Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mels de FonkertKeukencoach

Gemiddelde klantervaringscore:

gebaseerd op 0 reviews

Laatste klantervaringen over Mels en de winkel

"Het 3D-ontwerp was al mooi, maar het eindresultaat was werkelijk prachtig."

Door zoeken op het internet bij I-KOOK terecht gekomen.
Ik heb het filiaal in Oud-Beijerland bezocht en ben daar naar  volle tevredenheid geholpen door Marijn. Ik ben nu van Gas naar inductie gegaan, ook heb ik nu meer lades en kastjes, top! Het 3D-ontwerp was al mooi, maar het eindresultaat was werkelijk prachtig.  Met dank aan het montageteam van I-KOOK, die hebben alles netjes gemonteerd.
Ik raad I-KOOK ook zeker aan!

"I-KOOK Oud-Beijerland maakt het waar!"

I-KOOK Oud-Beijerland maakt het waar! Vanaf eerste contact in de winkel t/m de oplevering. Goed advies en begeleiding (er wijzigde nogal wat) voor wij tot de definitieve keuze kwamen; bij aanvang installatie zijn alle onderdelen aanwezig en een super montageteam!
Voor ons als cijfer een negen+. Nogmaals dank aan alle betrokkenen.

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken, ook over de ervaring met I-KOOK zijn wij zeker te spreken. De montage door onze monteur is goed verricht,  hij heeft de keuken met precisie geplaatst en heeft netjes gewerkt.

05 november 2019

"I-KOOK maakt direct een eerlijke en scherpe prijs ook echt waar."

Door goed raad van vrienden die I-KOOK eerder bezocht hebben, zijn wij bij I-KOOK Oud-Beijerland uitgekomen.
Wij zijn daar geholpen door Marijn, vanaf het moment van binnenlopen tot oplevering heeft hij ons goed begeleid en geadviseerd. We zijn stap voor stap tot een fantastische eindproduct gekomen. We kregen direct een eerlijke en scherpe prijs. Superfijn gevoel dat je niet eindeloos hoeft te onderhandelen en nog niet weet of je het wel goed hebt gedaan.
Het 3D ontwerp was al mooi,.....

25 oktober 2019

"Mijn tweede I-KOOK keuken, wederom super tevreden."

Mijn tweede keuken gekocht bij I-KOOK in Oud- Beijerland en wederom heel fijn geholpen, goed meegedacht, zeer prettige communicatie. En uiteraard het plaatsen van de keuken zelf, professioneel, zonder enige beschadiging. Super tevreden!

25 oktober 2019

"Een goed advies na een goed gesprek en eigenlijk was de beslissing heel snel genomen."

Een uitermate positieve ervaring om bij I-KOOK een keuken uit te zoeken, bestellen en laten plaatsen! We zagen er best wel tegenop om een nieuwe keuken aan te schaffen.

Vanaf het moment dat we de afspraak gemaakt hadden en de winkel binnenstapten was het goed! Een goed advies na een goed gesprek en eigenlijk was de beslissing heel snel genomen. Daarna bleek al snel dat I-KOOK er alles aan doet om het hele proces goed.....

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}