uit 37 klantervaringen
Den Helder
"Wat ik het leukste vind aan mijn werk is de variatie in de werkzaamheden. De verkoop, het inmeten van de keukens en het hierna verwerken van de maten. Bij het inmeten komt het wel eens voor dat er onvoorziene problemen zijn met de keukenruimte. Om daarna samen met jou toch tot een passend ontwerp te komen, geeft mij de meeste voldoening."
R van Veen
26-01-2024

“Een dikke tien”

Super geholpen uiteindelijk onze twee zoons ook beide een keuken aangeschaft top advies en meegedacht. Installatie super afgerond en gecheckt door de verkoper voor den helder. Een dikke tien kunnen er een hoop wat van leren.

Bron: Qasa

Nick Joor
Keukencoach

Leuk om te horen dat jij en je zoons tevreden zijn met de nieuwe keukens. Aarzel niet om nog eens langs te komen voor vragen. Veel kookplezier in de moderne keukens!

Stefan Schwartz
Den Helder
13-12-2023

“De keuken ziet er puik uit!”

Top winkel, goed geadviseerd door Nick & Rawish. De monteurs Remy & Leen hebben vakwerk geleverd. Keuken ziet er puik uit.

Bron: Qasa

Nick Joor
Keukencoach

Beste Stefan, geweldig om te horen dat je tevreden bent met de prachtige moderne zwarte hoekkeuken. De combinatie van zwarte fronten met het marmer werkblad is helemaal volgens de laatste keukentrends! Ook fijn om te weten dat Remy en Leen vakwerk hebben geleverd! Bij I-KOOK Den Helder streven we naar topkwaliteit en tevreden klanten. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en geniet van je stijlvolle nieuwe keuken!

Fam. Wezelman
Den Helder
17-10-2023

“Gewoon een goede vriendelijke en eerlijke ervaring”

Wij hebben een U-keuken gekocht bij I-KOOK Den Helder, van advies, vrijblijvende gesprekken, eerlijke verkoper, goede prijzen tot inmeten, leveren, montage en nazorg helemaal Perfect (ja inderdaad met de hoofdletter P). Gewoon een goede vriendelijke en eerlijke ervaring van begin tot eind. Dank jullie wel team Den Helder!

Bron: Qasa

Nick Joor
Keukencoach

Van zulke reviews worden wij blij! Heel fijn dat jullie zo tevreden zijn. Team Den Helder wenst jullie veel geluk en kookplezier in de nieuwe keuken!

Gerard Otten
Den Helder
29-09-2023

“Chapeau voor deze zaak”

We hebben in overleg met Nick een geweldige keuken geleverd gekregen. Via Nick heeft Aannemersbedrijf Alex Leek alle benodigde aansluitingen gerealiseerd. Binnen 4 weken is de keuken afgeleverd en vakkundig gemonteerd door een fantastische vakman Sander die meedenkt en geweldig werk geleverd heeft. Zelfs het afval werd de volgende dag keurig netjes opgehaald. Chapeau voor deze zaak met hun klantvriendelijke service en hun geweldige naservice.

Bron: Qasa

Nick Joor
Keukencoach

Bedankt voor deze mooie review. Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service!

José Piët
Den Helder
26-07-2023

“Nick begreep precies wat ik zocht en liet meteen zien wat ik wilde.”

Een dikke tien voor I-KOOK Den Helder. Binnen een kwartier had ik een prachtige keuken uitgezocht. Snel, maar dat kwam doordat Nick precies begreep wat ik zocht en mij meteen liet zien wat ik wilde. Daarnaast kwam hij met hele goede adviezen. Monteur Sander kwam de eerste dag alleen, was de rust zelve en werkte heel netjes en precies, en dat was echt een verademing na weken van stressvolle verbouwingen. De tweede dag kwam keukendokter Remy helpen en ik begrijp zijn bijnaam nu helemaal. Wat een creatieve vakman! Ik had een hele lastige plek in de keuken waarvan ik dacht dat het onmogelijk zou zijn om dat mooi en passend te krijgen maar Remy fixte het gewoon! Wat een geweldig team en wat een service! Het afval en verpakkingsmateriaal werd ook nog eens keurig opgehaald. Zoek je een prachtige keuken, ouderwets goede service en echte vakmensen dan moet je echt naar I-KOOK in Den Helder. Bedankt mannen, ik ben dolblij met mijn nieuwe keuken!

Bron: Qasa 

Nick Joor
Keukencoach

Superleuk om te horen, José! Wij zijn erg blij met onze vakmonteurs die ook bij jou thuis weer perfect werk hebben geleverd. De keuken staat prachtig in de ruimte!

Dominic Arenas
Den Helder
26-07-2023

“Nick is een aardige verkoper en dacht heel fijn mee!”

Nieuwe keuken gekocht bij verkoper Nick Joor. Super blij met de geleverde service en onze mooie nieuwe keuken. Nick is een hele aardige verkoper en dacht heel fijn mee! De monteurs hebben tevens uitstekend werk geleverd. Kortom super tevreden! Hartelijk dank aan Nick Joor en de monteurs Remy en Sander van I-KOOK!

Bron: Qasa

Nick Joor
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie! Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn. Ik vond het leuk en gezellig dat ik jullie mocht helpen! De keuken is prachtig, geniet ervan!

Selina
Den Helder
13-06-2023

“De service is erg goed. Er werd contact gehouden tijdens de plaatsing.”

Tijdens het uitzoeken van mijn keuken werd er goed meegedacht en een goede uitleg gegeven. Er werd geluisterd naar mijn wensen. Deze week is de keuken bezorgd en gelijk geplaatst. De service is erg goed. Er werd contact gehouden tijdens de plaatsing. De keuken is helemaal af, alles klopt en ziet er erg mooi uit. Alle afspraken zijn nagekomen. Ik ben ontzettend blij dat ik deze keuken bij I-KOOK heb gekocht!

Bron: Qasa

Nick Joor
Keukencoach

Ik vond het erg leuk om samen de keuken te ontwerpen. Fijn dat alles soepel is verlopen. Veel plezier van de keuken!

Alex & Erica Leek
Julianadorp
04-06-2022

“Precies zoals wij in gedachten hadden.”

Onze mooie nieuwe keuken hebben we samen met Nick samengesteld en uitgezocht! We werden goed geïnformeerd en er werd goed geluisterd naar onze wensen… Het eindresultaat mag er zeker zijn! De keuken is precies zo zoals wij in gedachten hadden! Nick, super bedankt! Echt een aanrader om keuken te shoppen bij deze professionals!

Bron: Qasa

Nick Joor
Keukencoach

Fijn om te horen dat de keuken geheel naar wens is. Samen hebben we een schitterend resultaat behaald, geniet ervan!

Randy
Den Helder
05-05-2022

“Een mooie keuken en een heel goed gevoel.”

Wij hebben een keuken via I-KOOK besteld en van begin af aan werd er goed meegedacht en tijdens de montage werd veel uitgelegd en vragen direct beantwoord. Eindresultaat is een mooie keuken en een heel goed gevoel. Bedankt!

Bron: Qasa

Nick Joor
Keukencoach

Bedankt voor het delen van jullie ervaring, fijn dat jullie zo tevreden zijn met de keuken en het proces daar aan vooraf. Veel kookplezier toegewenst!

Mannes & Doreen
Den Helder
21-04-2022

“Superblij.”

Super mooie keuken gekocht en laten plaatsen. Twee hele vakkundige werknemers die de keuken plaatsten en super strak en snel geplaatst. Alles weer opgeruimd. Ik vind de service van I-KOOK super goed en we zijn superblij met onze nieuwe keuken.

Bron: Qasa

Nick Joor
Keukencoach

Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen en dat de keuken er zo mooi bij staat. Ik wens jullie veel plezier toe met de nieuwe aanwinst!

C. Berkhof
Den Helder
21-04-2022

“Alles is naar wens gegaan.”

Nadat wij een een gesprongen waterleiding in de oude keuken hebben gehad moest er een nieuwe keuken komen. Bij I-KOOK hebben wij onze keuken gevonden. De keuken moest op de zelfde plaats komen als onze oude keuken. Zodat wij zo min mogelijk alle aansluitingen hoefde te veranderen. Een kookplaat met ingebouwde afzuiging en een oven met extra functies stomen en soudevide waren een vereiste. Ook wilde wij zoveel mogelijk lades hebben. Wel hebben wij even moeten wachten op de vaatwasser. Omdat het wat langer duurde en wij geen leen vaatwasser wilde kwam I-KOOK met een mooie oplossing met de nu geplaatste vaatwasser deze was wat luxer dan de eerder bestelde vaatwasser. Nadat de vaatwasser de kraan en de plinten waren geïnstalleerd kregen wij ter controle nog een telefoontje of alles naar wens was gegaan. En daar kunnen wij alleen maar ja opzeggen. Ook tussen de bestelling en plaatsten van de keuken werden wij goed op de hoogte gehouden.

Bron: Qasa

Nick Joor
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie complimenten, fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Het eindresultaat ziet er strak uit, echt een eyecatcher! Ik wens jullie veel kookplezier en gezellige momenten toe.

03-02-2022

“Een prima bedrijf.”

Ik heb een keuken gekocht in hoekopstelling en ben vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Hij is keurig volgens alle afspraken geplaatst en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Prima bedrijf om je keuken te kopen.

Bron: Qasa

Dennis & Esther Smit
13-01-2022

“Snelle service.”

Nadat we bij verschillende zaken niet naar wens geholpen waren liepen we bij toeval I-KOOK binnen. De enthousiaste kijk op keukens die Nick heeft, heeft ervoor gezorgd dat we nu een keuken hebben waar we elke dag zo graag naar kijken!

We zijn kortdaad geholpen, we houden van snelle beslissingen, en dus daarbij ook een snelle service! We zijn ‘zeer’ te spreken over I-KOOK- en Nick Joor! Geen verkooppraat maar gewoon antwoord op wat jij vraagt!

Bron: Qasa

Nick Joor
Keukencoach

Beste familie Smit, bedankt voor het delen van jullie review en aanbeveling. Leuk om te horen dat jullie zo blij zijn met het resultaat, het is prachtig geworden. Veel kookplezier toegewenst!

Michel
Den Helder
22-08-2021

“Zeer tevreden klant.”

Voor een nieuwbouwhuis al zeer tijdig een keuken uitgezocht en besteld. Specifiek gevraagd naar Nick Joor als adviseur (vanwege de diverse goede reviews) en daar absoluut geen spijt van gekregen. Nick verplaatst zich uitstekend in zijn klant, kent het assortiment op zijn duimpje en kan zodoende al combinerend een topkeuken samenstellen. Met name de indeling hadden wij nooit zelf zo kunnen uitdenken, maar biedt ons echt zeer optimaal gebruik van de ruimte. Er wordt ruim de tijd genomen tijdens de verkoop en nadien nog veel contactmomenten voor het uitwisselen van updates (over vordering van de woning en over inmeten en productiemoment). Wij merkten oprechte interesse en meedenken. Heel fijn!
Zelfs toen we bij het definitieve besluit voor de kleur een niet gangbare kleur wensten, werd snel geschakeld door Nick en daarop bij een andere producent een zelfs nog mooiere keuken in de juiste kleur in bestelling genomen.

De plaatsing is ook een voorbeeld van hoe het moet/ zou moeten: gewoon twee dagen ingeruimd voor zeer zorgvuldige plaatsing (ipv gehaast) en zonder een enkele beschadiging. Hulde aan Remy, een echte topmonteur. En bovendien gezellig.
(Wel nog even rekening houden met nog enkele tientjes voor extra aansluit/montage materiaal bij plaatsing, maar achteraf ook gewoon nodig en logisch). De service achteraf is ook goed uitgedacht/ uitgevoerd: nog een grondige check door Nick op exacte levering conform bestelling, een extra afstelmoment wanneer alle kastjes en laadjes ingeladen zijn en alle overige vragen of aanpassingen zijn geen moeite. Kortom, zeer tevreden klanten van I-KOOK Den Helder en in het bijzonder van Nick Joor.

Bron: Qasa

Nick Joor
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review en complimenten. Fijn dat jullie zo tevreden zijn met onze werkwijze en het eindresultaat. Ik wens jullie nog vele jaren plezier met jullie nieuwe keuken.

Zeno Stobbelaar
Den Helder
19-08-2021

“Superfijn bedrijf.”

Wat een superfijn bedrijf waar echt naar je wensen geluisterd wordt en waar ze constant meedenken. Wij vonden het moeilijk om te bepalen wat we nou mooi vinden, om die reden vaak terug geweest en keer op keer werden we met een glimlach geholpen en namen ze de tijd om alles steeds aan te passen totdat het naar wens was! De monteur die de keuken kwam plaatsen heeft echt verstand van zaken en heeft ons nog veel handige tips meegegeven. Het eindresultaat van ons prachtige keuken met een blad van (eiken) hout mag er dan ook wezen! Bij de I-KOOK zijn ze erg vriendelijk, begripvol, geduldig en er word daadwerkelijk geluisterd naar onze wensen. Als wij ooit weer voor een keuken gaan dan gaan we met 100% zekerheid weer naar de I-KOOK!

Bron: Qasa

Mevr. Holdinga
05-02-2021

“Mooie showroom.”

We zijn goed geholpen in de mooie showroom. Duidelijke offerte en daarbij een mooie 3D-tekening gekregen.

 

Davina Martha
Den Helder
24-12-2020

“Wij zijn goed geslaagd.”

Vriendelijk personeel, Nick heeft ons uitgebreid geholpen, met een heerlijk bakje koffie en nam daar de tijd voor. Wij zijn goed geslaagd en raden andere daarom ook aan hier heen te gaan voor een keuken!.

Iris Wijker
Den Helder
24-12-2020

“Goede adviezen.”

Door Nick Joor een fijne rondleiding gehad door de showroom. Uitgebreid de opties doorgenomen en daarop goede adviezen gekregen.

Nick Joor
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten!

Chantal Hoogland
Den Helder
24-12-2020

“Wij raden deze keukenzaak zeker aan.”

Hier werken mensen die weten waarover ze het hebben. Keukencoach Nick Joor denkt met je mee en geeft goed advies om zo het juiste ontwerp te realiseren. Wij raden deze keukenzaak zeker aan.

Familie Huber
Texel
24-12-2020

“We waren meteen verliefd.”

We zochten een keuken voor ons nieuwe huis in Texel en waren wat aan het oriënteren.
Zodoende zijn wij bij I-KOOK Den Helder beland.
Keukencoach Nick had een prachtig keukenontwerp gemaakt, een houten keuken.
We waren meteen verliefd en wisten dat dit het zou worden, we besloten met I-KOOK in zee te gaan.

We houden erg van koken, dus een stoomoven was een must. Samen hebben we de keuken aangepast naar al onze wensen en dit resulteerde in een prachtige houten keuken.

Al met al, zijn wij super blij met onze keuken, bedankt!

 

 

Nick Joor
Keukencoach

Prachtig is die zeker.... Ik vond het echt leuk om jullie te mogen helpen. Ik wens jullie veel plezier in jullie nieuwe huis en natuurlijk veel kookplezier!

Mevr. Martha
Den Helder
29-11-2020

“Wij zijn goed geslaagd.”

Vriendelijk personeel, Nick heeft uitgebreid de tijd gekomen om ons te helpen met een kopje koffie erbij. Wij zijn goed geslaagd en raden andere daarom ook aan hier heen te gaan voor een keuken!.

Mevr. Wijker
Den Helder
29-11-2020

“Goede adviezen gekregen.”

Door Nick Joor een goeie rondleiding gehad door de showroom. Uitgebreid alle opties doorgenomen en goede adviezen gekregen.

Mevr. Hoogland
29-11-2020

“Hier weten ze waarover ze het hebben.”

Hier werken mensen die weten waarover ze het hebben. Nick Joor een van de keukencoaches denkt met je mee en geeft goed advies om zo het juiste ontwerp te realiseren. Wij raden deze keukenzaak zeker aan.

Jolanda
Den Helder
10-07-2020

“Een aanrader voor een ieder die toe is aan een nieuwe keuken!”

Prima ervaring met I-KOOK. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en met ons meegedacht. Ook het meekrijgen van te gebruiken materialen als bijvoorbeeld stalen van het aanrechtblad hebben tot mooie, juiste keuzes geleid. Dit maakte het voor ons mogelijk om bij woonwinkel ‘de Woonunit’ een achterwand te creëren die de keuken voor ons helemaal compleet maakt. Een aanrader voor een ieder die toe is aan een nieuwe keuken!

Nick Joor
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review! Fijn dat jullie zo tevreden zijn. De achterwand is inderdaad prachtig, zeker in combinatie met de kleuren van de keuken. Geniet ervan!

Heemskerk
Den Helder
22-06-2020

“Prima resultaat afgeleverd vriendelijk personeel al met al dik tevreden!!”

Kaestner
Julianadorp
20-06-2020

“Alles goed geregeld , zeer tevreden.”

Familie Leijen
Broek op Langedijk
19-06-2020

“Complete keuken.”

Complete keuken gekocht, prima uitleg en informatie, objectief en luisterend naar wat de klant wil.

Bron: Qasa

Familie Oosterveer
Heerhugowaard
25-10-2019

“Goed geholpen.”

Wij hebben een keuken bij I-KOOK gekocht. Wij zijn goed geholpen met de keuze van onze keuken. Er is netjes ingemeten en de keuken is keurig gemonteerd.

Bron: Qasa

Nick Joor
Keukencoach

Bedankt voor je reactie, veel plezier met je nieuwe keuken!

Mevrouw Kortekaas
Den Helder
16-10-2019

“Er werd alle tijd voor me genomen, en dat was heel prettig”

Het hele proces is zeer netjes verlopen. In de showroom ben ik vriendelijk geholpen door Nick. Er werd alle tijd voor me genomen, en dat was heel prettig. Er werd ook voldoende tijd genomen om het hele project van aankoop tot montage zo duidelijk mogelijk te maken. Ook de monteur is zeer professioneel te werk gegaan. Ik ben dan ook heel tevreden over mijn aankoop bij I-KOOK.

Nick Joor
Keukencoach

Goed te lezen dat je zo tevreden bent. De keuken is heel mooi geworden, geniet ervan!

Erskine van Loenhout
Den Helder
29-09-2019

“De service was perfect geregeld van a tot z”

Mijn keuken gekocht bij Nick Joor van I-KOOK. Ik ben super geholpen en de prijs viel me reuze mee, ook niet onbelangrijk. De service was perfect geregeld van a tot z. Bedankt Nick!

Nick Joor
Keukencoach

Goed te lezen dat je zo tevreden bent over I-KOOK. Ik wens je veel plezier met je nieuwe keuken!

Rob Peltzer
Den Helder
02-04-2019

“De service en het werk is absoluut netjes.”

Absoluut netjes werk geleverd.
Wij zijn tevreden over het werk en de service.

W.a. van Baal
Julianadorp
02-04-2019

“Denken goed met je mee  en er wordt je niets opgedrongen…”

Ik kan I-Kook aan iedereen aan bevelen, je wordt heel goed begeleid en denken goed met je mee er wordt je niets opgedrongen en de prijs is ook goed. Je krijgt ook een goed service van de zaak en alle lof voor jimmy de verkoper.
5 sterren verdienen ze zeer.

Familie Jansen
Den Helder
25-09-2018

“De monteurs waren zeer vriendelijk en deskundig.”

Goede ervaringen gehad bij aankoop van onze keuken. Nick Joor heeft ons goed geïnformeerd tijdens het bepalen van keuken en materialen.

Plaatsing en montage van keuken is op tijd, soepel en snel verlopen. De monteurs waren zeer vriendelijk en deskundig. Ook de service is prima bij I-KOOK.

Ik zou mensen die een keuken willen kopen adviseren om eens bij I-KOOK Den Helder binnen te lopen. Ook niet onbelangrijk is de prijs/kwaliteitsverhouding.

Bron: Qasa

Lem
Den Helder
19-07-2018

“Zeer tevreden.”

Goed geholpen in de showroom. Klant vriendelijk personeel. Snelle levering en montage.
|Zeer tevreden met onze nieuwe keuken.

Sean Plantinga
Den Helder
12-04-2018

“Precies zoals we wilden.”

De keuken is precies zoals we wilden. Wij bedanken Nick en het montage team voor de goede service en montage.

Nick Joor
Keukencoach

Het was leuk om jullie met de droomkeuken te helpen.

Bos
Oudeschild
11-03-2018

“Nog paar weekjes, geduld want 9 Maart wordt hij geplaatst!!”

Super goed geholpen bij uitzoeken en ontwerpen van onze mooie keuken!! Ook voor het meedenken want met 3 kinderen is niet alles handig ook al kijkt het op de foto erg mooi, nog paar weekjes, geduld want 9 Maart wordt hij geplaatst!!

Greve
Den Helder
11-03-2018

“Keukencoach Nick dacht goed mee en adviseerde waar nodig.”

In oktober 2017 is onze nieuwe keuken geplaatst. De keuken is geworden zoals wij wilde. Samen met medewerker Nick hebben wij de keuken samengesteld. Hij dacht goed met ons mee en adviseerde waar nodig. De twee heren die de keuken installeerde waren vakkundig en flink aanwezig met hun gebabbel, maar dat was ook gezellig. Alleen het oven lampje werkt nog niet en verder zijn wij zeer tevreden. Ook dit word nog opgelost. I-KOOK is makkelijk te bereiken en ze bellen netjes terug als dat afgesproken is.

"Wat ik het leukste vind aan mijn werk is de variatie in de werkzaamheden. De verkoop, het inmeten van de keukens en het hierna verwerken van de maten. Bij het inmeten komt het wel eens voor dat er onvoorziene problemen zijn met de keukenruimte. Om daarna samen met jou toch tot een passend ontwerp te komen, geeft mij de meeste voldoening."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.