"Een ongedwongen sfeer."

Thijs & Rosa
Doorn
21-04-2022

“Een ongedwongen sfeer.”

Wij hebben I-KOOK gevonden via het internet, de naam en de reviews van het bedrijf waren doorslaggevend om een afspraak te maken. Tijdens onze afspraak zijn wij geholpen door Martin, wat resulteerde in een prettig en no-nonsens gesprek. Bij binnenkomst merkte wij direct de ongedwongen sfeer en werd er goed naar onze wensen geluisterd, daarnaast was de prijs ook uitstekend en in verhouding.

Tijdens de oplevering hebben we een paar servicepunten gehad die even op zich hebben laten wachten, dit kwam echter door de brand in het filiaal in Soesterberg waardoor alles langer duurde. Gezien de situatie hebben ze dit erg goed opgepakt. De keuken is kort daarna netjes gemonteerd, beide vakmannen waren prettig in de omgang en dachten goed mee.

Het eindresultaat is precies zoals we hadden verwacht en kwam precies overeen met het gemaakte 3D-ontwerp.

 

Dank voor het delen van jullie ervaring, fijn dat alles naar wens is verlopen. Samen hebben we een prachtig landelijk design gemaakt, wat perfect past in jullie woning. Ik vond het leuk en uitdagend jullie te mogen begeleiden naar dit sfeervolle eindresultaat. Ik wens jullie veel kookplezier toe!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.