fbpx

Veendam

Transportweg 10
9645 KX Veendam

Openingstijden

MaandagGesloten

Dinsdag09:30-17:30

Woensdag09:30-17:30

Donderdag09:30-21:00

Vrijdag09:30-17:30

Zaterdag09:30-17:00

Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

Wij blijven volledig coronaproof helpen!

– Advies op maat
– Op afspraak in de winkel, 0p afstand of aan huis
– Onze keukencoaches staan voor je klaar!

Bekijk de afspraakmogelijkheden

Plan een gratis adviesgesprek in de winkel

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Plan een videogesprek met een keukencoach

Plan een videogesprek met een van onze keukencoaches.

Welkom bij I-KOOK Veendam

I-KOOK Veendam biedt je niet alleen voordelige Duitse kwaliteitskeukens aan, maar ook een groot assortiment apparatuur tegen een zeer scherpe prijs!

Met meer dan 20 jaar ervaring in de keukenbranche zijn we in staat je te helpen bij het kijken, kiezen en kopen van jouw droomkeuken.
Bij I-KOOK staan kwaliteit, gedegen advies, transparantie en service altijd op nummer één.

Persoonlijke aandacht van de keukencoaches

Wij zijn een enthousiast, vakkundig, creatief team en denken in mogelijkheden. We begeleiden je op een transparante en persoonlijke wijze bij het ontwerp en de aanschaf van een nieuwe keuken.
Van A tot Z is jouw keukencoach hét vaste aanspreekpunt.

De komende jaren willen we graag nog meer mensen helpen bij de aanschaf van een mooie keuken. Wij hopen dat jij daar één van bent.

Dus kijk rustig rond in onze winkel of op onze website.
Vraag een van onze keukencoaches gerust om advies, wij vinden voor ieder budget de perfecte keuken!

Tot ziens bij I-KOOK Veendam!

De mooiste keukens van Veendam

Ben jij op zoek naar een keuken in Veendam? Bij I-KOOK kun je rekenen op de mooiste keuken voor de beste prijs! Wij hebben een zeer ruim assortiment keukens voor je klaarstaan, waarbij we deze altijd tegen de scherpste prijzen aan je aanbieden. In ons assortiment vind je het ruimste assortiment van de beste merken. Wij verkopen complete Duitse kwaliteitskeukens die uit voorraad leverbaar zijn. Als jij dan ook op zoek bent naar een echte droomkeuken, dan raden wij je aan om hier eens voor bij ons te komen kijken. Onze keukencoach helpt je in een handomdraai aan de keuken waar jij altijd al van hebt gedroomd.

De beste keukenwinkel van Veendam

Als je naar een keukenwinkel gaat, dan verwacht je niet alleen maar dat hier een mooie keuken voor je klaarstaat, maar ook iemand die met kennis en enthousiasme samen met jou gaat kijken wat er te krijgen is. I-KOOK is de keukenwinkel maar je gepassioneerde keukencoaches vindt, die net zo lang doorgaan tot jij helemaal tevreden bent over je nieuwe keuken. Je hoeft daarbij niet bang te zijn dat je te maken hebt met opdringerige verkopers. Wij hebben adviseurs die naar je luisteren en die je niet extra onderdelen voor je keuken proberen op te dringen waar je eigenlijk helemaal niet op zit te wachten.

Aan de slag met een keukencoach

Onze keukencoaches hebben allemaal ervaring met het samenstellen en ontwerpen van de beste keuken, waarbij ze er ook voor kunnen zorgen dat deze helemaal voor je wordt gemonteerd. Ze gaan elk jaar op training om hun kennis geheel up to date te houden. Wij hebben keukens voor elk budget, van 1.500 euro tot 30.000 euro! Bij ons hoef je niet bang te zijn voor pushverkoop, wat ook door de Consumentenbond werd aangegeven in een recente test. Neem vandaag nog contact met ons op om al je wensen op keukengebied met ons door te spreken.

Ervaar een keukencoach!

Bij I-KOOK geen pushverkoop, daarom hebben we geen keukenverkopers maar keukencoaches. Keukencoaches zijn behulpzaam, vakkundig en eerlijk.

  • Steeds zorgzaam
  • Altijd vakkundig
  • Gewoon eerlijk
Nigel Mol

Keukencoach

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.