Klantervaringen I-KOOK Oud-Beijerland

Bedrijventerrein De Bosschen
Willem Beukelszstraat 6
3261 LV Oud-Beijerland

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 322 ervaringen
  • 12 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Janneke Koekendorp
Oud-Beijerland
02-01-2024

“Alles keurig afgewerkt!”

Bij de aankoop van onze nieuwe keuken zijn we door Jereau Arends naar alle tevredenheid ingelicht en voorgelicht. De plaatsing van de keuken is door Johan gedaan wat een vakmanschap heeft die man. Alles keurig afgewerkt, en weer netjes op geruimd.

Bron: Qasa

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden over onze service! Bij I-KOOK Oud-Beijerland streven we naar hoogwaardige service, en het is geweldig om te weten dat we aan jullie verwachtingen hebben voldaan. Ook ben ik blij om te horen dat Johan vakkundig jullie keuken heeft geplaatst. Ik wens jullie heel veel kookplezier in de nieuwe keuken en wie weet tot ziens bij I-KOOK Oud-Beijerland!

Debra en Roy
Oud-Beijerland
20-12-2023

“Wij zijn tevreden!”

Super goede service, konden tussendoor staaltjes mee nemen zodat we een bijpassende vloer konden uitzoeken. Keuken werd snel geleverd en binnen 1.5 dag was hij volledig gemonteerd. De afwerking is ook zeer netjes. Wij zijn tevreden!

Bron: Qasa

Dankjewel voor de positieve feedback! Bij I-KOOK Oud-Beijerland zijn we verheugd dat we je super goede service hebben kunnen bieden. Het is fijn om te horen dat het meenemen van staaltjes heeft bijgedragen aan het vinden van een bijpassende vloer en dat de levering en montage van de keuken snel en efficiënt zijn verlopen. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in I-KOOK Oud-Beijerland!

Willem en Ariënne
Oud-Beijerland
19-12-2023

“Een mooie keuken!”

Wij hebben een mooie keuken gekocht. Vanaf het moment dat we I-KOOK Oud-Beijerland binnenliepen tot de dag dat de keuken geplaatst was, zijn we alleen maar heel tevreden. Zeer vriendelijke mensen die goed zijn in hun vak.

Bron: Qasa

Dankjewel voor de positieve feedback! Bij I-KOOK Oud-Beijerland streven we ernaar om van begin tot eind een uitstekende ervaring te bieden. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent, zowel met de mooie keuken als met onze service. De moderne keuken met witte fronten is echt prachtig geworden. De kleurencombinatie van de fronten en het keukenblad samen met de zwarte keukenapparatuur komt heel mooi uit. Bedankt voor je vertrouwen in I-KOOK Oud-Beijerland en geniet van de nieuwe keuken!

Robin
Oud-Beijerland
08-12-2023

“Een ware aanrader!”

Na het horen van goede ervaringen en het lezen van de positieve reviews over I-KOOK Oud-Beijerland heb ik zelf ook mijn keuken bij hen besteld. Ik ben heel erg tevreden over het gehele proces; ben goed geholpen met het indelen en uitzoeken door Mark, vervolgens heeft Johan de keuken zeer vakkundig geplaatst. Goede communicatie, goed met je meedenken, niets opdringen en echt vakmanschap. Een ware aanrader voor als je opzoek bent naar nieuwe keuken!

Bron: Qasa

Hartelijk dank voor de positieve woorden over je ervaring met I-KOOK Oud-Beijerland. Ik ben blij dat ik je goed heb kunnen helpen met het indelen en uitzoeken van de keuken. Bij I-KOOK streven we naar uitmuntende service, goede communicatie, en vakmanschap, en het is geweldig om te horen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Dankjewel voor het aanbevelen van I-KOOK Oud-Beijerland! We hopen dat je vele jaren plezier zult hebben van de nieuwe keuken!

Henk Stolk
Oud-Beijerland
23-11-2023

“Fantastisch bedrijf.”

Fantastisch bedrijf met 2 ervaren monteurs Johan en Mels in eigen beheer, geen ZZP’ers. Deze mensen maken van je keuken een parel. Goede voorbereiding, nette afwerking en prettige omgang. Een keukenbedrijf wat wij aanbevelen! Als ik een cijfer moet geven: een 9.8. Top mannen.

Bron: Qasa

Dankjewel voor de mooie review. Goed om te horen dat Johan en Mels, onze ervaren monteurs in eigen beheer, van jouw keuken een parel hebben gemaakt. Geniet van de nieuwe keuken!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Koffijberg
Oud-Beijerland
09-11-2023

“Erg tevreden met het eindresultaat”

Op aanraden van familie zijn we naar I-KOOK in Oud-Beijerland gegaan om een nieuwe keuken uit te zoeken. We zijn er op een plezierige manier geholpen en hebben in goede samenspraak een keuken samengesteld die aan onze wensen voldeed. Ook uitvoering van alle werkzaamheden, inclusief nieuwe meterkast en leidingwerk, is uitstekend verlopen. We zijn erg onder de indruk van het vakmanschap van de sympathieke, ervaren medewerker die het hele karwei binnen enkele dagen uitgevoerd heeft. Hij ging zeer nauwkeurig, doordacht en netjes te werk. We zijn erg tevreden met het eindresultaat. We kunnen I-KOOK iedereen aanbevelen!

Bron: Qasa

Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat het proces naar wens is verlopen en ik je goed heb kunnen helpen/adviseren. Veel geluk in jullie nieuwe keuken!

M. de Jong
Oud-Beijerland
09-11-2023

“Van a tot z super goed geholpen.”

Ontzettend goed geholpen door Jereau Arens met samen stellen van onze nieuwe keuken. Hij dacht goed met ons mee en was totaal niet opdringerig.Er werd echt goed de tijd genomen en ook mee gedacht om binnen ons budget te blijven. Mooi leiding schema mee gekregen waar alles duidelijk op vermeld stond dat zouden we zelf allemaal doen, maar nadat we de oude keuken er uit hadden zagen wij zelf door de bomen het bos niet meer en begon de tijd toch te dringen. Dus contact gezocht met I-KOOK er was gelukkig nog een monteur beschikbaar Johan die al het leidingwerk heeft gedaan en daarna onze keuken heeft geplaatst. Een top monteur hij werk snel en super netjes en had nog handige tips voor ons. Wij genieten nu van onze super keuken! Zeker aan te raden, wij zijn van a tot z super goed geholpen.

Bron: Qasa

Dankjewel voor de positieve woorden. Bij I-KOOK Oud-Beijerland streven we ernaar om klanten zoals jij van A tot Z super goed te helpen. Ik heb jullie met veel plezier geholpen. Fijn dat we jullie ook nog konden helpen met het leidingwerk. Jullie hebben een prachtige, tijdloze keuken uitgekozen. Veel kookplezier in jullie nieuwe keuken!

L. Kolmsberg
Oud-Beijerland
09-11-2023

“Super blij met de nieuwe keuken”

Heel correct geholpen door Jereau, niet opdringerig en alles goed uitgelegd. De plaatsing was zoals afgesproken, en de monteur Mels, heeft alles prefect en vakkundig gemonteerd. Super blij mee!

Bron: Qasa

Mooi om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad in de winkel. Het is fantastisch dat de plaatsing volgens afspraak is verlopen en dat monteur Mels alles perfect en vakkundig heeft gemonteerd. Geniet van de nieuwe moderne keuken en bedankt voor het vertrouwen in I-KOOK Oud-Beijerland!

Familie Koehoorn
Oud-Beijerland

Wij zijn heel tevreden over de service. Keukencoach Jereau van I-KOOK Oud-Beijerland heeft goed met ons meegedacht en praktische tips meegegeven. We vonden het leuk dat hij de keuken zelf kwam bezorgen en na de montage het eindresultaat kwam bekijken. Ook monteur Johan, vaste monteur van I-KOOK Oud-Beijerland heeft ons positief verrast. Op het laatste moment konden wij nog wat kleine dingen wijzigen, zoals de plaatsing van het eiland. De keuken is een heerlijke plek om te koken en te borrelen. Er is veel opbergruimte en nog steeds voldoende bewegingsvrijheid. We gaan nog lang genieten van onze moderne, zwarte keuken met kookeiland.

Beste Dennis en Jennifer, wat een mooie zwarte eilandkeuken hebben jullie gecreëerd! Ik vond het erg leuk om jullie te begeleiden met al jullie creatieve ideeën. De sfeervolle verlichting, vrolijke achterwand, wandplankjes en het bargedeelte zijn een topcombinatie! Bedankt voor de gastvrijheid en wie weet tot ziens!

Den Boer
Oud-Beijerland
31-10-2023

“Tevreden met de nieuwe keuken”

We hebben hier nu 3 keukens gekocht. En altijd fijn en netjes geholpen.

Bron: Qasa

Erg leuk dat we jullie voor de derde keer mochten helpen. Fijn dat alles naar wens is verlopen, geniet van jullie moderne keuken!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.