"Ze luisterden goed naar onze ideeën en gingen enthousiast en met een hoop creativiteit aan het tekenen."

Marieke & Daan
Eindhoven
18-05-2020

“Ze luisterden goed naar onze ideeën en gingen enthousiast en met een hoop creativiteit aan het tekenen.”

Wij zijn echt super tevreden over I-KOOK! Voordat we er kwamen waren we in verschillende andere keukenzaken geweest. Soms haakten we af omdat we meteen merkten dat de verkopers graag wilden ‘scoren’ en bij de laatste keukenzaak werd een prima tekening gemaakt van de keuken zoals we die zelf bedacht hadden maar kwam er geen enkele inbreng of suggestie vanuit de verkoper waardoor we nog steeds geen echt advies hadden gekregen.

Dus besloten we toch nog ergens anders te gaan kijken en gelukkig was dat bij I-KOOK Eindhoven. Wát een totaal andere ervaring was.  dat! We hadden een afspraak met Rob en Sven en voelden ons meteen op ons gemak. Ze luisterden goed naar onze ideeën en gingen enthousiast en met een hoop creativiteit aan het tekenen. In samenspraak met ons kwamen ze tot een prachtig plaatje! Het was best even puzzelen hoe we binnen ons budget konden blijven maar dat is gelukt en we hebben nu echt onze droomkeuken! Welke er toch echt totaal anders uitziet als ons oorspronkelijke idee en daar zijn we blij mee; een keuken ontwerpen is een vak!

We hebben ons geen enkel moment opgejaagd gevoeld en het contact was altijd gezellig met een goede dosis humor.
Voor onze nieuwe keuken moest een ombouw en een wandje geplaatst worden en dat hebben Rutger en Erwin een week van tevoren supernetjes in orde gemaakt. Zo hadden wij voldoende tijd om de boel mooi in de verf te zetten voordat de keuken geplaatst zou worden. Ook voor de keukenmonteurs Rutger en Erwin een groot compliment; ze hebben een berg aan ervaring en je merkt gewoon dat ze er ook echt plezier uit halen om een prachtig plaatje af te leveren! Dat geldt sowieso voor het hele team van I-KOOK, wie we ook spraken tijdens het hele traject, aan iedereen kun je merken dat ze hun werk met plezier doen en dat ze de klant tevreden willen stellen. Op die manier is het ook niet nodig om op klanten te ‘jagen’, mensen vinden dit prettig, dus wanneer ze dit weten, kiezen ze vanzelf voor I-KOOK. Wij genieten elke dag van onze prachtige keuken, superbedankt daarvoor!

 

Hartstikke bedankt voor jullie mooie review! Jullie hadden een duidelijk idee, maar toch hebben we het net wat anders gedaan. Samen hebben we iets prachtigs neergezet. En nu genieten van jullie prachtige keuken....

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.