uit 55 klantervaringen
Oud-Beijerland
"Graag begeleid ik jou naar een goede en praktische keuken. Ik probeer eerlijke en concrete informatie mee te geven, zodat ik je het beste advies kan geven. Mijn kracht is om jouw wensen te interpreteren en zo concreet mogelijk uit te werken tot een compleet plaatje. Vanaf het begin tot het einde sta ik voor je klaar."
Johan Vink
Oud-Beijerland
11-05-2023

“Zeer tevreden.”

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken, zeer fijn geholpen door Marijn Schram en in 2 dagen super netjes geplaatst door monteur Mels met 30 jaar ervaring, ook over dep prijs erg tevreden.

Bron: Qasa 

Marijn Schram
Keukencoach

Goed om te horen dat jullie tevreden zijn met de nieuwe keuken. Ik wens jullie er veel plezier mee.

John van der Kemp
Oud-Beijerland
09-05-2023

“Tevreden.”

Een keuken naar eigen wensen met wat hulp van Marijn.

Bron: Qasa

Marijn Schram
Keukencoach

Ik wens je veel plezier met de nieuwe keuken John.

Samantha Mastwijk
Oud-Beijerland
14-04-2023

“Een aanrader.”

Vanaf het moment van binnenlopen in de showroom tot aan het plaatsen van de keuken fantastisch geholpen door Marijn. Altijd goede communicatie. Ook wil ik Johan bedanken voor het plaatsen van de keuken. Het begin zat even tegen, maar hij heeft het fantastisch opgelost! Kan niks anders zeggen dan echt een aanrader!

Bron: Qasa

Marijn Schram
Keukencoach

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat ik je goed heb kunnen helpen en ik wens je veel plezier met de nieuwe keuken.

Yvon
Oud-Beijerland
30-03-2023

“Zeker aan te bevelen.”

Na een aantal keukenshowrooms te hebben bezocht terecht gekomen bij I-KOOK.
De rust die deze showroom uitstraalt sprak mij direct aan, zo ook de benadering van de keukencoaches. Ook de begeleiding naar het uitzoeken van de voor mij perfecte keuken binnen mij budget was heel prettig. Marijn heeft meerdere keren de tekening aangepast wat geen enkel probleem was. De communicatie was ook heel fijn. Mijn keuken is geplaatst door DNKZ ivm de tijds planning wat niet altijd helemaal goed verliep, maar Marijn en Mark hebben dit prima opgepakt en kwamen telkens met een goede oplossing. Ik geniet elke dag van mijn nieuwe keuken. Ik zou I-KOOK zeker aanbevelen om een nieuwe keuken te kopen.

Bron: Qasa

Marijn Schram
Keukencoach

Fijn dat ik je heb kunnen begeleiden met het uitzoeken van jouw perfecte keuken en je erin aan het genieten bent. Veel kookplezier!

Arjan
Oud-Beijerland
29-03-2023

“We zijn blij en trots op het eind resultaat.”

Wij hebben onze keuken bij I-KOOK in Oud-Beijerland gekocht en zijn hierbij zeer goed geholpen door Marijn. Eerst hebben we ideeën opgedaan in de winkel en erna zijn we al onze wensen gaan doornemen met Marijn en is alles naar wens aangepast. We zijn blij en trots op het eind resultaat.

Bron: Qasa 

Marijn Schram
Keukencoach

Mooi om te horen dat jullie trots zijn op het eindresultaat. Dat mogen jullie ook zeker zijn!

Bert de Vries
Oud-Beijerland
23-03-2023

“Een uitstekende firma.”

Wij zijn bij meerdere zaken langs geweest om naar een nieuwe keuken te gaan kijken en zijn uiteindelijk bij I-KOOK in Oud-Beijerland terecht gekomen. Eigenlijk was het als een oriënterend bezoek bedoeld, maar dezelfde middag hebben wij toch voor een keuken via hen gekozen. Vanaf het begin was er een goede klik met een deskundige, ervaren en enthousiaste verkoper (Marijn). Hij dacht goed mee en kwam ook met creatieve oplossingen en suggesties . De deskundigheid van Marijn die onze droomkeuken kon samenstellen en voor alle mogelijke uitdagingen een passende oplossing had, gaf voor ons de doorslag om bij hen de keuken aan te schaffen. Wij hebben daarna ook nooit spijt gehad van onze keuze. Qua levertermijn, deskundigheid van de mensen die zij in dienst hadden voor het voorwerk (Mels), een stucadoor (Chris) die zij konden aanbevelen en die precies in de juiste periode zijn werkzaamheden kon komen verrichten, alles is uitgekomen wat op de dag van de aankoop doorgenomen is. De keuken is dus inmiddels geplaatst en is exact zoals wij gehoopt en verwacht hadden. Al met al een zeer positieve ervaring met een – in alle opzichten – uitstekende firma!

Bron: Qasa

Marijn Schram
Keukencoach

Ik vond het leuk om jullie droomkeuken samen te stellen. Het eindresultaat is mooi geworden. Ik wens jullie veel plezier in de nieuwe keuken.

Sankatsing
Oud-Beijerland
23-02-2023

“Heel erg bedankt.”

Na bijna 10 verschillende keukenleveranciers benaderd te hebben, was dit de eerste keukenleverancier die naar ons luisterde. Er werd niks opgedrongen aan overbodig materiaal en niet meteen verplicht te tekenen van het contract. Marijn heeft ons super geholpen, heel erg bedankt!

Bron: Qasa 

Marijn Schram
Keukencoach

Leuk om het eindresultaat zo te zien. Het is super geworden. Veel kookplezier :).

Alissa
Oud-Beijerland
17-02-2023

“Super bedankt.”

Van begin tot eind geweldig! We hebben bij Marijn onze droomkeuken ontworpen. Niks wat te gek en er werd goed meegedacht qua budget. We hebben super apparatuur van het merk Etna. Onze zorgen werden telkens weggenomen. Volgens afspraak is de keuken geleverd en gemonteerd (wat perfect is verlopen en gedaan) en nu kunnen we hier lekker van genieten! Super bedankt!

Bron: Qasa 

Marijn Schram
Keukencoach

Fijn dat ik jullie heb kunnen helpen met het ontwerpen van jullie droomkeuken. Ik wens jullie veel plezier met de nieuwe keuken!

Dirk Markesteijn
Oud-Beijerland
02-02-2023

“Ik ben best kritisch, maar kon niets vinden om over te “zeuren”.”

Keukencoach Marijn heeft ons zeer prettig geholpen in de winkel om onze nieuwe keuken uit te kiezen, samen te stellen en in te tekenen. Monteur Johan heeft de keuken gemonteerd en vakwerk afgeleverd. Ik ben best kritisch, maar kon eigenlijk niets vinden om over te “zeuren”. Al met al een zeer prettige ervaring met I-KOOK Oud-Beijerland.

Bron: Qasa

Marijn Schram
Keukencoach

Ik heb jullie graag geholpen, Dirk! Fijn dat je zo'n goede ervaring bij I-KOOK Oud-Beijerland hebt gehad. Ons team wenst jullie veel kookplezier toe!

Mees Groen & Naomi Ringlever
11-01-2023

“Erg blij met het resultaat.”

Wij hebben hier onze keuken gekocht, waar wij super goed zijn geholpen door Marijn. Hierdoor zijn wij op nieuwe ideeën gekomen en zelfs door aanpassingen te doen in het huis zelf om onze wens “een open keuken” te realiseren. De service was ook erg goed, direct en persoonlijk waardoor de communicatie erg soepel ging. Hiermee geven wij de beoordeling “super” en zijn wij erg blij met de oplevering en het resultaat!

Bron: Qasa

Marijn Schram
Keukencoach

Blij om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de service en het resultaat. Ik vond het leuk om erg jullie te adviseren. Geniet van de prachtige open keuken!

28-12-2022

“In de keukenwereld zijn zij een verademing.”

Geholpen door Mark en Marijn. In de ‘chaos’ van de keukenwereld zijn zij een verademing; rustig, kundig, behulpzaam, meedenkend en echt gericht op de klant. Er is veel tijd in ons en onze nieuwe keuken gestoken en het resultaat mag er zijn! Volgende keer weer en van harte aanbevolen!

Bron: Qasa

Marijn Schram
Keukencoach

Top review, bedankt Marc. Fijn dat we je konden ondersteunen bij het realiseren van deze mooie hoekkeuken.

30-06-2022

“Goede nazorg.”

Afgelopen jaar een keuken gekocht, bij aankomst ons budget aangegeven en vanuit daar een mooi aanbod gekregen. Na ons akkoord zijn we goed geholpen en begeleid, tevens was de nazorg goed geregeld.

Bron: Qasa

Marijn Schram
Keukencoach

Wat een schitterend resultaat, daar mogen we zeker trots op zijn! De ruimte ziet er supergezellig en sfeervol uit. Ik wens jullie veel mooie en gezellige momenten toe.

Sandra den Ouden-Wijmans
30-06-2022

“Aanvulling op onze huidige keuken.”

Een extra kast in de keuken met combi magnetron en wijn koelkast en daaronder de nodige planken voor extra opbergruimte. De originele keuken dateert uit 2013 (ook van I-KOOK Oud-Beijerland). De kleur van de keuken was er niet meer, maar goed geadviseerd en toch een passend geheel kunnen vormen.

Het keukenblok is keurig en netjes geplaatst. Netjes gewerkt door de vriendelijke en keurige monteur.

Bron: Qasa

Marijn Schram
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten! Leuk dat we jullie huidige keuken een andere look hebben mogen geven. Samen hebben we er een mooi geheel van gemaakt, geniet ervan!

Tamara
Oud-Beijerland
09-06-2022

“Een schitterende keuken.”

Niet veel verschillende stijlen aanwezig in de winkel. Wel enorm veel stalen en voorbeeldstukken. Marijn heeft ons geholpen onze leuken samen te stellen. Heel fijn geholpen. Dacht enorm goed met ons mee. Uiteindelijk een schitterende keuken.

Bron: Qasa

Marijn Schram
Keukencoach

Dank voor de mooie review, fijn dat alles naar wens is verlopen. De keuken is zeker schitterend geworden, daar mogen we trots op zijn. Geniet ervan!

Familie Vermeulen
's-Gravendeel
28-05-2022

“Zoek je een nieuwe keuken, ga naar I-KOOK.”

Wij genieten nu ruim 3 weken van onze nieuwe keuken en kunnen alleen maar zeggen dat wij van begin tot eind zeer tevreden zijn over I-KOOK Oud-Beijerland. Marijn heeft bij de aankoop van onze keuken meegedacht en goede adviezen gegeven. Geen opdringerige verkooppraatjes maar juist luisteren en meedenken naar de wensen van ons.

Ook de bezorging en montage is vlekkeloos verlopen. Alles werd door de bezorgers keurig binnen gezet. De monteur Mels werkte zeer nauwkeurig en ging niet weg voordat het helemaal goed was. Ook sorteerde hij het afval netjes.

Wij kunnen alleen maar zeggen “zoek je een nieuwe keuken, ga naar I-KOOK”.

Bron: Qasa

Marijn Schram
Keukencoach

Dank voor jullie complimenten en aanbeveling. Leuk dat ik jullie vanaf het begin tot het eind heb mogen begeleiden naar een prachtig eindresultaat. Ik wens jullie veel mooie en gezellige momenten toe!

C. Bisschop
Strijen
17-02-2022

“Van enthousiaste meedenker tot vakkundig monteur.”

Twee foto’s naar aanleiding van een vraag om feedback vanuit I-KOOK Oud Beijerland. Ik ben zeer tevreden over het hele proces van begeleiding bij aankoop door een enthousiaste meedenker tot en met de installatie door een vakkundige monteur. Ook de begeleiding vanuit Oud Beijerland wat betreft vragen was uitstekend. Prima service en een heerlijke keuken.

 

Marijn Schram
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten, fijn dat je zo tevreden bent met het eindresultaat en de weg daarnaartoe. Ik vond het leuk je mogen te begeleiden naar deze prachtige keuken en wens je bij deze nogmaals veel kookplezier toe, maar dat zal wel goedkomen! ?

Jan Jansen
Oud-Beijerland
10-02-2022

“Vriendelijke en deskundige vaklieden.”

Afbreken keuken en opbouw van de nieuwe keuken is snel en prima gegaan.
Vriendelijke en deskundige vaklieden, petje af en bedankt!

Marijn Schram
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten! Het resultaat is schitterend, geniet ervan.

Wesley
Oud-Beijerland
25-11-2021

“Échte toppers!”

In het eerste gesprek goed geholpen en geadviseerd door Marijn om de ideale keuken voor mij te ontwerpen. Afgelopen week is de keuken super netjes geplaatst door Mels. Super blij met het resultaat, échte toppers!

Marijn Schram
Keukencoach

Hi Wesley, goed om te horen dat je zo blij bent met het resultaat, de montage en onze voorafgaande gesprekken. Samen hebben we een mooi resultaat neergezet, waar je hopelijk nog lang van kunt genieten. PS, de foto spreek voor zich, een prachtige greeploze keuken.

Ron Emmerink
Oud-Bijerland
25-11-2021

“We kijken met tevredenheid terug op deze periode.”

Het is de tweede keuken die we bij I-KOOK hebben gekocht. Toen heette het bedrijf nog Keuken Plaza. Die keuken heeft 23 jaar goed gefunctioneerd. De adviezen van Mark van Alphen en Marijn Schram hebben we zeer op prijs gesteld en waren ook zeer nuttig. Afspraken zijn allemaal nagekomen. Alles was op tijd aanwezige en alles paste.

I-KOOK beschikt verder over uitstekende vakmensen die de keuken hebben ingebouwd. Dit betrof Mels en Johan. Er werd meegedacht bij de installatie van de keuken wat onder andere het houtwerk (de koof), het kozijn, de vensterbank, de elektriciteit en de verlichting betrof.

Wat voor ons van belang was dat er een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding was en dat we uitgekomen zijn met ons budget. We kijken met tevredenheid terug op deze periode en bevelen het bedrijf van harte aan.

Marijn Schram
Keukencoach

Bedankt voor jullie uitgebreide review, complimenten en aanbeveling. Leuk dat we jullie alweer mochten begeleiden naar een prachtige keuken! Namens ons team wens ik jullie nogmaals veel kookplezier toe.

Michel
Heinenoord
15-10-2021

“Meteen een klik.”

Bij binnenkomst hadden we gelijk een klik met deze winkel en keukencoach. We zijn nog bij een andere keukenzaken geweest, maar dat was niks vergeleken bij I-KOOK. We zijn enorm goed geholpen door Marijn, hij denkt mee met je en geeft je advies wat je beste kan doen en wat het mooiste is.

Monteur Mels heeft onze keuken geplaatst. Normaal doe ik alles zelf, dit was voor mij de eerste keer dat ik iets liet doen. Ik kon me geen betere monteur voorstellen, hij zet echt de puntjes op de i en hij werkt zo rustig en opgeruimd, echt een topper!

Marijn Schram
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review en jullie complimenten over onze werkwijze. Goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe keuken, het eindresultaat is erg mooi geworden. Eindelijk heerlijk kokkerellen in jullie nieuwe keuken, geniet ervan!

Ellen van Scheppingen
's-Gravendeel
01-10-2021

“Ontzettend tevreden.”

In juni een nieuwe keuken gekocht bij I-KOOK in Oud-Beijerland. We liepen ter oriëntatie bij I-KOOK binnen na hard weggerend te zijn bij de andere keukenwinkel ernaast vanwege de arrogante en vervelende benadering aldaar. Zeer prettig geholpen door Marijn. Onze keuken is vrij klein en Marijn dacht op een fijne manier mee met in achtneming van onze wensen. Wij waarderen het enorm dat Marijn deze moeite nam en alles verliep zo fijn dat we ter plekke onze nieuwe keuken hebben aangeschaft. Inmiddels is de keuken professioneel geplaatst door Mels. Grote complimenten heren voor de manier waarop jullie dit van begin tot eind hebben aangepakt! We zijn ontzettend tevreden en blij met onze nieuwe keuken!

 

Bron: Qasa

Marijn Schram
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten! Goed om te horen dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe keuken. Een prachtige keuken, met een landelijke stijl . Geniet ervan!

Inge van Kleeff
Rotterdam
01-10-2021

“Tevreden.”

Gisteren is onze nieuwe keuken opgeleverd en wat zijn we tevreden! Over het eindresultaat maar ook over het hele proces. Goed advies gekregen van Marijn en Marc en een top installatie van Mels. Geen pusherige verkoop maar meedenken, niks ging overhaast en er was veel keus. Zoek niet verder, gewoon hier je keuken kopen.

Bron: Qasa

Marijn Schram
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review, fijn dat jullie zo tevreden zijn met het eindresultaat en het proces daarnaartoe. Leuk dat ik jullie hiermee mocht begeleiden, ik wens jullie nog veel kookplezier toe!

Familie Ton
Heinenoord
24-09-2021

“Zeer goed advies.”

Leuk geholpen met uitkiezen van onze keuken zeer goed advies wat wel en niet kan, het mee denken werd door ons zeer op prijs gesteld bij de levering was alles compleet. Over de montage kan ik niet veel zeggen, want wij hebben hem zelf geplaatst, maar met vragen werden we netjes geholpen niks was teveel gevraagd.

Bron: Qasa

Marijn Schram
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen! Leuk dat ik jullie mocht begeleiden naar deze prachtige keuken. Nogmaals wens ik jullie veel kookplezier toe.

Steven Roos
Numansdorp
17-09-2021

“Geweldig eindresultaat.”

Wat een verademing om hier onze keuken te kopen (inmiddels hebben wij hier drie keukens gekocht)! Het hele traject van begin tot het eind is een feestje. Persoonlijke aandacht, eerlijk, kundig, geduldig en service. De medewerkers van I-KOOK Oud-Beijerland willen wij heel erg bedanken. We hebben veel getwijfeld over de materiaalkeuze en ieder keer weer konden wij zonder problemen en enig moeite onze keuken aanpassen.

Het eindresultaat is geweldig! Echt alles verliep uiterst soepel, evenals het leveren van de keuken en het plaatsen er van. In het bijzonder wil ik Marijn bedanken die het hele verkooptraject heeft begeleidt. Ook willen wij Mels bedanken, die voor ons de keuken heeft geïnstalleerd. Jullie zijn professionals in jullie vakgebied!

Bij I-KOOK Oud-Beijerland snappen ze precies hoe een klant behandeld wilt worden. Geen snelle praatjes, maar echt professionals die hun vak verstaan en maar 1 ding voorop stellen, en dat is de klant. Ben je opzoek naar een kwalitatief goede en mooie keuken! Zoek niet verder.

Bron: Qasa

Anoniem
Anoniem
17-09-2021

“Straight to the point.”

Door de goede aanbeveling van een kennis ben ik bij I-KOOK Oud-Beijerland uitgekomen.
Ik ben daar fijn door Marijn Schram geholpen. Hij was straight to the point, eerlijk, deskundig en uiteraard meedenkend.

Uiteindelijk hebben we een ontwerp gemaakt wat voldeed aan al onze wensen. Ook de montage verliep prima, Johan (monteur)  was erg deskundig, behulpzaam en nauwkeurig.

Het eindresultaat is erg mooi geworden, vooral de kleurstelling en de indeling.

De keuken is nog niet helemaal gereed, maar dit gaat I-KOOK nog afronden.

Ik zou I-KOOK zeker aanraden.

Marijn Schram
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten. We zullen de laatste stapjes snel afronden!

Familie Kroeze
's-Gravendeel
07-09-2021

“De monteur werkte bijna nog preciezer dan ikzelf.”

We zochten een nieuwe keuken voor in ons nieuwe huis, de oude keuken hadden wij er al uit gesloopt, maar voordat we definitief gingen verhuizen wilde we eerst dat er een nieuwe keuken in zou komen.

I-KOOK was voor ons al een bekende winkel, we zijn er vaak voorbijgelopen en nu we een nieuwe keuken wilden kopen, zijn we toch maar eens naar binnengelopen.

Bij aankomst werden we vriendelijk geholpen door Marijn Schram, die samen met ons een 3D-ontwerp van de gewenste keuken heeft gemaakt. Alles verliep correct, geen vage kortingen of speciale prijzen, gewoon een eerlijke prijs en behandeling.

Omdat we meteen zo’n goed gevoel hadden bij I-KOOK en Marijn hebben we ook niet meer veder geshopt in andere keukenwinkels.

Nadat het ontwerp definitief was, is de keuken besteld en hebben we met plezier gewacht tot het eindelijk zo ver was. De keuken is geplaatst door een absolute vakman, de keuken is echt perfect gemonteerd. Hij werkt bijna nog preciezer dan ikzelf… Ook kwam de beste man nog met een aantal zinnige aanpassingen die we hebben doorgevoerd, alleen maar complimenten!

Echter bleek er bij de montage een deurtje te zijn beschadigd, dit werd snel en goed opgelost en de afspraken zijn in geheel nagekomen.

Door de verkregen begeleiding, vakkundigheid en vriendelijkheid bevelen wij I-KOOK zeker aan bij andere.

 

Marijn Schram
Keukencoach

Hartelijk dank voor je complimenten en natuurlijk fijn dat jullie zo blij met jullie nieuwe keuken. Samen hebben we een mooi ontwerp gemaakt voor in jullie nieuwe huis. Ik vind het eindresultaat werkelijk prachtig, de kleuren in combinatie met landelijke stijl past perfect in de gekozen ruimte. Ik wens jullie nogmaals superveel plezier in jullie nieuwe huis en natuurlijk veel kookplezier.

Familie Swank
Geervliet
30-08-2021

“Vakkundig & zorgvuldig.”

 

Vriendelijk en goed geholpen door Marijn bij het samenstellen van onze nieuwe keuken. Keuken is vakkundig en zorgvuldig geplaatst door Johan met oog voor details. Kortom een zeer goede ervaring met I-KOOK Oud-Beijerland.

 

Marijn Schram
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review! Leuk dat ik jullie mocht begeleiden met realisatie van deze prachtige keuken.

A.C Van Marle
Sommelsdijk
23-07-2021

“Super blij mee, alles volgens afspraak.”

Marijn Schram
Keukencoach

Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen en bedankt voor het toesturen van de foto's, prachtig eindresultaat! Ik wens jullie veel plezier met de nieuwe I-KOOK keuken.

Familie Zoutewelle
Numansdorp
13-07-2021

We zochten naar een nieuwe, mooie keuken. We zagen dat er een filiaal van I-KOOK in de buurt zat en hebben dus meteen besloten om daar even te gaan kijken. We hebben op dit moment een keuken die al 25 jaar meedraait, maar we vonden het nu wel tijd was voor een vernieuwede keuken.

We hadden een afspraak gemaakt met Marijn Schram en die heeft ons goed kunnen helpen. We hadden natuurlijk al wel een idee, maar met de ervaring en kennis van onze keukencoach hebben we daar werkelijkheid van kunnen maken.

Marijn kon ons goed helpen, gaf ons duidelijke uitleg en kwam de afspraken altijd netjes na. Heel tevreden over hem! Als er iets was, werd dat snel en accuraat verholpen.

We hebben de keuken zelf gemonteerd en dit was prima te doen. Het eindresultaat is prachtig en precies zoals wij het voor ogen hadden.  We hebben de nu 4,5 meter werkruimte en dat vinden heel erg fijn.

Al met al zijn wij erg tevreden en raden wij I-KOOK Oud-Beijerland zeker aan.

Marijn Schram
Keukencoach

De foto's spreken voor zich, wat een prachtige keuken! Leuk dat ik jullie mocht begeleiden en fijn dat jullie zo tevreden zijn. Het is zeer ruime keuken met veel werk en opbergruimte, dat maakt zeker wat verschil. Ik wens jullie nogmaals veel plezier met jullie nieuwe keuken!

J van der Tol
Oud-Beijerland
09-06-2021

“We hebben er veel plezier van.”

Keuken op tijd goed geleverd, we hebben er veel plezier en veel gebruiksgemak van. Bedankt!

Marijn Schram
Keukencoach

Fijn dat jullie er zoveel plezier en gebruiksgemak van hebben. Het eindresultaat is prachtig geworden, een goed keuze. Ik wens jullie nog veel kookplezier toe!

John Agterberg
Klaaswaal
17-05-2021

Alles prima geregeld, tevreden over het resultaat.

Marijn Schram
Keukencoach

Fijn dat alles naar wens is verlopen, geniet ervan!

Familie Karreman
Oud-Beijerland
17-05-2021

“We hadden alle vertrouwen in I-KOOK en dat hebben ze waar gemaakt.”

We hebben onze keuken al weer een tijdje in gebruik en onze ervaringen met I-KOOK zijn zeer positief. Het hele proces van het advies van de keuken, de 3D “foto”, de sloop van onze oude keuken, het opbouwen van de nieuwe keuken, met alle werkzaamheden die er bij kwamen kijken, elektriciteit, het stucwerk, tot het daadwerkelijk plaatsen, hebben wij als zeer prettig ervaren. We zijn volledig ontzorgd, hebben ons breed laten adviseren en het resultaat mag er zijn. Was er een probleempje? Dat werd binnen no time opgelost, naar volle tevredenheid.
I-KOOK heeft zeer kundige en prettige mensen in dienst.
We hadden alle vertrouwen in I-KOOK en dat hebben ze waar gemaakt. Dank jullie wel

Marijn Schram
Keukencoach

Bedankt voor jullie uitgebreide review. Ik vond het leuk dat ik jullie mocht helpen met deze prachtige keuken. De witte keuken staat perfect in jullie woning. Geniet ervan!

Cees Mesker
Mookhoek
17-05-2021

“Klantvriendelijk.”

Zijn reuze tevreden met onze nieuwe keuken, installeren ging vlot en de monteur was accuraat en klantvriendelijk.

Tip m.b.t. gebruik apparatuur: wellicht dat een workshop om de werking goed uit te leggen?

Marijn Schram
Keukencoach

Bedankt voor het toesturen van jullie review en feedback. Fijn dat jullie alles naar tevredenheid hebben ervaren, de keuken is prachtig! Een workshop met apparatuur informatie is wellicht een goed idee in de toekomst, bedankt!

John Agterberg
Klaaswaal
21-04-2021

“Alles prima geregeld, tevreden over het resultaat.”

Marijn Schram
Keukencoach

Bedankt voor je review, veel kookplezier toegewenst!

Tineke & Rob Kramer
Rozenburg
10-04-2021

“Een compleet plaatje.”

Goed geholpen door Marijn Schram bij I-KOOK Oud-Beijerland.

Onze afspraken waren erg gezellig en onze keukencoach Marijn wist goed naar
onze wensen te luisteren en gaf daarop goed advies.

Tijdens deze afspraak is er een 3D-ontwerp gemaakt, wat er prachtig uitzag.

Onze keuken is gemonteerd door Johan, een echte vakman.

De keuken voldoet aan al onze wensen en zelf nog een beetje meer.
Een compleet plaatje! We raden I-KOOK zeker aan!

Marijn Schram
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten. Het plaatje is zeker compleet, een prachtige keuken! Ik vond het ook zeker gezellig en leuk dat ik jullie hiermee mocht helpen. Ik wens nog veel plezier met deze eyecatcher.

M. Suijker
Capelle aan den IJssel
10-04-2021

“Je merkt duidelijk dat Marijn echt passie heeft voor zijn werk.”

Door de positieve ervaringen op een onafhankelijke reviewbron, heb ik gekozen
om maar eens bij I-KOOK langs te gaan.

Ik ben heel fijn geholpen door Marijn Schram bij het uitzoeken van de keuken. Ik heb totaal geen druk ervaren (dat was bij andere keukenzaken heel anders). Marijn dacht goed mee en hield rekening met het budget, wat resulteerde in een gave keuken.

Bij levering wilde ik toch nog iets aanpassen, ook toen kon Marijn goed meedenken over de meest handige oplossing, wat mij ook niet onnodig veel geld zou kosten.

Je merkt duidelijk dat Marijn echt passie heeft voor zijn werk en graag klanten aan een mooie keuken helpt.

Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat en de service, want op mails werd erg snel gereageerd en de levering ging in een keer helemaal goed.

Ik beveel I-KOOK daarom ook zeker aan!

 

Marijn Schram
Keukencoach

Bedankt voor deze mooie review. Ik ben blij dat je alles als fijn hebt ervaren, daar doen we het voor! Samen hebben we echt een prachtige keuken weten te creëren. Ik wens nogmaals superveel kookplezier toe.

AC van Marle
Sommelsdijk
07-04-2021

“Bedankt.”

Super goed geholpen door Marijn en keurig geplaatst door Johan.
Bedankt!

Marijn Schram
Keukencoach

Graag gedaan, we hebben er iets prachtigs van gemaakt! Geniet ervan.

Familie Duijn
Oostvoorne
23-02-2021

“Hele fijne ervaring.”

Wij hebben een hele fijne ervaring met I-KOOK Oud-Beijerland.
Marijn heeft ons zeer goed geadviseerd, was betrokken, geïnteresseerd en heeft het idee van onze droomkeuken perfect uitgevoerd.

Mels was onze monteur die zeer vakbekwaam is en zeer netjes en precies werkt, net als Marijn een rustige fijne man.
Wij zouden I-KOOK aan iedereen willen aanbevelen

 

 

Marijn Schram
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten en het toesturen van de foto's Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen met deze prachtige keuken en wens jullie nogmaals heel veel kookplezier toe!

Familie Egeter
Zuidland
14-01-2021

“De verkoopgesprekken verliepen vlot en plezierig.”

Door het googelen op het zoekwoord “witte keukens”, zijn wij bij I-KOOK uitgekomen. We lazen de reviews van dit bedrijf en zagen dat het dichtbij zijnde filiaal in Oud-Beijerland was.
We hebben besloten om daar maar een afspraak te maken. We werden daar geholpen door keukencoach Marijn. De verkoopgesprekken verliepen vlot en plezierig, zonder vervelende verkooptrucjes en pushgedrag, hij dacht goed met ons mee!

Bij de tweede afspraak hebben we alles nogmaals doorgesproken en toen hebben we besloten om de keuken de kopen. De 3D-tekening gaf een goed voorbeeld van onze keuken.

Op dit moment hebben we een keuken en een bijkeuken apart van elkaar, maar in onze nieuwe opstelling hebben we gekozen om dit bij elkaar te brengen. Ook hebben we gekozen voor een grotere oven en koelkast. Voorheen hadden we bovenkastjes en geen afzuigkap aan de muur, dit hebben we nu veranderd.

Keukenmonteur Mels (vanuit I-KOOK) kwam de keuken inmeten en heeft toen nog een kleine aanpassing in de tekening gemaakt. Hij was erg geduldig en er was duidelijk te zien dat hij er echt verstand van heeft, een echte vakman.

Mijn man heeft de keuken zelf gemonteerd. Voor hem was dit de eerste keer, maar het is echt heel goed gegaan en zeker niet tegengevallen. De kastjes waren ook al voor gemonteerd, dit scheelde al een hoop. We hebben ruim de tijd genomen voor de montage, maar het ziet er dan ook prachtig uit.  Doordat we van de keuken en de bijkeuken een geheel hebben gemaakt, lijkt het vele malen groter.

Kortom: We hebben het gehele traject fijn ervaren. De communicatie en service verliep goed! We zijn zeer tevreden.

 

Marijn Schram
Keukencoach

Bedankt voor jullie leuke review! Fijn dat de montage goed is verlopen, de keuken is netjes geplaatst. Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen en ben blij dat jullie dat ook vonden! Ik wens jullie nog veel kookplezier toe!

Leontien Teders
Nieuw Vossemeer
10-12-2020

“Het eindresultaat is werkelijk prachtig! We raden I-KOOK aan iedereen aan!”

In onze vakantie regio kwam I-KOOK naar voren, na wat ervaringen op te zoeken, hebben we er voor gekozen naar een I-KOOK winkel te gaan.
Daar werden wij keurig ontvangen door Marijn. Hij luisterde goed naar onze wensen en wist daar goede aanvulling op te geven, echt een oprecht en meedenkende keukencoach.

Daaruit kwam een prachtig 3D-ontwerp, waar gelijk helemaal weg van waren. Een stuk moderner en strakker dan voorheen.

De montage is ook super uitgevoerd door Leen van Vossen montage. , echte gezellige vakmensen!  Ze werkten snel, maar ook erg precies.

Het eindresultaat is werkelijk prachtig! We raden I-KOOK aan iedereen aan!

 

Marijn Schram
Keukencoach

Hartstikke bedankt voor jullie leuke review. Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn met het eindresultaat, de keuken is ook wel echt een pareltje... Ik wens jullie nogmaals veel kookplezier toe!

Rigter
Oud-Beijerland
01-09-2020

“Ook na 5 jaar top service gekregen.”

5 jaar geleden onze keuken gekocht bij jullie.
Van keuken uitzoeken tot plaatsing van de keuken zijn wij zeer tevreden. De afgelopen maanden ging de blanke lak los laten van meerdere lades.  En nu weer top geholpen.
Dankzij Marijn hebben we bijna een complete nieuwe keuken geleverd gekregen.
Bedankt.  Super goed service echt een aanrader.

Marijn Schram
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn over het gehele traject. Natuurlijk is het niet wenselijk dat de lak los laat, dit lossen wij natuurlijk op! Nogmaals veel kookplezier in jullie (bijna) nieuwe keuken!

Kooijman
Barendrecht
28-07-2020

“We hebben er geen moment spijt van gehad.”

Via een kennis bij I-KOOK terecht gekomen. Daar hebben we geen moment spijt van gehad. Marijn Schram (onze keukencoach) nam veel tijd om naar onze wensen te luisteren en daarop te adviseren. Dit in een prettige sfeer.

Uiteindelijk een keuken gemaakt. Echter in de periode erna hadden we nog andere wensen die soms forse wijzigingen van het ontwerp tot gevolg hadden. Dit was geen enkel probleem. Uiteraard zolang de keuken nog niet was besteld.

Daarna de plaatsing van de keuken. Wat een rustige en gedragen aanpak. Zeer professioneel en nauwkeurig. Het resultaat was dan ook perfect. En alles keurig op tijd en volgens planning. Top!

Marijn Schram
Keukencoach

Hartstikke bedankt voor je leuke review. Fijn dat alles zo naar wens is verlopen! Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen en het was erg gezellig. Nogmaals wens ik jullie veel plezier met deze prachtige keuken!

Familie van de sluis
Oud-Beijerland
07-07-2020

“Een meedenkende keukencoach.”

We zochten al een tijdje naar een nieuwe keuken. Door de opvallende reclame op de busjes van I-KOOK, hebben wij maar eens een afspraak gemaakt bij I-KOOK Oud-Beijerland.

Daar zijn wij met een goed luisterend oor geholpen door Marijn Schram. Hij dacht goed mee en hield rekening met onze ideeën en wensen. Vanuit hier hebben wij een realistisch 3D-ontwerp gemaakt.

De keuken werd netjes op tijd geleverd, daar zijn wij ook erg blij mee. De keuken hebben we zelf gemonteerd en staat nu te schitteren in onze woning. Ook hebben we nu meer ruimte dan voorheen, we zijn superblij!

We raden I-KOOK zeker aan, bedankt!

Marijn Schram
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn en het allemaal is gelukt om de keuken zelf te plaatsen! Eindresultaat ziet er keurig uit!

Tim de Jong
Oud-Beijerland
23-06-2020

“Al deze positieve berichten werden meteen werkelijkheid in onze eerste afspraak.”

Door alle positieve berichten op het internet, hebben we uiteindelijk gekozen op bij I-KOOK Oud-Beijerland langs te gaan.

Al deze positieve berichten werden meteen werkelijkheid in onze eerste afspraak. Marijn heeft alle details in een goed tempo verwerkt in een ontwerp. Hij dacht goed mee en gaf daar goed advies op, een echte vakman!

Toen was het eindelijk zover…de montage van de keuken.
Onze monteur Mels heeft prachtig (vak)werk geleverd, echt een sympathieke man!

Een kleine beschadiging vanuit de leverancier werd meteen opgepakt en is prima afgehandeld.

Het resultaat is prachtig en erg modern vergeleken met onze oude keuken! We raden I-KOOK ook zeker aan!

Marijn Schram
Keukencoach

Wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen, het was gezellig! Samen hebben we een prachtige keuken neergezet. Nu is het tijd om te genieten, maar dat gaat wel lukken denk ik...?

Vincent Krijgsman
Puttershoek
19-06-2020

“Monteur had veel kennis van zaken en was bereid nog iets later terug te komen om de keuken extra af te kitten.”

Goed begeleid bij de aankoop van de keuken. Monteur had veel kennis van zaken en was bereid nog iets later terug te komen om de keuken extra af te kitten. Problemen in de apparatuur (‘schuld’ leverancier) worden netjes opgepakt door I-KOOK en neergelegd bij de leverancier.

Marijn Schram
Keukencoach

Bedankt voor je bericht. Fijn om te horen dat alles zo goed verlopen is!

Sander
Rotterdam
19-06-2020

Het eindresultaat is nog beter dan het 3D-ontwerp, echt prachtig.”

Voordat ik I-KOOK had bezocht, ben ik naar de concurrent geweest. Helaas was het daar een agressieve verkoopshow met belachelijke prijzen. Gelukkig las ik op Google goede reviews over I-KOOK en ben ik daar meteen langsgegaan.

Ik ben daar goed ontvangen door Marijn Schram een geduldige, adviserende en duidelijke keukencoach. Samen hebben wij een 3D-ontwerp gemaakt, die voldeed aan mijn wensen.

De keuken is gemonteerd door Mels de Fonkert.  Een nauwkeurige monteur die alles netjes monteert en opruimt! Hij deed er alles aan om kwaliteit te leveren.

Wij kregen een adres om het meerwerk te laten doen, echter was dit in mijn geval vrij prijzig, mogelijk dat het raadzaam is meerdere partijen te vergelijken.

Het eindresultaat is nog beter dan het 3D-ontwerp, echt prachtig. Wel vind ik het jammer dat de ventilatieroosters van plastic zijn, metaal had mooier geweest , verder ben ik supertevreden, bedankt I-KOOK!

 

 

Marijn Schram
Keukencoach

Dankjewel Sander voor je mooie review. Fijn dat we er samen voor hebben gezorgd dat de keuken geheel naar je wens is ! Ik wens je komende jaren erg veel plezier met de mooie ‘Noorseiken’ keuken!

H. van Maarsseveen
Ooltgensplaat
02-06-2020

“Zeer tevreden.”

Ben zeer tevreden met de levering en behandeling van dit filiaal.
De corona crisis heeft mij niet in de weg gestaan om deze hoekkeuken naar tevredenheid te plaatsen

Marijn Schram
Keukencoach

Bedankt voor je reactie! Fijn dat je zo tevreden bent. Gelukkig hebben we een prachtige keuken gerealiseerd, ondanks deze rare tijd... Geniet ervan!

Petra Jumelet
Oud-Beijerland
05-03-2020

“Er werd goed geluisterd en geen opdringerigheid.”

Wij waren opzoek naar een nieuwe keuken en besloten rond te zoeken.  I-KOOK heeft  een filiaal in ons dorp, dus daar zijn wij ook gaan kijken.
We zijn geholpen door Marijn Schram. Een goede keukencoach die zijn afspraken nakwam en altijd bereikbaar was. Ook werd er goed naar onze ideeën geluisterd en werd er niets opgedrongen, dit hebben we als heel fijn ervaren.
Samen  hebben wij een prachtig 3D-ontwerp van onze keuken gemaakt.

De montage is door Mels verricht, een echt vakman.  Eerst heeft hij alles opgemeten en advies gegeven omtrent het voorwerk wat nog moest gebeuren. Voor de montage heeft Mels een schouw gemaakt en geplaatst. In een krappe 2 dagen heeft hij onze keuken geplaatst.
Dit is goed verlopen, heel precies en gestaagd stond er een prachtige keuken. Na een gezamenlijke controle was alles in orde.

We zijn super blij met onze nieuwe keuken, alles is zonder problemen verlopen. wij raden I-KOOK zeker aan!

 

 

Marijn Schram
Keukencoach

Bedankt voor jullie positiviteit over I-KOOK en jullie complimenten! De keuken is prachtig geworden en staat mooi in jullie woning. Ik wens jullie nog veel kookplezier toe, maar dat gaat wel goed komen denk ik...

Marco & Esther
Oud-Beijerland
05-03-2020

“Alles naar verwachting.” 

Bij de verkoop van een ander huis kwam een hoop kijken, zo ook bij het uitkiezen van een nieuwe keuken. Marijn heeft ons hier geweldig bij geholpen. Er werd met ons meegedacht en naar verschillende opties gekeken. Dit eindigde tot een naar ons zeggen geweldig resultaat en daarmee de eye catcher van onze woning. Alles naar verwachting.

Marijn Schram
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, leuk dat ik jullie mocht helpen en dat alles zo naar wens in! Nogmaals veel plezier met deze prachtige keuken!

Familie de Raaij
Spijkenisse
06-02-2020

“Ze stonden altijd voor ons klaar!”

Via een keukenmonteur gelinkt aan I-KOOK Oud-Beijerland.
Onze keukencoach Marijn Schram heeft ons goed te woord gestaan, stond voor alles open en dacht goed met ons mee. we hebben gekozen voor een T model met schiereiland (voorheen hadden wij een U keuken). De monteur Mels heeft zeer goed werk verricht, de gehele montage was binnen 2 dagen afgerond. Het gemaakt 3D-ontwerp was al prachtig, maar het eindresultaat was boven verwachtingen en alles kwam mooi bijeen, zowel de opstelling, kleur en materiaalkeuzes.

Wij zijn erg tevreden! We zijn met voldoende aandacht geholpen en als we vragen hadden, stonden ze altijd met een goed en geruststellend antwoord voor ons klaar. Ook vonden wij het super dat Mark en Marijn na de de oplevering alles nog kwamen nachecken!

Kortom: We raden I-KOOK zeker aan! Een fantastisch bedrijf!

Marijn Schram
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie complimenten, fijn dat alles zo snel en naar tevredenheid is afgelopen! De keuken staat prachtig in jullie woning!

Familie Christensen
Oud-Bijerland
13-01-2020

“Het 3D-ontwerp was al mooi, maar het eindresultaat was werkelijk prachtig.”

Door zoeken op het internet bij I-KOOK terecht gekomen.
Ik heb het filiaal in Oud-Beijerland bezocht en ben daar naar  volle tevredenheid geholpen door Marijn. Ik ben nu van Gas naar inductie gegaan, ook heb ik nu meer lades en kastjes, top! Het 3D-ontwerp was al mooi, maar het eindresultaat was werkelijk prachtig.  Met dank aan het montageteam van I-KOOK, die hebben alles netjes gemonteerd.
Ik raad I-KOOK ook zeker aan!

Marijn Schram
Keukencoach

Fijn dat jullie renovatieplannen zo mooi uit de verf zijn gekomen. Daarnaast is het een goede keuze geweest om jullie oude blad te hergebruiken, ook nog eens goed voor het milieu! Veel plezier met jullie keuken de komende jaren!

Anoniem
Spijkenisse
05-11-2019

“I-KOOK maakt direct een eerlijke en scherpe prijs ook echt waar.”

Door goed raad van vrienden die I-KOOK eerder bezocht hebben, zijn wij bij I-KOOK Oud-Beijerland uitgekomen.
Wij zijn daar geholpen door Marijn, vanaf het moment van binnenlopen tot oplevering heeft hij ons goed begeleid en geadviseerd. We zijn stap voor stap tot een fantastische eindproduct gekomen. We kregen direct een eerlijke en scherpe prijs. Superfijn gevoel dat je niet eindeloos hoeft te onderhandelen en nog niet weet of je het wel goed hebt gedaan.
Het 3D ontwerp was al mooi, maar de realiteit was nog mooier!
Leen was onze monteur, een hele aardige en professionele vakman.

Marijn Schram
Keukencoach

Bedankt voor jullie reactie, veel kookplezier toegewenst!

Jaap & Maaike
Numansdorp
25-10-2019

“Een goed advies na een goed gesprek en eigenlijk was de beslissing heel snel genomen.”

Een uitermate positieve ervaring om bij I-KOOK een keuken uit te zoeken, bestellen en laten plaatsen! We zagen er best wel tegenop om een nieuwe keuken aan te schaffen.

Vanaf het moment dat we de afspraak gemaakt hadden en de winkel binnenstapten was het goed! Een goed advies na een goed gesprek en eigenlijk was de beslissing heel snel genomen. Daarna bleek al snel dat I-KOOK er alles aan doet om het hele proces goed te laten verlopen.

Via deze weg willen we dan ook Marijn, Mels en Jaco heel erg bedanken voor hun adviezen, harde werk -en super afwerking van onze nieuwe keuken!!
We hebben heel vaak “horror” verhalen gehoord over nieuwe keukens. Bij ons is er niets mis gegaan. En daar zijn we zo ontzettend blij mee!

Kortom: we raden iedereen aan om een nieuwe keuken bij I-KOOK te bestellen en laten plaatsen. Wat een kanjers zijn die mensen!
BEDANKT!!

Marijn Schram
Keukencoach

Bedankt voor al jullie complimenten, wij wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe keuken.

Familie Kreunen
Spijkenisse
02-04-2019

“Soepel, aangenaam en heel goed.”

Vanaf de eerste stap dat we de winkel inliepen tot de dag aan vandaag verliep het hele proces soepel, aangenaam en heel goed. Het contact met Marijn was van begin af aan zeer goed. Hij dacht goed mee met het uitkiezen van de keuken en hield zeker rekening met het budget. De montage zijn wij ook zéér tevreden over, netjes in elkaar gezet, in 1x alles precies goed. De koof is ook heel nauwkeurig in elkaar gezet, zeer tevreden zijn wij. Dank jullie wel.

Marijn Schram
Keukencoach

Beste familie Kreunen, We vinden het fijn te horen dat alles naar volle tevredenheid is geleverd. Samen hebben we een mooie keuken samengesteld. Heel erg veel plezier ermee gewenst.

Carin
Oud-Beijerland
10-03-2019

Ook met een strakke planning ben je bij I-Kook aan het juiste adres.

Onze aankoopmakelaar adviseerde ons om bij I-KOOK langs te gaan. We werden geholpen door Marijn. We vonden de afspraken heel prettig. Na ons eerste gesprek zijn we niet eens meer verder gaan zoeken. Marijn is vriendelijk, heeft een goed inlevingsvermogen en verstand van zaken.  Dankzij  zijn goede advies hebben we nu veel licht in de keuken doordat we voor lagere kasten hebben gekozen.  We hadden zelf een erg strakke planning. Marijn en zijn collega’s hebben ervoor gezorgd dat onze planning gerealiseerd kon worden.

De keuken is precies wat we gehoopt hadden. We bevelen I-Kook dan ook zeker aan iedereen aan!

Marijn Schram
Keukencoach

Het was erg prettig om met jullie samen te werken zodat we, ook met een strakke planning, een geweldig resultaat konden neerzetten!

"Graag begeleid ik jou naar een goede en praktische keuken. Ik probeer eerlijke en concrete informatie mee te geven, zodat ik je het beste advies kan geven. Mijn kracht is om jouw wensen te interpreteren en zo concreet mogelijk uit te werken tot een compleet plaatje. Vanaf het begin tot het einde sta ik voor je klaar."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.