uit 3 klantervaringen
Eindhoven
"Na 20 jaar in de (horeca)keuken gewerkt te hebben, heb ik bij I-KOOK de kans gekregen om mijn carrière te verbreden. Met de passie voor koken en keukens ben ik gemotiveerd de klanten te helpen aan hun droomkeuken."
Ilse
Eindhoven
20-12-2023

“Een nieuwe keuken en bijkeuken.”

Wij hebben een bijkeuken aangeschaft bij I-KOOK Eindhoven. We zijn erg vriendelijk geholpen en er is goed meegedacht in de indeling van de bijkeuken. Ook is er heel goed rekening gehouden met ons budget, waar we ruim binnen bleven door slimme oplossingen.

Ervaring van 3 oktober 2022:
Een riante keuken aangeschaft met o.a. een eiland van 4,5 meter. Erg goed geholpen met keuze in o.a. materiaal blad. Ook goed meegedacht over opties/indeling van de kasten/lades. Er is ruim de tijd genomen voor ons om alles goed te bekijken en te bespreken. Heel fijne ervaring!

Bron: Qasa

Frank Snoek
Keukencoach

Dank voor het delen van je ervaring! We zijn heel blij dat we mochten bijdragen aan zowel de aanschaf van je bijkeuken als je riante keuken. Het is geweldig om te horen dat ons team vriendelijk en behulpzaam was en goed heeft meegedacht over de indelingen en materialen, zowel voor de bijkeuken als voor het eiland van 4,5 meter. Bij I-KOOK Eindhoven nemen we graag de tijd om samen met onze klanten alle details te bekijken en te bespreken. Bedankt voor het vertrouwen in I-KOOK Eindhoven en geniet van jullie nieuwe keuken!

Joke Vogels-Lut
Eindhoven
17-02-2023

“Enorm blij met de nieuwe keuken.”

We werden geholpen door Frank Snoek van vestiging Eindhoven, we konden lekker op ons gemak de keuken uitzoeken die ik via het ontwerp programma had gemaakt, door dat ik nu al gebruik maak van een trippelstoel is de keuken zo ingericht dat ik alles vanuit trippelstoel aan kan en dat er genoeg ruimte is om me te bewegen. Nog goede tips van Frank gehad om alles zo ergonomisch in te delen. Onder het genot van een kop koffie de kastdeuren en aanrechtblad uitgezocht. We hoefden geen bedenktijd dus gelijk de keuken besteld. Nadat we de tekeningen en leidingschema hadden gekregen toch nog een aanpassing gedaan, wat kon. Helaas was de kookplaat die we hadden uitgezocht niet op tijd leverbaar en kregen we een upgrade van onze kookplaat. Op de afgesproken tijd werd de keuken geleverd, en de volgende dag werd hij vakkundig in elkaar gezet. Ik geniet enorm van mijn nieuwe keuken waar ik overal bij kan.

Bron: Qasa

Frank Snoek
Keukencoach

Goed om te horen dat de indeling van de keuken bevalt en je overal goed bij kan. Ik ben blij dat ik je hiermee heb kunnen helpen!

Deborah Maas
23-06-2022

“Wij hebben onze droomkeuken.”

We werden meteen hartelijk ontvangen bij binnenkomst en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Samen met Frank, de verkoper, hebben wij onze droomkeuken kunnen samenstellen. Frank heeft heel goed geluisterd naar onze wensen maar ook ons kostenplaatje waardoor we echt het gevoel kregen dat hij ons wilde helpen en niet dat wij een nummertje waren daar.

Bron: Qasa

Frank Snoek
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten! Superleuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar een prachtig resultaat, echt een eyecatcher. Dat wordt vast heerlijk kokkerellen, geniet ervan!

"Na 20 jaar in de (horeca)keuken gewerkt te hebben, heb ik bij I-KOOK de kans gekregen om mijn carrière te verbreden. Met de passie voor koken en keukens ben ik gemotiveerd de klanten te helpen aan hun droomkeuken."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.