uit 8 klantervaringen
Eindhoven
"Na 16 jaar geswitcht van baan en in een warm bad terecht gekomen binnen I-KOOK. Gestart in Huissen en Veenendaal en door de doorgroeimogelijkheden nu actief in ons filiaal in Eindhoven. Leuk team, leuke klanten en een mooi bedrijf!"
Dhr. Akkers
Helmond
28-01-2021

“Niks was teveel, zeker een aanrader.”

Super netjes geholpen door vakkundige mensen met aandacht voor de keuken maar nog meer voor ons. Er werd goed samengewerkt om tot een hele mooie keuken te komen waarin onze wensen tot uiting zijn gekomen. Daarnaast bestaat de communicatie met I-KOOK uit korte lijntjes waardoor vragen direct worden geantwoord met goed advies.
Geen opdringerige verkopers en er was wederzijds vertrouwen. Gekozen om zelf de keuken te plaatsen/monteren en ook daar kregen wij advies bij. Niks was teveel, zeker een aanrader!

 

Bron: Qasa

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor het toesturen van de review en de bijhorende foto's, prachtig! Het eindresultaat ziet er indrukwekkend uit, geniet ervan.

Dhr. de Greef
Geldrop
14-01-2021

“We hebben de keuken zelf geplaatst, en toen we een probleempje tegenkwamen werd dat snel verholpen.”

De Koning
Gemert
18-12-2020

“Goede hulp , begeleiding en service.”

Familie Lens
Puiflijk
30-03-2020

“Geen push verkoop en het was zelfs geen probleem om in onze 2afspraak het ontwerp helemaal om te gooien.”

We waren opzoek naar een Duitse keuken. Via het internet zijn wij bij I-KOOK Veenendaal uitgekomen, hierdoor hebben we besloten om niet naar Duitsland te gaan. Daar zijn wij prettig ontvangen door Michael Verlijsdonk. Geen push verkoop en het was zelfs geen probleem om in onze 2afspraak het ontwerp helemaal om te gooien. Het 2ontwerp was erg uitdagend en wij merkte dat Micheal zijn creativiteit hier goed in kwijt kon. Michael dacht erg goed mee en kwam met goede oplossingen!

Onze keuken is gemonteerd door Patrick. Een zeer prettige monteur die meedenkt! Het betreft een woning uit 1903, dus is het prettig om te werken met een vakkundige monteur. Een zeer betrouwbare monteur die open staat voor suggestief van onze zijde.

Doordat de verbouwing de maten van de keuken heeft aangepast, moesten er 2 nieuwe zijwanden en een extra kast komen. Dit werd snel opgepakt en deze zijn inmiddels bestelt.

Het 3D ontwerp werd eindelijk werkelijkheid, echter is het eindresultaat verbluffend. Wij zijn super tevreden, ook met de service vanuit de winkel. Niets was teveel en we konden altijd bij I-KOOK binnenlopen voor vragen.

We raden I-KOOK zeker aan! Bedankt!

 

 

 

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie woorden. Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn. De keuken ziet er prachtig uit en is voorzien van alle gemakken. Het 2e ontwerp was inderdaad heel wat anders, maar ook hier hebben wij samen iets prachtigs neergezet. Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen en wens jullie nogmaals veel gebruiksplezier toe!

Familie Willemsen
Bennekom
05-03-2020

“Het 3D-ontwerp was al erg mooi, het uiteindelijke resultaat is echt boven verwachting.”

Via mijn zwager bij I-KOOK terecht gekomen, hij heeft ook een keuken bij I-KOOK gekocht en was zeer te spreken over I-KOOK.
Wij zijn goed geholpen door Michael, de afspraak was een prettig gesprek. Michael is betrokken en denkt goed met je mee.  Samen een 3D-ontwerp gemaakt, hier waren wij al heel blij mee!

Ook de montage verliep vlotjes! Patrick (onze monteur), heeft goed werk geleverd en de keuken is snel geplaatst. Een paar kleine afwerkingspunten waar nog wat aandacht naartoe moest, heeft I-KOOK snel en snel opgelost! Het eindresultaat is boven onze we verwachtingen, we zijn echt heel blij.

We zijn zeer tevreden met I-KOOK en zullen de winkel ook zeker aanraden. Er wordt voldoende tijd genomen en zelf na de verkoop wordt er prima gecommuniceerd.

 

 

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de reactie en het vertrouwen in I-KOOK. Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen bij het waarmaken van jullie droom keuken! Ik wens jullie nogmaals veel plezier met deze pracht keuken!

Wagenaar
Ede
24-01-2020

“Super bedankt.”

Keukencoach Micheal Verlijsdonk heeft ons goed geholpen en begeleid, daarvoor mijn dank. We zijn erg tevreden met de nieuwe keuken, super bedankt!!

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor de mooie complimenten, de keuken in inderdaad prachtig! Nogmaals wens ik jullie veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Joël Donkers
Renswoude
09-01-2020

“Ik zal I-KOOK zeker aanbevelen, fijne winkel  met veel aandacht en waar goed wordt meegedacht. “

Doordat ik voor I-KOOK keukens gemonteerd heb, ben ik zelf ook voor mijn eigen keuken komen kijken. Ik ben goed geholpen bij I-KOOK Veenendaal door keukencoach Michael Verlijsdonk.
Daar hebben we een 3D-ontwerp gemaakt, die al prachtig was!
Het eindresultaat is hartstikke mooi geworden!
Ik zal I-KOOK zeker aanbevelen, fijne winkel  met veel aandacht en waar goed wordt meegedacht.

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor je review, leuk dat ik jou heb mogen helpen! Veel plezier met de prachtige keuken!

Familie Kooij
Veenendaal
30-10-2019

“Voor vragen kan je altijd binnenlopen en nemen ze de tijd voor je!”

Na een aantal keukenwinkels bezocht te hebben, attendeerde een collega ons om bij I-KOOK  Veenendaal langs te gaan. Daar zijn we geholpen door keukencoach Michael.
Ondanks we merkte dat Michael nog redelijk nieuw was in de keukenwereld, heeft hij op een rustige en prettige manier onze keuken ontworpen. Elk bezoek aan de winkel voelt ontzettend prettig. Voor vragen kan je altijd binnenlopen en nemen ze de tijd voor je!

Onze monteur Patrick, die goed heeft meegedacht, heeft het gewenste ontwerp uitgewerkt zoals wij het voor ogen hadden.  Een ervaren monteur die erg snel en nauwkeurig weet te werken.

Uiteindelijk is onze keuken met 100% tevredenheid opgeleverd, het is precies geworden zoals wij dat voor ogen hadden. De communicatie verliep goed, ook achteraf!  Wij raden I-KOOK zeker aan!

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor jullie leuke reactie!

"Na 16 jaar geswitcht van baan en in een warm bad terecht gekomen binnen I-KOOK. Gestart in Huissen en Veenendaal en door de doorgroeimogelijkheden nu actief in ons filiaal in Eindhoven. Leuk team, leuke klanten en een mooi bedrijf!"

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.