Binnenkijken bij Fabienne en Jethro

Binnenkijken bij Fabienne en Jethro

Fabienne en Jethro

03 november 2021

Een wijnklimaatkast en een koffiehoekje waren een echte musthave

Fabienne woont samen met haar man Jethro en twee kinderen in Puttershoek. Na een huizenjacht van vier jaar hebben zij (eindelijk!) hun droomhuis gevonden. Fabienne is graag creatief bezig, vooral als het met interieur te maken heeft. Daarentegen was het niet de bedoeling om een klushuis te kopen. Het stel had helemaal geen zin in een grote verbouwing. Zij wilden een huis waar ze direct in konden trekken. Dat liep toch even anders. Er is heel veel veranderd, waaronder ook de keuken. Door Fabienne haar interieur styling achtergrond wist zij heel goed hoe de keuken moest worden. Benieuwd of onze keukencoach nog meer goede tips voor haar had? Lees hieronder hun verhaal.

Dit maakt onze keuken zo bijzonder

Fabienne en Jethro liepen langs de I-KOOK winkel in Oud Beijerland. Fabienne geeft eerlijk toe dat ze niet direct weg was van de winkeluitstraling. Toch liepen zij een rondje door de showroom en raakten in gesprek met keukencoach Jereau Arends. “Het voelde echt als een last die van onze schouders viel. Het gesprek verliep fijn en we kregen totaal geen opgejaagd gevoel. Dat was bij andere winkels wel degelijk het geval!” vertelt Fabienne

Hoe de indeling van de keuken moest worden had Fabienne al helemaal uitgestippeld. Zij wilde graag een keuken met houten fronten. Al snel kwam ze erachter dat hout veel gevoeliger en ook nog eens erg prijzig was. Daarom viel de keuze voor een mat zwarte keuken met anti fingerprint coating. Hierin werden we goed geadviseerd door Jereau en hebben we de juiste keuze kunnen maken. “Iets moet mooi zijn, maar ook praktisch.”

"Iets moet mooi zijn, maar praktisch is minstens zo belangrijk"

Een ontmoetingsplek in het huis is de bar aan het schiereiland. “We zitten hier eigenlijk veel meer dan we gedacht hadden. Op deze plek ontbijten we met elkaar, maar het is ook een plek waar gasten kunnen zitten terwijl wij aan het koken zijn. Ook onze kinderen komen er graag.” vertelt zij.

“De wijnkoelkast en het koffiehoekje waren een echte musthave” aldus Fabienne. Jereau had ook het idee om de vriezer en vaatwasser op hoogte in de kastenwand te plaatsen, waardoor we er nog beter bij kunnen! Fabienne had hier zelf nog niet aan gedacht en is achteraf erg blij met dit idee. Het koffiehoekje is misschien wel haar favoriet. “Het zorgt voor een knus gevoel en zeker als je gasten hebt die gezellig aan de bar zitten.”

Ondanks dat zij 4 maanden moesten wachten op de levering van de vaatwasser, door de gevolgen van de pandemie, zijn zij enorm blij met de service en het eindresultaat. Het genieten kan beginnen. Wij wensen Fabienne en Jethro heel veel plezier met hun nieuwe keuken en willen jullie bedanken voor jullie gastvrijheid. Een keuken om trots op te zijn!

Vind je het leuk om Fabienne haar interieur te blijven volgen? Kijk dan eens op haar instagram account @faabrique_

“Ik luister zo goed mogelijk naar jouw wensen en probeer daarin mee te denken over nieuwe ideeën. Door out of the box te denken zorg ik voor originele ontwerpen. Het uiteindelijke resultaat geeft mij de meeste voldoening.”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.