uit 4 klantervaringen
Soesterberg
Kasper & Patricia
Houten
24-09-2021

“Tristan, je mag trots zijn op het resultaat want wij zijn dat zeker.”

Bij het zoeken naar een geschikte keukenzaak voor onze nieuwe keuken kwamen wij gelukkig bij Tristan de Ruiter in Soesterberg uit. Zijn klantvriendelijkheid, kennis en kunde stak duidelijk boven anderen uit. Hij gaf ons een degelijke en betrouwbare indruk en dat bleek gedurende het proces ook absoluut te kloppen. Tristan heeft de tijd voor ons genomen, ons uitstekend geholpen bij het ontwerp en maken van materiaal keuzes.

De prijs\kwaliteitverhouding is wat ons betreft dik in orde en wat wij fijn vonden: het is niet nodig om af te dingen of marges omlaag proberen te praten, de prijs is gewoon in één keer goed.
Tristan heeft een goede technische kijk op zijn keukens en kan de zelf bouwer als ik net even die handige tips meegeven welke het opbouwen van de keuken makkelijk maken.
Zelf inbouwen is absoluut te doen en ik kwam erachter dat de keuken doordacht en zeer degelijk in elkaar zit. Dus ook de kwaliteit van de keukens is dik in orde.

Tristan, bedankt voor alles, je mag trots zijn op het resultaat want wij zijn dat zeker!

Tristan de Ruiter
Keukencoach

Bedankt voor jullie leuke review! Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn en ik ben zeker trots over het resultaat, het is prachtig geworden. Ik wens jullie nogmaals veel kookplezier!

G. van Schie
Nijkerk
23-07-2021

“Goed geadviseerd door onze keukencoach.”

Blij met de keuken van I-KOOK. We hebben de keuken nu drie weken staan. We wisten zelf heel goed wat voor soort keuken we wilde hebben maar zijn qua apparatuur goed geadviseerd door Tristan. Ook heeft hij ons idee leuk uitgewerkt en meegedacht. We zijn ook heel tevreden over Henk Jan de keukenmonteur.

Tristan de Ruiter
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen met deze keuken, het eindresultaat is prachtig! Ik wens jullie nog veel kookplezier toe!

Mevrouw van der Voorst
Amersfoort
17-07-2021

“Het voelde meteen goed.”

Ons eerste bezoek aan I-Kook voelde meteen goed. Het gesprek met Tristan was heel fijn en hij heeft ons goed geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe keuken.

Goed geïnformeerd en geholpen om tot een mooi resultaat te komen.
Absoluut niet opdringerig waardoor onze keuze snel gemaakt was. Ook de aanpassingen achteraf absoluut geen probleem. Kortom super blij met onze keuken

Tristan de Ruiter
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn over het gehele traject. Ik vond het leuk dat ik jullie mocht begeleiden met deze prachtige keuken. Geniet ervan!

Frank
Amesfoort
28-01-2021

“Een tevreden klant.”

Wat is dit een fijn bedrijf en wat een goede service. Mijn keuken heb ik vorige week besteld en moet nog geplaatst worden maar het contact tot op heden met mijn adviseur Tristan verloopt echt super. Afspraken worden nagekomen en geen enkele moeite is teveel. Goed advies, een mooie keuken en een scherpe prijs. Een hele tevreden klant.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.