Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Carlos van der KleijKeukencoach

Gemiddelde klantervaringscore:

gebaseerd op 2 reviews

Laatste klantervaringen over Carlos en de winkel

“Als we iets wilde weten of veranderen was dit geen probleem en werd er goed naar ons geluisterd.”

Na zoeken op het internet, zijn we bij I-KOOK uitgekomen. We hadden een afspraak aan huis gemaakt. Carlos (de keukencoach) kwam bij ons langs om naar onze wensen te luisteren, daaruit had hij een schets gemaakt. We hadden meteen een goed gevoel!

We zijn uitgenodigd in de showroom van I-KOOK. Daar hebben wij samen een 3D tekening gemaakt van onze gewenste keuken. Het was precies wat wij voor ogen hadden.

De moeilijkste keuze.....

29 oktober 2019

“Door het geven van vertrouwen, goed advies en geen verkooppraat, heeft I-KOOK ons goed geholpen.”

Wij zijn geholpen door Carlos, wat een vriendelijke behulpzame meneer!
Na toch wat veranderingen, doordat wij als klant niet wisten wat we wilde, heeft Carlos fijn gehandeld en nam hij de tijd voor ons.

En kijk eens aan, daar staat onze prachtige keuken met dank aan Carlos, die de tekening heeft gemaakt. Ook zijn goede raad en mening heeft ons goed geholpen.

De keuken is zeer netjes en strak geworden.
We hebben een hele kleine ruimte maar door.....

"Van het begin tot het einde goed advies en  goede begeleiding."

Van het begin tot het einde goed advies en  goede begeleiding. Tekortkoming dat de afzuigkap niet op een normale manier te bedienen was, dit heeft I-KOOK zonder problemen opgelost!
Al met al zijn wij erg tevreden met het geheel!

"Zeer vriendelijk, behulpzaam en de koffie stond altijd klaar."

Wij zijn uiterst tevreden met de service van I-kook. Oelse was zeer vriendelijk en behulpzaam en de koffie stond altijd klaar. Ze waren niet opdringerig en dachten goed met ons mee. Wij zijn in eerste instantie naar I-kook gegaan vanwege het uittrekbare werkblad dat enorm handig is in een kleinere keuken. We hebben hier veel plezier van en we kunnen het echt adviseren. Bedankt nog Oelse voor je persoonlijke bezoekje en de bos bloemen. We zullen jullie aanbevelen bij iedereen.....

04 december 2019

"De levering en plaatsing had beter gekund, klantvriendelijkheid en service is top".

De eerste winkel waar we zijn wezen kijken was I-Kook Eindhoven vanwege de goede reviews. Tijdens ons eerste gesprek hebben we ons meteen laten helpen door Rob, een zeer prettige ervaring. We kwamen binnen met het idee de huidige L-vormige keuken te vervangen door eenzelfde L-vormige modernere keuken. Maar kwamen uiteindelijk naar buiten met een zeer mooi, nieuw ontwerp met schiereiland. Erg gaaf! De keuken zou ook nog snel kunnen geleverd kunnen worden (dat wilde we graag).....

29 oktober 2019

“Heel veel geduld en goed advies.”

Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe I-KOOK keuken. Bij I-KOOK Eindhoven zijn we zeer goed geholpen door Rob. Hij heeft veel geduld met ons gehad en hij heeft ons goed advies gegeven.
Een hele goede service en ook een goede prijs. Voel me net een prinses met deze ontzettend mooie aanwinst. We bevelen I-KOOK zeker aan!

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}