Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Michael VerlijsdonkKeukencoach

Gemiddelde klantervaringscore:

gebaseerd op 1 reviews

Laatste klantervaringen over Michael en de winkel

30 oktober 2019

“Voor vragen kan je altijd binnenlopen en nemen ze de tijd voor je!”

Na een aantal keukenwinkels bezocht te hebben, attendeerde een collega ons om bij I-KOOK  Veenendaal langs te gaan. Daar zijn we geholpen door keukencoach Michael.
Ondanks we merkte dat Michael nog redelijk nieuw was in de keukenwereld, heeft hij op een rustige en prettige manier onze keuken ontworpen. Elk bezoek aan de winkel voelt ontzettend prettig. Voor vragen kan je altijd binnenlopen en nemen ze de tijd voor je!

Onze monteur Patrick, die goed heeft meegedacht, heeft het.....

22 augustus 2019

"Top top top, heb je een probleem of is er iets kapot wordt het gelijk opgelost."

Zeer goede service, prijs kwaliteit verhouding goed, zeer vriendelijk en mee denkend personeel. Heb je een probleem of er is iets kapot word het gelijk opgelost top, top, top.

Ik heb nog geen enkele seconde spijt gehad van de aankoop van mijn keuken! Een prachtige keuken, voor een eerlijke prijs. Wat voelt dat fijn: niet onderhandelen over een keuken, maar direct een eerlijke prijs ontvangen.

Magda liet mij “out of the box” denken! Precies wat ik nodig had om mijn keuken compleet te maken. Een kookeiland in mijn kleine huisje leek mij geen optie totdat Magda de opties liet zien. Magda is eerlijk, creatief en heeft verstand van zaken.

Nogmaals dank voor mijn prachtige keuken! Mijn volgende keuken neem ik.....

"Een geweldige keuken die volledig aan onze wensen voldoet."

Omdat we een boerderij gingen verbouwen en geen standaard keuken wilden, waren we op zoek naar iemand die met ons mee kon denken over de mogelijkheden.
Sjoerd van I-Kook Veenendaal is bij ons thuis geweest en heeft diverse opties met ons besproken en op papier gezet waardoor we uiteindelijk tot een geweldige keuken zijn gekomen die volledig aan onze wensen voldoet.
Een 6 pits fornuis, extra grote afzuigkap, afwasmachine van Miele, 2 ovens van Neff met bijbehorende warmhoudlade, een afvallade, kokendwaterkraan, 2.....

Service is Top! We zijn erg tevreden!

We hoefden niet lang na te denken. Tijdens het eerste bezoek in Veenendaal werden we gelijk goed geholpen. Ook de prijs viel ons mee. Sjoerd denk praktisch mee, en probeert aan al je wensen te voldoen. Er is veel mogelijk!
Service is Top! We zijn erg tevreden!

13 februari 2019

"Zelf gemonteerd met een duidelijk bijbehorend schema."

Wij zijn zeer plezierig geholpen. Er werd ruim de tijd voor ons genomen en nu staat er een prachtige keuken. Alle afspraken zijn op tijd nagekomen. We hebben alles zelf gemonteerd en met een goed schema is het goed gelukt. Dat schema was in 3 talen en niet in het Nederlands. Dat zou een verbeterpunt kunnen zijn.
Voor de rest: KLASSE.

Laatste blogartikelen door Michael

Door Michael Verlijsdonk en Paul Ouwerkerk 04-11-2019

Klanten beoordelen onze keukencoaches met een

9

E. Krijgsman

9

Goede coaching vooraf en meedenkend, zelf zonder dat we het wisten koopt m'n zwager ook een keuken bij I-KOOK en deelde zijn enthousiasme met ons.…

Henk van der Lelij

10

Erg goed geholpen en goed advies, het inlevingsvermogen van de verkoper sprak ons aan.

J. de Kleijn

8

Een ontzettend aardige manier om zonder aandringen en meedenkend met de klant, je een product te laten kopen!

Cor Notten

8

Fijn ontvangst en  een prettige bediening!

de Jong

9

Met vriendelijkheid zonder dat hij alleen wilde verkopen gaf hij deskundig advies. Henk nam alle tijd voor ons! I-KOOK Veendam

J. Meijer

9

Goed en vakkundig geholpen en een mooie prijs betaald voor de keuken en van kwaliteit.

van den Berg

10

Fijn advies gekregen van Henry en Leon , samen tot een mooi product gekomen waarvan de prijs ook prima is! I-KOOK Almere

Smeitink

10

Zeer klantvriendelijk, meedenkend en niet opdringerig!

D. van Dijk

9

Deskundig, klantvriendelijk en neemt alle tijd en geeft uitstekende ideeën en voorbeelden bij wat wel en niet mogelijk is!

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}