uit 150 klantervaringen
Sittard
"Snel reageren op vragen en mijn afspraken nakomen vind ik erg belangrijk. Ik zorg dat ik je de aandacht geef die je nodig hebt en zal hier zorgvuldig mee omgaan. Ik verras je graag met een mooi ontwerp voor een goede prijs. Een mooie review of een tevreden terugkoppeling doet mij altijd erg goed. Tijdens het hele proces ligt de focus op het persoonlijke contact."
Familie Borwawubun-Laenen
Sittard
26-07-2023

“Laat je inspireren door keukencoach Roger.”

Zijn jullie klaar om een keuken te kopen? Ga naar I-KOOK Sittard en laat je inspireren door keukencoach Roger.

Bron: Qasa

Roger Bor
Keukencoach

Wat een mooie aanbeveling, enorm bedankt!

Rob Bijen
Sittard
26-05-2023

“Niets dan lof.”

We hebben in onze dierenkliniek een aanbouw gedaan met verschillende nieuwe ruimtes. In 4 ruimtes zijn keukenblokken geplaatst door I-KOOK. Prachtig materiaal, waarin we uitstekend zijn geadviseerd. Roger heeft heel snel voor ons gehandeld: ontwerpen gemaakt, bestellingen gedaan, keukenblokken exact op tijd volgens afspraak geplaatst. Er wordt goed gecommuniceerd, telkens hetzelfde aanspreekpunt. Ook de ontvangst op de zaak was netjes en goed verzorgd. Er werd rekening gehouden met onze eigen werktijden. Niet onbelangrijk is de prijs kwaliteit verhouding. We hebben eerst bij IKEA gekeken: matige kwaliteit en met het plaatsen van de keukens door de IKEA kwamen op dezelfde prijs uit. Nu hebben we top spullen en werd het ook nog eens veel sneller geplaatst. Kortom: niets dan lof.

Bron: Qasa 

 

Roger Bor
Keukencoach

Bedankt voor je review. Het was voor mij een leuke opdracht en vond het leuk om jullie te helpen!

Peter Grubben
Sittard
19-05-2023

“Bij I-KOOK denken ze met je mee.”

Bij het kopen van een keuken moet je aan heel veel dingen denken, bij I-KOOK denken ze met je mee. Ook het plaatsen van de keuken is zonder problemen gebeurt. Ik dank Roger voor de goede begeleiding en niet te vergeten de keukenmonteur Dean voor de perfecte plaatsing.

Groetjes Wilma en Peter Grubben.

Bron: Qasa

Roger Bor
Keukencoach

Ik vond het leuk om jullie te begeleiden en mee te denken. Veel plezier in de nieuwe keuken!

Steven Vaesen
Sittard
17-02-2023

“Super service”

Nadat wij in ons vorig huis een keuken hadden van I-KOOK Sittard was de keuze voor een nieuwe keuken in ons huidig huis snel gemaakt. Super service en eerlijke prijs. Roger dacht met ons mee en kwam steeds met leuke oplossingen. Als er een probleem is lossen ze het op. Wij wonen in België maar kwamen graag naar Sittard!

Bron: Qasa

Roger Bor
Keukencoach

Ik vond het leuk om met jullie mee te denken en met oplossingen te komen voor de nieuwe keuken. Ik wens jullie veel kookplezier!

Familie Dieteren
Geleen
28-06-2022

“Een geweldige ervaring.”

Ik heb bij jullie een keuken gekocht in twee delen: een complete keuken met alles erop en eraan en een paar maanden nog een groot eiland met ontzettend veel bergruimte.

We zijn ontzettend tevreden over de verkoper Wil, de monteur Marc en natuurlijk over het eindresultaat. Er werd via diverse kanten heel veel tijd en moeite aan ons besteed, geen enkele vraag, nergens werd moeilijk over gedaan. Er is echt niets waar we over zouden kunnen/willen klagen.

Het liep allemaal op rolletjes. Schoonmoeder en buren hebben we naar jullie doorgestuurd. Een geweldige ervaring.

Echt teamwerk, bedankt

Familie Meijers
Doenrade
17-11-2021

“Showroom is met veel aandacht ingericht.”

Zoek je een kwalitatief top keuken voor een goede prijs en verwacht je persoonlijk service en aandacht…stop dan met zoeken. I-KOOK Sittard biedt dit en heeft daarnaast een heel bijzonder vooral niet standaard showroom die met veel aandacht is ingericht.

Familie Verbruggen – Steuns
Sittard
17-11-2021

“De inrichting van de winkel gaf veel inspiratie.”

We zijn eerst bij een andere keukenleverancier geweest, maar onze aannemer vertelde dat hij veel met Roger samenwerkte en dat het hem steeds heel goed is bevallen. We hadden meteen een klik met hem. Hij is rustig, legt alles heel goed uit en we hebben de keuken diverse keren aangepast.

We mochten voor het uitzoeken van de vloer de staaltjes van de keuken meenemen om hiermee de kleuren met elkaar af te kunnen stemmen. Het idee om de deurtjes aan de voorkant van het eiland tot op de grond door te laten lopen is van hem. Hiermee zijn we uiterst tevreden, ziet heel mooi uit. Ook de koffiecorner in een van de daarvoor aangepaste hoge kasten komen van zijn hand.

De monteur werkte rustig door zonder veel pauzes. Hij zette ’s-morgens alles op een rij hoe hij de keuken ging monteren en twee dagen later was onze nogal omvangrijke keuken helemaal klaar. Bij het uitpakken van een kast bleken twee deurtjes een beschadiging te hebben, de monteur heeft dit direct doorgegeven en die zijn opnieuw besteld. De koof die we zelf hebben gemonteerd zat perfect op de juiste plaats boven de kookplaat.

We zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken waarin we ontzettend veel bergruimte hebben. De inrichting van jullie zaak heeft ons meegeholpen in het idee hoe onze eigen keuken er uit ging zien. Prettig zijn ook de diverse hoekjes waar de verkopers in alle rust met klanten kunnen spreken.

Dank jullie wel het was super en we hebben niets waarin jullie je kunnen verbeteren.

Familie Schurgers-Meijers
Heerlen
01-10-2021

“Ontzettend tevreden met het resultaat.”

Nadat mijn vader en moeder al een keuken bij jullie hadden gekocht, konden wij niet achterblijven.
Komende uit een huis waar we een hele grote keuken hadden met veel bergruimte, was het voor Roger een hele uitdaging om de nieuwe keuken zo optimaal mogelijk in te richtten, met zoveel mogelijk bergruimte. Met het resultaat zijn we ontzettend tevreden.

Het is gelukkig echt zo geworden, zoals we ons dat hadden voorgesteld bij het zien van de tekeningen. Tijdens de montage van de keuken waren we beiden niet aanwezig, maar onze ouders waren op dat moment ook aan het klussen in ons huis. Zij vertelde ons dat de keukenmonteur heel netjes en vlot heeft gemonteerd.

We hebben eigenlijk over het totale proces geen enkel negatief punt te melden, we zijn super tevreden!

 

 

Familie Broekmans
Brunssum
01-10-2021

“Waar hebben jullie deze mooie keuken gekocht?”

We kennen Roger nog van jaren geleden toen hij nog in Duitsland werkte. Nu kregen we goede berichten van vrienden en kennissen die bij I-KOOK, de nieuwe zaak van Roger, een keuken hadden gekocht en dit tot volle tevredenheid.

De communicatie vlotte goed en leidde tot een mooi ontwerp. Dit weer werd door het goede vakmanschap van Dean, de monteur, tot een prachtige keuken omgetoverd. Door de coronaperikelen hebben we wat langer moeten op onderdelen (m.n. de apparatuur).

Nu de keuken helemaal klaar is vinden we hem prachtig. En niet alleen wij, maar ook de mensen die ons bezoeken vragen dan ook: waar hebben jullie deze mooie keuken gekocht.
Bedankt.

Familie Kools
Merkelbeek
01-10-2021

“Er is niet alleen gedacht aan keukens, maar ook aan een hoekje voor de kinderen.”

Je kunt wel zien dat er in ieder geval 1 vrouw binnen jullie bedrijf werkt. Er is namelijk niet alleen gedacht aan de keukens, maar ook een luiertafel en speelhoekje voor de kinderen is aanwezig. Jullie winkel straalt heel veel gezelligheid en persoonlijkheid uit, heel erg fijn. Op Facebook geven jullie zelfs aan waar de accessoires te koop zijn.

De keuken is prachtig geworden, zeker door de meedenkende Roger die alle tijd voor je neemt en goed advies geeft. Jullie monteur Jeroen heeft twee dagen heel fijn gewerkt, hij is rustig en secuur, de tweede dag was hij er zelfs tot 22u. Dit heeft ervoor gezorgd dat onze keuken echt ontzettend mooi is geworden.

Verder vonden wij het fijn dat er vooraf gezegd werd dat er over de prijs van de keuken niet onderhandeld wordt en dat de aangeboden prijs ook de prijs is die je betaald. Zo weet je waar je aan toe bent.

Wij zijn ontzettend tevreden. Dankjewel!

Familie Jansen
Brunssum
14-09-2021

“In een woord fantastisch.”

Met een prachtig ontwerp van onze binnenhuisarchitect Cindy Fervers zijn we o.a. ook bij I-KOOK in Sittard terecht gekomen.

Roger heeft het advies, de tekening omgezet naar een digitaal product waarin alleen de ondersteuning van het zitgedeelte van het werkblad is aangepast. De keuken is precies zo geworden als we het voor ogen hadden. In een woord fantastisch.

Een moeilijkheid in onze keuken waren de extra brede (70 cm) deuren waarachter het wasmachine en de droger staan.
De monteur Dean is een echt baasje met uitgesproken mening, maar je ziet dat hij zeer ervaren is. In twee dagen stond de toch niet kleine keuken en was alle apparatuur aangesloten.

Niet alles is optimaal verlopen, maar gelukkig werd alles heel snel opgepakt en werden de euveltjes verholpen. We worden bij I-KOOK / Keukenmatch echt serieus genomen.

Familie Geenen
Hulsberg
09-09-2021

“We vertellen dan ook trots over jullie zaak.”

Onze makelaar adviseerde ons om een afspraak bij jullie te maken. In ons vorige huis hebben we de keuken elders gekocht en daar waren we nu ook in eerste instantie geweest. Echter we hadden bij Roger van I-KOOK Sittard het beste gevoel. Hij heeft goed over de indeling van de keuken nagedacht en in plaats van een keuken met eiland, hebben we toch gekozen voor een semi-eiland, met extra bergruimte in de vorm van lades aan de kant van de zitkamer. De koelkastdeur was niet in orde, maar zou binnen 4 tot 6 weken vervangen worden en dat gebeurde ook. Fijn dat afspraken na worden gekomen. Precies op het afgesproken tijdstip (07.30 uur) kwam de transporteur met de monteur Dries en daarmee kon de laatste meteen aan de slag gaan. Om 14.00 uur was de keuken kant en klaar en waren alle apparaten aangesloten.

We waren overigens zeer verrast van het interieur van jullie keukenstudio! De vintage meubels die er staan, geeft de winkel een warm en huiselijk gevoel Voor ons mag het zelfs nog meer zijn!

We zijn zeer tevreden met onze keuken en met de manier hoe we bij I-KOOK zijn behandeld zijn.
We hebben in ons nieuwe huis al veel mensen mogen ontvangen die verrast zijn over de keuken en met name de futuristische afzuigkap. Ze vragen dan uiteraard ook waar we de keuken gekocht hebben. We vertellen dan ook trots over jullie zaak.

Familie Andrien
Bemelen
09-09-2021

“Het gaf ons erg veel vertrouwen.”

We waren al bij verschillende keukenstudio’s geweest en toen tipte mijn broer me om eens naar I-KOOK Sittard te gaan, bij Roger. De kleurkeuze van onze keuken was wat ons betreft het moeilijkst. Roger heeft ons echt goed geholpen met de juiste indeling en ook de kleur. Het gaf ons erg veel vertrouwen dat Roger ons tussentijds opbelde over een upgrade bij de apparatuur, de prijs bleef ongewijzigd.
De monteur is een echte vakman! Alleen was de communicatie is moeilijker omdat hij Duits spreekt. Maar ook daar kom je wel uit. Een uitsparing in de spoelkast voor de sifon, die we graag anders wilde, werd meteen door hem opgepakt.

De keuken is echt top geworden. De kasten die we later bijbesteld hebben, omdat de hoge kasten bijna tot aan het plafond komen, werden ook zeer vakkundig door hem gemonteerd. De service en ook de telefonische contacten verliepen zoals we dat wensten, snel en duidelijk.
We zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken. Achteraf gezien mocht de keuken iets hoger, maar ook daarop werd ons in de keukenstudio door Roger op gewezen en we zijn er inmiddels aan gewend.

Familie Hoogh
Beek
31-08-2021

“Vakkundig, rustig en meedenkend.”

Precies zoals Joyce van Vroemen Woonadvies gepland had, is de keuken geworden. Samen het Roger hebben we nog naar andere oplossingen gekeken, maar we zijn bij ons eerste ontwerp gebleven. We hebben veel ruimte zodat we elkaar niet in de weg lopen. We zijn in jullie winkel geweest en Roger is diverse keren bij ons geweest, zodat ook alles door jullie goed is ingemeten. Roger is vakkundig, rustig en meedenkend. We hebben ons zelf met name met de indeling van de keuken bezig gehouden en de indeling van de kasten hebben we zo overgenomen als Roger gepland had. Nog een compliment voor de inrichting van de keukenstudio, deze straalt warmte uit en het is fijn aan de keukentafel te zitten bij de planning, daar waar ook het personeel gebruikt maakt van de beschikbare apparatuur.

Familie Biermans
Geleen
31-08-2021

“Niks was te veel en dat was heel fijn.”

We hebben bewust voor een keukenzaak uit de buurt gekozen. Elke dag als ik mijn dochter naar school breng kom ik langs jullie keukenstudio. Het is dan ook logisch dat ik als eerste bij jullie een afspraak heb gepland. Ik ben door de verkoper (Roger) prima begeleid, heb diverse planningen laten maken om zo te kijken op welke manier wij de keuken het meest efficiënt konden plaatsen. Niks was te veel voor Roger en dat was heel fijn.

Zowel over het eindresultaat alsook over de monteur zijn we zeer tevreden. De monteur heeft de keuken in een dag geplaatst inclusief een dik granieten werkblad. Alles is ook in een keer goed gegaan!! We hebben voor een kookplaat met afzuiging gekozen (recirculatie). Deze voldoet heel erg goed. Jammer dat ik na korte tijd de kookplaat zelf heb beschadigd door er een pan op te laten vallen. Jullie service was hierin perfect, er werd een nieuwe glazen plaat op maat voor ons gemaakt. Veel van onze familie en bekenden komen naar ons nieuw geluk Nora kijken en standaard komt het gesprek over onze prachtige keuken aan de orde. Veel van hen zijn heel erg geïnteresseerd en hebben al een afspraak bij jullie gemaakt. We zijn ook ontzettend tevreden over het koffiehoekje dat Wendy (vintage.en.lattes) geleverd heeft.

Samenvattend: we zijn heel erg tevreden met onze nieuwe keuken en het proces dat eraan vooraf is gegaan.

Dhr. & mevr. Sampers
Nieuwstadt
14-06-2021

“Mooi en praktisch eindresultaat.”

We vonden dat alles heel fijn verlopen is en kregen een goed advies. De lekkere vlaai bij de koffie was een zeer aangename verrassing. Een vakkundige installatie, met een mooi en praktisch eindresultaat.

Samira de Vries
Geleen
10-04-2021

“Keurig werk geleverd.”

Ik kreeg een goed advies van Rogér. Hij dacht goed en rustig mee en nam er alle tijd voor. Tevens heeft de monteur Dean goed en keurig werk geleverd. En ben heel tevreden over de nieuwe keuken.

Mevr. Mulders
Sittard
27-03-2021

“Zeer tevreden over het eindresultaat.”

We kregen een goed advies, er werd alle tijd genomen en toch snel en heel duidelijke informatie gekregen. Een vakkundige installatie en zeer tevreden over het eindresultaat.

Dhr. Yzermans
Oirsbeek
27-03-2021

“Passend advies.”

Passend advies, goede prijs en tijdige correcte levering en plaatsing. Ik kan I-KOOK Sittard zeker aanbevelen.

Familie Hoelsgens
Sittard
19-03-2021

“Heel tevreden over de totale keuken.”

Goed advies, alle wensen waren mogelijk en zeer tevreden over dat met name alles in korte tijd gerealiseerd is.
Tevens is de doorgang bij het kookeiland ruim genoeg en heel tevreden over de totale keuken.

Nicole Puts
Merkelbeek
19-03-2021

“Ik raad ze bij iedereen aan.”

Wat een fijn familiebedrijf. Ik heb uitgelegd wat ik zou willen en dat werd meteen begrepen.
Meedenken is een groot pluspunt bij hen en dat was precies wat ik nodig had.
Ik ben zo blij met mijn mooie landelijke keuken.
Ik raad ze bij iedereen aan.
Super bedankt!

Familie Steinen
Stein
19-03-2021

“Afspraken werden keurig nagekomen.”

Vanwege de samenwerking tussen Robuust Maatwerk en I-KOOK/Keukenmatch zijn we bij I-KOOK terecht gekomen voor onze nieuwe keuken. Gelijk bij ons eerste showroombezoek wisten we dat onze nieuwe keuken van I-KOOK zou komen en hebben we ook nergens anders meer geïnformeerd. Er werd ruim tijd voor ons uitgetrokken en hebben heel wat uurtjes in de showroom gespendeerd om uiteindelijk onze droomkeuken samengesteld te krijgen, waarbij we perfect geholpen werden door Roger. Ook de communicatie tussen Robuust Maatwerk – I-KOOK en ons als klant hebben wij als zeer prettig ervaren. Montage verliep, ook al was het stucwerk nog niet helemaal droog, probleemloos. Afspraken werden keurig nagekomen en de paar issues die we hadden zeer adequaat opgelost. Helaas enkele leverproblemen met de ovens vanwege corona, maar ook hiervoor werd er, ook al was dit probleem niet te wijten aan I-KOOK zonder morren een oplossing aangedragen. Wij zijn enorm tevreden over het traject bij I-KOOK/Keukenmatch en superblij met onze prachtige keuken. Nogmaals onze dank.

Dhr. & mevr. van den Oever
Brunssum
19-03-2021

“Wij zullen jullie zaak dan ook zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.”

Wij genieten iedere dag van onze nieuwe keuken.
Onze eerste indruk was meteen heel goed. We werden vriendelijk door Roger ontvangen, hij dacht goed mee en was helemaal niet opdringerig.
Dean is een fantastische monteur en hij heeft een prachtige keuken afgeleverd.
Wij zullen jullie zaak dan ook zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.

Familie de Jong
Puth
24-02-2021

“Enorm tevreden.”

Met een idee voor onze nieuwe keuken in gedachten gingen wij naar het adviesgesprek bij Keukenmatch. Roger heeft ons geholpen om dit idee om te zetten naar een pracht ontwerp!
De vragen die hij stelde en de wijze waarop hij met ons meedacht waren zeer prettig. Toen op de plaatsingsdatum van de keuken het stucwerk nog niet genoeg gedroogd bleek, kon de plaatsing zonder probleem een week worden uitgesteld. De mensen die de keuken kwamen plaatsen hebben tot ‘s avonds laat doorgewerkt om alles diezelfde dag nog te kunnen afronden. Wij zijn enorm tevreden over de service van Keukenmatch en het uiteindelijke resultaat: onze prachtige nieuwe keuken

Familie Smeets
Sittard
18-12-2020

“Binnen twee dagen was de gehele keuken netjes gemonteerd.”

Voordat we jullie showroom bezochten, hadden we al redelijk goed voor ogen wat voor type keuken we graag wilden. Roger heeft goed meegedacht, sturing en praktische adviezen gegeven. De montage is super verlopen; binnen twee dagen was de de gehele keuken netjes gemonteerd. Het eindresultaat vinden we prachtig! We vinden het ook heel fijn dat ondanks de Corona periode alles netjes op tijd is geleverd en dat ons ‘project keuken’ geheel volgens planning is verlopen.

Familie Knops
Born
10-07-2020

“Gelukkig wist jullie monteur me gerust te stellen.”

Via Joyce Vroemen van Vroemen Woonadvies zijn we bij jullie terecht gekomen. Uiteindelijk zijn we op een U-keuken uitgekomen. Hier twijfelde ik in het begin enorm over en nu die eenmaal staat vraag ik me af waarom! Het is een hele fijne keuken met veel bergruimte. We zijn erg te spreken over het montageteam. Dean en Dries zijn de monteurs die hier zijn geweest en ze werkten heel goed met elkaar samen. De aannemer die de koof moest maken voor de afzuiging gaf aan dat dit een moeilijke klus ging worden. Daar maakte ik me wel een beetje zorgen om. Gelukkig wist jullie monteur me gerust te stellen, dit soort klussen behoren tot zijn dagelijkse werkzaamheden. Binnen 1 dag was de klus geklaard. Ik werd ook nog verliefd op een vintage kast in jullie showroom, jammer genoeg paste deze niet qua afmeting.

Dank jullie wel voor alles!

Familie Arnoldussen
Sittard
19-06-2020

“Het staat prachtig in ons jaren ’30 huis.”

Eerst was het even schrikken, in mijn hoofd had ik dat de keuken iets breder zou zijn. Maar toen hij eenmaal stond was het perfect. Het fornuis centraal in de keuken, vinden we echt heel mooi. Het staat prachtig in ons jaren ’30 huis. De montage verliep ook heel goed, de monteur Dean is een echte vakman. Hij werkt ook echt netjes, geen krasje op de muur te vinden. Het werkblad is 4cm dik en niet van echt beton te onderscheiden. Daarnaast is het ook nog eens heel praktisch, je ziet er niks op! We vonden jullie winkel trouwens erg mooi, je voelt je er meteen thuis!

Mevrouw Dolmans
Doenrade
09-06-2020

“Ik heb al op veel plaatsen gewoond en veel nieuwe keukens gekocht, maar dit was mijn beste ervaring.”

Ik woon in het Warblingshuis te Doenrade, hier zijn onlangs nieuwe appartementen opgeleverd met standaard een klein keukenblokje erin. Net als een aantal van mijn buren, ben ook ik naar I-KOOK Sittard gekomen, omdat het standaard keukenblokje gewoonweg niet aan mijn eisen voldeed.

Eerst heb ik met Wil en daarna met Roger een prachtige keuken bedacht. Toen deze gepresenteerd werd op de computer zag deze er al zeer mooi uit. Het eindresultaat lijkt uit een boekje te komen zo prachtig. Het is echt geweldig. Mede door een fantastische monteur die alleen maar oog heeft voor het eindresultaat en zichzelf amper een pauze gunt.

Ik heb al op veel plaatsen gewoond en veel nieuwe keukens gekocht, maar dit was mijn beste ervaring. Niets, maar dan ook niets is er fout gegaan. Het liep allemaal op rolletjes. Ik heb mijn tevredenheid al rondgebazuind.

Ik ben uiterst tevreden over mijn nieuwe inductiekookplaat met centrale afzuiging, ook voor mij iets nieuws dat perfect werkt
Een welgemeend dankjewel aan jullie team van I-KOOK Sittard.

Familie Caanen
Doenrade
05-06-2020

“We zijn weer tevreden, net als 4 jaar geleden.”

Vier jaar geleden hebben we ook al een keuken bij jullie gekocht, deze wilden we nu aanpassen. Een extra wand met hoge kasten moest er komen. Daarvoor moest een kast uit de bestaande keuken verhuizen naar de nieuwe kastenwand. Hierdoor kregen we bij het bestaande gedeelte meer werkplek, door de lage kast en extra werkblad. Hier zijn we heel erg blij mee. Op advies van jullie hebben we aannemersbedrijf Wilson de leidingen laten verleggen, ook dit is prima verlopen!

Familie Diederen
Doenrade
23-04-2020

“Een vakkundige monteur die rustig werk en alles netjes achterlaat.”

We wonen in een voormalig koetshuis, dat onlangs volledig is gerenoveerd. Hier zijn verschillende appartementen in gemaakt. In de appartementen stonden standaard keukenblokjes. We vonden dit te klein en daarom hebben we in samenwerking met I-KOOK om het bestaande keukenblok een fikse uitbreiding gepland met een koelvriescombinatie en combi-ovenmagnetron, en een inductiekookplaat.

Paul de monteur is een kundige vakman die rustig werkt en alles netjes heeft achtergelaten.

We zijn heel blij met onze nieuwe keuken en hopen hier lang plezier van kunnen hebben.

Familie Baetsen
Sittard
02-01-2020

“Jullie hebben onze verwachting volledig waargemaakt.”

Jullie hebben onze verwachting volledig waargemaakt. De recensies die op jullie website staan kloppen gewoon.

Marc heeft bij ons naar volle tevredenheid de verbouwing gedaan en daarna ook de keuken gemonteerd. Hij is een vakman die gewoon rustig werkt en met ons heeft overlegd waar nodig en het vervolgens ook zo maakt.

Het advies van Roger is uitgemunt in een prachtige keuken waar we ontzettend blij mee zijn. In de keukenstudio hangt een gezellige sfeer en er is uit heeeel veel te kiezen!

Dank voor alles,
Een heel tevreden klant.

Roger Bor
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten. Fijn dat jullie zo tevreden zijn met de service en het eindresultaat! De keuken is prachtig en past perfect bij jullie woning! Nogmaals veel plezier toegewenst!

Familie Cuypers
Beringen
02-01-2020

“Wat zeker opviel is de prijs in verhouding met de kwaliteit.”

Op internet heb ik naar keukentoonzalen gezocht en gekeken of men ook aan huis kwam. Aanvraagformulier ingevuld en prompt werd ik gebeld voor een afspraak.

Roger kwam bij ons op bezoek en heeft samen met ons gezocht naar een functionele oplossing. Er moest na de plaatsing van onze keuken nog een raam worden uitgebroken en een nieuw geplaatst. De dag nadat Roger bij mij thuis is geweest, kreeg ik al een mooi keukenontwerp met 3-D-tekeningen. Dus supersnel. Ons bezoek aan de keukenstudio was in meerdere gevallen opvallend. Roger is niet opdringerig, luistert goed naar ons en probeerde ons niet iets aan te smeren.

In eerste instantie dachten we aan een hoogglanskeuken, maar aangezien wij huisdieren hebben hebben we gekozen voor een front met houtstructuur. De keuken is erg functioneel met veel bergruimte.

We zijn zeer te spreken over de twee monteurs. Er werd fijn en rustig gewerkt. De eerste dag met twee man en de dag erna kwam Paul terug om alles netjes af te werken. Er is tussen ons en de monteurs ter plekke ook overleg geweest over de plaatsing van de hoge kasten, omdat onze muren scheef zijn. Ook daar werden we perfect geadviseerd en werd de aangedragen oplossing ook zo uitgevoerd.

Wat zeker opviel is de prijs in verhouding met de kwaliteit. In België is dit niet mogelijk om een dergelijke grote keuken met Siemens- apparatuur voor zo een bedrag te kopen.

De uitstraling van jullie toonzaal: je komt er niet in een fabriek binnen, maar de studio straalt warmte uit en er is een hele ruime keuze. We kregen zelfs taart.
Inmiddels is de meneer van de after-sales al bij ons geweest met een lekker presentje. We hebben hem ook al ons excuses aangeboden omdat we Roger zelfs op een zondag een paar keer hebben moeten lastig vallen. En dit was geen probleem. Waar vindt je een dergelijke service nog?

Roger Bor
Keukencoach

Bedankt voor jullie leuke reactie, de keuken is prachtig geworden!

Familie Vek-Peeters
Maaseik
02-01-2020

“Als we het nog eens moesten doen, dan hadden we ook de montage door jullie laten uitvoeren.”

Een collega adviseerde me om naar I-KOOK in Sittard te gaan, waar hij heel goed geholpen was. We zijn door Roger super geholpen en hij dacht heel goed mee in oplossingen, ook in de nog te realiseren bouwwerkzaamheden. (deur naar de gang wel/niet open i.v.m. doorloopruimte bij het eiland).

We hebben de keuken laten bezorgen door I-KOOK Sittard en hebben zelf de montage verzorgd. Als we het nog eens moesten doen, dan hadden we ook de montage door jullie laten uitvoeren. Dat had een hoop ergernis waarschijnlijk voorkomen. 😉

De inrichting van jullie zaak is heel erg uitnodigend, fijn om nieuwe ideeën op te doen.
We zijn uiterst tevreden met onze nieuwe keuken en hebben inmiddels al twee geïnteresseerden naar jullie gestuurd!

Roger Bor
Keukencoach

Bedankt voor de reactie, fijn dat alles goed verlopen is!

Familie van Kruchten
Sint Odiliënberg
17-12-2019

“Jullie winkel straalt echt huiselijkheid uit, welke smaak of welk budget je ook hebt, je slaagt er altijd.”

Via internet kwamen we bij jullie terecht. We waren op zoek naar een keuken met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Via het afsprakenformulier op de website hebben we toen een afspraakverzoek ingediend. Een van jullie keukencoaches is toen bij ons thuis langs gekomen, super fijn.

De ruimte werd meteen ingemeten en met een aantal stalen van frontjes en werkbladen kregen we al snel een idee van hoe onze keuken eruit moest komen te zien. De volgende dag hadden we al een 3D ontwerp met een totaalprijs op de mail staan. Hierop hebben we een vervolgafspraak gepland. Onder het genot van een lekker bakje koffie en een stuk vlaai zijn we toen alle puntjes op de ‘i ‘ gaan zetten.

Jullie winkel straalt echt huiselijkheid uit, welke smaak of welk budget je ook hebt, je slaagt er altijd. We zijn erg tevreden over het advies. In eerste instantie wilde wij voor een RVS spoelbak kiezen, maar de keukencoach adviseerde ons een geïntegreerde zwarte spoelbak in een wit composieten werkblad.

Het resultaat is prachtig, we zijn er echt blij mee. Jullie monteur heeft heel goed gewerkt.
Bedankt voor een super mooie keuken!

Roger Bor
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten, fijn dat jullie zo tevreden zijn!

Familie Demandt-Janssen
Elsloo
04-12-2019

“Vanaf het eerste ogenblik wordt je duidelijk gemaakt dat niet naar ons budget gevraagd wordt.”

Onze eerste ervaring bij een keukenzaak was dat we er meteen moeten tekenen dat we er binnen nu en vijf jaar een keuken zouden kopen. Hier zijn we meteen weggelopen omdat we ons slechts wilden oriënteren. Onze vriend Dave gaf aan dat hij ook een keuken gekocht had en hele goede indruk opgedaan had bij I-KOOK in Sittard waarvan hij ook de eigenaar kende. Het was echt geweldig hoe we daar geholpen zijn.

Vanaf het eerste ogenblik wordt je duidelijk gemaakt dat niet naar ons budget gevraagd wordt, er geen druk uitgeoefend wordt en dat de afgegeven prijs niet onderhandelbaar is. Dit is duidelijk en dat willen de kanten!!.

Vanuit een klein donker keukentje zijn we nu terecht gekomen in onze droomkeuken. Daarvoor moest wel eerst een muurtje worden uitgebroken, nieuw gestukadoord en de leidingen worden verlegd. Voor alle voorbereidende werkzaamheden had Roger goede bedrijven die de voorbereidingen perfect hebben opgepakt. Ook de planning voor de keuken liep op rolletjes.

We zijn, ook op advies van Roger voor een lichte keuken gegaan met name ook door de uitbouw waardoor er al weinig licht in onze keuken komt.
Dean heeft vervolgens op de goede voorbereidingen verder gewerkt en de keuken in twee dagen gemonteerd. Hij heeft hele goede ideeën die hij met ons besprak en ons vervolgens de keus liet. Onze keuken was er niet een van kasten stapelen maar met name in de hoek waar de Lemanskast staat moest een kast komen op maat die op het werkblad staat. Heel precies werk waar veel denkwerk aan vooraf ging.
Nogmaals het resultaat is Super-Super (dus echt 2 keer)

Roger Bor
Keukencoach

Bedankt voor jullie leuke reactie, fijn dat jullie zo tevreden zijn!

Familie Fijen
Nieuwstadt
03-12-2019

“Het advies van I-KOOK was goed, vriendelijk en meteen op maat.”

Wij kwamen op advies van Rob van Robuust Maatwerk terecht bij I-KOOK, bij  Roger Bor. Ons idee was om een “Hutje“ in onze tuin te realiseren met een ruige maar toch natuurlijke uitstraling en een gemoedelijke sfeer.
De ruimte moest het geheel jaar bruikbaar zijn. In de zomer harmonicadeuren die geheel konden worden geopend en in de winter behaaglijk vloerverwarming en haardvuur.
Het advies van I-KOOK was goed, vriendelijk en meteen op maat. We twijfelden dan ook niet om de opdracht aan Roger Bor te gunnen. Vanaf het begintraject hebben ze zich keurig aan alle afspraken gehouden, meegedacht in oplossingen en de nazorg was perfect!

Kortom een aanrader!

Roger Bor
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten!

Familie Karaca
Lokeren
21-11-2019

“Heel proper gewerkt.”

Ik zal zeggen dat mijn keukenkast heel mooi is, en dat ik zeker heel tevreden ben.  Zeker met onderhoud ook, enorm gemakkelijk. Laat totaal geen strepen achter. Het materiaal is super! We willen Roger graag bedanken. Ik was een beetje moeilijk, maar je hebt me super goed geholpen.  Goed advies en veel uitleg gekregen. De montage was ook top!
Heel proper gewerkt.

Roger Bor
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten!

Familie Rampart
Roermond
19-11-2019

“Zeer prettige, vakkundige en betrouwbare ervaring met I-KOOK.”

Zowel onze kinderen als wij zijn erg blij met het resultaat en de manier waarop alles is uitgevoerd: Het hele traject van A tot Z. We hebben de rol van onze keukencoach Roger,  bij de aankoop, installatie en service als zeer prettig, vakkundig en betrouwbaar ervaren.

We zijn een super tevreden klant en zullen het zeker uitdragen naar anderen.

Roger Bor
Keukencoach

Bedankt voor jullie leuke reactie!

Samara Driessen
Sittard
25-10-2019

“Fantastisch om als klant eens te melden dat alles, maar dan ook alles naar tevredenheid verlopen is.”

Mijn moeder was ook al heel tevreden met haar nieuwe keuken die ze bij jullie heeft gekocht. Met Roger heb ik een keuken uitgezocht die wel iets gewaagd in donker beton met een donker werkblad. Zelf heb ik de achterwanden beplakt met kleine houtdelen. Dit fleurt de keuken helemaal op en geeft de keuken een duurdere uitstraling. Andreas heeft de keuken in een dag gemonteerd, heeft lekker doorgewerkt. Alle verpakkingsmateriaal heeft hij verzameld om het voor ons naar de container gebracht. Ook de stukadoor die jullie gestuurd hebben heeft prachtig werk geleverd.

Al met al, is alles volgens planning verlopen. Fantastisch om als klant eens te melden dat alles, maar dan ook alles naar tevredenheid verlopen is.

Roger Bor
Keukencoach

Dank voor jullie leuke reactie!

Lemmens-Hermans
Limbricht
09-10-2019

“De sfeer in de keukenstudio wordt mede bepaald door het feit dat er niet naar een budget gevraagd wordt, maar alleen naar de wensen van de klant.”

Voor de keuken in mijn eerste huis,ben ik ook bij Roger geweest. Roger en Wendy zijn bekenden van ons. Jullie keukenzaak heeft een uitstraling die uitnodigend is. Ook fijn dat er in jullie zaak aan de kinderen wordt gedacht. Er is speelgoed en twee kleine keukentjes waar ze zelf kunnen “koken”. Zo was het voor ons geen probleem dat ons dochtertje erbij was.
Roger had een strak ontwerp gemaakt, maar toen de oude keuken was afgebroken bleek dat de door ons opgegeven maten niet juist waren. Ook de steunmuur die we wilden laten zitten hebben we op advies van Roger aangepast en in plaats van een eiland een semi-eiland genomen zodat de doorloopruimte niet te krap is. Op Pinterest hadden we onze droomkeuken al gezien, zwart mat met houten details.
Dean is de perfecte monteur, heeft diverse keren met ons overlegd en heeft vervolgens onze wensen gerespecteerd en ook zo gerealiseerd. Ook zijn advies om links naast de wijnkoeler een brede wang te plaatsen is in de smaak gevallen.
De sfeer in de keukenstudio wordt mede bepaald door het feit dat er niet naar een budget gevraagd wordt, maar alleen naar de wensen van de klant. Bij jullie wordt ook meteen verteld dat een keukenprijs niet onderhandelbaar is. Dat schept duidelijkheid en dat vind de klant fijn. Past het niet in het budget, dan wordt er gekeken wat er aangepast kan worden aan het design of aan de gekozen apparatuur om uiteindelijk toch uit te komen op de perfecte keuken.

Anoniem
Heerlen
09-09-2019

“Niets aansmeren en geen nonsens.”

Een vriend van mij attendeerde me erop dat I-Kook SIttard een hele fijne keukenzaak is. Niets aansmeren, geen nonsens en de verkoper (in ons geval was dat Roger) is objectief en eerlijk. We zijn op een andere locatie geweest, waar we een minder goed gevoel bij hadden. We zijn uiterst tevreden over het eindresultaat waar de monteur zijn uiterste best heeft gedaan. Hij is heel secuur. Verder heeft hij alles netjes opgeruimd toen hij om 18.30 ons huis verliet. Wat we fijn vinden is dat Roger ons continue op de hoogte hield van de ontwikkelingen. Omdat we de keuken al veel eerder gekocht hadden, was het gewenste graniet niet meer leverbaar en zijn we over gestapt naar composiet. Heel erg mooi. Bedankt voor alle aandacht die jullie bij de verkoop van onze nieuwe keuken aan ons gegeven heb.

Familie uit Heerlen

Familie Frusch
Eygelshoven
09-09-2019

“Erg behulpzaam en meedenkend!”

Via klanten van I-Kook zijn we bij jullie gekomen. We hebben best lang gedaan over de planning van onze nieuwe keuken. Dit had ook te maken met de aanpassingen die we gedaan hebben in de verbouwing. Roger straalt rust uit, neemt alle tijd, is behulpzaam en meedenkend. De leverancier van het composiet gaf ons een handreiking hoe we een vlek eruit konden halen. Dean de monteur is net als Roger, rustig en secuur. Als eerste heeft hij de keuken geplaatst en daarna het composiet ingemeten. Dit paste uiteraard perfect. Dank voor alle aandacht en het ontwerp en realisatie van een prachtige keuken. Eygelshoven Juli 2019

Met vriendelijke groet,

Funke
Brunssum
09-09-2019

“Perfect opgeleverd!”

Mijn man was verzorger bij de voetbalclub waar Roger speelde vandaar dat ik bij I-Kook Sittard terecht ben gekomen. We hebben een hele mooie keuken gezien in de keukenstudio, die wilde ik hebben. Nadat we de keuken hadden gekocht kregen we, omdat de verhuizing naar mijn appartement ging heel snel ging, van I-Kook ter overbrugging naar de nieuwe keuken een kookplaat en een spoelkast met kraan ter leen. Het werkblad dat we hadden uitgezocht was jammer genoeg niet meer te leveren. Wil heeft ons toen mee genomen naar de leverancier waar we het composieten werkblad hebben uitgekozen dat uiteindelijk bij ons geplaatst is. Omdat dit blad niet groot genoeg was hebben we een noodwerkblad gekregen totdat het nieuwe blad besteld en geleverd kon worden. Afgezien van enkel kleinigheden, onder andere de verkeerde levering van een ondiepe lade waarvan de oplossing geruim tijd op zich lieten wachten, is de keuken nu perfect opgeleverd. Alleen de inductiekookplaat met ingebouwde afzuigunit blaast zo goed dat we het in de kamer voelen waaien. Dit zal binnenkort verholpen worden.

Dhr. Philips
Heerlen
09-09-2019

“Ik zal familie en kennissen jullie aanbevelen!”

Op advies van de zus van Frank hebben we de recensies gelezen die bij I-Kook Sittard  op de website staan. Ik was benieuwd of deze positieve recensies ook bij mij waargemaakt zouden kunnen worden. Dit is ook bij mij naar de volle tevredenheid gelukt. Ik ben heel goed geholpen door Roger en Dean de monteur is een vakman waar hij een-op-een met samenwerkt. Zodra de keuken door ons is afgewerkt stuur ik jullie foto’s toe van het resultaat. Ik ben heel blij met het resultaat en ik zal familie en kennissen jullie aanbevelen. Groeten uit Heerlen, Luuk Philips

Familie Meijers
Schinnen
22-08-2019

“In onze nopjes met de grote kookplaat.”

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Dit dankzij het advies dat we van Roger gekregen hebben. We vinden de oven van NEFF, waar we de deur onder de oven kunnen schuiven, een prachtige oplossing. Ook zijn we in onze nopjes met de grote kookplaat. Dean de monteur, is een vakman die alleen maar werkt en een mooi product wil achterlaten. Bedankt voor alles.

Familie de Goede
Valkenburg
22-08-2019

“De tijd nemen en goede adviezen geven, dat doen ze bij I-Kook.

Voor de renovatie van onze badkamer hebben we aannemersbedrijf Wilson opdracht gegeven. Door hem zijn we bij Roger van I-Kook Sittard terecht gekomen.

Omdat het moeilijk was aansluitingen voor de wasmachine op de badkamer te realiseren hebben we in overleg met Roger onze keuken gerestyled. Een 90-er cm brede ladenkast hebben we uit de keuken genomen en daar een wasmachine gepland met links ernaast een open kastje. De ladenkast hebben we vervolgens samen met een apothekerskast in een eiland verwerkt. We zijn uiteraard super tevreden met het advies dat we van Roger gekregen hebben. Hij is sympathiek, correct en jaagt niet, neemt alle tijd voor een goed advies. Dus ook voor een kleinere renovatie is het belangrijk tijd te nemen en goede adviezen te geven. Voor Dean, de monteur geldt, goede vakman en een prettig mens. Bedankt voor jullie inzet. Familie De Goede Valkenburg

Familie Smeets
Elsloo
20-08-2019

“Via 3 ingangen (referenties) bij I-KOOK terecht gekomen.”

Langs drie verschillende wegen zijn we tot bij jullie gekomen: onze architect, via Donne een van jullie keukencoaches en via facebook. We zijn uiterst tevreden met het advies dat we van Roger gekregen hebben. Nu de keuken er staat is het even wennen, heel steriel, maar heel mooi en we zijn erg tevreden met onze keus. Dean is een echte vakman die, omdat de muren niet haaks waren, voor het werkblad een passende oplossing heeft gekozen zodat het niet eens meer opvalt. Verder was het ontzettend sympathiek dat hij bij een raam een kitrand heeft aangebracht.
Ik weet dat het niet anders gaat, mar het is heel moeilijk een voorstelling te maken van de nieuwe keuken met alleen maar een sample van de deurtjes. Gelukkig helpt daar de mooie 3D–ontwerpen die we mee hebben gekregen.
Dank voor het goede advies
Familie Smeets – Hermans

Familie van Rheenen
Sweikhuizen
07-05-2019

“I-KOOK blinkt uit in planning en communicatie.”

Door I-Kook een semi-professionele keuken laten plaatsen die we elke dag intensief en met erg veel plezier gebruiken, naast dat we ‘m elke dag weer prachtig vinden. I-Kook blinkt uit in planning en communicatie – ook samen met de top-houtpartner en de maker van het betonnen werkblad. I-Kook levert wat het belooft, is creatief in de ontwerpfase en stipt, functioneel en precies in de productie- en plaatsingsfase en -als nodig- meegaand en nazorgend in de fase na productie en levering. I-Kook is een keukenpártner, meer nog dan een keukenbedrijf. Die trots wil zijn op (een gezamenlijk) product en op prettige service. En zo hoort het.

C. Armaselu
Roermond
07-05-2019

“They made everything possible to make sure I would get my dream kitchen.”

I-kook won me over by providing me with what i needed and understanding my wishes as well as making sure that specific wants, such as a samsung family hub fridge could also be delivered. They made everything possible to make sure I would get my dream kitchen. Also many thanks for the great detailed and perfect work Dean did.
My next kitchen will be for sure again with I-kook Sittard.

Familie Aadroun
Amsterdam
20-03-2019

“De kwaliteit van de keukens staat buiten kijf samen met de scherpe prijs.”

Afgelopen jaar hebben wij een keuken bij Roger gekocht. Wij zijn zeer tevreden over de geboden hulp, service en advies. Alles kwam netjes op tijd en de installatie was bovenverwachting snel. Daarnaast kunnen we, ondanks de afstand, altijd een beroep doen op de monteurs.
De kwaliteit van de keukens staat buiten kijf en gezien de scherpe prijs kunnen we niet anders dan stellen dat dit voor herhaling vatbaar is. Dit is overige onze tweede keuken die we bij Roger hebben gekocht. Op aanraden van ons hebben vrienden hier ook een keuken gekocht. Ook zij waren supertevreden met de prijs-kwaliteit verhouding.

Familie Moonen
Heerlen
20-03-2019

“Je zult er zeker slagen werd ons gezegd, en dat klopte.”

Een kennis van mij, is bij jullie een goede klant. Hij heeft me aangegeven “ga daar maar eens kijken, je zult er zeker slagen!” En hij had gelijk. We zijn keurig netjes geholpen door Roger en hij heeft er samen met onze basisplannen ervoor gezorgd, dat we nu een prachtige keuken hebben. Omdat het plafond bij ons erg laag is, is de monteur tijdens de montage naar Sittard terug gereden om te checken of de afzuigkap wel paste. Na wat (aan)passen en meten, is de afzuigkap door hem prima gemonteerd. Ook zijn we blij dat we het advies hebben opgevolgd door de ruimte achter de hoge kasten dicht te maken. Daar bevindt zich namelijk een raam, dat we gezien het monumentale karakter van het pand, niet weg mochten halen. In een woord: PROFESSIONEEL We zijn uiterst tevreden met het I-Kook-team.

Familie Knoups
Sittard
20-03-2019

“Advies met verrassend goede ideeën , bedankt I-KOOK!”

Omdat we, in tegenstelling tot het advies dat we van de keukencoach van I-Kook gekregen hadden, vooraf de achterwandtegels bij het kookgedeelte al geplaatst hadden, stond de ladekast scheef t.o.v. deze tegels. De monteur zag het meteen toen hij de keuken kwam monteren. Samen met de tegelzetter is besloten de tegels nieuw te zetten nadat de keuken geplaatst was. I-Kook heeft dit, ook financieel, allemaal met de tegelzetter geregeld. Nu staat er een prachtige keuken waar we ontzettend blij mee zijn. Zowel over het advies dat we gekregen hebben (o.a. de ondiepe kasten zijn een heel goed idee gebleken), de montage en ook de service zijn we vol lof. Bedankt keukenteam van I-Kook . Familie Knoups uit Sittard

Gülay Avci
Genk
30-11-2018

“Tevreden aanpak, service, montage en achteraf de opvolging.”

Beste Roger
Eerst en vooral bedankt voor de fijne opvang in de winkel en alle hulp bij het samenstellen van de 2 keukens.
Ik ben zeer tevreden van de aanpak, service, montage en achteraf voor de opvolging van ‘tevredenheid’

Hartelijk bedankt

Rob en José
Maastricht
18-10-2018

“Informatief en duidelijk contact.”

We zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken. Genieten er elke dag van.
De gesprekken met Roger waren informatief, duidelijk en vooral ook op onze situatie toegesneden.
Hij heeft contact met ons gehouden totdat ook onze laatste wensen vervuld waren.
Aanrader!

Bob Jacobs
Sittard
19-09-2018

“We hebben verschillende keukenzaken bezocht maar niemand die ons  zo serieus nam als I-KOOK.”

Het begon een jaar geleden! Ons huis stond al meer dan een jaar te koop omdat we vanwege gezinsuitbreiding groter wilden wonen.
Na kijker 20 wilden we weleens actie. Er waren diverse redenen waarom de kijkers geen kopers werden een van de redenen was de keuken!

We hebben verschillende keukenzaken bezocht maar niemand die ons serieus nam en ons een keuken uit het duurste segment probeerden te verkopen! Uiteindelijk zijn we bij IKook terecht gekomen. Hier hebben we een mooie keuken met luxe uitstraling voor een goede prijs gekocht. Ons huis was binnen 1 week na levering van de keuken verkocht!

Voor ons nieuwe huis hebben we direct een nieuwe keuken bij IKook gekocht.Dit keer een luxe keuken met stenen blad en Siemens apparatuur. Echt alles klopt gewoon en zijn ook hier weer over de gehele afhandeling super tevreden.

Kortom, bij deze keukenzaak kun je voor elk budget een mooie keuken kopen en hier wordt je goed geadviseerd en krijg je direct de beste prijs in tegenstelling tot de concurrenten waarbij je altijd te veel betaalt.

Noemenswaardige pluspunten:
– Prijs
– Altijd direct reactie op alle mail en telefoontjes!
– De monteur: je hebt keuken monteurs en keuken monteurs. Deze man komt uit Duitsland en is een echte vakman die kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan.
Als ik zoveel geld uitgeef sta ik op mijn strepen en accepteer ik alleen maar als het ook werkelijk perfect is
-De kwaliteit van de keuken en de afwerking

Dhr Beumer (BE, vastgoedondernemer)
Antwerpen-Ekeren
31-08-2018

‘Alles oké en hufter-proof’

Regelmatig mogen wij klanten helpen die een appartement in de verhuur hebben. Het is dan belangrijk dat keukens zogenaamd ‘hufter-proof’ en tevens betaalbaar zijn. Dat betekent niet dat je keuken er niet meer mooi uit kan zien. Het is nou eenmaal een feit dat niet iedere huurder erg correct met een huurwoning omgaat. Tijdens het ontwerp houden wij daar rekening mee, zodat de verhuurder niet na 2 jaar alweer een nieuwe keuken moet aanschaffen. Deze keuken plaatsten wij onlangs in Antwerpen-België. Combinatie wit met opaal grijs.

Familiie Halmans
Munstergeleen
30-08-2018

“De samenwerking juichen we ten zeerste toe.”

Van de ouderwetse werkbank met de supermoderne keuken met dito apparatuur waren we helemaal weg. Alleen vroegen we ons af of dit wel praktisch zou zijn in ons huis. Uiteindelijk hebben we voor een landelijke/klassieke keuken gekozen.
Gelukkig ook dat we het advies van Wil opgevolgd hebben. Hij heeft, nadat Dean de oude keuken eruit heeft gesloopt, alle noodzakelijke voorzieningen (meterkast, verleggen leidingen) getroffen om de keuken te kunnen plaatsen. Een hele fijne vent. De communicatie tussen de firma’s I-Kook Sittard en Wilson verloopt heel goed, dit straalt bekendheid en vertrouwen in elkaar uit.
We hebben diverse keukenontwerpen door Wil laten uitvoeren. Uiteindelijk hebben we voor een lichte houtsoort uit gekozen met 2 cm dik gespikkeld composiet. Geen moeite was teveel, druk bestaat er niet. We voelden ons echt op ons gemak en er werd steeds goed geluisterd naar onze (wel vaak) aangepaste wensen. We hebben lang gezocht naar de apparatuur van onze dromen. Uiteindelijk is het NEFF geworden. De stoomoven Slide&Hide , waarvan de deur helemaal onder de oven kunnen schuiven, is super (zie bijgeleverde foto).

De samenwerking tussen de verkopers Bor senior en junior met Dean als monteur juichen we ten zeerste toe. Dean is een echte vakman, die als hij een probleem ziet naar buiten gaat, een sigaret opsteekt en even laten naar binnen komt met ………….. de oplossing. Door zijn jarenlange ervaring weet Dean voor alles een oplossing.
Heel opvallend was het toen Dean onze oude keuken afbrak hij als commentaar gaf dat degene die deze keuken gemonteerd heeft een echte vakman was. Zeer opvallend voor een professional die zijn collega’s niet afkraakt maar juist complimenteert.
Tot nu toe hebben we een lofzang geuit naar veel familieleden en bekenden over de samenwerking met het team van I-KOOK Sittard. En terecht.

Familie van Pruissen
Cuijk
30-08-2018

“Er werd ruime tijd genomen.”

Onze ervaring is dat er bij ons thuis en daarna in de winkel ruim de tijd genomen is om samen met ons en keuken op maat te maken. Door de verbouwing werd onze keuken ineens en stuk groter en jullie hebben ons er goed bij geholpen om een mooie inrichting te maken.
Gezien ons gebruik hebben wij veel kastruimte nodig en de oplossing met 4 kasten waarbij in 1 kast de meterkast is weggewerkt is erg mooi geworden.
We zijn erg blij met het resultaat.

Familie Boersma-Schevers
Sittard
30-08-2018

Nog niet zo lang geleden hebben wij al een keuken bij I-Kook Sittard gekocht. We waren toen heel tevreden. Bij ons in de buurt kwam ons droomhuis te koop, vandaar dat we nu weer direct bij jullie terecht kwamen voor de 2e nieuwe keuken.
Er is zoveel mogelijk binnen een keukenontwerp dat we een aantal keer van gedachten zijn gewisseld. Op facebook kwamen we van jullie ook allerlei mooie keukenopstellingen tegen en dat inspireert. De verkoper Roger heeft ons in dit traject heel goed begeleid.
We zijn dan ook hartstikke tevreden met het eindresultaat. Het kruidenrekje ontbrak in eerste instantie, maar werd snel na geleverd.
Hartelijk bedankt voor weer een mooie nieuwe keuken.

Familie Kempener
Beek
30-08-2018

“We vonden het heel fijn dat er duidelijkheid werd geschapen over de prijs.”

Mijn schoonzus attendeerde me op het feit dat Roger keukens verkocht. We waren al op diverse plaatsen geweest. De ontvangst was prima en het klikte meteen tussen ons.
We vonden het heel fijn dat er meteen duidelijkheid werd geschapen door aan te geven dat er geen korting wordt gegeven, maar dat er een mooie keuken geleverd zou worden voor een interessante prijs en dat er alles aan gedaan zou worden om de klant tevreden te stellen. Nou, hij heeft woord gehouden. Roger is twee keer komen inmeten. Het liefst hadden we graniet gehad maar dat paste niet binnen ons budget, begrijpelijk. Het door ons uitgezochte kunststof werkblad is een heel mooi alternatief. De twee monteurs hebben vakwerk geleverd en ook de service is perfect.
We zijn heel tevreden en bevelen jullie aan bij onze vrienden en bekenden.

Familie Ridderbeks
Oirsbeek
30-08-2018

“De communicatie verliep vlekkeloos.”

Ik ken Wendy en Roger van het kinderdagverblijf waar ik werk. Zodoende hebben we besloten, na bezoek aan diverse andere keukenstudio’s, ook eens bij I-KOOK Sittard te gaan kijken voor een nieuwe keuken.
Mijn ouders zijn zeer tevreden over de apparatuur in hun keuken,. Daarom hebben wij ook voor Bosch gekozen. Het eindresultaat is prima, mede dankzij de vakkundige montage van Dean die rustig werkt, met ons overlegt over o.a. de plaats van het rooster aan de zijkant van de kast en het vervolgens zo ook perfect maakt.
De communicatie verliep vlekkeloos.
Weer een tevreden klant!

Familie Dolmans
Bunde
30-08-2018

“Een transport beschadiging, werd meteen opgelost.”

We hebben een nieuwe aanbouw aan ons huis gerealiseerd daarom hebben we besloten er ook een nieuwe keuken in te zetten. Nadat we een keukenstudio bezocht hadden zijn we bij Roger van I-KOOK Sittard beland. Hij heeft ons super geholpen. Is twee keer bij ons geweest om te overleggen en in te meten. De keuken was nogal lastig omdat er middenin een pilaar staat waar het kookeiland omheen moet geplaatst worden. Door een klein foutje onzerzijds was de pilaar iets te groot zodat een kast niet paste. Het montageteam heeft dit toch op een goede wijze weten te monteren door iets van het stucwerk van de pilaar af te halen. Het lichtgroene glas dat we als passe-partout om de hoge kasten hebben laten aanbrengen geeft de keuken een heel aparte sfeer. Een apparaat was door het transport beschadigd. Meteen werd een nieuw apparaat besteld en werd het beschadigde apparaat vervangen.

Familie Janssen
Geleen
30-08-2018

“Foto’s zeggen eigenlijk al genoeg.”

De foto’s die ik jullie van mijn keuken toestuur zeggen eigenlijk al genoeg.
De houten kastjes en lades zijn ideaal voor mensen die een huisdier hebben. We hebben twee honden die de keuken nogal eens vies maken, maar je moet echt goed kijken om iets te zien.
Dat was bij onze vorige witte keuken wel anders.
De voorbereidingen door Paul en Maurice (oude keuken afbreken, leidingen verleggen, stukadoren etc.) waren vakkundig en ook de montage erna door dezelfde heren was puik.
Samenvattend: ik zou zo weer met jullie in zee gaan
Een volgende klant heb ik al naar jullie doorgestuurd!
Dank jullie wel voor dit mooie resultaat!

Familie Bastiaenen-Maytum
Schaijk
19-07-2018

“Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken!”

Wendy kennen we al jaren, we waren studie genootjes. Dus toen we een huis hadden gekocht waar een nieuwe keuken in moest komen, hoefden we niet te twijfelen waar heen te gaan: naar I-KOOK Sittard

We dachten zo klaar te zijn met de afspraak, maar er kwam iets meer bij kijken dan gedacht. Roger heeft ons alles ontzettend duidelijk uitgelegd en ieder detail toegelicht. En toen we na het eerste ontwerp een aantal zaken wilden wijzigen, was dat geen enkel probleem.

We zijn heel erg tevreden over de uitleg, de service en de montage, kortom: een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken! 🙂

Dhr. Dritty
Berg en Terblijt
19-07-2018

“Supertevreden.”

Ik ben super tevreden over mijn nieuwe keuken.
Complimenten aan Paul Zegwaard, die is zeer kundig en is bovendien een fijn persoon.
Een smetplint was aanvankelijk iets te kort, maar is na wat wikken en wegen naar tevredenheid opgelost.
Ik heb nog met een van jullie medewerkers contact gehad. Fijn, dat binnenkort de deuren en lades nog een keer worden afgesteld.

Bedankt.

Familie Voncken
Beek
19-07-2018

“Alles mooi in een dag geregeld.”

We waren al op de woonboulevard geweest voor een keuken maak daar schoten we niet op. Omdat ik steeds langs jullie keukenstudio rijd, ben ik bij jullie binnengelopen en heb een folder meegenomen en daarna een afspraak gemaakt. Omdat we precies wisten wat we wilden was het voor Roger makkelijk een planning met bijbehorende prijs te maken. We waren al snel akkoord.
We zijn over de keuken dik tevreden. Dean de monteur heeft netjes gewerkt en op het einde van de dag was hij klaar en werd het composiet geleverd en gemonteerd. Alles paste perfect. Alles mooi in een dag geregeld.
Fijne bijkomstigheid dat de vaatwasser op hoogte gemonteerd is.
Vrienden en bekenden zullen we over jullie bedrijf informeren.

Familie Houben
Brunssum
19-07-2018

“Jullie monteur is helemaal super.”

We zijn via Rob die mijn man kent bij jullie terecht gekomen. We hebben super advies gekregen van Roger, zeker als ik dit vergelijk met het advies wat ik bij een vorige keuken heb gekregen.
We willen eventueel nog (glazen) achterwanden laten monteren, maar daar zijn we nog niet helemaal uit.
Dean, jullie monteur is helemaal super. Denkt mee terwijl hij monteert en komt nog met goede voorstellen om aanpassingen te doen.
In de communicatie is alles prima verlopen.
De door Roger opgegeven stucmaten zijn jammer genoeg door onze “stukadoor” niet helemaal aangehouden zodat Dean problemen had om de werkbladen te plaatsen.
Ook dit heeft hij ter plekke opgelost. Wat een vakman.
Bedankt voor het totale verkoopproces en het ook nog eens perfect uitvoeren van de plannen.

Dhr. Jeurissen
Oirsbeek
19-07-2018

“De keukenmonteur was met alles in een dag met alles klaar, TOP!”

Zowel mijn architect als mijn aannemer tipte me om naar I-KOOK in Sittard te gaan, geen toeval!
Ik heb Roger alle ruimte gegeven en hij heeft me prima van advies gediend.
Ik ben niet bij de montage gebleven maar ben gaan werken.
De keukenmonteur was met alles in een dag met alles klaar, TOP!
Hij is alleen terug gekomen om een strip nieuw te zetten.
Ook ik zal jullie mijn vrienden en bekenden tippen: ga naar I-Kook Sittard.
Bedankt.

Mevrouw Steuns-Lambriex
Susteren
19-07-2018

“Roger doet alles professioneel, op zijn gemak.”

Via onze vriendenkring wisten we dat Roger een keukenzaak in Sittard heeft. Mijn ouders, die bij I-KOOK in de buurt wonen, attendeerden ons op de juiste locatie van de zaak. Een afspraak met Roger gemaakt. Roger doet alles professioneel, op zijn gemak, je voelt geen druk en geen dwang. Ook de styling van de keukenstudio met de vintage meubelen sluit precies aan op ons idee hoe een keuken er uit moet zien.
Mijn man heeft de keuken zelf gemonteerd en Dean is een paar uur bij ons geweest om alles mooi af te stellen.
De communicatie met I-KOOK verloopt soepel, app’s worden meteen beantwoordt en er wordt snel terug gebeld.
Heel erg bedankt voor de samenwerking, we zijn super blij met onze mooie nieuwe keuken.

Familie Alberts
Maastricht
19-07-2018

“Met Roger hadden we een perfectie keukencoach die alle tijd voor ons nam en met ons meedacht.”

Onze vloerleverancier ALKU-vloeren tipte ons over I-KOOK in Sittard.
Met Roger hadden we een perfectie keukencoach die alle tijd voor ons nam en met ons meedacht.
Hij was ook helemaal niet geïrriteerd als we weer eens ons plan veranderden.
In ons totale bouwproject was Roger overigens de enige die zich steeds aan zijn afspraken heeft gehouden. Top!
De echte houten tafel die mijn man graag wilde hebben en die niet door I-KOOK geleverd kon worden heeft Roger bij een collega besteld samen met twee stalen poten, heel mooi.
Omdat onze kookplaat niet op tijd geleverd kon worden heeft Roger ons een leentoestel bezorgd zodat we vooruit konden.
Al heel snel daarna kwam Dean al om de kookplaten uit te wisselen en laden en deurtjes nog een te stellen. Dean heeft perfect gewerkt.
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken.
Bijgaand een aantal foto’s van onze nieuwe keuken.
Veel succes.

Dhr. Otten
Heerlen
19-07-2018

“Als iets niets standaard geleverd kon worden, dan werd het gemaakt.”

Voordat ik bij jullie uitgekomen ben heb ik veel op Pinterest gezocht, heb ik een moodboard gemaakt en ben ik bij veel keukenzaken geweest. In elke keukenzaak was er wel iets wat niet gemaakt of geleverd kon worden.

Uiteindelijk ben ik bij Roger van I-Kook in Sittard uitgekomen en daar kon alles. Als iets niet in het kernassortiment zat dan zocht hij zolang totdat hij het kon bestellen, als iets niets standaard geleverd kon worden, dan werd het gemaakt. En ook heel belangrijk: de prijs klopte en geen flauwe kul met onderhandelen.
Ik had exact uitgestippeld wat ik wilde hebben: greeploze zwart-matte lakkeuken met zwarte komgrepen, kasten met binnenlades, 2 cm dikke werkbladen van Sima Core, een lade in de spoelkast, een inductiekookplaat niet gecentreerd boven de twee ladekasten omdat ik linkshandig ben, een glazen afzuigkap, de oven laag geplaatst op ooghoogte en verlichting in de komgreep onder het werkblad. De apparatuur die ik wilde hebben had ik zelf al helemaal uitgezocht.

Bijgaand foto’s van mijn keuken. Tip: ik heb de wanden bekleed met PVS-vloerdelen. Mooi, onderhoudsvriendelijk en goedkoop.
Bij het eerste bezoek heb ik ook meteen de order getekend.
Ook het monteren was, omdat Dean zo een goede vakman is, een verademing. Tijdens het monteren kwam Dean met goede ideeën. Deze werden met mij overlegd en ook meteen gerealiseerd.
Een frontje dat werd uitgepakt bleek beschadigd. Dit werd meteen gereclameerd en binnen hele korte tijd door Dean vervangen.

Ik ben uiterst tevreden over jullie keukenzaak en dit heb ik aan diverse collega’s die ook een keuken nodig hebben, medegedeeld.
Dank je wel van een heel tevreden klant.

Familie Kragting
Sittard
19-07-2018

“We waren snel overtuigd en hebben de keuken meteen gekocht.”

Omdat I-KOOK bijna bij ons in de achtertuin ligt lag het voor de hand dat we bij jullie gingen kijken.
We hebben kennissen naar hun ervaring met I-KOOK gevraagd en hebben vervolgens de recensies op de website bekeken. Dit was voor ons de reden bij jullie een afspraak te maken.

Het gesprek met de keukencoach verliep vlot en het was verhelderend. Gelukkig werden we in de keus van de fronten en het werkblad ook goed op weg geholpen omdat met name die keus voor ons niet makkelijk was. We waren dan ook snel overtuigd en hebben de keuken meteen gekocht.

We zijn uiterst tevreden over het eindresultaat. We hebben ons niet aan het advies van de verkoper gehouden om een kleinere koelkast te nemen zodat de oven goed bedienbaar zou zijn en daar hebben we nu spijt van. Wellicht gaan we dit nog laten aanpassen.

Kennissen van ons moeten inmiddels ook voor een keuken bij jullie geweest zijn.
Dank jullie wel.

Familie Velraeds-Gijsen
Sittard
19-07-2018

“We konden in alle rust alles uitzoeken.”

et zoeken naar keukens verliep voor ons vrij moeizaam. Uiteindelijk zijn we via jullie reviews bij I-KOOK beland. Het sprak ons aan dat klanten zo tevreden waren over jullie. Het fijne aan het verkoopgesprek was dat er ons niets werd opgedrongen en dat we in alle rust alles konden uitzoeken. Zelf eigen ideeën inbrengen was geen probleem en er werd je de voor- en nadelen van geargumenteerd uitgelegd. Dit was op de woonboulevard wel anders. We hebben de keuken zelf gemonteerd. De erbij geleverde instructie is voldoende om zelf met de keuken aan de slag te gaan.
We zijn heel blij met onze nieuwe keuken

Familie Janssen-Offermans
Vaesrade
25-04-2018

“Bedankt voor het mooie resultaat.”

Mijn ouders hebben me getipt om eens naar I-KOOK Sittard te gaan. Ik heb vervolgens op internet gekeken en een afspraak met Roger gemaakt.

Roger heeft me goed advies gegeven, maar door de ligging van de ramen was de opstelling niet anders mogelijk dan nu gepland is.
Prachtig dat Dean de monteur onze complete keuken inclusief graniet in een dag geplaatst heeft.

Jammer dat de smetplinten tijdens het transport gebroken zijn, maar jullie hebben meteen nieuwe besteld en die weer gemonteerd.
Met het eindresultaat zijn we heel tevreden. Met name ook dat alle afspraken zijn nagekomen.

Jullie waren een van de weinigen die zich in het hele proces van het bouwen van onze woning aan hun afspraken hebben gehouden.
Bedankt voor het mooie resultaat.

Familie Kessler
Guttecoven
25-04-2018

“Absolutely thrilled.”

I’m absolutely thrilled with how it turned out!!! Thank you so much for all the hard work on it.

Familie Philips – de Haar
Geleen
18-04-2018

“Er zijn al heel wat mensen bij ons geweest die de mooie “nieuwe” keuken bewonderd hebben.”

Op de door Wendy Bor georganiseerde Ladies-Night in de keukenstudio van I-Kook heb ik een prachtige keuken gezien. Ik was er meteen weg van.
Ik heb met Roger een afspraak gemaakt. We hebben ter plekke besloten dat onze keuken nog in zeer goede staat was en dat we alleen werkbladen, spoelbak,
Achterwanden, kookplaat en afzuigkap moesten vervangen. En zie, ik heb een hele mooie nieuwe keuken. Ik ben er super blij mee.
Er zijn al heel wat mensen bij ons geweest die de mooie “nieuwe” keuken bewonderd hebben.

En verschillende mensen hebben al bij jullie een afspraak gemaakt.
Heel veel succes en bedankt voor het mooie resultaat.

Familie Spronk
Heerlen
18-04-2018

“Alles is tiptop in orde.”

Onze architect dhr. Moonen heeft ons naar I-KOOK Sittard gestuurd voor een nieuwe keuken.
Het overleg hierover met Roger liep heel positief temeer daar we onze wensen al helemaal klaar hadden. De inbreng van Roger betreffende het verspringen van het lijnenwerk waardoor de opstelling van de hoge kasten veel speelser is geworden, was een goed advies.

Alles is tiptop in orde. Een kleine puntje van aandacht: de spoelbak heeft een merkplaatje dat er steeds uitvalt. Roger kennende wordt dit heel snel opgelost.

Ondanks het feit dat we een hele grote keuken hebben met een composieten werkblad heeft Dean, de monteur, alles in een dag gemonteerd en aangesloten, een topprestatie.

Vol trots hebben we een aantal kennissen die bij ons op bezoek kwamen en die vroegen waar we de keuken gekocht hebben al naar jullie doorgestuurd.

Bedankt voor het mooie resultaat.

Familie Wagener
Sittard
18-04-2018

“Blijf vooral doen wat jullie nu doen.”

Via een klant van jullie, die Barnwood-fronten heeft laten bevestigen op een keuken van I-KOOK Sittard, zijn we bij jullie terecht gekomen.

Ook hebben we bij vrienden van ons een keuken van jullie gezien, die we erg mooi vonden. Roger heeft de keuken zo gepland, dat deze heel erg efficiënt is geworden.

De afzuigunit in het plafond is voor mijn vriend, die erg groot is, erg handig. Hij heeft nu alle ruimte en stoot niet steeds zijn hoofd.
Gelukkig nam Roger alle tijd om ons elke keer weer al de aanpassingen die we hadden in een prachtig ontwerp te presenteren. We voelden ons op ons gemak.

De keuken is schitterend geworden.
Blijf vooral doen wat jullie nu doen, dat zal heel veel tevreden klanten opleveren!

Jacco en Lisanne
Sittard
18-04-2018

“De gewenste stoere uitstraling is perfect.”

Na een flinke verbouwing komt het einde in zicht. Het is geweldig geworden. Ons huis heeft meer dan een metamorfose ondergaan.
Via onze architect Cindy van Perceel 02 zijn we bij I-KOOK terecht gekomen. We hebben het aankooptraject als prettig ervaren, te meer daar Roger heel goed heeft geluisterd naar onze wensen en duidelijke afspraken maakt en deze ook nakomt.

De keuken is het stralend middelpunt van onze nieuwe woning. De door I-KOOK Sittard gerealiseerde keuken (i.s.m. Robuust) is helemaal af. Het werkblad uit keramiek werkt heerlijk, het vlekt en krast niet en ziet er nog mooier uit dan echt beton.

De gewenste stoere uitstraling is perfect. Monteur Dries verstaat zijn vak en heeft professioneel gewerkt.

Familie Olzheim
Landgraaf
27-03-2018

“Alle tijd om ons te woord te staan.”

Bedankt voor de fijne manier waarop jullie advies hebben gegeven bij de aankoop van onze keuken.
Dit gebeurde in een zeer ontspannen en vrijblijvende manier, waarbij jullie alle tijd namen om ons te woord te staan.
De levering ging geheel volgens afspraak .
Na de montage door mijzelf ,ontdekten wij een paar kleine afwijkingen in de keuken die na telefonisch contact met jullie super snel verholpen werden.
Wij kunnen en zullen iedereen aanraden om een keuken bij I-KOOK te kopen.

Met vriendelijke groetjes,
Adrie en Patricia Olzheim

Familie Meens-Boijens
Sittard
27-03-2018

“Een fijne samenwerking en goed geleverde service!”

We zijn helemaal happy met onze matzwarte keuken met houten accenten. In overleg met Roger zijn we samen tot deze indeling gekomen, waarbij vooral de lijnen in de keuken belangrijk waren zodat de keuken rustig oogt en dat is helemaal gelukt! In eerste instantie werd het verkeerde aanrechtblad geleverd, maar dat is ondertussen vervangen door het gewenste dunne blad van 1cm dik. Ook de 3 keukenfrontjes waar een kleine fabrieksfout in zit worden zonder gedoe vervangen. Dus wij kunnen spreken van een fijne samenwerking en goed geleverde service!

Familie Frissen
Susterseel
27-03-2018

“Goede adviezen.”

Mijn dochter en ook moeder van mijn schoonzoon hebben bij jullie al een keuken gekocht. Veel positieve geluiden van hen heeft er toe geleid dat ook wij bij jullie zijn uitgekomen.
Roger heeft ons net als de rest van de familie goed geadviseerd op een rustige en professionele wijze, niets pushen en goed luisteren naar de klant.
Ook heeft hij bij het ontwerp van onze keuken goed meegedacht. Samen zijn we tot een prachtig resultaat gekomen.
Door Dean en Dries is de keuken perfect geplaatst. Ook zij hebben ons goede adviezen gegeven.
Bedankt voor een prachtig resultaat.

Familie Honings
Sittard
27-03-2018

“Ik heb mijn zuster al naar jullie toegestuurd.”

Onze hypotheekadviseur tipte me jullie bedrijf. Roger is meteen bij ons thuis komen kijken. Uiteindelijk zijn we over het advies van Roger, om geen donker werkblad met donkere achterwanden te nemen, heel blij.
Het is een mooie combinatie geworden de grijze werkbladen met dito achterwanden met de donkere vloer. De monteur hebben heel secuur werk geleverd en hebben in overleg met ons het leidingwerk dat niet goed was voorbereid zodanig aangepast dat de keuken op de juiste manier kon worden geplaatst.
Ik heb mijn zuster al naar jullie toegestuurd omdat ze binnenkort ook een keuken nodig hebben.
Bedankt voor het mooie resultaat.

Familie Hommersom
Maastricht
21-03-2018

“Jullie hebben ons vertrouwen niet beschaamd.”

Voorop gesteld wil ik even aangeven dat je voorstel inzake de koof van grote service is! Je/jullie hebben ons vertrouwen niet beschaamd. Ook moge gezegd worden dat de monteur bijzonder bekwaam is en zeer netjes werkt. Zelfs toen ik aangaf dat we even wilde stofzuigen onder de kastjes alvorens de plint ervoor ging, kregen we als antwoord, dat doe ik, dat hoort bij mijn werk. Zelfs buiten waar gezaagd was e.d was netjes opgeruimd en geveegd. Bedankt nogmaals voor de goede service en snelle reactie (en hopelijk opvolging) van de laatste loodjes. Het voorval zijn we allang vergeten ;-)) Daar hebben we het niet meer over. Overigens ben je altijd van harte welkom om te komen kijken als je in de buurt bent Koffie staat niet klaar, wordt vers gezet (vlaai kan ik op voorhand niet beloven, dan moet je aangekondigd komen haha) groetjes van ons! Met hartelijke groet, familie Hommersom

Familie Beugels
Born
21-03-2018

“We hebben al een nieuwe klant naar jullie toegestuurd.”

Via ons persoonlijke contact met Roger en Wendy zijn we bij I-KOOK belandt.
Ondanks de hoge eisen die we hadden heeft Roger ons top bediend, heeft hij goed meegedacht en zijn daarmee al onze wensen in vervulling gegaan.
Het persoonlijke contact en de open communicatie, geen puscherige verkooptechniek vinden we geweldig en dit onderscheidt jullie van andere keukenstudio’s waar we ook zijn geweest.
Dean, de monteur heeft prachtig werk geleverd en heeft zelfs nog tijdens de montage aanpassingen gedaan aan de muur om de keuken passend te plaatsen.
We hebben jullie al via Facebook geliked en we hebben ook al een nieuwe klant naar jullie toegestuurd.

Wieke Mo Bressers
Sittard
11-03-2018

“Professioneel, betrokken en behulpzaam.”

Een hele goede service op het gebied van de keuken uitzoeken, samenstellen en plaatsen.

Een groot aanbod van diverse stijlen en samen gekeken welke keuken het beste zou passen in onze woning, met als gevolg een prachtig resultaat.

De keuken plaatsen ging vlekkeloos.

Professioneel, betrokken en behulpzaam. Zeer tevreden!

Scaftech
Weert
11-03-2018

“Keurig conform afspraak geleverd en zeer nauwkeurig gemonteerd.”

Super tevreden over onze nieuwe keuken in ons kantoor. Keurig conform afspraak geleverd en zeer nauwkeurig gemonteerd.
Door minder goede ervaringen met andere leveranciers, is het weer eens prettig om een keukenleverancier te vinden die gewoon doen wat ze beloven.

Roger Bor
Keukencoach

Heel graag tot de volgende keer.

Dhr. Witteveen
Sittard
01-03-2018

“Ik heb aan een collega van mijn jullie adres al doorgegeven.”

Bedankt voor de mooie keuken die je me geleverd hebt. Ik ben heel tevreden over manier waarop jij me de keuken hebt verkocht en ook de monteur is een uithangbord voor jullie bedrijf.
Dean denkt met de klant mee en komt nog met suggesties onder het monteren. Overlegt over een beter idee dat mogelijk is en maakt het vervolgens ook nog zo. Perfect.
Ik heb aan een collega van mijn jullie adres al doorgegeven.

Elmer en Linda
Purmerend
13-02-2018

“Zeven jaar geleden heeft hij ons in onze vorige woning ook heel fijn en goed geholpen.”

Toen Roger ons vroeg een referentie aan te leveren twijfelden we geen moment. Waarom, hij doet namelijk ook net iets meer dan je zou verwachten. We kennen Roger nog van onze vorige aankoop. Zeven jaar geleden heeft hij ons in onze vorige woning ook heel fijn en goed geholpen. Het was voor ons dan ook vanzelfsprekend dat we voor onze nieuwe woning weer bij hem langs zouden gaan. Nu moet u niet denken dat dit een simpele herhalingsaankoop was. Naast I-KOOK hebben we ook de bekende grote keukenzaken bezocht. Al snel kwamen we tot de conclusie dat geen van deze winkels de prijs en service konden bieden die Roger wel biedt. Enkele voorbeelden van de service die we elders niet tegenkwamen:

– Een stuk vlaai bij de koffie.
– Ruime keuze uit verschillende goede kwaliteit keukenmerken.
– Zonder een order geplaatst te hebben, toch de maattekeningen toezenden zodat we alvast onze kabels en het leidingwerk konden voorbereiden.
-Geen gedoe als je als klant zelf de keuken wil monteren.
-Geen probleem maken van het feit dat je klant zelf de apparatuur wil inkopen en plaatsen. En dan toch bereid zijn om kennis en ervaring hierover uit te wisselen.
-Tijdig informeren als er iets niet gaat zoals verwacht, bijvoorbeeld bij de levering van de aanrechtbladen door de leverancier. En dan met een adequate oplossing komen.
– Niet bezwaarlijk vinden om 210 km (en 210 km terug) te rijden om een keuken in te meten.
– Nooit te beroerd om (weer) een wijziging vanuit onze kant te verwerken in de order.
– Goede bereikbaarheid (mail en telefoon) en snel antwoord geven op vragen.
– Geeft je niet het gevoel dat er druk staat op de aankoop en/of gedoe met ‘kortingen’ en acties.
-Helder is in de opbouw van de kosten.

En last but not least: I-KOOK ook nog goedkoper dan de grote keukenzaken.

Mevr. Joosten
Sittard
06-02-2018

“Ik ben heel tevreden met mijn prachtige keuken.”

Ik was al bij een keukenzaak in Sittard geweest, maar het bleek dat ze weinig interesse in me toonden, het leek wel of ze geen keuken wilden verkopen.

Bij het langsrijden zag ik voor mij een nieuwe keukenstudio tegenover het nieuwe ziekenhuis en ben er meteen heen gegaan. De bediening van Rinaldo was een verademing t.o.v. mijn eerdere ervaring. Hij is vriendelijk, neemt alle tijd en werkte mee met al de wensen die ik had.

Vooral de oven was voor mij een issue, deze moest heel groot zijn met voldoende functies omdat ik veel bak. De extra stoomfunctie van de oven was de kers op de taart. Jammer dat de montage van mijn keuken uitgesteld is moeten worden omdat de stukadoor niet is komen opdagen. Gelukkig was dat voor jullie geen probleem. Paul Zegwaard is een prima monteur die ook luistert naar de klant als deze een ander voorstel heeft en die dat ter plekke aangepast. Hij heeft tot in de late uurtjes gewerkt om mijn keuken af te krijgen. Alles werd netjes opgeruimd en werkklaar opgeleverd.
Ik ben heel tevreden met mijn prachtige keuken.

Mevr. Pierlo
Doenrade
01-02-2018

“We zijn heel erg blij.”

We zijn heel erg blij met onze keukenuitbreiding. We hebben bij jullie een nieuw eiland met dezelfde fronten en hetzelfde werkblad gevonden en besteld. In de bestaande keuken zat geen koeler of vriezer. De onderbouwkoelkast en de onderbouw vriezer die nu in dit eiland geplaatst zijn is een echte uitkomst. Fijn is nu ook dat we zitruimte aan het eiland gecreëerd hebben.
Een tante van me heb ik naar jullie doorgestuurd omdat we erg tevreden zijn met de prachtige uitbreiding.

Familie Vranken
Geleen
19-01-2018

“Hier is een vakman aan het werk geweest.”

Via onze buren, die ook een keuken bij jullie gekocht hebben zijn we bij I-Kook in Sittard terecht gekomen. Met een eerste kleinkind, is het advies om geen hoogglans te nemen een goed advies van Roger geweest. We zijn heel erg tevreden met het advies dat we gekregen hebben; rustig alles uitleggen, niet pushen en vooral niet dwingend om een handtekening vragen, maar de klant er nog eens rustig over laten nadenken, heel erg fijn.  Ook dat hij vooraf komt inmeten en met ons overleggen is een pluspunt. De keuken met zijn witte hoge kasten met de houten zijkanten is precies zoals ik me had voorgesteld. Ook Dean de monteur is uiterst correct, overlegt steeds met ons als er iets was en liet de keuken gebruiksklaar achter voor zover dat bij ons mogelijk was. De loodgieter die naderhand nog iets moest doen in onze keuken vertelde over de monteur: hier is een vakman aan het werk geweest.

Mevr. Sturkenboom
Sittard
02-01-2018

De naam I-Kook deed me vermoeden dat het een kookstudio was, maar toen ik er langs reed zag ik dat het inderdaad een keukenstudio is.

Roger heeft goed met me meegedacht. Ik heb op het laatste moment een hoge kast weggelaten voor meer werkruimte op het werkblad. Dat kon gelukkig nog ondanks dat de keuken al in productie was genomen. Zeer tevreden ben ik over ook de monteur (ik geloof dat hij Paul heette) die me ter plekke aangaf dat hij een van de twee wandschappen een deel kon inkorten zodat het visueel veel mooier is geworden. Dat heeft hij in overleg met mij gedaan en het ziet er schitterend uit. Ik kom uit Utrecht, dus aan mijn familie kan ik mijn tevredenheid niet verder geven maar ik zal wel aan mijn vrienden en kennissen doorgeven hoe ik tevreden met jullie ben.

Bedankt!

Familie Lausen
Sittard
20-12-2017

“We dachten eerst dat I-KOOK een kookstudio was.”

We dachten eerst dat I-KOOK een kookstudio was. We zijn er vaker langs gereden. Toen we een keuken nodig hadden zijn we bij toeval bij jullie terecht gekomen.

We zijn super geholpen door Roger. Hij nam alle tijd voor ons, was vakkundig en we werden gelukkig niet gepusht.

Op de montage dag zijn Dries en Dean naar ons toe gekomen om de twee keukens die we gekocht hadden, te monteren. Vakmensen zijn het. Alles was in een dag geklaard.

Het is allemaal volgens plan verlopen. We zijn ontzettend tevreden over onze keukens en hebben inmiddels al weer twee klanten naar jullie toegestuurd.

Heel erg bedankt voor de prettige samenwerking.

Grbic
Geleen
20-12-2017

“Een pluim voor de monteurs, die werkten constant door en ’s-avonds was de keuken klaar.”

We vonden het heel fijn dat Roger vooraf bij ons is komen kijken en dat we ideeën hebben besproken hoe we in onze keukenruimte het beste een keuken konden plannen. Dit heeft Roger in een mooi 3D-plan uitgewerkt.

Vervolgens zijn we naar de keukenstudio gegaan om daar verdere details met hem te bespreken. Nu het eindresultaat er staat kan ik wel door de keuken dansen, zo blij ben ik ermee.

Een pluim voor de monteurs, die werkten constant door en ’s-avonds was de keuken klaar. Voor vragen die we hadden toen we weer thuis waren nam Roger meteen de tijd, belde ook meteen terug. We hebben onze buren uitgenodigd om ze onze mooie nieuwe keuken te komen bewonderen.

Heel erg bedankt voor de prettige samenwerking.

Familie Weng
Landgraaf
29-11-2017

“De communicatie was perfect.”

Mijn zoon heeft een keuken bij jullie gekocht. Hij zei mam, ga daar maar gerust naar toe voor een nieuwe keuken. Roger heeft het heel duidelijk uitgelegd. Het is precies zo geworden als we ons hadden voorgesteld.

Van mijn zoon hebben we het idee van het werkblad en van onze dochter het idee van de nis in onze keuken gerealiseerd. Het eindresultaat is schitterend.

Het montageteam werkt als een echt team. Maar ze komen niet alleen om alleen maar te werken, je ziet dat het ze ook iets doet. Vinden het fijn als er iets moois ontstaat.

De communicatie was perfect. Ook toen we vertraging in de bouw hadden was het geen enkel probleem om een andere datum voor de montage te prikken en de keuken nog een aantal weken in het magazijn te laten staan.

Blijf zoals jullie nu zijn en functioneren, dan krijgen de potentiële klanten die ik jullie heb aangedragen ook een prachtige keuken met een warm gevoel.

Familie Muller
St. Joost
29-11-2017

“Bedankt voor de goede service.”

We hebben via internet naar keukens gekeken en zo zijn we bij jullie terecht gekomen. De opstelling is door het advies van de keukencoach anders geworden als we zelf bedacht hadden.

We hebben het bezoek aan jullie keukenstudio als prettig ervaren en er werd ons tijd gegund om na te denken. Het eindresultaat is prima.

In een dag waren de monteurs klaar en hebben alles kant en klaar opgeleverd, we konden meteen beginnen.

Ik vind het ook fijn als iemand, nadat de keuken al geleverd is en in gebruik is genomen, er nog iemand komt om na te vragen wat we van het hele koopproces vonden, dit wordt op prijs gesteld.

Bedankt voor de goede service

Familie Cremers
Munstergeleen
29-11-2017

“Mijn neef die gaat verbouwen stuur ik jullie binnenkort ook toe.”

Omdat ik van Sanderbout ben kwam ik toevallig langs. We waren net bij andere keuken studio’s geweest en ik zei tegen m’n man, kom we gaan hier ook eens kijken. Roger heeft ons bij I-Kook prima advies gegeven. Hij is heel rustig neemt alle tijd en is niet opdringerig.

We hebben onze nieuwe keuken meteen bij jullie gekocht en ik vind hem in een woord g e w e l d i g.

Paul heeft hem vervolgens samen met Maurice gemonteerd, wat zijn het vakmensen. Over de plaats van de kraan was er wel nog een discussie, maar daar waren we snel uit.

Mijn neef die gaat verbouwen stuur ik jullie binnenkort ook toe.

Familie Slangen
Susteren
31-10-2017

“Het is een plaatje geworden.”

Onze aannemer, die al vaker klanten naar jullie heeft gestuurd, attendeerde ons op jullie keukenstudio. Onze ideeën die we al helemaal in ons hoofd hadden, heeft Roger op zijn computer omgezet naar een prachtige keuken.

Gezien de prijs-kwaliteitsverhouding hebben we dan ook meteen gekocht.

De eerste keer dat de monteurs kwamen was het stucwerk niet droog, zodat de keuken niet kon worden geplaatst, overigens terecht.

Het is een plaatje geworden.
We gaan jullie zeker nieuwe klanten bezorgen.

Bedankt,
Familie Slangen uit Susteren
September 2017

Familie Grap
Heerlen
12-10-2017

Via Facebook zijn jullie voorbij gekomen, het was puur toeval. Bij ons eerste bezoek aan de keukenstudio was er meteen vertrouwen in Roger, die zou ons een mooie keuken verkopen en hij heeft woord gehouden. Het is top en we zijn zeer tevreden. Maurice en Paul zijn prima monteurs en hebben alles netjes achtergelaten. Paul heeft zelfs uitgebreid tijd genomen om de functies van de diverse apparaten aan ons uit te leggen. Ik heb geen enkel punt van kritiek. Veel kennissen hebben onze prachtige keuken al bewonderd.
Bedankt voor alles mensen van I-Kook.

Glesbers
Hulsberg
12-10-2017

Een mooie combinatie van witte kastjes met warm hout. Van hetzelfde hout zijn er legplankjes aan de wand gemaakt, zodat de mooiste spulletjes uitgestald kunnen worden. De grote Amerikaanse koelkast is een ware eyecather en geeft de keuken een industriële touche.
Een mooie keuken voor de familie Giesbers!

Mevr. Piets
Maastricht
04-10-2017

“Ik beveel u deze keukenzaak van harte aan.”

Ik ben heel tevreden over de plaatsing van de keuken en ook over de afhandeling van de problemen. Alleen de bestekla was iets te groot en is dus niet geleverd (maar deze wordt nageleverd). Ik heb ook tegenover derden gezegd dat een fout menselijk is, maar dat het oplossen van dat probleem belangrijker is. Daarom beveel ik u keukenzaak ook van harte aan. Ik ben dus tevreden.

Familie Giesbers
Hulsberg
04-10-2017

“Een mooie keuken voor de familie Giesbers!”

Een mooie combinatie van witte kastjes met warm hout. Van hetzelfde hout zijn er legplankjes aan de wand gemaakt, zodat de mooiste spulletjes uitgestald kunnen worden. De grote Amerikaanse koelkast is een ware eyecather en geeft de keuken een industriële touche.
Een mooie keuken voor de familie Giesbers!

Familie Backus-Jongen
Koningsbosch
04-10-2017

“Hij is prachtig geworden.”

Onze buurman Patrick koopt vaker keukens bij Roger en hij gaf me de tip om eens naar Sittard te gaan. Ons idee hoe onze nieuwe keuken er uit moest gaan zien heeft Roger ons in een aantal
3D-tekeningen gepresenteerd. Als bij de komende service de beschadigde lade wordt geleverd en gemonteerd zijn we helemaal tevreden met de keuken, hij is prachtig geworden. Dean is een vakman die continu doorwerkt. Hij heeft alles netjes achtergelaten.
Prima werk I-Kook

Boijens-Smeets
Sittard
04-10-2017

“Alles liep op rolletjes.”

Ik ken Roger van vroeger dus de nodige klik was er meteen. We wilden een supermoderne keuken met enkele ladefronten in Barnwood hout. Onze keuken is door Dean vakkundig gemonteerd waarna een andere leverancier de lades heeft meegenomen om daarop de barnwoord fronten op aan te brengen. Alles liep op rolletjes, zaterdag is de keuken geleverd, maandag heeft de firma Robuust de lades opgehaald en woensdag was alles kant en klaar. Ik heb een paar foto’s meegestuurd waarop jullie kunnen zien dat het resultaat schitterend is. Dean is een echte vakman die tot laat in de avond gewerkt en alles opgeruimd heeft.
Wat ik super vond is dat Roger zelf meegekomen is om de keramiek werkbladen op zijn plaats te leggen, echte betrokkenheid.
Bedankt voor alles!
Elke en Koen

Familie de Jong-Opgenoord
Echt
26-09-2017

“We zijn heel erg blij met onze keuken.”

We zijn in Sittard geweest en we zagen dat er schuin tegenover het ziekenhuis een keukenstudio ligt. Thuis meteen gegoogeld op Duitse keukens, I-Kook gevonden en meteen een afspraak gemaakt met Roger. Prima advies gekregen. We hadden het idee om een L-keuken aan te schaffen, maar Roger gaf aan dat door de vloerverwarming het moeilijk zou gaan omdat er in de hoek iets met de leidingen in de vloer moest gebeuren. Gelukkig hebben we naar hem geluisterd en hebben we twee parallelle stukken keuken genomen.
Aangezien ik heel graag bak en kookt ben ik in mijn nopjes met mijn prachtige oven en met name de grote gaskookplaat die geadviseerd is.
We zijn heel erg blij met onze keuken en we bevelen jullie zeker bij familie en kennissen aan. Mijn nichtje is al bij jullie geweest.
Bedankt,
Mevrouw de Jong-Opgenoord

Familie van Megen
Geleen
20-09-2017

“Alle lof voor Dean.”

We wilden onze keuken renoveren. De kleur die onze oude keuken  had (rood, 1e foto) wilden we met nieuwe deur- en ladefronten opknappen omdat we de kasten nog goed vonden. Een probleem, dachten we, is het graniet dat we uit de bestaande keuken wilden houden. We hebben uiteindelijk na veel wikken en wegen voor een hele nieuwe keuken gekozen met behoud van alle apparatuur en de granieten werkbladen. Daar zijn we nu heel erg blij mee. Zeker ook met de Duitse monteur. Hij is eerst samen met Roger komen kijken of het wel allemaal mogelijk was wat we wilden. Dean heeft een gedeelte van een granieten blad zelf aangepast en die alles perfect afgekit en opgeleverd. Alle lof voor Dean.
We zijn ook hartstikke blij met de eettafel. Het onderstel hadden we laten maken door mijn neef. Bij Wendy hebben we in jullie zaak een tafelblad op maat laten maken en dit ook laten monteren. Het tafelblad is een oude dansvloer!
Wel nog een opmerking: we horen van vrienden en bekenden dat ze niet wisten dat jullie in Sittard schuin tegenover het nieuwe ziekenhuis zitten.

Familie Kaplan-Christis
Venlo
20-09-2017

“Al met al zijn wij heel tevreden met onze keuken.”

Wij zijn echt heel blij met onze nieuwe keuken, hij is prachtig! En van alle gemakken voorzien.
Het advies was de eerste keer rommelig. Na dit te hebben aangegeven hebben we heel goed advies gekregen.
Montage ook top alleen de kit rand is niet goed, hier komen ze nog voor terug.
Al met al zijn wij heel tevreden met onze keuken. Wij zullen I-KOOK zeker aanbevelen.
Groetjes Joyce en Dewey.

Derhaagh
Stein
19-09-2017

“Vrienden van ons hebben we al naar jullie doorgestuurd.”

Onze wensen waren heel duidelijk: greeploos, mat-wit, strak en veel bergruimte. Ontwerp hadden we al helemaal in ons hoofd. Het verkoopgesprek met Roger liep perfect, onze ideeën werden snel in de computer gezet en we hebben de keuken ook meteen gekocht.
Omdat we ons hele huis wit- en taupekleuren hebben moest ook de keuken de perfecte witte kleur hebben. Er ontstond over en weer een beetje ruis op de lijn doordat de combinatie van deurtjes/lades en wangen in de gewone witte kleur niet optimaal was. Uiteindelijk was Alpine Wit de witte kleur in de combinatie van deurtjes/lades en wangen de perfecte match voor ons huis.
De communicatie met I-Kook verliep vlot en ook de monteur, m.n. Dean heeft perfect werk geleverd.
Vrienden van ons hebben we al naar jullie doorgestuurd.

Familie Ackermans
Margraten
30-08-2017

“Heel gezellig.”

Via Miriam V. een kennis van ons hebben we over jullie keukenstudio gehoord. Die had reeds een keuken bij jullie gekocht en was super tevreden. Onze zoon bleek een voetbalvriend van Roger, dus er werden veel anekdotes over het voetbal in Meerssen aangehaald, heel gezellig.
Buiten dat was het advies van Roger prima en is de keuken zo geworden als we ons hadden voorgesteld. We zijn trots en blij met onze nieuwe keuken en wie het maar wil weten geven we jullie adres door. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is goed.
Dean is een gezellige en geweldige monteur die tot bijna 10 uur ’s-avonds heeft doorgewerkt om onze keuken af te krijgen.
Bedankt voor alles.

Familie Ackermans

Familie van de Maele
Schellebelle (BE)
29-08-2017

“Onze samenwerking.”

1. Advies: schitterend hoe je ons adviseerde. Jij begreep ons steeds zeer snel en stelde de juiste dingen voor.
2. Communicatie: weer een sterk punt van jouw kant; proactief en volledig.
3. De samenwerking met Dean tijdens de installatie was zeer goed.
4. Service: Bedankt om het probleem met de kraan in orde te brengen
5. Kwaliteit: Ik wil een algemeen opmerking toevoegen over de kwaliteit van het geleverde materiaal. Dit is schitterend ! (behalve het vuilbakjessysteem, waar we niet van onder de indruk zijn)

Familie Stins
Sittard
29-08-2017

“Goed meegedacht.”

Er is goed meegedacht over de opstelling/indeling van onze keuken. Mijn vrouw is interieurdesigner en heeft wel kijk op doorlopende lijnen etc. Ook het advies om de koelkast rechts i.p.v. links te zetten is heel goed uitgevallen. We zijn blij jullie advies te hebben opgevolgd. De monteurs Paul en Maurice hebben goed werk geleverd bij de montage. De standleiding is prachtig weggewerkt. Toen de monteurs vertrokken is alles heel netjes achtergelaten, pluim.

Familie Weng
Susterseel
18-08-2017

Dat je meer kunt met keukenmeubels, bewijst dit prachtige eindresultaat wel! De familie Weng had bij ons al een keuken gekocht. Voor hun huis waren ze ook op zoek naar een badkamermeubel. Onze adviseur maakte een ontwerp en dat viel meteen in de smaak.

Anoniem
Kerkrade
09-08-2017

Op internet heb ik jullie gevonden en op basis van de goede recensies heb ik een afspraak gemaakt met Roger. Het idee was om een keuken te kopen waarvan je de pootjes kon zien. Dit behoorde door het leidingwerk dat op plinthoogte zichtbaar was niet tot de mogelijkheid. De oplossing met plint is schitterend geworden. De keuken is strak, zoals we het ons hadden voorgesteld. Dean is een topmonteur. Hij is alleen hoeven terug te komen om de BORA-kookplaat/afzuigkap af te kitten. Alles was in een keer goed, ook het graniet paste perfect. De complete keuken stond er in een dag. Petje af. Ik vond het fijn dat Roger steeds bereikbaar was via zijn 06-nummer. Korte lijnen, directe oplossingen. Ik kom uit de kunststofwereld en weet dat als je twee verschillende materialen neemt met dezelfde kleur ze niet hetzelfde verkleuren, dus het advies om ook gelakte wangen te nemen is zeer goed. Als ze al iets verkleuren, verkleuren ze hetzelfde en zie je nooit een verschil. Bedankt voor alles. Een collega van mijn vrouw komt binnenkort ook naar jullie toe.

Familie Sutherland
Maastricht
09-08-2017

“Snelle levering en een degelijke montage.”

Bij ons bezoek aan in Sittard, kregen we al snel door dat Roger en Wendy precies aanvoelden wat we wilden.
Een strakke keuken welke past in stijl van het appartement. Lang hardstenen werkblad met een super kookplaat .De Afzuiging in de kookplaat is een echte aanrader.
Omdat we geen losse planken tegen de muur wilden, heeft Roger een rek laten maken welke industriële look weergeeft!
Snelle levering en een degelijke montage maakt het verhaal compleet, zal hun zeker adviseren als je eens wat anders wilt als standaard!!
Oh ja koffie met gebak was ook lekker in de showroom

Familie Blom
Sittard
04-07-2017

“Dit hebben we als een verademing ervaren.”

Het heeft ons aangesproken dat de verkoper rechtlijnig was; we wisten meteen waar we aan toe waren, geen korting zoals bij andere keukenstudio’s, de aangeboden prijs is de prijs. En de prijs klopte ook met een concurrent die eerst een aantal duizenden euro’s hoger zat en door het geven van een grote korting op nagenoeg dezelfde prijs kwam als bij I-Kook.
We zijn drie keer bij jullie in de keukenstudio geweest en er was altijd tijd voor ons en er was steeds een luisterend oor. Dit hebben we als een verademing ervaren.
Ik heb de keuken zelf gemonteerd. Dit leverde alleen een probleempje op met de spoelbak die als onderbouw gemonteerd moest worden. Het zou handig zijn om er een schema bij te leveren. Maar ook zonder dit schema is het me gelukt. En het resultaat is schitterend. Kijk maar naar de meegestuurde foto’s.
Mijn schoonmoeder heb ik voor een nieuwe keuken ook al naar jullie gestuurd.
Bedankt,
Familie Blom

Dhr. Leistra
Geleen
04-07-2017

“De kleinschaligheid spreekt me zeer aan.”

Met een vergelijkende offerte van een concurrerende keukenleverancier ben ik naar I-Kook gegaan waar ik een goed advies heb gekregen. Men heeft me overtuigd dat een wit werkblad bij de hoogglans witte keuken niet mooi zou zijn. Ik heb uiteindelijk voor een donker werkblad gekozen. En dit was de juiste keuze. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat.
Jullie maken waar waarmee je adverteert: maken wat beloofd, snelle levering, montage in een dag en de prijs klopt.
De kleinschaligheid spreekt me zeer aan.
Wat me het meeste heeft aangesproken is het vertrouwen dat de verkoper me heeft gegeven daarbij denkend aan:
– financiën
– snelle levering en montage
– goede kwaliteit
– afspraak is afspraak
– prima communicatie met de keukencoach

Dank je wel Team van I-Kook
Dhr. Leistra
Juni 2017 Geleen

Familie Reinders-Wagter
Susteren
29-06-2017

“We zijn heel erg blij met het eindresultaat.”

Roger de verkoper en Han de monteur hebben beiden goed nagedacht over de plek waar de Amerikaanse koelkast moest komen. Roger qua zicht vanuit de woonkamer en Han v.w.b. de waterleiding die vanaf de kelder extra gelegd is.
We zijn bij meerdere keukenstudio’s geweest. Hierbij is ons opgevallen dat twee keukenstudio’s goochelen met hun prijzen. In een mum van tijd hadden we enkele duizenden euro’s van de prijs af gekregen. Dit vonden we niet juist. Bij I-Kook gaf Roger meteen aan dat we een goede prijs zouden krijgen die niet onderhandelbaar is. Dit vonden we fijn. Twee keer zijn we in de keukenstudio geweest en het voelde meteen goed. Dat is ook de reden waarom we bij I-Kook onze keuken gekocht hebben. We zijn heel erg blij met het eindresultaat.
Bedankt.

Familie Thor
Maastricht
09-06-2017

“Veel van onze kennissen hebben de keuken al bewonderd.”

Roger, de verkoper heeft goed met ons meegedacht en diverse alternatieven aangeboden. Gelukkig deed hij zijn werk geïnspireerd en nam hij tijd genoeg voor ons. De ontvangst in de keukenstudio was allerhartelijkst en we kregen zelfs vlaai bij de koffie.

Met Dean als monteur zijn we zeer tevreden. Mochten we ooit nog eens een keuken nodig hebben dan laten we Dean komen. Er is wel een ongelukje gebeurd waardoor het werkblad en de kookplaat beschadigd zijn. Omdat dit een verzekeringskwestie is heeft het geruime tijd in beslag genomen voordat weer alles keurig netjes in orde hadden. Uiteraard is door I-KOOK het composieten werkblad en de kookplaat vergoed. Gelukkig was de communicatie met Roger, die er boven op zat, aangenaam en gemakkelijk.

Dean heeft ons als extraatje nog een sleuf in de onderkant van de wandkast gefreesd zodat er een mooie led-verlichting in gezet kon worden.

Wij zijn samenvattend heel erg tevreden met de mooie nieuwe keuken. Veel van onze kennissen hebben de keuken al bewonderd.

Familie Beursink
Eygelshoven
02-06-2017

“Er zijn geen verbeterpunten, alles is perfect nagekomen.”

Het advies van Roger was prima, de keuken is precies geworden als ik gehoopt had.

Het is een prachtig resultaat en we zijn zeer tevreden.
Dean is een super vakman. Echt een man om aan te bevelen. Dean heeft zelfs een achterwand extra genaakt die niet in de planning stond, een echte verbetering.

De communicatie met I-Kook verliep zeer soepel. We zijn ook zeer te spreken over de prijs-prestatieverhouding. Wij zijn ook bij anderen geweest, van een hebben we na ons bezoek zelfs niets meet gehoord.

Er zijn geen verbeterpunten, alles is perfect nagekomen.
Ik heb al diverse potentiële klanten naar jullie gestuurd.

Familie Zukrowski
Nieuwstadt
02-06-2017

“Het is exact geworden zoals ik heb opgegeven.”

Het advies van de verkoper was oké. Enkele aanpassingen die de verkoper heeft gedaan hebben we overgenomen. Het is exact geworden zoals ik heb opgegeven met een prima eindresultaat.

Dean is een hele goed keukenmonteur. Ik kan het beoordelen want ik heb vroeger zelf ook keukens gemonteerd. De maten van het composiet met de smetplinten en achterwand heeft Dean meteen na de montage van de keuken zelf genomen en Nee op het advies, de keuken en de montage heb ik niets op aan te merken.

Familie Knoups
Sittard
19-05-2017

“Wij gaan jullie zeker aanbevelen.”

Bram en ik zijn zeer tevreden over onze keuken
Roger heeft alle tijd genomen om ons uitgebreid te adviseren over niet alleen de keuken op zich, maar ook de apparatuur en de mooie bijpassende PVC vloer.

De montage verliep ook geheel naar wens. Zoals jullie op de foto’s kunnen zien, is het eindresultaat prachtig; precies zoals wij het ons hadden voorgesteld.

We hebben al volop gebruik gemaakt van de oven en steamer, die beiden erg gebruiksvriendelijk zijn. Het is een genot om in deze keuken te koken. Bedankt voor de uitstekende service…wij gaan jullie zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden!

Anne Vermeire
Leuven (Bel.)