Almere

Papiermolenweg 22
1333 DG Almere

Openingstijden

MaandagGesloten

Dinsdag10:00-17:30

Woensdag10:00-17:30

Donderdag10:00-17:30

Vrijdag10:00-20:00

Zaterdag10:00-17:00

Zondag Gesloten

Plan een gratis adviesgesprek in de winkel

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Plan een videogesprek met een keukencoach

Plan een videogesprek met een van onze keukencoaches.

Welkom bij I-KOOK Almere

I-KOOK Almere biedt je niet alleen voordelige Duitse kwaliteitskeukens aan, maar ook een groot assortiment apparatuur tegen een zeer scherpe prijs!

Met meer dan 20 jaar ervaring in de keukenbranche zijn we in staat je te helpen bij het kijken, kiezen en kopen van jouw droomkeuken.
Bij I-KOOK staan kwaliteit, gedegen advies, transparantie en service altijd op nummer één.

Persoonlijke aandacht van de keukencoaches

Wij zijn een enthousiast, vakkundig, creatief team en denken in mogelijkheden. We begeleiden je op een transparante en persoonlijke wijze bij het ontwerp en de aanschaf van een nieuwe keuken.
Van A tot Z is jouw keukencoach hét vaste aanspreekpunt.

De komende jaren willen we graag nog meer mensen helpen bij de aanschaf van een mooie keuken. Wij hopen dat jij daar één van bent.

Dus kijk rustig rond in onze winkel of op onze website.
Vraag een van onze keukencoaches gerust om advies, wij vinden voor ieder budget de perfecte keuken!

Tot ziens bij I-KOOK Almere!

 

Een mooie keuken in Almere kopen

Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken? Of wil je liever je huidige keuken eens grondig renoveren? Dan kom je toch gewoon een keer langs bij I-KOOK? Wij hebben de keuken in Almere voor jou klaarstaan waar je altijd al van hebt gedroomd. Bij ons helpt een professionele, enthousiaste keukencoach je om een keuken samen te stellen zoals jij die voor ogen hebt. Samen met jou zoekt de coach de perfecte keukenkastjes, werkblad en keukenapparatuur bij elkaar. Als je wil zorgen wij er dan ook voor dat de keuken bij jou gemonteerd wordt.

Tijd voor die mooie droomkeuken?

Je hebt al jaren een keuken in gedachten en wil nu eindelijk wel eens die droomkeuken realiteit maken? Bij I-KOOK ga je dan om tafel met een keukencoach. Dit zijn enthousiaste professionals die je net zoveel begeleiding kunnen geven als je maar wilt. Je kunt er voor kiezen om in elke stap van het proces begeleid te worden, maar je kunt ook zelf het roer in handen nemen en slechts af en toe om advies vragen. We nemen door deze aanpak een unieke plek in tussen de keukenwinkels in Almere. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan gewoon even contact met ons op.

Meer weten over onze keukenzaak in Almere?

Tussen de andere keukenzaken in Almere neemt I-KOOK een bijzondere plek in. Wij willen jouw droom voor een nieuwe keuken werkelijkheid maken. Dit proberen we ook op financieel gebied mogelijk te maken. Je kunt bij ons in een keer de hele keuken afbetalen, maar we willen je ook de mogelijkheid bieden om bijvoorbeeld in meerdere kleine stukjes te betalen. Zo is die droomkeuken opeens niet meer zo heel ver weg! Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken, of kom gewoon een keer bij ons langs. Die keukencoach neemt je van a tot z bij de hand, waarbij je ook nog om advies kunt vragen als je nieuwe keuken al lang en breed in je huis zit.

Ervaar een keukencoach!

Bij I-KOOK geen pushverkoop, daarom hebben we geen keukenverkopers maar keukencoaches. Keukencoaches zijn behulpzaam, vakkundig en eerlijk.

  • Steeds zorgzaam
  • Altijd vakkundig
  • Gewoon eerlijk
Rob Zoeter

Keukencoach

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.