uit 24 klantervaringen
Soesterberg
Raymond & Esther
Soest
15-11-2020

“Eerlijk, snel en kwaliteit.”

Wat zijn wij ontzettend blij met onze nieuwe keuken!! Topbedrijf! Alles is zo voorspoedig verlopen! Van advies van Ron Hubers tot plaatsen van de keuken door Henk-Jan. Ook de tussentijdse communicatie over levering en betaling met Bas, eerlijk, snel en kwaliteit!

Ron Hubers
Keukencoach

Harstikke bedankt voor het vertrouwen in I-KOOK. Fijn dat jullie zo tevreden zijn, daar doen we het voor! Ik wens jullie nogmaals veel plezier toe met deze prachtige keuken!

Vincent & Kallista
Amersfoort
18-08-2020

“Vanaf het begin was dit al een fijn proces!”

Na een eerdere vervelende ervaring bij een andere keukenboer hebben wij besloten om naar I-KOOK te gaan in Soesterberg vanwege de vele lovende recensies.

Vanaf het begin was dit al een fijn proces! Wij hadden een budget waar we binnen moesten blijven en hier werd goed in meegedacht. Ron Hubers heeft ons geholpen en heeft ons ook geen enkel moment onder druk gezet, de prijs was helder, geen onderhandeling. Een zeer nette prijs werd aangeboden waarna wij akkoord gingen.

De keuken is gister geleverd en vandaag gemonteerd, allemaal met een super service. Tussentijds konden wij met onze vragen ook gewoon terecht bij I-KOOK, zo zijn wij het hele proces top geholpen. Wij zijn erg blij met het resultaat en kunnen niet wachten om het huis er om heen ook snel af te maken!

Ron Hubers
Keukencoach

Hartstikke bedankt voor jullie reactie! Fijn dat jullie zo tevreden zijn over het gehele traject. Samen hebben we een prachtige witte keuken ontworpen, die prachtig in jullie huis past, geniet ervan!

A.M den Ouden
Soesterberg
16-06-2020

“Wij zijn nergens tegen ongeplande problemen aan gelopen.”

Onze ervaringen zijn met I-KOOK Soesterberg zijn goed te noemen. De levering van de keuken de montage en nazorg zijn erg goed te noemen. Wij zijn nergens tegen ongeplande problemen aan gelopen.

 

 

Ron Hubers
Keukencoach

Bedankt voor jullie review! Geniet van jullie keuken!

Rory
Utrecht
08-05-2020

“In een woord: TOP!”

In een woord: TOP!
Top gesprek
Top levering
Top service tijdens en na het zetten van de keuken.
Een super fijne ervaring!

Ron Hubers
Keukencoach

Bedankt voor de krachtige review! Goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Ik wens jullie nog veel plezier met jullie I-KOOK keuken, maar dat zal wel lukken...?

Wilco
Bunschoten-Spakenburg
08-05-2020

“De kwaliteit is ook beduidend beter als keukens die ik gewend was.”

We zijn zeer tevreden met de keuken (nu 5 maanden in gebruik). Stevige massieve deurtjes, Mooi aanrechtblad. Goede levering en service achteraf. Er was namelijk een deurtje verkeerd geleverd die gratis nageleverd werd. Zonder enig beschadiging eenvoudig kunnen plaatsen, omdat de kastjes al in elkaar zaten. De kwaliteit is ook beduidend beter als keukens die ik gewend was.
Top dus!

Ron Hubers
Keukencoach

Hartstikke bedankt voor de review! Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Foto's spreken voor zich... een prachtige keuken!

Familie de Groot
Maarssen
06-04-2020

“Toen I-KOOK de maten niet helemaal vertrouwde, zijn ze nogmaals komen inmeten!”

We hebben bij I-KOOK een keuken gekocht,  daar zijn we goed geholpen door Ron Hubers. Toen I-KOOK de maten niet helemaal vertrouwde, zijn ze op zaterdag ochtend alles nog 1 maal komen opmeten. Nadat we de keuken hadden opgehaald bleek dat er bij het blad een heel klein hokje kapot was. Toen hebben we gebeld en binnen 4 weken was er een nieuw blad!

Echt een net en goed bedrijf, voor nette prijzen.

Ron Hubers
Keukencoach

Bedankt voor jullie leuke reactie! Ik wens jullie nog veel kookplezier toe!

J. van Kleeff
De Glind
28-04-2020

“Meedenkende verkoper.”

We hebben een prachtige keuken. Mede door het goede meedenken van de verkoper. Elke dag genieten we ervan . Ook een fijne keukensteller. In sommige gevallen kan het wel handig zijn om zelf even te plaatse te komen kijken. Bij ons zou dat handig zijn geweest vanwege de bijzondere maten.

Ron Hubers
Keukencoach

Bedankt voor je review en de feedback! Fijn dat jullie zo tevreden zijn met de I-KOOK keuken. We waarderen jullie feedback zeker en zullen dit dan ook als een aandachtspunt meenemen in de toekomst!

Marjolein
Utrecht
19-06-2020

“Niet hoeven onderhandelen, we hadden meteen een nette, correcte prijs.”

Wij zijn zeer tevreden. De heer Hubers dacht mee met wat er mogelijk was en kon ons vlot een ontwerp laten zien. De keuken was er op het afgesproken tijdstip. Wij haalden de keuken wat later dan afgesproken. Hier werd niet moeilijk over gedaan. We hebben niet hoeven onderhandelen maar hadden meteen een nette, correcte prijs.

We hebben nog wel even moeten vragen naar de prijsopbouw van de diverse apparaten, maar ook dat bleek (na vergelijkend onderzoek op internet) voordelig.
Minpuntje: Bij installatie door onze aannemer bleek dat een aantal zaken ontbrak; aansluitsnoeren en een sifon. Navraag leerde dat dit soort spullen niet standaard worden meegeleverd. Erg onhandig; dit hadden we graag van tevoren geweten zodat we ze op tijd hadden kunnen aanschaffen.
Maar al met al zijn we erg blij met onze nieuwe keuken.

Caroline Kerssens
Nederhorst Den Berg
20-11-2019

“Fantastisch.”

De keuken is fantastisch! Zeer praktisch. We zijn enorm goed geholpen door Ron. Goede en praktische tips. En René heeft de keuken foutloos geïnstalleerd. Heb geen enkel negatief punt.

Bron: Qasa
Ron Hubers
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten!

Marlies Hartman
Soest
19-11-2019

“Goed advies, geweldige service en een top product. Een absolute aanrader!”

Wij hebben ons laten adviseren door dhr. Hubers bij I-KOOK Soesterberg. Hij heeft voor ons een prachtig ontwerp van de keuken gemaakt wat ook tot in de puntjes is uitgevoerd. Goed advies, geweldige service en een top product. Een absolute aanrader!

Bron: Qasa

Ron Hubers
Keukencoach

Bedankt voor jullie leuke reactie!

A. Donze
Zeist
03-01-2019

“De reacties die wij krijgen zijn echt van wauw!”

De keuken is een plaatje (zie de foto). De levering was stipt en de montage (inclusief het leidingwerk) prima gegaan. Op aanraden van de adviseur geen bovenkastjes genomen, dat geeft optisch heel veel ruimte en een dun en licht werkblad, omdat er geen daglicht binnenkomt. De schuine afzuigkap voorkomt veel hoofdstoten.

De reacties die wij krijgen zijn echt van “wauw”!

Hendriks
Utrecht
20-12-2018

Geweldige service, mooi werk afgeleverd, prachtige keuken en alles functioneert

helemaal tevreden

A. Custers
Soesterberg
04-12-2018

Ik geniet iedere dag van de keuken. Goed advies, alle tijd, zeer deskundig

Ik ben zeer tevreden over zowel de aankoop van de keuken als de montage ervan.
Goed advies in de winkel, alle tijd, zeer deskundig.

Montage: goede communicatie, goede planning goed bereikbaar. Alles in 1 keer goed!

Ben een zeer tevreden klant. Ik geniet iedere dag van mijn mooie keuken.

R. van der Garde
Hilversum
30-11-2018

Erg blij met i-kook, geen blabla in de showroom, geen abnormale prijs, dat je moet gaan afdingen, keurig geïnstalleerd, absoluut tevreden!

Leon Broere
Soest
25-07-2018

Prima. Goed en deskundig geholpen in de winkel.

Installatie volgens afspraak en uitstekend.

Beeskow
Driebergen
29-12-2017

Aanvankelijk een valse start bij het eerste bezoek aan de showroom: laten verleiden om te snel een beslissing te nemen. Is later aangepast in een keuken waar beter over was nagedacht.
Deze ervaring gaf aanvankelijk een heel naar gevoel.
De levering en montage is uitstekend verlopen. Nabestelling van een andere plank voor de koof heeft de nodige weken op zich laten wachten. Dit is sinds vorige week afgerond.
Nog een paar kleine puntjes heeft monteur Rene prima opgelost.
Na de installatie van de keuken was aanvankelijk een wat dondere vlek zichtbaar op het aanrechtblad.
Dit is waarschijnlijk door regelmatig afnemen vanzelf verdwenen.

Ron Hubers
Keukencoach

Ik ben heel blij dat we het aanvankelijke verkeerde gevoel hebben kunnen wegnemen. Heel veel plezier met uw aankoop.

fam. Van Koot
Nijkerkerveen
09-12-2017

Ontzettend fijn geholpen, niet opdringerig en zeer goede ideeën. Goed advies en zeer geduldig.

Ook de plaatsing is top!

Ron Hubers
Keukencoach

Heel veel plezier ermee.

J.G.F. van Wageningen
Zeist
07-11-2017

Wij hebben in alle rust en met goed advies een keuze kunnen maken. De prijs van de keuken lag ruim binnen ons budget inclusief de installatiekosten.

Bij levering bleken alle onderdelen compleet en zonder transportschade te zijn. De installateur heeft vakbekwaam en met zorg de nieuwe keuken gebruiksklaar opgeleverd.

We zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Ron Hubers
Keukencoach

Een prachtige Hacker-keuken geworden zoals samen bedacht.

Janny en Cees Dubbeld
Amersfoort
31-10-2017

Na oriënterende bezoeken aan diverse keukenleveranciers in Amersfoort zijn we op advies van kennissen toch bij I-Kook in Soesterberg uitgekomen. Hier was de ontvangst prima en we hadden niet het gevoel, zoals bij andere leveranciers, dat er direct tot aankoop overgegaan moest worden.

Na deskundig advies van Ron en een prima prijs is tot aanschaf overgegaan. Alle afspraken zijn perfect nagekomen en de montage door vakman René is uitstekend en in een goede sfeer verlopen.

De keuken is helemaal perfect afgeleverd. Inmiddels hebben wij de keuken 3 maanden en hebben we nog elke dag plezier van onze aankoop.

Dus keuken kopen….. I-Kook Soesterberg.

W. Wilson
Houten
10-08-2017

Onze keuken… waarbij de ideeën in ons hoofd aan werden gevuld en vervolgens op papier gezet door i-kook Soesterberg. Met een fantastisch ontwerp werden onze ideeën al snel werkelijkheid wat leidde tot deze fantastische transformatie. Van klassiek naar strak en modern, kortom een topkeuken naar ons hart ! En dit alles onder leiding van de deskundige hulp van de medewerkers van i-kook !

Jos Hoekstra
Amersfoort
20-06-2017

Wij wisten al na driekwart jaar zoeken wat we wilde. Echter hoge kasten en draaicaroessel en lage plint bleek alleen maar hier leverbaar. Waren er dus snel uit. Snelle beantwoording van mail. Keuken in 1 keer goed geleverd. Mooi dat ze ook transport konden laten regelen

Helsdingen
Zeist
20-06-2017

We werden zeer vriendelijk  geholpen.

Alles klopte ook de aflevering.

Er was een kleine beschadeging aan de magnatrondeur en daar is gelijk werk van gemaakt en er is een nieuwe deur ingezet.

Ik kan niet anders zeggen dan dat we super tevreden zijn.

M. Kant
Badhoevedorp
17-03-2017

Wat ben ik blij met mijn keuken. Daadwerkelijk goede adviezen gehad; zoals i.p.v. een L opstelling naar een parallel opstelling. De indeling; gewoon perfect. Iedereen die mijn mooie nieuwe keuken ziet is vol lof. En iedere dag ben ik weer blij als ik een la opentrek, of als ik zie dat het kastje automatisch sluit.

En laat ik eerlijk zijn; tegen een buitengewoon redelijke prijs; ik was namelijk nogal wat keukenwinkels afgegaan.

Deze keuken kan zo in een blad van VT Wonen; zo schitterend en van deze tijd! Alles wat beloofd is, is nagekomen. De keuken is tot in de perfectie toe gemonteerd en afgesteld door keukensteller Ron Graber.

Dank I-Kook en dank Ron, jullie toveren vaak een glimlach op mijn gezicht….

Miranda Lafeber
Soesterberg
17-03-2017

Goeie service en advies bij het uitkiezen van onze keuken.
Voorwerk ook laten doen door hun, erg tevreden over !!!

Jelle Niezen
Amersfoort
09-03-2017

Helemaal blij met mijn nieuwe keuken, super fijn geholpen door Ron Hubers en Martin van Bergen. Ik heb de keuken zelf geplaatst, was goed te doen.

Mijn oven die ik had uitgekozen voldeed niet aan mijn wensen, deze had ik al een paar keer gebruikt. Heb gebeld met I-KOOK en kon gelijk een showmodel meenemen tegen een kleine bijbetaling (was ook een duurder model).

Erg tevreden en raadt het iedereen aan zijn keuken hier te kopen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!