uit 13 klantervaringen
Barendrecht
"Ik vind het een eer als ik jou mag helpen in de reis naar de perfecte keuken. Ik maak die reis zo fijn mogelijk door goed te luisteren, mee te denken, maar ook eerlijke feedback te geven over de verschillende eigenschappen van materialen, systemen en ontwerpen. Op deze manier hoop ik mijn klanten positief te verrassen. O ja, en ik ben ook super gezellig om mee te kletsen! Tot gauw in onze showroom!"
Ruud en Colinda
Barendrecht
13-09-2023

“Een geweldige keuken”

Geweldige persoonlijke begeleiding van Zieneb gehad in Barendrecht. Van aanschaf tot plaatsing. Nu een geweldige keuken waar we superblij mee zijn. Er is goed meegedacht en gaat iets niet goed, dan wordt dat meteen opgelost. In het hele proces geregeld persoonlijk contact gehad en er wordt op z’n Rotterdams exact gedaan wat ze zegt te doen. We kopen niet ieder jaar een keuken, maar de volgende komt daar gewoon weer vandaan.

Bron: Qasa

Zieneb Bouaïcha
Keukencoach

Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over de begeleiding. Het is echt een prachtige keuken geworden. Geniet ervan!

Vincent en Tsolmon
Barendrecht
13-09-2023

“Top service en nazorg”

Vanaf het eerste moment dat we I-KOOK binnenliepen, voelden we ons meteen welkom. Zieneb, onze adviseur, was ongelofelijk behulpzaam. Ze nam uitgebreid de tijd om te luisteren naar onze wensen en behoeften voor onze nieuwe keuken. Haar deskundige inzichten hielpen ons bij het maken van beslissingen over het totale ontwerp en de indeling van de kasten. De nazorg was ook top. Kleine kwesties werden snel en effectief opgelost, waardoor het hele proces van begin tot eind soepel verliep. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken en kunnen I-KOOK, en in het bijzonder Zieneb, van harte aanbevelen!

Bron: Qasa

Zieneb Bouaïcha
Keukencoach

Bedankt voor deze mooie review. Ik wens jullie heel veel plezier in jullie prachtige keuken!

Rajeev Ramjiawan
Barendrecht
26-07-2023

“Wij bevelen de service van Zieneb zeker aan!”

Bij de aanschaf van onze nieuwe keuken zijn wij enorm goed geholpen door Zieneb. Wij hebben meermaals wijzigingen doorgegeven en Zieneb heeft deze wijzigingen ten alle tijden, zowel telefonisch als op de zaak correct opgepakt en verwerkt. De keuken is helaas geleverd met wat kleine beschadigingen in het composiete aanrechtblad (wellicht door transport), maar ook dit is goed opgepakt door I-KOOK en op een goede manier opgelost. Wij zijn dik tevreden en bevelen I-KOOK en vooral de service van Zieneb zeker aan!

Bron: Qasa

Zieneb Bouaïcha
Keukencoach

Wat mooi hè met die verlichting! De keuken is heel tof geworden. Gelukkig zijn de beschadigingen opgelost en ik ben blij om te horen dat jullie tevreden zijn.

Naushad en Shehnaaz
Barendrecht
26-07-2023

“We hadden meteen een klik met keukencoach Zieneb.”

Zieneb van I-KOOK Barendrecht heeft ons onwijs goed geholpen met het ontwerpen van onze droomkeuken. Een goede en professionele keukenadviseur is Zieneb. Vanaf het begin hadden we meteen een klik met haar. Waar we bij andere keukenboeren het gevoel kregen dat het meer om het verkopen ging, hielden we dat gevoel niet over bij I-KOOK. Recentelijk is onze keuken geïnstalleerd. Het is werkelijk een plaatje geworden. Wij zijn verder ook enorm te spreken over de service na montage. Wij zijn in ieder geval een super tevreden klant en blij dat wij voor een keuken van I-KOOK hebben gekozen. Zieneb onwijs bedankt voor alles. Je bent een topper!

Bron: Qasa

Zieneb Bouaïcha
Keukencoach

Wat leuk om jullie review te lezen, Naushad en Shehnaaz. Ik vond het heel gezellig om jullie te helpen en we hebben er samen wat moois van gemaakt!

John en Corrinne de Haan
Barendrecht
30-06-2023

“Het voelde vertrouwd, eerlijk en deskundig.”

Het totale proces, van het uitzoeken tot de uiteindelijke plaatsing en het contact daarna, zijn ons enorm goed bevallen. Onze verkoopster Zieneb dacht vanaf moment 1 met ons mee, geen enkele vraag was haar te veel, en hielp ons uitstekend om tot onze droomkeuken te komen. Het voelde vertrouwd, eerlijk en deskundig. Wat we heel prettig vinden is dat we gedurende het hele proces altijd alle vragen en onduidelijkheden meteen van a tot z met Zieneb konden bespreken, waardoor het heel persoonlijk voelde. Heel fijn! De keuken staat inmiddels en alhoewel er wat kleine aandachtspuntjes bleken te zijn na plaatsing, hebben we er alle vertrouwen in dat deze ook worden opgelost zonder problemen. We zijn heel erg blij dat we voor I-KOOK hebben gekozen, en hebben het getroffen met Zieneb als onze contactpersoon. Aanrader om hier binnen te stappen wanneer je overweegt een nieuwe keuken aan te schaffen.

Bron: Qasa

Zieneb Bouaïcha
Keukencoach

Bedankt John en Corrinne voor het vertrouwen in mij. We lossen de laatste punten samen op en dan kunnen jullie optimaal genieten van de nieuwe keuken!

Tamara Grimmius
Barendrecht
21-04-2023

“Een prachtige keuken.”

Wij hebben een moeilijke ruimte met veel hoeken, maar Zieneb is de uitdaging aangegaan en ze heeft er een prachtige keuken van weten te maken! Dankzij haar hebben wij de keuken waar we heel lang van hebben gedroomd.

Bron: Qasa 

Zieneb Bouaïcha
Keukencoach

Ik vond het erg leuk om de uitdaging aan te gaan en met jullie mee te denken. Nu kunnen jullie lekker genieten van jullie nieuwe droomkeuken!

José van Noort
Barendrecht
09-03-2023

“Top geregeld.”

Ik kan het iedereen aanraden om een keuken bij I-KOOK aan te schaffen. Geen gedoe met eindeloos onderhandelen. Je krijgt direct een eerlijke en redelijke prijs. Van het eerste bezoek van keukencoach Zieneb tot de uiteindelijke plaatsing was alles top geregeld. Goede tijdige communicatie over inmeten, tekeningen en leverdata en alles is keurig gemonteerd op de afgesproken datum. 1 klein bovenplankje paste niet en dat is in de nazorg netjes opgelost.

Bron: Qasa

Zieneb Bouaïcha
Keukencoach

Bedankt voor je mooie review. Ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen en de keuken is prachtig geworden.

F. Ghazlane
Hellevoetsluis
01-12-2022

“Onze keuken staat er prachtig bij.”

De aanschaf begon met een prima adviesgesprek met Zieneb. Persoonlijke wensen werden gecombineerd met waardevolle tips. Er werd volop mee gedacht. Wij zijn supertevreden over I-KOOK keukens. Onze keuken staat er prachtig bij!

Bron: Qasa

Zieneb Bouaïcha
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review! Ik wens jullie onwijs veel plezier met jullie prachtige keuken.

Peter Scholte
Ridderkerk
03-09-2022

“Het is net dat stukje extra wat ze bieden.”

Zeer deskundig en empathisch geholpen door Zieneb in Barendrecht. Gewoon relaxed en alle tijd genomen voor ons. Zieneb heeft zeer veel materiaalkennis en wist hierdoor al onze (soms kritische) vragen in één keer te beantwoorden. Voor de juiste keuze van ons granieten werkblad heeft ze een afspraak gemaakt bij de bladen fabrikant, zo konden we bladen op ware grootte zien.

I-KOOK is werkelijk een andere ervaring voor ons geweest. De verkoop is oprecht of je nu een keuken koopt voor €10.000 of 40.000 euro, dat maakt geen verschil. Alleen de zin: Denk er nog gewoon even rustig over na, dat geeft enorme vertrouwen en maakt het kopen bij I-KOOK een positieve ervaring! Dit hebben wij nog nergens anders meegemaakt (bij de aankoop van ons derde keuken). Je krijgt ook nog de ruimte om te veranderen voordat de keuken officieel geplaatst gaat worden.
Mocht er een nieuw model uitkomen van je koelkast of oven, etc, dan krijg je deze ook zonder gedoe. Materialen zijn van zeer hoge kwaliteit (mooie afwerken en binnenkanten).

Het is net dat stukje extra wat ze bieden en hierin enorm flexibel in zijn!

Kortom, enorm tevreden, Als onze keuken geplaatst is zullen we hierover een zeer uitgebreide review schrijven met foto’s en meer.

Zieneb Bouaïcha
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review! Superleuk dat ik mag helpen bij de realisatie van jullie droomkeuken. We gaan er iets prachtigs van maken.

Familie Zubair
Rotterdam
21-04-2022

“Onze droomkeuken.”

We zijn heel tevreden met de service van I-KOOK Barendrecht. Onze keukencoach Zieneb heeft ons geholpen met het ontwerp van onze nieuwe keuken. Ze was erg betrokken en luisterde goed naar al onze wensen. Daarnaast heeft ze ervoor gezorgd dat we onze droomkeuken kregen, ze was vanaf de start nauw betrokken en heeft ons stapsgewijs begeleid naar dit prachtige eindresultaat.

Zieneb Bouaïcha
Keukencoach

Beste familie Zubair, dank voor het delen van jullie ervaring. Met de mooie gouden accenten en marmerlook werkblad zaten jullie aan de juiste tafel! Samen hebben wij er iets moois van gemaakt. Heel veel kookplezier en geniet van jullie mooie keuken!

Binnenkijken bij Marloes en Philip
Marloes en Philip
04-03-2022

Voor ons verbouwingsproject, waarmee wij in 2016 zijn gestart, hadden wij een nieuwe keuken nodig. Een keuken, wat echt onderdeel van onze woonkamer zou worden. Via een kennis zijn wij in contact gekomen met I-KOOK keukens. Zelf hadden wij via Instagram al een keuken gezien, wat precies de stijl had die wij voor ogen hadden. Met een specifiek plan en zelfs met de plattegrond zijn wij naar I-KOOK in Barendrecht gegaan.

Daar werden wij warm ontvangen door Zieneb, dit was de keukencoach die ons heeft begeleid tijdens dit project. We wilden een moderne zwarte keuken, met een warme sfeer. De oude elementen van de boerderij wilden we terug laten komen in de keuken, daarom hebben we gekozen voor specifieke houten fronten. Deze houtkleur hebben wij op meerdere plekken laten terugkomen, om een echte eenheid te creëren.Zieneb wist ons hierbij goed te begeleiden en kwam met goede tips. Door gebruik te maken van een anti fingerprint coating op de frontjes, hebben we veel minder afdrukken. Maar aan poetsen ontkom je niet met een zwarte keuken.

Om de ruimte echt om te toveren naar een leefkeuken, hebben we ervoor gekozen om een groot kookeiland te plaatsen, met daarin een spoelbak en een kookplaat. De spoelbak is voorzien van een Quooker Classic Fushion Square in de kleur Messing Patina, binnen no-time is je thee klaar. We kunnen nu al niet meer zonder! We hebben gekozen voor een kookplaat met afzuiging, omdat we liever geen afzuigkap in het midden van de kamer wilde. Het resultaat is prachtig en heeft ervoor gezorgd dat alles een geheel is. Veel van onze wensen waren bij andere keukenzaken niet mogelijk, maar bij I-KOOK kon vrijwel alles.

De levering ging niet zonder slag of stoten, maar dit is prima opgelost. Wij zijn beide superblij met onze nieuwe keuken, die prachtig past bij onze huidige stijl. Wij raden I-KOOK en met name Zieneb zeker aan!

Zieneb Bouaïcha
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie verhaal en gastvrijheid. Het eindresultaat is prachtig geworden. Ik wens jullie heel veel plezier van jullie ruime leefkeuken.

Yatsen . A
Hellevoetsluis
19-08-2021

“Klantvriendelijk en behulpzaam.”

Onze ervaring met I-KOOK Barendrecht was geweldig. We zijn geholpen door Zieneb en zij heeft er alles aan gedaan om ons te helpen aan een keuken met een goede kwaliteit en prijs ;).
De medewerkers zijn erg klantvriendelijk en behulpzaam. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat. Zeker een aanrader!

Zieneb Bouaïcha
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten en fijn dat jullie zo tevreden zijn met het eindresultaat en de weg daar naartoe. Ik vond leuk om jullie te mogen begeleiden en ik wens jullie nog veel plezier met deze prachtige keuken.

Ray & Angela
Nieuwegein
04-04-2021

“Geweldig geholpen.”

Een aantal maanden geleden besloten om een nieuwe keuken aan te schaffen. Via een kennis kregen wij te horen dat hij bij i-kook Sliedrecht een keuken had gekocht en daar zeer tevreden over was. Uiteraard waren wij ook op de hoogte van de verhalen over keukenzaken waarbij je zogenaamd hoge kortingen krijgt en dan onder lichte dwang dan ook die dag moet tekenen.

Met dit in het achterhoofd toch een afspraak gemaakt om één en ander te bekijken bij i-kook Sliedrecht. Hier maakten wij kennis met Zieneb. Door de corona maatregelen konden we helaas niet in de winkel terecht maar Zieneb ging hier flexibel mee om en liet ons allerlei dingen zien bij de ingang van de winkel. Hier gaven wij ook onze wensen aan en Zieneb gaf daar advies op. De wensen die wij hadden waren geen probleem maar Zieneb dacht erover mee en gaf ook alternatieven aan die wij in sommige gevallen aannamen. Het gesprek verliep zeer ontspannen waarbij wij op geen enkel moment een bepaalde druk ervaarden.

Nu onze wensen en afmetingen bekend waren is Zieneb ermee aan de slag gegaan en heeft zij 3D tekeningen gemaakt. Tijdens het wachten hierop merk je dat er toch soms zaken opkomen die nog niet helemaal duidelijk waren. Wij konden dan direct met Zieneb contact opnemen en zij gaf hier dan antwoord op en pastte het zonodig aan in de tekening.

Voor wat betreft de offerte zijn wij ook tevreden. Ik had op voorhand aangegeven dat ik geen zin had in de zogenaamde kortingen die wij zouden krijgen en dat ik een eerlijke prijs wilde. Dit resulteerde in een prijs waar ook geen 100 euro meer vanaf kon en dat voelde goed.

Nadat wij de offerte en de 3D tekening goedgekeurd hadden kon de keuken besteld worden en was het afwachten tot de bezorging. Zieneb was inmiddels werkzaam bij een ander filiaal van i-kook maar bleef ons contactpersoon. Dit was erg prettig.

4 dagen voor de plaatsing werd de keuken bezorgd. Dit ging allemaal volgens afspraak en die mannen brachten alle dozen netjes tot in de huiskamer.

Uiteindelijk kwamen de mannen van de montage de keuken, keurig op tijd, installeren. Ook deze montage hebben wij als zeer positief ervaren. Zij gaan niet eerder weg voordat de keuken staat en de apparatuur werkt.
Ook zijn zij bereidt om iets te doen wat eigenlijk niet bij hun werkzaamheden behoort. Toen de keuken stond liepen we samen de keuken na op eventuele beschadigingen. Dit waren er 2 en die gaven zij zelf al aan. Dit wordt genoteerd en nabesteld zodat de keuken perfect afgeleverd wordt.

Kortom, als wij het hele traject moeten samenvatten kunnen we niet anders dan concluderen dan dat wij door I-KOOK Sliedrecht in het algemeen en door Zieneb in het bijzonder geweldig goed geholpen zijn en dit ook zeer zeker anderen zouden aanbevelen.

Nogmaals bedankt!!

Zieneb Bouaïcha
Keukencoach

Bedankt voor jullie geweldige review! Wat hartverwarmend om te lezen! Ik ben zeer blij dat jullie met een goed gevoel terugkijken op het traject en ben ook trots met jullie als klant. Ik wens jullie onwijs veel plezier met de nieuwe keuken en voel je altijd welkom voor een drankje!

"Ik vind het een eer als ik jou mag helpen in de reis naar de perfecte keuken. Ik maak die reis zo fijn mogelijk door goed te luisteren, mee te denken, maar ook eerlijke feedback te geven over de verschillende eigenschappen van materialen, systemen en ontwerpen. Op deze manier hoop ik mijn klanten positief te verrassen. O ja, en ik ben ook super gezellig om mee te kletsen! Tot gauw in onze showroom!"

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.