uit 33 klantervaringen
Veendam
"Om een zo passend mogelijk advies te geven, begin ik altijd met het inventariseren van jouw wensen. Ik luister goed en kan me inleven in jouw situatie. Op basis van alle behoeften ontwerpen we jouw droomkeuken. Een mooie plek in huis waar jij jaren plezier van kunt hebben."
Rene
Sappemeer
26-07-2023

“Tweemaal een keuken besteld bij I-KOOK Veendam. Een echte aanrader.”

Binnen korte tijd tweemaal een keuken besteld bij I-KOOK Veendam. Zeer vriendelijk geholpen en top kwaliteit keukens. Een echte aanrader.

Henk Boven
Keukencoach

Leuk om jullie weer te mogen helpen bij I-KOOK Veendam. Geniet van de nieuwe keuken!

Bert & Gea Bos
Veendam
15-03-2023

“ Complimenten aan monteur Erik en keukencoach Henk.”

Afgelopen zaterdag is jullie monteur Erik bij ons geweest om alles af te handelen en knelpunten weg te werken.Wij zijn ontzettend tevreden zijn over het geleverde werk. De keuken is nu, zoals wij hem destijds voor ogen hadden.Erik heeft echt een huzarenstuk geleverd; hij gunde zich ook geen tijd om even rustig een kop koffie te drinken en te eten. Daarnaast dacht hij prima met ons mee. We zijn hem zeer erkentelijk voor zijn inspanningen!Deze zaterdag was voor Erik een volledige werkdag. Wij begrepen van hem, dat hij al afspraken aan het inplannen is voor oktober. Aan werk dus geen gebrek, maar: wees zuinig op zo’n monteur. Met zijn vakmanschap is hij een visitekaartje voor I-KOOK!Verder bedanken wij ook Henk voor de prettige verstandhouding (ons eerste contact dateert van 6 oktober 2021).Het moet ook voor jou niet altijd prettig geweest zijn, dat alles zo’n lange tijd in beslag heeft genomen.I-KOOK en wij kunnen deze periode nu eindelijk afsluiten.

Henk Boven
Keukencoach

Fijn dat keuken nu eindelijk af is en aan al jullie verwachtingen voldoet. Ik en Erik zijn blij dat we jullie hierbij hebben kunnen helpen.

A. Dijkhuis
Midwolda
12-05-2022

“Uitstekende keukenzaak.”

Wij zijn uitstekend geholpen door Henk Boven. Bij I-KOOK Veendam wordt er veel tijd en aandacht in de klant geïnvesteerd. Henk is een zeer deskundige en professionele coach, bedankt!

Henk Boven
Keukencoach

Bedankt voor het delen van jullie ervaring, fijn dat alles naar wens is verlopen. Dat wordt heerlijk kokkerellen.... geniet ervan!

Pim & Janneke
Appingedam
05-05-2022

“Als klant alle aandacht gehad.”

Na enige tijd zoeken en reviews lezen op internet, in zee gegaan met I-KOOK en een afspraak gemaakt bij de vestiging in Veendam. Daar hebben we geen spijt van gehad. Tijdens de afspraak werd alle tijd voor ons uitgetrokken, waardoor we rustig konden kijken, vragen stellen en beslissen. Ook na het accepteren van de offerte werden vragen die we nog hadden en kleine aanpassingen vlot en naar tevredenheid behandeld.

De keuken is vakkundig in twee dagen gemonteerd door een aardige monteur die vooraf ook de benodigde aansluitingen regelde en bovendien gaande de rit vlot allerlei kleine ‘probleempjes’ elimineerde. Er was een wachttijd en ook enkele apparaten moesten nageleverd worden, maar daarmee hadden we geen problemen. De keuken is met de levering twee weken geleden van de afwasmachine nu ècht klaar en we zijn met het uiteindelijke resultaat en het gebruik erg tevreden.

Gedurende het hele proces (van enkele maanden) het gevoel gehad als klant alle aandacht te hebben gehad en dat voelde comfortabel.

Henk Boven
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten, fijn om te horen dat jullie het gehele proces comfortabel hebben ervaren. Ik vond het leuk jullie te mogen begeleiden naar een prachtig eindresultaat en wens jullie bij deze veel kookplezier toe!

Manon & Menko
Appingedam
12-02-2022

“Pracht keuken samengesteld.”

Goede service en uitleg. Naar onze wens een pracht keuken samengesteld met goeie tips en trucs van Henk! We kijken uit naar de levering en we hopen met veel plezier te gaan koken!

 

Henk Boven
Keukencoach

Beste Manon & Menko, bedankt voor jullie mooie review. Samen hebben we een prachtige keuken samengesteld aan de hand van jullie wensen, trots dat ik jullie hiermee mag begeleiden.

F. Meijer
Oude Pekela
08-02-2022

“Kan alleen maar tevreden zijn”

Goed advies en begeleiding in de winkel. Het probleem met de gootsteen werd ter plaatse opgelost (te korte schroef voor afvoer). Kan alleen maar tevreden zijn, een mooie degelijke keuken.

Henk Boven
Keukencoach

Beste familie Meijer, bedankt voor jullie mooie review! Fijn dat ik jullie naar wens heb kunnen begeleiden naar een prachtige keuken. Ik wens jullie bij deze nogmaals veel plezier met de nieuwe keuken.

Jacob Niemeijer
Schildwolde
09-12-2021

“We zijn blij en trots op onze keuken.”

Verkoper Henk ,totaal plaatje super meedenkend en mooie ideeën. Wat tot een super mooie keuken heeft opgeleverd . Over de indeling van de keuken is ook goed nagedacht, echt vakwerk.  Ook de monteur Jan heeft goed werk geleverd, top. Dankzij jullie zijn we blij en trots op onze keuken.

 

Henk Boven
Keukencoach

Beste Jakob en Jessica, fijn dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe keuken. Samen hebben we een prachtig resultaat neergezet, waar we zeker trots op mogen zijn. Geniet ervan!

Koert Bisschop
Winschoten
01-10-2021

“Kijk er naar uit als hij geplaatst word!”

Wij hebben onze afspraak gehad en het ontwerp van de keuken is echt naar ons wens, zoals wat wij willen.
We werden zeer goed ontvangen door dhr. Boven en heeft ook samen meegedacht wat wel en niet paste voor in de keuken.
Kijk er naar uit als hij geplaatst word!

Henk Boven
Keukencoach

Bedankt voor het toesturen van je ervaring tot nu toe, fijn dat je al zo tevreden bent. Het ontwerp is al prachtig, benieuwd naar het eindresultaat.

Jan Gernaat
Sappemeer
30-06-2021

“Een zaak om aan te bevelen.”

Heel goed geholpen door Henk en geen verkoop praatjes. Installatie ging ook voorspoedig en heel tevreden met onze nieuwe keuken. Alleen het toesturen van garantie bewijzen apparatuur van de keuken tot heden nog niet ontvangen. Maar wel een zaak om aan te bevelen.

Henk Boven
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten en fijn dat je tevreden bent met je nieuwe keuken. De apparatuur staat inmiddels geregistreerd. Nogmaals wens ik jullie veel kookplezier toe!

Roberto
Winschoten
27-06-2021

“Vervangen zonder probleem.”

Henk is een topverkoper! Luistert naar je wensen, denkt met je mee en vraagt of hij alternatieven voor mag stellen. Zeer goede uitleg onder het genot van een kopje koffie of thee.

Je hoeft niks gedwongen te tekenen. Ook word je niet onder druk gezet.
Dat hoeven ze ook niet, als je ze allemaal vergelijkt zijn ze de goedkoopste!

En ook nog eens goede aftersale.

Handgreepje stuk? Vervangen zonder probleem. Topwinkel!

Henk Boven
Keukencoach

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent over het gehele traject. Ik wens je veel kookplezier toe en je bent natuurlijk altijd welkom voor een bakje koffie!

R. Halmingh
Muntedam
14-04-2021

“Het resultaat is geweldig.”

Heel goed geholpen door Henk, hij denkt met je mee wat het beste is…het resultaat is geweldig.

Henk Boven
Keukencoach

Bedankt voor je review. Het resultaat is zeker geweldig geworden.... Ik wens je nog vele jaren kookplezier toe.

Monique van der Wijst
Groningen
14-04-2021

“Meedenkend en eerlijk advies.”

Vriendelijk en behulpzaam personeel dat met je mee denkt en eerlijk advies geeft.
Keuken is netjes afgeleverd en geïnstalleerd, nog geen problemen tegen gekomen.

Henk Boven
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten. Fijn dat alles naar wens is verlopen, nogmaals veel kookplezier toegewenst.

Fred Vollebergh
Dronten
17-02-2021

“Heel spontaan.”

Heel spontaan, vriendelijk, meedenkend maar vooral realistisch! Fijne medewerkers goede service.

Henk Boven
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten en fijn dat je zo tevreden bent. Geniet van je keuken.

D’ Innocenzo
Winschoten
28-01-2021

“Bedankt jongens.”

Zeer, zeer tevreden over Henk en Erik. Klasse werk geleverd, zo wel het advies van Henk en het plaatsen van de keuken door Erik was perfect geregeld. Ikook is echt een aanrader! Bedankt jongens

Henk Boven
Keukencoach

Zeer graag gedaan, geniet ervan!

Familie Redmeyer
Winschoten
28-01-2021

“Het eind resultaat zijn we erg blij mee.”

Eerst even wezen rond neuzen door de showroom, waarna een afspraak is gemaakt voor een ontwerp.
Bij het ontwerp kregen we goed advies en was een fijn gesprek.
Later op de afgesproken datum weer de keuken opgemeten voor het bestellen van de juiste maten, omdat wij zelf het voor werk deden kregen wij hier ook goed advies.

Het eind resultaat zijn we erg blij mee, klein probleempje gehad maar die is na het melden ook verholpen.

Henk Boven
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden met het eindresultaat. Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen en wens jullie nog veel kookplezier in deze prachtige keuken!

Sven Veenstra
Sauwerd
24-12-2020

“We kregen alle ruimte om zelf onze ideale keuken te bedenken.”

Onze keukenexpert (Henk Boven) was erg deskundig en heeft ons handige tips gegeven. We kregen alle ruimte om zelf onze ideale keuken te bedenken en de keukenexpert ging kijken naar de mogelijkheden. Snel kwamen we tot een mooi resultaat en hadden we een mooi keukenontwerp. De plaatsing hebben we erbij laten doen en dit is keurig afgehandeld.

Henk Boven
Keukencoach

En het eindresultaat mag er zeker zijn, prachtig! Geniet ervan.

Arjan Stelling
Dalen
24-12-2020

“Zonder gedoe.”

Prima geholpen. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en hij is van goede kwaliteit. Alles is in 1 keer geleverd zonder gedoe.

Henk Boven
Keukencoach

Bedankt voor je review! Geniet van je keuken.

Familie Oosten
Scheemda
24-12-2020

“Geen acties waarbij je direct moet tekenen.”

Zijn erg goed geholpen, deskundig en vriendelijk te woord gestaan.
De keuken is ook zeer netjes en deskundig geïnstalleerd.
We zijn in vestiging Veendam geweest en dat kan ik iedereen van harte aanbevelen.
Zijn natuurlijk bij meerdere keukencentra geweest om ideeën op te doen.
Maar in Veendam zijn ze recht door zee, geen acties waarbij je direct moet tekenen. En de prijzen zijn er zeer scherp.
Zeker voor de prijs/kwaliteit kan ik ze van harte aanraden.

 

Henk Boven
Keukencoach

Bedankt voor de reactie, fijn dat jullie zo tevreden zijn met het gehele traject, geniet ervan!

Menninga
Wolderdorp
18-12-2020

“Vakkundigheid.”

Erg blij met onze keuken van I-KOOK. Zeer goed geholpen bij het uitzoeken, en na het lange wachten tot de plaats datum i.v.m. de drukte. Was daar dan eindelijk onze keuken en werd vakkundig geplaats. Kan zeker I-KOOK keukens aanbevelen, en heb ik al meerdere keren gedaan.

Henk Boven
Keukencoach

Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn! Samen hebben we een prachtige keuken neergezet, die aan al jullie wensen voldoet....Prachtig! Geniet ervan!

Hans Fraiquin
Winsum
29-04-2020

“De monteur nam de tijd om alles exact te doen, een echte vakman!”

Heerlijk relaxed geholpen in de winkel, zelf kijken wat je wilt, daarna advies m.b.t. apparaten en 3D impressie. Keukenmonteur was ook echte vakman. Nam de tijd om dingen exact te doen, als was hij zijn eigen keuken aan het monteren. Wij hebben een geweldige nieuwe keuken!

 

Henk Boven
Keukencoach

Bedankt voor je leuke reactie! Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn! De trendy zwarte keuken is een echte eyecatcher geworden, geniet ervan!

Familie Oldenburger
Veendam
24-12-2019

“Uitstekend geadviseerd en begeleid.”

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met I-KOOK en de oplevering van onze nieuwe keuken. Onze adviseur Henk Boven heeft ons tijdens de gesprekken uitstekend geadviseerd en begeleid. Na 2 intensieve dagen heeft monteur Jan Dekker de keuken erg netjes gemonteerd en opgeleverd. Al met al een fijne ervaring waar we nog jarenlang plezier van hopen te beleven.

Henk Boven
Keukencoach

Bedankt voor alle complimenten!

Jan
Zuidlaren
04-12-2019

Super!

Maarten
Groningen
20-11-2019

“Goed gevoel.”

Een complete keuken gekocht. Ons idee is vrijwel geheel overgenomen en op praktische punten verbeterd. Goede keuken eraan overgehouden voor een goede prijs.

De keuken is geleverd en gemonteerd zonder problemen. Een kastje bleek beschadigd te zijn bij transport met nauwelijks merkbare schade maar de monteur heeft toch een nieuw besteld en inmiddels gemonteerd.
Enkele maanden verder nog nergens het idee gehad dat we ergens spijt van zouden moeten hebben. Ook qua prijs nog steeds een goed gevoel.

Bron: Qasa
Henk Boven
Keukencoach

Fijn dat je zo tevreden bent!

Mevrouw Bosch
Scheemda
09-07-2019

“Super geholpen!”

De keuken die ik bij u besteld heeft en die u heeft getekend in de computer, is helemaal mooi geworden. De stukadoor en timmerman hebben mooi werk afgeleverd.
De keuken zelf werd in 1 dag geplaatst door Jan Dekkers, prima vakwerk.

Hierbij een paar foto’s van de oude keuken en hoe de keuken er nu uitziet.

Henk Boven
Keukencoach

Geweldig om u blij te kunnen maken!

Harry Brouwer
Veendam
02-07-2019

“Wij zijn zeer content met de aanschaf van onze nieuwe keuken!”

Samen met dhr. Boven alles naar wens kunnen samenstellen. Ook de montage is vlekkeloos verlopen. Complimenten aan de mensen van I-Kook Veendam.

Henk Boven
Keukencoach

En heel veel plezier met de nieuwe keuken!

G. Krans
Veendam
30-08-2018

“Niet afdingen, maar gewoon een realistische prijs.”

Prima service goed begeleid bij de keuze van onze keuken.
De monteur heeft prima werk geleverd.
Enkele kleine (technische) problemen zijn snel en vakkundig opgelost.
Veel keukencentrums bezocht en I-Kook kwam met stip op nummer 1.
Niet afdingen maar gewoon een realistische prijs (ongeveer de helft van de rest van de keukenzaken).
Zeker een aanrader om hier je keuken te kopen.

Henk Boven
Keukencoach

Blij dat onze no nonsense aanpak in de smaak viel. Namens het team Veendam bedankt.

Mevr. Fuit
Veendam
19-07-2018

“Super mooie keuken gekocht tegen een scherpe prijs en de service is geweldig.”

J. Oldenburger
Vlagtwedde
20-12-2017

“Wij geven jullie een dikke pluim.”

Wij hadden 10 jaar geleden onze eerste uitstekende ervaring met I-KOOK.
nu in ons nieuwe huis hebben we weer gekozen voor I-KOOK en wederom uitstekende begeleiding en service een echte aanrader dus!

wij geven jullie een dikke pluim

Joke Lindt
Alterveer
07-11-2017

“Prima.”

Beste mensen,

De keuken is prima geïnstalleerd door uw monteur dhr. J. Dekkers en voldoet tot nu toe aan alle eisen.

Erik en Lies
Stadskanaal
19-09-2017

“Van begin tot einde geweldig uitgevoerd.”

Heel goed geholpen op de zaak met het uitzoeken en tekenen van de keuken door Henk Boven.
Zonder enig probleem tekening nog 4x aangepast.
Keuken zonder probleem in zijn geheel geleverd op afgesproken datum.
Voorwerk en installatie van de keuken zeer nauwkeurig en uitstekend uitgevoerd door Jan Dekkers.
Al met al geen enkel punt van commentaar van ons. Van begin tot einde geweldig uitgevoerd.
Prachtige keuken, goede prijs/kwalitetsverhouding.

Sprik
Veendam
22-06-2017

“Maar de service/advies en inzetten van de keuken is goed gebeurd.”

Keuken ziet er mooi en goed uit, Ik heb zelf de keuken nog niet gebruikt ivm dat ik nog moet verhuizen.
Maar de service/advies en inzetten van de keuken is goed gebeurd.

Tamara en René
Groningen
20-06-2017

“Soepel en zo gemakkelijk.”

De wildste verhalen hadden we al gehoord van vrienden, collega’s, bekenden en familieleden over het wel en wee van de aanschaf van een keuken. Met enige tegenzin maar omdat het  toch moest togen we op een fijne zaterdagochtend in maart zonder afspraak richting Veendam. Na wat omzwervingen en met visitekaartjes en folders in de hand belandden we uiteindelijk bij Ikook. Henk Boven had 20 minuten over en stelde op het juiste moment de juiste vragen en stelde ons gerust en beloofde ons door het hele proces heen te loodsen. We hebben direct een afspraak gemaakt voor de week erop. Een week later hebben we dik twee en half uur met Henk aan tafel gezeten en door de showroom gelopen om de keuzes te maken voor onze keuken. Soepel en zo gemakkelijk, zo kan het ook! Geen poespas maar gewoon eerlijke antwoorden op alle vragen.

 

Een nieuwe keuken nodig? Laat je niet van je spaarzame vrije tijd beroven maar ga naar I-Kook in Veendam en vraag naar Henk Boven!

W. Withagen
Veendam
20-06-2017

“Prima voorlichting.”

Vlotte levering. Keurige installatie.

Kortom, top.

"Om een zo passend mogelijk advies te geven, begin ik altijd met het inventariseren van jouw wensen. Ik luister goed en kan me inleven in jouw situatie. Op basis van alle behoeften ontwerpen we jouw droomkeuken. Een mooie plek in huis waar jij jaren plezier van kunt hebben."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.