uit 24 klantervaringen
Eindhoven
"Na 16 jaar geswitcht van baan en in een warm bad terechtgekomen bij I-KOOK. Gestart in Huissen en Veenendaal en door de doorgroeimogelijkheden nu actief in ons filiaal in Eindhoven. Leuk team, leuke klanten en een mooi bedrijf!"
Patrick
Eindhoven
21-04-2023

“Een aanrader.”

In eerste instantie een volledige keuken gekocht, na de mooie en duidelijke configuratie een bijkeuken kast, waarin we onze warmtepomp konden verstoppen van dezelfde materialen besteld. Verkoper (Michael) heeft een droomkeuken geconfigureerd welke in het echt mooier is uitgevallen dan al op tekening stond. Na diverse aanpassingen onzer zijde geen meerprijs gekregen maar wel waar voor ons geld. Het montage team onder leiding van Rutger heeft zijn uiterste best gedaan om ons als tevreden klant achter te laten. Mocht ik een cijfer geven dan wordt dit een 10+, en ik ben niet snel tevreden! Indien we een nieuwe keuken aanschaffen lopen we zeker hier weer binnen, aanrader dus zonder addertjes onder het tapijt.

Bron: Qasa

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Ik vond het heel bijzonder om jullie droomkeuken te ontwerpen met daarbij een passende bijkeuken kast. Ik wens jullie er heel veel plezier van, maar dat komt zo te horen wel goed.

Dirk de Hoog
Eindhoven
16-03-2023

“Zeer goede ervaring, voorlichting en service.”

Zeer goede ervaring, voorlichting en service bij de koop maar ook nu, bijna 2 jaar later, een lampje (onder keukenkastjes defect gaat). Keuken was gekocht bij verkoper Michael. Had nu dus een defecte lampbediening; dank aan Michael voor de snelle service!

Bron: Qasa

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Fijn dat ik je toen en nu goed heb kunnen helpen. Bedankt voor je mooie review!

Edmond & Martin
25-10-2022

“Superblij met onze nieuwe keuken.”

Wederom van A tot Z super geholpen door Michael van I-KOOK Eindhoven. We wilde graag iets bijzonders met de nis voor de apparaten en dit is alles behalve standaard. Michael heeft meegedacht en is met een prachtig ontwerp gekomen. Het eindresultaat is nog veel mooier geworden. We zijn superblij met onze nieuwe keuken.

Bron: Qasa

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Wauw... het eindresultaat is werkelijk prachtig geworden, dat hebben we goed voor elkaar! De nis is zeker bijzonder en maakt de keuken op een subtiele manier, toch erg opvallend. Leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar deze stijlvolle keuken, ik wens jullie veel woon- en kookplezier toe.

Familie Verbakel
Eindhoven
04-08-2022

“Altijd tijd en goede kennis van zaken.”

Inmiddels alweer een maand geleden onze keuken laten plaatsen. Supertevreden! Met Michael onze specifieke keuze besproken en verrassend snel tot een uiteindelijk resultaat gekomen. Altijd tijd en goede kennis van zaken.

Hartelijk dank, Michael voor de fijne samenwerking! Erg blij met onze nieuwe keuken.

Bron: Qasa

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar dit schitterende eindresultaat, dat hebben we samen mooi gedaan! Jullie hebben er een gezellige ruimte van gemaakt, geniet ervan!

Stephan Strijbos
Eindhoven
26-05-2022

“Geweldige sfeer in de winkel.”

Geweldige sfeer in de winkel. Problemen worden snel opgelost, waarbij klantvriendelijkheid en service voorop staan!

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor jullie review, fijn om te horen dat alles zo naar wens is verlopen!

Corne Helsen
Heythuysen
24-02-2022

“Wij hebben een topkeuken gekregen.”

Wij hebben de keuken nu ongeveer 4 maanden in gebruik.
We zijn hier zeer tevreden over, apparatuur werkt perfect de afwerking van de keuken is zeer zeker niets op aan te merken.

Ik kan alleen maar zeggen wij hebben een topkeuken gekregen.

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor het delen jullie ervaring, fijn dat alles naar wens is verlopen. Het eindresultaat is prachtig geworden en de keuken van jullie zoon ook, trots dat ik jullie beide mocht begeleiden. Veel kookplezier toegewenst!

Youness & Vivian
Someren
24-02-2022

“Goed geholpen van begin tot einde!”

Wat zijn wij goed geholpen van begin tot einde! Onze contactpersoon was Michael Verlijsdonk, maar als hij een keer niet te bereiken was (welverdiende vakantie) dan waren zijn collega’s perfect op de hoogte rondom het proces van levering.

Ze denken met je mee en hebben een goed oog voor detail en design. Kwalitatief gezien ook nog eens een ontzettend goede keuken waar wij nog lang plezier van zullen hebben!

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Beste Youness & Vivian, bedankt voor jullie complimenten! Leuk om te horen dat we jullie zo goed hebben mogen begeleiden naar een prachtige keuken, waar we zeker trots op mogen zijn. Ik wens jullie samen heel veel kookplezier toe.

Peter van Dongen
Eindhoven
25-11-2021

“Een fijne belevenis.”

Het kopen van onze keuken in Eindhoven was een fijne belevenis. Michael gaat niet boven maar naast de klant staan en beleefd de aankoop zodanig identiek als zijn klant. Dit schept snel een vertrouwensband en de ‘reis’ naar een nieuwe keuken is hierdoor een fijne belevenis.

I-KOOK Eindhoven is goed en snel te bereiken, daarbij krijg je snel het gevoel dat je geld goed besteed is door de uitgebreide uitleg. Geen fake prijzen maar realistische prijzen, waardoor je niet wordt meegenomen in een schijnwereld van populistische verkoop.

Vanaf 1e kennismaking tot na montage, positief gevoel gehad en overgehouden.
Uitstraling van de winkel mag iets verbeteren, maar dit is puur voor het oog (het oog wil ook wat). I-KOOK: bedankt voor de fijne ervaring, wij zullen jullie overal positief ‘verkopen’.

Bron: Qasa

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review, fijn dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe keuken en de reis daarnaartoe. Wij wensen jullie nog vele jaren plezier van deze unieke keuken! PS, bedankt voor de tip! ?

Corne Helsen
Heythuysen
12-11-2021

“Een superzaak.”

Zeer tevreden, bij aankoop in winkel erg vriendelijk en niet opdringerig. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Door aankoop vlak voor vakantieperiode slechts 2 weken later geleverd dan de gebruikelijke 6 weken. Helaas transportschade aan aanrechtblad, werd kosteloos binnen 3 weken vervangen. Verkeerde maat kookplaat geleverd, werd binnen enkele dagen persoonlijk thuis omgeruild. Al met al een superzaak, wij raden hem van harte aan.

Bron: Qasa

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review, het eindresultaat is prachtig! Fijn dat jullie zo tevreden zijn met de keuken en de service. De keuze voor de marmerlook wand komt mooi tot zijn recht en maakt er een mooi geheel van. Ik wens jullie nog veel plezier met jullie nieuwe keuken, ik denk dat dat zeker wel gaat lukken...?

Marc Claeys
Gierle
29-10-2021

“Nieuwe droomkeuken met eiland.”

We zijn niet over 1 nacht ijs gegaan om een beslissing te nemen over de aanschaf van onze nieuwe droomkeuken met eiland. Achteraf gezien een goede keuze met brede 1 meter schuiven onder het aanrecht en voldoende opbergkasten want dat was in het verleden wel het probleem maar nu opgelost. We hebben goede uitleg en info gekregen bij de aanschaf van de keuken en door de ervaringsdeskundige in de winkel bijzonder tevreden en iedereen is bij het zien van de keuken vol lof over de afwerking. Bedankt aan het voltallig I-KOOK team !

Bron: Qasa

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe keuken, prachtig eindresultaat! Sfeervol, ruim en het design past goed bij jullie huis. Ik wens jullie nogmaals veel kookplezier toe!

Familie van Hout
Eindhoven
29-10-2021

“Zeer fijn geholpen in de winkel.”

Wij zijn zeer goed geholpen door Michael goede uitleg gekregen veel keuze, goed geluisterd naar onze wensen. Veel succes verder in de toekomst.

Bron: Qasa

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat alles naar wens is verlopen. Het eindresultaat is prachtig en past perfect in jullie woning. Ik wens jullie nog veel kookplezier toe!

Sanne Klein Wolterink
Eindhoven
15-10-2021

“Alles werd tot aan huis gebracht zodra het binnen was!”

We zijn heel blij met onze nieuwe keuken! Ook zijn we zeer prettig geholpen door onze keukencoach. Hij begreep heel goed wat onze wensen waren en dacht met ons mee zonder enige drang.

Door corona werden de apparaten wat later geleverd maar met een heel goede service: alles werd tot aan huis gebracht zodra het binnen was!

De keuken is makkelijk reinig baar en zeer praktisch.

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie complimenten en het toesturen van de foto! Een prachtige witte hoekkeuken, met een strak en tijdloos design. De keuken staat er prachtig bij! Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn over jullie ervaring met I-KOOK en natuurlijk met het eindresultaat. Ik wens jullie nogmaals veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Maarten de Rooij
Best
17-09-2021

“Een hele fijne keuken.”

Enkele weken geleden is onze nieuwe I-KOOK keuken geplaatst.
We zijn zeer tevreden met het resultaat.
I-KOOK is een prettig bedrijf om mee te werken, afspraken worden nagekomen
en de kwaliteit is ook dik in orde.

Michael Verlijsdonk heeft ons prima geholpen met het uitzoeken van materiaal,
indeling van de keuken en de apparatuur!

Aan te bevelen!

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten en de aanbeveling. Fijn dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe keuken. Ik wens jullie nogmaals veel kookplezier toe! ?

Peter en Natascha Verhoeven
Oisterwijk
23-07-2021

“Uiteindelijk ontdekten wij I-KOOK…”

Een keukencoach van I-KOOK is voor ons het perfecte concept om te komen tot onze droomkeuken.

Het proces dat moest leiden tot onze droomkeuken was lang en ingewikkeld. Je hebt iets in je hoofd, je gaat kijken bij diverse keukenbedrijven en het plaatje dat je wilt realiseren werd steeds concreter. Maar wij merkten bij de diverse (andere) keukenzaken dat zij niet echt goed met ons meedachten en vooral vanuit salesmotieven met dure voorstellen kwamen en niet met de opties die wij wilden. Uiteindelijk ontdekten wij I-KOOK en de benadering vanuit de gedachte ‘coaching’ in plaats van ‘sales’ zorgde er voor dat we voor de beste optie konden gaan met voor ons de beste prijs. Voor ons zijn kwaliteit en duurzaam, bijzondere details, goede apparatuur en dat we konden vertrouwen op goede nazorg belangrijk. Wij begrijpen dat het een complex proces is, waarbij makkelijk iets over het hoofd wordt gezien. Maar dit konden we in goede orde bespreken en werd door Michael Verlijsdonk opgelost tot tevredenheid.

 

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie complimenten en fijn dat jullie zo tevreden zijn! Goed om te horen dat jullie al zo kunnen genieten van jullie keuken. Ik vond het leuk jullie te mogen helpen met jullie droomkeuken. De foto spreekt voor zich, prachtig! Ik wens jullie nog veel kookplezier toe!

Maarten & Meike van Sambeek
Boxtel
06-07-2021

“Transparant en een scherpe prijs.”

Op zoek zijnde naar een nieuwe keuken werden wij door onze (schoon)vader geadviseerd om eens bij I-KOOK te gaan kijken. Hij had zeer goede recensies gelezen. Voornaamste wat ons aantrok in de recensies was dat er geen push verkopers zijn en de prijs meteen scherp en transparant is. Dit bleek ook zo te zijn. Hierdoor hebben we ook snel de knoop kunnen doorhakken bij de aankoop van de keuken.

Het verkoopproces ging makkelijk en prettig. Het was ook geen probleem dat wij onze eigen apparatuur hadden aangeschaft. Deze werd zelfs gratis door de monteurs ingebouwd. De monteurs die bij ons kwamen waren aardige, nette vakmensen. De paar puntjes die niet in eerste instantie goed waren bij de oplevering van de keuken zijn netjes en kosteloos opgelost. Enig nadeel hier is de lange tijd ertussen vanwege de extreme drukte. Al met al een heel aangenaam proces van aankoop tot montage tot after service.

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor het delen van jullie ervaring, de keuken is werkelijk prachtig geworden! Fijn dat alles van het begin tot het eind naar wens verlopen en dat jullie natuurlijk zo blij zijn met jullie nieuwe keuken. Ik vond het leuk om jullie te mogelijk begeleiden naar dit prachtige eindresultaat en wens jullie nogmaals veel kookplezier toe!

Etiene
Helmond
27-06-2021

“Wij zijn zeer tevreden en genieten van onze mooie keuken.”

Wij zij zeer goed geholpen door Michael. Mooi tekening gemaakt en samen met ons gekeken hoe de ruimte het beste in te delen.

De levering en montage waren perfect naar wens en de kapot geleverde inductie kookplaat werd heel snel vervangen. Wij zijn zeer tevreden en genieten van onze mooie keuken.

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review. Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn, samen hebben we een prachtige keuken neergezet. Ik wens jullie nog vele jaren kookplezier toe!

Dhr. Akkers
Helmond
28-01-2021

“Niks was teveel, zeker een aanrader.”

Super netjes geholpen door vakkundige mensen met aandacht voor de keuken maar nog meer voor ons. Er werd goed samengewerkt om tot een hele mooie keuken te komen waarin onze wensen tot uiting zijn gekomen. Daarnaast bestaat de communicatie met I-KOOK uit korte lijntjes waardoor vragen direct worden geantwoord met goed advies.
Geen opdringerige verkopers en er was wederzijds vertrouwen. Gekozen om zelf de keuken te plaatsen/monteren en ook daar kregen wij advies bij. Niks was teveel, zeker een aanrader!

Bron: Qasa

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor het toesturen van de review en de bijhorende foto's, prachtig! Het eindresultaat ziet er indrukwekkend uit, geniet ervan.

Dhr. de Greef
Geldrop
14-01-2021

“We hebben de keuken zelf geplaatst, en toen we een probleempje tegenkwamen werd dat snel verholpen.”

De Koning
Gemert
18-12-2020

“Goede hulp , begeleiding en service.”

Familie Lens
Puiflijk
30-03-2020

“Geen push verkoop en het was zelfs geen probleem om in onze 2afspraak het ontwerp helemaal om te gooien.”

We waren opzoek naar een Duitse keuken. Via het internet zijn wij bij I-KOOK Veenendaal uitgekomen, hierdoor hebben we besloten om niet naar Duitsland te gaan. Daar zijn wij prettig ontvangen door Michael Verlijsdonk. Geen push verkoop en het was zelfs geen probleem om in onze 2afspraak het ontwerp helemaal om te gooien. Het 2ontwerp was erg uitdagend en wij merkte dat Micheal zijn creativiteit hier goed in kwijt kon. Michael dacht erg goed mee en kwam met goede oplossingen!

Onze keuken is gemonteerd door Patrick. Een zeer prettige monteur die meedenkt! Het betreft een woning uit 1903, dus is het prettig om te werken met een vakkundige monteur. Een zeer betrouwbare monteur die open staat voor suggestief van onze zijde.

Doordat de verbouwing de maten van de keuken heeft aangepast, moesten er 2 nieuwe zijwanden en een extra kast komen. Dit werd snel opgepakt en deze zijn inmiddels bestelt.

Het 3D ontwerp werd eindelijk werkelijkheid, echter is het eindresultaat verbluffend. Wij zijn super tevreden, ook met de service vanuit de winkel. Niets was teveel en we konden altijd bij I-KOOK binnenlopen voor vragen.

We raden I-KOOK zeker aan! Bedankt!

 

 

 

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie woorden. Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn. De keuken ziet er prachtig uit en is voorzien van alle gemakken. Het 2e ontwerp was inderdaad heel wat anders, maar ook hier hebben wij samen iets prachtigs neergezet. Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen en wens jullie nogmaals veel gebruiksplezier toe!

Familie Willemsen
Bennekom
05-03-2020

“Het 3D-ontwerp was al erg mooi, het uiteindelijke resultaat is echt boven verwachting.”

Via mijn zwager bij I-KOOK terecht gekomen, hij heeft ook een keuken bij I-KOOK gekocht en was zeer te spreken over I-KOOK.
Wij zijn goed geholpen door Michael, de afspraak was een prettig gesprek. Michael is betrokken en denkt goed met je mee.  Samen een 3D-ontwerp gemaakt, hier waren wij al heel blij mee!

Ook de montage verliep vlotjes! Patrick (onze monteur), heeft goed werk geleverd en de keuken is snel geplaatst. Een paar kleine afwerkingspunten waar nog wat aandacht naartoe moest, heeft I-KOOK snel en snel opgelost! Het eindresultaat is boven onze we verwachtingen, we zijn echt heel blij.

We zijn zeer tevreden met I-KOOK en zullen de winkel ook zeker aanraden. Er wordt voldoende tijd genomen en zelf na de verkoop wordt er prima gecommuniceerd.

 

 

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de reactie en het vertrouwen in I-KOOK. Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen bij het waarmaken van jullie droom keuken! Ik wens jullie nogmaals veel plezier met deze pracht keuken!

Wagenaar
Ede
24-01-2020

“Super bedankt.”

Keukencoach Micheal Verlijsdonk heeft ons goed geholpen en begeleid, daarvoor mijn dank. We zijn erg tevreden met de nieuwe keuken, super bedankt!!

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor de mooie complimenten, de keuken in inderdaad prachtig! Nogmaals wens ik jullie veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Joël Donkers
Renswoude
09-01-2020

“Ik zal I-KOOK zeker aanbevelen, fijne winkel  met veel aandacht en waar goed wordt meegedacht. “

Doordat ik voor I-KOOK keukens gemonteerd heb, ben ik zelf ook voor mijn eigen keuken komen kijken. Ik ben goed geholpen bij I-KOOK Veenendaal door keukencoach Michael Verlijsdonk.
Daar hebben we een 3D-ontwerp gemaakt, die al prachtig was!
Het eindresultaat is hartstikke mooi geworden!
Ik zal I-KOOK zeker aanbevelen, fijne winkel  met veel aandacht en waar goed wordt meegedacht.

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor je review, leuk dat ik jou heb mogen helpen! Veel plezier met de prachtige keuken!

Familie Kooij
Veenendaal
30-10-2019

“Voor vragen kan je altijd binnenlopen en nemen ze de tijd voor je!”

Na een aantal keukenwinkels bezocht te hebben, attendeerde een collega ons om bij I-KOOK  Veenendaal langs te gaan. Daar zijn we geholpen door keukencoach Michael.
Ondanks we merkte dat Michael nog redelijk nieuw was in de keukenwereld, heeft hij op een rustige en prettige manier onze keuken ontworpen. Elk bezoek aan de winkel voelt ontzettend prettig. Voor vragen kan je altijd binnenlopen en nemen ze de tijd voor je!

Onze monteur Patrick, die goed heeft meegedacht, heeft het gewenste ontwerp uitgewerkt zoals wij het voor ogen hadden.  Een ervaren monteur die erg snel en nauwkeurig weet te werken.

Uiteindelijk is onze keuken met 100% tevredenheid opgeleverd, het is precies geworden zoals wij dat voor ogen hadden. De communicatie verliep goed, ook achteraf!  Wij raden I-KOOK zeker aan!

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor jullie leuke reactie!

"Na 16 jaar geswitcht van baan en in een warm bad terechtgekomen bij I-KOOK. Gestart in Huissen en Veenendaal en door de doorgroeimogelijkheden nu actief in ons filiaal in Eindhoven. Leuk team, leuke klanten en een mooi bedrijf!"

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.