Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leon SchulpKeukencoach

Gemiddelde klantervaringscore:

gebaseerd op 5 reviews

Laatste klantervaringen over Leon en de winkel

25 juli 2018

Geweldig geholpen door Leon, niks was teveel. Dacht echt mee en we hebben een geweldige keuken samengesteld.

Geen aanbetaling ze vertrouwen de klanten en dat is wederzijds. Keuken zelf gemonteerd en was echt goed te doen. Alles keurig verpakt en voldoende materiaal.

Toen we een stomme fout hadden gemaakt met de deur van koelkast heeft Leon gewoon gezorgd voor zo snel mogelijke vervanging. Deze winkel verdient een dikke tien.

21 juli 2017

Super blij met onze nieuwe keuken én de super service!

Nadat wij er niet uitkwamen bij een andere keukenwinkel zijn mijn vriend en ik dezelfde dag nog (zonder afspraak) naar I-Kook in Almere gereden. Wij werden daar super vriendelijk ontvangen door Henry en Leon. Wij wisten exact wat voor keuken (vorm, kleur, afmeting ect.) we wilde. Wij werden meteen geholpen en binnen 30 minuten stond onze droomkeuken op papier!

Ook de aflevering en montage van de keuken verliep zeer soepel.
Daarom niets anders dan lof voor I-Kook Almere!

Zie hier het resultaat.....

Zeer deskundig en vriendelijk te woord gestaan. Dienstverlening en service top!

09 juli 2015

Fijne ervaring. Wij kwamen exact met de tekening van de keuken en dit werd gelijk in een offerte verwerkt. Hierna serieus de keuken besteld.

Het fijne was dat Henri altijd bereikbaar was en meedacht met ons proces. Zelfs toen het lightbeton te laat zal worden aangeleverd, dit werd echter goed opgelost en werd onze keuken in Malta aangeleverd.

Door Rene werd de keuken geinstalleerd wat volledig zorgvuldig werd gedaan. Ook de paar dingen die ontbreken wordt goed opgevolgd door Rene.

Wij zijn erg blij met het resultaat en zouden zeker zowel.....

15 juli 2015

Prima keuken samen in overleg op papier gekomen uitvoering volgens afspraak prima kwaliteit alles volgens afspraak snel en vakkundig geplaatst.

05 december 2019

"Een relaxte sfeer, onder het genot van een bakje koffie."

Na 20 jaar was het tijd voor een nieuwe keuken. Hiervoor ben ik  geslaagd bij I-KOOK.  In een relaxte sfeer, onder het genot van een bakje koffie, heeft verkoper Henry in overleg met mij een  nieuwe keuken samengesteld.  Kleur en materiaal van de kastjes, het werkblad en niet te vergeten de keukenapparatuur, alles kwam aan bod. Daarna volgde per e-mail onder meer een duidelijke tekening zodat ik voorstelling kon maken van de keuken. Op het laatst heb ik de.....

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}