Klantervaringen I-KOOK Hengelo

Deurningerstraat 1
7557 HA Hengelo

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 56 ervaringen
  • 7 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Jan Paul Potman
Hengelo
26-07-2023

“Absoluut pluspunt is dat I-KOOK al zijn afspraken is nagekomen.”

We hebben een volledige keuken gekocht bij I-KOOK. Vanaf het eerste tot het laatste moment zijn wij zeer prettig en kundig geholpen. Absoluut pluspunt is dat I-KOOK al zijn afspraken is nagekomen. Echt top! De aanpassingen in de meterkast zijn ook keurig geregeld mede door goede onderlinge afstemming met de monteurs van de keuken. De montage van de keuken was top!

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie complimenten en het vertrouwen in I-KOOK Hengelo! De keuken ziet er erg mooi uit, geniet ervan!

John van Waard
Borne
17-07-2023

“Van de ontwerptafel tot en met de levering was het een feestje.”

Samen met Jan Klinge en zijn team hebben we onze keuken ontworpen. Van de ontwerptafel tot en met de levering van de keuken was het een feestje. Doordat alle afspraken correct zijn nagekomen en alle onderdelen op tijd zijn geleverd, genieten wij iedere dag van onze nieuwe keuken. Het team van I-KOOK Hengelo is een absolute aanrader! Met dank aan Peter Vergeer die ons naar I-KOOK Hengelo heeft verwezen.

Wat staat de keuken er prachtig bij! Ik snap dat jullie hier iedere dag weer van genieten. Ik wens jullie alle goeds!

van Dorp
Hengelo
21-04-2023

“Top bedrijf.”

We hebben een keuken gekocht bij I-KOOK Hengelo. We zijn er heel goed geholpen door Maarten (verkoper) hij begreep precies wat we wilden. Ook heeft hij een super mooie keukenkast voor ons ontworpen waar we erg blij mee zijn. Maarten heeft veel geduld met ons gehad en alles tot in de puntjes geregeld. Wij zijn erg tevreden over I-KOOK en kunnen het iedereen aanraden. Top bedrijf!

Bron: Qasa 

Mooi om het eindresultaat zo terug te zien. Goed om te horen dat jullie er blij mee zijn. Ik wens jullie heel veel kookplezier.

Ingrid van den Nieuwboer
30-06-2022

“Eerlijk en oprecht.”

We zijn enorm tevreden over het hele traject van A tot Z. We zijn zeer goed begeleid door Jan Klinge, er is goed met ons meegedacht en de adviezen waren eerlijk en oprecht. Dat gaf vertrouwen. We hebben wat tegenslag gehad, plaat afzuigkap was helaas gebroken. Maar binnen een week kwam er een nieuwe. De installateur Jamie was top. Hardwerkend en gezellig.

We zijn enorm blij met het eindresultaat en gaan I-KOOK zeker aanbevelen.

Bron: Qasa

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat jullie zo blij zijn met het eindresultaat. Het is een prachtige keuken geworden, waar jullie nog lang van kunnen genieten.

Kevin de Jong
30-06-2022

“Onze vorige keuken hadden we 5 jaar, deze zal zeker de 10 halen.”

Keuken besteld bij I-KOOK, daar samen met de verkoper Wesley al onze wensen besproken en daar zijn wij heel goed mee geholpen. Elders kregen we het niet zo goed voor elkaar als hier. De keuken was op redelijke tijd geleverd en gelukkig was het apparatuur ook redelijk snel leverbaar. +- 10 weken voor het totaal plaatje.

De service is ook opmerkelijk snel, ik had besloten toch een Quooker kraan te willen hebben, een die kan uitschuiven en dat was snel en gemakkelijk geregeld. Kleine schades die waren aangetroffen werden direct in behandeling genomen en voor je opgelost. Team installatie werkt snel en denk met je mee, zo hebben we achteraf omdat er wat onderdelen ontbraken nog mooie verlichting in de handgrepen gekregen.

Het resultaat is dan ook iets waar we echt heel blij mee zijn. Onze vorige keuken hebben we 5 jaar mee gedaan maar deze zal zeker de 10 halen!

Bron: Qasa

Bedankt voor de mooie review. De foto's spreken voor zich... een prachtig resultaat! Leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden, samen hebben we een keuken geheel naar wens gerealiseerd. Daar mogen we zeker trots op zijn. Superveel kookplezier toegewenst!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Monique Bartniczok
Enschede
16-06-2022

“Perfecte keuken.”

Heel goed en professioneel geholpen door Patrick. Meedenkend met de indeling over de keuken en een goede uitleg. Alles werd op tijd geleverd en de monteur is een heel vakkundige man die de keuken perfect heeft ingebouwd.

Bron: Qasa

Fijn dat ik jullie zo goed heb mogen begeleiden. Samen zijn we tot een schitterend resultaat gekomen, wat nu eindelijk werkelijkheid is door het vakmanschap van de monteur. Ik wens jullie kook- en gebruiksplezier toe!

Familie Greve
Hengelo
21-04-2022

“Al met al heel content met I-KOOK en de keuken.”

Het ontwerp van de keuken is gedaan door Patrick. Wij hebben uitgelegd wat we in gedachten hadden en dit is omgezet in een zeer geslaagd ontwerp. De 5e ster hadden we gegeven als er iets beter gecommuniceerd was over levertijden en (on)mogelijkheden van het werkblad.

Uiteindelijk is alles goed opgelost en zijn we zeer content met het eindresultaat. Als we opnieuw zouden moeten beginnen zouden we waarschijnlijk op precies hetzelfde ontwerp uitkomen.

De plaatsing van de keuken is ook geregeld door I-KOOK. Dit was een echte vakman. Had niet veel haast, maar hij heeft zeer goed werk geleverd.

Al met al heel content met I-KOOK en de keuken.

Bedankt voor jullie mooie review! De foto spreekt voor zich... het eindresultaat ziet er prachtig uit, daar mogen we trots op zijn. Ik neem jullie feedback mee, zodat ik dit in de toekomst kan verbeteren. Bij deze wil ik jullie veel kookplezier toewensen!

Marloes Nijhuis
Hengelo
17-02-2022

“Mooie nieuwe keuken.”

We zijn heel goed geholpen met het kiezen van onze nieuwe keuken. We hebben een mooi ontwerp gekregen, kon kleurstalen thuis even vergelijken met onze houten tafel en het is allemaal netjes geleverd en gemonteerd!

Bron: Qasa

Fijn dat ik jullie zo goed heb mogen begeleiden naar een prachtige keuken! Ik wens jullie veel kookplezier toe!

Judith van der Wal
20-01-2022

“Van begin tot eind top service”

Wij hebben hier een complete keuken gekocht, van begin tot eind top service. Onze verkoper dacht goed met ons mee. En toen er een klein probleempje was, werd dit zonder problemen direct opgelost.

Bron: Qasa

Yvonne Sloot
Hengelo
23-12-2021

“Meer dan tevreden.”

Wij hebben een prachtige keuken gekocht, inclusief koelkast, inductie, afzuigkap en oven met magnetronfunctie. De keukencoach Wesley Boonstra heeft ons perfect geholpen want de keuken moest in een bestaande opstelling geplaatst worden, er was geen ruimte om een of ander aan te passen en wij wilden onze granito vloer intact houden. De monteur heeft er alles aan gedaan om alles zo strak mogelijk te plaatsen, een dikke pluim want het ziet er prachtig uit en werkt perfect! Wij zijn meer dan tevreden.

Bron: Qasa

Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Het eindresultaat mag er zeker zijn, prachtig! Ondanks dat we de bestaande opstelling hebben behouden, is het toch een hele andere keuken. Ik vond het leuk jullie te mogen begeleiden! Veel kookplezier toegewenst.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.