Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maatcontrole

Een goed begin is het halve werk. Daarom is het belangrijk om, voordat er een planning gemaakt kan worden, eerst de keukenruimte goed op te meten.
Bij het opmeten moet er met veel dingen rekening gehouden worden. Naast de afmetingen van de ruimte is het ook belangrijk te weten waar er ramen en deuren zitten en waar er eventueel obstakels zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: radiatoren, buizen, balkenplafonds enz.

Wanneer wij je keuken plaatsen

Wordt je keuken geplaatst door de vakmensen van I-KOOK? Dan zullen zij, voordat de keuken daadwerkelijk besteld wordt, de keukenruimte komen nameten.
Hierbij wordt direct en met een professioneel oog gekeken naar de technische haalbaarheid van het gemaakte ontwerp. In de eerste plaats betekent dit dat de geplande keuken moet passen in de keukenruimte. Daarnaast wordt er bijvoorbeeld ook bekeken of alle muren vlak en haaks zijn, of alle lades en deuren ongehinderd open kunnen, of er voldoende elektragroepen zijn voor alle inbouwapparaten, of alle benodigde leidingen aanwezig zijn, enz.
Op deze manier wordt niets aan het toeval overgelaten en kan je gerust zijn dat je nieuwe keuken perfect past!

Als je zelf de keukenruimte gaat meten

Het opmeten van de keukenruimte doe je als volgt:

Meet eerst de afstanden tussen de wanden die relevant zijn voor de keukenopstelling. Doe dit dicht bij de muur (A) en ca. 50cm verder in de ruimte (B) zodat je kunt vaststellen of de muren haaks zijn (afb. 2);

Opmeten_wanden_01

Opmeten_wanden_02

Meet de afstand van de afgewerkte vloer tot aan het plafond;
– Bij een balkenplafond meet je tot de onderzijde van de balken.
– Bij een gedeeltelijk verlaagd plafond noteer je ook deze maat.

Opmeten_plafond_01

Meet de afstanden van de hoeken tot aan de deuren en ramen en ook de afstand tussen ramen en deuren;

Opmeten_afstand_ramen_deuren_01

Meet de afstand vanaf de afgewerkte vloer tot de onderzijde van de ramen en meet de afstand vanaf het plafond tot de bovenzijde van de ramen en deuren;

Opmeten_afstand_ramen_deuren_02

Noteer ook de draairichtingen van deuren en (naar binnen draaiende) ramen en de ruimte die deze nodig hebben om open te kunnen!;Opmeten_afstand_ramen_deuren_03

Noteer alle eventuele obstakels in de keukenruimte en de plek waar deze zitten (radiatoren, leidingkokers, naar voren geplaatste muren, enz.) en alle afwijkende bouwkundige zaken (verlaagde plafonds, schuine hoeken, enz.);

Opmeten_obstakels_01

Noteer alle bestaande leidingpunten en afvoeren en waar deze zich exact in de ruimte bevinden, denk hierbij aan: lichtschakelaars, stopcontacten, afvoergaten, ventilatiegaten, waterleidingen en -afvoer, gasaansluiting, enz.

Opmeten_leidingpunten

Maak aan de hand van de opgemeten maten een plattegrondje op schaal (bij voorkeur 1:20).

Alles genoteerd?

Neem dan je maatschets en de genoteerde gegevens mee naar één van onze vestigingen.
Aan de hand van deze gegevens ben je ervan verzekerd dat de adviseur de juiste adviezen kan geven en een perfect keukenontwerp voor jou kan maken.

Klanten beoordelen onze keukencoaches met een

9.1

Jacco

10
Den Haag

Danny nam alle tijd, zelfs 3 afspraken waren geen probleem. En dan blijkt het ook nog eens echt een scherpe prijs te zijn!

Zuidema

8
Anna Paulowna

De aandacht en de tijd nemen, ook nog na het tekenen van overeenkomst.

Schagen

9
Den Helder

Klantvriendelijk, geduldig, scherp geprijsd

Koning

10
Zoetermeer

Super ontvangen en de coach nam alle tijd voor ons. Wij kunnen niet wachten op ons daadwerkelijke keuken

A. Hordijk

8
Huis ter Heide (UT)

Deskundige verkoper die zelf alles uitwerkte en daardoor foutloos onze wensen vertaald in een keuken concept.

S Blokzijl

10
Almere

Ik heb hem verteld wat ik wou en hij heeft dit uitgewerkt in de computer en dingen toegevoegd waar ik niet zo snel aan had…

Helmes

9
Veenendaal

Uitermate tevreden over de verkoop. Goed overleg en begrip van de coach. (Tim) Meedenken over mogelijkheden en het afwikkelen van problemen stapsgewijs.

Den Heijer

10
Den Haag

W zijn als passanten langs gekomen en we kregen Rachid als adviseur. Was een geweldige ervaring. Een man met passie voor zijn vak.

M. Hilbers

9
Almere

Het heel goed adviseren heel veel tijd voor je nemen. Op je gemak nog even rond kijken en dan beslissen ook een goede prijs verhouding.