uit 63 klantervaringen
Zoetermeer
"Vanuit mijn functie heb ik veel met projectontwikkelaars, makelaars, vastgoed ondernemers, aannemers, etc. te maken. Dat is iedere dag weer zeer uitdagend en elke keer weer een feest om te mogen doen. De taak die ik mezelf elke dag opnieuw weer geef is om jou als klant te ontzorgen. Als een keuken zonder problemen opgeleverd wordt en jij tevreden bent met het eindresultaat, hebben we het samen goed gedaan!"
Bert & Monique Haring
Rijswijk
20-12-2022

“We kunnen iedereen firma I-KOOK warm aanbevelen.”

In 2018/2019 een aantal malen bij de vestiging in Den Haag langs geweest om al onze wensen voor een nieuwe (greeploze hoogglans schiereiland) keuken met Miele apparatuur te bespreken. Altijd zeer plezierig, met goede ideeën van de adviseur geholpen. De levering verliep naar tevredenheid en de keuken is vakkundig geplaatst.
Wat echter nog belangrijker is, is de after-service. In de loop der tijd zijn er namelijk toch wat zaken naar voren gekomen die hersteld dienden te worden (afstelling deurtjes, LED-verlichting e.d), en zelfs na 2,5 jaar werd dit zonder enig probleem door hen opgepakt en verzorgd. M.a.w.: we kunnen iedereen firma I-KOOK warm aanbevelen!

Bron: Qasa

Hein van Eijkern
Keukencoach

Bedankt voor jullie aanbeveling. Fijn dat alles naar wens is verlopen, de keuken staat er prachtig bij. Ik wens jullie nogmaals superveel kookplezier toe!

Indra Sripal
Berkel en Rodenrijs
11-08-2022

“Ontzettend goed geholpen.”

We zijn ontzettend goed geholpen voor ons nieuwbouw appartement in Rotterdam waar we een gave keuken voor wilde uitkiezen die dominant is in de woonkamer. Het moet nog gerealiseerd worden maar de aanloop naar de bestelling verliep zeer prettig door de kundige mensen van I-KOOK Zoetermeer.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review! Leuk dat ik jullie mag begeleiden naar een nieuwe keuken voor jullie huis in Rotterdam. We gaan er iets moois van maken. 😊

Bob van der Ham
Rijswijk
17-05-2021

“Dik tevreden met onze keuken van I-KOOK.”

We zijn dik tevreden met onze keuken van I-KOOK. De communicatie tijdens het adviestraject was prettig, de levering tijdig en de nazorg netjes. Door een communicatiefout was de levering niet helemaal volledig, maar dat is fantastisch opgelost. Ik kan I-KOOK iedereen aanraden.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Wauw... de foto spreekt voor zich, prachtig! De kleurcombinatie hebben jullie goed uitgekozen, het past perfect en geeft een unieke uitstraling. Ik vond het leuk om jullie hiermee te mogen helpen en wens jullie nogmaals veel plezier met deze pracht keuken!

Willem
Bonaire
05-11-2020

“Aanrader.”

Keuken op afstand gekocht vanuit Bonaire. Prima geholpen met keuze alternatieven. Goede werktekeningen en uitstekende kwaliteit in relatie tot prijs. Betrouwbaar bedrijf met goede customerservice! Een aanrader.

Bron: Qasa

J. Moerman
Den Haag
14-08-2020

“Een meedenkende keukencoach met een eerlijke prijs!”

Ik ben meer dan tevreden met mijn keuken van I-KOOK. De communicatie tijdens het adviestraject was prettig, de levering tijdig en de nazorg netjes. Er bleek een klein foutje in de afmetingen, maar dit is door I-KOOK keurig opgelost. Ik had niet het hoogste budget beschikbaar, maar ik heb (o.a. door goed meedenken van de keukencoach en eerlijke prijzen van materiaal) bij I-Kook een volwaardige keuken gekregen.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Bedankt voor de mooie review en de foto's! Wat een prachtige keuken.. Ik vond het superleuk om jou te helpen en ik wens je nogmaals veel kookplezier!

S.L. Grijspaardt
Poeldijk
16-07-2020

“Open en eerlijk wezen zij ons op voor- en nadelen van onze wensen.”

Vanaf het eerste contact zijn wij zeer vriendelijk geholpen door Hein. Met verstand van zaken heeft hij ons geholpen met het samenstellen van onze keuken. Open en eerlijk wees hij ons op voor- en nadelen van onze wensen. Bij I-KOOK geen oneindige/schimmige onderhandelingen over de prijs alsof we op de markt staan, maar open communicatie over de prijzen.

Zeer flexibel werd onze keuken in verschillende opstellingen ingetekend zodat we niets aan het toeval overlieten. De montage door monteur Ed was perfect. Zelden zo’n strak ingebouwde keuken gezien als door Ed opgeleverd. Vanwege de Corona crisis ontbrak de kookplaat bij oplevering van de keuken, maar I-KOOK heeft alles op alles gezet om er voor te zorgen dat de kookplaat gemonteerd was vóór onze verhuizing.

De aftersales van I-KOOK is werkelijk perfect. We wilden tóch nog een stootstrip aan ons aanrecht en zonder blikken of blozen werd deze er bij geleverd als ‘service van de zaak’.

Als je zaken wilt doen met een keukenleverancier die zich aan zijn afspraken houdt, kies dan voor I-KOOK Den Haag.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Hartstikke bedankt voor jullie reactie! Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen! Ik wens jullie nogmaals veel plezier met jullie prachtige keuken.

Amig Singh
Den Haag
19-06-2020

“Een keukenontwerp boven mijn verwachtingen.”

Zelf ben ik reeds bestaande vastgoed klant bij I-KOOK Den haag.
De samenwerking met Hein loopt al lang en zeer goed.
Nu voor mijn eigen woning had ik een keuken nodig en natuurlijk heb ik contact genomen met Hein.
Zelf heb ik weinig tijd om dit helemaal uit te kiezen en te ontwerpen.
Ik heb I-KOOK groen licht gegeven om de keuken te ontwerpen en mijn wensen doorgegeven.

Uiteindelijk kwam I-KOOK met een ontwerp en details die zeker boven mijn verwachtingen waren.
Ik had I-KOOK specifiek doorgegeven dat ik een keuken wil met alle nieuwe features en alle led verlichting op Hue geschakeld via mobiel en dat ik alles via mijn IPad wil bedienen.
Daarin heeft Hein goed geluisterd en naar gehandeld.

De montage inclusief meerwerk is zeer goed verlopen.
Het eindresultaat is zeker boven mijn verwachting.

Hein van Eijkern
Keukencoach

We hebben samen al een hoop prachtige keukens neergezet, maar deze is toch wel speciaal... Fijn dat alles weer naar wens is, maar dit keer voor eigen gebruik! Geniet ervan en tot de volgende.

Barbara Lorsheyd
Den Haag
12-06-2020

“De keuken uiteindelijk in alle opzichten  zeer boven mijn verwachtingen.”

Via mijn tweeling broer Sander Lorsheyd die reeds had gekocht bij I-KOOK terecht gekomen.

Zelf ken ik I-KOOK van naam, omdat zij bal sponsor zijn van mijn team waar ik keeper ben ADO vrouwen.
Door de zeer positieve ervaring van mijn broer bij I-KOOK Den Haag een ontwerp laten maken die helemaal naar mijn wens is.

Het ontwerp met schuine afzuigkap (voor mijn lengte) en werkblad hoogte van 96 cm hoog heeft de keukencoach goed uitgewerkt.
Tevens veel lades en opbergruimte en veel werkruimte maken de keuken helemaal hoe het is geworden.
De achterwanden en vensterbank ook meegenomen in werkblad materiaal en kleur.
De zwart accenten zijn subtiel en mooi aanwezig.

De keuken uiteindelijk in alle opzichten is zeer boven mijn verwachting gemonteerd en opgeleverd door monteur Ed Fial.
Mij broer is zeer tevreden en nu “I-KOOK”..
Dus aan iedereen ”ga naar I-KOOK voor je keuken”

Hein van Eijkern
Keukencoach

Hartstikke bedankt voor je review! De keuken is prachtig en van alle gemakken voorzien. Ook de smalle apothekerslade onder de kookplaat komt tot zijn recht... Ik wens je nogmaals veel plezier met je prachtige keuken.?

Familie Boers
Nieuwerkerk aan den IJssel
09-06-2020

“Een woon leef keuken voor onze gezellige avonden en dat is het ook echt geworden.”

Bij I-KOOK in Den haag terecht gekomen via onze schoonzoon die reeds een keuken daar heeft aangeschaft met zeer goede recensies.
Afspraak gehad met een keukencoach. Hij heeft voor ons een ontwerp bedacht en materiaal keuze die helemaal naar ons wens was.

Wij wilden een grote wijnkoeler en onze keukencoach adviseerde ons deze vrijstaand te nemen met alle luxe en gemakken voorzien.
Eerst vond een Quooker geen prioriteit, maar door de keukencoach overtuigd dat deze niet meer kan missen in een keuken. Nu kunnen we niet meer zonder….

Wij hebben na een week besloten de keuken af te nemen, omdat dat ook is wat wij echt wilde.
Een woon leef keuken voor onze gezellige avonden en dat is het ook echt geworden.
Wij leven meer in de keuken ruimte en hebben meer plezier ervan dan voorheen met de hele familie.

Het uiteindelijke resultaat is meer dan boven onze verwachtingen.
Wij gaan I-KOOK zeker aanraden aan iedereen die een keuken nodig heeft, omdat I-KOOK keukencoaches oprecht en service gericht zijn.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review! Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat jullie zo blij zijn met de Quooker kraan, wat een uitvinding hè? Nu lekker genieten van jullie super gezellige keuken.

Maya
Rotterdam
02-06-2020

“Onze keukencoach nam alle tijd voor advies en begeleiding.”

Onze keukencoach was goed in het adviseren en het maken van de juiste combinatie van een keuken. Hij begeleidde het proces van begin tot eind waarbij het resultaat er mag wezen. Zo nam hij ook de tijd om alle wensen goed door te spreken.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten! Geniet van je prachtige keuken!

Chivasso OG B.V.
Zoetermeer
29-05-2020

“Het resultaat is mooier dan we hadden verwacht!”

Bij I-KOOK terecht gekomen via andere vastgoed handelaren.

Voor onze luxe appartementen in de verhuur hadden we een luxe uitstraling aan keukens nodig, maar moest uiteraard goedkoop.
I-KOOK heeft ons daarin goed begeleid en het resultaat is mooier dan we hadden verwacht.
Met name het ontwerp en invulling van de apparaten zijn boven onze verwachting.
Binnenkort weer keukens nodig en natuurlijk bij I-KOOK ’where else”

Hein van Eijkern
Keukencoach

Bedankt voor je leuke review! Samen hebben we prachtige keukens neergezet, veel genot toegewenst aan de toekomstige bewoner.

Aniba
Bergschenhoek
29-05-2020

“De woning stond niet eens dag te huur en was direct verhuurd mede door de mooie keuken van I-KOOK Keukens.”

Via reeds bestaande vastgoed klanten en positieve ervaringen bij I-KOOK Keukens Den Haag terecht gekomen.
Afspraak gehad met ervaren keukencoach. Hij is daar de vastgoed specialist.
Dat heeft hij goed en vakkundig bewezen. Een prachtige ontwerp voor een zeer scherpe prijs.
De woning stond niet eens dag te huur en was direct verhuurd mede door de mooie keuken van I-KOOK Keukens.
Het prettige is toch de transparantie en eerlijkheid hoe I-KOOK met zijn klanten om gaat.
Binnenkort weer een keuken nodig en natuurlijk weer bij I-KOOK.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Bedankt voor je mooie complimenten! Fijn dat je zo tevreden bent en wat een goed nieuws dat het huis al de in de verhuur gaat!

De heren van Delft/Kessen
Den Haag
26-05-2020

“Wij zijn meer dan tevreden klanten.”

Bij I-KOOK terecht gekomen, omdat zij de exclusieve keuken leverancier zijn van het project Recidentie Leeuwedael voor onze appartement.
Afspraak gehad met I-KOOK Den Haag.  We zijn zeer goed geholpen met alles uitzoeken en bepalen in onze keuken.
Uiteindelijk besloten om de keuken af te nemen en I-KOOK heeft ons ook geholpen met het lichtplan in de gehele woning.
Het eindresultaat mag er zeker zijn. Wij zijn meer dan tevreden klanten en raden iedereen aan om bij I-KOOK Keukens je keuken te kopen.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn! Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn, prachtig. Ik wens jullie nog veel gebruiksplezier toe!

M. Kessen
Rijswijk
08-05-2020

“Zeer goede ervaring met service en klantvriendelijkheid.”

Hein van Eijkern
Keukencoach

Bedankt voor jullie review! Fijn dat alles naar wens is verlopen!

Mevrouw Verwoerd
Rijswijk
28-02-2020

“Woorden tekort om mijn positieve ervaring te omschrijven.”

Bij I-KOOK terecht gekomen, omdat zij de exclusieve keuken leverancier zijn van het project Leeuwedaal voor mijn appartement.

Afspraak gehad in het filiaal in Den Haag om de keuken te bespreken in de showroom.

Gesprek zeer vriendelijk ervaren en advies op maat was perfect.
De levering als montage van de keuken door monteur Ed , zijn boven mijn verwachtingen gegaan. De keuken is 100 % opgeleverd zonder enige mankementen.

Toch is er dan een aftersale vanuit I-KOOK, waar onze keukencoach persoonlijk de keuken komt opleveren, wederom boven mijn verwachtingen en was zeer gezellig.

Woorden tekort om mijn positieve ervaring te omschrijven, de foto’s zeggen al genoeg.

I-KOOK Keukens raad ik aan iedereen aan.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Bedankt voor je mooie reactie! Fijn dat je zo tevreden bent. De keuken is chique en staat prachtig in je nieuwe appartement.

Familie Bidjai
Pijnacker
11-02-2020

“Wij hebben niet alleen ons droomhuis, maar zeker ook onze droomkeuken mede door I-KOOK Keukens.”

Na heel keukenland te hebben afgestruind uiteindelijk bij I-KOOK Keukens in Den Haag terecht gekomen via Keukenplaats.

Afspraak met een keukencoach gehad.
Zijn inbreng in het ontwerp ,advies op alle vlakken en openheid van alle prijzen gaf ons de doorslag om met I-KOOK in zee te gaan.

Ons vrijstaande huis moest nog gebouwd worden en I-KOOK heeft ons keurig voorzien van een leidingplan voor de bouwer.

Bij het samen bestel klaar maken van de keuken zijn we wederom verrast door onze keukencoach met alle nieuwigheden in keukenland.
In het eiland zit een soundsystem verwerkt in de plint en werkt via bluetooth. Echt met een top geluid.

De levering van keuken ging goed en de montage de volgende dag ook naar ons wens. Er zijn nog wat kleine service punten en I-KOOK gaat daar goed mee om.

Wij hebben niet alleen ons droomhuis, maar zeker ook onze droomkeuken mede door I-KOOK Keukens.

Aan alle mensen “Bij I-KOOK heb je  de mooiste keukens, met de beste prijs en de beste mensen”

We hebben reeds meerdere mensen doorgestuurd naar I-KOOK Den Haag.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie! De keuken is werkelijk prachtig geworden! Jullie hebben inderdaad een hoop nieuwigheden in jullie keuken, van de verlichting tot een soundsysteem in de plinten! Ik vond het leuk dat wij jullie mochten helpen met deze unieke keuken! Nogmaals veel kookplezier, Maar dat zal wel goedkomen...

Familie van den Berge
Bleiswijk
17-12-2019

“Het eindresultaat is nog mooier en boven al onze verwachtingen!”

Via kennissen en op basis van goede reviews bij I-KOOK keukens in Den Haag terecht gekomen. Afspraak gehad met een ervaren keukencoach. Gesprek en het bepalen van alle elementen in de keuken als zeer goed en vakkundig ervaren. Hij heeft onze droomkeuken met alles wat we wilden in een mooie 3-D tekening gerealiseerd.

Na onze fijne ervaring hebben we alles keurig meegekregen om er samen over na te denken. Een aantal weken later hebben we besloten om bij  I-KOOK de keuken aan te schaffen.

De levering als montage gingen soepel en zeer vakkundig.
Na oplevering van de monteur waren er nog een aantal service puntjes. I-KOOK ging hier goed en adequaat mee om en dat was dan ook snel opgelost.

Het eindresultaat is nog mooier en boven al onze verwachtingen.
De persoonlijke aandacht van I-KOOK na oplevering was voor ons de geruststelling en bevestiging dat alles naar de wens van de klant wordt vervuld.

Wij raden aan iedereen aan de keuken bij I-KOOK te kopen.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, de keuken is echt prachtig!

Familie Harmsen
Den Haag
02-12-2019

Geen standaard verkoper die op je stapt met ”kan ik je helpen”

Na het lezen van veel positieve recensies zijn we een keer gaan kijken bij I-KOOK keukens in Den Haag.
Ons eerste indruk bij binnenkomst was dat het er zeer vriendelijk en gemoedelijk aan toe gaat.
Geen standaard verkoper die op je stapt met ”kan ik je helpen”.

We liepen rond en konden rustig op onze eigen gemak alles bekijken.
Pas toen wij vragen hadden vroeg een keukencoach ons de juiste vraag van “hoe kan ik jullie van dienst zijn” We zijn direct met hem aan tafel gegaan en zijn de keuken gaan bespreken en tekenen. Het 3D teken programma vonden wij echt een gave ervaring, alsof je in je eigen keuken staat. We kregen alles keurig mee om er rustig over na te gaan denken.

Na een aantal weken wederom bij I-KOOK een vervolg afspraak gepland om de keuken tot in de puntjes besproken en direct besloten we tot aankoop van de keuken. I-KOOK kent een zeer goede aftersale, om de keuken goed op te leveren. Inmiddels hebben we al meerdere mensen aangeraden om bij I-KOOK je keuken te kopen.  De positieve oprechte manier waarop I-KOOK met mensen omgaat, is zeer schaars. Wij zijn blij dat dit nog bestaat.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn! Veel plezier met jullie prachtige keuken

Familie Waare
Den Haag
02-12-2019

“Geen spelletjes of afdingen gewoon direct een goede prijs”. 

Via kennissen zijn we bij I-Kook Keukens in Den Haag terecht gekomen. Afspraak gehad met een professionele keukencoach. Hij heeft ons begeleid met het ontwerpen en bepalen van alle elementen in de keuken. Het eindresultaat in het gesprek met de 3-d tekening was verbluffend.

In eerste instantie dachten we dat het geheel veel duurder uit zou komen, mede door een speciale inductie kookplaat en een kokend waterkraan. Na het berekenen van de keuken kwam I-KOOK met een totaalprijs en wij waren zeer verrast. Geen spelletjes of afdingen gewoon direct een goede prijs. We besloten direct om de keuken bij I-KOOK te kopen.

De montage en de levering hebben we als zeer positief ervaren. Inmiddels hebben we meerdere klanten verwezen naar I-KOOK om hun keuken daar aan te schaffen.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Bedankt voor jullie leuke reactie. Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn!

Slot-Doornbos
Den Haag
27-11-2019

“De persoonlijke aandacht van de keuken coach geeft ons gevoel dat de klant echt koning is bij I-KOOK Keukens.”

Via kennissen die eerder bij I-KOOK hebben gekocht met zeer goede ervaring bij I-KOOK Keukens in Den Haag een afspraak gemaakt.

Onze keukencoach heeft ons begeleid met het ontwerpen en alle inhoud van de keuken uitgelegd met veel rust en vriendelijkheid.

Na de eerste sessie hebben we de tekeningen en offerte van de keuken meegekregen om er goed over na te denken.
We hadden een specifieke front uitgekozen namelijk Oceaanblauw metallic hoogglans en we wilden de keukenkasten greep loos met veel lades voor en opbergruimte, maar niet vol mat kasten.

I-KOOK kwam in onze tweede afspraak met het mooie 3-D tekening van de keuken naar onze wens. Direct besloten wij de keuken te bestellen.

De levering met lift op locatie ging zonder enige mankementen.
De persoonlijke aandacht van de keuken coach geeft ons gevoel dat de klant echt koning is bij I-KOOK keukens.

Wij raden iedereen aan bij I-KOOK keukens je keuken te kopen.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie reactie! Veel plezier met jullie keuken.

Mevrouw Ambrosino
Zoetermeer
27-11-2019

“Het uiteindelijke resultaat is mooier en boven mijn verwachtingen.”

Na veel keukenzaken te hebben bezocht uiteindelijk via positieve reviews bij I-KOOK Keukens in Den haag langs geweest zonder afspraak met mijn vriendin, om inspiratie op te doen en zelf te beleven hoe het bij I-KOOK in zijn werk gaat.

Wij zijn zeer vriendelijk aangesproken en onze keukencoach bood aan om met ons de keuken te bespreken bij heerlijk kop thee. Na al mijn wensen uitgelegd te hebben heeft hij de keuken in 1 keer top uitgewerkt in een ontwerp dat helemaal naar mijn wens was. Tevens hebben we alle inhoud besproken waarna een offerte uitkwam die mij wel beviel. Onze keukencoach gaf aan er rustig over na te denken en heeft alles netjes uitgeprint.

Ik wist al meteen dat ik wel met I-KOOK in zee zou gaan, maar is toch fijn om er een nachtje over te slapen. Het weekend erop heb ik de knoop doorgehakt en besloten de keuken te kopen. De montage verliep wat stroef, maar I-KOOK heeft daarin goed en correct in gehandeld. Het uiteindelijke resultaat is mooier en boven mijn verwachtingen.

I-KOOK keukens raad ik aan iedereen aan die een keuken gaat kopen.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Bedankt voor jullie leuke reactie, ik wens jullie veel kookplezier toe!

Familie Offers
Zoetermeer
26-11-2019

“I-KOOK staat voor topkwaliteit keukens met de beste vakmensen voor de beste prijs.”

Via kennissen bij I-KOOK keukens in Den Haag terecht gekomen. Afspraak gehad met een keukencoach om de keuken te bespreken voor onze nieuwbouwwoning. Het gesprek als communicatie met hem was zeer prettig kalm en kundig ervaren. Het ontwerp in de 3D -programma was helemaal naar onze wens. Het bespreken van de offerte en “afdingen” op de prijs was een feest en zeer prettig verlopen. Direct hebben we besloten de keuken te kopen. De levering en montage van de keuken zijn kundig verlopen en volgens afspraak. Het eindresultaat is mooier geworden dan we hadden verwacht. I-KOOK staat voor topkwaliteit keukens met de beste vakmensen voor de beste prijs.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn! Geniet van jullie keuken.

I. Sade
's-Gravenhage
26-11-2019

“Ontwerp, kundig advies en aandacht krijg je alleen bij I-Kook Keukens.”

Wederom zeer goed geslaagd bij I-KOOK voor een verhuur pand. Ontwerp, kundig advies en aandacht krijg je alleen bij I-KOOK Keukens. Het eindresultaat zegt al genoeg.

Op naar de volgende keukens!

Hein van Eijkern
Keukencoach

Bedankt voor je reactie en we zien je uiteraard weer terug.?

Familie Diepen
Den Haag
20-11-2019

“Openheid van alle zaken en totaal geen druk.”

Na onderzoek via internet op basis van goede reviews bij I-KOOK Keukens in Den haag een afspraak gepland via de website. Onze keukencoach heeft de keuken helemaal naar wens getekend in een 3D tekenprogramma.

Geen loze ruimte boven de kasten maar kast op kast. Direct waren onze wensen vertaald in een prachtige tekening waardoor het direct tastbaar voor ons was. Alles als zeer kundig en prettig ervaren.

Openheid van alle zaken en totaal geen druk heeft ons besloten om bij I-KOOK direct de keuken aan te schaffen. De levering en montage van de keuken na wat strengelingen zijn uiteindelijk goed uitgepakt. Het resultaat is zeer boven onze verwachtingen.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Bedankt voor jullie directe vertrouwen. Veel kookplezier! ?

Familie Canters Cremers
Leiden
20-11-2019

“Het eindresultaat is mooier dan ontwerp geworden.”

Via kennissen en zeer positieve reviews van I-KOOK zijn wij in Den Haag terecht gekomen.

Afspraak gehad met een keukencoach. Hij had meteen al onze wensen in en prachtig ontwerp gezet.

Het eindresultaat is mooier dan ontwerp geworden. Met name het overstekende gedeelte om aan te zitten

Hein van Eijkern
Keukencoach

Fijn dat wij jullie hebben kunnen helpen en dat jullie zo tevreden zijn!

Thoen
Den Haag
25-10-2019

“De keukens is in het echt mooier geworden dan wij ons hadden voorgesteld!”

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken die onze keukencoach voor ons heeft samen gesteld, in het echt mooier geworden dan wij ons hadden voorgesteld.
Het plaatsen van de keuken door de keukenmonteurs is perfect gedaan

Het uitzoeken van de keuken hebben wij als zeer prettig ervaren.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Ik wens jullie heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Familie Bhikarie
Den Haag
22-10-2019

“Keukens kopen kan overal, maar goede service en oplossingen kregen wij enkel bij I-KOOK.”

In 2015 hebben wij eerder al een keuken bij I-KOOK gekocht, dit beviel ons goed. We hebben een afspraak met een enthousiaste keukencoach en hij nam alle tijd voor ons en dacht echt goed met ons mee. Wij wisten al dat I-KOOK voor kwaliteit  en persoonlijke service staat, mede daarom hebben wij nu weer voor I-KOOK gekozen.

Er waren wat kleine dingen mis gegaan bij het leveren en monteren, maar I-KOOK heeft dit snel en goed opgelost.

Wij raden I-KOOK aan iedereen aan! Keukens kopen kan overal, maar goede service en oplossingen kregen wij enkel bij I-KOOK.

 

Hein van Eijkern
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat wij jullie weer konden helpen! Veel kookplezier!

Familie de Jong
Zoetermeer
09-10-2019

“Geen verrassingen, alles liep zoals verwacht.”

Na onze fijne ervaring van onze eerdere keuken bij I-KOOK weer terecht gekomen. In de winkel zijn we goed begeleid nadat we zelf al een ontwerp hadden gemaakt.

In onze de tweede afspraak zijn alle details en prijzen besproken en zijn wij tot overeenstemming gekomen met een keuken geheel naar onze wens.

Het proces is naar verwachting verlopen maar we kenden jullie natuurlijk al.

 

Hein van Eijkern
Keukencoach

Het is erg chique geworden, geniet ervan!

Familie Thoen
Den Haag
20-09-2019

“I-KOOK staat voor: een goede prijs waar je kwaliteit voor krijgt, en echte mensen die je echt helpen”.

We zijn bij I-KOOK terechtgekomen door positieve reviews. Via de website hebben we een afspraak gemaakt met een keukencoach en het klikte meteen.

Onze keukencoach heeft een keuken ontworpen waarin hij al onze wensen wat betreft kasten en apparatuur heeft kunnen verwerken, met topapparaten van Siemens en een Smeg-fornuis. Het advies ging vlot en vakkundig. De spoelbak van composiet met afdruipgedeelte met eigen afvoer vinden we echt geweldig. We hebben dan ook direct besloten om de keuken te kopen.

De levering en montage gingen soepel en vakkundig. De keuken is in 1 dag helemaal goed geplaatst zonder enige mankementen; wat een vaklui. De keuken is een plaatje en  nog mooier geworden dan het 3D-ontwerp.

I-KOOK staat voor: een goede prijs waar je kwaliteit voor krijgt, en echte mensen die je echt helpen. Wij raden I-KOOK dan ook aan iedereen aan die een keuken gaat kopen.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Dankjewel voor jullie mooie review, en geniet van jullie schitterende keuken!

Familie Franke
Den Haag
19-09-2019

“Ik raad jullie zeker aan bij kennissen en familie!”

Op basis van positieve reviews zijn we bij I-KOOK keukens in Den Haag terechtgekomen. We zijn zomaar binnengelopen zonder afspraak om te kijken naar keukens en ideeën op te doen. Onze keukencoach sprak ons aan en heeft ons geadviseerd over de mogelijkheden. Hij heeft voor ons direct een ontwerp en offerte gemaakt. We hebben alle informatie en tekeningen meegekregen om er rustig over na te denken. Na twee weken hebben we besloten de keuken te kopen, omdat alles naar onze wens was en natuurlijk omdat we blij waren met de scherpe prijs.

Het plannen van het inmeten en aanleveren van de werktekening en de montage ging allemaal wat stroef. Maar na een klacht van ons heeft I-KOOK hier direct en zeer goed op gereageerd. Het uiteindelijke resultaat is dat wij ondanks dit voorval zeer tevreden zijn. Uiteindelijk hebben jullie geweldig werk geleverd en de situatie super afgehandeld. Ik raad jullie zeker aan bij kennissen en familie!

Hein van Eijkern
Keukencoach

Goed om te lezen dat jullie uiteindelijk zo tevreden zijn. Heel veel kookplezier in jullie nieuwe keuken!

Familie Houtstra
Den Haag
19-09-2019

“Bij I-KOOK koop je niet, maar word je geholpen en echt goed geadviseerd om een keuken te kopen. Wat een topbedrijf.”

Na vele keukenzaken te hebben bezocht en op basis van goede recensies, zijn we bij I-KOOK terechtgekomen. Op een zaterdag zijn we binnengelopen bij I-KOOK Den Haag om te kijken hoe het daar is.

Onze keukencoach stelde voor om eerst samen een ontwerp te maken. Hij kwam met een top ontwerp, dat heel anders was dan wat we vooraf in gedachte hadden. Na de 3D-tekeningen te hebben gezien, hebben we besloten om voor zijn ontwerp te gaan. Wat gaaf is dat.

De invulling van apparatuur, kleur en werkblad ging vlot en vervolgens kwam de offerte. We waren verbaasd dat de prijs binnen ons budget viel. We hadden de prijs hoger verwacht, gezien onze keuze voor de apparatuur en de grootte van de keuken. Daarom hebben we direct besloten om bij I-KOOK de opdracht te plaatsen. Zowel de levering als de montage zijn soepel en vakkundig verlopen. Er zijn nog wel wat afwerkingen te verrichten waar I-KOOK correct mee omgaat.

Wij zeggen: bij I-KOOK koop je niet, maar word je geholpen en echt goed geadviseerd om een keuken te kopen. Wat een topbedrijf.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Dankjewel voor jullie mooie reactie! Super om te lezen dat jullie het hele proces zo positief hebben ervaren.

Familie Blange
Den Haag
02-09-2019

“De daad bij het woord voegen, kwaliteit leveren én meedenken: dat is waar I-KOOK voor staat.

Na vele maanden bezig te zijn geweest om een keuken aan te schaffen, zijn wij uiteindelijk bij I-KOOK in Den Haag geslaagd. Zonder enige druk van de keukencoach zijn wij fantastisch geholpen met alle keuzes en de indeling. We zijn met name blij met de ledverlichting onder het werkblad en de brede lades onder het kookgedeelte.

De leidinggevende van de vestiging in Den Haag, Hein van Eijkern, heeft ons zeer goed begeleid naar het eindresultaat. De aanlevering van de keuken ging soepel en vakkundig. Monteur Ron heeft onze keuken geplaatst. Hij was zeer prettig in de omgang en heeft een mooie keuken opgeleverd zonder enige mankementen.

De daad bij het woord voegen, kwaliteit leveren én meedenken: dat is waar I-KOOK voor staat. I-KOOK, super bedankt voor alles en wij raden iedereen aan hun keuken bij I-KOOK te kopen.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Ik ben blij dat ik jullie zo goed heb kunnen helpen en bedankt voor de positieve review. Veel kookplezier in jullie nieuwe keuken!

Familie Hoogeveen
Den Haag
05-08-2019

“Wij raden I-KOOK Keukens aan iedereen aan.”

Via de aannemer en goede recensies bij I-KOOK Keukens in Den Haag terecht gekomen. Afspraak gehad met een keukencoach. Hij tekende de keuken helemaal volgens onze wensen. Wij wilden graag een kook eiland en een inductie kookplaat met afzuiging erin. Doordat alles direct naar wens was hebben we direct besloten om bij I-KOOK de keuken te bestellen. De levering als montage gingen heel soepel en vakkundig.

De keuken ziet er echt heel gaaf uit en het resultaat is boven onze verwachting.

Wij raden I-KOOK Keukens aan iedereen aan.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Bedankt voor het mooie compliment en wat is het een prachtige keuken geworden.

Familie den Hollander
Den Haag
23-07-2019

“Wij raden I-Kook aan iedereen aan!”

Via de makelaar op basis van goede recensies bij I-KOOK keukens in Den Haag terecht gekomen.  We hadden een afspraak met een keukencoach.  Het gesprek hebben we als zeer prettig ervaren. Het meedenken en het ontwerpen ging vlot en vakkundig. We hebben direct de bijkeuken besproken om een totaal beeld van de offertes te krijgen. Na ongeveer een week hebben we besloten om bij I-KOOK de keukens aan te schaffen, omdat alles van I-KOOK perfect in onze plaatje viel. De levering ging prima en de montage liep wat stroef, omdat er een ander vergeten was om te leveren voor het fornuis. Dit werd goed en direct opgepakt en het eindresultaat is er dan ook naar. Twee hele mooie keukens waar we elke dag van genieten.

Wij raden I-KOOK ook aan iedereen aan.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Bedankt voor het vertrouwen! Wat een prachtige keukens zijn het geworden!

Familie Coomans
Den Haag
13-07-2019

“Iedereen die bij ons komt heeft gelijk een wow effect.”

We hebben een afspraak gehad met een keukencoach en hij heeft ons begeleid met het ontwerpen van de keuken. Hij kwam met een ontwerp dat ons zeer aansprak en wist de indelingen van de kasten en lades goed in te vullen met de keuze van de apparaten. Met name het idee van de “lamp afzuigkappen’’ sprak ons direct aan. De keuken is groot en toch niet opvallend aanwezig hierdoor. Het moest een verlengde van onze woongedeelte zijn en het resultaat is dan meer dan verwacht. We hebben zo veel plezier met onze keuken en voldoet meer dan onze verwachtingen. Iedereen die bij ons komt heeft gelijk een wow effect. De nazorg van de keuken is echt top en persoonlijk.

Wij raden I-Kook aan iedereen aan die een keuken gaat kopen.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Wat een mooie keuken is het geworden! Hartelijk dank voor jullie mooie complimenten!

Familie Wellink
Den Haag
06-07-2019

“Wij kregen alle tijd om overal rustig over na te denken.

Door aanraden via vrienden zijn we bij I-KOOK Keukens terecht gekomen. Dat was in december 2018. Eerst binnen gelopen zonder afspraak om te kijken wat ze te bieden hadden. Onze Keukencoach heeft ons prettig benaderd en gaf een aantal goede adviezen, waardoor wij meer interesse hadden in zijn uitleg en verhaal. Hij stelde voor een ontwerp van de keuken te gaan maken  en deed dat snel en vakkundig. In no time was het ontwerp gereed en zagen wij de 3-D impressies. Prachtig ontwerp en ideeën , helemaal naar ons wens. Daarop heeft  I-KOOK de offerte opgemaakt en de details nog besproken. We kregen de 3-D tekeningen en offerte mee en digitaal via mail om er rustig over na te denken. Begin 2019 mailde ik I-KOOK Den Haag dat we de keuken wilde hebben. I-KOOK heeft ons nooit terug gebeld of gemaild hoe het zat met de offerte. Van de andere keuken zaken werden wij helemaal gek gebeld. De keuken levering als montage ging helemaal naar wens en zonder enige mankementen. Het resultaat was voor ons verbluffend. Zwaar boven ons verwachtingen. Vrienden van ons die zijn langs geweest om het resultaat te bekijken waren dat ook. Inmiddels hadden wij nog een bijkeuken nodig en is reeds ook besteld bij I-KOOK. Wij raden aan iedereen die een keuken gaat kopen om bij I-KOOK Keukens te gaan.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Bedankt voor het leuke contact. De keuken is echt een plaatje geworden. Geniet er van!

Sander Lorsheyd
Den Haag
05-07-2019

“Het klikte meteen en mijn keukencoach wist direct precies wat ik wilde.”

Via goede recensies van vrienden en kennissen terecht gekomen bij I-KOOK Keukens in Den Haag. Geweldige ervaring. Het klikte meteen met de keukencoach en hij wist precies wat ik wilde. Opstelling van de keuken en wensen waren boven mijn verwachting. Ik heb direct beslist omdat de prijs ook gelijk goed was. Omdat de woning nog in aanbouw was en ik nog niet de oplevering datum van de aannemer had, wist ik niet wanneer ik de keuken moest bestellen. De aannemer kwam er zeer laat ermee en ik had snel de keuken nodig. I-KOOK gebeld en hun regelde direct dat ik de keuken op tijd kreeg. Echt top service. Levering en montage ging soepel en zeer vakkundig door Freund montage team. De oplevering van de keuken was helemaal top zonder enige service punten. Het resultaat was boven mij verwachting.

De goede recensies zijn dan ook helemaal terecht!

 

Familie Koek
Den Haag
04-07-2019

“Omdat we op 6 hoog wonen ging het leveren niet zo soepel, maar  met I-KOOK gebeld en loste dit direct op. Ergens kopen is 1 ding, super service krijgen is voor ons het belangrijkste!”

Na vele keuken zaken te hebben bezocht en aan de hand van zeer goede reviews uiteindelijk bij I-KOOK Keukens in Den Haag terecht gekomen. Wij zijn zonder afspraak binnen gelopen om te kijken of dit wat was.

Onze keukencoach sprak ons zeer vriendelijk aan en zijn meteen gaan zitten om de keuken te bespreken. Het klikte meteen. Hij kon goed luisteren en het 1 was groot feest. We hebben veel gelachen en met plezier het advies traject beleefd. Nadat onze keukencoach de 3-D tekeningen liet zien waren we beide gelijk verkocht. De prijs was tevens binnen ons budget terwijl we een keuken hadden boven ons verwachting, geweldig. We hebben direct besloten om bij I-KOOK  de opdracht te tekenen. De levering ging niet zo soepel, omdat we op 6 hoog wonen, maar tijdens het leveren met I-KOOK gebeld en die hadden dit direct opgelost. De montage verliep vakkundig en correct. Het resultaat was nog mooier dan het 3-D ontwerp en nog meer boven ons verwachting.

I-KOOK Keukens raad ik aan iedereen aan, omdat de Keukencoaches je van A tot Z persoonlijke begeleiden.

Ebru Umar
Den Haag
03-07-2019

“Heerlijk toch als je alles gewoon netjes meekrijgt en er rustig over na mag denken.”

Via vrienden bij ik terecht gekomen bij I-Kook in Den Haag. Afspraak was met keukencoach gemaakt. Zeer vriendelijk en correcte behandeling. Het klikte meteen. Geen verkoop praatjes en trucjes, gewoon lekker relaxt en voelde mij zeer op mijn gemak. Zelf ben ik bij veel keuken zaken inspiratie gaan opdoen bij o.a. Bulthaup en SieMatic. Wat mij opviel is dat mijn Keukencoach op dit gebied veel verstand en kijk op had en wist mij te overtuigen dat hij dezelfde design en alle elementen kan leveren en ontwerpen.

Ik kwam met een ontwerp en ideeën, en hij adviseerde dit ook, alleen heeft hij het ontwerp technisch nog geperfectioneerd. De uitleg en sparren tegen elkaar vind ik prachtig en het resulteerde tot een top eindresultaat. Heerlijk toch als je alles gewoon netjes meekrijgt en er rustig over na mag denken. De keuken was helemaal naar mijn wens en heb direct de volgende dag besloten om voor  I-Kook te gaan. De levering ging prima en de montage van 2 dagen ging perfect en soepel. Er moet nog wel wat afgesteld worden aan de fronten, I-KOOK gaf aan dit snel te verhelpen. Ik zeg bij I-KOOK is alles mogelijk.

Inmiddels heb ik al meerdere mensen doorverwezen naar I-KOOK

Hein van Eijkern
Keukencoach

Ik vond het contact ook ontzettend leuk! Ben enorm blij dat we samen een prachtige nieuwe keuken hebben gerealiseerd.

De heer Koch
Den Haag
02-07-2019

“Na veel andere keukenzaken te hebben bezocht, adviseer ik heel keukenkopend Nederland: ga niet elders meer kijken, ga naar I-KOOK voor je keuken.”

Op basis van goede reviews zijn we terechtgekomen bij I-KOOK in Capelle. Via de website van I-KOOK heb ik een afspraak gepland. Ze hebben mij in Cappelle goed geadviseerd en een zeer mooi ontwerp gemaakt, dat volledig naar mijn wensen was. De opstelling was in 1 keer perfect voor wat ik in gedachte had. Mijn keukencoach adviseerde de speciale kookplaat met afzuiging, en dat was helemaal top. Belangrijk vind ik dat er geen gebruik wordt gemaakt van gepushte verkoop, en dat heb ik van begin tot eind niet gevoeld of gehoord. Na afloop kreeg ik keurig de tekeningen en offerte mee, om daar thuis rustig op mijn eigen gemak nog eens naar te kijken. Direct de week daarop heb ik besloten om de keuken af te nemen.

Het inmeten van de keukenruimte ging spoedig. Na het inmeten nog met de keukencoach de keuken samen bestelklaar gemaakt. De levering ging prima en de montage verliep heel soepel en vakkundig.

Na veel andere keukenzaken te hebben bezocht, adviseer ik heel keukenkopend Nederland: ga niet elders meer kijken, ga naar I-KOOK voor je keuken.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Wat super om zo'n reactie te lezen! De keuken is ook heel mooi geworden, geniet ervan!

Familie Ramdhiansing
Zoetermeer
02-07-2019

“De keukencoach luisterde goed, gaf advies op maat en was zeker niet opdringerig.”

Via Keukens Duitsland en Keukenplaats ben ik bij I-KOOK terechtgekomen. Daar heb ik een afspraak met een ervaren keukencoach gemaakt. Hij luisterde goed, gaf advies op maat en was zeker niet opdringerig. Ik heb van hem de offerte en de 3D-tekeningen meegekregen, om aan mijn man te laten zien. Na een week hebben mijn man en ik een vervolgafspraak gepland. Vervolgens hebben we besloten om met I-KOOK in zee te gaan.

Het eindresultaat is mooier geworden dan de 3D-tekeningen. De montage en levering met lift op locatie is zeer professioneel gegaan. Er moet nog een en ander afgesteld worden. Onze keukencoach heeft toegezegd dit op korte termijn te verzorgen. Wij raden iedereen aan om bij I-KOOK de keuken te gaan kopen!

Smadar Sade
Den Haag
26-06-2019

“Ik adviseer I-KOOK aan alle vastgoedhandelaren.”

Ik heb alweer mijn tweede keuken aangekocht bij I-KOOK Den Haag. De Keukencoach was zeer gedreven in zijn ideeën en prettig in de omgang. We hadden veel ideeën, maar onze keukencoach heeft ons wederom overtuigd hoe de opstelling moest worden.

De levering met lift op locatie is vakkundig en soepel verlopen. De montage van de keuken hebben we in eigen beheer verzorgd. De keuken is zeer goed aangeleverd, onze monteur was er over te spreken. Het resultaat mag er zeker wezen.

Komende periode nog meer keukens nodig en I-KOOK Den Haag ben ik bij het goede adres. Ik adviseer I-KOOK aan alle vastgoedhandelaren.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Ik vond het leuk om jullie ideeën om te toveren tot een keukenconcept. De combinatie van een zwarte keuken met een wit keukenblad zorgt voor een luxe, maar ook stoere uitstraling. Geniet van deze prachtige moderne keuken!

Familie Stekelenburg-De Wolf
Den Haag
19-06-2019

“We kregen alle tijd om over de keuken na te denken. Dus geen agressieve verkoop waarbij we meteen moesten beslissen.”

Nadat we veel positieve reviews hadden gelezen op de site van I-KOOK hebben we een afspraak gepland met een keukencoach. Het contact met hem was zeer aangenaam en prettig. Hij heeft ons zeer goed en vakkundig geholpen met het uitzoeken van alle elementen, en een keuken samengesteld die helemaal naar onze wens is. We kregen van hem alle tijd om over de keuken na te denken, en hebben de offerte en tekeningen meegekregen. Dus geen agressieve verkoop waarbij we meteen moesten beslissen. Na een maand belden we hem op om de keuken te bestellen. Hij vond het geen probleem om dit in de avond te plannen, hoewel de winkel dan normaal gesloten is.

De montage van de keuken is goed gegaan. Wel waren er nog wat problemen met de afwerking, maar dit heeft I-KOOK direct en professioneel opgelost. De keuken is nog mooier geworden dan het 3D-ontwerp.

Wij raden iedereen aan zijn keuken bij I-KOOK Den Haag.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Dank jullie wel voor de positieve reactie, heel leuk om te lezen. Geniet van jullie nieuwe keuken!

Familie Silva
Den Haag
11-06-2019

“Onze keukencoach wist al onze wensen goed te vertalen naar een prachtig ontwerp.”

Na veel keukenzaken te hebben bezocht en offertes te hebben gemaakt, zijn we op basis van goede reviews bij I-KOOK terechtgekomen. Op een zaterdag zonder afspraak binnengelopen bij I-KOOK in Den Haag. Een keukencoach sprak ons vriendelijk en correct aan en heeft ons begeleid en geadviseerd. Na dit prettige gesprek hebben we een afspraak ingepland om de keuken te bespreken.

We hadden specifieke wensen, zoals een massief houten front en een eiland in een Histor-kleur. Onze keukencoach wist al onze wensen goed te vertalen naar een prachtig ontwerp. We hebben direct besloten om met I-KOOK Keukens in zee te gaan om de keuken te bestellen. De levering en montage van de keuken zijn perfect verlopen zonder enige mankementen. De keuken sluit zeer mooi aan bij het geheel. Het is nog mooier dan het ontwerp geworden. We raden I-KOOK keukens dan ook bij iedereen aan.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review en natuurlijk heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Familie Sharma
Den Haag
06-06-2019

“We vinden het eindresultaat zelfs mooier dan het 3D-ontwerp.”

Na veel keukenzaken bezocht te hebben, zijn we via de website van Keukenplaats bij I-KOOK terecht gekomen. We maakten een afspraak bij I-KOOK Den Haag en het klikte meteen. Bij hem geen verkooppraatjes, maar lekker gewoon en relaxed. Onze wensen waren elders niet mogelijk. Maar onze keukencoach begreep wat wij wilden en realiseerde onze droomkeuken.

Het is een kookeiland met een mooie kastenwand geworden. De keuken is gepaard gegaan met een grote uitbouw. We vinden het eindresultaat zelfs mooier dan het 3D-ontwerp.

De monteur Niels Freund heeft een mooi eindresultaat gezet. Hij is zeer vakkundig en prettig in de omgang. Het enige wat we nog graag willen is een stoomovencursus bij Siemens om de oven beter te kunnen gebruiken. I-KOOK heeft dit voor ons geregeld!

We hebben echt genoten en opgestoken van de cursus! Bedankt I-KOOK.

Waar we altijd van droomden is door I-KOOK werkelijkheid geworden. Bedankt allemaal!

Hein van Eijkern
Keukencoach

Heel leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met onze service en natuurlijk jullie keuken. Geniet ervan! Fijn dat jullie genoten hebben van de cursus!

Familie Colligan
Den Haag
06-06-2019

“We could arrange all of it via email/phone.”

I-KOOK has great service – friendly and efficient.
We could arrange most of it via email/phone prior to relocating to the Netherlands.
Thank you!

Hein van Eijkern
Keukencoach

Thank you for choosing I-KOOK. It was a pleasure helping you with your kitchen!

Hanny Maas
Den Haag
18-05-2019

“Erg blij met de keuken, functioneel, mooi én binnen budget.”

I-KOOK heeft ons uitstekend geholpen met het uitkiezen van de keuken. Ik vond het met name erg prettig dat er rustig de tijd genomen wordt voor het proces, met veel aandacht voor de klant. Ook voelde hij onze smaak goed aan, en heeft hij ons goed geholpen om met onze wensen binnen budget te blijven. De plaatsing van de keuken verliep goed. Helaas was een ladefront en de schouw verkeerd geleverd, en alhoewel dit uiteindelijk goed is opgelost vond ik dat iets te lang duren (3 maanden ongeveer). We zijn erg blij met de keuken, hij is zowel functioneel als erg mooi!

Hein van Eijkern
Keukencoach

Mooie moderne keuken en past goed bij de rest van de ruimte en kleuren. Bedankt voor de inzending.

Familie Jankie
Den Haag
12-05-2019

“Wij konden gewoon buiten kantoortijden langskomen, ideaal!”

Via kennissen en op basis van reviews kwamen we bij I-KOOK terecht.  Omdat wij allebei fulltime werken was het voor ons erg lastig om tijdens openingstijden af te spreken. Dit was geen enkel probleem en we werden gewoon buiten de openingstijden uitgenodigd. Het was een heel erg prettig gesprek waarin onze keukencoach goed luisterde en ons oprecht advies gaf. Het eindresultaat is nog mooier dan de 3D tekening. Wij zijn er ontzettend blij mee!

Hein van Eijkern
Keukencoach

Geweldig om te horen dat ik zo'n leuke mensen blij heb kunnen maken.

Familie Wittens
Den Haag
06-05-2019

“Dankzij goed advies van de Keukencoach gekozen voor een ander ontwerp, superblij mee!”

Onze keukencoach van I-KOOK Den Haag heeft ons bijzonder goed geholpen. We kwamen met een 1e ontwerp binnen, hij luisterde goed naar onze wensen, heeft daar goed op kunnen aansluiten en heeft ons op belangrijke punten weten te overtuigen van een andere, betere keuze. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een moderne keuken van Häcker, met natuurlijke elementen zoals eikenhout. We zijn heel blij met het eindresultaat en met de samenwerking.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Ik vond het echt heel erg leuk en prettig om met jullie samen te werken. Geniet van jullie mooie nieuwe keuken!

Constructief B.V.
Den Haag
06-05-2019

“Ook voor keukens in zuid Frankrijk konden wij bij I-kook terecht.”

We komen voor onze projecten altijd graag bij I-KOOK. Normaal zijn deze in Nederland, maar nu moesten we 2 keukens in zuid Frankrijk hebben. I-KOOK stelde zich op zoals we dat van ze kennen, namelijk flexibel en meedenkend! We hadden dan ook snel een mogelijkheid gevonden en het eindresultaat is prachtig geworden!

Hein van Eijkern
Keukencoach

Bedankt voor het leuke compliment. Wat een plaatje is het geworden!

Familie Balen
Vlaardingen
05-05-2019

“De keukencoach nam alle tijd om ons echt te leren kennen en wist zo exact wat onze behoeften waren.”

Via kennissen kwamen we bij I-KOOK terecht. Onze keukencoach was erg kundig en nam alle tijd om ons echt te leren kennen. Hierdoor wist hij precies wat onze behoeften waren en hebben dankzij goed advies precies de keuken die wij wilden. We hebben de montage zelf gedaan en hierin. werden we optimaal begeleid door I-KOOK. Inmiddels hebben wij I-KOOK ook al vrienden aangeraden.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Bedankt voor het mooie compliment! We staan voor service van A tot Z. Daarom kun je ons uiteraard nog steeds om tips vragen bij zelf montage.

Jack L.
Rotterdam
30-11-2018

“Ook na verkoop stond mijn keukencoach voor mij klaar. Terecht een 10 verdiend!”

Van het begin tot het einde een prima service. Geen hijgerige verkopers en vooral gelijk een echte prijs zonder dat je hier eerst nog 40% van af moet onderhandelen. We hebben echt bijna alle keukenzaken bezocht in de omgeving, maar bij meeste (niet allemaal) zijn de verkopers als je eenmaal in gesprek gaat nogal opdringerig.

Bij I-KOOK gaat dat veel relaxter. We zijn geholpen door  een ervaren keukencoach en die heeft samen met ons echt een hele mooie keuken ontworpen. Dat hij keukens snapt is wel duidelijk en heeft ons met zijn ervaring prima geholpen en ook behoed voor een paar minder verstandige keuzes. En dan moet die nog geplaatst worden.

Ook een complimentje voor de meubeltaxi die met duidelijke communicatie er voor zorgde dat we precies wisten wanneer ze kwamen en goed voorbereid waren op de levering. (Dat zijn echt veel meer dozen dan je verwacht).

En dan het inbouwen. Dat ging dan ff mis. Goede en vriendelijke monteur, maar door het verkeerd interpreteren van de tekening werden een paar hoge kasten verkeerd neergezet en nog erger verkeerd afgezaagd. De rest werd perfect ingebouwd, maar we bleven wel achter met een te kort afgezaagde plaat en lelijke schroefgaten in het zicht. Daarbij ook nog een kastdeurtje dat de verkeerde kant op open ging en een beschadigd deurtje. Dat was ff balen. Natuurlijk gelijk contact gezocht me I-KOOK, het duurde even voordat we reactie kregen. Waarschijnlijk doordat dit midden in de zomervakantie was. Maar na een paar weken werd ik gebeld door Jessica van I-KOOK Capelle en die is een paar dagen daarna gelijk langs geweest en heeft de situatie bekeken. En die beloofde dat alles opgelost zou worden. En afgelopen week is weer een andere vriendelijke monteur langs geweest en die heeft alle puntjes perfect opgelost.

We hebben nu echt een geweldige keuken. OK, alles ging niet in een keer goed. Maar foutjes worden gemaakt. En als die dan zonder moeilijk te hoeven doen perfect opgelost worden, dan krijg je van mij een 10. Ik kan iedereen aanraden om bij I-KOOK een keuken aan te schaffen. Zeker bij het aanschaffen en inbouwen van een keuken kan een hoop mis gaan. Het is dan belangrijk dat de service niet stopt na het afsluiten van de deal.

Bron: Qasa

Hein van Eijkern
Keukencoach

Beste Jack, ik ben ontzettend blij met je review. Dit is namelijk precies waarin wij ons willen onderscheiden. Het geeft ontzettend veel voldoening om jouw waardering te lezen. Geweldig!

A.Rambaran
Den Haag
05-11-2018

“Een keuken om te gebruiken!”

I-KOOK werd aangeraden via familie en vrienden.

Op advies van onze keukencoach hebben we gekozen voor een witte oven in de keuken  en moet zeggen dat het echt top is. De oven valt niet op omdat deze laag gepland is. Naast de oven links en rechts een apothekerskast voor kruiden en flessen. Daarnaast gaf hij het advies om te kiezen een Selzius kokend waterkraan. Deze was de helft goedkoper dan Quooker, maar zeker niet minder in kwaliteit.

Het eindresultaat is echt top.

Heb inmiddels al meerdere klanten doorgestuurd naar I-KOOK.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Geweldig om zo'n leuke mensen van dienst te kunnen zijn!

N. Hindori
Den Haag
05-11-2018

“Door het ontwerp van I-KOOK maken we nu pas echt goed gebruik van onze woon-leef keuken.”

Via familie heb ik I-KOOK gevonden.

De keuken was in 1 dag perfect geplaatst.  Top gedaan.

Bij het ontwerpen van de keuken heeft onze keukencoach de koelkast zo gepland dat er een kastenwand omheen is gebouwd met veel opberg ruimte.  Het meest ben ik blij met de inductie kookplaat van Atag van 90 cm breed. Ik kan nu met 4 grote pannen koken. Tevens op advies van de keukencoach heb ik ook een grote oven van 90 cm breed ingebouwd van Boretti. Ik heb zelf 3 dochters en we maken nu pas echt goed gebruik van onze woon-leef keuken. De keuken is helemaal naar mijn wensen.

Inmiddels heb ik al meerdere klanten doorgestuurd naar Den Haag en deze zijn allen ook geslaagd bij I-KOOK.

Arthur Fortmann
Den Haag
18-10-2018

“Wederom weer een fantastische keuken afgeleverd!”

Mevr. Bosman
Den Haag
16-10-2018

“Door het bureau ben ik nu meer in de keuken; een heerlijke plek!”

 Mijn dochter heeft bij I-KOOK een keuken gekocht en via haar ben ik bij jullie terechtgekomen. Onze keukencoach heeft hele mooie 3-D tekeningen gemaakt maar het eindresultaat is mooier! Niels en Otto Freund hebben alle montagewerk 100% naar wens opgeleverd. Niels komt nog 1 keer terug om een paar deurtjes te wisselen waar ik de draairichting van wilde veranderen. Onze keukencoca heeft bij mij thuis advies gegeven hoe de apparaten werken en heeft alle serie nummers voor mij opgeschreven die ik dan online kan indienen bij Siemens voor de garantie verlenging van 5 jaar.

Het is een keuken geworden met heel veel opbergruimte. Ik ben nu meer in de keukenruimte doordat er een mooi bureau is geplaatst,  ik ontbijt daar graag in de ochtend.

Ik ben erg goed geholpen.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Zeer bedankt voor de reactie. Ik ben erg blij dat ‘het bureau’ zo naar de zin is.

Anneke Malherbe
Den Haag
08-10-2018

“Veel aandacht voor levering en montage.”

Via een kennis kwam ik bij jullie terecht. Ik ben bij I-KOOK goed geholpen. De montage ging soepel. Tijdens de montage bleek dat de zijwanden te kort geleverd waren. Deze zijn opnieuw geleverd.

Het eindresultaat is mooier geworden dan de 3-D tekeningen. Ik ben nu ook meer in de keuken met vrienden en familie. Echt een woon- leefkeuken naar mijn wens. I-KOOK heeft naar een doorgang van mijn keuken naar kelder een inloopdeur bedacht. Deze is weggewerkt in de kastenwand en zie je niet meer.

De aandacht voor de levering en montage en de snelheid hiervan waren perfect en goed gecommuniceerd. Ik wacht nog op 2 staafgrepen. I-KOOK heeft aangegeven deze na te leveren en te monteren.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Ik ben heel blij dat het zo goed is verlopen en dat je tevreden bent.

Helma Sekeris en Lucien Rooker
Zoetermeer
08-10-2018

“Het eind resultaat is helemaal naar onze wens”

Wij zijn bij I-KOOK Den Haag gekomen via mijn dochter en zeer goed geholpen. Marco heeft de keuken bij mij geplaatst en hij heeft goed werk geleverd.

Service op de keuken was een legplank naleveren en een bestekbak. Deze duurder wel wat langer dan we hadden verwacht.
Het eind resultaat is helemaal naar onze wens. We bevelen jullie zeker aan . Er was veel aandacht voor de levering en montage. Er werd steeds snel gereageerd op vragen.

Wat er nog moet gebeuren is dat ik uitleg krijg over de stoomoven. I-KOOK heeft voor ons inmiddels een cursus hiervoor geregeld bij Siemens.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Wat een geweldige keuken hebben jullie! We hebben inderdaad over veel zaken gesproken maar niet over de bediening van de stoomoven van Siemens, de CS856GNB6. Dank voor de tip. Als beloning kunnen we een plekje voor jullie regelen in de klas bij Siemens. Heel veel plezier met jullie keuken.

A. Zuidema
Leidschendam
25-07-2018

“De plaatsing verliep probleemloos, netjes en efficiënt.”

Mooie keuken, uitstekende kwaliteit en bijzonder praktisch qua indeling.
Prettige voorlichting en advies bij het ontwerpen van de keuken.
De plaatsing verliep probleemloos, netjes en efficiënt.

Dhr. Fortmann
den Haag
24-11-2017

“Uitstekend.”

De levering, installatie en after sales en die was uitstekend!!
Vertrouwende je hiermede voldoende te hebben geïnformeerd,
Met dank en groet

Hein van Eijkern
Keukencoach

Wij zijn erg blij dat we je goed hebben kunnen helpen Arthur!

Garin
Den Haag
30-12-2016

“Very professional installation.”

Installation was goed, very professionel. But I’m not very satisfied with the shop who sold the kitchen. The sides to open doors have not been checked with me and unfortunately I have one cupboard which would have been beter to open to the other side.

Hein van Eijkern
Keukencoach

We hebben uit symmetrie overwegingen samen gekozen voor dit ontwerp. De tekeningen en de overeenkomst kloppen met elkaar. Kennelijk is er toch een miscommunicatie ontstaan. We zullen er nog beter op letten in het vervolg!

Sylvia
Den Haag
16-12-2016

“Een keuken had ik snel besteld, ik wist wat ik wilde.”

De keuken bleek niet helemaal te kloppen, maar dat werd op een later tijdstip gecorrigeerd. Dat laatste werd waargenomen door I-KOOK. De prijsopbouw is alleen niet transparant naar de consument.

De service van de uitvoering van de keuken verliep soepel. Had wel de pech dat de nalevering van de lade tot twee keer toe mis ging maar daar kon I-KOOK niets aan doen.

F.W. van Manen
Den Haag
01-08-2015

“Prettig behandeld.”

In de showroom in Den Haag zijn we prettig behandeld en kregen we goede adviezen. Ook de montage ging keurig.

Helaas was de magnetron verkeerd geleverd maar ook dit was binnen twee weken weer opgelost. Ook waren er bij de aflevering niet genoeg materialen om de afwerking goed af te maken, hier wachten we nog steeds op, dat is naar mijn mening wel iets te lang. Nu is de bouwvak er ook tussen gekomen dus of zijn vroegst wordt dit nu eind augustus en dat is dat ruim vier maanden de plaatsing.

De communicatie na de aanschaf kon beter. De verkoop adviseur kan beter altijd en snel bellen bij goed en slecht bericht niet voor zich uitschuiven want als het slecht bericht is wordt het alleen maar slechter als er laat wordt gecommuniceerd.

Verder bevalt de keuken tot op heden prima.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Alle onderdelen zijn inmiddels besteld en onderweg. Dit heeft inderdaad, mede door de bouwvakperiode, langer geduurd dan we normaal gewend zijn. Onze excuses voor het ongemak.

"Vanuit mijn functie heb ik veel met projectontwikkelaars, makelaars, vastgoed ondernemers, aannemers, etc. te maken. Dat is iedere dag weer zeer uitdagend en elke keer weer een feest om te mogen doen. De taak die ik mezelf elke dag opnieuw weer geef is om jou als klant te ontzorgen. Als een keuken zonder problemen opgeleverd wordt en jij tevreden bent met het eindresultaat, hebben we het samen goed gedaan!"

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.