Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Donné ElieKeukencoach

Gemiddelde klantervaringscore:

gebaseerd op 14 reviews

Laatste klantervaringen over Donné en de winkel

04 december 2019

"SUPER!"

We kunnen meteen beginnen met het woord SUPER!
Het advies van Donne was Super. Hij heeft ons op dingen gewezen waar we niet aan gedacht hadden ondanks het feit dat we al eens een keuken gekocht hebben. De installateur die bij ons de leidingen verlegd heeft, heeft ook Super werk geleverd. De monteur was Super, wat een betrokkenheid.

Alle genoemde personen dragen in hoge mate bij aan de goede naam van I-Kook Sittard.

Een klein minpuntje moet ik noemen: We wilden graag een spoelbak van het merk Franke. De keukencoach verzekerde.....

04 december 2019

"Het heeft te lang geduurd, maar de kwaliteit en de montage is perfect."

Na een jaar strubbels met de geleverde werkbladen zijn we echt in onze nopjes met onze nieuwe keuken.
Onze keuken moest van een goede kwaliteit zijn zodat we er heel lang plezier van zouden beleven. De door ons gelezen recensies en het kunnen leveren van minder diepe kasten door jullie leverancier Haecker gaf de doorslag om met I-Kook Sittard in zee te gaan.

Donne is een hele goede verkoper, soms iets te snel, maar petje af. Ook de.....

"Totaal geen druk of onduidelijkheden."

We zijn ontzettend tevreden met onze nieuwe keuken,  Donné heeft ons goed advies gegeven, totaal geen druk of onduidelijkheden. De monteur heeft ook goed werk geleverd, echt vakmanschap. Iedereen was altijd bereikbaar, of werden snel teruggebeld, een goede communicatie!

11 oktober 2019

"Gelukkig wordt er niet onderhandeld bij I-KOOK"

Samen met mijn vrouw twee hele mooie keukens uitgekozen.
We zijn goed geholpen en vonden het erg fijn dat er niet over de keuken werd onderhandeld. Zelf heb ik het eiland geplaatst, dit was goed te doen. De rest van de keuken is door jullie zeer ervaren, behulpzame en nette monteur geplaatst, een echte vakman!
Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van I-kook Sittard!

09 september 2019

"We zijn heel tevreden met I-Kook."

Na veel bezoeken aan allerlei keukenstudio’s zijn we uiteindelijk ook bij jullie uitgekomen. Mijn vrouw is op jullie website gaan kijken en we hebben op basis van de recensies een bezoek gebracht aan jullie zaak. Daar hebben we rondgekeken en met Donne een afspraak gemaakt. Donne heeft ons tijdens de afspraak super advies gegeven. Achteraf gezien hadden we de vaatwasser liever hoger gezet, maar daar zijn we nu helaas te laat mee. De monteur werkte zeer vakkundig, omdat het stucwerk van de keuken.....

09 september 2019

”Dit moet het worden”.

Nadat we diverse keukenstudio’s bezocht hebben en we nergens het goede gevoel kregen, zijn we gaan kijken op internet en zijn bij Barnwood uitgekomen en I-Kook die in hun keukens de Barnwood-fronten verwerken. We zijn zonder afspraak bij I-Kook gaan kijken. We werden niet meteen besprongen door een verkoper en hebben dat het front gevonden van Barnwood dat we wilden hebben. We dachten ”dit moet het worden”. We hebben een afspraak met Donne gemaakt. We wisten precies wat we wilden qua opstelling. Verder kwamen er.....

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}