Ons verhaal

Geschiedenis

In 2001 vonden de broers Jaap en Roel Oostra dat de keukenmarkt rijp was voor iets anders. Samen ontwikkelden ze de eigentijdse en oprechte formule I-KOOK met als missie: “voor iedereen persoonlijke aandacht en begeleiding met als uitkomst een unieke, kwalitatieve en betaalbare keuken”. De eerste winkel werd in 2001 in Hattem, onder de rook van Zwolle, geopend. Inmiddels zijn er 28 winkels die met succes draaien. De uitgangspunten van toen vormen nog steeds de basis voor de laatst geopende winkels: gewoon eerlijk zijn zonder onnodige opsmuk en fantasie en altijd voor de beste prijs!

De cultuur

Het bedrijf is gebouwd op de mensen, er is een open cultuur en nauwelijks hiërarchie. Bij I-KOOK moet je gewoon logisch gedrag vertonen, steeds in het belang van de klant. Veel regels zijn daarvoor niet nodig. De keukencoaches hebben veel ruimte voor eigen invulling en krijgen veel verantwoordelijkheid om hun klanten blij te maken.

 • Steeds zorgzaam
 • Altijd vakkundig
 • Gewoon eerlijk

Ervaar een keukencoach!

Wij houden niet van pushverkoop. Daarom vind je bij ons geen keukenverkopers, maar keukencoaches.

Wat is een keukencoach?

 • Steeds zorgzaam

  We blijven steeds je aanspreekpunt tot je helemaal tevreden bent met de keuken en daarna. Als je met I-KOOK zaken doet krijg je altijd te maken met dezelfde mensen. Geen batterij aan verkopers, orderverwerkers, serviceafdelingen en anonieme telefoonnummers, maar een keukencoach die je helpt van het eerste contact tot de oplevering en verder.

 • Altijd vakkundig

  De keukencoaches van I-KOOK hebben gedegen kennis van zaken, zijn echte vakmensen en hebben oprechte interesse in hoe het echt gaat werken bij jou thuis!

 • Gewoon eerlijk

  We willen je altijd eerlijk behandelen, we hebben de intentie om je de mooist mogelijke keuken te leveren voor de beste prijs!

Wij beloven nooit wat we niet waar kunnen maken!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.