Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Donné ElieKeukencoach

Gemiddelde klantervaringscore:

gebaseerd op 20 reviews

Laatste klantervaringen over Donné en de winkel

02 juli 2020

"Onze andere zoon heeft ook een keuken nodig, die sturen we natuurlijk ook naar jullie toe."

Onze zoon Detlev heeft bij jullie een keuken gekocht. Hij was heel tevreden en zodoende zijn wij ook bij jullie terecht gekomen.

We wisten al ongeveer hoe onze nieuwe keuken eruit moest komen te zien. Jullie verkoper Donne heeft dit goed uitgewerkt en een mooie 3D tekening opgesteld. De monteur Paul heeft hier gemonteerd, hier zijn we ontzettend tevreden over. Mijn vrouw vindt de keuken echt fantastisch.

Tijdens het transport van de keuken is er.....

02 juli 2020

"De keukenstudio heeft een informele setting, het advies is vrijblijvend en de keukencoach is niet opdringerig."

Toen jullie winkel net geopend was (een aantal jaar geleden) hebben we een folder ontvangen, die we steeds hebben bewaard. Daarom zijn we bij jullie uitgekomen.

We wilden ons sowieso bij een lokale partij oriënteren waarbij we zochten binnen een bepaald prijssegment. De keukenstudio heeft een informele setting, het advies is vrijblijvend en de keukencoach is niet opdringerig. We hebben qua indeling en kleur een prima advies van Donné gekregen.

De keuken ziet er perfect.....

23 april 2020

"We hadden een prettige klik met de verkoper."

Door de aparte en niet-alledaagse bouw van de keuken, wisten we wat wel en niet mogelijk was in onze keuken. We hadden een prettige klik met de verkoper.
De keukenmuur is aan een zijde open en hierdoor hebben we speciale klapkasten laten plaatsen. De monteur, Paul, heeft tijdens de montage voorgesteld de wandplank op een andere plek gehangen dan we in eerste instantie hadden gepland. Dit bleek uiteindelijk een betere plek en het is fijn dat de monteur hier in meedacht. Zie.....

07 april 2020

"Voor ons de beste ervaring in het gehele verbouwtraject."

We zijn ontzettend blij met onze prachtige nieuwe keuken. Jullie monteur heeft heel mooi werk geleverd, voor ons de beste ervaring in het gehele verbouwtraject. Twee dagen heeft jullie monteur keihard gewerkt en zie wat een topkeuken het is geworden! Natuurlijk ook dankzij Donne, jullie keukenadviseur. Hij heeft ons perfect geadviseerd. Donne kwam met het idee om een koof te maken naast de hoge kasten. Een goed idee vonden wij, waar we ook voor gekozen hebben. We zijn ook erg.....

30 december 2019

"Geweldig advies."

Toen de medewerker van de after-sales bij ons voor de deur stond herkende ik het pakketje dat hij in zijn hand had. Eenzelfde pakketje had mijn zus een week eerder gekregen toen hij bij haar op bezoek kwam omdat ze ook een keuken bij I-KOOK gekocht had. Leuk die interesse van I-KOOK Sittard | Keukenmatch hoe het allemaal verlopen is. We zijn uiterst tevreden met Donne die ons geweldig geadviseerd heeft. We zijn ook zeer tevreden met Jozef (de vaatwasser van ETNA) die goed functioneert!

We hebben met.....

30 december 2019

"Super tevreden over het advies, de kwaliteit van de keuken, de montage en de nazorg."

Via Facebook hebben we jullie zaak ontdekt, Wendy heeft samen bij mij op de opleiding gezeten en Roger heeft met mijn man gevoetbald. We hadden een goed gevoel bij jullie winkel. De keuken is door Donne gepland.

Toen bleek dat we een(Steun)muur niet eruit konden halen, hebben we gekozen voor een stalen buis. We hebben hem net als de keuken ook zwart gemaakt. Door de steunpilaar is de doorloopruimte nog steeds prima.

De keuken is heel.....

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}