uit 28 klantervaringen
Amersfoort
"Als keukencoach luister ik goed naar jouw wensen en eisen. Op basis hiervan kan ik je het beste advies geven en maken we samen een mooi ontwerp. Het geeft mij voldoening als jij met een goed en tevreden gevoel de winkel verlaat."
Marjolein Blank
's-Graveland
02-08-2023

“Ik ben hier destijds erg goed in geadviseerd door Martin.”

Ik ben nog steeds zeer tevreden over mijn keuken. Het ontwerp en indeling bevalt erg goed. Ook de apparatuur is erg prettig te bedienen. Ben hier destijds erg goed in geadviseerd door Martin in de winkel in Amersfoort.

Martin van Bergen
Keukencoach

Ha Marjolein, goed om te horen dat je nog steeds zo tevreden bent met de nieuwe keuken. Ik hoop dat je er nog jaren van zal genieten!

Marjolein Blank
's-Graveland
26-04-2023

“De uitvoering is fantastisch.”

Zo blij met mijn keuken en het advies wat ik van Martin heb gekregen. Het ontwerp is precies zoals ik het wilde en de uitvoering fantastisch. Alles was op tijd geleverd en snel geïnstalleerd. Echt een hele goede service en kwaliteit.

Martin van Bergen
Keukencoach

Fijn dat alles naar wens is verlopen. Ik vond het leuk om samen aan het ontwerp te werken en het eindresultaat staat prachtig in de ruimte!

Thijs & Rosa
Doorn
21-04-2022

“Een ongedwongen sfeer.”

Wij hebben I-KOOK gevonden via het internet, de naam en de reviews van het bedrijf waren doorslaggevend om een afspraak te maken. Tijdens onze afspraak zijn wij geholpen door Martin, wat resulteerde in een prettig en no-nonsens gesprek. Bij binnenkomst merkte wij direct de ongedwongen sfeer en werd er goed naar onze wensen geluisterd, daarnaast was de prijs ook uitstekend en in verhouding.

Tijdens de oplevering hebben we een paar servicepunten gehad die even op zich hebben laten wachten, dit kwam echter door de brand in het filiaal in Soesterberg waardoor alles langer duurde. Gezien de situatie hebben ze dit erg goed opgepakt. De keuken is kort daarna netjes gemonteerd, beide vakmannen waren prettig in de omgang en dachten goed mee.

Het eindresultaat is precies zoals we hadden verwacht en kwam precies overeen met het gemaakte 3D-ontwerp.

 

Martin van Bergen
Keukencoach

Dank voor het delen van jullie ervaring, fijn dat alles naar wens is verlopen. Samen hebben we een prachtig landelijk design gemaakt, wat perfect past in jullie woning. Ik vond het leuk en uitdagend jullie te mogen begeleiden naar dit sfeervolle eindresultaat. Ik wens jullie veel kookplezier toe!

Peter Bas Oosthoek
Houten
14-04-2022

“We genieten van een super keuken.”

Geweldig advies gekregen in de winkel in Soesterberg. Prachtig ontwerp en uitermate goed meegedacht door de adviseur. Alle communicatie nadien verliep prima, ook toen er wat dingen niet klopten bij de installatie. Alles keurig opgeleverd of later opgelost en nu genieten we van een super keuken!

 

Martin van Bergen
Keukencoach

Bedankt voor de mooie review en de complimenten! Fijn om te horen dat jullie zoveel genot hebben van de nieuwe keuken, leuk dat ik daar een bijdrage in mocht hebben. Geniet ervan!

Rixt
Amersfoort
08-10-2021

“De communicatie kan beter, het einderesultaat is goed.”

Onze ervaring in de winkel was goed. Daarna is de vestiging afgebrand en onze keuken helaas ook. Ik vond hierbij de communicatie niet zo goed. We kregen steeds een Frans aan de telefoon die niets kon doen. We werden niet terug gebeld en moesten dan steeds 3 tot 4 keer toe zelf bellen. Er werd weinig initiatief genomen in de teleurstelling dat de levertijd nog langer zou gaan duren. We moesten er veel zelf achteraan voor ons gevoel en dan konden we geen contact krijgen met de juiste persoon. De bereikbaarheid was echt slecht.
Aftersales is wel goed. Met montage werd meegedacht als we ergens tegenaan liepen.

Het eindresultaat is goed tot dusver.
We zouden anderen wel aanraden bij jullie een keuken te kopen, maar onze tip is om de communicatie echt te verbeteren.

Martin van Bergen
Keukencoach

Bedankt voor jullie review en feedback. De brand heeft ervoor gezorgd dat wij niet meteen te werk konden gaan zoals we dat normaal deden, dit heeft helaas ook geleid tot fouten in onze communicatie. Mijn excuses daarvoor! Ik vind het fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met het eindresultaat, de keuken is prachtig geworden. Ik wens jullie nog veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Rene Koops
Soesterberg
27-06-2021

“Vriendelijk personeel en vooral niet opdringerig.”

De keuken van het gekochte huis was aan vervanging toe. Via kennissen bij I-KOOK terecht gekomen. Eerst even in de winkel gekeken daarna een afspraak gemaakt voor een offerte. Ik wist al precies wat ik wilde hebben. De prijs kwam overeen met wat ik in gedachte had. Ben heel blij met de keuken welke ook vakkundig geïnstalleerd is. Vriendelijk personeel en vooral niet opdringerig.

Martin van Bergen
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten en fijn dat alles naar wens is verlopen. Samen hebben we er iets prachtigs van gemaakt. Ik wens je nog veel kookplezier toe!

Mandy
Utrecht
17-05-2021

“Eerlijke prijs en advies.”

Super geholpen door Martin in Soesterberg. Eerlijke prijs en advies. Dacht goed mee. Zonder druk van buitenaf, een mooie keuken kunnen ontwerpen en kopen. Top!

Martin van Bergen
Keukencoach

Bedankt voor het vertrouwen in I-KOOK. Samen hebben we een prachtig ontwerp weten te maken, wat perfect past in je woning. Geniet ervan!

W. Ligter
Soest
05-05-2021

“Alles naar wens.”

Prima alles naar wens gedaan en goede afwerking fijne en goede monteur.

Familie Smildiger
Amersfoort
28-12-2020

“Het resultaat is prachtig!”

Wij hadden een hele goede klik met Martin. Hij dacht echt met ons mee. We vonden het ook heel prettig dat de keukenzetter zelf ook inmeet. Het plaatsen verliep zonder problemen en ook de keukenzetter dacht met ons mee. Het resultaat is prachtig! We raden iedereen een keuken via I-KOOK Soesterberg aan!

Martin van Bergen
Keukencoach

Fijn dat alles naar wens is verlopen. Het resultaat is zeker prachtig en past perfect in jullie woning! Geniet ervan.

Dhr. Bout
Hilversum
15-11-2020

“De geleverde keuken was piek fijn.”

Na nare ervaringen met een andere keukenwinkel, is I-KOOK toch wel een hele fijne uitzondering, geen push verkoop!! ,rustig meedenken, geen sturing naar een bepaalde keuken ,hele mooie prijs en …dat is ook heel bijzonder :de geleverde keuken was piek fijn in orde géén handgrepen etcetera etcetera die ontbraken, alles was er !Top Martin bedankt!

 

Martin van Bergen
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten, de keuken is prachtig! Geniet ervan.

Rob Stroo
Vianen
28-07-2020

“Geen gelikte verkooptechnieken, maar gewoon de keuken samenstellen die je wilt.”

Wat fijn dat je hier een keuken inclusief apparatuur kan kopen tegen een vaste prijs. Je kan allerlei dingen veranderen en aanpassen, waardoor de prijs of hoger of lager kan worden (meestal hoger natuurlijk, maar dat doe je dan ook zelf).
Geen gelikte verkooptechnieken, maar gewoon de keuken samenstellen die je wilt, tegen een prijs, die je wilt.

Fijn is ook dat je de afbraak van je oude keuken en/of de installatie van de nieuwe zelf kan regelen, of je laat het doen via I-KOOK. Wij kozen voor de laatste optie.

Alles werd perfect geleverd en geplaatst. Bij aanvullende wensen en opmerkingen was er plezierig contact met verkoper Martin.

Martin van Bergen
Keukencoach

Bedankt voor jullie leuke reactie! Fijn dat jullie alles naar tevredenheid hebben ervaren, daar doen we voor.? Ik wens jullie nog vele jaren plezier met deze pracht keuken!

Sander van der Horst
Breukelen
21-07-2020

“Bijzonder tevreden over het contact, advies en de keuken zelf!”

Perfecte service, uitstekend advies van Martin. Eenmaal besteld was Martin erg flexibel toen wij nog een paar zaken wilden aanpassen. Prijs die wij voorstelt kregen was direct vrij scherp. Plaatsing ging ook enorm soepel. Kortom, bijzonder tevreden over het contact, advies en de keuken zelf!

Martin van Bergen
Keukencoach

Bedankt voor jullie review. Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen bij de realisatie van deze prachtige keuken! Door de gekozen kleuren en materialen is de keuken erg strak geworden. Ik wens jullie nogmaals veel plezier in jullie nieuwe huis!

Fennie Zwanepol
Amersfoort
08-05-2020

“Alles prima geregeld.”

Echt top! Het ontwerp uitwerken, de service, de plaatsing en het oplossen van een defect alles prima geregeld. We zijn heel blij met de keuken!

Martin van Bergen
Keukencoach

Bedankt voor het delen van jullie ervaring! Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen! Nogmaals wens ik jullie veel kookplezier toe!

E.a.c Varon – Deurloo
Soest
08-05-2020

“Uitermate prettig.”

Prima! Uitermate prettig geholpen. Geen opdringerige verkoop
en de keuken zelfs afgeleverd ( en gemonteerd) binnen het verwachte tijdstip.
Ook de monteur was zeer hulpvaardig en vriendelijk.

Kortom: wanneer ik weer een nieuwe keuken zou willen aanschaffen sta ik direct weer in Soesterberg op de stoep.

Martin van Bergen
Keukencoach

Bedankt voor de mooie review! Ik ben blij dat je zo tevreden bent over het gehele traject! Wellicht zien we elkaar weer in de toekomst....?

Carla
Hoogland
20-12-2019

“Snel en vriendelijke behandeling met betrouwbare werkwijze!”

Martin van Bergen
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie!

Bart Suurbier
Soest
25-10-2019

“Op een uiterst vriendelijke en professionele manier geholpen.”

Na veel keuken-sites en reviews te hebben bekeken tenslotte uitgekomen bij I-KOOK Soesterberg.

De heer Martin van Bergen heeft ons op een uiterst vriendelijke en professionele manier geholpen onze keuken (zonder opdringerig te zijn) uit te zoeken.

Na afspraak is de keuken binnen één dag keurig geplaatst.
Nu wij de keuken een aantal maanden hebben gebruikt, kunnen wij zeggen dat alles perfect werkt en handig is ingedeeld voor het dagelijks gebruik.

Met dank aan aan Martin van Bergen en I-KOOK.

Martin van Bergen
Keukencoach

Dank jullie wel voor de review en veel plezier met koken!

Patrick
Hilversum
22-08-2019

“Afspraken worden nagekomen.”

Gedegen en vrijblijvend advies.
Afspraken worden nagekomen.

Familie Lutters
Zeist
23-01-2019

“Erg blij met het onderscheidende advies om een le-mans kast te nemen.”

Wij zijn bij Martin van Bergen geweest en zijn uitstekend geholpen. Hij nam alle tijd, was erg vakkundig en dacht zeer goed met ons mee. Daardoor hebben we een heel erg fijne le mans kast in onze keuken.

Ook de montage verliep vlekkeloos. We zijn erg blij en bevelen I-kook dan ook zeker aan!

Martin van Bergen
Keukencoach

Jullie ook nog bedankt voor de erg leuke gesprekken! Geweldig dat jullie zo blij zijn met het advies om een le-mans kast te nemen.

L. Zwezerijnen
IJsselstein
22-12-2018

“Zonder problemen en zeer vakkundig, kortom zeer tevreden.”

Zeer prettige en goede ervaring bij het aanschaffen van onze keuken bij I-kook Soesterberg. Prettig geholpen bij de aanschaf. Levering zonder problemen en geheel volgens planning. Ook de installatie werd zeer vakkundig uitgevoerd.

Kortom …wij zijn zeer tevreden.

Jan-Willem van Vaneveld
Nijkerk
25-07-2018

“Van begin tot eind zeer tevreden met een keuken die in het echt nog veel mooier is dan op tekening.”

Ik was op zoek naar een keukenzaak die het merk “Nobilia” verkochten. Wij hadden een mooie keuken gezien in Nijkerk, maar zowel de hulp als de prijs voelde niet goed.

Via Google I-KOOK tegen gekomen. Klonk mij niet bekent in de oren, maar toch maar eens een afspraak gemaakt. Daar werd ik geholpen door Martin. Ik had al een tekening dus deze kon hij zo nabouwen. Perfect meedenkend met enkele praktische dingen waar de vorige zaak niet aan had gedacht of wat zelfs helemaal niet kon.

Ik was wat angstig om uiteindelijk de keuken te bestellen omdat je vaak horrorverhalen hoort met keukens.

Na alle recenties goed gelezen te hebben, heb ik hem toch besteld. Een zeer kundige vakman (die tevens ook nog eens piloot is) heeft de keuken geplaatst.

Er was maar 1 klein dingetje niet goed. Een plankje was iets te lang doordat de computer geen rekening hield met de dikte van een papagaaienbek. Deze was in 2 weken binnen en de monteur belde direct voor een afspraak om deze te plaatsen.

Van begin tot eind zeer tevreden met een keuken die in het echt nog veel mooier is dan op tekening.

Martin van Bergen
Keukencoach

Superblij dat we je vliegensvlug hebben kunnen helpen Jan-Willem!

Somsen
Hoogland
24-11-2017

“Aanpassing in de offerte was geen probleem.”

Wij zijn super tevreden met het gehele traject van onze 1 ste bezoek aan de winkel, de tussentijdse aanpassingen aan offerte tot en met de plaatsing.

Wel 1 minpunt is dat onze smetplinten voor de 3 de keer tijdens het transport kapot zijn gegaan betekende dat wij sinds de plaatsing in juli en nu ruim 3 maanden later de keuken nog steeds niet geheel af hebben…

Martin van Bergen
Keukencoach

Wat ontzettend vervelend dat het keer op keer, door verschillende oorzaken, fout ging met de tegelplinten. Inmiddels heeft René ze correct gemonteerd en is alles opgelost voor jullie. Nogmaals excuus en we wensen jullie heel veel plezier met de keuken.

Van der Schoot
Amersfoort
04-10-2017

“Ook je no nonsense advies hebben we gewaardeerd.”

We genieten nog steeds elke dag van onze nieuwe keuken. Zie de bijgevoegde foto. Wat we vooral prettig vonden aan het contact is dat we ons niet onder druk gezet voelden zoals dat bij andere keukenzaken wel hebben ervaren. Ook je no nonsense advies hebben we gewaardeerd.

Martin van Bergen
Keukencoach

Ik ben blij dat ik jullie als je keukencoach op de juiste wijze heb kunnen helpen!

M.M. van Rijnsoever
Bilthoven
20-06-2017

“Goede ervaring.”

Goede ervaring, mogelijkheid om kleine aanpassingen te doen en zeer prettige gesprekken met Martin.

Jamal
Utrecht
07-04-2017

“Zeer slechte service.”

Zeer slechte service. Keuken gekocht van 5000 euro afdekplint was te laag zit nu zonder en met nieuwe plinten in verpakking.

Martin van Bergen
Keukencoach

Je monteur heeft de keuken zodanig gesteld dat de meegeleverde plinten niet meer pasten. We hebben je uit coulance nieuwe, hogere, plinten aangeboden tegen 50% van de kostprijs. Deze levering kunnen we helaas niet (geheel) kosteloos doen.

Familie vd Woude
Utrecht
17-03-2017

“Vriendelijk geholpen.”

Wij zijn erg goed en vriendelijk geholpen bij I kook in Soesterberg.
Hebben enkele veranderingen na vastleggen v.d. keuken nog gemakkelijk kunnen doen.
Keuken op tijd en zonder mankementen zoals je in de keuken wereld nog wel eens hoort geleverd. Na enkele weken ging de kraan lekken en de ijskast deur trok iets krom.
Was geen probleem na belletje was het geregeld. De montage v.d. keuken is door onszelf gedaan en ging goed.

A. Treffers
Baarn
10-03-2017

“Prima service.”

Inmiddels is de keuken geplaatst en ingewijd!
Een prima service gehad bij de plaatsing en levering van de keuken.
Slechts een klein onderdeel miste, maar dit werd later keurig nageleverd.

Jennifer Tio
Soestdijk
10-03-2017

“Het blijft een kwestie van vertrouwen.”

Het is een prachtige keuken van goede kwaliteit. Achteraf had ik liever een Miele vaatwasser gekocht i.p.v. een Etna. De Etna vaatwasser ging meteen in storing. Na veel gedoe en 2 maanden verder, kwam er pas een nieuwe. De vaat is niet geheel droog, maar vooruit, het werkt.

Niets dan lof voor keukensteller Henk Jan. Hij verstaat zijn vak.

Ben erg blij met het kunststof blad, je ziet er niets op. De gehele prijs was best pittig, maar ik heb dan ook een groot oppervlakte aan werkblad. Het contact met heer Martin was prettig. Ik heb niet eens bij andere zaken gekeken omdat ik een goede indruk kreeg van I-KOOK Soesterberg.

Het blijft een kwestie van vertrouwen.

Dre Mollet
Driebergen
10-07-2015

Prima keuken besteld maar de verkoper kwam nogal dom over. Alles meerdere keren moeten uitleggen, diverse keren dingen telefonisch moeten bevestigen want het telkens niet zoals we het wilden (andere wasbak/kraan etc.) uiteindelijk wordt de keuken geleverd en natuurlijk foute maat kasten…

Helaas stond niet zwart op wit (gek he als je alles telefonisch veranderd) en dus moest ik er zelf voor opdraaien. Lekker dat er zo met klanten wordt omgegaan. Uiteindelijk is de vaatwasser te klein, de oven blaast je in het gezicht en de kasten (2 stuks van 2 meter hoog hadden 160 moeten zijn) pasten niet.

Kwaliteit keuken is denk ik wel goed, maar de ervaring met I-KOOK…NOOIT meer!! Wat een klant onvriendelijke verkoper en slechte klantbehandeling.

Service en klanttevredenheid zijn geen vocabulaire bij I-KOOK…..helaas!

Martin van Bergen
Keukencoach

Bij de aankoop van de keuken heb je er voor gekozen zelf verantwoording te nemen voor de montage en de maatvoering. I-KOOK komt dan niet nameten. Alle tekeningen en de door jou ondertekende overeenkomst zijn conform de opdracht geleverd. Nu blijkt dat de keuken niet past: de vaatwasser is te klein en de hoge kasten zijn te hoog. We willen je (nog steeds) graag helpen, maar we zijn naar jou toe wel helder geweest; wij hebben geleverd conform de overeenkomst. Daarom kunnen we het niet geheel kosteloos voor je oplossen. Jij blijft van mening dat deze oplossingen gratis moeten zijn. Daarom werden we het niet eens. I-KOOK is aangesloten bij het CBW. Dat betekent dat je je geschil bij de onafhankelijke geschillencommissie van het CBW kan neerleggen. Mocht je door hen ook maar deels in het gelijk worden gesteld dan worden de kosten van de procedure door I-KOOK gedragen.

Toon van Lith
Doorn
13-06-2015

“Niet opdringerig.”

Elke dag genieten we van onze nieuwe keuken. Wat het meest plezierig was bij de aanschaf ervan dat er niet opdringerig of gehaast ons een keuken door de strot werd gedouwd zoals we dat in andere winkels, lees boulevards meemaakten.

En dan ook nog de uitvoering die we zochten tegen een prima prijs. Inmiddels zijn er twee collegas ook bij I-kOOK wezen kijken.

Een minpunt. de messenset hebben we nooit ontvangen.

Martin van Bergen
Keukencoach

Hartelijk bedankt voor je review. De messenset komt Martin alsnog persoonlijk bij je bezorgen.

"Als keukencoach luister ik goed naar jouw wensen en eisen. Op basis hiervan kan ik je het beste advies geven en maken we samen een mooi ontwerp. Het geeft mij voldoening als jij met een goed en tevreden gevoel de winkel verlaat."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.