uit 6 klantervaringen
Capelle aan den IJssel
Ron Pasch
Capelle aan den IJssel
25-11-2021

“Een prima ervaring.”

Prima ervaring gehad met I-KOOK bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Verbouwingen gaat bijna nooit volledig soepel en zo ook nu niet. Bij plaatsing bleek dat de vaatwasser niet geschikt was voor de hoogte van de frontpanelen en de kookplaat zou “mat zwart” zijn maar bleek helaas “mat grijs” en tekende qua kleur niet mooi bij het werkblad. Echter is dit allemaal prima opgelost met I-KOOK. De vaatwasser is een ander type voor gekomen en de kookplaat hebben we kosteloos om kunnen ruilen naar een ander model. De levering daarvan duurde wel lang maar dat is ook een kwestie van overmacht. Overal zijn er leveringsachterstanden waar in dit geval I-KOOK zelf niets aan kan veranderen, dus dat neem ik ze ook niet kwalijk. Al met al een prima ervaring gehad met I-KOOK!

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Hi Ron, bedankt voor het delen van je ervaring. Goed om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe keuken. Gelukkig hebben we alles samen opgelost en kun je nu genieten van een prachtige keuken.

Tamara de Keizer
Spijkenisse
25-11-2021

“Wij zijn diep gelukkig met onze nieuwe keuken.”

Wij gingen geheel vrijblijvend naar I-KOOK, gewoon om wat ideeën op te doen en om te kijken wat onze mogelijkheden waren. Wij kregen een afspraak met keukencoach Jimmy Bonsel. Jimmy luisterde goed naar onze wensen, nam de tijd en kwam ook met haalbare ideeën en opties. Het was een heel fijn en goed gesprek. Het 3D ontwerp wat Jimmy had gemaakt was echt super, het gaf goed inzicht in hoe onze nieuwe keuken eruit zou komen te zien. We gingen met een ontwerp van onze nieuwe keuken en een heel goed gevoel de winkel uit. De tijd tussen het ontwerpen en het leveren van de keuken was prima! Ik kon ten alle tijden bellen naar de winkel en werd dan super fijn geholpen en kreeg altijd antwoord op al mijn vragen. De mannen die de keuken kwamen plaatsen waren ook heel vriendelijk en zeker ook vakkundig. Al met al zijn we diep gelukkig met onze mooie nieuwe keuken. Hier gaan we nog lang plezier van hebben. Ik raad I-KOOK Capelle ad IJssel zeker aan voor wie er een nieuwe keuken wil kopen.

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn en bedankt voor de complimenten en aanbeveling. We hebben samen een mooie keuken gerealiseerd en ik ben blij dat jullie daar ook zo over denken. Ik vond het leuk en gezellig dat ik jullie mocht begeleiden. Geniet ervan!

R.H.L. Strootman
25-11-2021

“Uitstekend geholpen.”

Wij zijn geholpen door Jimmy Bonsel. Een rustige en empathische werknemer die graag meedenkt met de klant en zijn creatieve gedachtes meeneemt naar het ontwerp van de keuken. Jimmy werkt vanuit het punt van advies waardoor wij ons niet opgejaagd voelden om een keus te maken. Ook doormiddel van uitleg betreft kosten/prijzen van materiaal en het plaatsen van de keuken, gaf het ons een gevoel dat wij niet om de tuin werden geleid. Ook een pluspunt betreft de 3d tekening die werd gemaakt.

Kort samengevat zijn wij uitstekend geholpen en raden wij vele nieuwe klanten I-KOOK aan!

Bron: Qasa

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten. Het eindresultaat is prachtig, fijn dat jullie er zo blij mee zijn. Ik wens jullie veel plezier met jullie nieuwe keuken, maar ik geloof dat dat wel goed gaat komen... 😉

Vas Vastgoedservice & Onderhoud
Capelle aan den IJssel
23-07-2021

“Klasse”

Geholpen door Jimmy Bonsel, super communicatie, denkt mee en was flexibel, top monteurs, meedenkend en lopen dat extra stapje, kan niet anders zeggen dan klasse!!

Bron: Qasa

21-04-2021

“Jim heeft ons al 2 keer super geholpen met een keuken!”

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Wat fijn dat u tevreden bent over de resultaten! Ik kijk uit naar de volgende oplevering in juni!

Daniel Tavares
Rotterdam
29-05-2020

“Beste I-KOOK TOT NU TOE zijn we tevreden met ons aankopen.”

 

Jimmy Bonsel
Keukencoach

Bedankt voor jullie review! Nogmaals veel plezier!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.