Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mark van AlphenKeukencoach

Gemiddelde klantervaringscore:

gebaseerd op 56 reviews

Laatste klantervaringen over Mark en de winkel

19 september 2019

"Geen loze praatjes, gewoon doen wat je wilt en vraagt"

Vanaf de planning tot de plaatsing nauwkeurig en met perfect advies geholpen door Mark. Nooit was iets teveel! Geen loze praatjes, gewoon doen wat je wilt en vraagt. Monteur heeft de keuken keurig geplaatst en zijn nette manier van werken en kunde straalden er vanaf.  Dik tevreden, een aanrader!

 

"Een absolute aanrader". 

We zijn zeer tevreden met de keuken. De service is perfect geweest. Door eigen doen, waren er verschillende leidingen niet op de juist plek geplaatst, dit heeft de monteur erg snel opgelost. gelukkig zit de keuken er erg mooi in. Dit is onze tweede I-KOOK keuken en weet nu al dat als er ooit een andere keuken in zou komen, ik weer bij I-KOOK zal uitkomen. Voor mij een absolute aanrader.

19 september 2019

"Goed geholpen!"

Via vrienden kwamen wij bij I-KOOK terecht. In de winkel werden wij goed geholpen en er werd goed meegedacht. Bij vragen werd er altijd goed gereageerd. Bij de bouw van de keuken kregen we goede service en is alles netjes achtergelaten.

"Onze tweede keuken bij I-kook en volgende keer weer."

We zijn zeer tevreden met de keuken. De  service is perfect geweest. Door eigen doen, waren er verschillende leidingen niet op de juiste plek geplaatst, dit heeft de monteur erg snel opgelost. En gelukkig zit de keuken er erg mooi in. Dit is onze tweede keuken bij I-Kook en weet nu al als er ooit een andere keuken in zou komen, ik weer bij I-Kook zal uitkomen. Voor mij een absolute aanrader.

"Vanaf ons eerste bezoek aan I-KOOK tot en met de oplevering is alles perfect verlopen."

Wij zijn erg blij, vooral mijn vrouw, met de mooie nieuwe keuken.
Vanaf ons eerste bezoek aan I-KOOK tot en met de oplevering is alles perfect verlopen. Van harte aanbevolen.

"Vanaf het bezoek aan de showroom tot aan de montage was perfect geregeld."

Wij zijn heel erg tevreden met onze nieuwe keuken van I-KOOK. Vanaf het bezoek aan de showroom tot aan de montage was perfect geregeld. We werden bij de verkoper heel goed verteld wat wel en niet mogelijk is en de afspraken die gemaakt werden, werden ook stipt nagekomen. De montage was al net zo goed. In twee dagen stond alles keurig opgesteld, afgesteld en gereed voor gebruik. Perfect.

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}