Klantervaringen I-KOOK Leiderdorp

Winkelboulevard de Baanderij
Vlasbaan 3
2352 AH Leiderdorp

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 23 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Ruud en Jolanda
26-01-2024

“We zijn heel fijn geholpen”

Afgelopen woensdag lopen wij aan het einde van middag nog even de winkel in opzoek naar ideeën voor de nieuwe keuken. We worden enthousiast en gastvrij begroet door Jan. Na een rondje door de keukens nodigt Jan ons uit voor een kopje koffie. Jan neemt de tijd om tijdens dit gesprek verblijvend een 3d tekening te maken. Jan denkt mee, geeft goede adviezen en oplossingen waar nodig. Dat het allang sluitingstijd is geweest blijkt voor hem en collega Niels geen probleem.
We zijn heel fijn geholpen en dat heeft geresulteerd in de aanschaf van de keuken. Wij hebben er vertrouwen in dat de levering met net zulk enthousiasme gaat als dat wij hebben ervaren bij ons bezoek.

Bedankt voor deze positieve review! Ik vond het leuk om ideeën uit te wisselen en zo een prachtige keuken voor jullie te ontwerpen. Wij wensen jullie veel kookplezier in jullie moderne keuken.

Wim en Marijke Schellekens
Leiderdorp
18-01-2024

“Geen vraag was te veel of te moeilijk!”

Zeer plezierige en competente keukencoach Jan Mol:
Mijn vrouw en ik zijn in Leiderdorp heel goed geholpen door Jan Mol bij de keuze voor een nieuwe keuken met alles wat daarbij komt kijken: tekening, indeling, soort meubels, indeling, apparatuur, en prijsbepaling. Geen (detail)vraag was te veel of te moeilijk. We zijn zeer tevreden over zijn coaching en hopen (en verwachten) dat bestelling, aflevering en plaatsing op dezelfde goede manier zal plaatsvinden.

Beste Wim en Marijke, dankjewel voor jullie review over I-KOOK Leiderdorp. Bij het kopen van een keuken komt inderdaad veel kijken. Ik ben blij dat u tevreden bent met het advies en heel benieuwd naar het eindresultaat van het mooie keukenontwerp!

Anneke
Leiderdorp
18-01-2024

“Een blije klant!”

Vanmiddag een droomkeuken uitgezocht samen met Niels. Het was een hele leuke ervaring en heel fijn geholpen door iemand met kennis van zaken. Met een cadeautje en een fles wijn heel tevreden naar huis gegaan. Niels neemt alle tijd en er is een last van mijn schouders gevallen. Alles geregeld en als het gaat zo als afgesproken, waar ik vanuit ga, zal ik het eindresultaat zeker weer melden. Een blije klant!

 

Dankjewel voor het delen van je enthousiaste ervaring. Bij I-KOOK Leiderdorp streven we ernaar om onze klanten een deskundige en plezierige begeleiding te bieden. We begrijpen dat het kiezen van een keuken een belangrijke beslissing is, en het is fantastisch om te horen dat wij je bij dit proces hebben kunnen ondersteunen. We waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en kijken uit naar het eindresultaat!

Erwin en Roxanne
Leiderdorp
18-01-2024

“Goed geadviseerd!”

Afgelopen woensdag hadden wij een afspraak met Jan van I-KOOK Leiderdorp. We werden vriendelijk ontvangen met een lekker kopje koffie. We zijn goed geadviseerd over de keuken.
Door de 3D tekening en verassende prijs, hebben wij een akkoord gegeven om bij I-KOOK Leiderdorp de keuken te kopen.

Wij willen graag Jan bedanken voor zijn hulp bij het vinden van een mooie keuken.

Groet,
Erwin en Roxanne

Bron: Qasa

Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring na de afspraak bij I-KOOK Leiderdorp! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de service. Het is fantastisch om te horen dat het advies over de keuken naar tevredenheid is geweest. Bedankt voor het vertrouwen in het vinden van jullie mooie keuken!

Pieter en Riekje
Leiderdorp
18-01-2024

“Ontzettend tevreden.”

Wat zijn we fijn geholpen bij jullie, ondanks dat we alleen maar een oven nodig hebben.
Jan, je nam alle tijd voor ons net zolang tot er een oplossing gevonden was.
We zijn ontzettend tevreden en als we over een poosje een keuken nodig hebben komen we zeker naar jullie terug!

Hartelijke groet,
Pieter en Riekje

Bron: Qasa

Beste Pieter en Riekje, ik heb jullie met veel plezier geholpen bij de zoektocht naar een nieuwe oven. Bij I-KOOK Leiderdorp geloven we in het bieden van de beste service, ongeacht de omvang van de aankoop. Het is geweldig te horen dat jullie zo tevreden zijn en dat jullie in de toekomst overwegen terug te komen voor een eventuele keukenaankoop. Nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen in I-KOOK Leiderdorp.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Jacob Vooys
Leiderdorp
18-01-2024

“Aanrader als je opzoek bent naar een nieuwe keuken!”

We werden vriendelijk ontvangen door Jan en Niels. Jan dacht goed met ons mee en kwam met verschillende opties voor onze keuken. Zowel alle voor- en nadelen werden besproken, wat uitte in een mooi ontwerp. Goede aanrader als je opzoek bent naar een nieuwe keuken.

Bron: Qasa

Dankjewel voor de positieve woorden, Jacob! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het ontwerp van de keuken. Alvast heel veel geluk in jullie nieuwe keuken!

Oscar van Haren
Leiderdorp
17-01-2024

“Alles naar wens gegaan.”

Met onze aankoop en plaatsing van onze keuken bij I-KOOK zijn wij zeer tevreden . Van het begin tot aan het plaatsen is alles naar wens gegaan. We hebben goed advies gekregen en alles is netjes op tekening zichtbaar gemaakt. Er word professioneel opgemeten. En de plaatsing is door een zeer vakkundige monteur geplaatst. De vele verhalen dat er er met keukens iets fout gaat is bij ons niet voorgekomen.

Dus I-KOOK is door ons zeker aan te bevelen!

Bron: Qasa

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring met I-KOOK! We zijn verheugd om te horen dat de aankoop en plaatsing van jullie keuken volledig naar wens zijn verlopen. Het doet ons goed te vernemen dat het gegeven advies als waardevol is ervaren. We zijn trots op ons team van professionele vakmensen, en het is geweldig om te horen dat de opmeting en de plaatsing door onze vakkundige monteur naar tevredenheid zijn uitgevoerd. We wensen jullie veel kookplezier in jullie prachtige keuken!

Stanley
Leiderdorp
17-01-2024

“Eerlijkheid en transparante manier van werken.”

Tijdens het eerste gesprek werd er door Jan ruim de tijd genomen voor het meedenken en uittekenen van onze keuken. Wat ons vooral trof was de eerlijkheid en transparante manier van werken. Bij andere keukenzaken mindere fijne ervaring gehad en Jan had dus wat vertrouwen te winnen en dat deed hij heel goed. Bij I-KOOK geen gedwongen verkoop zoals bij andere zaken vaak wel het geval is. Vandaag hebben we de deal rond gemaakt voor een prachtige kwaliteitskeuken! Bedankt Jan, we zijn er erg blij mee!

Bron: Qasa

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring met ons, en gefeliciteerd met de succesvolle afronding van de deal voor jullie prachtige keuken! Bij I-KOOK geloven we in transparantie en het nemen van de tijd om samen met onze klanten hun ideale keuken te ontwerpen. Het is fijn om te horen dat we jullie vertrouwen hebben gekregen na mindere ervaringen bij andere winkels. We begrijpen dat het belangrijk is om in alle rust de juiste beslissing te nemen, en we zijn blij dat wij jullie hierin goed hebben kunnen begeleiden. We wensen jullie veel plezier en kookgenot in jullie nieuwe keuken!

Dario B
Leiderdorp
17-01-2024

“Aanbevolen!”

Echt goede service! Perfecte communicatie en ondersteuning. Ze begeleiden ons stap voor stap door het traject om de nieuwe keuken te kopen.

Aanbevolen!

Bron: Qasa

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring met onze service! We zijn verheugd te vernemen dat je tevreden bent met de diensten en communicatie tijdens het aanschaffen van je nieuwe keuken. Mocht je in de toekomst nog verdere vragen hebben, staan we altijd voor je klaar. Nogmaals dank voor je vertrouwen in I-KOOK Leiderdorp!

Christina DeViet
Leiderdorp
17-01-2024

“De deur uit met een goed gevoel.”

Even kijken in Leiderdorp bij verkoper Jan van I-KOOK dachten wij. Oriënteren op een nieuwe keuken. Een telefoontje en vrij direct konden wij de verbouwde showroom binnenstappen. Na een hartelijke ontvangst en veel informatie rijker stapten wij na 7 uur gesprek de deur uit met een goed gevoel en de nieuwe keuken ‘onder de arm’. Geen moeite te veel… dat is ons duidelijk geworden en daarom kwamen wij tot een mooie deal met Jan. Wij hebben er zin en vertrouwen in. Jan & Niels bedankt voor jullie enthousiasme en lef als jonge ondernemers.

Bron: Qasa

Hartelijk dank voor je positieve review over je ervaring bij I-KOOK Leiderdorp. We zijn verheugd te horen dat jullie oriëntatie op een nieuwe keuken zo positief is verlopen. We begrijpen dat jullie nu vol zin en vertrouwen uitkijken naar de realisatie van jullie nieuwe keuken, wij ook! Namens het team willen we jullie bedanken voor het vertrouwen in I-KOOK Leiderdorp en wensen we jullie veel plezier met de aankomende keuken.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.