uit 3 klantervaringen
Veendam
Van der Deen
Wildervank
11-08-2022

“Zeer tevreden over dit bedrijf.”

Prima geholpen door keukencoach Joyce. De keuken is in mei netjes en vakkundig geïnstalleerd door Erik.

Kortom: zeer tevreden over dit bedrijf.

Joyce van der Deen
Keukencoach

Bedankt voor jullie review. Samen hebben we een prachtige keuken tot in de detail uitgewerkt, waarvan jullie nog lang van kunnen genieten. Supertrots dat ik jullie hiermee heb mogen helpen, veel kookplezier toegewenst!

Herman van der Linde
Veendam
23-06-2022

“Open en eerlijke sfeer.”

Wij geven I-KOOK en Joyce 5 sterren. Voordat we in gesprek gingen met Joyce hadden wij al veel informatie verzameld over keukens. Onze ervaring is dat er veel verschil is tussen de diverse keukenzaken, met name de behandeling van de klant. Wij vonden ons gesprek met Joyce het prettigst. Ze is heel rustig, luisterde goed naar onze wensen en had vooral geen gladde verkooppraat. Haar 3D ontwerp – wat ze ter plekke had gemaakt – gaf een zeer goed beeld van de werkelijkheid. De sfeer bij I-KOOK sprak ons ook aan, open en eerlijk.

Daarnaast zijn ze zeer bereid om mee te denken in alle opzichten. Het eindresultaat is een ontwerp dat volledig aan onze wensen voldoet en past binnen ons budget. Als extra service werden we na het sluiten van de overeenkomst gebeld met het aanbod om onze keuken al eind oktober 2022 te plaatsen i.p.v. de eerdere afspraak in januari 2023. Joyce had onthouden dat we de keuken eigenlijk graag voor de kerst wilden hebben. Door extra mogelijkheden deed zich een eerdere kans voor en daar heeft ze naar gehandeld, top!

Wij raden het zeker aan om een afspraak te maken bij I-KOOK en een gesprek aan te gaan als je van plan bent een nieuwe keuken te kopen.

Joyce van der Deen
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten. Leuk dat ik jullie heb mogen helpen met het ontwerpen van de keuken, samen gaan we voor een mooi resultaat zorgen!

Francisca van der Mark
Wildervank
12-05-2022

“Zeer deskundig geholpen.”

Wij hebben bij I-KOOK in Veendam een keuken gekocht en zijn daar zeer deskundig geholpen door keukencoach Joyce van der Deen. Zij heeft een mooi ontwerp voor ons gemaakt. De keuken is 4 en 5 mei 2022 geplaatst door Erik Kremer van I-KOOK Veendam, wij zijn zeer tevreden!

 

Joyce van der Deen
Keukencoach

Leuk dat ik jullie zo goed heb mogen begeleiden en fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Het eindresultaat is prachtig, daar kunnen jullie nog lang van genieten. Ik wens jullie superveel kookplezier toe.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.