Afspraak aanvragen

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn keuken wordt besteld

Wanneer je bij I-KOOK een keuken hebt gekocht, worden alle artikelen, per onderdeel, vastgelegd in een orderbevestiging. Zo weet je precies wat er allemaal bij jouw keuken geleverd gaat worden en welke afspraken je met jouw keukencoach gemaakt hebt. Dat is wel zo duidelijk. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor ons.

In zo’n orderbevestiging staat nogal wat informatie; onder andere de omschrijvingen van de keukenmeubelen, de gekozen apparaten, accessoires en het werkblad. Daarnaast staan ook jouw persoonlijke gegevens erin en alle overige gemaakte afspraken.

Het invoeren van al deze gegevens is en blijft mensenwerk en zelfs de beste keukencoach kan weleens een foutje maken. Dus, om de levering en eventuele plaatsing van je keuken vlekkeloos te laten verlopen vragen wij je altijd de orderbevestiging goed  te controleren en eventuele fouten of onduidelijkheden direct te melden. Samen zijn we verantwoordelijk voor een juiste overeenkomst!

kantoor_01

Indien je de keuken door de vakmensen van I-KOOK laat plaatsen, dan kan door ons een maatcontrole worden uitgevoerd. Hierbij meet de monteur de keukenruimte exact na om zeker te stellen dat de keuken ook daadwerkelijk past. Meten is immers weten!

Mocht het zo zijn dat het keukenontwerp niet blijkt te passen, dan wordt samen met jou alle mogelijkheden besproken om het ontwerp aan te passen.

Als je de keuken zelf gaat plaatsen kan je de maatcontrole ook zelf doen. Bij het opmeten van de keukenruimte moet er met veel dingen rekening worden gehouden. Niet alleen de afmetingen van de muren en de hoogte van de keukenruimte zijn belangrijk, maar bijvoorbeeld ook de posities en afmetingen van obstakels, ramen en deuren.

Om goed beslagen ten ijs te komen hebben we alle aandachtspunten nog eens voor je op een rijtje gezet bij maatcontrole

Minstens zo belangrijk als de juiste afmetingen van de keukenruimte, is het aanbrengen van de benodigde leidingen, aan- en afvoeren en aansluitpunten voor alle apparaten en voor het spoelgedeelte.

Wanneer je de keuken door I-KOOK laat plaatsen maken wij altijd een leidingschema. Op de keukentekening wordt dan duidelijk aangeven waar alle bovengenoemde punten moeten komen en op de bijgevoegde beschrijving staan nog eens duidelijk, per onderdeel, alle afmetingen en aansluitwaarden omschreven. Uiteraard moeten deze punten eerst allemaal aangebracht worden en gereed zijn voordat de keuken geplaatst kan worden.

Onze vakmensen kunnen de leidingswerkzaamheden ook voor je verzorgen. De monteur zal dan bij het nameten van de keukenruimte vaststellen wat er allemaal moeten gebeuren en hiervoor een gespecificeerde offerte maken.

Is het ontwerp van de keuken helemaal zoals jij het voor ogen hebt en is vastgesteld dat deze ook probleemloos geplaatst kan worden? Dan is je keuken nu bestelklaar!

Klanten beoordelen onze keukencoaches met een

9

Steens

10

Niets opdringen en goed luisteren naar wensen.

E Oostergetel

9

Vriendelijk en deskundig

Verkissen

10

Goede zaak, perfecte keukencoaches, perfecte service. Goed advies, gewoon super

C.C.M. Kerssens

10

Fijn om gelijk een eerlijke en normale prijs te krijgen. Ron nam alle tijd en gaf goed advies. Als de montage net zo goed is…

H Kuipers

10

Heb verder niks toe te voegen. Ben voor een 2e keuken dus vaste klant en dat zegt genoeg.

G. Rampersad

9

Fijne ontvangst goed uitleg en advies er werd tijd genomen om jou wensen te realiseren binnen jou budget

Kila

8

Wij zijn fijn ontvangen en men had uitgebreid tijd voor ons. Meedenkend. Heel vriendelijk en belangstellend.

Loots

9

Zeer tevreden dit is de 2e keuken. Je krijgt goeie adviezen en ze denken met je mee.

Weijn

9

Prima deal en goed geholpen bij i-kook

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}