Etten-Leur

Lokkerdreef 33
4879 ND Etten-Leur

Openingstijden

MaandagGesloten

Dinsdag10:00-17:30

Woensdag10:00-17:30

Donderdag10:00-17:30

Vrijdag10:00-20:00

Zaterdag10:00-17:00

Zondag Gesloten

Plan een gratis adviesgesprek in de winkel

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Plan een videogesprek met een keukencoach

Plan een videogesprek met een van onze keukencoaches.

Welkom bij I-KOOK Etten-Leur

I-KOOK Etten-Leur biedt je niet alleen voordelige Duitse kwaliteitskeukens aan, maar ook een groot assortiment apparatuur tegen een zeer scherpe prijs!

Met meer dan 20 jaar ervaring in de keukenbranche zijn we in staat je te helpen bij het kijken, kiezen en kopen van jouw droomkeuken.
Bij I-KOOK staan kwaliteit, gedegen advies, transparantie en service altijd op nummer één.

Persoonlijke aandacht van de keukencoaches

Wij zijn een enthousiast, vakkundig, creatief team en denken in mogelijkheden. We begeleiden je op een transparante en persoonlijke wijze bij het ontwerp en de aanschaf van een nieuwe keuken.
Van A tot Z is jouw keukencoach hét vaste aanspreekpunt.

De komende jaren willen we graag nog meer mensen helpen bij de aanschaf van een mooie keuken. Wij hopen dat jij daar één van bent.

Dus kijk rustig rond in onze winkel of op onze website.
Vraag een van onze keukencoaches gerust om advies, wij vinden voor ieder budget de perfecte keuken!

Tot ziens bij I-KOOK Etten-Leur!

De mooiste keuken van Etten Leur

Als jij in Etten Leur woont, dan hoef je niet ver te zoeken als je in de markt bent voor een nieuwe keuken. Misschien ben je uitgekeken op je oude keuken, of merk je dat deze zijn beste tijd heeft gehad. Maar ook als je een nieuw huis gaat betrekken waar nog nooit een keuken heeft gestaan. Loop dan voor die droomkeuken in Etten Leur gewoon eens binnen bij I-KOOK. Wij hebben meerdere filialen door heel Nederland, waar onze keukencoaches hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat jij straks je droomkeuken in huis hebt staan!

Keukenwinkels in Etten-Leur bezoeken

Heb jij al meerdere keukenwinkels in Etten-Leur en omstreken bekeken en heb je hier niet echt gevonden wat je zoekt? Dan raden wij je aan om gewoon eens bij I-KOOK binnen te lopen. We hebben in onze winkel een brede variatie aan keukens en onderdelen voor je klaarstaan. In meerdere kleuren en maten. Onze keukencoaches gaan graag eens met je om tafel zitten om je wensen en mogelijkheden met je door te nemen. Deze coach staat helemaal in dienst van jou en zal met een persoonlijke aanpak je van A tot Z door het proces heenleiden. Ongeacht het budget dat je voor je keuken ter beschikking hebt krijg je altijd de beste service die er te krijgen is.

Meer weten over onze keukenzaak in Etten Leur?

Bij I-KOOK staan mensen klaar met het enthousiasme waar je als klant ook blij van wordt. Een keuken kopen is een belangrijke stap in je leven, je wilt dan toch ook dat je hierbij geholpen wordt door iemand die jouw belang in het vizier heeft? Op onze website vind je meer informatie over onze formule, maar ook een overzicht van alle filialen door heel Nederland. Ook in Etten Leur hebben wij een winkel, waar kwaliteit en service hand in hand gaan.

Ervaar een keukencoach!

Bij I-KOOK geen pushverkoop, daarom hebben we geen keukenverkopers maar keukencoaches. Keukencoaches zijn behulpzaam, vakkundig en eerlijk.

  • Steeds zorgzaam
  • Altijd vakkundig
  • Gewoon eerlijk
Richard Mol

Keukencoach

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.