uit 23 klantervaringen
Sittard
Familie Zelissen
Schinnen
02-01-2020

“De monteur heeft de keuken in zijn eentje in twee dagen perfect afgewerkt en achtergelaten.”

Wij kennen Glenn, een van jullie medewerkers en zodoende zijn we bij jullie in de keukenstudio terecht gekomen. Glenn heeft ons heel goed geholpen.

We wisten grotendeels al waar we naar op zoek waren en toevallig stond zo’n soort keuken ook in jullie showroom! We hebben gekozen voor een matzwarte keuken gecombineerd met een hoge kastenwand in RVS.

Het is ontzettend mooi geworden, mede door de enorme inzet van Paul de monteur. De monteur heeft de keuken in zijn eentje in twee dagen perfect afgewerkt en achtergelaten. Als je veel zonlicht in je keuken hebt, dan zie je wel dat het front gevoelig is voor vingervlekken. Dit is ons echter wel vooraf verteld geworden.

Glenn Crauwels
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie, fijn dat jullie zo tevreden zijn. Geniet van jullie keuken!

Familie van de Wal
Beek
09-09-2019

“Niets onderhandelen, een eerlijke prijs.”

Als ik ga sporten kom ik altijd langs I-Kook Sittard. Bovendien ligt het bij de ingang van de personeelsparkeerplaats van mijn werkgever. We zijn de eerste keer bij jullie geweest en hebben meteen gekocht. Dit lag m.n. ook aan Glenn. Hij is met ons door de hele keukenstudio gelopen en heeft ons van alles laten zien en uitgelegd. We hebben uiteindelijk voor een 2 cm dik kunststof werkblad gekozen i.p.v. een composieten werkblad. Dit scheelde behoorlijk in prijs en daarvoor konden we weer andere aanpassingen laten uitvoeren aan de keuken. De tip van Paul (Rila Montage)om rechts geen passtuk te plaatsen, maar alleen om de twee hoge kasten wangen te plaatsen, zien we als zeer waardevol. Paul heeft ons zelfs geholpen, de tegels die onder het eiland komen, in te korten met zijn professionele snijwerktuig. Het is fijn dat we bij jullie eerst op ons gemak kunnen kijken, boeken mee krijgen om thuis op ons gemak te bestuderen om vervolgens in de keukenstudie duidelijkheid krijgen qua prijs, niets onderhandelen, een eerlijke prijs.

Bedankt, Familie van de Wall, Beek

Familie Keppel
Urmond
30-11-2018

“Zo een monteur zouden wij iedereen aanbevelen.”

Jullie verkoper Glenn heeft een mooi en verrassend ontwerp gemaakt. Jullie monteur heeft ons positief verrast. Paul is de rust zelve, overlegd met ons op de juiste momenten en maakt de keuken in een dag compleet klaar al moet hij heel lang doorwerken. Zo een man zouden wij iedereen willen aanbevelen. De geleverde plint was niet juist, maar die werd uiterst snel nageleverd en gemonteerd. Dank jullie wel voor de prettige samenwerking, Een collega van mij heeft jullie adres al bij mij opgevraagd en wil een afspraak maken.

Familie Geilen
Limbricht
30-08-2018

“Heel mooi en betaalbaar.”

We zochten een betaalbare keuken die wel naar onze smaak moest zijn. In diverse keukenstudio’s waar we geweest zijn vonden we de prijs te hoog.
Het was ontzettend moeilijk te kiezen uit alle mooie fronten die jullie verkopen. Ik ben dan ook diverse malen geswitcht.
Elke keer heeft Glenn ons een andere opstelling gepresenteerd in diverse kleurschakeringen.
Totdat we eruit waren. We zijn uiteindelijk gevallen voor een greeploze keuken in houtstructuur met een composiet grijzen werkblad, heel mooi en betaalbaar

Ondanks de moeilijke keuze zijn we absoluut tevreden over het eindresultaat.
Omdat we op onze werkbladen moesten wachten heeft Paul en Glenn ervoor gezorgd dat we een stuk werkblad kregen met een spoelbak met kraan zodat we ons tussen het plaatsen van de keuken en de montage van de werkbladen goed konden helpen.
Dank jullie wel voor dit mooie resultaat!

Familie Verjans
Sittard
19-07-2018

“We zijn uiterst tevreden over het eindresultaat.”

We wonen in Sittard en wilden perse een bedrijf uit Sittard bij ons de keuken laten leveren. En omdat ik er elke dag langs rijd, ben ik er binnen gelopen en met Glenn over onze nieuwe keuken gesproken.

Glenn heeft in de planning van onze keuken goed meegedacht en hij heeft veel tijd voor ons vrij gemaakt.

We zijn uiterst tevreden over het eindresultaat. Het was even spannend omdat we de allerhoogste kasten uitgekozen hebben met een vrij hoge plint erboven tot aan ons hoge plafond.

Toen de keuken gemonteerd was door jullie vakkundige monteur dhr. Zegwaard, was ik opgelucht dat we toch de goede keuze gemaakt hebben.

Het was jammer dat we twee weken op het composieten werkblad hebben moeten wachten, maar we vinden het belangrijker dat het uiteindelijk perfect paste.
Dank jullie wel allemaal.

Familie Rimmelzwaan
Sittard
18-04-2018

“Het resultaat is prachtig geworden.”

Ik heb de folder die jullie tweeëneenhalf jaar geleden verspreid hebben over de opening van jullie keukenstudio bewaard en toen we bij jullie buren waren voor nieuwe kozijnen toen hebben we meteen een afspraak gemaakt voor een nieuwe keuken. Uiteindelijk zijn het er twee geworden. Een kleine keuken die we gebruikt hebben toen we onze boerderij aan het verbouwen waren en een voor na de verbouwing onze “hoofd’-keuken.

Glenn heeft ons goed geadviseerd en hij heeft goed met ons meegedacht. De keuken was al besteld toe we bij de sloop van onze oude keuken ontdekten dat er een prachtige wand achter de keuken stond met handgemaakte stenen en houten balken erin. Die wilden we graag behouden voor onze nieuwe keuken. De maten van de keuken veranderden daardoor. Glenn heeft zonder moeilijk te doen de geplande keuken aangepast en een deze keuken voor ons besteld.
We hebben beide keukens zelf gemonteerd. Met de goede beschrijvingen en de complete levering van de keuken met al zijn schroeven, verbindingsstukken etc. was het voor mijn man goed te doen.

Het resultaat is prachtig geworden. Bij de “open dag” die we pas geleden voor vrienden en bekenden hebben gehouden, was onze nieuwe keuken het stralend middelpunt. Heel veel mensen vroegen waar we deze prachtige keuken hadden gekregen.

Dus……….. er zijn nogal wat mensen die ook naar jullie keukenstudio komen omdat ze de keuken een plaatje vinden. Succes ermee.

Familie Heijmann
Geulle
18-04-2018

“We zijn uiterst tevreden met het advies, de communicatie en de montage.”

Toevallig viel ons jullie keukenstudio ons op bij het langsrijden. We zijn naar volle tevredenheid door Glenn geholpen.

In het boek van Haecker-Systemat dat we mee hebben gekregen hebben we uiteindelijk de keuken van onze wensen gezien. Donker betonnen fronten in combinatie met hoge kasten in houtstructuur en de werkbladen in donker graniet, een plaatje.

We zijn uiterst tevreden met het advies, de communicatie, de montage en uiteindelijk het eindresultaat.

We moeten alleen nog glazen achterwanden plaatsen om het helemaal af te laten zijn.

Bedankt,
Familie Heijmann

Familie Senden
Sittard
13-02-2018

“Latere aanpassingen waren geen probleem.”

Ik ben bij meerdere keukenzaken geweest. De een vond het ontwerp te moeilijk en bij een andere ben ik geweest maar heb ik nooit een aanbieding gekregen. Met Glenn heb ik prettig samengewerkt. Ik ben, omdat er bij ons nogal eens iets veranderde in de ideeën die we over onze keuken hadden, vaak bij Glenn geweest om de aanpassingen met hem door te nemen. Het is een klassieke keuken geworden met een moderne inslag en precies zoals we ons hebben voorgesteld. Paul de monteur is een echte vakman die ook goed met ons heeft gecommuniceerd. De leverancier van het composiet, een “ Bouwvakker oude stijl” beviel me wel. Heel precies in zijn opmeet- en plaatsingswerk met regelmatig een grap, ik mag dat wel.

Mijn vrouw heeft voor de bijkeuken zelf een ontwerp gemaakt en de materialen uitgezocht. Ook deze keuken is naar tevredenheid gepland en gemonteerd.

Dank jullie wel mensen van I-KOOK van een tevreden klant die reclame gaat maken voor jullie.

Mevr. Haddague
Heerlen
13-02-2018

“Ik heb ze verteld dat ik de keuken bij I-KOOK heb gekocht.”

Ik heb op internet gezocht naar een keukenstudio bij mij in de buurt. Ik heb ook bewust naar een kleinere keukenstudio gezocht omdat ik de handelswijze van de grote keukenstudio’s op de boulevard maar al te goed ken. Bij Glenn was het heerlijk vertoeven, geen druk, alle vrijheid om te kiezen wat ik mooi vond, heel relaxt. Ik heb mijn plannen heel vaak gewijzigd en ben ook steeds weer terug geweest bij Glenn die steeds alle tijd voor me heeft genomen. Het is overigens de keuken geworden die ik als eerste gezien heb in jullie keukenstudio, ik was er meteen verliefd op. Het resultaat is ook fantastisch. Ook over de monteur Paul Zegwaard ben ik zeer tevreden, zoekt bij een probleempje naar een oplossing, overlegt met mij en maakt het in orde, geweldig.

Veel familie en kennissen hebben mijn mooie keuken al bewonderd en ik heb ze verteld dat ik de keuken bij I-KOOK heb gekocht. I-KOOK, waar zitten die, vroegen ze me vaak! Uiteraard heb ik ze dit graag uitgelegd.

Familie Gnezda-Meijer
Nieuwstadt
13-02-2018

“Ik heb ook al een collega naar jullie toegestuurd.”

Omdat ik een hekel heb aan de gangbare keukenboeren ben ik via internet op zoek gegaan naar een keukenstudio bij mij in de buurt. Ik had meteen een goede klik met Glenn. Het was een open gesprek waarbij we elkaar goed hebben aangevuld. We hebben een goede balans gevonden tussen mijn wensen en het verkoopresultaat. Ik ben dolgelukkig met het eindresultaat. De monteurs hadden de keuken in een dag staan, het composiet werkblad werd een week later al geleverd. Ook de communicatie met Glenn verliep soepel. Hij was altijd telefonisch bereikbaar of hij belde snel terug.
Ik heb ook al een collega naar jullie toegestuurd. Succes ermee.

Familie Pfennings
Sittard
04-01-2018

“Het goede gevoel dat we bij jullie vanaf het begin hadden heeft onze keus voor jullie bevestigd.”

Via een vriend en mijn tante zijn we bij jullie terecht gekomen, anders hadden ook wij niet geweten dat er een keukenstudio in de buurt van het nieuwe ziekenhuis ligt. Dus mond tot mond-reclame is de allerbeste reclame. We hebben zelf een restaurant waarvan veel mensen het bestaan niet weten, maar ze weten ons door de reclame die anderen voor ons maken, wel te vinden.

De samenwerking met Glenn was perfect, hij heeft ons goed geadviseerd, ook om het kookgedeelte aan de andere kant te leggen als wij gepland hadden. Dit is achteraf een heel goed advies gebleken. Het eindresultaat is dan ook perfect geworden, we zijn er super tevreden over. De vlek die we aanvankelijk op het graniet hadden is gelukkig vakkundig door de granietleverancier weggewerkt.

We zijn eerst bij een concurrent van jullie geweest maar het goede gevoel dat we bij jullie vanaf het begin hadden heeft onze keus voor jullie bevestigd en zagen we terug in het advies de montage en de nazorg.

Familie Werbata
Sittard
20-12-2017

“We hebben een prachtige mooie keuken.”

We hebben op “keukens” gezocht in de buurt van Sittard en zijn zo aan jullie adres gekomen.

Glenn heeft ons goed geadviseerd. De keuken was helemaal af. Jammer dat er op het glas van de kookplaat al binnen korte tijd een kras zat. Door de goede communicatie tussen Roger en de leverancier hebben we als service we een hele nieuwe kookplaat gekregen.
We hebben een prachtige mooie keuken.
Bedankt

Mevr. Schneider
Margraten
20-12-2017

“Bedankt team I-KOOK.”

Ik ben via een klant van jullie aan de naam I-KOOK gekomen. In het appartementencomplex waar ik woon was ik de eerste die van jullie een keuken kreeg, daarna zijn er verschillenden mijn voorbeeld gevolgd.

Samen met mijn broer ben ik bij jullie geweest. Glenn heeft ons prima geadviseerd. Hij was ook telefonisch altijd bereikbaar of belde terug.

Het is een moeilijke keuken met rare hoekjes. Ik ben heel erg tevreden over het eindresultaat. Dean is een echte vakman, eet niet tussendoor maar werkt gewoon door.

Bedankt team I-KOOK.

Dhr. Deusings
Heerlen
20-12-2017

“Het eindresultaat is prima.”

Op Duitse keukens heb ik gezocht en jullie gevonden. De adviseur was heel erg vriendelijk en ik heb heel goed met hem kunnen overleggen. Ik heb de keuken zelf gemonteerd. Het eindresultaat is prima.

De communicatie met jullie verliep ook heel goed. Puntje van kritiek: ik wist zelf heel goed welke combi-oven ik wilde hebben. Toch had ik hierover nog graag uitgebreidere informatie van jullie verwacht.

Familie Aendekerk
Heerlen
06-12-2017

“Liep alles maar zo makkelijk als een keuken kopen bij jullie.”

Via onze adviseur van de bank (die ook bij jullie een keuken hebben gekocht) zijn we bij I-Kook terecht gekomen.

Glenn jullie keukencoach heeft ons super geadviseerd. Het resultaat is prachtig.

Mede ook door Paul Zegwaard de monteur. Hij is heel rustig, werkt continu door een prettige man in de omgang.

Een foutief ingemeten smetplint is meteen vervangen, super. De lijnen met de coach waren gelukkig heel kort. Als ik per mail een vraag gesteld had kreeg ik er prompt antwoord op.

Liep alles maar zo makkelijk als een keuken kopen bij jullie.

Glenn Crauwels
Keukencoach

Ik ben blij dat ik jullie goed heb kunnen helpen.

Familie Behlke
Hoensbroek
29-11-2017

“Glenn heeft alles zeer gedetailleerd uitgelegd..”

Ik heb gegoogeld op “goedkope keukens” en “Duitse keukens”. Zo heb ik jullie gevonden. Glenn is al meteen komen kijken naar de ruimte waar de keuken moest komen en hij heeft hem ook meteen ingemeten.

Nadat we een eerste schets hebben gekregen zijn we naar jullie keukenstudio geweest. Glenn heeft alles zeer gedetailleerd uitgelegd. We hebben de keuken meteen gekocht. De prijs/kwaliteits-verhouding vinden we top. De keuken is precies zo geworden als we hem wilde hebben en zoals Glenn hem had getekend. In het onderhoud is de keuken eenvoudig.

We zijn er heel erg blij mee. Paul Zegwaard is de ideale monteur, hij is zeer kundig, werkt rustig door en vraagt af en toe wat.
We zijn heel tevreden.

Ook zijn we blij dat de communicatie vlotjes verliep, je hoefde maar te bellen en de adviseur belde meteen terug. Prima zo.

Dank jullie wel allemaal.

Dhr. Lipsch
Urmond
24-11-2017

“De verkoper bleef binnen het budget.”

Ik heb jullie recensies op internet gezien en ik heb een aantal mooie keukens op internet gezien. Dat was de reden om jullie een bezoek te brengen. Door de beperkte ruimte waren er niet al te veel mogelijkheden qua planning, maar Glenn heeft ervoor gezorgd dat ik nu veel bergruimte heb. Ik ben dan ook zeer tevreden over het eindresultaat. Wat ik ook fijn vond is dat de verkoper met de prijs van de keuken binnen het door mij aangegeven budget gebleven is. En dan zo een keuken leveren, dat is top (zie de foto’s).

Paul Zegwaard is een prima monteur die ook meedenkt en die nog tijdens de montage goede adviezen heeft gegeven.

Omdat ik een open keuken heb hoor je het geluid van de afzuigkap goed. Ik heb er wel een beetje spijt van dat ik niet iets meer geld heb uitgegeven voor een nog betere afzuigkap (minder DB), maar dat ga ik wellicht in de toekomst nog doen.

Een “dankjewel” van een tevreden klant.

Familie Kockelkorn
Sittard
30-08-2017

“Goede communicatie.”

Ik heb van veel keukenzaken de recensies bekeken en op basis hiervan heb ik een afspraak gemaakt met I-KOOK. We hebben van jullie keukenadviseur Glenn een prima advies gekregen. We waren al in een andere keukenzaak geweest dus we wisten precies wat we wilden en we hoefden Glenn’s creativiteit niet op de proef te stellen.
De monteur Paul Zegwaard heeft prima werk geleverd. Hij is een aardige vent, heeft na de montage alles netjes opgeruimd.
De communicatie met Glenn verliep zowel telefonisch als per mail prima.
Bedankt.

Familie Kockelkorn,

mevrouw Kronier
Heerlen
04-07-2017

“Prima geregeld, korte communicatielijnen, heel tevreden.”

Ik parkeer mijn auto naast jullie op de grote parkeerplaats, zodoende heb ik jullie gevonden.
Omdat ik maar plaats heb voor een kleine keuken moest alles in een hele kleine opening gepropt worden. Maar met jullie keukencoach Glenn is dit wonderwel gelukt en ziet de keuken er schitterend uit. Ik ben heel blij met het eindresultaat. Op de tekening die ik heb meegekregen zag ik een lampje onder een bovenkastje staan maar dit is niet direct met de keuken meegeleverd. Toen ik dit aan Glenn aangaf nam hij meteen de telefoon en regelde voor mij een lamp.
Prima geregeld, korte communicatielijnen, heel tevreden
Ik heb jullie een aantal foto’s toegestuurd.
Bedankt,
Mevrouw Kronier

Familie Sarfeld
Nuth
04-07-2017

“Super blij met onze nieuwe keuken.”

Tot aan de ondertekening van de koopovereenkomst is alles soepel verlopen.
Doordat we een werkblad van een andere leverancier wilden laten leveren is er nogal wat ruis ontstaan in met name de communicatie over het graniet en de montage ervan. Wellicht was de ruis niet ontstaan als we direct het graniet bij I-Kook hadden gekocht. We dachten namelijk dat het door ons uitgekozen graniet alleen geleverd kon worden door de granietleverancier die wij in gedachten hadden. Het bleek niet zo te zijn. Ook I-Kook kon hetzelfde graniet leveren. Veel tijd en moeite hadden we kunnen besparen.
Uiteindelijk is het resultaat perfect te worden, we zijn super blij met onze nieuwe keuken.
Een volgende keuken wordt toch weer bij jullie gekocht
Bedankt,
Familie Sarfeld

Walid
Venlo
21-04-2017

“Wat ben ik blij met mijn keuken.”

Wat ben ik blij met mijn keuken. Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken van I-KOOK Sittard  Glenn geplaatst door keuken monteur Tom en ben ik heel tevreden over.

Familie Dolmans
Susteren
21-04-2017

“Heel goed verlopen.”

Nadat we bij Glenn geweest waren hebben onze planning om nog naar andere keukenstudio’s te gaan laten varen. Hij heeft ons prima uitleg gegeven over de mogelijkheden en wat we fijn vonden: we werden niet gepusht, alle tijd werd er genomen.

Over het eindresultaat zijn we zeer tevreden. We hebben in overleg met Glenn het graniet bij de firma Weinheimer gekocht. De communicatie I-Kook en Weinheimer liep vlotjes. De goede planning, de communicatie tussen beide bedrijven hebben er toe geleid dat ook de uitvoering van de plaatsing van zowel de keuken als het graniet heel goed verlopen.

Nog voor de feestdagen heeft Paul alles gemonteerd en tot in de puntjes verzorg. Nadien is nog een andere monteur bij ons geweest om alles nog eens na te lopen, deuren en lades allemaal gesteld, perfect.

We denken dat er door de goede afspraken alles zo vlotjes is verlopen. We hebben er geen omkijken naar gehad. Zo moet een keuken gemonteerd en opgeleverd worden, geen enkel puntje van kritiek. Alleen de plaatsing van de afvalemmer in de spoelkast laten we nog eens nieuw doen op een andere plek. Dit is al met Glenn besproken.

Omdat we zo tevreden zijn hebben we ook al klanten gestuurd naar I-Kook.

Familie Karstenberg
Munstergeleen
31-03-2017

“Bedankt voor alles.”

We hebben heel goed met Glenn samengewerkt. Hij heeft uitgebreid tijd voor ons genomen en zelfs twee alternatieven volledig uitgewerkt. Ook het idee om een in plaats van een granieten werkblad een MDF-werkblad te nemen en daarvoor duurdere apparatuur te nemen viel bij ons heel goed.

Het eindresultaat is prachtig geworden. Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding heel goed en wat ik het meest waardeer is dat er over de prijs niet wordt onderhandeld.
We hebben de keuken zelf gemonteerd. Glenn is naar het resultaat komen kijken en dat waarderen we.

Wat ons opvalt is dat de keukenstudio er veel mooier uitziet, zeker door de aankleding met de vintage-spullen dan dat de keukens op de site van I-kook worden gepresenteerd.

Omdat we zo tevreden zijn hebben we al twee nieuwe klanten naar jullie toegestuurd. Bedankt voor alles

Familie Scholz
Schinveld
24-03-2017

“Prima prestatie.”

Wij hadden ons plan al klaar en wilden snel beslissen. Het advies van Glenn, de verkoper, heeft ons een hele mooie keuken opgeleverd. Zo snel als wij wilden beslissen was ook Glenn. Even bellen en hij had een aanvullende wens alweer op de mail staan, perfect. Hij is komen inmeten en heeft daarna ook het resultaat komen bekijken. Met het eindresultaat zijn we zeer in onze nopjes.

De monteur Thom heeft een prima prestatie geleverd, hij was in een dag klaar.

Omdat we geen rekening hadden gehouden met de lengte van mijn man heeft Thom de eilandafzuigkap voor mijn man aangepast en hoger gehangen.

We vinden het fijn als je je bij de keukenstudio belt, je meteen door de vaste verkoper terug gebeld wordt.

We gaan reclame voor jullie maken, trouwens ik heb al een klant naar jullie doorgestuurd. Bedankt voor alles, we zijn super tevreden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.