Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Roger BorKeukencoach

Gemiddelde klantervaringscore:

gebaseerd op 120 reviews

Laatste klantervaringen over Roger en de winkel

"Als we het nog eens moesten doen, dan hadden we ook de montage door jullie laten uitvoeren."

Een collega adviseerde me om naar I-KOOK in Sittard te gaan, waar hij heel goed geholpen was. We zijn door Roger super geholpen en hij dacht heel goed mee in oplossingen, ook in de nog te realiseren bouwwerkzaamheden. (deur naar de gang wel/niet open i.v.m. doorloopruimte bij het eiland).

We hebben de keuken laten bezorgen door I-KOOK Sittard en hebben zelf de montage verzorgd. Als we het nog eens moesten doen, dan hadden.....

02 januari 2020

"Wat zeker opviel is de prijs in verhouding met de kwaliteit."

Op internet heb ik naar keukentoonzalen gezocht en gekeken of men ook aan huis kwam. Aanvraagformulier ingevuld en prompt werd ik gebeld voor een afspraak.

Roger kwam bij ons op bezoek en heeft samen met ons gezocht naar een functionele oplossing. Er moest na de plaatsing van onze keuken nog een raam worden uitgebroken en een nieuw geplaatst. De dag nadat Roger bij mij thuis is geweest, kreeg ik al een mooi keukenontwerp met 3-D-tekeningen. Dus supersnel. Ons bezoek.....

02 januari 2020

"Jullie hebben onze verwachting volledig waargemaakt."

Jullie hebben onze verwachting volledig waargemaakt. De recensies die op jullie website staan kloppen gewoon.

Marc heeft bij ons naar volle tevredenheid de verbouwing gedaan en daarna ook de keuken gemonteerd. Hij is een vakman die gewoon rustig werkt en met ons heeft overlegd waar nodig en het vervolgens ook zo maakt.

Het advies van Roger is uitgemunt in een prachtige keuken waar we ontzettend blij mee zijn. In de keukenstudio hangt een gezellige sfeer en er is uit heeeel veel te kiezen!

Dank voor alles,
Een.....

"Jullie winkel straalt echt huiselijkheid uit, welke smaak of welk budget je ook hebt, je slaagt er altijd."

Via internet kwamen we bij jullie terecht. We waren op zoek naar een keuken met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Via het afsprakenformulier op de website hebben we toen een afspraakverzoek ingediend. Een van jullie keukencoaches is toen bij ons thuis langs gekomen, super fijn.

De ruimte werd meteen ingemeten en met een aantal stalen van frontjes en werkbladen kregen we al snel een idee van hoe onze keuken eruit moest komen te.....

03 december 2019

"Het advies van I-KOOK was goed, vriendelijk en meteen op maat."

Wij kwamen op advies van Rob van Robuust Maatwerk terecht bij I-KOOK, bij  Roger Bor. Ons idee was om een “Hutje“ in onze tuin te realiseren met een ruige maar toch natuurlijke uitstraling en een gemoedelijke sfeer.
De ruimte moest het geheel jaar bruikbaar zijn. In de zomer harmonicadeuren die geheel konden worden geopend en in de winter behaaglijk vloerverwarming en haardvuur.
Het advies van I-KOOK was goed, vriendelijk en meteen op maat. We twijfelden dan ook niet om de.....

21 november 2019

"Heel proper gewerkt."

Ik zal zeggen dat mijn keukenkast heel mooi is, en dat ik zeker heel tevreden ben.  Zeker met onderhoud ook, enorm gemakkelijk. Laat totaal geen strepen achter. Het materiaal is super! We willen Roger graag bedanken. Ik was een beetje moeilijk, maar je hebt me super goed geholpen.  Goed advies en veel uitleg gekregen. De montage was ook top!
Heel proper gewerkt.

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}