uit 74 klantervaringen
Assen
"Voor jou als klant zal ik altijd een stapje extra zetten. Een keuken uitzoeken hoort een beleving te zijn en daar neem ik je graag in mee. Samen zorgen we ervoor dat jouw droomkeuken verwezenlijkt wordt."
Benjamin en Mariska
Veendam
18-01-2024

“Ontzettend blij!”

Hierbij wat foto’s van onze fantastische keuken!!! We zijn er echt ontzettend blij mee en alles heeft goed uitgepakt als geheel!

Hayo Smit
Keukencoach

Wat een fantastisch eindresultaat van jullie keuken, het is zeker een mooi geheel geworden! De witte fronten in combinatie met het stenen blad is een prachtige combinatie. De zwarte kraan en spoelbak, samen met de zwarte keukenapparatuur maakt het helemaal af! Bedankt voor het vertrouwen in I-KOOK Veendam en veel geluk in jullie nieuwe keuken!

Bondrager
Veendam
18-01-2024

“Heel goed geholpen.”

We zijn heel tevreden over I-KOOK Veendam.We zijn heel goed geholpen door Henk Boven en Hayo Smit.De monteur Bert de Wit die we kregen om te monteren doet heel netjes zijn werk.Als we ooit weer een keuken moeten dan weten wij waar we weer heen gaan.

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor deze mooie review. Fijn dat jullie zo tevreden zijn over I-KOOK Veendam. Het doet ons goed om te lezen dat jullie tevreden zijn over het contact in de winkel én over de montage thuis. We wensen jullie veel plezier met de aankomende keuken en kijken ernaar uit om jullie van dienst te zijn in de toekomst.

Scheper
Veendam
09-11-2023

“Uitstekende service!”

Uitstekende service vanaf het eerste gesprek tot en met de plaatsing.

Bron: Qasa

Hayo Smit
Keukencoach

Mooi om te horen, geniet van jullie nieuwe keuken!

Suzanne & Jeroen
Veendam
13-06-2023

“Duidelijk en zeer vriendelijk geholpen.”

Duidelijk en zeer vriendelijk geholpen door Hayo. Samen opties bekeken en fijn geadviseerd.

Bron: Qasa

Hayo Smit
Keukencoach

Heel veel kookplezier in deze prachtige keuken!

Derk
Finsterwolde
26-04-2023

“We zijn zeer tevreden over het vakkundige personeel.”

We wilden eigenlijk alleen nieuwe fronten, maar na goed advies toch maar een compleet nieuwe keuken gekocht voor een eerlijke prijs. Dit is inmiddels onze derde keuken bij I-KOOK. We zijn zeer tevreden over het vakkundige personeel. Ik heb de keuken zelf geplaatst en kon voor advies altijd bellen als ik er zelf niet uitkwam. Het resultaat mag er wezen.

Hayo Smit
Keukencoach

Beste Derk, gaaf dat we je al drie keer mochten helpen met een keuken. Goed om te horen dat je deze keer weer net zo tevreden was. En wat heb je de keuken netjes geplaatst! Super!

Erika Knollema
Veendam
12-04-2023

“Prima geholpen en een mooie keuken uitgezocht.”

Wij zijn zeer te spreken over I-KOOK Veendam. Vriendelijke mensen, hebben verstand van zaken, luisteren naar je wensen en denken mee. Kortom, prima geholpen en een mooie keuken uitgezocht.

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor de mooie review, Erika! Het was leuk je op weg te helpen naar de nieuwe keuken. Geniet ervan!

Familie Van der Veen
Veendam
29-03-2023

De keuken bevalt zeer goed. Alles is compleet en tiptop in orde!

Gerard en Janita Witteveen
Veendam
21-03-2023

“Op basis van de goede adviezen konden wij onze keuken samenstellen.”

We willen jullie bedanken voor de gehele service van I-KOOK. Tijdens onze voorbereiding kregen we goede en duidelijke adviezen. Op basis van deze adviezen konden wij onze keuken samenstellen. Tijdens het samenstellen van de keuken kregen we via de computer een duidelijke 3D-tekening van onze samengestelde kasten. De bezorging verliep ook keurig. Dankzij de meegeleverde handleidingen en video’s was het goed te doen om zelf de keuken te installeren. Met andere woorden, bedankt voor alles. I-KOOK is een echte aanrader om je nieuwe keuken uit te zoeken. Behulpzaam personeel en ze denken goed met je mee.

Hayo Smit
Keukencoach

De keuken staat er prachtig bij! Dat hebben jullie knap zelf gemonteerd. Ik wens jullie heel veel kookplezier!

Peter
23-06-2022

“Goede communicatie.”

Duidelijke hulp bij te maken keuzes. Realistische prijsstelling zonder vervelende onderhandelingen. Goede communicatie betreffende apparatuur die niet geleverd kon worden en juiste alternatieven die wel voorradig waren. Verder verliep de montage vlekkeloos, geen enkel oplever issue!

Bron: Qasa

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor je mooie review! De keuken staat prachtig in de woning, geniet ervan!

Peter Bruens
Beerta
16-06-2022

“De keuken is een mooie blikvanger.”

Vorig jaar (in Corona tijd) een nieuwe keuken aangeschaft bij I-KOOK te Veendam. Prima geholpen door Hayo en diverse opties besproken. De keuken staat en is een mooie blikvanger.

Bron: Qasa

Hayo Smit
Keukencoach

Ik wens jullie heel veel (kook) plezier in en met deze prachtige keuken.

Marjon Ebes
Heerde
26-05-2022

“Mooie keuken.”

Mooie keuken. De levering ging wat rommelig, maar verder goed opgelost.

Hayo Smit
Keukencoach

Beste Marjon, bedankt voor je review! Het klopt inderdaad dat de levering niet vlekkeloos is verlopen, mede door de levering van de verkeerde fronten. Onze excuses daarvoor. Gelukkig staat de keuken inmiddels prachtig in jullie woning, geniet ervan!

Familie Donk
Vries
12-02-2022

“Professionele begeleiding.”

Geweldige keuken voor acceptabele prijs. Professionele begeleiding bij de aanschaf, die je de ruimte geeft. De toegevoegde waar zijn dan ook de 3D-ontwerptools en natuurlijk de deskundigheid, het gehele traject.

 

 

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat alles naar wens is verlopen. Bij deze wens ik jullie veel kookplezier in jullie prachtige keuken!

Haak-Bolhuis
Groningen
09-11-2021

“Een plezierige ervaring.”

We zijn erg goed geholpen en wij zijn heel blij met onze keuken.

Hayo Smit
Keukencoach

Fijn dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe keuken. Het eindresultaat ziet er prachtig uit, geniet ervan!

Frouke Berghuis
Ten Post
05-09-2021

“Heel erg blij mee.”

Fantastische keuken samengesteld bij Hayo Smit in Veendam ! Heel erg blij mee!

Hayo Smit
Keukencoach

Wat een plaatje van een keuken, ziet er fantastisch uit. Ik wens jullie superveel plezier met jullie nieuwe keuken!

Ger Haak
Groningen
31-08-2021

“Wij zijn er heel blij mee.”

Onze keuken is maandag vakkundig geplaatst en wij zijn er heel blij mee. Vanaf het moment dat wij de keuken hebben uitgezocht tot en met het plaatsen ervan is alles perfect gelopen.

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor jullie review! Het eindresultaat mag er zeker zijn, prachtig. Ik wens jullie nog veel plezier met jullie nieuwe keuken.

Marianna Wezeman
Wagenborgen
16-08-2021

“Ze nemen alle tijd voor je.”

We hebben een mooie keuken uitgezocht bij  I-KOOK Veendam, waar al onze wensen in verwerkt zijn. Geen opdringerige verkopers, ze helpen je daar waar nodig als je door de showroom loopt. Als je van plan bent om een keuken te kopen /offerte wil laten maken, dan plannen ze een afspraak met je in om alles op papier te zetten en je krijgt een mooi 3d ontwerp mee. Ze nemen alle tijd voor je. Ook wordt er meegedacht over praktische zaken. Al onze wensen zijn gerealiseerd, voor een nette prijs. En een goeie kwaliteit (ik heb hier al vaker een keuken gekocht). Half oktober wordt de keuken geleverd. Je krijgt een leidingenschema, zodat je exact weet wat waar gerealiseerd moet worden.

We kijken erg naar uit naar onze nieuwe keuken!!

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review en complimenten. Leuk dat we jullie weer mogen helpen, ook deze keuken zal weer prachtig worden!

B. de Lange
Haren
02-08-2021

“I-KOOK dacht goed met ons mee.”

We zijn heel erg tevreden over I-KOOK! Wij wilden graag een nieuwe keuken laten plaatsen in onze (niet al te ruime) bijkeuken. Bij het kiezen en samenstellen van de keuken hadden we direct het vertrouwen dat dit wel goed zou komen, omdat I-KOOK goed met ons mee dacht. Uiteindelijk samen met de medewerker een mooie keuken samengesteld met al onze wensen die wij hadden voor een nieuwe keuken. Dit alles voor een goede prijs.

Vlak voor de keuken geplaatst zou worden, kregen we het bericht dat de vaatwasser pas veel later geleverd kon worden. Dit werd door I-KOOK goed opgelost door een ander (beter) model aan te bieden voor dezelfde prijs.

De keuken is uiteindelijk geplaatst in 3 dagen, dit was wel iets langer dan wij dachten. Echter was dit voor ons geen probleem en zijn wij zeer tevreden over het eindresultaat. Wij raden I-KOOK dan ook aan iedereen aan!

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review en voor de aanbeveling, fijn dat alles naar wens is verlopen. Samen hebben we een prachtig eindresultaat bereikt, waar we zeker trots op mogen zijn! Ik wens jullie nog veel plezier met jullie nieuwe keuken.

Berend Haze
Zuidbroek
09-06-2021

“Zeer tevreden.”

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor het toesturen van de foto! Het eindresultaat ziet er goed uit, geniet ervan!

Peter & Joke Bruens
Beerta
14-04-2021

“Prima gecoached door Hayo.”

Prima gecoached door Hayo en een keuken naar wens was het resultaat (op papier). Plaatsing zal begin augustus zijn dus die review + foto’s
komt nog. Vandaar nu 4 sterren en wie weet straks……

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor je review. We gaan er wat moois van maken en ik kijk al uit naar het eindresultaat...?

Familie Manuel
Veendam
07-04-2021

“Jullie hebben van ons een tevreden klant gemaakt.”

De èèn noemt zich kampioen de andere super en dan nog de concurrent, de zaken met veel belovende namen. Wij hebben gekozen voor I-KOOK.

En deze bevelen wij voor ieder die op zoek zijn naar een keuken van harte aan:
*luisteren naar de wensen van de klant
*denken met je mee
*geven het juiste advies
*problemen kennen ze niet
Denken in oplossingen
*erg behulpzaam
*correcte planning
*werken zeer nauwkeurig
*zeer goede kwaliteit

Al met al een meer dan tevreden klant en volop genieten van onze mooie nieuwe keuken.
Wil jij zelf ook een positieve review plaatsen? Mijn advies:  koop een keuken bij I-KOOK.

Wij bedanken Hayo en Erik! Jullie hebben van ons een tevreden klant gemaakt

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor jullie review en aanbeveling! Fijn dat jullie zo te spreken zijn over het gehele traject. Ik vond het leuk om jullie hiermee te mogen helpen, geniet ervan!

Dhr. Wolters
Uithuizermeeden
25-02-2021

“Leuke afspraken gehad en niks was teveel.”

Afspraak gehad bij I-KOOK Veendam ,we hadden Hayo als keukencoach .
Leuke afspraken gehad en niks was teveel. We hebben een prachtige keuken gekregen.

We hadden ook een super monteur die heel erg secuur was. Alleen perfect was goed genoeg voor Jan.
Als er dan een minpuntje was is dat de pilasters krom waren en er een kras in het blad zat waardoor er een 2de afspraak moest volgen om alles af te werken. Maar dit lag niet aan I-KOOK.

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten. Ik wens je nogmaals veel kookplezier toe!

Familie Werkman
Veendam
23-02-2021

“Zeer tevreden.”

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
Mede door zeer vakkundig advies en prettige samenwerking met de Hr ,Hayo smid,
is in een kleine ruimte een prachtige keuken gerealiseerd.

Ook zijn we zeer tevreden over de stukadoor Beukema en de installateur Dekkers.
Dit zijn prima vakmensen en nette en prettige mensen Zijn aan te bevelen.

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor de review en het toesturen van de foto's! Het eindresultaat is prachtig, geniet ervan!

Sietse
Winschoten
04-02-2021

“Ik geef een cijfer 10, ga zo door!”

Zeer goede ervaring voor de 2 keer keuken gekocht samengesteld door Hayo Smit in Veendam.
Ik ben uiterste tevreden kwaliteit en niet duur, ik geef een cijfer 10 ga zo door!

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor je reactie en fijn dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor! Geniet ervan.

Familie van den Berg
Veendam
24-12-2020

“Bij kleine tegenslagen maximale oplossingen.”

In de winkel tot in detail onze keuken gekozen en tijdens het brainstormen het eind resultaat in 3D mee kunnen kijken.
Totale service, leidingwerk, plaatsing en bij kleine tegenslagen maximale oplossingen.

Hayo Smit
Keukencoach

Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn. Het eindresultaat is werkelijk prachtig... Geniet ervan!

Anne Marieke Panneman
Wildervank
10-12-2020

“Deze zaak is echt een aanrader.”

Erg vriendelijke mensen. Professionele begeleiding, veel kennis en kunde en alle tijd. Ze denken mee met problemen en vooral de oplossingen. Perfect afgewerkt bij het installeren van de keuken. Er was bij ons een probleem met een kastje, er moest een nieuwe worden besteld, maar ondertussen werd alles zo geïnstalleerd dat de keuken prima gebruikt kon worden, zeer goede service!
Daarbij een hele goede prijs/kwaliteit verhouding.
Deze zaak is een echte aanrader!

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor het delen van jullie ervaring. Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn. De keuken is echt prachtig geworden. Ik wens jullie veel kookplezier toe, maar dat zal wel goedkomen.

George & Barbera
Veendam
15-11-2020

“Niets was te moeilijk.”

We hebben een grote keuken met kookeiland uitgezocht. Niets was te moeilijk ook al was het maatwerk wat ze nog niet vaak gedaan hadden. Altijd even vriendelijk en kleine probleempjes werden zo verholpen!
Wij zijn heel tevreden met onze prachtige keuken!

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor jullie review! Ik wens jullie nog veel plezier met deze prachtige keuken.

Familie Werkman
Veendam
15-11-2020

“Prettige manier van omgang.”

Wij zijn zeer tevreden over de prettige manier van omgang bij het kopen van onze nieuwe keuken. Tevens zijn we heel content over het plaatsen en montage van de keuken door Jan dekker en het stucwerk van Arie Beukema, prima en plezierige vakmannen!

Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat

Hayo Smit
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn, dat horen we natuurlijk graag! De vakmannen hebben zeker hun best gedaan en hebben prachtig werk geleverd. Ik wens jullie veel kookplezier toe.

Walter-Grolloo
Veendam
15-11-2020

“Goed vertrouwen.”

Wat een heerlijk positief verschil met o.a. die grote aanbieder uit het zuiden van het land. Hier wordt er naar je geluisterd, spreken we dezelfde taal, denkt men mee en is absoluut niet opdringerig.

We wisten welk type keuken we wilden hebben en daar werd ook niet van afgeweken door de keukencoach en vestigingsmanager Hajo.

Aan het einde van de zit, want dat is het toch wel altijd, was er geen push om te tekenen of opdringerige afsluiting, maar een fijne terugkoppeling over en weer van het gesprek.

Vertrouwen is een belangrijk goed; dat hebben wij gegeven en ook teruggekregen van Hajo.

We hebben dus besloten om verder in zee te gaan met I-KOOK Veendam en kijken er naar uit dat de Castana keuken geplaatst gaat worden in januari.

 

Bron: Qasa

Marieke
Veendam
15-11-2020

“Goed meegedacht.”

Mooie keuken, redelijke prijs en vriendelijke installateur. Goed meegedacht in de winkel over de opties.
Enige minpunt: stukje vloer bijleggen zou kosteloos zijn maar heb ik toch betaald aan installateur achteraf. (Hij kreeg het niet)

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor je reactie! Fijn dat je zo tevreden bent met deze prachtige keuken! Betreft het bijleggen van een extra stukje vloer, was dit een misverstand tussen de koper en monteur. Nogmaals wens ik je veel kookplezier toe!

Wubs
Onstwedde
14-08-2020

“Alles piek fijn geregeld.”

Wij liepen binnen bij I-KOOK Veendam en zagen meteen een keuken staan die bij onze wensen paste. Wij waren al bij veel keuken zaken langs geweest. We hebben een afspraak gemaakt bij Hayo. Alle wensen opgeschreven en uiteindelijk een prachtige keuken. De keuken is door hun geleverd op de juiste tijd. Bij plaatsing bleek de vaatwasser te ontbreken na een telefoontje stond een uur later ook de vaatwasser thuis. Dit kwam door slechte levering door Corona. Alles piek fijn geregeld. Bedankt Hayo

Hayo Smit
Keukencoach

Hartstikke bedankt voor je review! Wat fijn dat alles naar wens is verlopen, daar doen we het voor. Ik wens jullie nogmaals superveel plezier met deze prachtige keuken!

Van Velzen
Veendam
11-08-2020

“Meedenkend en goed advies.”

Wat genieten wij van onze nieuwe keuken. Dit mede dankzij de zeer goede adviezen en het meedenken van ons idee. Heel erg bedankt Haijo en Eric.

Hayo Smit
Keukencoach

Hartstikke bedankt voor jullie reactie! Door de juiste kleur en ontwerpkeuzes hebben we een prachtige, luxe en stijlvolle keuken gerealiseerd. Ik wens jullie nog veel kookplezier toe.

Familie Bakker
Veendam
30-06-2020

“Wij bevelen I-KOOK Veendam bij een ieder aan!”

Afgelopen week is bij ons de keuken opgeleverd door I-KOOK Veendam. Sinds het eerste moment zijn we erg tevreden over de goede service en het meedenken met de klant. We zijn van begin tot eind goed begeleid met praktische tips wat heeft geleid tot een prachtige keuken. Wij bevelen I-KOOK Veendam bij een ieder aan!

Hayo Smit
Keukencoach

Hartstikke bedankt voor jullie review. De keuken is prachtig geworden, geniet ervan.

Ellen
Veendam
02-06-2020

“Mooie keuken, netjes gemonteerd.”

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor je review! Geniet van je prachtige keuken!

Familie Wittermans
Gieterveen
22-05-2020

“Als je echt zonder zorgen een keuken wilt kopen, ga naar I-KOOK Veendam!”

Op onze zoektocht bij verschillende keukenwinkels zijn we toch weer beland bij I-KOOK Veendam. 10 jaar geleden hadden we ook al een keuken bij dit bedrijf gekocht met goede ervaringen. Tijdens het ongedwongen, prettig gesprek met Hayo Smit kwam ons idee tot leven. Precies wat we wilden. Het grappige was dat onze oude keuken nog steeds in hun systeem stond (na 10 jaar) en konden de bladhoogte en andere details zo weer erbij pakken, super toch! Hayo denkt op een constructieve en adviserende manier met je mee over de indeling en opstelling van je nieuwe keuken, Binnen een mum van tijd had Hayo onze nieuwe keuken in het ontwerpprogramma getoverd. Kortom deze mensen verstaan hun vak!

Alles is volgens afspraak en op tijd geleverd. We hebben de keuken laten plaatsen door hun installateur Bert de Wit (Zeer vriendelijk en vakkundig man). Deze meneer hield zich goed aan de corona regels en bouwde van de geleverde pakketten onze mooie keuken op. We konden onze vragen altijd bij hem stellen en hij gaf tips. Hij werkte vlot en kundig. Wij zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat.

Als we ooit nog voor een derde keuken gaan. Kopen we hem weer bij I-KOOK!

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten! Leuk dat ik jullie weer heb mogen helpen en dat jullie zo tevreden zijn! Ik wens jullie nogmaals veel plezier met jullie I-KOOK keuken en wie weet zien we elkaar in de toekomst..?

Familie Huisman
Veendam
08-05-2020

“Aanrader!”

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Hayo heeft ons heel goed geholpen! Aanrader!

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie! Fijn dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe I-KOOK keuken, prachtig is die zeker! Geniet ervan!

Marjan Steenge
Assen
24-04-2020

“Een verkoper die oprecht met je meedenkt.”

Ontzettend prettig geholpen bij I-KOOK door Hayo. Geen opdringerige verkoop maar een verkoper die oprecht met je meedenkt. Alles is heel soepel verlopen en wij zijn super blij met onze keuken. Een dikke 10!

Hayo Smit
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn! Geniet ervan!

Familie Brust
Veendam
06-04-2020

“Zeer tevreden over de gang van zaken en het eindresultaat.”

Alle tijd kunnen nemen om tot een definitieve keuze te komen. Tijdsplanning gemaakt die perfect is nagekomen. Eindresultaat met de installateur opgenomen en als goed aanvaard. Zeer tevreden over de gang van zaken en het eindresultaat.

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie! De keuken is prachtig geworden! Het strakke design en de kleurstelling van de keuken past goed in jullie woning. Nogmaals veel plezier met jullie pracht keuken!

Peter
Appingedam
05-03-2020

“Vriendelijke mensen in de showroom die goed met je nadenken.” 

Wij zijn zeer tevreden over I-KOOK Veendam. Vriendelijke mensen in de showroom die goed met je nadenken. De keuken is conform de afspraken op tijd geleverd, alles was compleet en onbeschadigd en de keuken is in twee dagen tijd naar tevredenheid geplaatst. Inmiddels maken we er al een aantal maanden gebruik van, en het bevalt uitstekend. We kunnen deze keukenzaak dan ook zeer zeker aanbevelen aan mensen die nog twijfelen waar ze hun keuken aan willen gaan schaffen.

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie, fijn dat de keuken zo bevalt en dat jullie zo tevreden zijn! De keuken is prachtig geworden. Ik wens jullie nog vele jaren plezier toe met jullie keuken!

Familie van der Mark
Hoogezand
04-02-2020

We zijn heel blij met de keuken van I-KOOK.
Hayo Smit uit Veendam heeft ons heel goed geholpen.
Hij heeft uitstekend advies gegeven. De keuken is precies geworden wat we ervan verwacht hebben. De keukenmonteur en stukadoor die door I-KOOK zijn aanbevolen hebben kwaliteit geleverd.
We zijn zeer tevreden en genieten van onze mooie keuken.

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie en complimenten, fijn dat alles naar wens is verlopen. De keuken is prachtig en past mooi in jullie woning! Veel kookplezier toegewenst!

Rath
Hoogezand
27-11-2019

Alles prima geregeld!

Nienke & Albert Jan
Oude Pekela
19-11-2019

“Geen verkooppraatjes, maar een duidelijk onderbouwd advies.”

Wauw! We stapten binnen bij I-KOOKen het voelde meteen goed. Eerst even rustig rondkijken, inspiratie opdoen en vragen naar de mogelijkheden. Later met Hayo om de tafel die ons alle ruimte gaf om opties af te wegen en te kijken wat het best bij ons past. Geen verkooppraatjes, maar een duidelijk onderbouwd advies. De lijntjes zijn kort, je krijgt snel antwoord op vragen via de mail. En ook de levering en het plaatsen van de keuken verliep soepel en vlot.

We moeten zelf de boel nog wat afwerken, maar we laten met trots onze keuken zien en bevelen iedereen aan om een keuken bij I-KOOK te kopen.

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, de keuken is erg mooi geworden!

Jan Iwema
Sappemeer
21-08-2019

“Klantvriendelijk en denken met ons mee.”

We hebben een mooie keuken uitgezocht, de medewerkers waren allemaal heel vriendelijk en  dachten met ons mee naar onze wensen.
Kortom een top ervaring!

Folmer
Groningen
02-04-2019

“Alles volgens afspraak en goed verlopen.”

In de winkel goed geholpen. Installatie, alles volgens afspraak en goed verlopen. Tevreden met het eindresultaat.

Hayo Smit
Keukencoach

Het is een mooie samenstelling.

Chris Smit
Winschoten
28-03-2019

“Ik krijg veel complimenten over mijn nieuwe keuken.”

Super blij en trots op mijn nieuwe keuken , iedereen die ook komt heeft goede reactie’s.
Nogmaals bedankt voor de goede service van jullie.

M. Smit
Winschoten
13-02-2019

“Super goede service, bij problemen wordt er snel opgelost!”

Super goede service , goede benadering, leuk mensen over de vloer , bij problemen lossen ze het heel snel op , ook met andere bedrijven goede oplossingen verkregen,

nogmaals bedankt voor goede service en aflevering

vriendelijke groeten, Margreet Smit

Hayo Smit
Keukencoach

Daar doen we het voor. Bedankt voor je leuke bericht en uiteraard graag gedaan. Veel plezier met de keuken.

Mevr. Smit
Winschoten
23-01-2019

“Heb je een probleem na aanschaf? Ze lossen het heel snel op.”

Super goede service , goede benadering, leuk mensen over de vloer, bij problemen lossen ze het heel snel op, ook met andere bedrijven goede oplossingen verkregen.

Nogmaals bedankt voor goede service en aflevering!

Dorry
Eindhoven
20-12-2018

“Super zoals verwacht een dikke 10.”

F. Schrik
Veendam
30-08-2018

“Op een zeer professionele, eerlijke en prettige wijze bij I-KOOK.”

Op een zeer professionele, eerlijke en prettige wijze heeft de heer H. Smit in nauw overleg met ons een fantastisch ontwerp gemaakt van onze nieuwe keuken. Middels een aantal 3D foto’s kregen we een duidelijk beeld van de opstelling in de beschikbare ruimte. Vervolgens is door I-KOOK de volledige installatie voorbereid en heeft de heer J. Dekker op een zeer vakkundige wijze de keuken binnen een week volledig geïnstalleerd. Kortom wij zijn uiterst tevreden over het gehele traject en genieten nu iedere dag van onze droomkeuken!

H.A.Timmerman
Schoonebeek
25-07-2018

“Vakkundige aanpak.”

Wij zijn zeer tevreden over de informatie vooraf, daar nam men uitvoerig de tijd voor. Zeker n iet opdringerig, Zeer vakkundige uitleg over de mogelijkheden.

Ook de verdere verzorging was perfect, dat komt ook door de vakkundige aanpak van de monteur. We hebben de keuken nog niet in gebruik genomen, omdat we ons huis nog niet verkocht hebben en dus nog niet in ons appartement wonen.

Kortom, we zijn zeer tevreden.

J. Grofsmid
Wildervank
19-07-2018

“Ervaren personeel.”

Goede ervaring gehad bij aankoop keuken, gemoedelijke en goed geïnformeerd tijdens het bepalen van keuken en materialen, plaatsing en montage van keuken soepel en snel verlopen,
ervaren personeel.

In het geheel een zeer goede ervaring bij I-KOOK.

Van der Zee
Gieterveen
18-04-2018

“Positief; correcte aflevering en keurige oplevering door monteur!”

Familie Ensing
Veendam
18-04-2018

“Hij nam alle tijd om de mogelijkheden met ons door te nemen.”

Inmiddels genieten wij volop van onze prachtige keuken, gekocht en geplaatst door I-KOOK.

Samen met Hayo begon onze keuken vorm te krijgen in de showroom. Hij nam alle tijd om de mogelijkheden met ons door te nemen dat een mooie aansluiting was bij onze wensen. Hayo vertaalde dit tot een mooi plan en eerlijke prijs! Zeer tevreden zijn we dan ook over de begeleiding.

Jan Dekkers heeft de keuken vakkundig en keurig geplaatst. Wij zijn zeer tevreden en I-KOOK is een aanrader voor alle potentiële klanten die op zoek zijn naar hun droomkeuken!

Hayo Smit
Keukencoach

Ik neem altijd de tijd om een keuken persoonlijk te maken. Veel kookplezier.

Bodewes
Sneek
29-12-2017

“Niets dan lof.”

Waren afgekomen op de positieve reacties van alle mensen die hier een keuken hadden besteld. Hadden ons al georiënteerd en wisten wat we wilden. Professionele ontvangst , niet opdringerig en vooral meedenkend. Na diverse zaken bij elkaar gezocht te hebben een mooi ontwerp op de computer en een verrassend gunstige prijs die direct de doorslag gaf. Aflevering keurig op tijd en binnen de planning. Petje af. Uitstekende partij om zaken mee te doen. Een kastje was beschadigd na uitpakken aangezien onze eigen klussenman de keuken installeerde kwamen  we iets later hierachter. Gemeld en direct goed opgepakt zonder discussie met een zeer vlotte nalevering. Niets dan lof.

Hayo Smit
Keukencoach

Wat een plaatje is het geworden, fijn dat het goed verlopen is.

Familie van der Veen
Nieuwe-Pekela
25-11-2017

“Nieuwe keuken gekocht, super afgeleverd zeer blij mee.”

Hayo Smit
Keukencoach

Blij dat alles op rolletjes liep!

Erik Kremer
Scheemda
16-08-2017

“We genieten elke dag ervan.”

Ervaring is goed. Zijn een paar fronten die beschadigd waren en fronthoek passtuk was in de verkeerde maat geleverd. Keuken is geplaatst. Zijn nu zeer tevreden. We genieten elke dag er van.

E. Kwanten
Slochteren
13-07-2017

“Van het uitzoeken t/m montage is alles goed verlopen.”

Met dank voor de klantvriendelijke behulpzame verkoper en de goede monteur voor het plaatsen van de keuken.

Familie R.J. Drenth
Veendam
04-07-2017

“Een dikke 8.”

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat , en door jullie zeer goed behandeld.
Alles is naar wens verlopen, en geven jullie een dikke 8.

Marjan de Wit
Groningen
27-06-2017

“Top bedrijf.’

De ervaringen met I-KOOK zijn echt heel erg goed en ik raad al mijn klanten aan om een afspraak te maken bij Hayo, Erik of Henk indien ze voor de nieuwe woning een keuken nodig zijn.

Ook de service naderhand is erg goed. Top bedrijf! Onze volgende keuken kopen we ook weer bij I-Kook!

Marloes Lenting
Nooitgedacht
27-06-2017

“Ik zal I-KOOK zeker aanraden.”

Zeker een goede ervaring met I-KOOK! Keuken is erg netjes opgeleverd en de communicatie met de verkoper liep perfect. Ik zal I-KOOK zeker aanraden.

Peter en Monique Vos
Delfzijl
22-06-2017

“De prijzen zijn eerlijk en goed.”

Goed advies, van verkoper Hayo Smit.
neemt alle tijd voor de kopers van een nieuwe keuken om de juiste samen stelling te maken.Je word er als klant geholpen op een prettige manier, zonder verkoop praatjes.

De prijzen zijn eerlijk en goed. Alle onderdelen waren aanwezig voor het plaatsen van de keuken, we hebben de keuken zelf geplaatst. Je kunt er gerust een keuken kopen wij hebben er geen spijt van dat we bij I-KOOK Veendam een keuken hebben gekocht.

J. Vrieling
Zwiggelte
16-06-2017

“Heel goede kwaliteit-prijs verhouding.”

De zeer prettige ontvangst en de fijne manier waarop  er met ons meegedacht werd is ons zeker bijgebleven . We zijn heel content met onze nieuwe keuken. Afspraken werden voor 100% nagekomen. De oude keuken werd er zorgvuldig uitgehaald, zodat deze in de bijkeuken een 2e leven kon krijgen. Bovendien een heel goede kwaliteit-prijs verhouding

G. Sanneman
Zuidbroek
16-06-2017

“Goede na service.”

We hebben goede ervaringen met i-kook veendam .

Ook de na service was goed.

Angelique en Erik Wiekens
Oude Pekela
09-06-2017

“Hier gaan we heel veel plezier van hebben.”

Hayo en Erik, bedankt voor jullie goede zorgen. Zowel in het proces van uitzoeken als tijdens de inbouw. Alles compleet geleverd. Op de Floww kokend en gekoeld waterkraan na, die is speciaal door een monteur van Ithodaalderop geplaatst, samen met Erik. Een mooi team samen. Hier gaan we heel veel plezier van hebben. Bedankt Erik en Angelique

Familie van Dam
Muntendam
12-05-2017

“Al met al zeer tevreden.”

Inmiddels alweer een maand lang kunnen genieten van onze nieuwe keuken. Zeer tevreden over ontvangst en het begeleiden bij het uitzoeken van een nieuwe keuken door Hayo Smit. Levering precies op geplande datum en prima geïnstalleerd door vakman Erik. Al met al zeer tevreden over I-KOOK Veendam.

Marjan Marsman
Groningen
17-03-2017

“Hartelijk dank.”

Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken van I-Kook Veendam. Hayo en Eric hebben ons zeer netjes geholpen en onze nieuwe keuken ziet er prachtig uit.Hartelijk dank nogmaals mannen! We zeggen het voort.

Fred Quartel
Zuidlaren
10-03-2017

“Klein probleempje werd direct opgelost.”

Bij het uitzoeken van de keuken goed advies en er werd prima rekening gehouden met onze wensen. De plaatsing nameten is ook prima verlopen.

Na een poosje was er een klein probleempje dat direct werd opgelost. Al met al een positieve ervaring. Waarbij je absoluut niet de hoofdprijs betaalt.

Menda Roggen
Annerveenschekanaal
10-03-2017

“Zou jullie zeker aanbevelen.”

Heel erg tevreden, goede service. Netjes . Vriendelijk.
Zou jullie zeker aanbevelen.
En de keuken is prachtig geworden.
Dankjewel.

Zwier en Astrid Bosch
Scharmer
03-03-2017

“Wat een verademing.”

Na een zoektocht langs vele keukenzaken kwamen wij bij I-Kook in Veendam, wat een verademing! We konden er rustig rond kijken en voelden ons meteen op ons gemak. I-Kook verdiepte zich in onze wensen, dacht in alles met ons mee, ook qua budget en kwam met een prima offerte waarvan wij wisten dat deze ok was. De keuken moest geplaatst worden in onze boerderij, waar de wanden niet bepaald recht waren; een echte uitdaging voor de monteur.  Hij heeft de plaatsing perfect geregeld en zeer veel zorg hieraan besteed, een vakman met hart voor het werk !

Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken en zijn blij dat we met I-kook in zee zijn gegaan.

Mensen van I-Kook, bedankt!

A. Jungcurt
Muntendam
25-02-2017

“Al met al een zeer tevreden klant.”

Jammer dat je maar tot 5 sterren kunt gaan. Wij vinden het 10 sterren waard. Goede voorlichting en vakmanschap bij het plaatsen.
Zeker niet onbelangrijk een voordelige prijs voor een goede kwaliteit.

Al met al een zeer tevreden klant.

John Bultena
Veendam
17-08-2016

“Zorgvuldig en netjes afgewerkt.”

Zeer prettige ervaring met I-KOOK zowel bij ontwerp als bij het monteren van de keuken. Tijdens het ontwerp werd alle tijd genomen om onze wensen te verwezenlijken en tijdens de montage werd alles zorgvuldig en netjes afgewerkt.

Werner Hoenders
Slochteren
09-07-2015

“Heel tevreden.”

We zijn heel tevreden. De keuken ziet er goed uit. En vooral de kleine aanpassingen op het einde zijn goed opgepakt door Erik. Heel fijn. We hebben nog wel een klein probleem et de koelkast deur. Hij lijkt wat uit te zakken, waardoor die tegen de kast eronder aan loopt. Graag zien wij dat nog hersteld voordat de garantie is verlopen. Bij voorbaat dank.

Hayo Smit
Keukencoach

I-KOOK Veendam heeft het probleempje met de koelkast inmiddels voor u verholpen.

C.M Meijer
Muntendam
12-06-2015

“Bevalt prima.”

Bevalt prima, goede en snelle installatie verder geen problemen gehad. Kookplaat is defect geweest door eigen schuld (iets op laten vallen) echter na vervanging kunnen we standje 7 van de inductie kookplaat vrijwel niet meer voor elkaar krijgen. Wat is hier nog aan te doen? (moet er iets schoon gemaakt worden of zo?

Hayo Smit
Keukencoach

De winkel heeft inmiddels contact met jullie gehad en heeft aangeboden het probleem voor te leggen aan Pelgrim omdat het waarschijnlijk onder de garantie valt. Jullie gaven echter aan zelf even contact te zoeken met Pelgrim. Wij gaan ervan uit dat Pelgrim op korte termijn naar tevredenheid zal oplossen.

B. Elzerman
Woldendorp
11-06-2015

Keuken oké maar wij missen bij het plaatsen van de afwasbak een voorbeeld voor het plaatsen.

Gasstel kookt te nog te hard op half.

Hayo Smit
Keukencoach

Wij hebben aan de leverancier van de spoelbakken doorgegeven dat u een bouwtekening miste.

Ger Visser
Appingedam
11-06-2015

“Prima geholpen.”

Prettig geholpen in de winkel, prima apparatuur, alles functioneert naar behoren, keuken bevalt prima, goede service.

Helaas geen foto’s beschikbaar.

Helaas als klant hebben wij niet mogen profiteren van het gratis mooie luxe messenset.

Vriendelijke groeten,

Ger en Heika

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor je review. De messenset heb je inmiddels alsnog van ons ontvangen. Veel kookplezier!

"Voor jou als klant zal ik altijd een stapje extra zetten. Een keuken uitzoeken hoort een beleving te zijn en daar neem ik je graag in mee. Samen zorgen we ervoor dat jouw droomkeuken verwezenlijkt wordt."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.