uit 1 klantervaringen
Barendrecht
Ray & Angela
Nieuwegein
04-04-2021

“Geweldig geholpen.”

Een aantal maanden geleden besloten om een nieuwe keuken aan te schaffen. Via een kennis kregen wij te horen dat hij bij i-kook Sliedrecht een keuken had gekocht en daar zeer tevreden over was. Uiteraard waren wij ook op de hoogte van de verhalen over keukenzaken waarbij je zogenaamd hoge kortingen krijgt en dan onder lichte dwang dan ook die dag moet tekenen.

Met dit in het achterhoofd toch een afspraak gemaakt om één en ander te bekijken bij i-kook Sliedrecht. Hier maakten wij kennis met Zieneb. Door de corona maatregelen konden we helaas niet in de winkel terecht maar Zieneb ging hier flexibel mee om en liet ons allerlei dingen zien bij de ingang van de winkel. Hier gaven wij ook onze wensen aan en Zieneb gaf daar advies op. De wensen die wij hadden waren geen probleem maar Zieneb dacht erover mee en gaf ook alternatieven aan die wij in sommige gevallen aannamen. Het gesprek verliep zeer ontspannen waarbij wij op geen enkel moment een bepaalde druk ervaarden.

Nu onze wensen en afmetingen bekend waren is Zieneb ermee aan de slag gegaan en heeft zij 3D tekeningen gemaakt. Tijdens het wachten hierop merk je dat er toch soms zaken opkomen die nog niet helemaal duidelijk waren. Wij konden dan direct met Zieneb contact opnemen en zij gaf hier dan antwoord op en pastte het zonodig aan in de tekening.

Voor wat betreft de offerte zijn wij ook tevreden. Ik had op voorhand aangegeven dat ik geen zin had in de zogenaamde kortingen die wij zouden krijgen en dat ik een eerlijke prijs wilde. Dit resulteerde in een prijs waar ook geen 100 euro meer vanaf kon en dat voelde goed.

Nadat wij de offerte en de 3D tekening goedgekeurd hadden kon de keuken besteld worden en was het afwachten tot de bezorging. Zieneb was inmiddels werkzaam bij een ander filiaal van i-kook maar bleef ons contactpersoon. Dit was erg prettig.

4 dagen voor de plaatsing werd de keuken bezorgd. Dit ging allemaal volgens afspraak en die mannen brachten alle dozen netjes tot in de huiskamer.

Uiteindelijk kwamen de mannen van de montage de keuken, keurig op tijd, installeren. Ook deze montage hebben wij als zeer positief ervaren. Zij gaan niet eerder weg voordat de keuken staat en de apparatuur werkt.
Ook zijn zij bereidt om iets te doen wat eigenlijk niet bij hun werkzaamheden behoort. Toen de keuken stond liepen we samen de keuken na op eventuele beschadigingen. Dit waren er 2 en die gaven zij zelf al aan. Dit wordt genoteerd en nabesteld zodat de keuken perfect afgeleverd wordt.

Kortom, als wij het hele traject moeten samenvatten kunnen we niet anders dan concluderen dan dat wij door I-KOOK Sliedrecht in het algemeen en door Zieneb in het bijzonder geweldig goed geholpen zijn en dit ook zeer zeker anderen zouden aanbevelen.

Nogmaals bedankt!!

Zieneb Bouaïcha
Keukencoach

Bedankt voor jullie geweldige review! Wat hartverwarmend om te lezen! Ik ben zeer blij dat jullie met een goed gevoel terugkijken op het traject en ben ook trots met jullie als klant. Ik wens jullie onwijs veel plezier met de nieuwe keuken en voel je altijd welkom voor een drankje!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.