Klantervaringen I-KOOK Alkmaar

Noorderstraat 5
1823 CS Alkmaar

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 40 ervaringen
  • 2 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
J. van Westrienen
Alkmaar
02-08-2023

“Nemen echt de tijd voor de klanten.”

Goed advies in de winkel. Nemen echt de tijd voor de klanten. Keuken netjes afgeleverd.

Hartelijk bedankt voor de leuke gesprekken en deze mooie review!

Peter Zych
Schagen
28-12-2022

“Zeer goed geholpen.”

Nieuwe keuken gekocht bij I-KOOK Alkmaar. Zeer goed geholpen bij keuze en indeling van de keuken. Inclusief vaatwasser, inductiekookplaat en oven van Whirlpool en recirculerende afzuigkap van Indesit. Alles voortreffelijk geleverd en geïnstalleerd door vakbekwame mensen.

Bron: Qasa

Bedankt voor de review, Peter. Goed om te horen dat alles netjes is geleverd en geïnstalleerd. Prachtig plaatje!

Ingrid & Remco
Alkmaar
09-09-2022

“De keuken is erg efficiënt ingericht.”

Bij I-KOOK Alkmaar hebben wij onze nieuwe keuken gekocht. Milou heeft ons geholpen bij het ontwerp van de keuken. We hebben er uiteindelijk voor gekozen om te koken op inductie in combinatie met een afzuigkap met plasmafilter. We zijn erg tevreden over het eindresultaat! De keuken is erg efficiënt ingericht en daardoor hebben we veel werk- en opbergruimte.

Milou heeft ons hier goed in geadviseerd en geholpen. Ze dacht hierbij goed mee en heeft goed geluisterd naar onze wensen. Verder zijn we ook erg tevreden over de montage via de monteurs van I-KOOK. De keuken is hierdoor erg netjes afgewerkt. We zijn erg blij met de nieuwe keuken en danken I-KOOK hiervoor.

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie complimenten! Samen hebben we een passend ontwerp gemaakt, wat geheel voldeed aan jullie persoonlijke wensen. Het eindresultaat mag er zeker zijn, prachtig! Ik wil jullie bedanken voor de gezellige gesprekken en wens jullie veel plezier met de nieuwe keuken!

Helen Forouzandeh
18-08-2022

“Moderne keuken.”

Milou heeft ons heel goed en geduldig geholpen aan het uitzoeken van de juiste keuken. Ze heeft heel veel technisch inzicht en alles goed kunnen uitleggen (zowel online als offline). Het resultaat: een mooie moderne keuken.

Bron: Qasa

Samen hebben we een prachtige, ruime en moderne hoekkeuken ontworpen, wat geheel voldoet aan jullie persoonlijke wensen. Superleuk dat ik jullie hiermee heb mogen helpen, geniet ervan!

José Holster
Amsterdam
31-03-2022

“Vanaf begin tot eind helemaal geweldig.”

Van begin tot eind helemaal geweldig. Milou heeft binnen mijn budget een mooie keuken samengesteld en neemt alle tijd voor je. Ook stelt ze je gerust, denkt mee en komt met oplossingen. Tussentijds wordt je op de hoogte gehouden en kun je met alle vragen en opmerkingen altijd terecht.

De keuken plaatsen in mijn kleine keukenruimte (3 hoog achter) was best een uitdaging voor de installateur, maar Maurice heeft de keuken in 2 dagen vakkundig geplaatst en overlegt tussentijds met je als dat nodig is. Mijn complimenten voor I-KOOK, met name voor Milou en Maurice, een topteam.

 

Beste José, wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. De keuken staat er prachtig bij, geniet ervan!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Sandra Hilbers
Beverwijk
24-03-2022

“Een top ervaring.”

Ontzettend fijn geholpen door Gerard Schouten! Heel fijn en duidelijk advies. Tijdens het gesprek voelde we geen druk om iets aan te schaffen. Wat een verademing! In het 2e gesprek ook weer super fijn geholpen en zeker goed advies gehad.

Toen de keuken werd bezorgd was dit ook een top ervaring. Vriendelijke jongens en keurig netjes alles afgeleverd en nagekeken. Het monteren verliep ook super fijn. Maurits is heel rustig, geduldig en precies. Mochten we in de (verre) toekomst ooit nog een keuken nodig hebben komen wij zeker terug!

Bron: Qasa

Beste Sandra, bedankt voor je mooie complimenten! Fijn dat we jullie zo goed hebben mogen begeleiden en dat we samen tot een prachtige keuken zijn gekomen. Bij deze wens ik jullie veel plezier met de nieuwe keuken en wellicht zien we elkaar in de toekomst nog eens... ?

Linda Voros
Haarlem
10-03-2022

“Een zeer tevreden klant.”

Fijne zaak, geen pushverkoop, je kunt alles vragen en dan toch verder rond kijken zonder opdringerig gedrag, wat wij heel fijn vonden.

Mooie keukens, en het fijne daarbij is dat er prijzen bij staan, zowel een basis prijs en zoals de keuken opgesteld staat. Dit is erg fijn, want dan heb je gelijk een goede richtlijn wat de keuken gaat kosten, dus meteen duidelijk wat wel of niet in je budget past, zeer prettig. Daarbij een hele fijne keukencoach Milou, zeer behulpzaam en goede creatieve ideeën, en zeer duidelijke hulp met de tekening, wat wel niet past in je eigenhuis, en samen met haar er een super keuken van gemaakt.

Ik ben een zeer tevreden klant.

Bron: Qasa

Beste Linda, bedankt voor het delen van je ervaring! Het resultaat is zeker super, daar mogen we trots op zijn. Ik wens jullie bij deze veel plezier met de prachtige nieuwe keuken.

Diana & Hanneke
20-01-2022

“Er zijn genoeg opties om de keuken naar zin te maken.”

Gerard heeft goed met ons meegedacht en goede adviezen gegeven. Er zijn genoeg opties gegeven om de keuken echt helemaal naar onze zin te maken. De opties waren niet de duurste, juist niet. Het gaat I-KOOK niet om het duurste te verkopen, maar om de tevreden klant. We zijn enorm blij met het resultaat.

Bedankt voor het delen van jullie ervaring, wat leuk dat ik jullie mocht begeleiden naar een prachtige keuken! Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen! Geniet ervan.

M.C. Smolenaars
Zwart-Scharwoude
20-01-2022

“Een landelijke keuken met moderne apparatuur.”

Een afspraak met Milou voor een landelijke keuken i.c.m moderne apparatuur. We hadden een paar specifieke wensen bv; een zwarte spoelbak verzonken in het aanrechtblad, geschikt voor een Quooker.

Milou heeft enorm haar best gedaan om dit te realiseren en met succes. ondanks onze kleine keuken wilden wij genoeg bergruimte. Milou kwam met ideeën/ voorstellen waar we ons in konden vinden.

De keuken die wij voor ogen hadden is geplaatst en we zijn er superblij mee! bedankt Milou voor alle inspanningen, advies en inbreng. Top!

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Samen hebben we een prachtig ontwerp gemaakt, met jullie wensen erin verwerkt. De zwarte spoelbak komt mooi tot zijn recht, een hele mooie keuze! Ik wil jullie bedanken voor de gezellige gesprekken en wens jullie bij deze nog veel kookplezier toe!

Dianne & Hanneke
Alkmaar
23-12-2021

“Een keuken helemaal naar onze zin.”

Gerard heeft goed met ons meegedacht en goede adviezen gegeven. Er zijn genoeg opties gegeven om de keuken echt helemaal naar onze zin te maken. En die opties waren niet de duurste, juist niet. Het gaat I-KOOK niet om het duurste te verkopen, maar om de tevreden klant. We zijn enorm blij met het resultaat.

Bedankt voor jullie review, fijn dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe keuken en de daar voorafgaande gesprekken. Ik vond het leuk jullie te mogen begeleiden naar een prachtig eindresultaat en wil jullie bij deze nog veel kookplezier toe wensen.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.