uit 24 klantervaringen
Oud-Beijerland
"Ik luister zo goed mogelijk naar jouw wensen en probeer daarin mee te denken over nieuwe ideeën. Door out of the box te denken zorg ik voor originele ontwerpen. Het uiteindelijke resultaat geeft mij de meeste voldoening."
Familie Mous
Oud-Beijerland
14-08-2023

“Jereau was zeer goed op de hoogte van alle mogelijkheden.”

Verkoper Jereau nam alle tijd, was niet opdringerig en was zeer goed op de hoogte van alle mogelijkheden n.a.v. onze wensen. Ze werken met eigen monteurs met flink wat ervaring. En dat was te zien na de installatie door monteur Mels. Dit is na 27 jaar onze 2e keuken bij hen. En wijzigingen heel tevreden en kunnen I-KOOK Oud-Beijerland zeker aanbevelen.

Bron: Qasa

Jereau Arends
Keukencoach

Wat leuk om te horen dat jullie voor de tweede keuken weer voor I-KOOK Oud-Beijerland hebben gekozen. Een groter compliment kan je niet krijgen. De complimenten voor monteur Mels zal ik ook doorgeven. Geniet van de keuken!

Raijer
Oud-Beijerland
13-06-2023

“Wij hadden zelf al een idee, maar dat werd door keukencoach Jereau verder geperfectioneerd.”

We zijn heel blij met onze keuken van I-KOOK. Eerst hebben we een aantal leuke en goede gesprekken met Jereau gevoerd over hoe de keuken eruit moest komen te zien. Wij hadden zelf al een idee, maar dat werd door Jereau verder geperfectioneerd. Complimenten voor het meedenken daarbij! De montage en afwerking door Johan was ronduit super. Johan nam vooraf alles heel duidelijk met ons door en legde uit hoe hij het ging aanpakken. Hij werkt zeer netjes en werkt alles ook super af. Ook heel fijn: als er dingen net even anders liepen dan gedacht, overlegde hij op een prettige manier over een oplossing. Al met al zijn we blij met onze keuze voor I-KOOK en zijn we zeer tevreden over onze mooie nieuwe keuken! Dank aan het hele team.

Jereau Arends
Keukencoach

Jullie hadden zelf al mooie plannen en ik ben blij dat ik met de laatste afwerkingen kon helpen! Wij zijn ook ontzettend blij met onze vakkundige monteur Johan. Ik geef de complimenten aan hem door!

Familie van der Made
Oud-Beijerland
19-05-2023

“Een aanrader.”

Wij zijn zeer netjes en duidelijk geholpen door Jereau en duidelijke uitleg en goede begeleiding in de keuzes. Ik raad dit ook aan bij anderen.

Bron: Qasa

Jereau Arends
Keukencoach

Bedankt voor je review. Het eindresultaat is mooi geworden!

Rosa van Delft
Oud-Beijerland
17-02-2023

“De keuken is prachtig.”

Advies van Jereau gehad en keuken anders ingedeeld. Kwam met goede oplossingen voor onze keuken. Goed advies over de kleur en waar we op moesten letten. Keuken is prachtig geworden. Mels vakkundige man super snel geplaatst. Weet overal een oplossing voor. Werkt rustig.

Bron: Qasa 

Jereau Arends
Keukencoach

De keuken is inderdaad prachtig geworden. Ik wens je er veel kookplezier in, maar dat komt zo te zien wel goed!

Gerrit Brand
05-01-2023

“Zeer tevreden.”

Wij hebben bij I-KOOK Oud-Beijerland onze keuken gekocht, en is een uitstekende keuze geweest. bij het ontwerp van de keuken is er heel goed meegedacht over het ontwerp van onze nieuwe keuken, zowel praktisch als qua vormgeving. Maar met alleen een keuken kopen en laten zetten waren wij er nog niet, wij wilde namelijk ook een muur laten verwijderen, verlaagd plafond boven de nieuwe keuken, vloer egaliseren, en alle muren laten stucen. Geen probleem, al het werk kon via I-KOOK gerealiseerd worden. Dat maakte onze keuze een stuk makkelijker, en al het werk is keurig op elkaar afgestemd uitgevoerd. Onze verbouwing met nieuwe keuken is inmiddels een feit, en wij kunnen niet anders zeggen dat wij super trots zijn met het gehele plaatje. Hierna wilde wij nog een mooie TV meubel en wel op maat gemaakt, en dit kon dus ook bij I-KOOK Oud-Beijerland. Deze dus ook laten maken, en is geweldig mooi geworden. Om alles samen te vatten zijn wij zeer tevreden met het al het werk wat I-KOOK bij ons heeft gedaan. Wij zijn als klant behandeld, er is goed meegedacht, niets was te veel, vakwerk geleverd, en al wat ze belooft hebben zijn ze ook nagekomen. Onze dank gaat dan ook uit naar het gehele team van I-KOOK Oud-Beijerland.

Bron: Qasa

Jereau Arends
Keukencoach

Wat een prachtig plaatje! De keuken en het tv-meubel komen helemaal tot hun recht. Hier zullen jullie vast nog veel mooie momenten beleven. Geniet ervan!

Lex van der Post
29-12-2022

“Een zeer positieve ervaring.”

Het eerste contact voelde gelijk goed (na slechte ervaringen bij andere keukenverkopers) en de spreuk boven het bureau sprak ons aan en gaf vertrouwen wat niet beschaamd werd. Ook werd er geadviseerd met de indeling van de apparatuur om dit anders te doen om problemen te voorkomen. Het visueel presenteren van het ontwerp was heel duidelijk en bleek uiteindelijk in de praktijk zoals we het voor ogen hadden. De installatie van de keuken is professioneel uitgevoerd en voorzien van tips en tricks. Onze ervaring met I-KOOK is zeer positief.

Bron: Qasa

Jereau Arends
Keukencoach

Bedankt voor het vertrouwen en de mooie review, Lex. Veel plezier van de prachtige keuken!

Familie Harreman
Maasdam
28-12-2022

“Van begin tot eind een mooie ervaring.”

Wat een super ervaring. Keuken werd op vrijdag bezorgd en maandagochtend om 8 uur stond de monteur klaar om onze nieuwe keuken te plaatsen. Tijdens de plaatsing werden wij volledig betrokken in het proces en onze vragen werden geduldig beantwoord. Het plaatsen duurde 3 dagen en al deze dagen liepen rustig en professioneel. Hetzelfde was ons ook al overkomen bij het uitzoeken en bestellen van de keuken, dus dat gevoel bleef gewoon bestaan. Wij hebben een ouder huis met wat “aparte” dingen, dus de monteur moest soms best creatief zijn maar ook dat werd top opgepakt. Van begin tot eind voor ons dus een mooie ervaring (waar wij best tegenop hadden gezien maar al onze angst is voor niets geweest). Jereau bedankt voor je hulp bij de koop en wij willen Mels heel erg bedanken voor het plaatsen, zijn geduld en zijn enorme creativiteit waardoor wij onze droomkeuken hebben.

Bron: Qasa

Jereau Arends
Keukencoach

Goed om te lezen dat jullie zo'n fijne ervaring hebben gehad. Bedankt voor het vertrouwen in I-KOOK Oud-Beijerland. We hebben jullie graag geholpen!

Joyce Peters
Oud-Beijerland
28-11-2022

“Droomkeuken.”

Superblij met onze droomkeuken! Alles liep voorspoedig, het uitzoeken, levering en het plaatsen van de keuken.
Met speciale dank aan Jereau van I-KOOK keukens Oud-Beijerland die op een nuchtere manier de droomkeuken samenstelde die wij in gedachten hadden.

Jereau Arends
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten! Samen hebben we een prachtig resultaat behaald, wat nu staat te schitteren in jullie woning. Bij deze wens ik jullie nog plezier met de nieuwe (droom)keuken, geniet ervan!

Sigrid
Oud-Beijerland
03-09-2022

“Persoonlijk in de omgang.”

Via kennissen kwam ik bij I-KOOK terecht en was mij aan het oriënteren voor een keuken. Jereau heeft mij/ ons supergoed geholpen. Hij is heel eerlijk in zijn advies, persoonlijk in de omgang en denkt echt mee in het ontwerp. Super bedankt voor al je hulp Jereau.

Jereau Arends
Keukencoach

Graag gedaan, leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden!

23-06-2022

“Heel tevreden.”

We werden in de winkel goed geholpen en er werd een goede prijs gegeven voor onze keuken. Als je vragen hebt worden ze altijd beantwoord. Ook de levering van de keuken was op tijd en de monteur heeft netjes en goed werk geleverd. We zijn heel tevreden.

Bron: Qasa

Jereau Arends
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten, fijn dat we jullie zo goed hebben mogen helpen. We wensen jullie veel kookplezier toe!

Familie Schaap
Hekelingen
04-06-2022

“Onze verwachtingen zijn overtroffen.”

Zoekend naar een nieuwe keuken zijn wij via kennissen bij I-KOOK terechtgekomen. Samen met Jereau hebben we een prachtig ontwerp gemaakt wat voldeed aan al onze wensen.

Jereau heeft ons vanaf de eerste tekening tot de oplevering uitstekend geholpen, waarbij zijn advies een belangrijke rol heeft gespeeld in onze keuzes. Voor onze nieuwe keuken hebben we gekozen voor een inductiekookplaat in plaats van een gasfornuis, ook hierbij heeft Jereau ons goed kunnen adviseren.

De voorbereiding van deze verandering is vakkundig voorbereid door monteur Mels, waar wij heel tevreden over waren. De keuken is uiteindelijk geplaatst door Johan, die eveneens keurig en netjes heeft gewerkt!

Onze keuken heeft onze verwachtingen overtroffen, geweldig!

Bedankt Jereau, Mels en Johan, we zullen jullie zeker aanraden!

 

 

Jereau Arends
Keukencoach

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met onze begeleiding en natuurlijk het prachtige resultaat, dat hebben we samen goed gedaan! Dat wordt vast heerlijk kokkerellen, geniet ervan!

Daryl Blakmoor
Spijkenisse
30-05-2022

“Supernetjes.”

In juli 2021 is bij ons de keuken geplaatst. Wij zijn hier elke dag nog steeds heel blij mee! We zijn superfijn geholpen in de winkel door Jereau. Hij nam de tijd om voor ons de juiste keuken uit te zoeken. Hij dacht ook heel goed mee wat voor ons het beste was. Ook over het plaatsen van de keuken zijn wij erg tevreden. Wij hadden de eigen monteur Mels van I-KOOK Oud-Beijerland. Het is allemaal supernetjes geplaatst en ook kregen wij nog uitleg over het geplaatste apparatuur.

Bron: Qasa

Jereau Arends
Keukencoach

Goed om te horen dat de keuken bevalt. Samen hebben we een prachtig resultaat behaald, waar we zeker trots op mogen zijn. Veel kookplezier toegewenst!

Ruth van de Wal
Oud-Beijerland
12-05-2022

“Personeel wat écht met je meedenkt.”

Prachtige keuken gekocht voor een mooie prijs. Uitstekend geholpen bij het kiezen van materialen en apparatuur. Vriendelijk, behulpzaam personeel die allemaal écht met je meedenken. Ook de levering en montage verliepen vlekkeloos. Heel blij mee! Kan iedereen aanraden om hier een keuken aan te schaffen!

Jereau Arends
Keukencoach

Fijn dat we jullie zo goed heb mogen begeleiden naar een prachtig eindresultaat. Ik wens jullie veel kookplezier toe!

Koos van der Keur
Oud-Beijerland
10-03-2022

“Het werkt allemaal perfect.”

Geheel volgens afspraak op tijd geleverd. De monteur ging lekker zijn gang en had nauwelijks vragen. Ik heb veel ervaring met verbouwingen maar dit leek eigenlijk vanzelf te gaan. Echt knap gedaan. We zijn nu 2 maanden verder en het werkt perfect allemaal. De Quooker is een handig ding en inmiddels onmisbaar.

Jereau Arends
Keukencoach

Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat jullie zo blij zijn met het eindresultaat. Als je eenmaal een Quooker hebt, kun je zeker niet meer zonder ..? Ik wens jullie bij deze nog veel kookplezier toe!

M.J. Hamakers
Oud-Beijerland
11-01-2022

“Een monteur die voor kwaliteit gaat, inplaats van snelheid.”

Wij hebben in Maart 2021 een keuken I-KOOK gekocht. Jereau hadden wij als keukencoach. Met hele mooie voorstellen en ideeën hebben wij uiteindelijk onze droomkeuken laten plaatsen in Oktober 2021.

Wij zijn zeer tevreden over de service van het team Oud-Beijerland. Men neemt de tijd voor je om alle facetten wat erbij het kopen van een keuken komt kijken. We werden goed op de hoogte gehouden qua levering en plaatsing. Omdat wij de voorbereiding al eerder klaar hadden werd de keuken eerder geleverd en ook een dag eerder met plaatsing begonnen. Vakkundig geplaatst door de monter die voor kwaliteit gaat in plaats van snelheid.

Voor de Apparatuur die niet leverbaar was alternatief gekregen en zelf nog een betere versie dan was was besteld.

Kortom: wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en service gerichtheid van I-KOOK Oud Beijerland.
Ik zou iedereen aanbeveling om als je een keuken gaat aanschaffen hiervoor I-KOOK te benaderen.

Jereau Arends
Keukencoach

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review, wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat jullie eindelijk mogen genieten van jullie droomkeuken. Het eindresultaat ziet er prachtig uit en past perfect in jullie woning. Ik wens jullie bij deze nog veel kookplezier toe!

Arno
Goudswaard
12-11-2021

“Een verademing om bij deze winkel binnen te stappen.”

Wat een goed bedrijf is dit!! Na eerst een nare ervaring bij een andere keukenzaak in Spijkenisse te hebben opgedaan, was het een verademing om bij deze winkel binnen te stappen.

Ondanks we geen afspraak hadden werden we goed ontvangen en werd er meteen een afspraak gemaakt. Er werd heel goed naar onze wensen geluisterd en de verkoper kwam zelf ook nog met hele goede suggesties. Er werd totaal geen druk opgelegd om te kopen of met prijzen gestunt. Alles werd hierna goed geregeld, incl. inmeten en leidingschema.

Keuken werd netjes 2 dagen van voor montage bezorgd. Montage ging ook super. Erg aardige en vakkundige monteur die de keuken onwijs mooi heeft geplaatst. Hij heeft zelfs nog een bijpassende vensterbank in hetzelfde hout als de keuken voor ons gemaakt. Wat een service! Ik zou iedereen aanraden om hier je keuken te bestellen.

Bron: Qasa

Jereau Arends
Keukencoach

Bedankt voor je mooie review Arno, fijn dat alles naar wens is verlopen. Ik vond het leuk en gezellig jullie te mogen begeleiden naar deze prachtige keuken. Leuk om te horen dat je ook zo tevreden bent over de monteurs, ze hebben prachtig werk geleverd. Geniet ervan!

Binnenkijken bij Fabienne en Jethro
Fabienne en Jethro
03-11-2021

We waren verrast door de extra toevoegingen van Jereau. Van tevoren wisten wij al heel goed hoe de keukenindeling moest gaan worden. Jereau liet ons nadenken over dingen waar we zelf nog niet bij stilgestaan hadden. Wij wilden bijvoorbeeld graag houten frontjes, wat qua budget niet uitkwam en achteraf gezien in gebruiksonderhoud ook geen goede keuze was. We hebben nu gekozen voor een mat zwarte keuken met anti fingerprint coating. Met die keuze zijn we heel erg blij.

Jereau had ook het idee om de vriezer en vaatwasser op hoogte te plaatsen, waardoor we er nog beter bij kunnen! Dat bevalt super goed. We moesten vier maanden wachten op onze vaatwasser, maar zijn achteraf heel erg tevreden over het traject en de service. Uiteraard ook op het resultaat van de VR-tour. Bedankt Jereau!

Jereau Arends
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review en vooral ook jullie gastvrijheid. Ik ben erg blij om te lezen dat jullie zo blij zijn met alle keuzes en het eindresultaat. Heel veel plezier met jullie keuken!

Jolanda
Klaaswaal
29-10-2021

“Mooie hoekkeuken.”

Mooie hoekkeuken gekocht. Een paar keer van ontwerp veranderd, omdat we niet precies wisten wat we wilden. Onze verkoper, Jereau, bleef altijd even vriendelijk en behulpzaam, veel tips en nooit aangedrongen. Duidelijke vaste prijzen. De installatie door Johan was ook perfect. Heel netjes gewerkt en duidelijke planning. Ik kan I-KOOK aan iedereen aanbevelen en kom zeker een volgende keer weer hier terug.

Bron: Qasa

Jereau Arends
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten en aanbeveling, leuk dat ik jullie mocht helpen bij het ontwerp van deze keuken. Het gekozen landelijke design komt goed tot zijn recht in jullie woning, prachtig! Wie weet zien we elkaar nog eens voor een andere keuken... ?. Geniet ervan!

Wim van Giessen
Klaaswaal
27-06-2021

“De monteur had duidelijk plezier in zijn werk.”

Wij zijn bij het ontwerp, indeling en uitkiezen van de juiste apparatuur voor onze nieuwe keuken op een vriendelijke en professionele manier door keukencoach Jereau Arends geholpen.

Bij het plaatsen van de keuken is vakkundig, snel en netjes gewerkt waarbij het ons opviel dat de monteur zijn job goed in de vingers heeft en duidelijk plezier in zijn werk heeft.

Gemaakte afspraken zijn goed nagekomen en ook de after sales is bij hun in orde.

Jereau Arends
Keukencoach

Fijn dat je zo tevreden bent over het gehele proces. Samen hebben we een prachtige keuken ontworpen, die perfect in jullie woning past. Nogmaals wens ik jullie vele jaren plezier met deze nieuwe I-KOOK keuken.

J. van der Tol
Oud-Beijerland
27-06-2021

“Bedankt!”

Keuken is op tijd goed geleverd, we hebben er veel plezier en veel gebruiksgemak van.
Bedankt!

Jereau Arends
Keukencoach

Graag gedaan! Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn, daar doen we het voor!

Marjon & Ed van der Sluis
Klaaswaal
17-05-2021

“Het 3D-ontwerp was al prachtig, maar de in de werkelijkheid is het nog vele male mooier.”

Toen wij voorbij de showroom liepen, viel ons oog direct op een prachtige showroom keuken bij I-KOOK in Oud-Beijerland. We hebben besloten om even bij I-KOOK naar binnen te gaan.

Na even te hebben georiënteerd werden we aangesproken door keukencoach Jereau Arends en heeft hij ons goed geholpen.  Jereau was niet sturend, maar gaf inzichten in de mogelijkheden en nam ruim de tijd.

Na een aantal weken werd de keuken gemonteerd. Dit vakkundige kunstje wist monteur Johan met perfectie te klaren. Het 3D-ontwerp was al prachtig, maar de in de werkelijkheid is het nog vele male mooier.

Wij zij erg tevreden over het gehele traject, waarbij zowel de verkoop, montage, begeleiding en communicatie uitstekend is verlopen.

We raden jullie zeker aan! Dank aan het hele I-KOOK team!

Jereau Arends
Keukencoach

Dankjewel voor de mooie review, het was een heel leuk project om samen met jullie een nieuwe keuken te ontwerpen dat past in de stijl van jullie huis! En het eindresultaat is inderdaad nog vele malen mooier!

E. van der Hoek
Oud-Beijerland
04-04-2021

“Wij hadden een strakke planning en I-KOOK was gelukkig erg flexibel.”

Onze ervaring met I-KOOK is zeer prettig geweest. We zijn in de winkel kundig geholpen met het verfijnen van ons ontwerp en de montage is perfect gedaan.
Wij zijn zeer goed geholpen door Jereau Arends. Hij wist door kritisch mee te denken ons keukenontwerp te verfijnen tot iets waar we enorm blij mee zijn.

De montage is gedaan door een ervaren, vakkundig en vriendelijke monteur die de keuken perfect heeft afgeleverd.
Wij zijn bijzonder blij met het eindresultaat. Het is precies geworden zoals we hadden gehoopt.

Wij zijn met veel aandacht geholpen en de snelheid van levering en montage was zeer goed.
Wij hadden een strakke planning en I-KOOK was gelukkig erg flexibel.

 

Zeer tevreden, bedankt! Wij zouden I-KOOK zeker aanraden bij familie en vrienden.

 

Jereau Arends
Keukencoach

Fijn dat alles zo naar wens is verlopen. Samen hebben we een prachtige keuken gerealiseerd, die perfect past in jullie woning. Geniet ervan.

Mevr. Verheij
Hoogvliet
03-03-2021

“Van begin tot eind is alles netjes geregeld.”

Meteen bij het eerste gesprek voelde het goed, totaal geen druk om iets te moeten kopen.
Van begin tot eind is alles netjes geregeld.
Mijn keuken is perfect geplaatst door een kundige en heel vriendelijke monteur.
Ben zeer tevreden en ik zou het iedereen aanraden om bij I-KOOK je keuken te kopen

Jereau Arends
Keukencoach

Bedankt voor je review en fijn dat je zo tevreden bent! Geniet ervan.

Esther & Andrew
Oud-Beijerland
04-02-2021

“Ga zo door mannen.”

I-KOOK Oud-Beijerland was voor ons al bekend, vandaar dat we daar zijn gaan kijken.
Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen door Keukencoach Jereau. Samen hebben we een 3D-ontwerp gemaakt van onze toekomstige keuken.
De afspraken die we hadden gemaakt zijn netjes en op tijd nagekomen, zeer tevreden.

De montage hebben we zelf gedaan, met de juiste gereedschappen was dit goed te doen.
Het eindresultaat is nog mooier dan de tekening, echt prachtig!

Goede service, eerlijke prijzen, transparant en de offerte was snel op orde.
Wij raden I-KOOK zeker aan, ga zo door mannen!

Jereau Arends
Keukencoach

Bedankt voor jullie positieve woorden! Fijn dat de montage goed is verlopen en dat de keuken zo bevalt. De foto's spreken voor zich, prachtig en het ziet er supergezellig uit. Ik wens jullie nogmaals veel plezier met deze prachtige keuken.

"Ik luister zo goed mogelijk naar jouw wensen en probeer daarin mee te denken over nieuwe ideeën. Door out of the box te denken zorg ik voor originele ontwerpen. Het uiteindelijke resultaat geeft mij de meeste voldoening."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.