uit 39 klantervaringen
Capelle aan den IJssel
“Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk. Tijdens ons gesprek vraag ik naar wat de wensen zijn en ga ik daarmee aan de slag. Ik wil laten zien dat een keuken praktisch, betaalbaar en mooi tegelijk kan zijn.”
Sander
Capelle aan den IJssel
22-12-2023

“Een fantastisch ontwerp en resultaat!”

Wij zijn geholpen door Jim. Zeer vriendelijke en behulpzame man die meedenkt in het belang van de klant. Professioneel en eerlijk advies en een fantastisch ontwerp en resultaat. Zeer tevreden met onze aankoop en de service.

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Bedankt voor de review, ik ben erg blij dat jullie tevreden zijn over de service. Bij I-KOOK Capelle aan den IJssel streven we ernaar om professioneel en gewoon eerlijk advies te bieden, en het is fijn om te horen dat jullie dit ook hebben ervaren. Ik wens jullie heel veel geluk in de nieuwe keuken!

Ivo
Capelle aan den IJssel
08-12-2023

“Goed advies en een luisterend oor van de verkoper!”

Prettige winkel met genoeg voorbeeld keukens. Goed advies en een luisterend oor van de verkoper. Prachtige keuken geleverd en netjes gemonteerd.

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Bedankt voor de review, bij I-KOOK Capelle aan den IJssel streven we ernaar om een prettige winkelervaring te bieden, en het doet ons goed om te horen dat je genoeg voorbeeldkeukens hebt kunnen bekijken. Fijn om te horen dat het advies goed was. De witte moderne keuken in combinatie met het keukenblad is prachtig geworden. Mocht je in de toekomst nog verdere vragen hebben, staan we graag voor je klaar. Heel veel kookplezier in de nieuwe keuken!

Dhara
Capelle aan den IJssel
08-12-2023

“Fijne begeleiding!”

Al bij binnenkomst vond ik de sfeer fijn en werd ik verwelkomt door Jimmy. Niet alleen merkte ik dat hij ervaren is, maar hij is ook eerlijk in de keuzes die ik maak en wat ik qua kleur/afmeting wel of niet moet doen. Ze zijn daar bij I-KOOK dus zeker geen standaard keukenverkopers die alleen willen verkopen. Maar ze komen geduldig met je zitten en zorgen ervoor dat jij 100% achter je keuken staat voordat het wordt verkocht. Als ik een keuken weer moet hebben (ooit), dan kom ik weer terug.

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Wat geweldig om te horen dat je ervaring bij I-KOOK Capelle aan den IJssel zo positief was! Het is belangrijk voor ons dat onze klanten zich comfortabel voelen en ik ben blij dat jij dit ook zo hebt ervaren. Het is een prachtige u-keuken geworden, helemaal volgens de keukentrends 2024. Bedankt voor de positieve feedback en geniet van de nieuwe keuken!

Herley Lopes
Capelle aan den IJssel
23-11-2023

“Een super goede ervaring.”

Ik heb een “L” keuken gekocht en ben goed geholpen door een vriendelijke medewerker die alles deed om mijn visie waar te maken binnen het budget. Thanks Jimmy!

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Dankjewel Herley, voor het delen van je positieve ervaring! Bij I-KOOK streven we ernaar om de visie van onze klanten waar te maken binnen het gestelde budget, en het doet ons goed te horen dat je tevreden bent met de aankoop van je keuken!

Romy van Drielen
Capelle aan den IJssel
23-11-2023

“Onze droomkeuken!”

Na meerdere keukenwinkels langs geweest te zijn, was I-KOOK de enige die ons écht een fijn gevoel gaf. Jimmy, onze keukenadviseur, heeft ons super goed geholpen en heeft er alles aan gedaan zodat wij onze droomkeuken konden realiseren. Daarnaast was het iedere keer een heel prettig informeel gesprek met Jimmy, zonder het gevoel dat je moét kopen/afnemen. Wij zijn ontzettend blij met onze keuken, hij is super netjes geplaatst. Enorm bedankt I-KOOK voor alles, wij raden iedereen aan om bij hen langs te gaan!

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Fijn om te horen dat je ervaring bij I-KOOK zo positief was. Het maakt mij erg trots om te horen hoe ontzettend blij jullie zijn met de keuken. Ik hoop dat jullie nog lang zullen genieten van de nieuwe keuken en als er in de toekomst nog vragen zijn, sta ik graag voor jullie klaar!

A.G.
Capelle aan den IJssel
22-11-2023

“Can advice I-KOOK Capelle to everyone.”

Can advice I-KOOK Capelle to everyone. This is already a second kitchen we bought from them. Same like with first kitchen, this one was also helped to our satisfaction and we received good advises on layout and equipment. Delivery was on time and montage was well arranged.

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Thank you for recommending I-KOOK Capelle. We appreciate your loyalty as this marks your second kitchen purchase with us! If you have any future kitchen needs or recommendations, we're here for you. Thanks again for choosing I-KOOK Capelle and enjoy your new kitchen!

Chantal Caes
Capelle aan den IJssel
09-11-2023

“Trots op mijn nieuwe keuken!”

Ik ben zeer tevreden en trots op mijn nieuwe keuken. Voor ik bij I-KOOK terecht kwam, had ik al een paar keukenwinkels bezocht. De moed was me in de schoenen gezakt: opdringerige verkopers met een totaal gebrek aan visie. Ik wilde een keuken laten ontwerpen, iemand om mee te sparren om mijn wensen concreter in te vullen en niet alleen een 3D tekening ophalen van mijn schetsen, waar ik niet tevreden over was. Bij Jimmy was ik daar aan het juiste adres. Ook de “nazorg” was uitstekend. Ik liet de keuken monteren door een aannemer en daarbij was iets fout gegaan. Jimmy kwam persoonlijk kijken, terwijl hij dat niet hoefde te doen. Ik kreeg per slot van rekening de keuken die ik besteld had. I-KOOK had niks verkeerds gedaan. En last but not least: de kwaliteit van de keuken en apparatuur is boven verwachting gezien de prijs. Kortom, een aanrader!

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Dankjewel voor de positieve woorden, Chantal! Ik vond het leuk om de keuken in het echt te bekijken, het eindresultaat is echt prachtig! Het is een klassieke keuken met moderne keukenapparatuur. Een mooie combinatie. Geniet van je prachtige witte keuken!

Kourosh Arya
Capelle aan den IJssel
17-10-2023

“Een hele goede ervaring”

Ik heb hele goede ervaring gehad met Jimmy bij I-KOOK in Capelle aan den IJssel. Hij luistert heel goed naar je en komt met een geweldige design keuken. Voor elke onderdeel van het keuken neemt hij tijd en gaat alles gedetailleerd uitleggen. Jimmy is eerlijk en jij bent niet een volgende klant voor hem maar iemand die hij echt zijn best doet.

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Geniet van de nieuwe keuken!

Savanah Bais
Capelle aan den IJssel
11-10-2023

“Een dikke pluim”

Ik heb mijn prachtige keuken gekocht bij I-KOOK, locatie Capelle aan den IJssel. Ik ben daarbij vanaf dag 1 fantastisch geholpen door Jimmy Bonsel. Er waren veel aanpassingen nodig voor mijn keuken maar dit heeft Jimmy van begin tot eind, tot in de puntjes verzorgd! Van de eerste afspraak, tot tussentijds contact, tot meerdere belletjes vanuit mij voor verschillende vragen stonden Jimmy en zijn collega’s mij altijd fantastisch te woord. Ik kon voor alle vragen bij hen terecht! Een dikke pluim voor Jimmy want hij heeft zijn uiterste best gedaan om al mijn wensen en eisen met een 10+ te vervullen (en die waren niet makkelijk). Onwijs blij met mijn mooie/nieuwe keuken. Heel veel dank voor alles Jimmy Bonsel. Ik zou iedereen aanraden om bij hen een keuken te kopen.

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Bedankt voor de mooie complimenten, ik heb je met veel plezier geholpen en wens je heel veel geluk met de nieuwe keuken!

Jan en Ineke Laurens
Capelle aan den IJssel
29-09-2023

“Nog iedere dag blij met onze nieuwe keuken van I-KOOK.”

We zijn nog iedere dag blij met onze nieuwe keuken van I-KOOK. De fantastische hulp van Jim met onze vragen en mogelijkheden (wat eigenlijk eindeloos was) en later van Patrick die tot het einde toe alles in het werk stelde om de nieuwe keuken perfect te plaatsen.

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Erg fijn dat jullie tevreden zijn met onze service. Als team streven we ernaar om de perfecte keuken op te leveren. Bedankt voor deze mooie review namens Patrick en mij!

Ulas Biter
Capelle aan den IJssel
29-09-2023

“Super geholpen”

Niet onze eerste en zeker ook niet onze laatste keuken bij I-KOOK en Jimmy. Super geholpen wederom en alles volgens afspraak.

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Fijn dat jullie tevreden zijn met hoe ik jullie geholpen heb. Dat vind ik leuk om te horen. Veel plezier in de nieuwe keuken en wie weet tot ziens!

Jessica Brusselman
Capelle aan den IJssel
13-09-2023

“Zeer goed geholpen”

Zeer goed geholpen door Jimmy! Tijdens het ontwerpen van onze keuken heeft hij ons goed geholpen bij wat het beste bij onze wensen en ons huis past. Ook heeft hij ons adviezen gegeven tijdens de voorbereidingen. Wij zijn erg blij met het eindresultaat! Bedankt!

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Fijn dat ik heb kunnen helpen in wat het beste bij jullie wensen en huis past. Geniet van de nieuwe keuken! Bedankt!

Barry
Capelle aan den IJssel
27-07-2023

“Tussentijds en na oplevering was er persoonlijk contact.”

Keuken gekocht bij I-KOOK. Geweldige zaak, super geholpen. Duidelijk en fijn advies op een rustige manier. Niet te opdringerig zoals dat bij vele andere keukenzaken wel is. Tussentijds en na oplevering persoonlijk contact. Keuken netjes geplaats en alles volgens planning. Zeker een aanrader!

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Bedankt voor de aanbeveling, Barry! Het was leuk om samen deze grote eilandkeuken te ontwerpen. Ziet er top uit!

Giovanni
Capelle aan den IJssel
26-07-2023

“Top geholpen, fijn in de omgang en we konden hem altijd bereiken met vragen.”

Wij zijn geholpen door Jimmy met het uitzoeken voor een nieuwe keuken. Top geholpen, fijn in de omgang en wij konden hem altijd bereiken met vragen.

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Bedankt voor de review, goed om te horen dat jullie tevreden zijn!

Remco Schippers
Capelle aan den IJssel
26-07-2023

“We hebben nu een keuken helemaal naar onze zin.”

Wij waren opzoek naar een nieuwe keuken maar waren nog niet direct overtuigd van het ontwerp. Uiteindelijk hebben we 3 ontwerpen besproken met Jimmy. Hij heeft ons erg fijn geholpen. De keuken kon ook nog 2 weken eerder geleverd worden dan we in eerste instantie hadden gepland. We hebben nu een keuken helemaal naar onze zin. Jimmy, hartelijk dank voor de adviezen en begeleiding naar onze prachtige keuken.

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Ik vond het heel leuk om alle mogelijkheden met jullie te bespreken. We hebben al jullie wensen in een ontwerp gezet, wat heeft geresulteerd in een geweldige keuken. Veel plezier ervan!

Papavoine
Capelle aan den IJssel
26-07-2023

“Jimmy stond binnen 15 minuten bij ons thuis om het op te lossen.”

We zijn heel goed geholpen. We hadden een bepaald budget en Jimmy heeft goed mee gedacht om al onze wensen passend te maken. Er staat nu een mooie keuken, met alles wat we wilde en binnen het bedrag dat we hadden afgesproken. Het leveren van de keuken wordt van te voren goed afgestemd, ook het plan van de leidingen wordt op tijd geleverd, zodat je alles ruim van te voren klaar kan hebben. Ook de monteur die de keuken kwam plaatsen dient een compliment te krijgen. In zijn eentje had hij binnen een dag de keuken netjes geplaatst. Al het karton stapelt hij netjes op, zo dat de rommel beperkt blijft. Tijdens het plaatsen van de keuken, bleekt iets niet helemaal goed te passen, Jimmy stond binnen 15 minuten bij ons thuis om het op te lossen. Super fijn! Kort om, we zijn erg blij met onze nieuwe, mooie keukens. En bevelen dit bedrijf zeker aan om een keuken te bestellen.

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring. Ik wens jullie heel veel plezier van de nieuwe keuken!

Daisy Smit
Capelle aan den IJssel
13-06-2023

“Fijne service en erg blij met de keuken.”

Goed geadviseerd door Jim, fijne service en uiteraard erg blij met de keuken.

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Bedankt voor de mooie review, Daisy. Heel leuk hoe je de keuken hebt aangekleed met zwarte accessoires!

van Wijk
Capelle aan den IJssel
30-05-2023

“Een prachtige nieuwe keuken”

Wij hebben bij Jimmy Bonsel een mooie keuken gekocht die prachtig in ons nieuwe huis staat. We zijn tevreden met de manier waarop Jimmy ons geholpen heeft.

Bron: Qasa 

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Fijn dat jullie tevreden zijn met hoe ik jullie geholpen heb. Dat vind ik leuk om te horen. Veel plezier in de nieuwe keuken!

Beso
Capelle aan den IJssel
09-05-2023

“Tevreden.”

Bedankt Jim, voor jouw vakkundige adviezen. Wij zijn tevreden met de keuken, en het was erg fijn dat alles snel en op tijd geregeld was.

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Heel fijn om te horen dat jullie tevreden zijn. Ik ben blij dat ik heb kunnen helpen.

C.S.
Capelle aan den IJssel
09-05-2023

“Een goede ervaring.”

Jimmy heeft mij ontzettend goed geholpen met een nieuwe keuken. Een goede samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen, eerlijkheid en transparantie. Zeer persoonlijke benadering naar de klant waardoor het vertrouwd voelt en is. Levering ging goed en keuken was compleet. Al met al een goede ervaring met I-KOOK. Zeer aan te bevelen bij één ieder die op zoek is naar een nieuwe keuken.

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Bedankt voor je mooie review. Ik vond het leuk om samen jouw nieuwe keuken te ontwikkelen!

Frits-Jan Groenewold
Capelle aan den IJssel
21-04-2023

“Een perfecte ervaring.”

Van eerste contact tot en met oplevering van keuken perfecte ervaring! Keuken kopen met goed advies die op tijd en compleet wordt geleverd? Ga naar I-Kook Capelle!
Goed advies, prima meedenken. Moeite gedaan om alle apparaten tijdig geleverd te krijgen. Afspraken met levering en installatie nagekomen en Jimmy kwam zelf op installatiedag ook kijken of het goed ging.

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Bedankt voor je mooie review. Altijd fijn om te zien dat alles goed gaat met de installatie. Ik wens je veel plezier met de nieuwe keuken.

Rakesh & Angela
Capelle aan den IJssel
30-03-2023

“Een topzaak.”

Na het bezoeken van diverse keukenszaken, hebben wij uiteindelijk een afspraak gemaakt bij I-KOOK Capelle a/d IJssel. Onze keukencoach was Jimmy Bonsel. Het gesprek verliep zeer vlot. Dit komt mede door Jimmy. Er werd geluisterd naar onze wensen. Hierbij gaf hij ook zijn eigen advies. Dit zou wel anders kunnen enz. Uiteindelijk kwamen we tot een super strakke 3-d ontwerp van de keuken. Bij nader inzien wilde we toch een andere opstelling. Dit kon gewoon bij Jimmy. Met zijn vriendelijk lach en humor hebben wij samen 2 ontwerpen gecreëerd. Uiteindelijk hadden wij de perfecte opstelling gevonden. Hiervoor hebben wij getekend. Bij thuiskomst had mijn wederhelft twijfels over de frontkleur. Zij is toen weer ff langsgelopen naar de zaak. Jimmy vond geen probleem om het aan te passen. Wat een service. Al met al kleur was aangepast. En dan de levering! Door persoonlijke omstandigheden hebben wij gevraagd voor uitstel van levering. Dit werd zonder probleem voor ons geregeld. Wat een Topzaak! Na de levering heeft Jimmy geregeld contact gezocht van hoe het gaat met het plaatsen van de keuken. Wij hadden besloten om het zelf te laten doen. Dit was niet echt een goede zet. Maar goed uiteindelijk is het goed gekomen. Samengevat. Keukencoach Jimmy weet waar hij over praat. Zeer professioneel en vriendelijk. Het is een aanrader om zaken te doen met I-KOOK.

Bron: Qasa 

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Ik ben blij dat ik jullie heb kunnen helpen. Bedankt voor de mooie review en ik wens jullie veel plezier in de nieuwe keuken.

Marjolein
Capelle aan den IJssel
17-02-2023

“Zeer positieve ervaring.”

Mijn ervaring bij I-KOOK is zeer positief. Ik had meteen een leuke klik met Jimmy. Hij heeft me goed begeleid bij de aankoop van mijn keuken en veel geduld met me gehad :-D. Ik heb een paar keer wat dingen willen aanpassen en dat was geen probleem, ik mocht zo vaak langs komen als ik wilde. Ook de nazorg is uitstekend. Jimmy kwam persoonlijk langs om de keuken te bekijken en de paar puntjes die nog aangepast moetsen worden heeft hij zonder problemen opgepakt. Als ik in de toekomst weer een keuken nodig heb, ga ik zeker weer naar I-KOOK!

Bron: Qasa 

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen met je nieuwe keuken. De aanpassingen waren zeker geen probleem. Geniet ervan!

05-01-2023

“Perfect!”

Een complete keuken gekocht bij I-KOOK en onwijs goed geholpen door Jimmy! Vanaf het eerste moment dat we binnen kwamen tot aan de oplevering, in 1 woord: perfect!
Ik was nogal wispelturig wat betreft mijn keuzes, maar Jimmy heeft me altijd netjes te woord gestaan en overal geholpen waar mogelijk. Ook het plaatsen van de keuken ging probleemloos. 2 hele vrolijke mannen (Jeff en Ton), die het foutloos hebben gedaan.
Mochten we ooit weer een nieuwe keuken hebben, gaan we zonder twijfel meteen terug naar I-KOOK. Kortom: een dikke aanrader!

Bron: Qasa 

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Goed om te horen dat je zo positief terugkijkt op de aankoop van je keuken. Bedankt voor de leuke gesprekken en de mooie woorden!

28-12-2022

“Het contact verliep erg goed.”

Samen met dhr. Bonsel (Jimmy) aan de slag gegaan om onze ideeën om te zetten in een echte keuken. We werden vriendelijk ontvangen bij I-KOOK in Capelle ad IJssel en tijd was geen enkel probleem. Jimmy snapte gauw wat we voor ogen hadden en kwam zelf ook met goede ideeën. Zelfs het onmogelijke werd via de leverancier geregeld. We vonden het advies eerlijk en neutraal en we hadden het idee dat Jimmy zich zeker inzette om onze wensen te realiseren. Verder gewoon een ontspannen gesprek zonder te veel druk. Het nameten ging ook perfect. Tips voor de koof en andere ideeën werden ook hier met ons gedeeld. Toch wel heel prettig als je voor het eerst een nieuwe keuken gaat aanschaffen. We werden goed op de hoogte gehouden over het proces en de levering. De levering van de keuken kwam precies in de afgesproken weken. Het contact verliep goed. Wij wisten waar we aan toe waren en I-KOOK checkte bij ons of alle voorbereidingen gedaan waren. Geen aanbetaling maar betalen bij aflevering vonden wij ook een prettig idee. Monteur kwam ook op de afgesproken tijd en werkte netjes en wist waar hij mee bezig was. Leuk dat Jimmy ook nog even kwam kijken bij het installeren thuis en nadat de keuken af was! Wij raden I-KOOK zeker aan. Gewoon een keuken die in 1x goed is hoor je niet vaak en ook nog eens eentje die mooier in het echt is dan op de tekening.

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Bedankt voor het leuke contact en de mooie review. Ik vond het leuk om jullie te helpen bij het aanschaffen van de eerste keuken. Geniet ervan!

Michèle
Capelle aan den IJssel
28-12-2022

“Heel blij met mijn nieuwe keuken.”

Op een woensdagmiddag even gaan kijken bij I-KOOK en gelijk prettig geholpen door Jimmy. 3 uur later had ik een keuken gekocht. Daarna nog wel wat dingen aangepast, wat geen probleem was. Bij levering was alles compleet en alles is vakkundig gemonteerd door 2 gezellige monteurs. De keuken is in het echt nog mooier dan ik van tevoren dacht, want een keuken kopen vanaf een blaadje papier blijft lastig.

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Je droomkeuken ontwerpen is inderdaad niet gemakkelijk, maar we hebben er wat moois van gemaakt. Fijn dat de keuken zo goed bevalt. Veel plezier ervan!

Familie Zondervan
Zevenhuizen
14-11-2022

“Het eindresultaat is fantastisch.”

Eind december 2021 hebben wij samen met Jimmy onze prachtige matzwarte keuken ontworpen. Goed advies gekregen over de opstelling, maten, afwerking en apparatuur. Jimmy denkt goed met je mee. Niets was onmogelijk, zelfs een geïntegreerde plantenbak aan het kookeiland kon naar onze wens worden gemaakt. Verschillende keren zijn op ons verzoek wijzigingen qua kleur werkblad, afmetingen en materialen doorgevoerd. Dit alles was geen enkel probleem. In juni 2022 is de keuken geleverd. De apparatuur was allemaal op tijd, één van de ovens heeft Jimmy zelfs persoonlijk afgeleverd. Het eindresultaat is fantastisch. Het plaatsen is vakkundig uitgevoerd door 2 nette, vrolijke, ervaren mannen.

Wij zijn erg blij met onze keuken en hebben niet het idee dat we hiervoor de hoofdprijs hebben betaald. Kortom, zoek je een mooie keuken voor een eerlijke prijs, ga dan naar I-KOOK Capelle a/d IJssel en vraag naar Jimmy!

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

De keuken staat er schitterend bij... en wat een leuk idee de geïntegreerde plantenbak, sfeervol en functioneel. Ik wil jullie bedanken voor de gezellige gesprekken en wens jullie veel kookplezier toe!

Shanina Bhiekhemsing
Rotterdam
09-09-2022

“Superaardig, gezellig meedenken en totaal niet opdringerig.”

Bij I-KOOK Capelle aan den IJssel hebben we onze keuken gekocht. We zijn het gehele proces geholpen door Jimmy. Super aardig, gezellig, meedenkend en totaal niet opdringerig. Tijdens de proces was er een miscommunicatie maar dit heeft Jimmy supergoed opgepakt en opgelost. Als er iets gewijzigd moest worden, overlegde hij dit ook netjes eerst met ons. Na de montage waren er ook een aantal puntjes waar ik niet tevreden mee was, maar dit is ook weer mooi opgelost.

Kort maar krachtig: top service en volgende keer zal ik zeker weer bij I-KOOK mijn keuken kopen.

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie, uitgebreide review. Leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar dit prachtige eindresultaat. De keuken past perfect in jullie woning en is van alle gemakken voorzien. Geniet ervan!

04-08-2022

“Het voelde als een warm bad.”

Vanaf het moment dat ik de keukenzaak betrad voelde I-KOOK Capelle aan den IJssel als een warm bad. Meteen legde ik mijn eigen keukenontwerp op tafel en het ontwerp werd door keukencoach Jimmy Bonsel goed uitgewerkt waarbij hij mij nuttige adviezen gaf. Het hele proces verliep vlot. Het is erg plezierig om met Jimmy te werken die er helemaal voor de klant is. Jimmy en ik hebben samen een pracht van een keuken neergezet die vloeiend overloopt in het zitkamergedeelte door middel van een extra halfhoge kastenwand van I-KOOK.

De keuken werd goed afgeleverd op de afgesproken tijd en de keuken werd een dag later in één dag supergoed gemonteerd door Jacco en Cees, heel indrukwekkend. Niet onbelangrijk om te melden: de prijs-kwaliteitverhouding is bij een I-KOOK keuken erg gunstig.

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Fijn dat je zo tevreden bent met je nieuwe keuken! Het resultaat is prachtig en zeer praktisch, daar mogen we zeker trots op zijn! Leuk dat ik je hiermee heb mogen begeleiden. Veel kookplezier toegewenst!

Malik
Capelle aan den IJssel
05-05-2022

“Fantastische ervaring.”

Ik heb een volledig nieuwe keuken gekocht en werd direct fantastisch ondersteunt door Jimmy. Al mijn ideeën werden tot leven gebracht tijdens het eerste gesprek en tijdens de levering werd ik goed geïnformeerd. Ook tijdens de montage kwam Jimmy langs om alles te controleren. Fantastische ervaring!

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Wat fijn om te horen dat je zo'n fantastische ervaring hebt gehad, daar doen we het voor. Samen hebben we naar een schitterend eindresultaat gewerkt, waar je nog lang van kan genieten. Veel kookplezier toegewenst.

Rahul & Vashna Barsatie
Rotterdam
20-01-2022

“Goede service en ga zo door”

Wij zijn op een zeer deskundige wijze geadviseerd door keukenverkoper Jimmy. Wat wij heel fijn hebben ervaren is dat Jimmy geen doordrammer is. Hij heeft eerst geluisterd naar onze wensen waarop hij daarna zijn adviezen kon geven. Dit heeft hij op en top gedaan, zowel theoretisch als met praktische voorbeelden. Hij nam er echt de tijd voor om ons te laten zien wat wel goed en minder goed past.

Zo hebben wij zijn adviezen goed opgevolgd en is hij aan de slag gegaan om de keuken te ontwerpen. Wel, we moeten eerlijk bekennen, het is een prachtige woonkeuken eiland geworden met de juiste kleuren combinatie. Wij zijn heel erg blij en gelukkig met deze keukenopstelling.

Wij willen Jimmy ontzettend bedanken voor zijn genomen tijd en moeite. Dit wordt zeer gewaardeerd. Jimmy je bent een topper samen met je collega Rob.

Super vriendelijke en gastvrije heren die klaar staan voor hun klanten. Goede service en ga zo door!

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de keuken en met mij als jullie keukencoach. De keuken heeft een fijne opstelling, die voldoet aan jullie wensen. Al met al is het een prachtige keuken, waar jullie nog lang van kunnen genieten!

Familie Puijmbroeck
Nieuwerkerk aan den IJssel
20-01-2022

“Het hele proces bij I-KOOK voelde als een warm bad.”

Een nieuwe keuken kopen…Geweldig, maar die gladde verkopers bij alle andere keukenzaken, daar zagen we zo tegenop. Totdat we I-KOOK vonden op internet. Bij binnenkomst merk je het verschil al. We konden rustig kijken, de keukencoaches zijn indien gewenst te raadplegen.

We maakten een afspraak bij I-KOOK Capelle a/d IJssel en Jimmy Bonsel werd onze coach. Wat een fijne relaxte sfeer. Jimmy dacht met ons mee, gaf advies en presenteerde ons een geweldig ontwerp van onze droomkeuken. Op 9 december zou de keuken worden geplaatst. Helaas was het stucwerk op de plek van de keuken net niet droog genoeg. De monteur nam in overleg met Jimmy geen risico. De keuken werd niet geplaatst.

Daar zaten we dan vlak voor kerst.. Jimmy en collega’s hebben alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat het plaatsen toch voor de kerst ging gebeuren en met succes. Twee fantastische monteurs hebben zo keurig gewerkt. Het eindresultaat vinden wij geweldig. Het hele proces bij I-KOOK voelde als een warm bad.

Kan het iedereen aanraden hier een keuken te kopen. Geen nummer, maar persoonlijke service die je nog maar weinig vindt. Een echte aanrader!

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Beste Familie Puijmbroeck, wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe keuken en natuurlijk het proces daaraan vooraf. Gelukkig hebben we de keuken nog op tijd kunnen plaatsen en hebben jullie deze meteen goed kunnen uitproberen tijdens de kerstdagen. ?

Alexandra de Jong
Rotterdam
02-12-2021

“Een onwijs mooie keuken”

Ik werd erg fijn geholpen door Jimmy, alles wat ik mooi vond liet hij uitgebreid zien. Zelfs met een relatief klein budget heb ik een onwijs mooie keuken uit kunnen zoeken, door de eerlijke prijzen van I-KOOK. Ook toen ik na de bestelling van de keuken nog vragen had, werd ik vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Een aanrader!

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Bedankt voor je review, fijn dat je zo blij bent met je nieuw keuken. Samen hebben we een prachtig eindresultaat gerealiseerd. Ik wens je nogmaals superveel kookplezier toe!

Ron Pasch
Capelle aan den IJssel
25-11-2021

“Een prima ervaring.”

Prima ervaring gehad met I-KOOK bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Verbouwingen gaat bijna nooit volledig soepel en zo ook nu niet. Bij plaatsing bleek dat de vaatwasser niet geschikt was voor de hoogte van de frontpanelen en de kookplaat zou “mat zwart” zijn maar bleek helaas “mat grijs” en tekende qua kleur niet mooi bij het werkblad. Echter is dit allemaal prima opgelost met I-KOOK. De vaatwasser is een ander type voor gekomen en de kookplaat hebben we kosteloos om kunnen ruilen naar een ander model. De levering daarvan duurde wel lang maar dat is ook een kwestie van overmacht. Overal zijn er leveringsachterstanden waar in dit geval I-KOOK zelf niets aan kan veranderen, dus dat neem ik ze ook niet kwalijk. Al met al een prima ervaring gehad met I-KOOK!

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Hi Ron, bedankt voor het delen van je ervaring. Goed om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe keuken. Gelukkig hebben we alles samen opgelost en kun je nu genieten van een prachtige keuken.

Tamara de Keizer
Spijkenisse
25-11-2021

“Wij zijn diep gelukkig met onze nieuwe keuken.”

Wij gingen geheel vrijblijvend naar I-KOOK, gewoon om wat ideeën op te doen en om te kijken wat onze mogelijkheden waren. Wij kregen een afspraak met keukencoach Jimmy Bonsel. Jimmy luisterde goed naar onze wensen, nam de tijd en kwam ook met haalbare ideeën en opties. Het was een heel fijn en goed gesprek. Het 3D ontwerp wat Jimmy had gemaakt was echt super, het gaf goed inzicht in hoe onze nieuwe keuken eruit zou komen te zien. We gingen met een ontwerp van onze nieuwe keuken en een heel goed gevoel de winkel uit. De tijd tussen het ontwerpen en het leveren van de keuken was prima! Ik kon ten alle tijden bellen naar de winkel en werd dan super fijn geholpen en kreeg altijd antwoord op al mijn vragen. De mannen die de keuken kwamen plaatsen waren ook heel vriendelijk en zeker ook vakkundig. Al met al zijn we diep gelukkig met onze mooie nieuwe keuken. Hier gaan we nog lang plezier van hebben. Ik raad I-KOOK Capelle ad IJssel zeker aan voor wie er een nieuwe keuken wil kopen.

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn en bedankt voor de complimenten en aanbeveling. We hebben samen een mooie keuken gerealiseerd en ik ben blij dat jullie daar ook zo over denken. Ik vond het leuk en gezellig dat ik jullie mocht begeleiden. Geniet ervan!

R.H.L. Strootman
25-11-2021

“Uitstekend geholpen.”

Wij zijn geholpen door Jimmy Bonsel. Een rustige en empathische werknemer die graag meedenkt met de klant en zijn creatieve gedachtes meeneemt naar het ontwerp van de keuken. Jimmy werkt vanuit het punt van advies waardoor wij ons niet opgejaagd voelden om een keus te maken. Ook doormiddel van uitleg betreft kosten/prijzen van materiaal en het plaatsen van de keuken, gaf het ons een gevoel dat wij niet om de tuin werden geleid. Ook een pluspunt betreft de 3d tekening die werd gemaakt.

Kort samengevat zijn wij uitstekend geholpen en raden wij vele nieuwe klanten I-KOOK aan!

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten. Het eindresultaat is prachtig, fijn dat jullie er zo blij mee zijn. Ik wens jullie veel plezier met jullie nieuwe keuken, maar ik geloof dat dat wel goed gaat komen... ?

Vas Vastgoedservice & Onderhoud
Capelle aan den IJssel
23-07-2021

“Klasse”

Geholpen door Jimmy Bonsel, super communicatie, denkt mee en was flexibel, top monteurs, meedenkend en lopen dat extra stapje, kan niet anders zeggen dan klasse!!

Bron: Qasa

21-04-2021

“Jim heeft ons al 2 keer super geholpen met een keuken!”

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Wat fijn dat u tevreden bent over de resultaten! Ik kijk uit naar de volgende oplevering in juni!

Daniel Tavares
Rotterdam
29-05-2020

“Beste I-KOOK TOT NU TOE zijn we tevreden met ons aankopen.”

 

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Bedankt voor jullie review! Nogmaals veel plezier!

“Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk. Tijdens ons gesprek vraag ik naar wat de wensen zijn en ga ik daarmee aan de slag. Ik wil laten zien dat een keuken praktisch, betaalbaar en mooi tegelijk kan zijn.”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.