uit 11 klantervaringen
Almere
"Naast mijn functie als keukencoach, ben ik ook veel in het magazijn te vinden. Ik zorg ervoor dat iedere keuken netjes bij jou thuis afgeleverd wordt. Mijn werk doe ik met veel plezier en ik werk samen met een team waar ik echt op kan bouwen!"
Frans en Ellen Bakker
Lelystad
24-05-2023

“Wij hebben ervaren dat I-KOOK altijd positief naar oplossingen zoekt.”

De keuken die we hebben uitgezocht is sneller geleverd dan aanvankelijk verwacht. In de voorbereiding op de keukenmontage hebben we zelf de oude keuken en een muur verwijderd. Een loodgieter/elektricien kwam de aansluitingen ver- en aanleggen. Zonder leidingtekening. Miscommunicatie tussen I-KOOK en de monteur. Kan gebeuren. Hoofdzaak is dat de boel keurig is aangelegd.

Een monteur van een apart bedrijf kwam de keuken monteren. Dat is keurig verlopen, en waar tijdens het transport een kastje, een lade en een plint waren beschadigd werden die keurig vervangen en later gemonteerd.

Wij hebben ervaren dat I-KOOK (met name Leon Schulp) altijd positief naar oplossingen voor mogelijke problemen zoekt en die ook snel oplost. De knoppen van de kookplaat bleken te scheuren, Leon gaat er achteraan en zorgt voor nieuwe knoppen. Klasse!

Leon Schulp
Keukencoach

Fijn dat onze service jullie zo goed is bevallen. Ik heb jullie graag geholpen. Geniet van de mooie keuken!

F. de Vries
Almere
17-09-2021

“Een prachtige keuken.”

Wij hebben bij I-KOOK Almere een prachtige keuken gekocht.
Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijke service, (Leon Schulp) de snelle en duidelijke communicatie, alles is voorspoedig verlopen en een goede service.

Leon Schulp
Keukencoach

De keuken is zeker prachtig geworden! Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn en wens jullie nogmaals veel kookplezier toe!

R. Heijdelberger
Almere
02-06-2020

“Heel prettig informeel contact. Goed geluisterd en meegedacht over onze wensen.”

Leon Schulp
Keukencoach

Bedankt voor jullie review! Geniet van jullie prachtige keuken!

J.H Zimmerman
Almere
15-05-2020

“Vanaf ons eerste bezoek aan I-KOOK, meteen prettig geholpen.”

Vanaf ons eerste bezoek aan I-KOOK Almere, puur informatief, zeer prettig geholpen door Leon.
Later bij de definitieve bespreking, hoe de keuken zou worden eveneens prettig contact gehad met Henry.
De levering van de keuken keurig op tijd en vakkundig bezorgd door de vervoersdienstLE! Alles compleet geleverd.
Tenslotte een groot compliment aan de monteur Demi Aerts en zijn maatje Edwin van Montage & Service Demi, die samen heel professioneel de keuken hebben geplaatst!
Hierop viel niets aan te merken!
Al met al een prima ervaring met I-KOOK Almere en erg content met onze nieuwe keuken!

Leon Schulp
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie. Fijn dat alles naar wens verlopen is. De keuken is mooi strak geworden en is voorzien van alle gemakken. Ook de kleurcombinatie is zeker een goede keus geweest! Nogmaals veel plezier met jullie nieuwe I-KOOK keuken.

Indaryati
Naarden
08-05-2020

“Voor vragen kon ik ook terecht bij I-KOOK.”

Na wat speurwerk op het internet terecht gekomen bij I-KOOK in Almere. Het concept van I-KOOK sprak mij wel aan. En ik moet zeggen er is geen woord over gelogen hoe ze daar te werk gaan en met je meedenken. (bijna) Alles kan en niks moet. Leon Schulp is echt een prima man. Legt alles duidelijk uit en neemt daar ook de tijd voor. Uiteindelijk heb ik bij I-KOOK alleen de keuken afgenomen zonder apparatuur. De levering en bezorging ging verder ook perfect. De installatie van de keuken heb ik ook zelf gedaan. Dat was best wel een stevige klus, maar voor vragen kon ik ook terecht bij I-KOOK.
Resumé I-KOOK is de juiste plek om een keuken te kopen.

TOP *****

Leon Schulp
Keukencoach

Bedankt voor je reactie! Ik ben blij dat je zo tevreden bent met het eindresultaat en met onze service. De witte greeploze kasten zijn superstrak in combinatie met het zwarte werkblad. Nogmaals veel gebruiksplezier!

W. Valk
Almere
06-04-2020

“Gewoon een aanrader.”

Verkoop en advies was uitstekend verzorgd door Leon.
Leon denkt met je mee, niets is te veel. Laat de verschillen en voor-en nadelen zien van apparatuur en keuken opstellingen. Communiceert goed. Kortom, een goede ervaring!

Gewoon een aanrader!

Leon Schulp
Keukencoach

Bedankt voor de leuke reactie, de keuken ziet er echt piekfijn uit! Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen bij de realisatie van deze prachtige keuken!

A.A. Roos
Almere
25-07-2018

“Niks was te veel.”

Geweldig geholpen door Leon, niks was teveel. Dacht echt mee en we hebben een geweldige keuken samengesteld.

Geen aanbetaling ze vertrouwen de klanten en dat is wederzijds. Keuken zelf gemonteerd en was echt goed te doen. Alles keurig verpakt en voldoende materiaal.

Toen we een stomme fout hadden gemaakt met de deur van koelkast heeft Leon gewoon gezorgd voor zo snel mogelijke vervanging. Deze winkel verdient een dikke tien.

Leon Schulp
Keukencoach

Ik ben blij dat het met de zelfmontage (ondanks kleine tegenslag) zo goed gelukt is.

Alyssa
Volendam
21-07-2017

“Super blij met onze nieuwe keuken én de super service!”

Nadat wij er niet uitkwamen bij een andere keukenwinkel zijn mijn vriend en ik dezelfde dag nog (zonder afspraak) naar I-Kook in Almere gereden. Wij werden daar super vriendelijk ontvangen door Henry en Leon. Wij wisten exact wat voor keuken (vorm, kleur, afmeting ect.) we wilde. Wij werden meteen geholpen en binnen 30 minuten stond onze droomkeuken op papier!

Ook de aflevering en montage van de keuken verliep zeer soepel.
Daarom niets anders dan lof voor I-Kook Almere!

Zie hier het resultaat =)

Rob Meijer
Purmerend
15-07-2015

“Prima keuken.”

Prima keuken samen in overleg op papier gekomen uitvoering volgens afspraak prima kwaliteit alles volgens afspraak snel en vakkundig geplaatst.

Baltus Simon
Amsterdam
11-07-2015

“Zeer deskundig.”

Zeer deskundig en vriendelijk te woord gestaan. Dienstverlening en service top!

W. Steenkamer
Almere
09-07-2015

Fijne ervaring. Wij kwamen exact met de tekening van de keuken en dit werd gelijk in een offerte verwerkt. Hierna serieus de keuken besteld.

Het fijne was dat Henri altijd bereikbaar was en meedacht met ons proces. Zelfs toen het lightbeton te laat zal worden aangeleverd, dit werd echter goed opgelost en werd onze keuken in Malta aangeleverd.

Door Rene werd de keuken geinstalleerd wat volledig zorgvuldig werd gedaan. Ook de paar dingen die ontbreken wordt goed opgevolgd door Rene.

Wij zijn erg blij met het resultaat en zouden zeker zowel I-KOOK Almere en keukenstellers aanbevelen bij anderen.

Zeer goede communicatie van iedereen.

"Naast mijn functie als keukencoach, ben ik ook veel in het magazijn te vinden. Ik zorg ervoor dat iedere keuken netjes bij jou thuis afgeleverd wordt. Mijn werk doe ik met veel plezier en ik werk samen met een team waar ik echt op kan bouwen!"

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.