uit 32 klantervaringen
Almere
"Met 35 jaar ervaring in de keukenbranche zit ik nu bij I-KOOK helemaal op mijn plek. We werken ontspannen en zetten je niet onder druk. Samen met jou maken we van de ruimte een mooie en praktische keuken. Ik denk graag met je mee en soms juist even buiten de standaard hokjes."
De Ridder
08-03-2024

“Zeker een aanrader”

Eindelijk een bedrijf die weet hoe het moet. De verkoper vroeg goed door en begreep precies wat wij wilde. Het eerste ontwerp van onze droomkeuken was direct raak en binnen het gestelde budget inclusief plaatsen. Uiteraard moet je zelf wel zorgen dat de oude keuken verwijderd wordt en alle aansluitingen aanwezig zijn. De levering was keurig op tijd en de monteur was echt een vakman. Uiteraard zoals bij alles is er altijd iets wat niet goed gaat. Er waren wat kleine mankementen aan geleverde spullen door het vervoer. Dit werd binnen korte termijn nageleverd en vakkundig hersteld. We hebben de keuken nu bijna een jaar. Ik had aangegeven dat ik het zo zonde vind als een zwarte wasbak in verloop van tijd onder de krasse zit. Zou echt een afbraak voor je keuken zijn. Ook daar heeft de adviseur goed naar geluisterd. Geen krasje, het ziet er nog als nieuw uit. Zorg dat je duidelijk bent over je wensen en budget dan zit je echt goed bij I-KOOK. Wij raden ze zeker aan.

Bron: Qasa

 

Ron Hubers
Keukencoach

Fijn om te horen dat het eerste ontwerp van jullie droomkeuken direct in de roos was en binnen het gestelde budget paste, inclusief plaatsing. Onze excuses voor de kleine mankementen aan de geleverde spullen, maar we zijn blij dat we dit snel hebben kunnen oplossen en dat jullie nu al bijna een jaar van jullie prachtige keuken kunnen genieten. Hopelijk kunnen jullie nog lang genieten van de prachtige keuken!

Oscar van Haren
Leiderdorp
17-01-2024

“Alles naar wens gegaan.”

Met onze aankoop en plaatsing van onze keuken bij I-KOOK zijn wij zeer tevreden . Van het begin tot aan het plaatsen is alles naar wens gegaan. We hebben goed advies gekregen en alles is netjes op tekening zichtbaar gemaakt. Er word professioneel opgemeten. En de plaatsing is door een zeer vakkundige monteur geplaatst. De vele verhalen dat er er met keukens iets fout gaat is bij ons niet voorgekomen.

Dus I-KOOK is door ons zeker aan te bevelen!

Bron: Qasa

Ron Hubers
Keukencoach

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring met I-KOOK! We zijn verheugd om te horen dat de aankoop en plaatsing van jullie keuken volledig naar wens zijn verlopen. Het doet ons goed te vernemen dat het gegeven advies als waardevol is ervaren. We zijn trots op ons team van professionele vakmensen, en het is geweldig om te horen dat de opmeting en de plaatsing door onze vakkundige monteur naar tevredenheid zijn uitgevoerd. We wensen jullie veel kookplezier in jullie prachtige keuken!

Suzanne Overbeek
Alphen aan den Rijn
09-06-2023

“Ron stond altijd paraat om ons te helpen of vragen te beantwoorden.”

Een aantal weken geleden is onze keuken gemonteerd. Na een aantal gesprekken met Ron, waarin hij ons vrij liet in onze wensen maar ook meedacht in oplossingen, hebben wij onze keuken samengesteld. Ron, die altijd paraat stond om ons daarna nog te helpen of vragen te beantwoorden. Een hele fijne en kundige man!

Onze keuken kon niet in 1 keer worden afgemonteerd wegens de vertraging van een aantal artikelen. Deze zijn uiteindelijk veel eerder binnengekomen dan de planning was. Een datum voor deze afwerking is toen heel snel ingepland zodat wij volledig van onze keuken konden genieten. Beide monteurs waren vriendelijk, hardwerkend en nauwkeurig!

I-KOOK… Bedankt! We kunnen het iedereen aanraden om bij jullie de keuken te kopen.

Ron Hubers
Keukencoach

Ik vond het leuk om jullie te adviseren, Suzanne. Mooi dat we de keuken uiteindelijk eerder hebben kunnen monteren dan de planning was. Nu kunnen jullie genieten van de nieuwe keuken!

Theo en Petra Mestebeld
Amsterdam
27-01-2022

“Gelijk de juiste keuzes kunnen maken.”

Aankoop met verkoper was heerlijk en soepel, gelijk de juiste keuzes kunnen maken en goede tips en voorstellen waardoor keuken perfect op papier stond!

Aflevering ging ook top, bezorgers werkte perfect mee, ondanks Corona perikelen.

Montage ging ook klasse, kwamen alleen 2 kleine onderdeeltjes te kort, waardoor monteur nog 1 keer langs moest komen.

Waren aantal kleine gebreken aan apparatuur, waardoor er monteurs van fabriek langs moesten komen en met corona problemen kon het soms wel wat lang duren!

Dus prima beoordeling, ondanks problemen i.v.m. corona situatie.

Ron Hubers
Keukencoach

Ik wens jullie bij deze nog veel kookplezier toe!

Eva
Enschede
12-05-2021

“Er wordt geluisterd naar je wensen.”

Wij zijn erg tevreden met onze keuken van I-KOOK. Van begin tot eind goede service en uitleg. Samen tot een mooie prijs gekomen. Er wordt geluisterd naar je wensen. Wij raden I-KOOK aan!

Ron Hubers
Keukencoach

Bedankt voor je aanbeveling, fijn dat alles zo naar wens is verlopen.

Dhr. Schreijnders
Oudewater
14-01-2021

“Ik zou iedereen I-KOOK aanbevelen.”

Super goed geholpen door Rob Hubers, er werd meegedacht ook met een klein budget.
Hoeveel keer ik ook belde het maakte niet uit. Toen de keuken opgehaald werd werd er ook meegeholpen.

Ik zou iedereen I-KOOK aanbevelen!

Ron Hubers
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten en de aanbeveling. Het eindresultaat is prachtig, veel kookplezier toegewenst!

Marion Valkenberg
Amersfoort
24-12-2020

“Heel positief.”

Mijn ervaring met I-KOOK is heel positief. Ron Hubers was een geweldige keukencoach. Heel betrouwbaar, kundig, snel en soepel. Onze keuken moest naar de Wadden dat was een uitdaging en Ron dacht mee en maakte het mogelijk.

 

Ron Hubers
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten! Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen met deze pracht keuken. Ik wens jullie nogmaals veel kookplezier toe!

Dhr. de Ruiter
Baarn
18-12-2020

“Een luisterend oor.”

Ik geef een dikke tien en vooral aan Ron Hubers .
Na een slechte ervaring met de aannemer. Heb Ik een luisterend oor en hulp van jullie gekregen, waarvoor mijn dank.

Ron Hubers
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat jullie zo tevreden zijn. Samen hebben we er iets prachtigs van gemaakt!

Raymond & Esther
Soest
15-11-2020

“Eerlijk, snel en kwaliteit.”

Wat zijn wij ontzettend blij met onze nieuwe keuken!! Topbedrijf! Alles is zo voorspoedig verlopen! Van advies van Ron Hubers tot plaatsen van de keuken door Henk-Jan. Ook de tussentijdse communicatie over levering en betaling met Bas, eerlijk, snel en kwaliteit!

Ron Hubers
Keukencoach

Harstikke bedankt voor het vertrouwen in I-KOOK. Fijn dat jullie zo tevreden zijn, daar doen we het voor! Ik wens jullie nogmaals veel plezier toe met deze prachtige keuken!

Vincent & Kallista
Amersfoort
18-08-2020

“Vanaf het begin was dit al een fijn proces!”

Na een eerdere vervelende ervaring bij een andere keukenboer hebben wij besloten om naar I-KOOK te gaan in Soesterberg vanwege de vele lovende recensies.

Vanaf het begin was dit al een fijn proces! Wij hadden een budget waar we binnen moesten blijven en hier werd goed in meegedacht. Ron Hubers heeft ons geholpen en heeft ons ook geen enkel moment onder druk gezet, de prijs was helder, geen onderhandeling. Een zeer nette prijs werd aangeboden waarna wij akkoord gingen.

De keuken is gister geleverd en vandaag gemonteerd, allemaal met een super service. Tussentijds konden wij met onze vragen ook gewoon terecht bij I-KOOK, zo zijn wij het hele proces top geholpen. Wij zijn erg blij met het resultaat en kunnen niet wachten om het huis er om heen ook snel af te maken!

Ron Hubers
Keukencoach

Hartstikke bedankt voor jullie reactie! Fijn dat jullie zo tevreden zijn over het gehele traject. Samen hebben we een prachtige witte keuken ontworpen, die prachtig in jullie huis past, geniet ervan!

Marjolein
Utrecht
19-06-2020

“Niet hoeven onderhandelen, we hadden meteen een nette, correcte prijs.”

Wij zijn zeer tevreden. De heer Hubers dacht mee met wat er mogelijk was en kon ons vlot een ontwerp laten zien. De keuken was er op het afgesproken tijdstip. Wij haalden de keuken wat later dan afgesproken. Hier werd niet moeilijk over gedaan. We hebben niet hoeven onderhandelen maar hadden meteen een nette, correcte prijs.

We hebben nog wel even moeten vragen naar de prijsopbouw van de diverse apparaten, maar ook dat bleek (na vergelijkend onderzoek op internet) voordelig.
Minpuntje: Bij installatie door onze aannemer bleek dat een aantal zaken ontbrak; aansluitsnoeren en een sifon. Navraag leerde dat dit soort spullen niet standaard worden meegeleverd. Erg onhandig; dit hadden we graag van tevoren geweten zodat we ze op tijd hadden kunnen aanschaffen.
Maar al met al zijn we erg blij met onze nieuwe keuken.

A.M den Ouden
Soesterberg
16-06-2020

“Wij zijn nergens tegen ongeplande problemen aan gelopen.”

Onze ervaringen zijn met I-KOOK Soesterberg zijn goed te noemen. De levering van de keuken de montage en nazorg zijn erg goed te noemen. Wij zijn nergens tegen ongeplande problemen aan gelopen.

 

 

Ron Hubers
Keukencoach

Bedankt voor jullie review! Geniet van jullie keuken!

Rory
Utrecht
08-05-2020

“In een woord: TOP!”

In een woord: TOP!
Top gesprek
Top levering
Top service tijdens en na het zetten van de keuken.
Een super fijne ervaring!

Ron Hubers
Keukencoach

Bedankt voor de krachtige review, goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Ik wens jullie nog veel plezier met jullie nieuwe keuken, maar dat zal wel lukken denk ik.... ?

Wilco
Bunschoten-Spakenburg
08-05-2020

“De kwaliteit is ook beduidend beter als keukens die ik gewend was.”

We zijn zeer tevreden met de keuken (nu 5 maanden in gebruik). Stevige massieve deurtjes, Mooi aanrechtblad. Goede levering en service achteraf. Er was namelijk een deurtje verkeerd geleverd die gratis nageleverd werd. Zonder enig beschadiging eenvoudig kunnen plaatsen, omdat de kastjes al in elkaar zaten. De kwaliteit is ook beduidend beter als keukens die ik gewend was.
Top dus!

Ron Hubers
Keukencoach

Hartstikke bedankt voor de review! Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Foto's spreken voor zich... een prachtige keuken!

J. van Kleeff
De Glind
28-04-2020

“Meedenkende verkoper.”

We hebben een prachtige keuken. Mede door het goede meedenken van de verkoper. Elke dag genieten we ervan . Ook een fijne keukensteller. In sommige gevallen kan het wel handig zijn om zelf even te plaatse te komen kijken. Bij ons zou dat handig zijn geweest vanwege de bijzondere maten.

Ron Hubers
Keukencoach

Bedankt voor je review en de feedback! Fijn dat jullie zo tevreden zijn met de I-KOOK keuken. We waarderen jullie feedback zeker en zullen dit dan ook als een aandachtspunt meenemen in de toekomst!

Familie de Groot
Maarssen
06-04-2020

“Toen I-KOOK de maten niet helemaal vertrouwde, zijn ze nogmaals komen inmeten!”

We hebben bij I-KOOK een keuken gekocht,  daar zijn we goed geholpen door Ron Hubers. Toen I-KOOK de maten niet helemaal vertrouwde, zijn ze op zaterdag ochtend alles nog 1 maal komen opmeten. Nadat we de keuken hadden opgehaald bleek dat er bij het blad een heel klein hokje kapot was. Toen hebben we gebeld en binnen 4 weken was er een nieuw blad!

Echt een net en goed bedrijf, voor nette prijzen.

Ron Hubers
Keukencoach

Bedankt voor jullie leuke reactie! Ik wens jullie nog veel kookplezier toe!

Caroline Kerssens
Nederhorst Den Berg
20-11-2019

“Fantastisch.”

De keuken is fantastisch! Zeer praktisch. We zijn enorm goed geholpen door Ron. Goede en praktische tips. En René heeft de keuken foutloos geïnstalleerd. Heb geen enkel negatief punt.

Bron: Qasa
Ron Hubers
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten!

Marlies Hartman
Soest
19-11-2019

“Goed advies, geweldige service en een top product. Een absolute aanrader!”

Wij hebben ons laten adviseren door dhr. Hubers bij I-KOOK Soesterberg. Hij heeft voor ons een prachtig ontwerp van de keuken gemaakt wat ook tot in de puntjes is uitgevoerd. Goed advies, geweldige service en een top product. Een absolute aanrader!

Bron: Qasa

Ron Hubers
Keukencoach

Bedankt voor jullie leuke reactie!

A. Donze
Zeist
03-01-2019

“De reacties die wij krijgen zijn echt van wauw!”

De keuken is een plaatje (zie de foto). De levering was stipt en de montage (inclusief het leidingwerk) prima gegaan. Op aanraden van de adviseur geen bovenkastjes genomen, dat geeft optisch heel veel ruimte en een dun en licht werkblad, omdat er geen daglicht binnenkomt. De schuine afzuigkap voorkomt veel hoofdstoten.

De reacties die wij krijgen zijn echt van “wauw”!

20-12-2018

“Geweldige service, mooi werk afgeleverd, prachtige keuken en alles functioneert.”

helemaal tevreden

A. Custers
Soesterberg
04-12-2018

“Ik geniet iedere dag van de keuken. Goed advies, alle tijd, zeer deskundig.”

Ik ben zeer tevreden over zowel de aankoop van de keuken als de montage ervan.
Goed advies in de winkel, alle tijd, zeer deskundig.

Montage: goede communicatie, goede planning goed bereikbaar. Alles in 1 keer goed!

Ben een zeer tevreden klant. Ik geniet iedere dag van mijn mooie keuken.

R. van der Garde
Hilversum
30-11-2018

Erg blij met i-kook, geen blabla in de showroom, geen abnormale prijs, dat je moet gaan afdingen, keurig geïnstalleerd, absoluut tevreden!

Leon Broere
Soest
25-07-2018

Prima. Goed en deskundig geholpen in de winkel.

Installatie volgens afspraak en uitstekend.

Beeskow
Driebergen
29-12-2017

“Laten verleiden om te snel te beslissen, later hebben we dit toch nog aan kunnen passen.”

Aanvankelijk een valse start bij het eerste bezoek aan de showroom: laten verleiden om te snel een beslissing te nemen. Is later aangepast in een keuken waar beter over was nagedacht.
Deze ervaring gaf aanvankelijk een heel naar gevoel.
De levering en montage is uitstekend verlopen. Nabestelling van een andere plank voor de koof heeft de nodige weken op zich laten wachten. Dit is sinds vorige week afgerond.
Nog een paar kleine puntjes heeft monteur Rene prima opgelost.
Na de installatie van de keuken was aanvankelijk een wat dondere vlek zichtbaar op het aanrechtblad.
Dit is waarschijnlijk door regelmatig afnemen vanzelf verdwenen.

Ron Hubers
Keukencoach

Ik ben heel blij dat we het aanvankelijke verkeerde gevoel hebben kunnen wegnemen. Heel veel plezier met uw aankoop.

Familie Van Koot
Nijkerkerveen
09-12-2017

“Ook de plaatsing is top.”

Ontzettend fijn geholpen, niet opdringerig en zeer goede ideeën. Goed advies en zeer geduldig.

Ook de plaatsing is top!

Ron Hubers
Keukencoach

Heel veel plezier ermee.

J.G.F. van Wageningen
Zeist
07-11-2017

“We zijn zeer tevreden met het eindresultaat!”

Wij hebben in alle rust en met goed advies een keuze kunnen maken. De prijs van de keuken lag ruim binnen ons budget inclusief de installatiekosten.

Bij levering bleken alle onderdelen compleet en zonder transportschade te zijn. De installateur heeft vakbekwaam en met zorg de nieuwe keuken gebruiksklaar opgeleverd.

We zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Ron Hubers
Keukencoach

Een prachtige Hacker-keuken geworden zoals samen bedacht.

Janny en Cees Dubbeld
Amersfoort
31-10-2017

“De keuken is helemaal perfect afgeleverd.”

Na oriënterende bezoeken aan diverse keukenleveranciers in Amersfoort zijn we op advies van kennissen toch bij I-Kook in Soesterberg uitgekomen. Hier was de ontvangst prima en we hadden niet het gevoel, zoals bij andere leveranciers, dat er direct tot aankoop overgegaan moest worden.

Na deskundig advies van Ron en een prima prijs is tot aanschaf overgegaan. Alle afspraken zijn perfect nagekomen en de montage door vakman René is uitstekend en in een goede sfeer verlopen.

De keuken is helemaal perfect afgeleverd. Inmiddels hebben wij de keuken 3 maanden en hebben we nog elke dag plezier van onze aankoop.

Dus keuken kopen….. I-KOOK Soesterberg.

W. Wilson
Houten
10-08-2017

“Een topkeuken naar ons hart.”

Onze keuken… waarbij de ideeën in ons hoofd aan werden gevuld en vervolgens op papier gezet door i-kook Soesterberg. Met een fantastisch ontwerp werden onze ideeën al snel werkelijkheid wat leidde tot deze fantastische transformatie. Van klassiek naar strak en modern, kortom een topkeuken naar ons hart ! En dit alles onder leiding van de deskundige hulp van de medewerkers van I-KOOK !

Helsdingen
Zeist
20-06-2017

“We werden zeer vriendelijk geholpen.”

Alles klopte ook de aflevering.

Er was een kleine beschadeging aan de magnatrondeur en daar is gelijk werk van gemaakt en er is een nieuwe deur ingezet.

Ik kan niet anders zeggen dan dat we super tevreden zijn.

Jos Hoekstra
Amersfoort
20-06-2017

“Mooi dat ze ook transport konden laten regelen.”

Wij wisten al na driekwart jaar zoeken wat we wilde. Echter hoge kasten en draaicaroessel en lage plint bleek alleen maar hier leverbaar. Waren er dus snel uit. Snelle beantwoording van mail. Keuken in 1 keer goed geleverd. Mooi dat ze ook transport konden laten regelen.

M. Kant
Badhoevedorp
17-03-2017

“Jullie toveren vaak een glimlacht op mijn gezicht.”

Wat ben ik blij met mijn keuken. Daadwerkelijk goede adviezen gehad; zoals i.p.v. een L opstelling naar een parallel opstelling. De indeling; gewoon perfect. Iedereen die mijn mooie nieuwe keuken ziet is vol lof. En iedere dag ben ik weer blij als ik een la opentrek, of als ik zie dat het kastje automatisch sluit.

En laat ik eerlijk zijn; tegen een buitengewoon redelijke prijs; ik was namelijk nogal wat keukenwinkels afgegaan.

Deze keuken kan zo in een blad van VT Wonen; zo schitterend en van deze tijd! Alles wat beloofd is, is nagekomen. De keuken is tot in de perfectie toe gemonteerd en afgesteld door keukensteller Ron Graber.

Dank I-Kook en dank Ron, jullie toveren vaak een glimlach op mijn gezicht….

Miranda Lafeber
Soesterberg
17-03-2017

“Goeie service en advies.”

Goeie service en advies bij het uitkiezen van onze keuken.
Voorwerk ook laten doen door hun, erg tevreden over !!!

Jelle Niezen
Amersfoort
09-03-2017

“Erg tevreden en raadt het iedereen aan zijn keuken hier te kopen.”

Helemaal blij met mijn nieuwe keuken, super fijn geholpen door Ron Hubers en Martin van Bergen. Ik heb de keuken zelf geplaatst, was goed te doen.

Mijn oven die ik had uitgekozen voldeed niet aan mijn wensen, deze had ik al een paar keer gebruikt. Heb gebeld met I-KOOK en kon gelijk een showmodel meenemen tegen een kleine bijbetaling (was ook een duurder model).

Erg tevreden en raadt het iedereen aan zijn keuken hier te kopen.

"Met 35 jaar ervaring in de keukenbranche zit ik nu bij I-KOOK helemaal op mijn plek. We werken ontspannen en zetten je niet onder druk. Samen met jou maken we van de ruimte een mooie en praktische keuken. Ik denk graag met je mee en soms juist even buiten de standaard hokjes."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.