Hengelo

Deurningerstraat 1
7557 HA Hengelo

Openingstijden

MaandagGesloten

Dinsdag10:00-17:30

Woensdag10:00-17:30

Donderdag10:00-21:00

Vrijdag10:00-17:30

Zaterdag10:00-17:00

Zondag Gesloten

Plan een gratis adviesgesprek in de winkel

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Plan een videogesprek met een keukencoach

Plan een videogesprek met een van onze keukencoaches.

Welkom bij I-KOOK Hengelo

I-KOOK Hengelo biedt je niet alleen voordelige Duitse kwaliteitskeukens aan, maar ook een groot assortiment apparatuur tegen een zeer scherpe prijs!

Met meer dan 20 jaar ervaring in de keukenbranche zijn we in staat je te helpen bij het kijken, kiezen en kopen van jouw droomkeuken.
Bij I-KOOK staan kwaliteit, gedegen advies, transparantie en service altijd op nummer één.

Persoonlijke aandacht van de keukencoaches

Wij zijn een enthousiast, vakkundig, creatief team en denken in mogelijkheden. We begeleiden je op een transparante en persoonlijke wijze bij het ontwerp en de aanschaf van een nieuwe keuken.
Van A tot Z is jouw keukencoach hét vaste aanspreekpunt.

De komende jaren willen we graag nog meer mensen helpen bij de aanschaf van een mooie keuken. Wij hopen dat jij daar één van bent.

Dus kijk rustig rond in onze winkel of op onze website.
Vraag een van onze keukencoaches gerust om advies, wij vinden voor ieder budget de perfecte keuken!

Tot ziens bij I-KOOK Hengelo!

Op zoek naar een keuken in Hengelo

Heb jij wel eens gehoord van I-KOOK? Bij ons vind je de mooiste keukens die er te krijgen zijn, voor elk budget dat je maar ter beschikking kunt hebben. Op zoek naar een bescheiden keuken die je mooi voor het koken kunt gebruiken? Of toch liever een flinke keuken met een kookeiland die je ook als woonkeuken kunt gebruiken? Wij zorgen ervoor dat er straks een keuken in Hengelo staat die helemaal aan jouw wensen voldoet. Onze keukencoaches gaan hun best doen om al jouw wensen op het gebied van keukens uit te laten komen. Meer weten over die mooie keukens in Hengelo? Loop dan gewoon een keer bij ons binnen.

Keukenwinkels in Hengelo bezoeken

Als jij keukenwinkels in Hengelo gaat bezoeken, dan is het belangrijk dat je goed in de gaten houdt wat jouw specifieke wensen zijn. Laat je niet in een winkel aanpraten dat je bepaalde onderdelen nodig hebt, terwijl je hier eigenlijk helemaal niet op zit te wachten. Bij I-KOOK hoef je hier niet bang voor te zijn. Wij hebben keukencoaches die er alleen maar op zijn gericht om jou de keuken te geven die jij wil. We blijven binnen je budget en verkopen je ook geen onderdelen die je niet op je wensenlijstje hebt staan. We bieden een persoonlijke aanpak, waarin jouw wensen altijd centraal staan.

Jouw ideale keuken

We zijn er bij I-KOOK niet op uit om je van alles en nog wat te verkopen waar je eigenlijk niet op zit te wachten. Elementen voor je keuken die mooi zijn, maar die niet passen bij je budget, of bij het plaatje dat je voor ogen had. Bij I-KOOK willen we alleen maar dat jij straks die keuken hebt waar jij je echt het prettigst bij voelt. Jouw wensen staan wat ons betreft voorop, wij hebben louter een adviserende rol in het geheel. Onze coaches gaan dan ook graag een keer met jou in gesprek om te horen hoe jouw droomkeuken er uitziet.

Ervaar een keukencoach!

Bij I-KOOK geen pushverkoop, daarom hebben we geen keukenverkopers maar keukencoaches. Keukencoaches zijn behulpzaam, vakkundig en eerlijk.

  • Steeds zorgzaam
  • Altijd vakkundig
  • Gewoon eerlijk
André Steenvoorden

Keukencoach

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.