Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nick JoorKeukencoach

Gemiddelde klantervaringscore:

gebaseerd op 12 reviews

Laatste klantervaringen over Nick en de winkel

"Goed geholpen."

Wij hebben een keuken bij I-KOOK gekocht. Wij zijn goed geholpen met de keuze van onze keuken. Er is netjes ingemeten en de keuken is keurig gemonteerd.

Bron: Qasa

"Er werd alle tijd voor me genomen, en dat was heel prettig"

Het hele proces is zeer netjes verlopen. In de showroom ben ik vriendelijk geholpen door Nick. Er werd alle tijd voor me genomen, en dat was heel prettig. Er werd ook voldoende tijd genomen om het hele project van aankoop tot montage zo duidelijk mogelijk te maken. Ook de monteur is zeer professioneel te werk gegaan. Ik ben dan ook heel tevreden over mijn aankoop bij I-KOOK.

"De service was perfect geregeld van a tot z"

Mijn keuken gekocht bij Nick Joor van I-KOOK. Ik ben super geholpen en de prijs viel me reuze mee, ook niet onbelangrijk. De service was perfect geregeld van a tot z. Bedankt Nick!

02 april 2019

"De service en het werk is absoluut netjes."

Absoluut netjes werk geleverd.
Wij zijn tevreden over het werk en de service.

"Denken goed met je mee  en er wordt je niets opgedrongen..."

Ik kan I-Kook aan iedereen aan bevelen, je wordt heel goed begeleid en denken goed met je mee er wordt je niets opgedrongen en de prijs is ook goed. Je krijgt ook een goed service van de zaak en alle lof voor jimmy de verkoper.
5 sterren verdienen ze zeer.

25 september 2018

Goede ervaringen gehad bij aankoop van onze keuken. Nick Joor heeft ons goed geïnformeerd tijdens het bepalen van keuken en materialen.

Plaatsing en montage van keuken is op tijd, soepel en snel verlopen. De monteurs waren zeer vriendelijk en deskundig. Ook de service is prima bij I-Kook.

Ik zou mensen die een keuken willen kopen adviseren om eens bij I-kook Den Helder binnen te lopen. Ook niet onbelangrijk is de prijs/kwaliteitsverhouding.

Bron: Qasa

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}