Den Helder

Op onafhankelijk platform Qasa krijgt I-KOOK Den Helder een 9,2 uit 14 reviews!

Ravelijncenter 31
1785 LX Den Helder

Openingstijden

Maandag09:00-17:30

Dinsdag09:00-17:30

Woensdag09:00-17:30

Donderdag09:00-20:00

Vrijdag09:00-17:30

Zaterdag09:00-17:00

Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden
Koopzondag: 7 november
Geopend van 11:00-17:00
Wij blijven volledig coronaproof helpen!

– Advies op maat
– Op afspraak in de winkel, 0p afstand of aan huis
– Onze keukencoaches staan voor je klaar!

Bekijk de afspraakmogelijkheden

Plan een gratis adviesgesprek in de winkel

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

84% van de keukenkopers in Den Helder maakt online een afspraak!

Plan een videogesprek met een keukencoach

Plan een videogesprek met een van onze keukencoaches.

Welkom bij I-KOOK Den Helder

I-KOOK Den Helder biedt je niet alleen voordelige Duitse kwaliteitskeukens aan, maar ook een groot assortiment apparatuur tegen een zeer scherpe prijs!

Met meer dan 20 jaar ervaring in de keukenbranche zijn we in staat je te helpen bij het kijken, kiezen en kopen van jouw droomkeuken.
Bij I-KOOK staan kwaliteit, gedegen advies, transparantie en service altijd op nummer één.

Persoonlijke aandacht van de keukencoaches

Wij zijn een enthousiast, vakkundig, creatief team en denken in mogelijkheden. We begeleiden je op een transparante en persoonlijke wijze bij het ontwerp en de aanschaf van een nieuwe keuken.
Van A tot Z is jouw keukencoach hét vaste aanspreekpunt.

De komende jaren willen we graag nog meer mensen helpen bij de aanschaf van een mooie keuken. Wij hopen dat jij daar één van bent.

Dus kijk rustig rond in onze winkel of op onze website.
Vraag een van onze keukencoaches gerust om advies, wij vinden voor ieder budget de perfecte keuken!

Tot ziens bij I-KOOK Den Helder!

De keuken van je dromen kopen in Den Helder

Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken? Kan je oude keuken je niet meer bekoren, of begint deze mankementen te vertonen? Dan ben je bij I-KOOK aan het juiste adres. Maar natuurlijk ook als je in een nieuw huis gaat wonen waar helemaal nog geen keuken in zit. Bij ons krijg je een persoonlijke keukencoach toegewezen die er samen met jou voor gaat zorgen dat jij straks de perfecte keuken in je huis hebt staan. We nemen daarbij jouw wensen als leidraad. We gaan je niks proberen te verkopen wat je niet nodig hebt, louter die onderdelen waarvan je zeker weet dat je die ook gaat gebruiken.

Keukenwinkels in Den Helder bezoeken

Er zijn meerdere keukenwinkels in Den Helder te vinden, maar er is er maar een waarbij je de ongeëvenaarde service krijgt die je nergens anders vindt. We hebben het natuurlijk over I-KOOK, waar we keukencoaches in dienst hebben die elk jaar zich laten bijscholen om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen blijven zijn. Onze keukenwinkel in Den Helder is zo de ideale plek om te bezoeken als je op zoek bent naar een goede keuken om aan je inrichting toe te voegen. Wil jij een keuken die puur is om in te koken? Of een keuken waar je ook veel tijd door kunt brengen met familie en vrienden? Wij hebben de mogelijkheden voor je klaarstaan.

Kom eens langs in onze keukenzaak in Den Helder

I-KOOK is een keten keukenwinkels met filialen door heel Nederland. Ook in Den Helder hebben we een keukenwinkel voor je klaarstaan, waar bevlogen mensen je graag helpen aan de mooiste keuken die je je maar kunt wensen. Of je nu een budget hebt van 1.500 euro of een van 30.000 euro, wij bieden je dezelfde perfecte service. We verwelkomen je dan ook graag een keer in onze winkel, zodat je met eigen ogen kunt zien wat voor prachtige keukens van hoge kwaliteit we allemaal voor je klaar hebben staan.

Ervaar een keukencoach!

Bij I-KOOK geen pushverkoop, daarom hebben we geen keukenverkopers maar keukencoaches. Keukencoaches zijn behulpzaam, vakkundig en eerlijk.

  • Steeds zorgzaam
  • Altijd vakkundig
  • Gewoon eerlijk
Rob Zoeter

Keukencoach

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.