn
Keukencoach

Wát een mooie keuken! Ondanks het wachten op de kookplaat ben ik blij om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met alle keuzes en het eindresultaat. Ik wens jullie nog veel meer gezellige borrels aan het eiland en ik ben benieuwd naar alle baksels die je nog gaat maken in de nieuwe keuken!

“Ik geef je graag een echte beleving. Door de juiste vragen te stellen kan ik een passend advies geven. Wanneer jij tevreden naar huis gaat, dan is mijn dag goed!”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.