uit 13 klantervaringen
Eindhoven
"Na 16 jaar geswitcht van baan en in een warm bad terecht gekomen binnen I-KOOK. Gestart in Huissen en Veenendaal en door de doorgroeimogelijkheden nu actief in ons filiaal in Eindhoven. Leuk team, leuke klanten en een mooi bedrijf!"
Sanne Klein Wolterink
Eindhoven
15-10-2021

“Alles werd tot aan huis gebracht zodra het binnen was!”

We zijn heel blij met onze nieuwe keuken! Ook zijn we zeer prettig geholpen door onze keukencoach. Hij begreep heel goed wat onze wensen waren en dacht met ons mee zonder enige drang.

Door corona werden de apparaten wat later geleverd maar met een heel goede service: alles werd tot aan huis gebracht zodra het binnen was!

De keuken is makkelijk reinig baar en zeer praktisch.

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie complimenten en het toesturen van de foto! Een prachtige witte hoekkeuken, met een strak en tijdloos design. De keuken staat er prachtig bij! Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn over jullie ervaring met I-KOOK en natuurlijk met het eindresultaat. Ik wens jullie nogmaals veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Maarten de Rooij
Best
17-09-2021

“Een hele fijne keuken.”

Enkele weken geleden is onze nieuwe I-KOOK keuken geplaatst.
We zijn zeer tevreden met het resultaat.
I-KOOK is een prettig bedrijf om mee te werken, afspraken worden nagekomen
en de kwaliteit is ook dik in orde.

Michael Verlijsdonk heeft ons prima geholpen met het uitzoeken van materiaal,
indeling van de keuken en de apparatuur!

Aan te bevelen!

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten en de aanbeveling. Fijn dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe keuken. Ik wens jullie nogmaals veel kookplezier toe! 😊

Peter en Natascha Verhoeven
Oisterwijk
23-07-2021

“Uiteindelijk ontdekten wij I-KOOK…”

Een keukencoach van I-KOOK is voor ons het perfecte concept om te komen tot onze droomkeuken.

Het proces dat moest leiden tot onze droomkeuken was lang en ingewikkeld. Je hebt iets in je hoofd, je gaat kijken bij diverse keukenbedrijven en het plaatje dat je wilt realiseren werd steeds concreter. Maar wij merkten bij de diverse (andere) keukenzaken dat zij niet echt goed met ons meedachten en vooral vanuit salesmotieven met dure voorstellen kwamen en niet met de opties die wij wilden. Uiteindelijk ontdekten wij I-KOOK en de benadering vanuit de gedachte ‘coaching’ in plaats van ‘sales’ zorgde er voor dat we voor de beste optie konden gaan met voor ons de beste prijs. Voor ons zijn kwaliteit en duurzaam, bijzondere details, goede apparatuur en dat we konden vertrouwen op goede nazorg belangrijk. Wij begrijpen dat het een complex proces is, waarbij makkelijk iets over het hoofd wordt gezien. Maar dit konden we in goede orde bespreken en werd door Michael Verlijsdonk opgelost tot tevredenheid.

 

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie complimenten en fijn dat jullie zo tevreden zijn! Goed om te horen dat jullie al zo kunnen genieten van jullie keuken. Ik vond het leuk jullie te mogen helpen met jullie droomkeuken. De foto spreekt voor zich, prachtig! Ik wens jullie nog veel kookplezier toe!

Maarten & Meike van Sambeek
Boxtel
06-07-2021

“Transparant en een scherpe prijs.”

Op zoek zijnde naar een nieuwe keuken werden wij door onze (schoon)vader geadviseerd om eens bij I-KOOK te gaan kijken. Hij had zeer goede recensies gelezen. Voornaamste wat ons aantrok in de recensies was dat er geen push verkopers zijn en de prijs meteen scherp en transparant is. Dit bleek ook zo te zijn. Hierdoor hebben we ook snel de knoop kunnen doorhakken bij de aankoop van de keuken.

Het verkoopproces ging makkelijk en prettig. Het was ook geen probleem dat wij onze eigen apparatuur hadden aangeschaft. Deze werd zelfs gratis door de monteurs ingebouwd. De monteurs die bij ons kwamen waren aardige, nette vakmensen. De paar puntjes die niet in eerste instantie goed waren bij de oplevering van de keuken zijn netjes en kosteloos opgelost. Enig nadeel hier is de lange tijd ertussen vanwege de extreme drukte. Al met al een heel aangenaam proces van aankoop tot montage tot after service.

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor het delen van jullie ervaring, de keuken is werkelijk prachtig geworden! Fijn dat alles van het begin tot het eind naar wens verlopen en dat jullie natuurlijk zo blij zijn met jullie nieuwe keuken. Ik vond het leuk om jullie te mogelijk begeleiden naar dit prachtige eindresultaat en wens jullie nogmaals veel kookplezier toe!

Etiene
Helmond
27-06-2021

“Wij zijn zeer tevreden en genieten van onze mooie keuken.”

Wij zij zeer goed geholpen door Michael. Mooi tekening gemaakt en samen met ons gekeken hoe de ruimte het beste in te delen.

De levering en montage waren perfect naar wens en de kapot geleverde inductie kookplaat werd heel snel vervangen. Wij zijn zeer tevreden en genieten van onze mooie keuken.

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review. Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn, samen hebben we een prachtige keuken neergezet. Ik wens jullie nog vele jaren kookplezier toe!

Dhr. Akkers
Helmond
28-01-2021

“Niks was teveel, zeker een aanrader.”

Super netjes geholpen door vakkundige mensen met aandacht voor de keuken maar nog meer voor ons. Er werd goed samengewerkt om tot een hele mooie keuken te komen waarin onze wensen tot uiting zijn gekomen. Daarnaast bestaat de communicatie met I-KOOK uit korte lijntjes waardoor vragen direct worden geantwoord met goed advies.
Geen opdringerige verkopers en er was wederzijds vertrouwen. Gekozen om zelf de keuken te plaatsen/monteren en ook daar kregen wij advies bij. Niks was teveel, zeker een aanrader!

Bron: Qasa

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor het toesturen van de review en de bijhorende foto's, prachtig! Het eindresultaat ziet er indrukwekkend uit, geniet ervan.

Dhr. de Greef
Geldrop
14-01-2021

“We hebben de keuken zelf geplaatst, en toen we een probleempje tegenkwamen werd dat snel verholpen.”

De Koning
Gemert
18-12-2020

“Goede hulp , begeleiding en service.”

Familie Lens
Puiflijk
30-03-2020

“Geen push verkoop en het was zelfs geen probleem om in onze 2afspraak het ontwerp helemaal om te gooien.”

We waren opzoek naar een Duitse keuken. Via het internet zijn wij bij I-KOOK Veenendaal uitgekomen, hierdoor hebben we besloten om niet naar Duitsland te gaan. Daar zijn wij prettig ontvangen door Michael Verlijsdonk. Geen push verkoop en het was zelfs geen probleem om in onze 2afspraak het ontwerp helemaal om te gooien. Het 2ontwerp was erg uitdagend en wij merkte dat Micheal zijn creativiteit hier goed in kwijt kon. Michael dacht erg goed mee en kwam met goede oplossingen!

Onze keuken is gemonteerd door Patrick. Een zeer prettige monteur die meedenkt! Het betreft een woning uit 1903, dus is het prettig om te werken met een vakkundige monteur. Een zeer betrouwbare monteur die open staat voor suggestief van onze zijde.

Doordat de verbouwing de maten van de keuken heeft aangepast, moesten er 2 nieuwe zijwanden en een extra kast komen. Dit werd snel opgepakt en deze zijn inmiddels bestelt.

Het 3D ontwerp werd eindelijk werkelijkheid, echter is het eindresultaat verbluffend. Wij zijn super tevreden, ook met de service vanuit de winkel. Niets was teveel en we konden altijd bij I-KOOK binnenlopen voor vragen.

We raden I-KOOK zeker aan! Bedankt!

 

 

 

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie woorden. Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn. De keuken ziet er prachtig uit en is voorzien van alle gemakken. Het 2e ontwerp was inderdaad heel wat anders, maar ook hier hebben wij samen iets prachtigs neergezet. Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen en wens jullie nogmaals veel gebruiksplezier toe!

Familie Willemsen
Bennekom
05-03-2020

“Het 3D-ontwerp was al erg mooi, het uiteindelijke resultaat is echt boven verwachting.”

Via mijn zwager bij I-KOOK terecht gekomen, hij heeft ook een keuken bij I-KOOK gekocht en was zeer te spreken over I-KOOK.
Wij zijn goed geholpen door Michael, de afspraak was een prettig gesprek. Michael is betrokken en denkt goed met je mee.  Samen een 3D-ontwerp gemaakt, hier waren wij al heel blij mee!

Ook de montage verliep vlotjes! Patrick (onze monteur), heeft goed werk geleverd en de keuken is snel geplaatst. Een paar kleine afwerkingspunten waar nog wat aandacht naartoe moest, heeft I-KOOK snel en snel opgelost! Het eindresultaat is boven onze we verwachtingen, we zijn echt heel blij.

We zijn zeer tevreden met I-KOOK en zullen de winkel ook zeker aanraden. Er wordt voldoende tijd genomen en zelf na de verkoop wordt er prima gecommuniceerd.

 

 

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de reactie en het vertrouwen in I-KOOK. Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen bij het waarmaken van jullie droom keuken! Ik wens jullie nogmaals veel plezier met deze pracht keuken!

Wagenaar
Ede
24-01-2020

“Super bedankt.”

Keukencoach Micheal Verlijsdonk heeft ons goed geholpen en begeleid, daarvoor mijn dank. We zijn erg tevreden met de nieuwe keuken, super bedankt!!

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor de mooie complimenten, de keuken in inderdaad prachtig! Nogmaals wens ik jullie veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Joël Donkers
Renswoude
09-01-2020

“Ik zal I-KOOK zeker aanbevelen, fijne winkel  met veel aandacht en waar goed wordt meegedacht. “

Doordat ik voor I-KOOK keukens gemonteerd heb, ben ik zelf ook voor mijn eigen keuken komen kijken. Ik ben goed geholpen bij I-KOOK Veenendaal door keukencoach Michael Verlijsdonk.
Daar hebben we een 3D-ontwerp gemaakt, die al prachtig was!
Het eindresultaat is hartstikke mooi geworden!
Ik zal I-KOOK zeker aanbevelen, fijne winkel  met veel aandacht en waar goed wordt meegedacht.

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor je review, leuk dat ik jou heb mogen helpen! Veel plezier met de prachtige keuken!

Familie Kooij
Veenendaal
30-10-2019

“Voor vragen kan je altijd binnenlopen en nemen ze de tijd voor je!”

Na een aantal keukenwinkels bezocht te hebben, attendeerde een collega ons om bij I-KOOK  Veenendaal langs te gaan. Daar zijn we geholpen door keukencoach Michael.
Ondanks we merkte dat Michael nog redelijk nieuw was in de keukenwereld, heeft hij op een rustige en prettige manier onze keuken ontworpen. Elk bezoek aan de winkel voelt ontzettend prettig. Voor vragen kan je altijd binnenlopen en nemen ze de tijd voor je!

Onze monteur Patrick, die goed heeft meegedacht, heeft het gewenste ontwerp uitgewerkt zoals wij het voor ogen hadden.  Een ervaren monteur die erg snel en nauwkeurig weet te werken.

Uiteindelijk is onze keuken met 100% tevredenheid opgeleverd, het is precies geworden zoals wij dat voor ogen hadden. De communicatie verliep goed, ook achteraf!  Wij raden I-KOOK zeker aan!

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor jullie leuke reactie!

"Na 16 jaar geswitcht van baan en in een warm bad terecht gekomen binnen I-KOOK. Gestart in Huissen en Veenendaal en door de doorgroeimogelijkheden nu actief in ons filiaal in Eindhoven. Leuk team, leuke klanten en een mooi bedrijf!"

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.