uit 17 klantervaringen
Veendam
"De keuken moet mooi en praktisch zijn, maar technisch ook goed in elkaar zitten. Dat is in mijn voordeel wanneer ik de keuken bij jou thuis monteer. Dat jij er als klant veel plezier in kan beleven is natuurlijk het belangrijkste."
Van Elderen
Nieuw-Weerdinge
26-05-2022

“Door de goede adviezen, hebben we nu onze droomkeuken.”

Wij zijn super geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. Er werd echt met ons meegedacht en daarbij  hebben we de juiste adviezen gekregen. Daardoor hebben wij onze droomkeuken kunnen realiseren.

De levering is ook zeer soepel verlopen, alles was aanwezig. Later miste we nog 1 knopje van een keuken deurtje. Dat werd super snel opgestuurd. En de prijs, kwaliteit verhouding is super.

Wij zullen I KOOK altijd aanraden.

Erik Kremer
Monteur

Dank voor jullie mooie review, leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar een droomkeuken. Samen hebben we een warme, gezellige en bovenal schitterende keuken gerealiseerd. Geniet ervan!

Familie Knoop
Assen
31-08-2021

“Precies passend bij ons huis.”

Geweldig geholpen door Erik Kremers die onze wensen precies vertaalde naar het juiste ontwerp. Ook adviseerde hij ons mooie apparatuur, kraan etc. Wij vinden onze keuken erg mooi geworden en precies passend bij ons huis.

Erik Kremer
Monteur

Bedankt voor jullie complimenten. De keuken past inderdaad goed in jullie woning, prachtig! Veel kookplezier toegewenst.

Familie van Elderen
Nieuw-Weerdinge
22-08-2021

“Wij wilde een keuken zonder apparatuur, dat was geen probleem.”

Wij zijn geweldig geholpen door Erik. Super goede adviezen gehad waar we echt iets aan hadden. Alles was mogelijk. Wij wilde alleen een basis keuken zonder apparatuur, dat was totaal geen probleem. Bij andere keukenzaken ben je dan al gauw niet meer interessant. Bij I-KOOK dus wel. Het voelde gewoon goed. Erik is ook nog monteur daarom kregen we adviezen waar we zelf nooit aan hadden gedacht. Wij zijn zeer tevreden klanten!

Erik Kremer
Monteur

Bedankt voor jullie complimenten! Het eindresultaat is prachtig, geniet ervan.

Simon & Hilda Kamminga
Delfzijl
26-05-2021

” Je hebt zelf alle ruimte en vrijheid om je keuze te maken.”

We hebben oktober vorig jaar een bezoek kunnen brengen bij I-KOOK in Veendam.
Daar zijn we goed en vriendelijk geholpen. Er wordt door de mannen meegedacht en je hebt zelf alle ruimte en vrijheid om je keuze te maken.

We zijn blij dat daar ook de mogelijkheid werd geboden voor een ervaren keukeninstallateur.
Gezien de COVID-drukte, hebben we begin april toch al onze mooie keuken geïnstalleerd kunnen krijgen.

Onze dank voor I-KOOK Veendam en Ronald Reijnders en zijn mannen.

Erik Kremer
Monteur

Bedankt voor jullie complimenten! Ik vind het fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met jullie keuken. Jullie hebben een prachtig keuken uitgekozen, die perfect in jullie woning past. Ik wens jullie nog vele jaren kookplezier toe!

Familie Oosterhoff
Scheemda
24-12-2020

“Uitstekende ervaring.”

Uitstekende ervaring. Alles zeer correct volgens de gemaakte afspraken verlopen.
Meer dan lof voor Erik Kremer, die de keuken vakkundig heeft geplaatst.

Erik Kremer
Monteur

Bedankt voor jullie reactie! Ik heb jullie met plezier geholpen. Ik wens jullie nog veel kookplezier toe!

Patrick Scholte
Gieten
15-11-2020

“Veel aandacht voor de klant.”

Goede ervaring veel aandacht voor klant en keuken netjes geïnstalleerd. Waarbij het erg tegen zat, maar Erik het niet afraffelde.

Peter
Appingedam
09-06-2020

“Vriendelijke mensen die goed met je nadenken.”

Wij zijn zeer tevreden over I-KOOK Veendam. Vriendelijke mensen in de showroom die goed met je nadenken. De keuken is conform de afspraken op tijd geleverd, alles was compleet en onbeschadigd en de keuken is in twee dagen tijd naar tevredenheid geplaatst. Inmiddels maken we er al een aantal maanden gebruik van, en het bevalt uitstekend. We kunnen deze keukenzaak dan ook zeer zeker aanbevelen aan mensen die nog twijfelen waar ze hun keuken aan willen gaan schaffen.

 

Erik Kremer
Monteur

Hartstikke bedankt voor je mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent over het eindresultaat en over onze service. Geniet van deze prachtige I-KOOK keuken.

Bert
Gieten
08-05-2020

“Ik zou hier de volgende keuken weer kopen”

Goede mix van luisteren naar klantbehoefte en aandragen van opties. Goed ontwerp inclusief een speciaal ontworpen nisje voor koffiegarnituur. Prijs viel mee ondanks door ons gewenste dure inbouwapparatuur. Fout van aanrechtblad leverancier werd perfect opgelost. Ook de niet optimale installatie van de buis van de afzuiging (te veel lawaai) werd middels een extra huisbezoek verholpen.
Aanrader, ik zou hier de volgende keuken weer kopen (maar dat hoeft voorlopig niet).

Erik Kremer
Monteur

Bedankt voor je complimenten en het toesturen van een foto. De keuken is prachtig geworden, de kleurcombinaties is dan ook een goede keus geweest! Misschien zien we elkaar nogmaals...?

P. Staal
Veendam
24-12-2019

“Zo veel keus en zo veel aanbieders, blij dat ik bij I-KOOK ben uitgekomen!”

Toen ik medio 2018 mijn huis kocht, zag ik het al helemaal voor me: muurtje eruit, oude keuken eruit, nieuwe, moderne keuken erin. Maar toen ik er eenmaal woonde, moest ik het nog wel even doen. En ik had nog helemaal geen idee hoe het er precies uit moest zien. Dus waar begin je dan? Er is zo veel keus en er zijn zo veel aanbieders!

Na wat rond te hebben gekeken en eigenlijk nog steeds geen idee te hebben, besloot ik een afspraak te maken bij I-KOOK. Zij zitten dichtbij en ik ken meerdere positieve ervaringen van vrienden. Bovendien spreekt hun assortiment en de prijsstelling mij aan.

Ik kwam bij Erik Kremer aan tafel en die heeft me stap voor stap meegenomen. Langzaam ontstond mijn mooie, moderne maar vooral ook functionele keuken.

Wat ik vooral fijn vond aan de gesprekken met Erik is dat hij heel goed met mij mee dacht. Dat hij zelf ook keukens monteert is daarbij een heel groot pluspunt. Hij weet precies wat wel en niet handig is en/of past.

Kortom: zeer tevreden klant!

Erik Kremer
Monteur

Bedankt voor je mooie reactie, fijn dat alles goed is verlopen en dat je zo tevreden bent!

Familie Lap
Oude Pekela
07-05-2019

“Heel fijn geholpen. Echt bravo.”

Heel fijn geholpen door Erik Kremer die ons alles goed uitlegde en adviseerde. Een keuken was snel samengesteld op maat. We moesten zelf de ruimte gereed maken. Dus alles isoleren en leidingen en elektra aanpassen. Daarna kon opgemeten worden.
De keuken bleek na het opmeten snel leverbaar en kon ook snel geplaatst.
Bert de Wit heeft de keuken echt perfect mooi gezet, ondanks scheve muur en ongelijke vloer. Echt bravo. Heel mooi geworden.

Familie Kuperus
Groningen
19-07-2018

“Onze keukencoach wist precies wat onze wensen waren.”

We willen langs deze weg even zeggen dat we heel erg blij zijn met onze nieuwe keuken.
Je wist precies wat onze wensen waren en dat maakte voor ons, onze droom keuken.

De monteur Jan Dekkers is een echte topper.
Hij verstaat zijn vak en is heel precies.

Heel erg bedankt voor alles.
Wij zullen I-KOOK aan iedereen aanbevelen.

Jan Wiekema
Nieuw-Balinge
11-03-2018

“Leren kennen als een geweldig goed team.”

Heel goede service, begint al vanaf eerste contact, word geluisterd, eventueel advies gegeven, eigenlijk de enige keukenzaak naar mijn ervaring die naar de klant luistert en voldoet aan wat de klant wenst. Verder ook heel goede service en een en al vriendelijkheid en behulpzaamheid.

Leren kennen als een geweldig goed team.

M. Tonkes
Veendam
01-03-2018

“Een echte vakman met passie voor zijn werk.”

We zijn heel vakkundig en niet opdringerig behandeld bij de aankoop van onze nieuwe keuken. De levering en plaatsing is ook mooi op tijd verlopen, alles perfect op tijd. Het eindresultaat mag er zijn ,super.

Degene die de keuken geplaatst heeft Jan Dekkers , wil ik hierbij nog een compliment maken, een echte vakman met passie voor zijn werk.

Hopen dat we nog lange tijd van de mooie keuken mogen genieten.

Erik Kremer
Monteur

Namens het team en Jan super bedankt voor de complimenten.

D. Groeneweg
Veendam
01-03-2018

“Dik tevreden.”

Wiekema
Nieuw-Balinge
29-12-2017

“Alles netjes op tijd geleverd en precies volgens afspraak verlopen.”

Bij het eerste contact met I-KOOK Veendam al een heel goed gevoel, oferte laten maken en thuis nogmaals bekeken. aanpassingen en veranderingen bedacht en nogmaals naar Veendam, opnieuw hartelijk ontvangen en er werd alle tijd besteed om alles met ons samen te bekijken en door te spreken ( de middag vloog voorbij) en toen ook de bestelling geplaatst.

Alles netjes op tijd geleverd en precies volgens afspraak verlopen.

Ik heb de keuken zelf geplaatst en ben er heel blij mee. Perfecte service tot zover en een mooie goede keuken voor een redelijke prijs.

Tonnis Alberts
Stadskanaal
04-10-2017

“Alles is perfect geregeld.”

Dank voor de nieuwe keuken (we hebben hem dan wel zelf betaald), maar we zijn boven verwachting tevreden. Alles liep op rolletjes. Vanaf de eerste plannen (ontwerp en offerte) tot en met het plaatsen ervan. Alles is perfect geregeld en uitgevoerd door I-KOOK medewerker Erik Kremer. Petje af.
Met vriendelijke groet,
Tonnis Alberts

Erik Kremer
Monteur

Het is voor mij altijd weer speciaal om een keuken te monteren die ik zelf ook verkocht heb! Ik kom heel snel langs om de achterwanden nog bij jullie te monteren.

Wendy Keizer
Borgercompagnie
02-06-2017

“Problemen worden snel opgelost.”

Zeer goede ervaring. Geen vlotte verkoop babbel maar rustig kijken en advies geven.
Ook problemen worden snel opgelost.

"De keuken moet mooi en praktisch zijn, maar technisch ook goed in elkaar zitten. Dat is in mijn voordeel wanneer ik de keuken bij jou thuis monteer. Dat jij er als klant veel plezier in kan beleven is natuurlijk het belangrijkste."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.