uit 13 klantervaringen
Almere
"Door goed in te schatten wat jouw wensen zijn, probeer ik die zoveel mogelijk te realiseren. Samen maken we een ontwerp waar je jezelf de lekkerste gerechten in ziet maken. Ik verras je graag met mijn originele en slimme ideeën. Een wow-effect creëren is iets waar ik energie van krijg!"
Erik & Bianca Douma
Almere
07-08-2023

“Puur genieten van onze mooie keuken.”

Wij hebben bij I-KOOK Almere een hele mooie U-keuken besteld bij Tristan de Ruiter. Ik ben vrij kritisch maar ik ben van begin tot eind super tevreden hoe ik daar geholpen ben. Tristan heeft heel goed geluisterd naar onze wensen, en een prachtige keuken voor ons in 3D gemaakt. Uiteraard kwamen er tijdens het proces meerdere wijzigingen van onze kant. Tristan reageert super snel op de mail en past heel snel de wijzigingen door. Dat snelle handelen van hem heeft ons doen besluiten de keuken bij I-KOOK Almere te bestellen. Netjes op de afgesproken tijd geleverd en ook volledig. En als ik dan toch een minpuntje moet noemen dan was dat, dat de smetplinten te kort waren. Maar ook dit is uiterst professioneel opgepakt en binnen 4 weken hadden we de juiste maat erop zitten. Voor nu is puur genieten van onze mooie keuken. Tristan ik zeg het niet gauw maar jij bent onze held in deze reis geweest. Dank voor al je hulp en geduld en de prachtige keuken.

Bron: Qasa

Tristan de Ruiter
Keukencoach

Wauw, ik word enorm blij van deze review! Wat een complimenten. Bedankt voor het vertrouwen in mij en I-KOOK. Ik heb jullie heel graag geholpen met deze prachtige keuken!

William van Sutphen
Almere
26-07-2023

“Bij vragen gingen zij direct opzoek naar een antwoord.”

Verkoper Tristan de Ruiter en Leon Schulp. Altijd vriendelijk en correct. Bij vragen direct opzoek naar een antwoord. En bij vergissingen van mijn kant, gelijk een oplossing aanbieden.

Bron: Qasa

Tristan de Ruiter
Keukencoach

We hebben je graag geholpen, William. De keuken staat er mooi bij, geniet ervan!

Tania van Diest
Almere
13-06-2023

“Ook als we vragen hebben tijdens het monteren staat het personeel van I-KOOK voor ons klaar.”

We hebben een keuken gekocht bij I-KOOK. We zijn uiterst tevreden. Tristan heeft goed naar onze wensen geluisterd en ons goed geholpen met het uitzoeken van alle onderdelen van de keuken. Vervolgens bij het ophalen van de keuken super veel hulp gehad aan de adviezen van Leon. Ook als we vragen hebben tijdens het monteren van de keuken staat het personeel van I-KOOK goed te hulp. Mijn schoonvader die de keuken voor ons in elkaar zet, is super tevreden met de duidelijkheid van de instructies en hoe compleet de keuken wordt geleverd.

Bron: Qasa

Tristan de Ruiter
Keukencoach

Blij dat jullie zo tevreden zijn over onze service. We helpen graag waar we kunnen! Succes met de montage en ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

Vera van der Hoef
Almere
12-05-2023

“Super goede begeleiding van A to Z.”

Ontzettend blij met onze nieuwe keuken!! Heel goed en geduldig geadviseerd door onze keukencoach Tristan. Wij zijn super blij met het eind resultaat en de super goede begeleiding van A to Z!

Bron: Qasa

Tristan de Ruiter
Keukencoach

Super om te horen dat jullie blij zijn met de nieuwe keuken. Hij is mooi geworden. Ik wens jullie veel kookplezier!

Vincent van Meeteren
Almere
09-06-2022

“Blij dat ik wederom voor I-KOOK heb gekozen.”

Voor een tweede maal een keuken gekocht bij I-KOOK Almere en wederom superblij met het eindresultaat. Eigenlijk met het hele proces en in het bijzonder met Tristan (de Ruiter) wie ons fantastisch geholpen heeft.

Van begin tot eind was het zeer prettig, goed en helder communiceren met Tristan, en I-KOOK Almere. Helaas waren er wat problemen met het installeren van de keuken, waar I-KOOK niets aan kon doen, maar evengoed werden we fantastisch bijgestaan, zowel in woord als daad.

Ik ben blij wederom voor I-KOOK Almere gekozen te hebben en zou het iedereen van harte aanbevelen hier een keuken te kopen. Tristan en zijn collega’s verstaan hun vak en zijn, naar mijn mening, een schoolvoorbeeld hoe je als verkoper met klanten om kan gaan.

Tristan de Ruiter
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten en aanbeveling, trots dat we jullie wederom hebben mogen begeleiden naar een nieuwe keuken. Samen hebben we weer een prachtig resultaat behaald, waar jullie nog lang van kunnen genieten.

Erwin
Almere
26-05-2022

“Het is een hele mooie keuken geworden!”

Een fijne keuken voor een -vergeleken met de anderen- goede prijs! Goed geholpen door Tristan; en het is een hele mooie keuken geworden.  De kastdeuren en laden voelen stevig aan, spoelbakken mooi ingefreesd, alle maten kloppen !

Tristan de Ruiter
Keukencoach

Goed om te horen dat de keuken zo bevalt! Het resultaat staat immers prachtig in de woning, daar mogen we zeker trots op zijn. Veel kookplezier toegewenst!

Edwin en Astrid Man
Almere
07-04-2022

“Er wordt écht gekeken naar je wensen.”

Wij zijn naar alle tevredenheid geholpen door Tristan de Ruiter. Er werd ruim de tijd voor ons genomen en het voelde absoluut niet als een verkooppraatje. Onze wensen zijn heel goed opgepakt. Er zijn geen dure apparaten voorgesteld maar wat praktisch en betaalbaar is en aansluit op onze wensen. Sommige ideeën, wat de keuken duurder zou maken, werd zelfs afgeraden. Tristan is prettig in omgang en belt altijd terug als je hem nodig hebt. De keuken is inmiddels geplaatst en we zijn superblij met het resultaat. De keuken sluit volledig aan op onze wensen, Tristan heeft daar voor gezorgd.

Wat wij erg prettig vinden is dat het belang niet bij een bepaald merk of product ligt. Er wordt gekeken naar wat de wensen zijn. Er wordt niet gekeken naar hoe dit groter en meer te maken.

Dankjewel Tristan, wij genieten van onze keuken.

Tristan de Ruiter
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie complimenten, fijn dat alles zo naar wens is verlopen. De keuken staat er prachtig bij, dat hebben we samen mooi voor elkaar. Geniet ervan!

Mirjam
30-12-2021

“Zeker een aanrader.”

In de zomer naar I-KOOK in Almere geweest en geholpen door Tristan die normaal gesproken in Soesterberg werkt. Vakkundig en vriendelijk geholpen en al snel had hij de keuken ontworpen die ik wilde.

Ik had beperkte ruimte en budget en toch kwamen we eruit. In november was de leverdatum. helaas door onvoorziene omstandigheden waar I-KOOK niets aan kon doen kwam de keuken een week later. Dit hebben ze financieel keurig gecompenseerd zonder dat ik hier om hoefde te vragen. De keuken is geplaatst en is super.

Toen gebeurde er helaas iets wat je niet kunt bedenken: tijdens het in gebruik nemen van de oven klapte de binnen glasplaat van de oven in 100en stukjes. Tristan heeft meteen beloofd dat er een nieuwe oven zou komen… helaas liet Whirpool op zich wachten en wilde het niet direct regelen, waarop I-KOOK zonder morren zelf heeft gezorgd voor een nieuwe oven die ook nog hoger in klasse lag. Tristan en zijn collega zijn deze eigenhandig komen installeren en dat was echt super top geregeld. Nogmaals mijn dank daarvoor.

Nu zijn we heerlijk aan het genieten van de compacte, mooie, fijne oven. Ik raad I-KOOK zeker aan!

Bron: Qasa 

Tristan de Ruiter
Keukencoach

Beste Mirjam, bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je zo blij bent met je nieuwe keuken. Gelukkig hebben we het probleem met de oven snel kunnen oplossen en kan je nu genieten van je prachtige keuken.

Nancy
Almere
18-11-2021

“Begrip voor je wensen.”

Vriendelijk ontvangen, makkelijk afspraken gemaakt, duidelijke uitleg , begrip voor onze wensen en goed advies. Tristan je bent een topper!

Tristan de Ruiter
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn over onze manier van doen, voor ons heel normaal, maar altijd fijn om te horen! Samen hebben we een prachtige keuken gerealiseerd, die nu prachtig in jullie huis straalt. Geniet ervan.

Kasper & Patricia
Houten
24-09-2021

“Tristan, je mag trots zijn op het resultaat want wij zijn dat zeker.”

Bij het zoeken naar een geschikte keukenzaak voor onze nieuwe keuken kwamen wij gelukkig bij Tristan de Ruiter in Soesterberg uit. Zijn klantvriendelijkheid, kennis en kunde stak duidelijk boven anderen uit. Hij gaf ons een degelijke en betrouwbare indruk en dat bleek gedurende het proces ook absoluut te kloppen. Tristan heeft de tijd voor ons genomen, ons uitstekend geholpen bij het ontwerp en maken van materiaal keuzes.

De prijs\kwaliteitverhouding is wat ons betreft dik in orde en wat wij fijn vonden: het is niet nodig om af te dingen of marges omlaag proberen te praten, de prijs is gewoon in één keer goed.
Tristan heeft een goede technische kijk op zijn keukens en kan de zelf bouwer als ik net even die handige tips meegeven welke het opbouwen van de keuken makkelijk maken.
Zelf inbouwen is absoluut te doen en ik kwam erachter dat de keuken doordacht en zeer degelijk in elkaar zit. Dus ook de kwaliteit van de keukens is dik in orde.

Tristan, bedankt voor alles, je mag trots zijn op het resultaat want wij zijn dat zeker!

Tristan de Ruiter
Keukencoach

Bedankt voor jullie leuke review! Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn en ik ben zeker trots over het resultaat, het is prachtig geworden. Ik wens jullie nogmaals veel kookplezier!

G. van Schie
Nijkerk
23-07-2021

“Goed geadviseerd door onze keukencoach.”

Blij met de keuken van I-KOOK. We hebben de keuken nu drie weken staan. We wisten zelf heel goed wat voor soort keuken we wilde hebben maar zijn qua apparatuur goed geadviseerd door Tristan. Ook heeft hij ons idee leuk uitgewerkt en meegedacht. We zijn ook heel tevreden over Henk Jan de keukenmonteur.

Tristan de Ruiter
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen met deze keuken, het eindresultaat is prachtig! Ik wens jullie nog veel kookplezier toe!

Mevrouw van der Voorst
Amersfoort
17-07-2021

“Het voelde meteen goed.”

Ons eerste bezoek aan I-Kook voelde meteen goed. Het gesprek met Tristan was heel fijn en hij heeft ons goed geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe keuken.

Goed geïnformeerd en geholpen om tot een mooi resultaat te komen.
Absoluut niet opdringerig waardoor onze keuze snel gemaakt was. Ook de aanpassingen achteraf absoluut geen probleem. Kortom super blij met onze keuken

Tristan de Ruiter
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn over het gehele traject. Ik vond het leuk dat ik jullie mocht begeleiden met deze prachtige keuken. Geniet ervan!

Frank
Amesfoort
28-01-2021

“Een tevreden klant.”

Wat is dit een fijn bedrijf en wat een goede service. Mijn keuken heb ik vorige week besteld en moet nog geplaatst worden maar het contact tot op heden met mijn adviseur Tristan verloopt echt super. Afspraken worden nagekomen en geen enkele moeite is teveel. Goed advies, een mooie keuken en een scherpe prijs. Een hele tevreden klant.

"Door goed in te schatten wat jouw wensen zijn, probeer ik die zoveel mogelijk te realiseren. Samen maken we een ontwerp waar je jezelf de lekkerste gerechten in ziet maken. Ik verras je graag met mijn originele en slimme ideeën. Een wow-effect creëren is iets waar ik energie van krijg!"

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.