Klantervaringen I-KOOK Zoetermeer

Omgeving Lansinghage
Heliumstraat 230
2718 RS Zoetermeer

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 52 ervaringen
  • 9 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Barry
Zoetermeer
20-12-2023

“Een prachtkeuken!”

Fijne en professionele hulp gehad bij het uitzoeken van de keuken. In dit proces zijn we persoonlijk geholpen door de medewerker van de zaak en hebben we een prachtkeuken gekocht!

Bron: Qasa

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring! Bij I-KOOK Zoetermeer streven we er altijd naar om onze klanten fijne en professionele hulp te bieden bij het uitzoeken van hun droomkeuken. Je tevredenheid is van groot belang, en ik stel het zeer op prijs dat je voor I-KOOK Zoetermeer hebt gekozen. Ik wens je veel kookplezier in de nieuwe keuken!

Ed en Marlies den Drijver
Zoetermeer
14-12-2023

“zeer gelukkig!”

Wij zijn zeer gelukkig met de keuken die wij bij I-KOOK Zoetermeer bestelden. Het contact met Richard was zeer prettig, bracht direct rust en stelde ons op ons gemak. Er was veel aandacht voor onze wensen en waar nodig werden prima adviezen ingebracht. De kwaliteit van de keuken oversteeg onze al hoge verwachtingen. Het gehele traject van het eerste contact, begeleiding, aannemers ploeg, levering en uiteindelijk plaatsing verliep uitstekend, bracht rust en gaf vertrouwen.Wat ons betreft zeer zeker een aanrader!

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat jullie een goede ervaring hebben gehad bij I-KOOK Zoetermeer. Mooi dat het gehele traject van het eerste contact, begeleiding, aannemers ploeg, levering en uiteindelijk plaatsing uitstekend verliep, dat is voor ons zeer belangrijk. Ik wens jullie heel veel geluk in de nieuwe keuken!

Hans van Velzen
Zoetermeer
13-12-2023

“Mijn dochter is heel blij met haar I-KOOK keuken!”

Echt een TOP ervaring gehad met I-KOOK Zoetermeer en Jordi in het bijzonder. Zeer goed geholpen, zeker niet opdringerig en hij denkt goed mee. Hij kwam met de juiste tips en opmerkingen en ook qua prijs waren we er al snel uit. Gewoon een realistische prijs vanaf het begin en niet het “gewoonlijke spelletje” waar echt iedereen een hekel aanheeft maar wat nog steeds gebruikelijk is bij de meeste aanbieders (met een veel te hoge prijs beginnen en daarna maar onder verkoopdruk proberen of je er wat af te halen).Zeer goede kwaliteit materialen en perfecte levering. Installatie hebben we zelf gedaan wat uiteindelijk probleemloos is verlopen. Mijn dochter is heel blij met haar I-KOOK keuken in haar nieuwe appartement!

Wat geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad bij I-KOOK Zoetermeer. Het is altijd fijn om te weten dat je goed geholpen bent en dat de installatie, die jullie zelf hebben gedaan, probleemloos was. Erg fijn dat je dochter zo blij is met haar nieuwe I-KOOK keuken met witte fronten en zwart keukenblad. Het is een enorm stijlvolle en tijdloze keuken geworden. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met I-KOOK Zoetermeer en veel plezier met de nieuwe keuken!

Gerard en Annet Beukema
Zoetermeer
29-09-2023

“Een top adviseur”

Nieuwe keuken gekocht. Eerste keukenzaak waar eerst geluisterd werd. Ik bedoel echt geluisterd. Geen enkele dwang gevoeld. Keurige offerte met 3d tekeningen, Afwikkeling en samenwerking met de aannemer ging soepel en kwalitatief erg goed. Gezegd moet worden dat wij Jordi Neefe een top adviseur vinden en hebben genoten van zijn aanpak. Ik zelf kom uit het bedrijfsleven en heb op dit gebied wel het e.e.a, meegemaakt. Jordi is een welkome afwisseling. Een toppertje dus.

Bron: Qasa

Fijn om te horen dat jullie een goed gevoel hebben over onze service en aanpak. Bedankt voor het mooie compliment en ik wens jullie heel veel plezier in de nieuwe keuken!

Scott
Zoetermeer
20-06-2023

“Fantastisch begeleid door keukencoach Ivo.”

Fantastisch begeleid door coach Ivo. Zeer betrokken en het eindresultaat mag er wezen! Reëel bedrag betaald en goede service gekregen. Wij bevelen I-KOOK van harte aan. Zij gingen al een stapje harder dan andere keukenleveranciers om een keuken te leveren die volledig voldoet aan onze eisen. Hartstikke bedankt!

Bron: Qasa

Bedankt voor het vertrouwen. Ik heb dat stapje extra gezet om tot dit mooie resultaat te komen. Geniet ervan!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Wick Bosveld
Zoetermeer
16-05-2023

“Zeer tevreden”

Het was een feestje om de keuken met keukencoach Jordi te ontwerpen en te bestellen. Wij zijn zeer tevreden over het verloop van aankoop, levering én plaatsing (top monteur)!

Bron: Qasa

Ik vond het ook een feestje om samen de keuken te ontwerpen. Fijn dat jullie tevreden zijn. Ik wens jullie veel plezier in de nieuwe keuken.

Kelvin Alblas
Zoetermeer
09-03-2023

“Een aanrader.”

Wij hebben onze keuken samengesteld met behulp van Richard Mol. Richard nam veel tijd en luisterde goed naar onze specifieke wensen om tot een passende oplossing te komen. Zo kozen wij bijvoorbeeld voor open kasten boven het spoel/werkblad wat zelfs bij de keukenmonteurs tot positieve reacties leidde. De lijnen van de fronten lopen heel mooi door, bijvoorbeeld ook over de deur van de vaatwasser. De keuken klopt voor ons dan ook helemaal en is goed uitgedacht qua kastruimte en meest optimale indeling. Het stalen plafondrek met instelbare led verlichting op het werkblad en indirect aan de bovenzijde hebben wij zelf bedacht en gemaakt. Dit was voor ons de ”kers op de taart” en geeft veel extra sfeer en mogelijkheden. Nu we de keuken een paar maanden gebruiken zijn we er nog steeds iedere dag erg blij mee. Het is echt een verlengstuk van de woonkamer en misschien wel het mooiste deel van ons huis. Tegenwoordig staan wij vaker samen te koken met ons gezin waarbij we allemaal rondom het werk/kookeiland kunnen staan om daarna lekker aan te schuiven. Ook het eindeloos borrelen met vrienden aan de barkrukken is geweldig! Er zitten al heel wat uurtjes gezelligheid in de keuken!! Wij kunnen iedereen aanraden om naar I-KOOK Zoetermeer te gaan.

Bron: Qasa

Het eindresultaat is super mooi geworden. Leuk om te horen dat er al aardig wat uurtjes gezelligheid in zitten. Ik wens jullie veel met het gezin en vrienden in de nieuwe keuken.

Ilse van Eijk
Zoetermeer
21-02-2023

“Ik ben heel blij met de indeling en het resultaat.”

In de vestiging Zoetermeer ben ik erg goed geholpen door Jordi. Samen met hem heb ik mijn eigen ontwerp verdere invulling gegeven. De tips van Jordi waren erg zinvol. Het meenemen van panelen om thuis de kleur te bekijken was allemaal geen probleem. De keuken is na een paar maanden geleverd en vakkundig geïnstalleerd. Ik heb de keuken nu een half jaar in gebruik en ik ben nog steeds heel blij met de indeling en het resultaat. Ik raad jullie vestiging zeker aan en in het bijzonder Jordi!

Bedankt voor de review, Ilse! Met een paar aanpassingen in jouw eigen ontwerp hebben we er samen een prachtige keuken van gemaakt. Geniet ervan!

Lisanne
Zoetermeer
17-02-2023

“Echt een aanrader.”

Voor het eerst een keuken bestellen blijft toch een beetje spannend. Richard van I-KOOK Zoetermeer heeft ons daar onwijs goed bij geadviseerd en geholpen. Er werd oprecht meegedacht over onze dromen en wensen. Helaas hadden wij niet veel budget maar toch is het gelukt een onwijs mooie en praktische keuken te realiseren! De levering en het monteren ging verder ook soepel. Echt een aanrader dus!

Bron: Qasa

Ik vond het leuk om samen jullie droomkeuken samen te stellen. Het resultaat is erg mooi geworden!

Marcella Wigleven
Zoetermeer
17-02-2023

“Erg tevreden met het resultaat.”

We zijn heel goed geadviseerd door Nigel tijdens ons bezoek in de vestiging Zoetermeer, er werd goed naar onze wensen geluisterd en meegekeken naar alle mogelijkheden en opties voor onze nieuwe keuken. Door onze verbouwing is de keuken op een compleet andere plaats gekomen in de woning. Dit was even extra spannend maar door een 3d keuken ontwerp kregen wij een heel realistisch beeld van de keuken. Ook vooraf het werkblad mogen bezichtigen in de fabriek gaf ons een fijn gevoel. Nu de keuken eenmaal is geplaatst zijn wij erg tevreden met het resultaat. Boven verwachting. Kortom, helemaal top! Wij raden jullie zeker aan!

Bron: Qasa

Het eindresultaat is prachtig geworden. Fijn om te zien dat de nieuwe plek dus goed heeft uitgepakt. Veel plezier ermee!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.