Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Marijn SchramKeukencoach

Gemiddelde klantervaringscore:

gebaseerd op 14 reviews

Laatste klantervaringen over Marijn en de winkel

28 juli 2020

"We hebben er geen moment spijt van gehad."

Via een kennis bij I-KOOK terecht gekomen. Daar hebben we geen moment spijt van gehad. Marijn Schram (onze keukencoach) nam veel tijd om naar onze wensen te luisteren en daarop te adviseren. Dit in een prettige sfeer.

Uiteindelijk een keuken gemaakt. Echter in de periode erna hadden we nog andere wensen die soms forse wijzigingen van het ontwerp tot gevolg hadden. Dit was geen enkel probleem. Uiteraard zolang de keuken nog niet was besteld.

Daarna de plaatsing van de keuken. Wat een rustige.....

"Een meedenkende keukencoach."

We zochten al een tijdje naar een nieuwe keuken. Door de opvallende reclame op de busjes van I-KOOK, hebben wij maar eens een afspraak gemaakt bij I-KOOK Oud-Beijerland.

Daar zijn wij met een goed luisterend oor geholpen door Marijn Schram. Hij dacht goed mee en hield rekening met onze ideeën en wensen. Vanuit hier hebben wij een realistisch 3D-ontwerp gemaakt.

De keuken werd netjes op tijd geleverd, daar zijn wij ook erg blij mee. De keuken hebben we zelf gemonteerd en staat nu te schitteren in onze woning......

"Al deze positieve berichten werden meteen werkelijkheid in onze eerste afspraak."

Door alle positieve berichten op het internet, hebben we uiteindelijk gekozen op bij I-KOOK Oud-Beijerland langs te gaan.

Al deze positieve berichten werden meteen werkelijkheid in onze eerste afspraak. Marijn heeft alle details in een goed tempo verwerkt in een ontwerp. Hij dacht goed mee en gaf daar goed advies op, een echte vakman!

Toen was het eindelijk zover...de montage van de keuken.
Onze monteur Mels heeft prachtig (vak)werk geleverd, echt een sympathieke man!

Een kleine beschadiging vanuit de leverancier werd meteen.....

19 juni 2020

"Het eindresultaat is nog beter dan het 3D-ontwerp, echt prachtig."

Voordat ik I-KOOK had bezocht, ben ik naar de concurrent geweest. Helaas was het daar een agressieve verkoopshow met belachelijke prijzen. Gelukkig las ik op Google goede reviews over I-KOOK en ben ik daar meteen langsgegaan.

Ik ben daar goed ontvangen door Marijn Schram een geduldige, adviserende en duidelijke keukencoach. Samen hebben wij een 3D-ontwerp gemaakt, die voldeed aan mijn wensen.

De keuken is gemonteerd door Mels de Fonkert.  Een nauwkeurige monteur die alles netjes monteert en opruimt! Hij deed er.....

"Zeer tevreden."

Ben zeer tevreden met de levering en behandeling van dit filiaal.
De corona crisis heeft mij niet in de weg gestaan om deze hoekkeuken naar tevredenheid te plaatsen

"Monteur had veel kennis van zaken en was bereid nog iets later terug te komen om de keuken extra af te kitten."

Goed begeleid bij de aankoop van de keuken. Monteur had veel kennis van zaken en was bereid nog iets later terug te komen om de keuken extra af te kitten. Problemen in de apparatuur ('schuld' leverancier) worden netjes opgepakt door I-KOOK en neergelegd bij de leverancier.

Laatste blogartikelen door Marijn

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}