uit 24 klantervaringen
Sittard
"Jouw ideeën voeg ik samen met mijn eigen expertise en verwerk dit vervolgens in een deugdelijk en technisch goed keukenontwerp. De vrijheid en de verantwoordelijk die wij krijgen als keukencoach zorgt voor een constante spanningsboog wat het werk uitdagend en spannend houdt. Ik help je op een rustige manier bij jouw zoektocht naar een nieuwe keuken."
Fam. Grubben
Sittard
29-09-2023

“Complimenten”

Nieuwe keuken gekocht, van tevoren aangegeven dat we veel bergruimte nodig hadden, een kookeiland, geen hangkasten etc. Dit met de eigenaar doorgenomen en uiteindelijk een mooie keuken uitgezocht, waarbij ruim de tijd werd genomen om alles door te nemen en of aan te passen. Toen de keuken werd geleverd bleek dat twee werkbladen beschadigd waren, dit buiten schuld van I-KOOK, de keuken werd toch geplaatst met de beschadigde bladen zodat we toch gebruik konden maken van onze nieuwe keuken. Na 3 weken werden de nieuwe werkbladen geleverd en opnieuw gemonteerd, dit naar tevredenheid. Ook een compliment naar de monteur die dit allemaal verwezenlijkt heeft, na montage alle verpakkingsmateriaal meegenomen en de keuken netjes achter gelaten. Complimenten aan het team I-KOOK Sittard.

Donné Elie
Keukencoach

Bedankt voor deze review. Heel fijn dat we het op een goede manier samen konden oplossen. Ik vond het heel leuk om jullie te helpen en wat een prachtige keuken staat er. Geniet ervan!

Smeets
Sittard
08-08-2023

“Al onze wensen konden worden gerealiseerd.”

Wij hebben onze keuken gekocht bij I-KOOK in Sittard. We vonden het heel prettig dat er goed naar ons werd geluisterd en fijn werd meegedacht met ons. Daarmee konden al onze wensen worden gerealiseerd. De keuken is volledig, netjes en zorgvuldig gemonteerd. We zijn erg blij met het eindresultaat!

Bron: Qasa

Donné Elie
Keukencoach

Prachtige keuken! En jullie hebben het erg leuk aangekleed met accessoires, een vrolijk geheel!

H. Meijer
Sittard
26-07-2023

“Het allerfijnst was dat niks Donné teveel was.”

Wij hebben een keuken gekocht bij I-KOOK in Sittard. Keukencoach Donné heeft ons zeer goed geholpen met de keuze van welke keukenopstelling we zouden nemen zo ook welk materiaal, indeling van de kastjes en de kleuren combinatie van kastjes en aanrechtblad. Het allerfijnste wat we ervaren hebben was dat niks Donné teveel was om ons te helpen zodat we als tevreden klant naar buiten gingen. (Ik veranderde nog weleens van gedachte of het een of ander wel bij elkaar paste). Wij bevelen daarom I-KOOK als een geweldig bedrijf aan. Wat ik ook nog wil vermelden: Toen de keuken geplaatst was is er nog iemand van het bedrijf komen kijken of alles naar tevredenheid verlopen was. Waar krijg je tegenwoordig nog zulke geweldige service.

Bron: Qasa

Donné Elie
Keukencoach

Wauw, wat leuk om te horen dat jullie zo enthousiast zijn! Ik vond het heel leuk om jullie te helpen en wat een prachtige keuken staat er. Hier zullen jullie vast veel plezier van hebben!

Paul & Mirella Schneiders
11-05-2023

“Zelfs na levering werd er contact gezocht voor nacontrole en kleine problemen werden verholpen.”

Wij hebben ons huis verbouwd en zijn bij I-KOOK terechtgekomen en hebben een prettig gesprek met Donné gehad. Keuken netjes ingetekend en later bij ons thuis ingemeten. Zijn zeer tevreden hoe we zijn geholpen. Zelfs na levering werd er contact gezocht voor nacontrole en kleine problemen werden verholpen. I-KOOK zouden we zeker aanraden!

Donné Elie
Keukencoach

Beste Paul en Mirella, ik ben blij om te horen dat jullie een goed gevoel hebben overgehouden aan het kopen van de keuken. Veel kookplezier gewenst!

Familie Michiels
Heerlen
02-07-2020

“Onze andere zoon heeft ook een keuken nodig, die sturen we natuurlijk ook naar jullie toe.”

Onze zoon Detlev heeft bij jullie een keuken gekocht. Hij was heel tevreden en zodoende zijn wij ook bij jullie terecht gekomen.

We wisten al ongeveer hoe onze nieuwe keuken eruit moest komen te zien. Jullie verkoper Donne heeft dit goed uitgewerkt en een mooie 3D tekening opgesteld. De monteur Paul heeft hier gemonteerd, hier zijn we ontzettend tevreden over. Mijn vrouw vindt de keuken echt fantastisch.

Tijdens het transport van de keuken is er een hoekkastje beschadigd, de monteur Paul heeft dit meteen aan jullie doorgegeven.

Het kastje is snel opnieuw geleverd en wederom door Paul gemonteerd. De communicatie met jullie verliep heel prettig. Onze andere zoon heeft ook een keuken nodig, die sturen we natuurlijk ook naar jullie toe.

Familie Lemmens
Esloo
02-07-2020

“De keukenstudio heeft een informele setting, het advies is vrijblijvend en de keukencoach is niet opdringerig.”

Toen jullie winkel net geopend was (een aantal jaar geleden) hebben we een folder ontvangen, die we steeds hebben bewaard. Daarom zijn we bij jullie uitgekomen.

We wilden ons sowieso bij een lokale partij oriënteren waarbij we zochten binnen een bepaald prijssegment. De keukenstudio heeft een informele setting, het advies is vrijblijvend en de keukencoach is niet opdringerig. We hebben qua indeling en kleur een prima advies van Donné gekregen.

De keuken ziet er perfect uit, aangepast aan de vloer en qua afmeting goed gepland. Op de monteur valt niets aan te merken. Hij werkte goed en snel door, heeft een goed inzicht.

We zijn blij met de grote kookplaat. Twee grote pannen kunnen er naast elkaar staan. Doordat we van jullie stalen mee naar huis mochten nemen, konden we goed kijken of de door ons uitgezochte kleur goed zou passen bij de vloer.

Bedankt voor jullie advies waar niets op aan te merken is!

Klein Hesselink
Horn
23-04-2020

“We hadden een prettige klik met de verkoper.”

Door de aparte en niet-alledaagse bouw van de keuken, wisten we wat wel en niet mogelijk was in onze keuken. We hadden een prettige klik met de verkoper.
De keukenmuur is aan een zijde open en hierdoor hebben we speciale klapkasten laten plaatsen. De monteur, Paul, heeft tijdens de montage voorgesteld de wandplank op een andere plek gehangen dan we in eerste instantie hadden gepland. Dit bleek uiteindelijk een betere plek en het is fijn dat de monteur hier in meedacht. Zie hier de foto’s van onze prachtige keuken. We zijn er ontzettend blij mee!

Familie Vergara
Maastricht
07-04-2020

“Voor ons de beste ervaring in het gehele verbouw traject.”

We zijn ontzettend blij met onze prachtige nieuwe keuken. Jullie monteur heeft heel mooi werk geleverd, voor ons de beste ervaring in het gehele verbouwtraject. Twee dagen heeft jullie monteur keihard gewerkt en zie wat een topkeuken het is geworden! Natuurlijk ook dankzij Donne, jullie keukenadviseur. Hij heeft ons perfect geadviseerd. Donne kwam met het idee om een koof te maken naast de hoge kasten. Een goed idee vonden wij, waar we ook voor gekozen hebben. We zijn ook erg blij met de combinatie waarvoor we hebben gekozen, namelijk hout en metaal. Qua uitstraling nog veel mooier dan we hadden gedacht, maar daarnaast is deze combinatie ook nog eens praktisch in onderhoud. Zeker ook met kleine kinderen. Dankjulliewel!

Familie Pierik
Gangelt
30-12-2019

“Super tevreden over het advies, de kwaliteit van de keuken, de montage en de nazorg.”

Via Facebook hebben we jullie zaak ontdekt, Wendy heeft samen bij mij op de opleiding gezeten en Roger heeft met mijn man gevoetbald. We hadden een goed gevoel bij jullie winkel. De keuken is door Donne gepland.

Toen bleek dat we een(Steun)muur niet eruit konden halen, hebben we gekozen voor een stalen buis. We hebben hem net als de keuken ook zwart gemaakt. Door de steunpilaar is de doorloopruimte nog steeds prima.

De keuken is heel gaaf geworden, zeker ook door de professionele montage van Paul die tot ‘s avonds laat bij ons is geweest om de keuken te monteren en aan te sluiten.

Meteen na ingebruikname van de keuken kregen we een probleem met de combi-oven. Twee keer is een monteur geweest om hem te repareren, maar helaas lukte het niet. Gelukkig kregen we toen een nieuwe oven van een hogere prijscategorie.

Al met al zijn we super tevreden over het advies, de kwaliteit van de keuken, de montage en de nazorg die I-Kook | Keukenmatch geleerd heeft. We vinden de inrichting van jullie winkel, met allerlei vintage meubels, heel huiselijk en uitnodigend!

Donné Elie
Keukencoach

Bedankt voor de mooie reactie, leuk dat ik jullie heb kunnen helpen!

Familie Reeken
Landgraaf
30-12-2019

“Geweldig advies.”

Toen de medewerker van de after-sales bij ons voor de deur stond herkende ik het pakketje dat hij in zijn hand had. Eenzelfde pakketje had mijn zus een week eerder gekregen toen hij bij haar op bezoek kwam omdat ze ook een keuken bij I-KOOK gekocht had. Leuk die interesse van I-KOOK Sittard | Keukenmatch hoe het allemaal verlopen is. We zijn uiterst tevreden met Donne die ons geweldig geadviseerd heeft. We zijn ook zeer tevreden met Jozef (de vaatwasser van ETNA) die goed functioneert!

We hebben met behulp van een vriend de keuken zelf geplaatst. Dit is heel goed afgelopen en de keuken staat er nu te stralen, samen met ons.

 

Donné Elie
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn!

Familie Berkx
Thorn
04-12-2019

“SUPER!”

We kunnen meteen beginnen met het woord SUPER!
Het advies van Donne was Super. Hij heeft ons op dingen gewezen waar we niet aan gedacht hadden ondanks het feit dat we al eens een keuken gekocht hebben. De installateur die bij ons de leidingen verlegd heeft, heeft ook Super werk geleverd. De monteur was Super, wat een betrokkenheid.

Alle genoemde personen dragen in hoge mate bij aan de goede naam van I-Kook Sittard.

Een klein minpuntje moet ik noemen: We wilden graag een spoelbak van het merk Franke. De keukencoach verzekerde ons dat de spoelbak van ons huismerk zeker zo goed was als het merk dat wij wilden hebben. Helaas bleek dat er na een tijdje een soort roestplekjes in de bak ontstonden. De monteur had vervolgens een pasta meegenomen waarmee de roestplekjes snel verwijderd werden.

Donné Elie
Keukencoach

Dank voor deze super reactie. Het blijkt dat alle merken spoelbakken hier wel eens last van hebben. We zullen er bij volgende klanten voor zorgen dat ze ermee bekend worden en hun de oplossing snel aandragen.

Familie Aretz
Ransdaal
04-12-2019

“Het heeft te lang geduurd, maar de kwaliteit en de montage is perfect.”

Na een jaar strubbels met de geleverde werkbladen zijn we echt in onze nopjes met onze nieuwe keuken.
Onze keuken moest van een goede kwaliteit zijn zodat we er heel lang plezier van zouden beleven. De door ons gelezen recensies en het kunnen leveren van minder diepe kasten door jullie leverancier Haecker gaf de doorslag om met I-Kook Sittard in zee te gaan.

Donne is een hele goede verkoper, soms iets te snel, maar petje af. Ook de monteur Dean is een prachtvent, alle lof die je met alles helpt goede ideeën inbrengt en stevig doorwerkt tot alles perfect is. Ook voor de oude keuken die we naar greeploos wilden omtoveren had hij verrassend goede ideeën, hetgeen ook gelukt is. Het probleem begon toen Dean de werkbladen ging monteren. Ze waren niet passend te krijgen alhoewel de maten klopten. Drie keer heeft de leverancier opnieuw werkbladen geleverd. Steeds weer was er iets, maten klopten niet of het was een verkeerd blad. Totdat het met een doorlooptijd van een jaar uiteindelijk door Dean perfect opgelost is.

Conclusie: advies, kwaliteit keuken en montage was allemaal perfect, alleen de leverancier van de werkbladen heeft diverse keren steken laten vallen waardoor e.e.a. zo lang geduurd heeft.

Donné Elie
Keukencoach

Ook wij baalden enorm dat de werkbladen telkens weer verkeerd werden aangeleverd. Wij hebben deze casus dan ook uitgebreid besproken met de toeleverancier van de werkbladen. Helaas waren jullie als klant daar de dupe van. Gelukkig is nu alles verholpen en wensen we jullie veel plezier met de keuken en de passende werkbladen.

Familie Pluymakers
Herkenbosch
25-10-2019

“Totaal geen druk of onduidelijkheden.”

We zijn ontzettend tevreden met onze nieuwe keuken,  Donné heeft ons goed advies gegeven, totaal geen druk of onduidelijkheden. De monteur heeft ook goed werk geleverd, echt vakmanschap. Iedereen was altijd bereikbaar, of werden snel teruggebeld, een goede communicatie!

Donné Elie
Keukencoach

Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Ons team wenst jullie veel kookplezier toe.

Familie Aatia
Maastricht
11-10-2019

“Gelukkig wordt er niet onderhandeld bij I-KOOK”

Samen met mijn vrouw twee hele mooie keukens uitgekozen.
We zijn goed geholpen en vonden het erg fijn dat er niet over de keuken werd onderhandeld. Zelf heb ik het eiland geplaatst, dit was goed te doen. De rest van de keuken is door jullie zeer ervaren, behulpzame en nette monteur geplaatst, een echte vakman!
Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van I-kook Sittard!

Donné Elie
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn, het ziet er strak uit!

Familie Michon
Maastricht
09-09-2019

”Dit moet het worden”.

Nadat we diverse keukenstudio’s bezocht hebben en we nergens het goede gevoel kregen, zijn we gaan kijken op internet en zijn bij Barnwood uitgekomen en I-Kook die in hun keukens de Barnwood-fronten verwerken. We zijn zonder afspraak bij I-Kook gaan kijken. We werden niet meteen besprongen door een verkoper en hebben dat het front gevonden van Barnwood dat we wilden hebben. We dachten ”dit moet het worden”. We hebben een afspraak met Donne gemaakt. We wisten precies wat we wilden qua opstelling. Verder kwamen er nog aanvullende ideeën van Donne, o.a. het afvalscheidingssysteem. We voelden ons erg op ons gemak in jullie keukenstudio. Het is schitterend geworden, super zelf. We zijn 100% tevreden. We hebben het composieten werkblad zelf bij de leverancier van de werkbladen uit mogen zoeken. Dit hebben we gedaan in combinatie met het frontje van I-Kook dat we mee kregen. Dean, de Duitse monteur, heeft, omdat de dag erna een feestdag was, lang doorgewerkt zodat de keuken met composieten werkbladen in een dag geplaatst kon worden. Toen de keuken gemonteerd was hebben twee mensen van Robuust Maatwerk de frontjes opgehaald. Die zijn in hun werkplaats voorzien van echte Barnwood fronten en daarna weer bij ons teruggeplaatst. We hebben echt niets waar we ons aan gestoord hebben of iets waar jullie je in zouden kunnen verbeten. Misschien iets meer reclame maken voor deze prachtige fronten. Iedereen die bij ons op bezoek komt verbaast zich over onze keuken, zelfs degene die pas een nieuwe keuken hebben gekocht zeggen: als we dit eerder hadden gezien…………. Ook het onderhoud ervan is veel makkelijker dat een uni-kleur keuken. Voor jullie toekomstige klanten een tip: koop een koelkast met NUL-graden gedeelte. Groente en fruit kan er een week in liggen zonder dat de smaak beïnvloed wordt en zonder dat het product er anders gaat uitzien. Het blijft gewoon veel langer vers en we hoeven geen groente/fruit meer weg te gooien!!!

Donné Elie
Keukencoach

Bedankt voor deze hele positieve reactie. We hebben reeds een keuken in onze keukenstudio staan met deze echte fronten! Wellicht een vooruitziende blik!? En ja, veel klanten wijzen ons ook op de mogelijkheid van een NUL-graden zone.

Familie Spauwen
Mheer
09-09-2019

“We zijn heel tevreden met I-KOOK.”

Na veel bezoeken aan allerlei keukenstudio’s zijn we uiteindelijk ook bij jullie uitgekomen. Mijn vrouw is op jullie website gaan kijken en we hebben op basis van de recensies een bezoek gebracht aan jullie zaak. Daar hebben we rondgekeken en met Donne een afspraak gemaakt. Donne heeft ons tijdens de afspraak super advies gegeven. Achteraf gezien hadden we de vaatwasser liever hoger gezet, maar daar zijn we nu helaas te laat mee. De monteur werkte zeer vakkundig, omdat het stucwerk van de keuken nog niet helemaal droog was heeft de monteur de zijkanten losgemaakt zodat het eventuele vocht mooi naar buiten kon. We zijn heel tevreden met I-Kook Sittard en de prachtige nieuwe keuken. Familie Spauwen, Mheer

Ummels
Maastricht
22-08-2019

“Ontzettend blij met de geleverde keuken. Ik heb al heel veel positieve reacties gehad.”

Ik heb op internet met name naar recensies gekeken bij verschillende keukenstudio’s. Op basis van de recensies heb ik een aantal afspraken gepland. Ik ben bewust niet naar de grote keukenstudio’s geweest, daar heb ik eerder al ervaring opgedaan. Bij I-Kook Sittard werd ik gastvrij ontvangen het gesprek was heel persoonlijk en binnen twee uur waren we klaar. De monteur was heel professioneel, straalde ervan af dat hij alles heel mooi wilde maken. En dat is hem gelukt. Ik ben ontzettend blij met de geleverde keuken. Ik heb al heel veel positieve reacties gehad. Bij het bezoek van de after-sales medewerker heb ik kunnen aangeven dat er nog een plintje gemaakt zou kunnen worden. Dit heeft hij meegenomen naar de zaak waar e.e.a. verder is afgehandeld. Prachtige keuken geleverd en bediend door professionals

Familie Jonkhart
Nieuwstadt
21-08-2019

“Dit hadden we nog nooit meegemaakt, na montage een gebruiksklare (en opgeruimde) keuken.”

Wij zijn verhuisd van Den Haag naar Nieuwstadt. Bij het zoeken op internet naar een nieuwe keuken zijn we vooral gaan kijken naar de recensies. Die waren bij I-Kook zeer positief en zodoende zijn we ook bij jullie terecht gekomen.

Omdat we al vaker een keuken gekocht hadden wisten we precies wat we wilden. Achteraf heb ik er toch nog spijt van dat ik niet meer kasten met lades heb genomen, die zijn qua bergruimte ideaal. Wellicht dat ik nog iets ga aanpassen.

Tijdens de montage kwam de monteur met het idee om de kast met koelkast om te wisselen met de kast met de oven. Ik ben ontzettend blij dat we naar hem geluisterd hebben. Wat bovendien heel fijn is dat de monteur ANONIEM is, je hoort hem niet werkt rustig door en doet zijn job. Het was voor hem een flinke klus. Hij heeft tot 19.30 uur gewerkt daarna alles opgeruimd, ook alle verpakkingsmateriaal. Hij heeft de keuken gebruiksklaar achtergelaten. Dit hadden we echt nog nooit meegemaakt. We hadden onze keuken te vroeg gepland omdat nog niet alle voorbereidingen klaar waren. We hebben dit bij onze keukencoach gemeld die prompt voor ons een later tijdstip had waarop de keuken gemonteerd kon worden. Mijn ervaringen met I-Kook zijn oprecht perfect, er valt überhaupt niets aan te merken. Daarnaast is de prijs van de keuken prima. Het is ook fijn dat vooraf gezegd wordt dat er niet over de prijs van de keuken te onderhandelen is. Dit geeft duidelijkheid en is eerlijk. Hartelijk dank.

Familie van Thoor
Susteren
20-08-2019

“Dubbel pech maar professioneel opgelost, eindelijk genieten want hij is prachtig geworden!”

Op advies van vrienden zijn we bij I-Kook Sittard terecht gekomen. Tijdens onze afspraak in de winkel werd er geluisterd naar onze wensen en met ons meegedacht en hieruit kwam een prachtig ontwerp van onze nieuw te realiseren keuken. Toch moeten we ook eerlijk zijn, we misten de klik met de verkoper die ons hielp. Nadat we een keuken hadden uitgezocht, konden we daadwerkelijk aan de slag. Maar schijnbaar waren de voorbereidingen die we hadden getroffen niet geheel goed uitgevoerd. De monteur die langs kwam om de keuken te installeren was hier niet blij mee. Wij gingen er vanuit dat we alles goed hadden laten uitvoeren, het installatieschema hadden we immers ontvangen. Het voelt gewoon niet fijn. Je verheugt je op een nieuwe keuken en dan staat er een brommende monteur in je huis. Daarbij kwam ook nog eens dat de verkoper een planningsfout had gemaakt bij de levering van het werkblad. Dubbel pech. De problemen die wij ondervonden, werden door I-Kook Sittard gelukkig professioneel opgepakt, door o.a. een andere monteur te sturen. Deze monteur werkte perfect en heeft uiteindelijk het werk van zijn collega afgemaakt. Tevens waren wij blij dat er een andere medewerker bij kwam, hij pakte het goed op. Na wat flinke hobbels kunnen we eindelijk genieten van onze nieuwe keuken, want die is wel prachtig geworden!

Donné Elie
Keukencoach

Iets waar wij niet trots op zijn. Wij hebben service hoog in ons vaandel staan en deze case past daar gewoonweg niet tussen. Toen wij oor kregen van de problemen, hebben wij er alles aan gedaan om het e.e.a. recht te zetten. Gelukkig mag het eindresultaat er wezen. Voor ons is dit ook een belangrijk leermoment geweest. Bedankt voor het delen van jullie verhaal. Wij wensen jullie enorm veel plezier met de keuken.

Familie Baur
Bunde
18-10-2018

“We zijn goed geholpen!”

Wij zijn door een collega getipt om een kijkje te nemen bij I-Kook in Sittard. Wij hebben vervolgens ook Debbie naar jullie door gestuurd.
We zijn goed geholpen door Donne en uiterst tevreden over onze mooie, nieuwe keuken.

Dankjewel.

Familie Steiner
Brunssum
30-08-2018

“Uiterst tevreden over het eindresultaat.”

Om te beginnen ik ben uiterst tevreden over het eindresultaat. Dean (monteur) heeft de planning van Donne, jullie verkoper, omgetoverd tot een plaatje. Ik ben blij dat kennissen van ons getipt hebben naar I-KOOK Sittard te gaan. Dit was een verademing. Alle tijd werd er voor je genomen en de verkoper was niet opdringerig, hetgeen ik kan hebben.
Dean was al eerder bij ons geweest voor het plaatsen van de afzuigunit. Hij heeft ons meteen waardevolle tips gegeven waarbij we in de voorbereiding van het plaatsen van de keuken veel aan hebben gehad.
Tip: geef aan klanten op de juiste wijze aan hoe het raamwerk in het plafond gemaakt moet worden opdat de monteur de afzuig-unit maar met de afvoerpijp hoeft te verbinden en de afzuig-unit meteen kan monteren.

Donné Elie
Keukencoach

Dank voor de feedback!

Wire Furniture
Finkenberg (Oostenrijk)
23-12-2016

“Prima verlopen.”

Het project is prima verlopen
De monteur heeft wat ons betreft vakwerk geleverd. Keukens staan er prima bij.
Verder wat mij betreft geen opmerkingen.
Wij zijn in ieder geval tevreden met de afwikkeling van deze keukens door I-Kook Sittard,

Familie Kooijmans
Sittard
02-12-2016

“Heel erg bedankt, we zijn er heel blij mee.”

We zijn zeer te spreken over de service van i-kook Sittard. In april 2016 hebben we voor de eerste keer contact gehad met i-kook, waarna we een afspraak bij ons thuis hadden gepland. We hebben toen onze wensen kenbaar gemaakt, en binnen 1 week kregen we de 3-d planning van de keuken via mail.

Helaas waren er in mei familie-omstandigheden waardoor de planning voor een nieuwe keuken moesten opschuiven. Vanuit i-kook is er nooit vervelend gereageerd, en was er altijd begrip voor de situatie.

Uiteindelijk zijn we in augustus weer terug naar i-kook geweest om de vorige planning uit te werken en het kiezen van de frontjes en aanrechtblad. Er werdt zeer geduldig gereageerd op onze wispelturige keuzes die we een aantal keren hebben veranderd.

Omdat het een dubbelwandige keuken was, is die in 2 dagen geplaatst. De monteur was een echte vakman, zeer netjes en nauwkeurig gewerkt. Kleine probleempjes werden vakkundig opgelost, en het resultaat is een prachtige keuken

Heel erg bedankt, we zijn er heel blij mee.

Familie Janssen
Sittard
15-11-2016

“Een mooi eindresultaat.”

In onze nieuwbouw woning is een schitterende keuken gerealiseerd door I-Kook Sittard. In samenspraak met onze architect hebben we de juiste materialen uitgezocht en een ontwerp laten maken. Er werd goed geluisterd naar onze ideeën. Deze werden omgezet naar mooie ontwerpen die uiteindelijk resulteerde in een mooi eindresultaat.

De kleur van de kasten zijn heel goed afgestemd op de houten spanten en het massief betonnen werkblad staat prachtig bij de rest van het interieur en bij de betonnen vloer.

De levering en de montage is goed verlopen.

Dank!

"Jouw ideeën voeg ik samen met mijn eigen expertise en verwerk dit vervolgens in een deugdelijk en technisch goed keukenontwerp. De vrijheid en de verantwoordelijk die wij krijgen als keukencoach zorgt voor een constante spanningsboog wat het werk uitdagend en spannend houdt. Ik help je op een rustige manier bij jouw zoektocht naar een nieuwe keuken."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.