uit 50 klantervaringen
Veendam
Van Velzen
Veendam
11-08-2020

“Meedenkend en goed advies.”

Wat genieten wij van onze nieuwe keuken. Dit mede dankzij de zeer goede adviezen en het meedenken van ons idee. Heel erg bedankt Haijo en Eric.

Hayo Smit
Keukencoach

Hartstikke bedankt voor jullie reactie! Door de juiste kleur en ontwerpkeuzes hebben we een prachtige, luxe en stijlvolle keuken gerealiseerd. Ik wens jullie nog veel kookplezier toe.

Wubs
Onstwedde
14-08-2020

“Alles piek fijn geregeld.”

Wij liepen binnen bij I-KOOK Veendam en zagen meteen een keuken staan die bij onze wensen paste. Wij waren al bij veel keuken zaken langs geweest. We hebben een afspraak gemaakt bij Hayo. Alle wensen opgeschreven en uiteindelijk een prachtige keuken. De keuken is door hun geleverd op de juiste tijd. Bij plaatsing bleek de vaatwasser te ontbreken na een telefoontje stond een uur later ook de vaatwasser thuis. Dit kwam door slechte levering door Corona. Alles piek fijn geregeld. Bedankt Hayo

Hayo Smit
Keukencoach

Hartstikke bedankt voor je review! Wat fijn dat alles naar wens is verlopen, daar doen we het voor.? Ik wens jullie nogmaals superveel plezier met deze prachtige keuken!

Marieke
Veendam
15-11-2020

“Goed meegedacht.”

Mooie keuken, redelijke prijs en vriendelijke installateur. Goed meegedacht in de winkel over de opties.
Enige minpunt: stukje vloer bijleggen zou kosteloos zijn maar heb ik toch betaald aan installateur achteraf. (Hij kreeg het niet)

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor je reactie! Fijn dat je zo tevreden bent met deze prachtige keuken! Betreft het bijleggen van een extra stukje vloer, was dit een misverstand tussen de koper en monteur. Nogmaals wens ik je veel kookplezier toe!

Walter-Grolloo
Veendam
15-11-2020

“Goed vertrouwen.”

Wat een heerlijk positief verschil met o.a. die grote aanbieder uit het zuiden van het land. Hier wordt er naar je geluisterd, spreken we dezelfde taal, denkt men mee en is absoluut niet opdringerig.

We wisten welk type keuken we wilden hebben en daar werd ook niet van afgeweken door de keukencoach en vestigingsmanager Hajo.

Aan het einde van de zit, want dat is het toch wel altijd, was er geen push om te tekenen of opdringerige afsluiting, maar een fijne terugkoppeling over en weer van het gesprek.

Vertrouwen is een belangrijk goed; dat hebben wij gegeven en ook teruggekregen van Hajo.

We hebben dus besloten om verder in zee te gaan met I-KOOK Veendam en kijken er naar uit dat de Castana keuken geplaatst gaat worden in januari.

 

Bron: Qasa

Familie Werkman
Veendam
15-11-2020

“Prettige manier van omgang.”

Wij zijn zeer tevreden over de prettige manier van omgang bij het kopen van onze nieuwe keuken. Tevens zijn we heel content over het plaatsen en montage van de keuken door Jan dekker en het stucwerk van Arie Beukema, prima en plezierige vakmannen!

Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat

Hayo Smit
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn, dat horen we natuurlijk graag! De vakmannen hebben zeker hun best gedaan en hebben prachtig werk geleverd. Ik wens jullie veel kookplezier toe.

George & Barbera
Veendam
15-11-2020

“Niets was te moeilijk.”

We hebben een grote keuken met kookeiland uitgezocht. Niets was te moeilijk ook al was het maatwerk wat ze nog niet vaak gedaan hadden. Altijd even vriendelijk en kleine probleempjes werden zo verholpen!
Wij zijn heel tevreden met onze prachtige keuken!

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor jullie review! Ik wens jullie nog veel plezier met deze prachtige keuken.

Dhr. en Mevr. Strating
Gasselte
26-11-2020

“Wij zijn heel tevreden met onze prachtige keuken!”

We hebben een grote keuken met kookeiland uitgezocht. Niets was te moeilijk ook al was het maatwerk wat ze nog niet vaak gedaan hadden. Altijd even vriendelijk en kleine probleempjes werden zo verholpen!  Wij zijn heel tevreden met onze prachtige keuken!

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor jullie review, geniet van de keuken!

Familie Bakker
Veendam
30-06-2020

“Wij bevelen I-KOOK Veendam bij een ieder aan!”

Afgelopen week is bij ons de keuken opgeleverd door I-KOOK Veendam. Sinds het eerste moment zijn we erg tevreden over de goede service en het meedenken met de klant. We zijn van begin tot eind goed begeleid met praktische tips wat heeft geleid tot een prachtige keuken. Wij bevelen I-KOOK Veendam bij een ieder aan!

Hayo Smit
Keukencoach

Hartstikke bedankt voor jullie review. De keuken is prachtig geworden, geniet ervan.

Ellen
Veendam
02-06-2020

“Mooie keuken, netjes gemonteerd.”

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor je review! Geniet van je prachtige keuken!

Familie Wittermans
Gieterveen
22-05-2020

“Als je echt zonder zorgen een keuken wilt kopen, ga naar I-KOOK Veendam!”

Op onze zoektocht bij verschillende keukenwinkels zijn we toch weer beland bij I-KOOK Veendam. 10 jaar geleden hadden we ook al een keuken bij dit bedrijf gekocht met goede ervaringen. Tijdens het ongedwongen, prettig gesprek met Hayo Smit kwam ons idee tot leven. Precies wat we wilden. Het grappige was dat onze oude keuken nog steeds in hun systeem stond (na 10 jaar) en konden de bladhoogte en andere details zo weer erbij pakken, super toch! Hayo denkt op een constructieve en adviserende manier met je mee over de indeling en opstelling van je nieuwe keuken, Binnen een mum van tijd had Hayo onze nieuwe keuken in het ontwerpprogramma getoverd. Kortom deze mensen verstaan hun vak!

Alles is volgens afspraak en op tijd geleverd. We hebben de keuken laten plaatsen door hun installateur Bert de Wit (Zeer vriendelijk en vakkundig man). Deze meneer hield zich goed aan de corona regels en bouwde van de geleverde pakketten onze mooie keuken op. We konden onze vragen altijd bij hem stellen en hij gaf tips. Hij werkte vlot en kundig. Wij zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat.

Als we ooit nog voor een derde keuken gaan. Kopen we hem weer bij I-KOOK!

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten! Leuk dat ik jullie weer heb mogen helpen en dat jullie zo tevreden zijn! Ik wens jullie nogmaals veel plezier met jullie I-KOOK keuken en wie weet zien we elkaar in de toekomst..?

Familie Huisman
Veendam
08-05-2020

“Aanrader!”

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Hayo heeft ons heel goed geholpen! Aanrader!

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie! Fijn dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe I-KOOK keuken, prachtig is die zeker! Geniet ervan!

Marjan Steenge
Assen
24-04-2020

“Een verkoper die oprecht met je meedenkt.”

Ontzettend prettig geholpen bij I-KOOK door Hayo. Geen opdringerige verkoop maar een verkoper die oprecht met je meedenkt. Alles is heel soepel verlopen en wij zijn super blij met onze keuken. Een dikke 10!

Hayo Smit
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn! Geniet ervan!

Familie Brust
Veendam
06-04-2020

“Zeer tevreden over de gang van zaken en het eindresultaat.”

Alle tijd kunnen nemen om tot een definitieve keuze te komen. Tijdsplanning gemaakt die perfect is nagekomen. Eindresultaat met de installateur opgenomen en als goed aanvaard. Zeer tevreden over de gang van zaken en het eindresultaat.

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie! De keuken is prachtig geworden! Het strakke design en de kleurstelling van de keuken past goed in jullie woning. Nogmaals veel plezier met jullie pracht keuken!

Peter
Appingedam
05-03-2020

“Vriendelijke mensen in de showroom die goed met je nadenken.” 

Wij zijn zeer tevreden over I-KOOK Veendam. Vriendelijke mensen in de showroom die goed met je nadenken. De keuken is conform de afspraken op tijd geleverd, alles was compleet en onbeschadigd en de keuken is in twee dagen tijd naar tevredenheid geplaatst. Inmiddels maken we er al een aantal maanden gebruik van, en het bevalt uitstekend. We kunnen deze keukenzaak dan ook zeer zeker aanbevelen aan mensen die nog twijfelen waar ze hun keuken aan willen gaan schaffen.

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie, fijn dat de keuken zo bevalt en dat jullie zo tevreden zijn! De keuken is prachtig geworden. Ik wens jullie nog vele jaren plezier toe met jullie keuken!

Familie van der Mark
Hoogezand
04-02-2020

We zijn heel blij met de keuken van I-KOOK.
Hayo Smit uit Veendam heeft ons heel goed geholpen.
Hij heeft uitstekend advies gegeven. De keuken is precies geworden wat we ervan verwacht hebben. De keukenmonteur en stukadoor die door I-KOOK zijn aanbevolen hebben kwaliteit geleverd.
We zijn zeer tevreden en genieten van onze mooie keuken.

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie en complimenten, fijn dat alles naar wens is verlopen. De keuken is prachtig en past mooi in jullie woning! Veel kookplezier toegewenst!

Rath
Hoogezand
27-11-2019

Alles prima geregeld!

Nienke & Albert Jan
Oude Pekela
19-11-2019

“Geen verkooppraatjes, maar een duidelijk onderbouwd advies.”

Wauw! We stapten binnen bij I-KOOKen het voelde meteen goed. Eerst even rustig rondkijken, inspiratie opdoen en vragen naar de mogelijkheden. Later met Hayo om de tafel die ons alle ruimte gaf om opties af te wegen en te kijken wat het best bij ons past. Geen verkooppraatjes, maar een duidelijk onderbouwd advies. De lijntjes zijn kort, je krijgt snel antwoord op vragen via de mail. En ook de levering en het plaatsen van de keuken verliep soepel en vlot.

We moeten zelf de boel nog wat afwerken, maar we laten met trots onze keuken zien en bevelen iedereen aan om een keuken bij I-KOOK te kopen.

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, de keuken is erg mooi geworden!

Jan Iwema
Sappemeer
21-08-2019

“Klantvriendelijk en denken met ons mee.”

We hebben een mooie keuken uitgezocht, de medewerkers waren allemaal heel vriendelijk en  dachten met ons mee naar onze wensen.
Kortom een top ervaring!

Folmer
Groningen
02-04-2019

“Alles volgens afspraak en goed verlopen.”

In de winkel goed geholpen. Installatie, alles volgens afspraak en goed verlopen. Tevreden met het eindresultaat.

Hayo Smit
Keukencoach

Het is een mooie samenstelling.

Chris Smit
Winschoten
28-03-2019

“Ik krijg veel complimenten over mijn nieuwe keuken.”

Super blij en trots op mijn nieuwe keuken , iedereen die ook komt heeft goede reactie’s.
Nogmaals bedankt voor de goede service van jullie.

M. Smit
Winschoten
13-02-2019

“Super goede service, bij problemen wordt er snel opgelost!”

Super goede service , goede benadering, leuk mensen over de vloer , bij problemen lossen ze het heel snel op , ook met andere bedrijven goede oplossingen verkregen,

nogmaals bedankt voor goede service en aflevering

vriendelijke groeten, Margreet Smit

Hayo Smit
Keukencoach

Daar doen we het voor. Bedankt voor je leuke bericht en uiteraard graag gedaan. Veel plezier met de keuken.

Mevr. Smit
Winschoten
23-01-2019

“Heb je een probleem na aanschaf? Ze lossen het heel snel op.”

Super goede service , goede benadering, leuk mensen over de vloer, bij problemen lossen ze het heel snel op, ook met andere bedrijven goede oplossingen verkregen.

Nogmaals bedankt voor goede service en aflevering!

Dorry
Eindhoven
20-12-2018

Super zoals verwacht een dikke 10

F. Schrik
Veendam
30-08-2018

“Op een zeer professionele, eerlijke en prettige wijze bij I-KOOK.”

Op een zeer professionele, eerlijke en prettige wijze heeft de heer H. Smit in nauw overleg met ons een fantastisch ontwerp gemaakt van onze nieuwe keuken. Middels een aantal 3D foto’s kregen we een duidelijk beeld van de opstelling in de beschikbare ruimte. Vervolgens is door I-KOOK de volledige installatie voorbereid en heeft de heer J. Dekker op een zeer vakkundige wijze de keuken binnen een week volledig geïnstalleerd. Kortom wij zijn uiterst tevreden over het gehele traject en genieten nu iedere dag van onze droomkeuken!

H.A.Timmerman
Schoonebeek
25-07-2018

Wij zijn zeer tevreden over de informatie vooraf, daar nam men uitvoerig de tijd voor. Zeker n iet opdringerig, Zeer vakkundige uitleg over de mogelijkheden.

Ook de verdere verzorging was perfect, dat komt ook door de vakkundige aanpak van de monteur. We hebben de keuken nog niet in gebruik genomen, omdat we ons huis nog niet verkocht hebben en dus nog niet in ons appartement wonen.

Kortom, we zijn zeer tevreden.

J. Grofsmid
Wildervank
19-07-2018

Goede ervaring gehad bij aankoop keuken, gemoedelijke en goed geinformeerd tijdens het bepalen van keuken en materialen, plaatsing en montage van keuken soepel en snel verlopen,
ervaren personeel.

In het geheel een zeer goede ervaring bij I-kook.

Ensing
Veendam
18-04-2018

Inmiddels genieten wij volop van onze prachtige keuken, gekocht en geplaatst door I-Kook.

Samen met Hayo begon onze keuken vorm te krijgen in de showroom. Hij nam alle tijd om de mogelijkheden met ons door te nemen dat een mooie aansluiting was bij onze wensen. Hayo vertaalde dit tot een mooi plan en eerlijke prijs! Zeer tevreden zijn we dan ook over de begeleiding.

Jan Dekkers heeft de keuken vakkundig en keurig geplaatst. Wij zijn zeer tevreden en I-KOOK is een aanrader voor alle potentiële klanten die op zoek zijn naar hun droomkeuken!

Hayo Smit
Keukencoach

Ik neem altijd de tijd om een keuken persoonlijk te maken. Veel kookplezier.

Van der Zee
Gieterveen
18-04-2018

Positief; correcte aflevering en keurige oplevering door monteur!

Bodewes
Sneek
29-12-2017

Waren afgekomen op de positieve reacties van alle mensen die hier een keuken hadden besteld. Hadden ons al georiënteerd en wisten wat we wilden. Professionele ontvangst , niet opdringerig en vooral meedenkend. Na diverse zaken bij elkaar gezocht te hebben een mooi ontwerp op de computer en een verrassend gunstige prijs die direct de doorslag gaf. Aflevering keurig op tijd en binnen de planning. Petje af. Uitstekende partij om zaken mee te doen. Een kastje was beschadigd na uitpakken aangezien onze eigen klussenman de keuken installeerde kwamen  we iets later hierachter. Gemeld en direct goed opgepakt zonder discussie met een zeer vlotte nalevering. Niets dan lof.

Hayo Smit
Keukencoach

Wat een plaatje is het geworden, fijn dat het goed verlopen is.

Fam. van der Veen
Nieuwe-Pekela
25-11-2017

Nieuwe keuken gekocht, super afgeleverd zeer blij mee.

Hayo Smit
Keukencoach

Blij dat alles op rolletjes liep!

Erik Kremer
Scheemda
16-08-2017

Ervaring is goed. Zijn een paar fronten die beschadigd waren en fronthoek passtuk was in de verkeerde maat geleverd. Keuken is geplaatst. Zijn nu zeer tevreden. Genieten elke dag er van.

E. Kwanten
Slochteren
13-07-2017

Van het uitzoeken t/m montage is alles goed verlopen.

Met dank voor de klantvriendelijke behulpzame verkoper en de goede monteur voor het plaatsen van de keuken.

Fam R.J. Drenth
Veendam
04-07-2017

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat , en door jullie zeer goed behandeld.

Alles is naar wens verlopen, en geven jullie een dikke 8.

Marloes Lenting
Nooitgedacht
27-06-2017

Zeker een goede ervaring met I-KOOK! Keuken is erg netjes opgeleverd en de communicatie met de verkoper liep perfect. Ik zal I-KOOK zeker aanraden.

Peter en Monique Vos
Delfzijl
22-06-2017

Goed advies, van verkoper Hayo Smit.

neemt alle tijd voor de kopers van een nieuwe keuken om de juiste samen stelling te maken.

Je word er als klant geholpen op een prettige manier, zonder verkoop praatjes.

De prijzen zijn eerlijk en goed.

Alle onderdelen waren aanwezig voor het plaatsen van de keuken, we hebben de keuken zelf geplaatst.

Je kunt er gerust een keuken kopen wij hebben er geen spijt van dat we bij I-KOOK Veendam een keuken hebben gekocht.

J. Vrieling
Zwiggelte
16-06-2017

De zeer prettige ontvangst en de fijne manier waarop  er met ons meegedacht werd is ons zeker bijgebleven . We zijn heel content met onze nieuwe keuken. Afspraken werden voor 100% nagekomen. De oude keuken werd er zorgvuldig uitgehaald, zodat deze in de bijkeuken een 2e leven kon krijgen. Bovendien een heel goede kwaliteit-prijs verhouding

G. Sanneman
Zuidbroek
16-06-2017

We hebben goede ervaringen met i-kook veendam .

Ook de na service was goed.

Marjan de Wit
Groningen
27-06-2017

De ervaringen met I-Kook zijn echt heel erg goed en ik raad al mijn klanten aan om een afspraak te maken bij Hayo, Erik of Henk indien ze voor de nieuwe woning een keuken nodig zijn.

Ook de service naderhand is erg goed. Top bedrijf! Onze volgende keuken kopen we ook weer bij I-Kook!

Angelique en Erik Wiekens
Oude Pekela
09-06-2017

Hayo en Erik, bedankt voor jullie goede zorgen. Zowel in het proces van uitzoeken als tijdens de inbouw. Alles compleet geleverd. Op de Floww kokend en gekoeld waterkraan na, die is speciaal door een monteur van Ithodaalderop geplaatst, samen met Erik. Een mooi team samen. Hier gaan we heel veel plezier van hebben. Bedankt Erik en Angelique

Fam. van Dam
Muntendam
12-05-2017

Inmiddels alweer een maand lang kunnen genieten van onze nieuwe keuken. Zeer tevreden over ontvangst en het begeleiden bij het uitzoeken van een nieuwe keuken door Hayo Smit. Levering precies op geplande datum en prima geïnstalleerd door vakman Erik. Al met al zeer tevreden over i-kook Veendam.

Marjan Marsman
Groningen
17-03-2017

Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken van I-Kook Veendam. Hayo en Eric hebben ons zeer netjes geholpen en onze nieuwe keuken ziet er prachtig uit.Hartelijk dank nogmaals mannen! We zeggen het voort.

Zwier en Astrid Bosch
Scharmer
03-03-2017

Na een zoektocht langs vele keukenzaken kwamen wij bij I-Kook in Veendam, wat een verademing! We konden er rustig rond kijken en voelden ons meteen op ons gemak. I-Kook verdiepte zich in onze wensen, dacht in alles met ons mee, ook qua budget en kwam met een prima offerte waarvan wij wisten dat deze ok was. De keuken moest geplaatst worden in onze boerderij, waar de wanden niet bepaald recht waren; een echte uitdaging voor de monteur.  Hij heeft de plaatsing perfect geregeld en zeer veel zorg hieraan besteed, een vakman met hart voor het werk !

Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken en zijn blij dat we met I-kook in zee zijn gegaan.

Mensen van I-Kook, bedankt!

Menda Roggen
Annerveenschekanaal
10-03-2017

Heel erg tevreden, goede service. Netjes . Vriendelijk.
Zou jullie zeker aanbevelen.
En de keuken is prachtig geworden.
Dankjewel.

Fred Quartel
Zuidlaren
10-03-2017

Bij het uitzoeken van de keuken goed advies en er werd prima rekening gehouden met onze wensen. De plaatsing nameten is ook prima verlopen.

Na een poosje was er een klein probleempje dat direct werd opgelost. Al met al een positieve ervaring. Waarbij je absoluut niet de hoofdprijs betaalt.

A. Jungcurt
Muntendam
25-02-2017

Jammer dat je maar tot 5 sterren kunt gaan. Wij vinden het 10 sterren waard. Goede voorlichting en vakmanschap bij het plaatsen.
Zeker niet onbelangrijk een voordelige prijs voor een goede kwaliteit.

Al met al een zeer tevreden klant.

John Bultena
Veendam
17-08-2016

Zeer prettige ervaring met I-KOOK zowel bij ontwerp als bij het monteren van de keuken. Tijdens het ontwerp werd alle tijd genomen om onze wensen te verwezenlijken en tijdens de montage werd alles zorgvuldig en netjes afgewerkt.

Werner Hoenders
Slochteren
09-07-2015

We zijn heel tevreden. De keuken ziet er goed uit. En vooral de kleine aanpassingen op het einde zijn goed opgepakt door Erik. Heel fijn. We hebben nog wel een klein probleem et de koelkast deur. Hij lijkt wat uit te zakken, waardoor die tegen de kast eronder aan loopt. Graag zien wij dat nog hersteld voordat de garantie is verlopen. Bij voorbaat dank.

Hayo Smit
Keukencoach

I-KOOK Veendam heeft het probleempje met de koelkast inmiddels voor u verholpen.

B. Elzerman
Woldendorp
11-06-2015

Keuken oké maar wij missen bij het plaatsen van de afwasbak een voorbeeld voor het plaatsen.

Gasstel kookt te nog te hard op half.

Hayo Smit
Keukencoach

Wij hebben aan de leverancier van de spoelbakken doorgegeven dat u een bouwtekening miste.

C.M Meijer
Muntendam
12-06-2015

Bevalt prima, goede en snelle installatie verder geen problemen gehad. Kookplaat is defect geweest door eigen schuld (iets op laten vallen) echter na vervanging kunnen we standje 7 van de inductie kookplaat vrijwel niet meer voor elkaar krijgen. Wat is hier nog aan te doen? (moet er iets schoon gemaakt worden of zo?

Hayo Smit
Keukencoach

De winkel heeft inmiddels contact met jullie gehad en heeft aangeboden het probleem voor te leggen aan Pelgrim omdat het waarschijnlijk onder de garantie valt. Jullie gaven echter aan zelf even contact te zoeken met Pelgrim. Wij gaan ervan uit dat Pelgrim op korte termijn naar tevredenheid zal oplossen.

Ger Visser
Appingedam
11-06-2015

Prettig geholpen in de winkel,prima apparatuur, alles functioneert naar behoren, keuken bevalt prima, goede service.

Helaas geen foto’s beschikbaar.

Helaas als klant hebben wij niet mogen profiteren van het gratis mooie luxe messenset.

Vriendelijke groeten,

Ger en Heika

Hayo Smit
Keukencoach

Bedankt voor je review. De messenset heb je inmiddels alsnog van ons ontvangen. Veel kookplezier!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!