uit 25 klantervaringen
Sittard
"Geen dag is hetzelfde en dat is nou juist wat ik zo mooi vind aan dit werk. Op een creatieve manier zoek ik samen met jou naar oplossingen in complexe situaties."
Ramona
Sittard
22-12-2023

“Echt alles is goed gegaan!”

We hadden in eerste instantie nog nooit gehoord over I-KOOK. Na informatie van mijn werk en natuurlijk Google, kwamen we terecht in de winkel van Sittard. We werden hartelijk ontvangen met kopje koffie. Ze luisterden naar onze wensen en zij kwamen ook met ideeën. Dit alles zag je op een grote tv-scherm. Zodat je gelijk zag hoe deze keuken eruitzag. En geloof me, het onderscheid niet van de foto. Daar gelijk een afspraak gemaakt, wanneer de keuken zou worden geleverd. Tijd genoeg om de verbouwing tegemoet te gaan. Tijdens de verbouwing kwamen we erachter, dat de tekening niet klopte. Na een telefoontje en twee dagen later kwamen ze op nieuw meten en kon van alles veranderd worden. Hoe top is dat? I-KOOK kwam de afspraken na. Die dag kwamen ze om 7.30u om alles te leveren. 7.45u kwam de monteur om alles te checken. De keuken is top gezet door de monteur. Dus echt alles is goed gegaan. Top I-KOOK. Wij geven dit zeer zeker mondeling door.

Bron: Qasa

Roy van Koot
Keukencoach

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je via informatie van je werk en Google bij I-KOOK Sittard terecht bent gekomen en dat je ervaring zo positief is verlopen. Onze excuses nogmaals voor de onjuiste tekening, maar we zijn blij dat we snel konden reageren en alles naar tevredenheid konden aanpassen. Het feit dat alles volgens plan is verlopen, van de keukenlevering tot de controle door de monteur, doet ons goed. Heel veel geluk in jullie nieuwe keuken!

Floor
Sittard
23-11-2023

“Alles is perfect verlopen.”

Via familie terechtgekomen bij I-KOOK Sittard. Door Roy geholpen met het ontwerpen van de keuken, hierbij zijn we goed geïnformeerd naar de mogelijkheden en werden onze wensen mogelijk gemaakt. Keuken is perfect gemonteerd door Mark, fijne en perfecte montage. Erg tevreden ook over het natraject, bij vragen worden deze goed opgepakt en verholpen. Ik raad I-KOOK zeker aan!

Bron: Qasa

Roy van Koot
Keukencoach

Dank je wel voor het delen van jouw ervaring met I-KOOK Sittard! Fijn om te horen dat je goed bent geïnformeerd over de mogelijkheden en dat jouw wensen mogelijk zijn gemaakt. Ook is het goed om te horen dat je tevreden bent over het natraject en dat eventuele vragen snel en adequaat worden opgepakt en verholpen. Ik wens je veel plezier met je nieuwe keuken!

Piëtte
Sittard
17-10-2023

“Zeer tevreden met de aanpassing”

Onze opdracht bestond uit een kleine aanpassing van een al 10 jaren eerder geïnstalleerde keuken. Ondanks dat het om een kleine opdracht van ca. € 1.000 ging, heeft I-KOOK toch ruim aandacht besteed aan de uitvoering waarover wij zeer tevreden zijn.

Bron: Qasa

Roy van Koot
Keukencoach

Wij vinden elke opdracht belangrijk maar nog belangrijker vinden wij een tevreden klant. Geslaagd dus!

P. Jeurissen
Sittard
27-07-2023

“Fouten maken gebeurt overal, het gaat erom wat men doet om ze op te lossen.”

Via via terecht gekomen bij verkoper Roy. Roy is zeer deskundig en wees me op een aantal punten die een andere zaak niet had opgemerkt. Dat gaf een goed gevoel. De levering door een extern transportbedrijf was ook zeer goed. En toen begon de mindere ervaring. De monteur kwam en merkte dat er geen stopkraantjes op de leidingen gemonteerd waren. In plaats van direct in gesprek te gaan hoe we dit konden oplossen, moest ik hem ervan weerhouden om weg te gaan zonder de keuken te installeren. Uiteindelijk na enige discussie tot een compromis gekomen en is de keuken netjes geïnstalleerd. Na de installatie merkte ik dat in plaats van een combimagnetron een gewone magnetron was geïnstalleerd. Contact opgenomen met de service-afdeling van I-Kook Sittard en daar werd me te verstaan gegeven dat ik gekregen had wat ik besteld had. Ik begon aan mezelf te twijfelen, maar na check van de orderbevestiging bleek toch echt dat ik een combimagnetron had besteld en betaald. Vervolgens een mail gestuurd met een foto van de orderbevestiging en een foto van de bestelde combimagnetron. Daarop volgde een telefoontje van de operationeel directeur van I-KOOK, waaraan ik een onprettig gevoel overhield (door de manier waarop ik toegesproken werd), ondanks dat de toezegging gedaan werd dat ik alsnog mijn bestelde combimagnetron zou krijgen. Nadat uiteindelijk na twee servicebezoeken de keuken volledig geïnstalleerd is, werd ik bezocht door de vader van de eigenaar. Dat gesprek heb ik als positief ervaren, omdat ik me eindelijk gehoord voelde en de indruk heb gekregen dat er met mijn feedback ook echt iets wordt gedaan. Fouten maken gebeurt overal, het gaat erom wat men doet om ze op te lossen en in de toekomst te voorkomen.

Bron: Qasa

Roy van Koot
Keukencoach

Beste P. Jeurissen, we vinden het vervelend dat de montage van de keuken niet direct vlekkeloos is verlopen. Er zijn een aantal fouten gemaakt vanuit onze kant, waarvoor ik mijn excuses wil aanbieden. Uiteindelijk is de keuken naar tevredenheid geplaatst en daar ben ik blij om. Maar zeer zeker verdient het proces niet de schoonheidsprijs. Ik ben blij om te horen dat jullie positief kijken naar het bezoek van Wil. Met de feedback gaan we zeker aan de slag!

Daniëlle
Sittard
20-06-2023

“Alles compleet en goed geplaatst in 1 dag!”

Via via bij I-KOOK terechtgekomen met een idee. Goed geholpen, goed advies en er wordt meegedacht. Goede service. Op de dag van plaatsing, was de keuken en perfect op tijd en zo ook de monteur. De monteur was erg prettig, en heeft super werk afgeleverd. Alles compleet, goed geplaatst en dat in 1 dag! Ik ben zeer tevreden, ook met de nazorg. Gebeld en huisbezoek om te horen of alles naar wens verlopen is. Ik ben super tevreden en zal I-KOOK zeker aanraden!!

Bron: Qasa

Roy van Koot
Keukencoach

Wat geweldig om te horen dat je via via bij I-KOOK Sittard terecht bent gekomen en dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad! De keuken is inderdaad prachtig gemonteerd door onze monteur Jeroen. Goede service is voor ons van groot belang, dus het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service!

Familie Jeurissen
Maastricht
07-06-2023

“Zijn expertise en service hebben onze verwachtingen overtroffen.”

Onze zoektocht naar een nieuwe keuken begon nadat we een tip kregen van een medewerker van RESI-vloeren om eens bij I-KOOK Sittard langs te gaan en specifiek naar Roy te vragen. Voordat we naar de winkel gingen, hebben we de positieve recensies over I-KOOK Sittard gelezen en waren al aangenaam verrast. Bij onze eerste ontmoeting met Roy was het meteen duidelijk dat we geen budget hoefden te hebben en dat er over de prijs van de keuken niet onderhandeld kon worden, noch kregen we korting. We waardeerden de directe duidelijkheid die Roy verschafte.

Het advies dat Roy ons gaf kunnen we maar met één woord omschrijven: TOP. We bezochten nog twee andere winkels, maar het advies dat we kregen over bepaalde details, zoals de lampjes, kon niet worden geregeld. Dat was bij I-KOOK Sittard anders. Bij Roy was alles mogelijk en kon alles geregeld worden. Hij zorgde er zelfs voor dat de stopkraantjes werden geleverd en dat de keuken perfect werd gemonteerd, ondanks het feit dat ze in eerste instantie niet aanwezig waren en de monteur Marc aangaf dat hij deze keuken niet kon monteren.

Er was wat onduidelijkheid met I-KOOK Sittard over de geleverde combi-oven die verkeerd was, maar uiteindelijk werd er toch een goede combi-oven geleverd.

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken en zullen iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken zeker naar Roy verwijzen als adviseur. Zijn expertise en service hebben onze verwachtingen overtroffen.

Roy van Koot
Keukencoach

Heel goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn met onze service. Ik heb jullie graag geholpen en vind het gaaf om de keuken in jullie huis te zien. Geniet ervan!

Rob & Maria van de Loo-Vieten
Sittard
11-05-2023

“Een hele fijne zaak.”

Al vanaf het moment dat we in de zaak kwamen, voelde het warm en gaf meteen een goed gevoel. Geen verkoper mee op je lip, lieten je rustig rondlopen. Bij vragen stond er meteen iemand klaar, wij hadden Roy, en normale werkman en gelukkig niet in een 3 delig pak, lekker open, eerlijk en humor. We hebben echt zeer goed advies gekregen, ook dingen die we wilde waar hij op zei ” ik zou het niet doen ”, waarop de uitleg kwam, en hij gewoon gelijk had. Het mooie is dat I-KOOK er meer op had kunnen verdienen, maar duidelijk maakte dat de tevredenheid van de klant op nr 1 staat. Een keuken kopen is een grote stap, waar veel geld bij gemoed is. Maar deze zaak en al het personeel, zorgen ervoor dat je van deze stap geen spijt krijgt. Op moment van tekenen, heb je een goed gevoel. Daarbij zijn alle afspraken keurig netjes op tijd nagekomen. Ik zeg een hele fijne zaak, met geweldige producten en personeel. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat, en kunnen er weer 20 jaar tegen.

Bron: Qasa

Roy van Koot
Keukencoach

Bedankt voor je mooie review. Fijn dat mijn advies zo goed geholpen heeft. Ik wens jullie veel plezier in de nieuwe keuken de komende 20 jaar!

Marjo & Funs Buscher
Sittard
14-03-2023

“Een mooie keuken.”

Mijn keuken gekocht bij I-KOOK Sittard. Fijne zaak waar je met respect en professioneel behandeld wordt. Het Personeel (Roy) neemt alle tijd om je correct te helpen. Komen hun afspraken na en plaatsen volgens afspraak. De monteur (John) is een topper. Ook de service bij kleine gebreken is helemaal ok. Zou deze zaak aan iedereen aanraden. En natuurlijk zijn er altijd nog tip en dingen die je achteraf anders zou doen. Zelf deze kun je bij de evaluatie uitspreken. Thanks I-KOOK voor de mooie keuken.

Bron: QASA

Roy van Koot
Keukencoach

Bedankt voor de mooie review. Ik wens jullie veel plezier met de nieuwe keuken.

Resi Sajovec
Sittard
09-03-2023

“Een verdiende dikke 10.”

Zelf het ontwerp vd keuken gemaakt en samen met adviseur Roy alles gecheckt en daar waar nodig aangepast. Ook na wijziging vd indeling van t Appartement was het geen enkel probleem om ook weer de indeling vd keuken aan te passen. Een zeer vriendelijke en kundige adviseur. John en Wiel hebben de keuken gemonteerd. Zeer snel en heel secuur. Echte vakmannen. Ze controleren alles heel goed en de 3 punten vd opleverlijst werden ook naar wens uitgevoerd: service ook prima! Dus een verdiende dikke 10

Bron: Qasa

Roy van Koot
Keukencoach

Bedankt voor je mooie review. Ik ben blij dat ik met je mee heb kunnen denken. De keuken ziet er goed uit!

Familie Cremers
Sittard
17-02-2023

“Aanbevelenswaardig”

Ik heb zelf vroeger een keuken zaak gehad, dus ik weet wel waar ik op moet letten.
Roy de verkoper is echt top, weet echt waar hij het over heeft. De keuken montage is door de monteur super gedaan, enige minpuntje was de naad van het blad, die vond ik wat te breed. Dit is achteraf goed opgelost. Ik kan deze keukenzaak echt aan iedereen aanbevelen, mijn zoon en mijn schoonzus hebben hier ook een keuken gekocht, bij mijn schoonzus staat de keuken inmiddels ook al.

Bron: Qasa

Roy van Koot
Keukencoach

Mooi om het eindresultaat zo te zien. Leuk dat je zoon en je schoonzus ook voor I-KOOK gekozen hebben! Ik wens jullie veel plezier met de nieuwe keukens.

Familie Vonken
Kerkrade
30-06-2022

“Roy toverde een prachtig ontwerp uit de computer.”

Nachtenlang gegoogeld en heel veel recensies gelezen en uiteindelijk Keukenmatch/I-KOOK Sittard gebeld.

Roy was vriendelijk en nam telefonisch al alle tijd. Dit was in de keukenstudio niet anders. De gewenste keuken dacht ik voor mijn budget niet te krijgen, maar Roy toverde een prachtig ontwerp uit de computer met “mijn” grijze keuken met houten werkblad. We hebben de keuken zelf gemonteerd en met behulp en zeer bruikbare tips van Marc (monteur van I-KOOK die de nog ontbrekende vaatwasser kwam leveren) is het een plaatje geworden.

Nog een compliment aan degene die verantwoordelijk is voor de inrichting en aankleding van jullie zaak. Nog nooit zo een leuke en gezellige keukenstudio gezien.

Familie Monteiro
Geleen
28-06-2022

“Lovende reacties op onze keuken.”

We waren op zoek naar een nieuwe keuken en mensen uit onze straat tipte ons jullie winkel. Zonder afspraak zijn we langs gekomen. Jullie verkoper Roy heeft ons heel vriendelijk ontvangen en we hebben meteen een afspraak ingepland.

Het is fijn dat we meteen op een scherm kunnen mee kijken hoe onze wensen in een tekening worden omgezet. Roy legde ons uit dat er op veel apparatuur vertraging zat, door de onzekere periode waar we ons momenteel in verkeren. Even leek het er op dat ook wij de apparatuur niet op tijd geleverd kregen. Agnes van jullie klantenservice belde ons daarover op. Hoewel het vervelend is, is het wel fijn dat we tijdig geïnformeerd werden. Het is iets waar jullie ook helemaal niks aan kunnen doen. Maar een dag voor levering belde Agnes opnieuw. De ontbrekende oven was toch nog die dag binnen gekomen, dus alle apparatuur was binnen.

Monteur Marcel heeft onze keuken in alle rust gemonteerd. Hij is heel vriendelijk en werkt uiterst secuur. Hij heeft alles netjes achter gelaten. We krijgen veel lovende reacties op onze keuken en zijn er ontzettend trots op.

Kortom: een fijne gezellige (vintage!) winkel met goed personeel. De keuken is nog veel mooier geworden dan Roy op zijn beeldscherm gepresenteerd heeft.

R. Smeets
Bocholtz
23-12-2021

“Een geoliede machine.”

Jullie hele team loopt als een geoliede machine. Van de twee ontwerpers, Roy en Wil, de monteurs John en Wiel, tot aan de servicemedewerker Agnes (heel volhoudend voor het maken van een afspraak!), het liep gesmeerd.

De persoonlijke benadering bij het advies sprak ons heel erg aan. De monteurs waren beiden heel erg secuur en overlegden goed en gaven waardevolle adviezen.

We zijn uiterst tevreden met onze nieuwe bijkeuken/waskeuken. Dit hebben we al laten blijken door reclame te maken voor Keukenmatch en vrienden naar jullie toe te sturen.
Bedankt het was een mooie ervaring.

Mevrouw Schoonderwaldt
Waldfeucht
23-12-2021

“Het was echt een feest.”

Ik had mijn plannetje al op papier staan. Gegoogeld en bij Roy terecht gekomen.
Het was echt een feest en ik zou zo een volgende keuken bij hem kopen.

Ik ben super tevreden over het advies dat ik heb gekregen.
We hebben de keuken zelf laten plaatsen (pfff…) maar het resultaat is prachtig geworden.

De communicatie met jullie bedrijf is goed verlopen. Mijn dochter heeft inmiddels ook al een keuken bij jullie gekocht.

Familie Bastin
Sittard
23-12-2021

“Van een idee, naar een prachtig ontwerp.”

Mijn ouders zijn bevriend met de ouders van Roger en aangezien we al diverse keukens voor ons bedrijf bij jullie gekocht hebben waar we heel tevreden over zijn, was de stap nu voor onze eigen keuken, wederom naar jullie snel gezet.

Het is gaaf om te zien hoe ideeën die je hebt over je nieuwe keuken worden omgezet in een ontwerp. Zo krijg je echt goed een beeld van het eindresultaat. Dean de monteur is een echte vakman. De Duitse vaktermen die hij uitte waren soms moeilijk te begrijpen, maar met kunst- en vliegwerk lukte het uiteindelijk.

We zijn heel tevreden met onze mooie nieuwe keuken.

Familie Vrielink
Sittard
28-01-2021

“Jullie showroom gaf ons meteen een goed gevoel.”

We hebben jullie zaak op internet gevonden en het bezoek aan jullie showroom gaf ons meteen een goed gevoel. We vonden het zeer prettig dat er een speelhoekje voor de kids aanwezig was, zodat wij ons in alle rust door Roy konden laten adviseren. Zijn laagdrempeligheid, flexibiliteit, humor, duidelijke communicatie en transparantie m.b.t. de prijzen hebben we als erg prettig ervaren. Ook over de montage van de keuken door monteur Dries en het eindresultaat, op een paar kleinigheidjes na die momenteel nog door jullie worden opgepakt, zijn wij heel erg tevreden. We hebben jullie zaak aanbevolen bij vrienden, die ook reeds een keuken bij jullie hebben gekocht.

Mevrouw Goulding
Einighausen
24-12-2020

“Meedenkende keukencoaches.”

Door een productiefout in het front, duurde het helaas allemaal langer dan we gehoopt hadden. Vervolgens werkte de vaatwasser niet naar behoren en hebben we een servicedienst voor haar ingepland. Zo zie ja maar dat het niet altijd vlekkeloos verloopt. Ondanks dit is mevrouw Goulding heel blij met haar nieuwe keuken. En het is ook een prachtig plaatje geworden. Onze monteurs Paul en Marc hebben mooi werk geleverd!

Op aanraden van een familielid heb ik jullie keukenzaak bezocht. Ik wist dat ik een landelijke keuken wilde en ondanks dat deze niet in jullie showroom stond, hebben Roy en Wil mij heel goed geadviseerd over de indeling, de apparatuur, de materiaalkeuze voor de fronten en het werkblad. Roy heeft zelfs meegedacht over de wandplanken, die de keuken helemaal af maken. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat.

 

Familie Cleven
Nieuwstadt
18-12-2020

“We zijn super happy met het eindresultaat.”

We hebben jullie keukenzaak via het internet gevonden. Voor onze afspraak in jullie showroom hadden we zelf al onze apparatuur aangeschaft. Bovendien hadden we een maximum budget in gedachten voor de keuken en specifieke wensen i.v.m. een fysieke beperking. Roy heeft erg goed met ons meegedacht. Hij gaf ons het gevoel dat hij niet persé wilde verkopen, maar dat hij het vooral voor ons goed wilde doen en dat hebben we als zeer prettig ervaren! De prijs van de keuken is zelfs beneden ons maximum budget uitgekomen, waardoor wat extra geld overbleef voor de rest van de verbouwing. We hebben de keuken zelf gemonteerd en we zijn super happy met het eindresultaat! Uiteraard hebben wij jullie zaak al aanbevolen bij onze vrienden en bekenden.

Familie Offermans
Sittard
10-12-2020

“Blij met onze nieuwe keuken.”

We zijn heel tevreden over de service en blij met onze nieuwe keuken!
Jullie zijn klantvriendelijk, geven goed advies en ook de oplevering was naar tevredenheid.

Mevr. Ehlof
Munstergeleen
10-12-2020

“Van A tot Z tevreden!”

Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken! Roy heeft me erg goed geholpen; hij was heel erg behulpzaam.
Zeker omdat ik alleen een keuken ging uitzoeken zonder partner aan mijn zijde om mee te overleggen, vond ik ik heel prettig dat er goed naar me werd geluisterd en dat er met me werd meegedacht. Ik vond het erg prettig dat ik tijdens ons gesprek in de showroom op het scherm kon bekijken hoe de keuken eruit zou komen te zien.
De montage is ook heel correct verlopen. Kortom: ik ben tevreden over het hele proces van A tot Z!

Jean Knarren
Sittard
10-09-2020

“Mooi resultaat.”

I-KOOK Sittard is een echte aanrader. Een kwaliteitskeuken tegen een goeie prijs. Geen drammerige verkooppraatjes, eerlijk advies, duidelijke communicatie, komen al hun afspraken na en hele prettige begeleiding. Daarnaast wordt de keuken door vakmensen afgemonteerd en dus een schitterend resultaat. 100% aan te bevelen.

Familie Wanders
Heerlen
19-06-2020

“Er werd meteen een juist werkblad geleverd.”

Wij zijn in drie verschillende winkels geweest. De een tekende de keuken nog met de hand en kon hem niet in perspectief laten zien en bij een andere winkel was men zeer opdringerig. Bij nog een andere winkel hadden we nagenoeg dezelfde opstelling gevonden, maar dat we hem bij jullie in echt hout konden bestellen vonden we erg fijn. De keuken is van het merk Haecker. De keukenadviseur Roy is kundig en transparant, maar toen de keuken met het werkblad geleverd werd, ontdekten we dat er iets fout was met het werkblad. Een stuk dat eigenlijk uit een deel zou moeten bestaan, werd in 4 delen geleverd. Jullie monteur Paul heeft toen meteen naar jullie kantoor gebeld. Heel erg fijn. Jullie erkenden de fout meteen en er werd een juist werkblad geleverd. Zowel bij de montage als bij de services liep alles qua montage op rolletjes. We zijn erg tevreden over het eindresultaat!

Familie Wich
Merkelbeek
05-06-2020

“Ondanks dat we drie keer terug zijn geweest werden we telkens weer vriendelijk ontvangen.”

Een collega van Raymond tipte ons eens naar I-KOOK Sittard te gaan. Eerlijk gezegd toen nog nooit van gehoord. We waren al bij diverse keukenzaken geweest, met zich net in het pak gestoken keukenverkopers die als het hun uitkwam je wel of niet aanspraken en waar over de prijs van een keuken nogal wazig werd gedaan (terugkoppelen met de manager die hoge kortingen opleverde). Het was daarna bij jullie een verademing, gewone normale mensen die tijd voor je namen en waar we in alle rust een prima advies kregen. Ondanks dat we drie keer terug zijn geweest werden we telkens weer vriendelijk ontvangen, zonder enige druk, om alles nog eens in detail door te nemen. Dit in detail doornemen van de keuken was ook wel nodig, omdat we voor een greeploze keuken hadden gekozen waarbij twee van de hoge kasten een doorgang bieden tot onze bijkeuken, maar daar zie je niets van.

Vrienden en bekenden die ons bezoeken vinden, net als wij uiteraard, de keuken prachtig en zijn zeer verbaasd als ze zien dat twee deuren van de hoge kasten geopend kunnen worden die een doorgang geven naar onze bijkeuken. Dit alles heeft Paul, de monteur, in twee dagen, stug doorwerkend met weinig pauzes, gerealiseerd. We zijn echt trots op onze nieuwe keuken, hij ziet er schitterend uit.

Familie Aajarouj
Maasmechelen
04-12-2019

“De communicatie verliep op rolletjes evenals het advies en de montage.”

Op Instagram kwamen jullie voorbij en we hebben de mogelijkheid om in ons eigen huis advies te krijgen met beide handen aangegrepen. Jullie keukenadviseur Roy kwam en hij toonde heel veel inlevingsvermogen. Het huis dat we gekocht hadden stond vol met oude meubels van de oude eigenaar en er moest nog een muur worden uitgebroken. Uiteindelijk heeft Roy een prachtig ontwerp gemaakt. Over de kleur hebben we lang moeten dubben. Roy adviseerde een lichte keuken te nemen in landelijke stijl met houten werkblad. Gelukkig hebben we zijn advies gevolgd.  Paul, de monteur, heeft prachtig gewerkt, zag ook meteen dat er een deukje in het werkblad zat. Dit werd snel verholpen.
De communicatie verliep op rolletjes evenals het advies en de montage.
Jullie hebben een prachtig resultaat als team neergezet.

Roy van Koot
Keukencoach

Bedankt voor jullie leuke reactie!

Familie Van Dijck
Roermond
25-10-2019

“Ik had meteen een goed gevoel.”

Ik was al bij andere keukenstudio’s geweest toen mijn buurvrouw me attendeerde op I-Kook in Sittard. Omdat I-Kook vrijblijvend advies aan huis geeft heb ik met een keukencoach een afspraak aan huis gepland. Roy, de coach is op bezoek geweest en heeft me heel goed geadviseerd over een nieuwe keuken. Ik had er een heel goed gevoel bij. Ik heb vervolgens,  het ontwerp van de keuken gekregen en ben naar Sittard gegaan om de keuken tot in detail met Roy verder te bespreken.

Andreas, de monteur heeft de keuken op professionele wijze gemonteerd en alles aangesloten. Andreas is een heel prettige man in de omgang en een hele goed monteur. Hij heeft de keuken netjes opgeruimd, voordat hij pas om 20.30 uur naar huis ging. Een echte vakman.

De keuken is prachtig en van hele goede kwaliteit!

 

Roy van Koot
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Geniet ervan!

"Geen dag is hetzelfde en dat is nou juist wat ik zo mooi vind aan dit werk. Op een creatieve manier zoek ik samen met jou naar oplossingen in complexe situaties."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.